Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
241  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miehenä olemisen taito - virallinen topic kaikelle miehisyyteen liittyvälle : 04.01.2012 16:09
Pieni leukaparta on sovelias koriste omaan pärstävärkkiin ku muuten näyttäisin pyöreän pollani kanssa turhan babyfacelta. Kunnon partaa onkin sit turha haaveilla, sillä vaikka parrankasvu on aika prkleen nopeaa omalla kohdalla ja muutenkin kroppa on kuin apinalla, niin parta tyssää aina sellaiseen mahdollisimman ärsyttävään sänkeen ympäri naamaa. Parhaat vehkeet ehdottomasti käyttöön. Juurikin tuo TK:n mainostama höylä-vaahto konpo on tullut tutuksi ja Philipsin uskollinen partakone on ehkä käytetyinpiä kodinkoneitani.
242  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 30.12.2011 02:52
Urhelu itellään varmaan puoli luontoa. Pääpaino tokikin joukkuelajeilla, mutta joskus lenkkeily kävellen tahi juosten maistuu mainiolta. varsinkin juoksu pienessä sateessa. avot. Yleensä tuota tuleepi harrastettua silloin ku on saanut käsiinsä jonku uuden hyvän levyn jota popittaa tai löytäny uuden bändin johon on innostunut perehtymään. Suomen talvi ei oo oikein suosinu omaa intohimoani eli jääkiekko sillä kaks viime talvea ollut jotai -30 ja kaukalot umpihangessa joten gg. Tennis, Squash, Beach Walley, Salibändy, uiminen... niihin sitten tullut keskityttyä aika paljon. Moni pitänee meikää aika semmoosena laiskanpulskana, ku oon varreltani lyhyt ja en omista sitä kuuluisaa sickspäckiä, mutta silti kummasti omaan paremman fyysisen kunnon kuin valtaosa lähipiirissäni. Ainakin yleisten suoritusten ja testien valossa. Cooperin oon juossut viimeksi vuosi sitten ja silloin taisi mennä karvan verran päälle 3000 (olisko ollu 3100 pyöreesti). Lihaskuntotestejä tullut tehtyä jos jonkinlaisia ja lähes poikkeuksetta tuloksena kiitettävä. Jotenkin silti tuntuu, että kaikki se fysiikka mikä tässä 168cm varressa on, niin on korreloitunut jalkoihin. Koko alakropassa on ruutia niin maan prkleesti, mutta vastaavasti en paljoa hauiksella elvistele, vaikka mielestäni hyvät käsivoimatkin omaan.

Kuiten, oon aina pitänyt kuntoilua paljon palkitsevampana ajanvietteenä kuin jonkin satunaisen pelin lopputekstien saamista ruudulle läpipääsyn merkiksi, vaikka sekin on toisinaan ihan nannaa
243  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 30.12.2011 02:40
Ihan puhtaasta uteliaisuudesta: Mitä jengi sitten näkee esimerkiksi kummeleissa mikä olisi huumoriarvoltaan edes siedettävää? Kuiten, kummeleitahan pidetään suomalaisen komiikan ruumiillistumana. Ja munamies nyt oli ekan 15 minuutin ihmettelyn jälkeen ihan fail putouksessa. Hahmo ei kehittynyt minnekään

Niin ja en kyllä omalla kohdallani löytänyt mitään hauskaa noista edellä olleista videopätkistä. Ketonen ja myllyrinne on hyvä parivaljakko estradilla, mutta eipä tuo ko. sketsi pahemmin naurattanut saati herättänyt muuta kuin facepalm-fiiliksen.
244  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 29.12.2011 17:17
Itse näen näiden kahden formaatin välillä selkeän eron. En nyt siis puhu mitenkään siltä kannalta, että putous omasta mielestäni olisi jotain maailman parasta viihdettä, sellaista keskivertoa komiikkaa se omalle mielelle on. Mutta mitä haen takaa niin on lähinnä tuo että aika kyynisesti mollataan tuota ko. formaattia. Improvisaatio on taitolaji ja mielestäni erittäin hieno sellainen. Ja tuo sisältää improa aika paljonkin. Samaisesta syystä viime vuosien harvoja suomalaisia sarjoja jotka ovat minun makuuni toimineet on Vedetään Hatusta. Tänä päivänä viihdeohjelmat on muutenkin vähän kiven alla ku game showt on kuolleet käytännössä sukupuuttoon ja realityt vedetty niin maan perkeleen överiksi että oikein ällöttää. Putouksessa on hyviä näyttelijöitä ja varsinkin tuossa kuuluisassa sketsihahmokaartissa on välistä oikein iloisia juttuja. Varsinkin viime vuonna. Ja niistäkin juuri ne, jotka pohjaavat täysin siihen tyhmä-vajavuus konpoon niin ovat selkeästi ne huonoimmat. Kun taas ne, jotka aidosti laittavat jonkinlaisen persoonan sisään siihen hahmoon, ainakin omaan makuun onnistuvat sangen hyvin. Viime kaudellakin Joanna haartin ja Iina Kuustosen roolit eivät olleet oikein mistään kotoisin kun vertasi vaikka Jussi Vataseen, joka selkeästi upotti roolihahmoonsa niin taitavaa verbaalista komiikkaa että ei tosikaan ja hahmo meni persoonana ihan täydestä. Mielestäni oikein tervetullutta komiikkaa.

Säästötekijäthän tässä taas nostaa päätään ja ihmisen rahanahneus: keskivertoa tuotantoa joka vetoaa massaan suurilla säästöillä. Realityissa ku ei paljoa palkattua näyttelijäkaartia tarvita.

Muuutta, kyllä kaikki tämä huumori kalpenee ammattitason stand up komiikalle. Että jos putouksen kaa samaan aikaan kilpaileva kanava esittäisi vaikka puolentoista tunnin Stan Up - pläjäyksen ft: Wickström, Kivelä, Hedberg ja leikola niin ei tarvis kauaa miettiä kumpaa kattoo

Ja sinänsä tosi hauska piirre: Moni dissaa putousta täällä, mutta silti käy aika hyvin ilmi että kaikki ovat myös kattoneet sitä :P. What is this? Ite en ainakaan vaivaudu edes seuraamaan maajussille morsianta koska ei vois vähempää kiinnostaa näin niinkuin vertailukohtana *_*
245  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Putous 2012 : 29.12.2011 14:51
Mielestäni kyseessä on kuitenkin lähinnä positiivinen viihdeohjelma jossa pyritään muuhunkin kuin siihen perisuomalaiseen idioottikomiikkaan, mikä perustuu 100% sille että näytetään tyhmiltä ja kuulostetaan sitäkin vajaammilta (Kummelit, Vintiöt jne).

Tuossa kun viikko sitten katselin vähän aikaa Putousta, niin siellähän tehtiin juuri tuota. "Koomikoilla" oli minuutti aikaa laittaa hassut vaatteet päälle ja keksiä joku hassu-hahmo. Kaikki teki täysin samaa paskaa eli heitti sekaisin kamaa päälle ja sitten puhuivat hassulla äänellä.

Pikkasen eri asia: Minuutissa pakko soveltaa jonkinasteista hätäistä luovuutta mutta esim: Kummelit ja Vintiöt ja kumppanit suunnittelee moisia hahmoja ja olemuksia ties kuinka kauan >_>
246  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 29.12.2011 14:32
En ihan täysin tajua, miksi porukka dissaa putousta? Mielestäni kyseessä on kuitenkin lähinnä positiivinen viihdeohjelma jossa pyritään muuhunkin kuin siihen perisuomalaiseen idioottikomiikkaan, mikä perustuu 100% sille että näytetään tyhmiltä ja kuulostetaan sitäkin vajaammilta (Kummelit, Vintiöt jne). Putouksen sketsihahmo-systeemi on mielestäni nerokas ja siinä saa välistä ihan aidostikin nauraa muutamille hahmoille ja niille luoduille rooleille. Niitä käytetään todella hyvin ja niille luotu persoona on parhaimmillaan erittäin huvittava. Varsinkin viime kaudella. Toki sitä varjopuolta edustaa ne hahmot, jotka pohjaavat kaiken hauskuutensa tyyliin yhteen hokemaan ja sillä lailla tuhoavat kaiken sen hauskuuden siitä hahmosta. Toinen iso miinus onkin sitten se, miten moni taho haluaa repiä rahaa kaikin keinoin irti siitä, että kansa on innostunut jostakin. Vaikka putouksessa sketsihahmopolitiikka toimii loistavasti, niin kaiken maailman levyt ja spin off sarjat voisi jättää tekemättä. Niistä harvoin mitään hyvää seuraa, mutta mielestäni se ei ole mitenkään itse Putous-ohjelman viihdearvosta pois.

Ja onhan tuossa takana aivan pahuksen hyviä näyttelijöitä (suomen mittakaavassa) jotka osaavat tuon roolihahmonsa vetäminen aivan tajuttoman hyvin. Hirviniemi ja Nieminen ovat mielestäni aivan loistavia performansseja molemmat ja ovat kyllä antaneet aivan sikana persoonaa kaikille rooleilleen. Vatanen teki huippusuorituksen Napapiirin sankareissa ja nosti ainakin omissa silmissä suomalaisen elokuvan aivan uuteen arvoonsa. Krista Kosonen on yksi parhaista suomalaista naisnäyttelijöistä no contest ja Jugikin on aina onnistunut vaikuttamaan suorituksillaan, Aina studio Julmahuvista lähtien, mikä on ollut selkeästi lähes laadukkainta suomalaista komiikkaa kautta aikain.

247  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 28.12.2011 12:33
Ohan tuossa Ex2:ssa tuota testosteronia ihan kiitettävästi, mutta enpä tiijä tuleeko siltikää katottua. Enemmän tänä vuonna kiehtoo tuo Batmani. kiinnostaa saada vähän vertailukohtaa, että oliko Dark Knight lähellä täydellistä elokuvaa ainoastaan Heath Ledgerin roolisuorituksen ansiosta, vai pystyykö combinaatio Nolan-Bale pitämään tason yllä uudessa Dark Knight Rises leffassakin.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines