Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 177
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 23.04.2018 22:02
Saa nähdä muuttuvatko fiilikset, kun ohjaimen jatkuva lataaminen kaapelilla alkaa taas ottamaan päähän.

Mä en vain edelläänkään tajua tätä valituksen aihetta. Multa on ehkä viisi kertaa loppunut akku ohjaimesta kesken pelisession PS4:lla. Ei se akku ole Wii U:n Pro Controllerin tasoa lähellekään tai varmaan edes Xboxin, mutta hyvin pystyy pelaamaan käytännössä koko päivän putkeen. Nyt viimeksi tuli mm. Far Cry:ta tykitettyä saikulla varmaan 10h monena päivänä ja olisiko yhtenä näistä joutunut vaihtamaan ohjainta kesken kaiken.

Jos ei ole ihan persaukinen, niin kaksi ohjainta joista toinen aina telakassa kiinni ja ei haittaa sekään vaikka akku loppuisi kesken.

Tai sitten mulla on vain jotain parempia akkuja näissä..  :???:
152  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Animaatioleffat - yleistä juttua : 01.04.2018 15:11
Tosiaan, kun tähän saisi vielä Porco Rosson, niin voi huoletta jaella loputkin DVD-versiot pois.

http://cdon.fi/elokuvat/porco_rosso_(blu-ray)-43609188



Jes!
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.02.2018 13:42
Mikä tässä oi ideana? Joku keskiaikasimulaattori? Ajatuksen tasolla kiinnostaisi aikakauden takia.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 05.12.2017 10:31
CDON.comin joulukalenteriluukussa tänään RE7 hintaan 18,95€.
155  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 05.12.2017 07:29
No niin, nyt lähti meikäläisenkin telkku toimitukseen, eli tällä viikolla tyypataan, one hopes. Pistähän HeinZ sitten parhaat asetukset jakoon, kun olet tehnyt tuota syväluotaava esityötä, niin ei nyyppä joudu tyytymään subpar-kokemukseen!

Nooh, postilla on nyt viikon kestänyt toimittaa meidän viime tiistaina lähtenyttä pesukonetta   :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
156  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 30.11.2017 14:21
Verkkiksessä on tietääkseni nyt ihan jäätävä ryysis postitustilauksessa. Ilmeisesti Black Friday oli yllättävän kova. Varautukaa siihen että lähtee ensi viikolla.
157  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 26.11.2017 21:26
Happy People tuli katsottua joskus vuosi sitten täälläkin. Hyvä ja mielenkiintoinen katsaus kunnon eräjormien elämään.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 21.11.2017 18:31
PSN Storessa näyttäisi olevan Dragon's Dogma: Dark Arisen PS4:lle hintaa 15€, jos joku ei ole vielä hommannut.

PS Plussa on 45€/12kk Black Friday -tarjouksessa.
159  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 21.11.2017 12:33
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?

Jos maksutapana on lasku, postiennakko, maksukortti, maksuaika tms, niin tuote toki menee melkein heti käsittelyyn. Mutta jos valitsee maksutavaksi E-maksun (=verkkopankki), niin sinulla on viikon verran aikaa käydä tilaussivulla maksamassa tuote. Sen jälkeen tilaus peruuntuu automaattisesti, jos maksua ei ole tehty.

Eli jos haluaa roikottaa jotain tilausta kuvan mukaisessa esimerkissä, niin tavara tilaukseen ja maksutavaksi E-maksu. Kun sitten ollaan päätös tehty, niin voit vaikka käydä vaihtamassa maksutavan tilaussivulla Apurahaksi ym. Tai maksaa pois verkkopankissa.
160  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 21.11.2017 09:56
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.
161  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 07.11.2017 20:53
Uudessa Wolfensteinissa erään kentän loppupuolella, tyyliin bossitappelussa. Ajattelin asentaa patchin joten tallensin pelin ja lopetin. Kun yritin ladata tallennusta, niin peli ilmoitti että koska save on vanhemmasta versiosta, niin kentän joutuu aloittamaan alusta. Asensin pelin uudestaan ilman uusinta patchia, mutta se ei auta koska nyt save on pelin uudemasta versiosta..

Mitä vitun paskaa? Mistä lähtien pelin update on rikkonut vanhemman version tallennukset? Sinne meni pitkälti toista tuntia peliaikaa hukkaan  >:(
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 02.11.2017 12:44
Yakuza Zero on myös 24€. Jos ei ole Yakuzaa pelannut, niin nyt on aika hyvä tilaisuus napata Zero ja Kiwami halvalla kun ovat kronologisesti ekat osat.
163  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.10.2017 09:12
Onneksi toimittaja voi sentään pelata uutta CoD:ia, jossa turha historiallinen tarkkuus on heitetty romukoppaan ja pelaaja voi pelata natsien puolella taistelevalla mustalla naisella.
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.10.2017 07:18
GAFissa on edelleen kuitenkin n. 195 000 jäsentä, joten aika pienistä potuista puhutaan vielä eronneiden määrissä. Saa nähdä mitä tapahtuu kuukausien aikana. Se nyt on ainakin varmaa, että ResetErasta löytyy nyt kaikki GAFin pahimmat hutkitaan ennen kuin tutkitaan- ja triggered-tyypit.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.10.2017 10:27
Aika jännä tuo GAFin juttu kyllä. Tosiaan ollut pääasiallinen saitti peliuutisten seuraamiseen jo vuosia, vaikka olikin vähenemään päin viimeisen vuoden aikana. Useita kertoja päivässä tuli kuitenkin käytyä. OT:n puolellakin tuli lurkattua aika paljon. Siellä oli mm. pari hyvää harrastuksiin liittyvää ketjua Community-puolella, joihin tuli postattuakin aktiivisesti aikoinaan.

Mutta joo, en tiedä mistä uutiset tulee jatkossa luettua mutta GAFin lukeminen jäänee nyt aika vähälle. Varsinkin kun koko OT tuhottiin ja ei tule takaisin.
166  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Animaatioleffat - yleistä juttua : 29.09.2017 07:08
Sitten kun saisi vielä Totoron, Mononoken ja Porco Rosson, niin olen tyytyväinen. Ghiblin ystävät toivottavasti ostavat tämän, niin saadaan Scanbox julkaisemaan ne loputkin..

Nyt on CDON:issa Totoro ja Mononoke ennakkotilattavissa, julkaisu 27. lokakuuta. Koodilla BENIFY17T lähtee vielä 15% hinnasta.

 :o

Kiitos tiedosta.

Tilasin samaan syssyyn vielä Planet Earth 2:n.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.09.2017 12:32
SpeedRunners PS4:lla. Löi aivan ällikällä. Aivan mahtava seurapeli illanistujaisiin ja en ollut ikinä kuullutkaan. Pakollista kamaa seuraavaan miittiin. Tätä tuli pelattua eilen useampikin tunti.

Peli on 2D sidescroller ja ideana on siis kisata toisiaan vastaan juosten/hyppien erilaisilla radoilla. Tavoitteena on päästä muiden edelle niin paljon, että muut putoavat ruudun ulkopuolelle. Erilaisia power uppeja löytyy ja kilpakumppaneile voi tehdä jäynää. Ja mikä parasta, tuurilla ei tässä pärjätä vaan taidolla.  
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 02.09.2017 10:34
Zero on kyllä jäätävän hyvä. Itsekin vasta nyt päässyt pelin makuun ja olen ehkä kolmanneksen päässyt juonta eteenpäin. Seuraavaksi sitten Kiwami.
169  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.08.2017 20:28
Joskus sitä melkein toivoisi, että tulisi joku ydintalvi niin ihmiset saisivat jotain oikeaa valittamisen aihetta.
170  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.08.2017 15:22
Vastuu on toki viime kädessä tekijällä itsellään, mutta vähän voi miettiä että mikä vastuu näistä tapauksista on niillä poliitikoilla, ketkä ajavat tätä politiikkaa mikä mahdollistaa näiden ihmisten täysin rajoittamattoman saapumisen tänne. Ja siitä, että näitä ihmisiä ei poisteta maasta vaan annetaan painua maan alle.

Vähän tätä pelkäsinkin. Tämä tapaushan juuri kertoo että se ei ole rajoittamatonta. Kaveri oli saanut kielteisen päätöksen. Prosessi toimi.

MUTTA mitä sitten tehdään, niin kaikki on tuntunut nostavan kädet pystyyn. Saa nähdä ketä syytetään. Sisäministeri saisi ainakin erota.

Kyllä se tavallaan on rajoittamatonta, jos rajavalvontaa ei ole ja kuka tahansa voi vain kävellä sisään. Kuitenkin tiedetään, että terroristit käyttävät järjestelmää hyväkseen ja tulevat maahan sitä kautta. Kielteisiä päätöksiä tietysti jaetaan, mutta liian paljon on tapauksia joissa henkilöä ei vahdita ja hän vain katoaa sen jälkeen.

Käsittely pitäisi ulkoistaa lähtömaihin.
171  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.08.2017 14:32
Vastuu on toki viime kädessä tekijällä itsellään, mutta vähän voi miettiä että mikä vastuu (vai onko sitä?) näistä tapauksista on niillä poliitikoilla, ketkä ajavat tätä politiikkaa mikä mahdollistaa näiden ihmisten täysin rajoittamattoman saapumisen tänne. Ja siitä, että näitä ihmisiä ei poisteta maasta vaan annetaan painua maan alle.

Koko läntisen Euroopan turvapaikanhakijastrategia ja rajavalvonta on ihan perseestä ja pelkkä vitsi. Jengi ramppaa maasta toiseen ilman valvontaa, laittomia aseita voidaan kuljettaa jostain Balkanilta ihan minne päin vain ja poliitikot ovat ihan munattomia.
172  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.08.2017 14:17
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332521.html

Eli tekijä on tullut viime vuonna ja saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tietenkään häntä ei ole saatu poistettua maasta tästä huolimatta.

Vastaavia henkilöitä on maassa vissiin satoja viime tiedon mukaan.
173  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.08.2017 11:40
Mitäpä jos vetäisit syvään henkeä ja antaisit poliisin tehdä työnsä asian selvittämiseksi. Näissä tilanteissa ei kovin nopeasti voi todeta mikä on ns. "terroristihyökkäys" ja mikä ei.



Lainaus
Turun puukotuksia tutkitaan nyt terroritekona. Rikosnimikkeinä ovat terroristisessa tarkoituksessa tehdyt murhat ja niiden yritykset.

...

Keskusrikospoliisin tiedotteen mukaan epäilty on 18-vuotias Marokon kansalainen.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005332336.html


Saas nähdä onko näitä 2015 kansainvaelluksen mukana tulleita..
174  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.08.2017 21:44
Ei saa antaa pelolle valtaa

Suoraan sanottuna suhteellisen väsynyt ja mauton läppä jo tässä vaiheessa.

Totta.

Mutta pitkälle on tultu. Kuka olisi uskonut viisi vuotta sitten, että tälläiset tapahtumat olisivat jo melkein viikottaisia? Alkaa olemaan terrorismi jo aika arkipäiväistä. Poliitikot eivät tee mitään, väestö turhautuu ja äärioikeisto nousee. Tilannehan tuleee tästä vain pahenemaan.

Vittu mitä paskaa.
175  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.08.2017 19:51
Ei saa antaa pelolle valtaa
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.08.2017 21:50
Pitääpä laittaa tuo korvan taakse
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 20.07.2017 13:08
En käsitä, miksi Switchin Online-äppi ei toimi tausta-ajossa. Jo tuo syö softan käyttömukavuutta aika hemmetisti. Käyttiksen rajoituksista ei pitäisi iOS-puolellakaan olla kiinni, jos esimerkiksi Skype toimii muun käytön taustalla – on tainnut toimia jo vuosia!

Ja kun puhelinta ei voi edes nukuttaa, kuluu akku tuskallisen nopeasti.

Kädet, varpaat ja muut ulokkeet ristiin, että nämä ovat 1.0-version hölmöilyjä, jotka korjataan parin viikon sisään.

Koska Nintendo.
178  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Vinyylilevyt ja soittimet : 07.07.2017 12:17
Mistä noita parempia suojia löytyisi?
ÄX:ssa on tuotteen kuvaus niin paska ettei siitä voi päätellä mitään ja myyvät vain 100kpl 40e hintaan.
https://www.levykauppax.fi/artist/tarvike/vinyylin_sisapussit_100_kpl/#262001

Cdonista saisi 10kpl paketeissa hintaan 4.95e
https://cdon.fi/musiikki/music_accessories/lp_sis%c3%a4kotelo_%2f_muovi%2fpaperi-kotelo_(10-pack)-26666041

Noissa ainakin lukee "valmistettu valkoisesta paperista ja vuorattu muovilla" eli onko nuo sitten alkuperäisiä parempia?


En muista mistä tilasin, mutta nuo CDONin pyöreäkulmaiset näyttää samalta.
179  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Vinyylilevyt ja soittimet : 07.07.2017 11:05
En ole mikään expertti saati luule tietäväni mitään, mutta mulla on näin:

-Levyt antistaattisissa ja pehmeissä suojissa omien kansien välissä. Mukana tulevat suojat on yleensä aika heppoiset ja kovaa materiaalia. Pehmeät tuntuu kivemmilta käteenkin.
-Kannet suojapusseissa niin aseteltuna että sisään laskeutuvan pölyn määrä "minimoituu". Eli siis pussin suu sivullepäin, eikä ylös. En tiedä mikä on käytännön hyöty.

Ja kun laitan levyn pyörimään, niin vedän kierroksen pari sillä harjalla yleensä. Neulaa putsailen satunnaisesti. Suurin osa levyistä on uusia ja puhtaita, niin en ole kokeillut sitä puuliimatemppuakaan.
180  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Vinyylilevyt ja soittimet : 05.07.2017 15:20
Osallistuin tuossa viime kuussa Nathan McCreen (originaalien Tomb Raiderien säveltäjä) Kickstarteriin, jonka tavoitteena oli tehdä näistä alkuperäisistä soundtrack-biiseistä kunnon sinfoniaorkesteriversiot Abbey Roadin studioilla. Hetken aikaa jo näytti ettei saavuta tavoitetta, mutta kovan loppukirin johdosta mentiinkin kirkkaasti yli. Vinyylin tilasin ja digiversio tulee myös, yhteensä 68 punnan hintaan. Marraskuussa pitäisi tulla, jos aikataulu pitää kutinsa. TR1:ssähän varsinkin on yksi kaikkien aikojen parhaimpia pelisoundtrackeja.

https://www.kickstarter.com/projects/1636910846/the-tomb-raider-suite


Lisäksi tämän kuun 21. päivä tulee viimein Wintersunin seuraava levy. Osallistuin tuossakin Kickstartteriin, mutta tilasin myös vinyylin eilen Äxästä. Onpi sitten joku fyysinenkin versio.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 177
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines