Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: PlayStation 4 : 29.11.2013 10:32
PS4 toimii kuin unelma. Pistin äsken pelit (Resogun, Flower, AC4) lataukseen ja käyttis suorastaan lentää. Store latautuu samantien ja toimii erittäin sulavasti. Ei tietoakaan PS3:n tahmaudesta. Pelit menevät samantien latausjonoon ilman mitään turhia näppäilyjä ja latausnopeudet ovat ainakin minulla todella nopeat, eli PSN ei taida olla minkään hirveän kuormituksen alla ainakaan vielä.

Pelaamaan en ole vielä kerennyt, mutta jo käyttiksessä on sitä next genin tuntua koska käyttökokemus on niin paljon parempi.

"A number of services on PlayStation Network will be turned off to ensure a smooth launch for PlayStation 4 in Europe, it was announced in an update on the European PlayStation blog."

http://www.polygon.com/2013/11/28/5154702/european-ps4-launch-will-see-some-psn-features-go-offline
http://blog.eu.playstation.com/2013/11/28/psn-on-playstation-4-at-launch/
2  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Breaking Bad : 03.10.2013 17:13
'Metástasis' is a 97 percent pure 'Breaking Bad' remake

3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 03.08.2013 21:42
Onko kellään kokemusta hyvästä ja suht. halvasta hotellista Tokiossa? Tarkoitus olisi joulukuussa pyöriä lähinnä Tokion sisällä (Shibuya, Shinjuku, Harajuku, Akihabara jne.) ja tehdä myös muutama pikkumatka Tokion ulkopuolelle, eli hyvät kulkuyhteydet ovat myös edellytys. Vaihtoehtoja on vaan niin helvetisti ettei oikein osaa päättää :rollaus:

Kiinnostavia paikkoja Tokion sisällä ja sen lähistöllä saa myös ehdottaa.

Voin suositella Nekotaloa. Pääset aitoon, vähän ränsistyneeseen Tokiolaiseen lähiötaloon (Nekotalo kakkonen) asumaan ja tulee taatusti halvemmaksi kuin mikään hotelli. Lisäksi Koenji on mitä mahtavin kaupunginosa täynnä jänniä pikkubaareja ja ravintoloita, vähän niinkuin paikallinen Kallio. Junalla pääsee puolessa tunnissa (kävely + junamatka) Shinjukuun.

Disclaimerina: itse olin Nekotalossa tämän vuoden maaliskuussa, jolloin sää oli jo melko lämmin. Japanilaiset kämpät ovat ilmeisesti aika kylmiä talvisin. Nekotalon kämpissä on ilmastointi/lämminilmapuhaltimet, mutta en osaa arvioida minkälainen kämppä on joulukuussa.
4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 22.04.2013 23:29
Daft Punk - Get Lucky

Mitäänsanomattomin, laimein, lattein Daft Punk-biisi I-K-I-N-Ä. Ok, uutta matskua on saatu odotella jonkun aikaa mutta onko tämä rämpytys kaiken hehkutuksen arvoinen? Minun mielestäni ei.
5  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 22.04.2013 12:47
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.04.2013 10:58
Nyt kaduttaa hieman, että ehdin heittää Far Cry 3:n kiertoon sinne GameStopin kampanjaan. Hieman. Ihan vähän vaan.

Niin muakin harmitti kunnes kaveri kertoi että kyseessä on standalone DLC joka ei vaadi alkuperäistä pelilevyä.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.02.2013 21:41
"I hate tombs..."  :lol:

Hitto, että Tomb Raider näytti paskalta. Tuo on siistiä puoli tuntia, sitten ei enää huvita jatkaa.

Nyt en kyllä hiffaa. Arvostelujen ja erinäisten videoiden perusteella kyseessä näyttää olevan parasta mitä Tomb Raiderille on tapahtunut vuosiin. Ainakin omiin silmiin näyttäisi hieman synkemmältä ja väkivaltaisemmalta Unchartedilta, mikä kelpaa enemmän kuin hyvin. Vaikea tietty varmasti sanoa pelaamatta, mutta hankintaan tämä menee ehdottomasti.
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 25.02.2013 11:13
Mulla oli ovat odotukset OutRunin suhteen, ja pettymys oli kova kun albumi ei täyttänyt niitä. On siellä pari hyvää biisiä, mutta ei mitään Nightcallin tasoista kuitenkaan. Tämän lisäksi kahdessa biisissä (Odd Look ja Suburbia) on niin karsean kuuloiset vokalistit ettei niitä pysty kuuntelemaan ollenkaan. Olisi pitänyt kuunnella Spotifyssa ennenkuin maksoin 11€.

Levyostokset-langassa hehkuttamani Emancipator julkaisi tuossa kuukausi sitten uuden Dusk to Dawn-nimisen pitkäsoiton. Jos trip-hop ja eteeriset äänimaisemat nappaa, kannattaa pistää kuunteluun: http://locirecords.bandcamp.com/

Henk. koht. en pidä uusimmasta albumista ihan niin paljon kuin edellisestä, Safe in the steep cliffsistä. Mutta se onkin ehkä kaikkien aikojen paras levy.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Apple : 31.12.2012 17:45
Ehkä turhaa valitusta, mutta ärsyttää kun softa menee taaksepäin toiminnallisuudessa  :/

Tämä on niin totta. iPhonen julkaisun jälkeen iTunesin käytettävyys on on ollut tasaisessa laskussa, ja uusimman päivityksen myötä todella jyrkässä laskussa. Toivoin taannoin kun App Store julkaistiin että se sisältäisi myös Phonen ja Padien storen mutta ei. Ja viimeisimmän päivityksen myötä tuntuu tosiaan että kaikki musakirjaston selaamisesta luurin päivittämiseen on muuttunut hankalammaksi.

Ihmetyttää että Steve joka oli hyvinkin tarkka Applen tuotteiden käyttäjäystävällisyydestä antoi vielä elossa ollessaan iTunesin lipsua sellaiseen tilaan, ja mietityttää olisiko uusin versio julkaistu nykyisessä muodossaan jos Steve olisi vielä elossa.
10  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Vuoden levyt 2012 : 21.12.2012 18:42


http://open.spotify.com/album/1CAWs3dn2W2Fz8Lfnk22dl

Aivan mahtava kokoelma letkeää, paikoittain synkkää bassomusaa saumattomasti miksattuna. Pakko kuunnella alusta loppuun joka kerta.
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 10.12.2012 10:58
Olisi pitänyt ehkä tarkentaa että kaveripiirissä nää liikunta-aiheiset FB-päivitykset on lähinnä salipäivityksiä ja siitä on tullut sellainen sisäpiirin vitsi mikä vaan meni yli jossain vaiheessa. Pari kertaa viikossa tulee juttuja joiden sisältö on suurinpiirtein seuraavanlaista:

Lainaus
OLIN JUURI 500H SALILLA JA NYT LIHAKSET ON NIIN PUMPISSA ETTÄ NE VARMAAN RÄJÄHTÄÄ. MIKSET SINÄ OLE SALILLA?

Joo, nuo tyypit piilotin some-feedeistäni aika pian. Mulla ei olisi mitään ongelmaa jos päivitykset olisi vähän maanläheisempiä tyyliin "Olipa mukavat salitreenit", nuo Testoman-läpät vanheni aika nopeasti. Ja joo, kyllähän mikä tahansa rupeaa vituttamaan kun sitä toistaa tarpeeksi, ei rajoitu vain salipäivityksiin. Itse olen tehnyt FB-päivityksiäni enemmänkin linkkien ja niiden kommentoinnin muodossa sen sijaan että kerron maailmalle mitä teen milläkin hetkellä.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 09.12.2012 14:15
Muakin vituttaa ihmiset jotka leveilevät urheilusuorituksillaan sosiaalisessa mediassa. Mua rupesi vituttamaan niin paljon että hankin kuukausi sitten salikortin ja käyn nyt salilla 3-4 kertaa viikossa ja en kerro siitä vittu kenellekään. Ainoa henkilö joka tietää asiasta on tyttöystäväni.

Ja nyt te.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelialan nykytila - Ottavatko pelintekijät liian varman päälle? : 15.10.2012 23:04
Olen viime vuosina ostanut tasan yhden pelilehden. Ruotsalainen Fienden on tekijöidensä sanojen mukaan "pelejä käsittelevä kulttuuriaikakauslehti". Siinä ei ole yhtäkään peliarvostelua, ainoastaan pitkämuotoisia peliartikkeleita ja haastatteluja. Ostin ekan numeron kun se ilmestyi viime vuoden kesällä. Lehden ilmestymistiheys piti olla 4 kertaa vuodessa, mutta ekan numeron jälkeen uusia ei ole näkynyt. Kovasti on lupailtu että toka numero on tulossa. Sinänsä ihan ymmärrettävää, kuten ylempänä echoes sanoi niin tämäntyylinen lehti taitaa olla hyvin niche-kamaa joten ei sinänsä ihme jos kuoli lapsenkenkiinsä. Mutta toivotaan parasta.

Jos kiinnostaa niin Fiendenin eka numero on luettavissa/selattavissa pdf-muodossa: http://www.tidskriften.fi/enden/wp-content/uploads/2012/03/FIENDEN_NUMMER_ETT.pdf
14  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 12.10.2012 17:53
Ensi viikon keskiviikkona Tennispalatsi 11 on jonkinlainen Looper-ennakkonäytös:

https://www.finnkino.fi/Websales/Show/379394/?dt=17.10.2012&area=1002

Varasin liput.
15  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 02.10.2012 12:00
Ei tule nykyään pahemmin harrastettua fyysistä mediaa kun on Netflix-tilaus. Mutta kun sieltä ei löydy kaikkia maailman leffoja. Käytiin toissaviikon perjantaina tyttöystävän kanssa väijymässä Bourne Legacy/Medusan perintö, joka oli sinsänsä ihan mukiinmenevä actionmäiske mutta ekaan kolmeen leffaan verraten melko väsynyttä saman toistoa. Leffan jälkeen jäi kuitenkin fiilis että olisi kiva katsoa alkuperäistrilogia uusiksi.

Netflix auki, ei ole. iTunesissa leffavuokra melkein femman. Hulu plussasta olisi löytynyt kaikki kolme mutta Hulu plussaan rekisteröityäkseen tarvitsee jenkkiläisen luottokortin, mikä on kierrettävissä hankkimalla jenkkiläinen prepaid Visa tai Mastercard, mutta ei nyt tässä tilanteessa ollut oikein sen vaivan arvoista.

Noh, play.com auki ja sieltähän se ratkaisu löytyi:



The Ultimate Bourne Collection, kolme bluureiskaa 16e postareineen eli n. euron enemmän kuin jos olisin vuokrannut leffat iTunesista. Ja onhan nää 2000-luvun parhaimpia toimintaleffoja, jää uudet Bondit auttamatta kakkoseksi.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 26.09.2012 22:39
Hyvin kevyesti ei voi sanoa että joku levy on paras ikinä mutta kaikesta musiikista mitä olen ikinä tähän päivään mennessä kuunnellut, alla oleva tulee varmasti kulkemaan mukanani elämäni loppuun saakka:


http://emancipator.bandcamp.com/album/safe-in-the-steep-cliffs

Löysin tämän levyn noin vuosi sitten, hetkenä jolloin elämässä oli kaikenlaista ikävää meneillään. En nyt muista tarkalleen miten päädyin tätä kuuntelemaan mutta löysin levystä siihen tilanteeseen sopivan henkireiän, joka onkin varmaan osasyy miksi se on tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen. Parsta mielestäni levyssä on se että vaikka jokainen raita on erilainen, levyn fiilis jatkuu samanlaisena alusta loppuun ja luo melkein saumattoman kokonaisuuden. Yleensä tuleekin kuunneltua levy alusta loppuun kun kerran aloitan.

Tuolta bandcampista löytyy myös Emancipatorin vanhempi levy Soon it will be cold enough joka on myös varsin hyvä tekele muttei mielestäni pääse lähellekään Safe in the steep cliffsin mahtavuutta. Sieltä löytyy myös artistin muita biisejä (pari ilmaistakin raitaa) ja yksi remix-levy, kaikki hyvää kamaa. Mutta jos jotain kuuntelette, aloittakaa tästä.

EDIT: Niin ja kun täällä kesällä hehkutettiin Sigur Rosia niin erityisesti tämä raita saattaa kiinnostaa: http://emancipator.bandcamp.com/track/shook-sigur-ros-x-mobb-deep

Lainaus
Safe In The Steep Cliffs' represents the tightest, most unique, most organic beats I've made in the last three years. This album has a new palette of sounds and samples from around the world, including more original recordings (guitar/violin/mandolin/banjo) and new guest artists including Japanese jazz musician Uyama Hiroto. It's ominous and overgrown, dense and ethereal. And epic. Always epic
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.09.2012 14:27
Faster than Light on muuten pojat ja tytöt sitä virallisinta parhautta. Roguelike avarauusseikkailua, joka irtoaa kympillä esimerkiksi Steamista tai GOG:ista. Eilen ostin yhdeksän aikoihin illalla pelin ja ajattelin nopeasti koittaa pari rundia tuota. Seuraavaksi havahduin katsomaan kelloa puoli kahden aikaan yöllä.

http://www.ftlgame.com/

Huumetta pelimuodossa. Itse ostin jo aikaisemmin viime viikolla mutta pääsin vasta eilen illalla pelaamaan, ja menihän se sinne yön pikkutunneille. Tänään piti vielä pelata yksi peli ennen duuniin lähtöä ja pääsin jopa melkein läpi, mutten ihan. Pääsin myös yllättäen duuniin ajoissa. Nyt lasken tunteja että pääsen takaisin himaan pelaamaan.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Catherine : 19.09.2012 13:09
Kuinka paljon Catherinesta on sitä puzzleilua? Stedasin peliä vajaan tunnin ajan ja näytti siltä että tarinaosuuksia oli vähän verrattuna puzzlekohtiin. Ite en diggaillut niistä kohista koska olin sen verran paska siinä.

Pelistä on n. 60-70% niitä puzzleja. Tasojen pituus, määrä ja haaste vain kasvaa loppua kohti.
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 19.09.2012 09:41
iPad-käyttäjänä toi kuvien lataaminen suoraan laitteesta verkkosivuille on ehdoton juttu. Esimerkiksi jos halusi huuto.net-ilmoitukseensa kuvan, sitä ei voinut aiemmin ladata iPadilla suoraan sivustolle. Toi on kova juttu, jos käyttää Padia enemmän kuin pöytäkonetta.

Tämä kiteyttää aika mainiosti sen minkä takia mielestäni iPad ei tule ikinä korvaamaan normaalia tietokonetta. En vaan ymmärrä miten noin rampautettua laitetta kehdataan hehkuttaa tietokoneen korvaajana. Android-tabilla tuo kuvien lataus sentään varmasti onnistuisi.
20  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Apple : 12.09.2012 22:58
Oli sen verran paska keynote tänään että pakko ruveta kaivelemaan vanhoja tuotteita naftaliinista. Eniten vituttaa että iMac ei saanut vieläkään päivitystä. 498 päivää, ja edelleen odotellaan.
Mulla on vielä vuoden 2010 malli ja hyvin toimii, kun ei ole tarvis pelailla mitään. Saas nähdä milloin tulee hinku päivittää..

Mulla on vuoden 2007 malli ja toimii myös hyvin, mutta valehtelisin jos sanoisin ettei 27" näyttö, SSD-levy ja Thunderbolt-portti kuumottelisi.
21  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 12.09.2012 22:52
Oli sen verran paska keynote tänään että pakko ruveta kaivelemaan vanhoja tuotteita naftaliinista. Eniten vituttaa että iMac ei saanut vieläkään päivitystä. 498 päivää, ja edelleen odotellaan.
22  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 12.09.2012 22:29
iPod nano 2nd gen (2006):

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Nokia Lumia 800 (2011):

Spoileri (osoita katsoaksesi)
23  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2012 16:41
Hyvä artikkeli Applen nykytilasta. Oma fiilis ainakin on, että voisin siirtyä takaisin Nokian leiriin seuraavan kännykän päivityksen tullessa ajankohtaiseksi. iPhone 4 ollut käytössä nyt vajaa kaksi vuotta.

Sama fiilis oli aikoinaan pari vuotta vanhan iPhone 3G:n kanssa, jonka vaihdoinkin HTC Desire Z:n. 3G:n annoin tyttöystävälle. Kaksi vuotta myöhemmin, tänä keväänä, vaihdoin Desire Z:n iPhone 4S:ään. Mun (tässä vaiheessa yli 4 vuotta vanha) 3G on edelleen tyttöystävän käytössä.

Näillä näkymin jatkan 4S:n käyttöä ainakin kytkysopimuksen loppuun vuoden 2014 keväälle. Katotaan mitä siinä vaiheessa on tarjolla, tod. näk. valitsen taas Applen.
24  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 07.09.2012 12:26
Joku oli hiljattain kiinnostunut Kindlen hommaamisesta. Sieltä on pukannut uutta mallia ulos: Kindle Paperwhite, josta löytyy mm. taustavalo.

Menee hankintaan.

Jepjep, oma Touchihan on n. puolitoista viikkoa vanha. Hetken harkitsin palauttamista mutta päätin kuitenkin pitää nykyisen mallin. Paperwhite-mallia on uudistettua näyttöä lukuunottamatta karsittu verrattuna Touchiin. Tallennustila on tiputettu 3 gigasta 1.25 gigaan, kuulokeportti ja kaiuttimet on poistettu (Text to Speechiä varten, ominaisuus jota tod. näk. en kyllä edes tulisi kaipaamaan). Tämän lisäksi 3G-malli ei tietenkään ole saatavilla kansainvälisesti heti kättelyssä (muita malleja en edes kokaillut tilata), joutuu varmaan hetken odottamaan ennenkuin toimittavat tänne.

Näillä näkymin skippaan tämän ensimmäisen sukupolven Paperwhite-mallin ja katson asiaa uudestaan kun Kindlet päivittyvät seuraavan kerran.
25  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 03.09.2012 18:26
Mitä kahvia muuten suosittelette pressopannulla tehtäväksi? Ostin tuollaisen pannun varmaan vuosi sitten ja olenkohan ehkä kerran kokeillut tehdä sillä kahvia. Onnistuessaan sillä vaan saa omaan makuun erinomaista kahiva aikaiseksi.

Kokeile jotain Arabica-pavuista tehtyä kahvia. Join joskus ciao!caffessa jotain arabicaa pressopannusta ja se oli pirun hyvää (nyt heidän listalla näkyy olevan Columbia Gourmet ja Brazil Santos-nimisiä). Toisaalta pressopannukahvi maistuu aina paremmalta kuin perus suodatinkahvi.

Itse olen miettinyt jonkun aikaa Aeropressin ja kahvimyllyn hankkimista. Niillä saisi just sen yhden hyvän kupin kahvia silloin kuin haluaa, helposti ja nopeasti.
26  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 27.08.2012 22:31
Lainaus
Apple is currently everyone's favorite target. Yet they are winning on ALL fronts. Lawfully winning. Thank you, goodbye to all the haters.

Apple vs. Samsung / Butthurt...? then read on.
27  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 27.08.2012 21:51
Tietääkö laudalta kukaan löytyykö netistä minkäänlaista läppärien hakukonetta? Saisi pistettyä mm. vähimmäis kovalevy-kokovaatimuksia, tiedon tarvitseeko optista asemaa, voisi näytön resoluution määrittää yms. ja saisi sitten näillä haettua listan ehtoihin sopivista koneista.

http://www.gigantti.fi/catalog/tietokoneet/fi_kannettavat/kannettavat-tietokoneet

Tuosta löytyy vasemmalta ainakin osa noista kriteereistä.
28  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 24.08.2012 14:25
Pikainen kysymyslitania: Paljonko maksoi, mistä ostit ja mitkä on fiilikset? Jossain määrin kiinnostaisi itseänikin meinaan Kindle tai jokin vastaava...

Amazoniltahan noita saa. Jotkut muutkin puljut toki myyvät, mutta Suomessa ei taida saada mistään kivijalkakaupoista. Amazon taitaa silti olla halvin ja järkevin, kun hehän tuota valmistavat.

Eihän tuo laite maksa itsessään kuin alle satasen, mutta siihen tulee sitten verot ja postit päälle (ainakin jenkeistä tilatessa).

Maksoi ihan liikaa. Itse laite (Kindle Touch 3G +WiFi)  ja erillinen laturipalikka yhteensä 234e veroineen. Jenkkien vastaava hinta olisi ollut 203$ eli melkein 50€ halvempi. Ensivaikutus, pienempi kuin mitä odotin mikä on tekstimäärän kannalta huono mutta liikuteltavuuden ja painon kannalta hyvä. Pari kirjaa ostin valmiiksi eilen ja ne valui laitteelle samantien kun sen paketista otin. Laite on siis valmiiksi linkattu amazon-tiliisi, sillä voi periaatteessa ruveta lukemaan samantien. Akussakin oli latausta n. puolet eli varmaan pariksi viikoksi.
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 24.08.2012 12:17
Vannoin etten ikinä hankkisi mitään tablettia, mutta joudunkin syömään sanani.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Mode-EDIT: Vaikka onkin hauskaa, että apple-ketjuissa keskustelu siirtyy helposti mukavampiin aiheisiin, niin livautin kuitenkin alkavan keskustelun sopivampaan paikkaan. -Sharkie
30  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat : 16.08.2012 18:23
Se on vaan niin pirun kätevää, kun vaikkapa iPadilla selaa youtubea ja löytää mielenkiintoisen pidemmän videon. Painat alhaalta AirPlay-kuvaketta ja video lähtee pyörimään televisiossa sekunneissa, vaikka AppleTV olisi nukkumassa. Ja tämä on tietenkin vain yksi esimerkki sen kätevyydestä. (toki vaatii, että koti on rakennettu iEkosysteemiin)

Kuulostaa ihan vitun turhalta. Vaikka vannoutunut Apple-käyttäjä olenkin, niin iPadit ja AppleTV on sellaisia tuotteita jotka tuntuvat vaan rahan tuhlaukselta. Mulla on Mini Displayport-HDMI-piuha jolla kytken Macbook Airin telkkariini. Sillä hoituu Youtubet ja Netflixit ym. ilman mitään Airplay-kikkailua.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines