Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.02.2009 19:52
Sen verran lukenut hyvää kommenttia blahdvd.comin toiminnasta, että tuli heräteostoksena tilattua Pure. Huokea hinta tosin rohkaisi päätöstä tehdessä. Muutaman videoarvostelun toki tarkastin ennen tilaamista, ja kyllähän arcadekaahailu on aina hyvää ajanvietettä.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Näytä valokuvasi! : 11.02.2009 19:50
Näyttäviä kuvia yllä. Heitetäänpä muutama Uudesta-Seelannista. Linkkipohjalta tällä kertaa.

Kalastusreissulta

Sumuinen ilta Mangawhaissa

Auringonnousu Mangawhaissa I

Auringonnousu Mangawhaissa II

Ranta Kerikerin lähettyvillä

Mt. Ngauruhoe aka. Mt DOOM!

Tongariro Crossing

Lisää kenties myöhemmin.
3  Yleinen / Peliseura / Vs: Xbox Live Gamertags : 09.02.2009 08:31
DeliriousFIN saa lisäillä

E: ja gold kyseessä
4  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? : 25.07.2008 00:18
Heath Ledger oli nero. Ei muuta lisättävää.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 05.05.2008 21:37
Only in GTA:

Kaverin kanssa vedeltiin free roamia livessä. Molemmat samassa helikopterissa, oltiin lentämässä sillan alitse. Sillalta tippuu yht'äkkiä 2 autoa, joista toinen tietysti mossahtaa kopterin perään ja katkaisee(!) vekottimen. Meikäläinen hyppää refleksinä kopterista helvettiin, kaveri tietysti räjähtää taivaan tuuliin kopterin mukana.

Mikään ei tunnu enää miltään...
6  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 27.04.2008 00:10
delirious:
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=77159695
Eee PC on ainakin helvetin pieni, noissa ei tosin taida olla skandinäppistä ja vielä satku ylihintaa kun ei Suomesta vielä virallisesti saa.

(Et muuten taida olla enää palailemassa wowiin?)

Ilmeisesti noita koneita saa about 300e tällä hetkellä, jopa Suomesta.

(Heitin privaa koskien offtopicia)
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 26.04.2008 23:09
Jees, nimenomaan Macbook oli alustavasti kiikarissa. Reissussa lähinnä yhteydenpitoon ja kenties blogin kirjotteluun. Pelaaminen hoitunee konsoleilla.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 25.04.2008 17:04
Tiedossa matka maapallon toiselle puolelle. Hankinnassa kompakti läppäri. Macci se on mielessä pyörinyt, mutta heittäkääpäs kokeneemmat suosituksia ja kokemuksia.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.02.2008 19:21
Koska kukaan forumeilla ei nähtävästi ole tutustunut parhauteen that is Sweeney Todd, on peli avattava.

Viime perjantaina ennakkonäytöksessä, suunnattomin odotuksin nähty Tim Burtonin uusin mestarillinen ohjaus. Enkä pettynyt, elokuva heilahti suoraan kaikkienaikojen top10-elokuviin, ja musikaalilta se on paljon. Silkka Burtonmaisuus ja Johnny Deppin uskomaton roolityö riittivät voittoon (screw Day-Lewis, Depp ansaitsee Oscarinsa). Turhia spoilailematta, niinkin ennalta-arvattava kuin elokuvan tarina oli, ei se vienyt mitään pois kokonaisuudelta. Jopa splattermaiseen verenvuodatukseen yltyvä kurkkujenleikkaus sai graafisuudessaan kasvoille lievän virneen. Kuten mainittu Burtonistinen (?) värimaailma, miljöö ja tunnelma sekä hetkellinen nerokas kontrastinvaihdos hivelivät silmiä. Äänimaailmasta ei valituksia, hienot sovitukset musikaalin kappaleista. Huulisynkkakin toimi muutamaa pientä fibaa lukuunottamatta hienosti. Deppin ohella loistavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Alan Rickman ja Timothy Spall. Ilman sen suurempia löpinöitä, jos et ennakkoon ennätä mene viimeistään 29.2 paikalliseen elokuvateatteriin ja looppaa Sweeney Todd. He will have his revenge!

******
10  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 14.02.2008 00:15
Tungin etusormeni 72-vuotiaan miehen peräaukoon. Hämmentävä ja samanaikaisesti mielenkiintoinen fiilis.

Kyseessä siis vastaanottotilaisuus prostatan liikakasvusta kärsivän potilaan kanssa, no homo.

Made my day. Juuri kun hajoilin oman duunin kanssa. Kiitos
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Muistoissa: Zombies Ate My Neighbors (Martians Go Home) : 11.02.2008 22:04
Ah, co-op parhautta aikoinaan. Tämän parissa on tullut vietettyä kymmenittäin tunteja. Muistoissa todellakin, aivan mahtavaa.
12  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 03.02.2008 23:59
Njahas.

Myyntiin tai vaihtoon priimakuntoista X0-pelattavaa.

-Eternal Sonata
-Ace Combat 6

tarjouksia tulemaan siis. Pelin postitan, työkiirevarauksella, päivänä jolloin maksu näkyy tililläni. Toimitus kuplamuovitetussa kirjekuoressa.
13  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 15.01.2008 14:24
What can I say. Popcorn for everyone.
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kahvia tupakkaa... : 15.01.2008 14:23
Kannabis ei oo kyllä huumetta nähny sen enempää kuin tupakka tai alkoholikaan.

Asiaan...

Aika lailla joutuu kompata Melficeä tässä hommassa. Kahvinkeitin on kaapissa odottamassa vieraita, teetä sen sijaan tulee juotua useinkin. Tosin töissä valmiiksi keitetty kahvi maistuu välillä liiallisissakin määrin. Tupakointi ei ole mun juttu, sikarit tietyssä seurassa ajanvietteenä ihan jees. Nuuskan passasin muutaman kokeilun jälkeen muille, ei kiitos.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.01.2008 20:39

Kotakusta kattelin pätkän aikasemmin. Täytyy sanoa että Conan + Hendrix + Radiohead + Sabotage = Totaalista parhautta. Hieno clippi kaikenkaikkiaan. Ja ettei ihan pelkkää paskaa jauhettaisi niin kiinnostus Rockbandia kohtaan alkaa nousta melko korkealle.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 29.12.2007 22:20
Olisiko jollain 8 dollarin alennuskoodia +50 dollarin ostoksista? Play-Asiaan.

Heitin kyseisen koodin privalla, ollos hyvä.
17  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 27.12.2007 22:43
Njaha, sitten puretaankin suurempi läjä lehvoja. Muutama katsastettu ennen aattoa ja viimeisimmät tänään.

3:10 to Yuma

Nimimiehillä tähditetty western ylitti kaikki odotukset ja osoittautui vuoden todelliseksi yllättäjäksi! Lyhykäisyydessään muutaman käänteen kautta velallinen tilanomistaja (Christian Bale) päätyy saattamaan kuuluisaa lainsuojatonta Ben Wadea (Russell Crowe) vankijunalleen läpi preerian. Kuvitukseltaan kaunista preeriaa, hienoa kameratyöskentelyä ja ennen kaikkea uskomattomia roolisuorituksia. Crowe on loistava itsensä, Balekin toimii roolissa, vaikka omaakin aika pinnalle liimatun habituksen. Parhaan roolin tekee kuitenkin Ben Foster Wadea pelastamaan pyrkivän Charlie Princen roolissa. Elokuva pitää otteessaan koko kestonsa, eikä loppukaan ole sieltä perinteisimmästä päästä.

****½


Control

Joy Division -laulaja Ian Curtisin (Sam Riley) epätoivoisen nuoruuden kaari kauniin kuvin. Musiikkivideo-ohjaaja Anton Corbijn luo valkokankaalle mustavalkoisen melankoliantäytteisen rocknäytelmän. Sam Riley tekee mieleenpainuvan roolisuorituksen ja on niin eleiltään kuin olemukseltaankin esikuvansa peilikuva. Musiikkikohtaukset tuovat Joy Divisionin 2000-luvulle. Control oli silti hyvinkin vaikea mieltää viihteeksi. Elokuva on kyllä erinomainen muuta suunnaton apatia ja melankolia tyhjentävät mielen täysin, niin voimakas elokuva on. Mahtava kerran, toista kertaa en ihan heti ottaisi.

****


Enchanted

Disneyn hömppäosasto kuuluu ehdottomasti välipäivän tylsään iltaan. Vaikka kuinka yritän, mitään ei jäänyt mieleen. Trailerin kohdat voin kyllä kerrata, ja tarinan pääpiirteittään, siinäpä se oikeastaan. Perinteinen animaatiopuoli on toki taattua Disney-laatua, modernimpi tietokoneanimaatio taas ei niinkään. Roolitus on varmastikin ihan pätevää: nättiä tyttöä ja nättiä poikaa, ruma noita ja hömelö apuri, siinäpä se. Tosin Amy Adams on vakavasti ottaen hemmetin söpö. Hömppää hömppää hömppää, summa summarum.

**½


I am Legend

Will Smithin tähdittämä elokuva viimeisistä eloonjääneistä ihmisistä maapallolla. Virus, joka muuttaa ihmisen päivänvaloa pakoilevaksi raivotautiseksi lihansyöjäksi. Alku toimii kuin häkä: hiljaisuutta, kauniita kamera-ajoja ja merkityksellisyyttä. Homma toimii pitkään niin ohjauksen kuin Smithin vahvan roolityön kantimissa. Mitä enemmän repliikkejä ja hylsyjä sitä vähemmän mielenkiintoa. Box Office -menestyksen kuitenkin selittää action kaiken edellämainitun lisäksi. Toimintaa on hillityssä määrin ja homma on toteutettu ihan tyylillä, silti elokuva olisi mielestäni saanut säilyttää alun "arvokkuutensa". Loppu ei ole kovinkaan voimakas, muttei kuitenkaan se perinteisin mahdollinen, tarina siis toimii.

***½
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 26.12.2007 20:24

Huhhuh, tommosen kanssa ois kyllä pelaajankin arki aika rankkaa...

Pelasin sen jopa läpi.

Vain 225 kuolemaa.

Otan osaa. Täytyy sanoa, että diggasin erityisesti tosta viimeisestä "pommista" lipun jälkeen.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 26.12.2007 20:14

Huhhuh, tommosen kanssa ois kyllä pelaajankin arki aika rankkaa...
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 25.12.2007 19:37
Viksuna setänä menin tilaamaan play-asiasta yli 100$ (euroina taisi olla n. 70) ostokset yhdessä paketissa, vaikka tiesin riskit. Tullihan se tuon paketin sitten kaappasi, himaani tuli lappu menettelystä, jonka alalaidassa luki kuulakärkikynällä kirjoitettuna 400 ja jotain hiluja $, jonka alla 260 ja jotain €. Kysymys kuuluukin, ennen kuin lähden arkipäivänä asiaa selvittämään: kuinka paljon tulli voi meikäläiseltä niistää tästä, liittyvätkö kenties nuo kirjoitetut summat (yli 250e o.0) minulta veloitettavaan? Ja onko play-asialta rahojen takaisin saanti mahdollista, jos tullissa käännyttää paketin ja mailailee hong-kongiin? Jos jollain on kokemusta tällaisesta säädöstä, kiitän viisaudesta jo etukäteen.
21  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? : 22.12.2007 12:25
Etenkin nyt syksyllä leffafriikillä on ollut tiukka aikataulu. Teatterissa 2-5 elokuvaa kuukaudessa. En harrasta elokuvien vuokrausta, ja dvd-kokoelmaani täydennän elokuvilla alelaareista (usein jo nähtyjä), joten elokuvateatterivierailut ovat looginen ratkaisu.

Teatterivalintani sijoittuu Helsinkiin, vaikka asunkin Hämeenlinnassa. Pääasiassa Finnkinon Tennis- ja Kinopalatsi ovat kulutuksen kohteinani. Hämeenlinnaan Verkatehtaalle valmistunut BioRex on vielä tyyppaamatta, mutta sisältää ilmeisesti projektoriteknologiaa, jota ei muualta Suomesta löydy. Täytyy käydä tarkistamassa jahka ehtii.
22  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 16.12.2007 11:34
Sharkie summasi hyvin myös omat ajatukseni suurimmasta osasta edellämainittuja klassikkoja. Listalta on tosin pudotettava Alias, jota jopa katsoin ensimmäisen kauden. Keskikastin jenkkihuttua hieman normaalia kiinnostavammalla juonella. Gladiaattorikaan ei itseäni suunnattomasti säväyttänyt, vaikka kyseessä onkin hieno elokuva.

Lost:Sarja jonka hohto suhahti pääni yli aivan totaalisesti. Suunnattoman hypen jälkeen katsoin ensimmäisen jakson, jonka aikana harmaat aivosoluni yrittivät työstää sarjan ylivertaisuutta. Mitään en kuitenkaan saanut irti, toista jaksoa katsoin 10 minuuttia paremman toivossa. Hävisin.

Full Metal Jacket:Onhan se vitun siistiä, että alussa kurjuuden maksimoinnin esilletuonnissa käytetään voimakeinona JATKUVAAAAA HUUTAMISTA!. Itselleni homma kusi täysin juuri siinä. En tiedä johtuuko tämä näyttelijöistä, elokuvan viimeinen tunti (tms) on kuitenkin hienoa sodan kuvausta. En silti katso tätä enää uudestaan.
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.12.2007 01:16
Golden Compass

Saatan olla liian väsynyt tähän, mutta yritetään silti. Ensimmäisten trailereiden jälkeen odotus oli suunnaton, oli hommattava kirja ja luettava se. Golden Compass perustuu siis Philip Pullmanin teokseen. Kirja on fantasiamassan taakseen jättävä teos: oivaltava, hyviä roolihahmoja sisältävä ja otteessaan pitävä. Valitettavasti nyt ei ole kyse kirjasta. Elokuva vaipuu lapsiperheille suunnatun fantasiahutun alempaan keskiluokkaan. Käsikirjoituksessa on karsittu liikaa kirjasta hienon tehneitä piirteitä, olennaisia kohtia puuttuu ja loppukin on vesitetty jatko-osaa odotellessa. Pääosan hoitava Dakota Blue-Richards ei ole huono, muttei erityisen säväyttäväkään. Tyttö hoitaa roolinsa häiritsemättä millään osa-alueella, tarjoamatta kuitenkaan mitään muistettavaa. Daniel Graig on jenkillän karismaattisimpia miesnäyttelijöitä, rooli ei kuitenkaan mahdollista minkäänlaista erottumista. Nicole Kidman on kissa, kuitenkin jokseenkin tylsä tässä tapauksessa. Bluescreenillä kikkailu kuitenkin näkyy turhan selvästi useissa kohdissa.
Oikein toteutettuna Golden Compass olisi voinut olla opiumia kansalle. En kuitenkaan ihmettele, että elokuva floppasi jenkkilässä pahanlaisesti. Älä siis katso elokuvaa, lue mielummin kirja ja säilytä illuusio hienosta fantasiatarinasta.

**

To be Continued: Control, I'm not There. Hitman, We own the Night... teatterit täynnä laatua, leffafriikki hajoilee.
24  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 12.12.2007 10:44
Ka**abis voisi olla mun juttu, jos laki käytön sallisi.

Amen to that.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mistä ostat pelisi? : 10.12.2007 21:48
Entiseltä kotipaikkakunnaltani tulee hommattua pääasiassa käytettyjä pelejä peleihin erikoistuneesta liikkeestä.

Visan saatuani suurin osa uusista peleistä tulee tilailtua ulkomailta. Curse you play-asia. Tosin esimerkiksi Mass Effect tuli tilattua kotimaisesta puljusta liiallisen kuumotuksen takia, näin siis sain pelin julkaisupäiväksi postilaatikkooni.
26  Yleinen / Vapaa sana / Re: Miten asut? : 10.12.2007 19:35
Hämeenlinna keskustan kupeessa rivitalo yksiössä. Erittäin rauhallisella, pääasiassa rivi- ja omakotitaloja käsittävällä alueella. Duunipaikan myötä tuli heti napattua lainaa, ja asuntohan on siis oma. Neliöitä löytyy 40, kämppä on varsin kohttullisen kokoinen yhdelle. Erillinen keittiö löytyy. Vain sauna uupuu, mutta tyydyn mieluusti pienempään sähkölaskuun ja nautin saunomisesta kun siihen on mahdollisuus jossain muualla.

Asunnon saa myytyä voitolla vasta omistettuaan sen 2 vuotta. Joten enköhän pidä kiinni kämpästä ainakin tuon ajan. Yhteenmuutto mahdollinen seuraava askel, pääkaupunkiseudun tienoille. Hyvinkin mahdollista kuitenkin, että myytyäni asuntoni raijaan irtaimistoni vanhempieni varastoon irtisanoudun ja muutan maailmankansalaiseksi vähintäänkin puoleksi vuodeksi. Vapautta odotellessa yksiöni digihifinmustissa nurkissa.
27  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 09.12.2007 18:23
Erityismaininta ja kunnia ainoana suomiedustajana: Eero Milonoff roolistaa Cocona Madventuresissa. Trävelleri isolla ä:llä.
Tarkoitat varmaan Tuomas Milonoffia?

Tuomas on toinen Madventuresin vakiokaartia. Kyllä se on Eero "Ganes" Milonoff joka tuon Cocon roolin vetää.
28  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 09.12.2007 18:11
Hieman pitkähkö lista saattaa tästäkin tulla, mutta menkööt:

Yksi ylitse muiden on ehdottomasti Johnny Depp. Yhteistyö Burtonin kanssa on tuottanut poikkeuksetta parhautta. Muiden yläpuolelle nousee kuitenkin rooli Hunter S. Thompsonina Fear & Loathing in Las Vegasissa.

Valitettavan paljon kuraelokuvissa vaikuttava Nicholas Cage saa kuitenkin jopa Disneyn roskatuotannon vakuuttamaan edes jollain tasolla. Adaptation, Leaving Las Vegas ja Lord of War ovat herran parhaimmistoa.

Brittiedustusta listalle tuo James Nesbitt vain ja ainoastaan loistavan Murphy's Lawn ansiosta.

Aiemmin mainittu Ian McShane ansaitsee ylistystä roolistaan Deadwoodissa. Huikea.

Erityismaininta ja kunnia ainoana suomiedustajana: Eero Milonoff roolistaa Cocona Madventuresissa. Trävelleri isolla ä:llä.

Scarlett Johansson roolistaan historian hienoimpiin lukeutuvassa elokuvassa Lost in Translation

Myöskään Nicole Kidman ei petä koskaan.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.12.2007 23:20
             1 kpl 8$ off 50$sta
Eikös se ole 100$:sta? Ainakin minä sain sellaisen mailin joskus aikoja sitten.

Minulta saa myös tuon 1 kpl 8$ 100$:sta -edun, jos tarvetta on. Toisen ajattelin itse käyttää.

Kyllä se on 50:stä, itse käytin juuri 12$ pois 100$:sta
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.12.2007 20:35
Ilmotelkaapa joku, jos mielenne tekee play-asia alennuskoodeja.

Löytyy: 1 kpl 5$ off 50$:sta
             1 kpl 8$ off 50$sta
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines