Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
121  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 16.05.2013 21:05
Pari faktaa Kanadasta:

Viimesee neljään vuoteen ei ole ollut mitalipeleissä. IIHF ranking tällä hetkellä 5. Peli ollut tasasta, mutta ei mitenkään ylivoimaista. Joukkue on täynnä NHL-miehiä (mitäpä voi odottaa ku on maan pääsarja >_>). Joten varmana siellä on pelottavia pelaajia. Myös status on suurempi kuin 90% maista. Kuitenkin mielestäni Kanadaa vähän turhaa korostetaan jotenkin paljon pahempana kuin montaa muuta vastustajaa. Voittamassa jokainen joukkue tuolla on, että Ruotti tai Kanada niin voitrttava on.

Ruottia toivon koska Suomi-Ruottipelia on rutosti enemmän sykettä.
122  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 16.05.2013 18:10
En tiedä olenko tänne jo sanonut mutta toistanpa itseäni sitten vaikka:

Taitokiekkoa ja mahtavia yksilöitä -> NHL

Niin sanottua "kansan kiekko" -> MM-Lätkä

1+1 = Olympialaiset.

Olympialaisten ainoa heikkous on rajattu osanottajamäärä, mikä tavallaan laskee niiden viihdyttävyyttä.

Mutta tällä hetkellä 2/3 viime vuoden mitalimaasta ulkona mitalipeleistä. Ja Suomen tehtävänä on lähettää se kolmaskin pois 8). Jos otan sinivalkoiset lasit hetkeksi pois, niin oon ehdottomasti sitä mieltä että Sveitsin pitää voittaa mestaruus. Tai ainakin niin, että Suomi ja Sveitsi kohtaavat niin sitten voin allekirjoittaa että Suomi voiskin olla tämän turnauksen paras maa.
123  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 15.05.2013 12:52
Siis sillä ollu mitää periaatteellista merkitystä kuka Suomea tulee vastaan. Kuitenkin ko. peli on voitettava ja sen tietää myös se vastustaja eikä Suomi ainoastaan.

Itseäni suorastaan hävettää, että esimerkiksi tuosta Tukholman lohkosta puhutaan nyt vähän miten sattuu: "Kanada - Ruotsi; Mitalisuosikki ulos ekalla kierroksella" "Suomen kannattaa taktikoida että vastaan tulisi ekan voiton jälkeen Sveitsi/tsekki" etc.

Sveitsillä ei ehkä ole samanlaista menestyskaarta kuin Ruotsilla tai Kanadalla tai Tsekillä, mutta jääkiekko on monissa pienemmissä maissa nouseva laji, ja siksi on mielestäni surullista että maailmanlaajuisessa mediassa asti Sveitsiä pidetään edelleen "helpoimpana vastustajana" vaikka poppoo laitto luun kurkkuun kaikille lohkossaan, pelaten näin ainoan täysin puhtaan pelin jatkopeleihin asti. Myös huomioitavaa että Reto Berra ja Martin Gerber ovat molemmat hyvällä torjuntaprosentilla, yv JA av teho turnauksen kärkikastia. Pisteiden teko jakautuu suhteellisen laajalle rintamalle, eikä muiden maiden tapaan yhdelle ketjulle...

IMO, pahin vastustaja turnauksen jatkoa ajatellen olisi ollut Sveitsi. Mutta yhtä lailla Tsekki ja Slovakia on kovia maita, vaikka joka peli ei olekaan mennyt kohdilleen. 7-0 rape Norjaa vastaan ja Slovakien voitto USAsta kertoo, että kun on tosi kyseessä niin silloin pelataan.

Jälleen Tamia lainatakseni: "Win the right games".

Sveitsin kohdalla onkin nyt puntarissa, että omaavatko he tämän filosofian vahvemmin kuin Tsekki ja Venäjä/USA
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 14.05.2013 22:31
Samaa mieltä tuosta hylätystä maalista. Pari suhteellisen kroottistä tuomarivirhettä ollu täs turnauksessa: tämä ja saksa-Venäjä.

Muuttui aika villiksi tää turnaus

E: ja sit voitto aiva luvattomalla pullalla >_>. Ehkä pikkasen ratkas että tuo latvialaisen maila katkes <_<
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.05.2013 11:36
Samoilla linjoilla tuon Resident Evil Remaken suhteen. Loistava paketti ja survival horrorin protyyppi päivitettynä tähän päivään hyvällä lisäsisällöllä. Joskin itse tykkään myös suuresti Resident Evil 4:sta, vaikka fanipohjat sanovatkin että "se vei resident evilin väärään suuntaan"

Siis totta on, että RE 5 ja 6 on parhaimmillaan ainoastaan Co-Op -formaatissa ja mercenariesmodissa. Tarinankerronta 6:ssa oli ihan jees, mutta itse pelillinen anti jäi loppujen lopuksi uskomattomaksi kuraksi, vaikka itse liikkuminen olikin todella sulavaa ja monipuolista. Kuiten, Resident Evil 4 tästä "uudesta suuntauksesta" huolimatta oli aivan uniikki peli ja piirun verran kovempi omissa meriiteissä kuin Remake.

Josta päästäänkin aasinsiltana mielestäni siihen Resident Evil peliin, joka marginaalisen alustansa takia (3DS) ei ole vielä saavuttanut suurta yleisöä, ja joka ansaitsisi mielestäni paljon enemmän huomiota kuin on saanut: Resident Evil Revelations. Vihollisten epäinnovatiivisuus on ainoa mainittava miinus pelissä, mutta muuten kyseessä on todella hyvin toteutettu peli. Paljon enemmän vertauspohjaa sille saa RE 4:sta kuin Remakesta, mutta ehdottomasti oma top3 Resident Evil kanssa. Multiplayer on ihan ok, mutta siihen olis voinut vielä hivenen panostaa.
126  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 11.05.2013 19:17
Kyllä euroopan kiekko nojaa joukkuepelaamiseen jos haluaa oikeasti pärjätä. Kyllä se on taas nähty miten turhaksi yksilö muodostuu jos joukkuedynamiikka kauhoo maksaa
127  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 11.05.2013 01:59
En tajua mitä Venäjä ajattelee ku nojaa täysin kahteen "tähtipelaajaansa". Varsinkin kun toinen on Radulov. Varmaan Venäjän historian surkein pelaaja suhteessa taitoihinsa. Perkeleen kova pelaaja, mutta täysin turha joukkuepelaajana ja hengenluojana. Suhteellisen rohkea veto ottaa kisoihin mukaan. Artjuhinin ku olisivat vielä ottaneet niin Venäjän motiivit kisoissa olisivat olleet vähintäänkin kyseenalaiset >_>.

Eilen vielä totesin, että tässä oo mitää järkeä enää kattoa lohkopelejä ku niissä ei oo mitää panosta, mutta yhtäkkiä Venäjän peli mennyt siihen "perusvenäläiseen" yksilösirkukseen ja yhtäkkiä koko paletti vielä auki jatkopelejä ajatellen.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 07.05.2013 14:30
Tuohon videoon aikaisemmin kommentti.

Onko tuo muka joku uus juttu jonkun mielestä, että Nintendon pelitarjontaan ei kuulu suurissa määrin nämä ns. Multiplatformerit? Käsi ylös jos joku ei ole siihen vuosien saatossa jo tottunut.

Vastapallona noihin on aina se, että kuinka monella muun konsolin pelillä on edes jossain määrin omanlaisensa pelikirjo? Omat hahmot, omat tarinat... täysin omat pelinsä. Nintendon voima jo sieltä 80-luvulta. Eli kyllä Nintendolla kohderyhmänsä on.

Tuosta "oman pelikulttuurin luonnista" niin Sony All-Star Battle-royal oli loistava esimerkki siitä, kuinka suppea Playstationin omanlainen pelikulttuuri on. Jos ideana oli yhdistää playstationin histrorian nimikko hahmot niin lopputuloksena oli: pari aidosti omaa hahmoa (ratched, kratos, Sly, sackboy), iso liuta hahmoja, jotka ovat kaikkea muuta kuin playstation exclusiveja (drake, isaac, radek, dante etc), muutama todella marginaalinen hahmo pleikan kaartissa (fat princess, parappa the rapper) ja sitten on vielä unohdettu ne ikonit (spyro, crash).

Eli ihan millä mittapuulla pelilaatua haluaakaan mitata. Nintendo on aina tehnyt oman työnsä ja ollut uskollinen itselleen.
129  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 07.05.2013 10:29
Tuohon Sveitsin flowhun liittyen piti sanoa, että tuo jaettujen MM-kisojen politiikka jatkopelien suhteen on uskomatonta paskaa. Se, että puolivälierät pelataan oman lohkon joukkueiden kesken niin vie paljon pontta pois lopullisilta sijoituksilta. Esimerkiksi sillä ei ole mitään merkitystä, että sijoittuuko lohkossaan toiseksi vai kolmanneksi. Lopputulos on ihan sama. Se myös pakottaa siihen, että joutuu pelaamaan vähintään yhden revanssiottelun turnauksen aikana, ja mielestäni turnauksessa on paljon enemmän mielenkiintoa jos olis mahdollisimman paljon eri vastustajia.

Esimerkiksi siis Sveitsin kohdalla se meinaa sitä, että vaikka on nyt voittanu kanukit, tsekin ja ruottin niin kohtaa jonkun niistä taas puolivälierissä. Ja jos siinä sitten häviää, niin ei ikinä selvinnyt Sveitsin potentiaali vastapuolen tähtijoukkueita vastaan. Uskomattoman tyhmä systeemin
130  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 07.05.2013 00:15
Ei Raanta lihasmassaa tarvi, mutta muistetaan että takana on vahva kevät. Ei kokonainen kausi.

Näkisin että vielä ainakin syksyn kattois tilannetta HIFKin paidasta ja sitten mahdollisesti NHL:n try outille syyskauden jälkeen. Mutta en puoltais että yhden vahvan kevään kautta vielä menee, vaikka kaikki edellytykset siihen on todellakin olemassa.
131  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 06.05.2013 23:27
Siis Raantaa ei todellakaan kannata heivata tältä istumalta NHL:ään. Hiton hyvä mokke ja ehdottomasti Suomessa luodaan nyt kovat odotukset sinne. Mutta jos ens syksynä uus kausi vielä SM-liigassa näyttöjä jatkaen (ja toivon mukaan nyt ykkösmoken vastuuta MM-kisoissa) ennen siirtymistä isompiin ympyröihin.

Ja illan peli oli Suomelta suth heikko, mutta voitto tuli. USA:lla puheiden ja nimilistan mukaan ennätysheikko joukkue, mutta niin Suomellakin. Joten ihan samalta viivalta lähdetään.

Ja Sveitsille on itellä kova kannustus. Uskomatonta pyöritystä tsekkiä vastaan tuo kolmas erä.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 05.05.2013 15:43
NHL-pelaajista on apu, JOS osaavat vaan pelata ja sopeutua nopeaa joukkueeseen. Siksi esimerkiksi Mikko Koivua tai Kimmo Timosta tai Sami Vatasta kannattaisi hakea kisoihin vaikka joka vuosi, mutta vastaavasti epäilen suuresti että moni Suomen NHL-pelaajista olisi parempi kuin vaikka KHL:n miehet. Tais se kultavuonna 2011 olla voittotekijöitä kaks KHL-pelaajaa + 1 SM-liigalainen ft. Koivu. Ja Vehanenhan sen ykkösmolsen paikan kisoissa otti vaikka NHL:kin on Suomiveskoja tulvillaan.
133  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 23:47
Nyt vaan mediasirkus antais Raannana rauhassa pelata turnauksen ettei tapahtuis jotai turhan aikaisia "mikael granlundeja".

Uskomattomasti ottaa pannuun median rooli suomalaisessa urheilussa >_>. Mutta Suomen ykköskenttä on valovuosia edellä tällä hetkellä. Kyllä nämä tasaiset ottelut saa käännettyä voitoksi tehokkaalla kentällä ja lukkomaisella maalivahdilla mutta kyllä kun siirrytään isojen poikien kiekkoon Venäjää vastaan niin ne ajaa Suomen ykkösen hetkessä ihan puhki ja sitten kaivattais kyllä muiltaki ketjuilta aika paljon parempaa näyttöä
134  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 01:28
Oli kyllä viihdyttävää kiekkoa Suomelta. Ei ainakaa jääty siihen iänikuiseen maalinteko-ongelmaan jumiin, vaikka monen monta paikkaa tyrittiinkin. Savinaisella oli vähä liikaa intoa ku rupes heilutteleen käsiään vähä turhan aikaisin vaikka olis voinu survoa kiekon yläriman jälkeen sisään, ihan sitten vaikka varmuuden vuoksi.

Mutta totuus on se, että NHL:ssä ne parhaat pelaajat on. Mutta tässäkin turnauksessa voitetaan ja hävitään joukkueina. En kiellä, etteikö NHL:n apuja kaivattaisi, mutta Suomellakin on Amerikan maalla pelaajia, jotka ovat konemaisia siellä, mutta maajoukkueessa aika heikolla hapella. Ei Suomelta tuu Venäjän kaltaisia yksilöitä (kuten Malkin). Viime vuonnakin Venäjä dominoi koska niillä oli tosi tiivis joukkue ja siihen vielä päälle Malkinin kaltainen kansallissankari.

Periaatteessa tässä on lätkäfaneilla hyvä valinta: Haluaako nähdä joukkuetiivistä kiekkoa, jossa pelataan kansan vuoksi -> Katso MM-lätkää
haluatko katsoa taitavaa kiekkoa, missä taso on kova, pelit intensiivisiä ja taitoa riittää, mutta sen suurempaa fanikicksiä voi olla vaikea saada -> Katso NHL:ää

Itse seuraan molempi, mutta jotenkin sytyn MM-lätkästä enemmän. Kyllä kuitenkin tuo kansanjuhlatyylinen meno kuin 2011 on sen verran kokemisen arvoista. Ja näin ollen, uskon että tätä turnausta ei ratkaise nimet paperilla vaan se, kuinka hyvin porukka pelaa yhteen.
135  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 03.05.2013 12:23
En täysin osta kommenttia "ennätyspaska jengi"

Kovia pelimiehiä kaukalo täynnä, mutta ikävä kyllä tuo EHT:n seuraaminen veti itsenikin erittäin epävarmaksi. Ei oikein osunut kulmat yks yhteen kokonaisella ketjulla.
136  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 23:36
*itella.jpg*

Maailman paskin työpaikka jo vuodesta 75 ja risat.

Never tried?

Oon kuiten ite vuoden aikana keikka hommissa kahdessa lastensuojeluyksikössä, teurastamolla ja Itellan postikeskuksella ja kyllä Itella omassa rankingissa kakkoseksi nousee.

Kuiten 17e / tunti + Tee oma työsi ja häivy -politiikka ja työympäristö josta saa vapaata kun kysyy. En löydä kovin montaa morkattavaa asiaa ko. paikasta.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 14.04.2013 01:06
Meni kisa boikottiin koska NWC-biisi putosi käytännössä heikointa mukana jatkavaa biisiä vastaan.

Siirrän siis ääneni 100%:sti Silent Hillille. Ainoa jäljellä olevista kappaleista, joiden olisin alusta asti voinut kuvitella kamppailevan koko roskan voitosta. Xeno on tiukka kakkonen, mutta Silent Hillin kaltaista tilanteeseen sopivaa kaunista melodista elämystä siitäkään ei saa.

Joten

Silent Hill 2 - Theme Of Laura. Ainoa ääneni.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 08.04.2013 22:46
Journey - Apotheosis
Xenoblade Chronicles - Main Theme

- Kaunis, eeppinen ja vihdoin vastassa kilpailija joka ei ole yllä omassa maussani tätä paremmaksi ja saan kunnian äänestää tätä master pieceä.

Skies of Arcadia - Title
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Se vaan toimii.

Nintendo World Cup - Match 6
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Ace attorney on hyvä, mutta ylivoimaista vihollista on vaikea voittaa.

Journey to Silius - Stage 2
Batman - Streets of Desolation

Päädyin kuitenkin bäd mäniin, vaikka meinasin jo klikata siliusta. Molemmat toimii, mutta tämä on mielestäni toimivampi.
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.03.2013 14:20
Luigis Mansion 2... tuo kauan odottamani peli ja ensimmäinen peli vuosiin jota oikeasti menin aamusta asti kauppaan kyttäämään. (suoraan töistä päin yövuoron päälle ku työt loppu 08:45 >_>)

Ja pakko sanoa, että vaikka kokemukset ovat vahvasti kiinni alkuperäisessä luigis Mansionissa (mikä tuottaa pettymyksiä kun kaikkia "vanhoja tuttuja asioita" ei olekaan mukana) niin peli on ja tuntuu pirun hyvältä. Aluksi harmittelin yhden ison alueen puutetta ja mystisten tauluhaamujen olemassaoloa, mutta peli paikkaa ne "ongelmat" toimivilla uusilla ratkaisuilla. Olen pelannut vasta noin 1,5h joten mitään täyttä arvioita en lähe tekemään sen perusteella, mutta ensitunnelmat ovat mahtavat. pari nopeaa prota ja conia:

++ Musiikit ja tunnelma ovat ennallaan.
++ Pelattavuus on hyvää ja innostavaa

-- varsinkin tässä alussa ottaa luvattomasti päähän kun pitää vähän väliä ravata Gaddin labrassa. Tykkäsin paljon enemmän kun sai edetä omaan tahtiin eikä Gadd ollu koko ajan ohjaamassa eteenpäin ja soittelemassa ennen kuin ehtii ite edes miettiä, mihin seuraavaksi. Toivon todella että tämä muuttuu pelin edetessä....
-- Ohjauksessa tympii kun imurilla ei imurointivaiheessa ole mahdollisuutta pyörittelyyn. CPP-toimintoa olisi voitu hyödyntää tässä. Mutta kyllä se pännii ku imuria ei saa suunnata niinkuin itse haluaa.
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 28.03.2013 00:37
Nintendo World Cup - Match 6
Metal Gear Solid - Enclosure

En osaa olla rakastamatta tuota World Cupin biisiä ja sen tuomaa nostalgia pommia. + aina pakko perään kuunnella tuo tavattoman kaunis remixi.

La-Mulana - Good Night Mom
Batman - Streets of Desolation

Kappale tuntuu paranevan joka kuuntelukerralla. Todellista nannaa korville moniulotteisuutensa puolesta.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Double Dragon Neon - Countryside 1

Paha pari, mutta tuossa SH:n groovessa meiningissä on jotenkin paremmin iskostuva soundi.

Cave Story - Moonsong
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Moonsong on kaunis, mutta mielestäni kisassa on vielä parempi tuommoinen eeppinen kaunis sävellys mukana. Ace Attorneyn ytimekkyys erottui edukseen.

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Todella paha... molemmat sais omasta mielestäni jatkaa. Mutta jotenkin sytyn tuon We got Explosivesissa puolen minuutin kohdalla alkavan melodian mukana hitusen paremmin. Xenobladen kappale on totaalisen kaunis.

Mega Man 9 - Tornado Man
Skies of Arcadia - Title

Pienempien bittien pimputuksella aikaan saatu musiikki toimii.

Journey - Apotheosis
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1

Tykkään todella miten tämä kappale kehittyy ja elää sekunti kerrallaan koko kuusminuuttisen.

Journey to Silius - Stage 2
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way

Edelleen omasta mielestäni jopa voittajaehdokas. Jos hakisin puhtaasti pelibiisiä, niin sen olisi vienyt joko NWC tai Xenoblade, mutta annan painoarvoa myös sille, jos kappale miellyttää musiikillisesti myös peliteeman ulkopuolella
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 21.03.2013 21:03
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
Resident Evil 2 - Save Room Theme

Cave Story - Moonsong
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss

Super Metroid - Upper Brinstar
Metal Gear Solid - Enclosure

Nintendo World Cup - Match 6
Ni No Kuni - World Map

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
La-Mulana - Good Night Mom

Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1

Mass Effect - Uncharted Worlds
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way

Journey - Apotheosis
Perfect Dark - Chicago

Double Dragon Neon - Countryside 1
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

Journey to Silius - Stage 2
We Love Katamari - Katamari On The Swing

Rise of the Robots - Supervisor theme
Skies of Arcadia - Title

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Final Fantasy VI - Shadow's Theme

Gravity Rush - Pleasure Quarter
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Xenoblade Chronicles - Main Theme
Suikoden II: Reminiscence

The Last Ninja 2 - Central Park
Batman - Streets of Desolation

Commando (C64) Theme
Mega Man 9 - Tornado Man
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 13.03.2013 16:40
Tekken Tag Tournament - Ogre Stage
We Got Explosives 2 - Horizon's Girls

Tekkenin kappaleessa oli pari satunnaisesti hyvää kohtaa, mutta tämä liian dramaattinen vaihtelu hyvältä kuulostavien ja suoraan sanottuna suoran tuuban väliltä (omille korville) antoi helpon pisteen Horizon Girlsin mielestäni suth tarinanomaiselle musiikille.

Ski or Die - Downhill Blitz
Resident Evil 2 - Save Room Theme

Pimputusta on kahdenlaista: toimivaa ja ärsyttävää. Ski or Die osui jälkimmäiseen. RE savetheme sen sijaan on tunnelmallisesti oikein hyvin peliin istuvaa joten piste sille.

Streets Of Rage 2 - Stage 1-1
Secret of Mana - Title

Iso ero Segan ja Nintendon välillä on mielestäni aina ollut se, että suuri osa Segan musiikeista muistuttaa enemmän teinidiskoa eikä sisällä itselleni maistuvia melodioita. Nintendo taas on tarjonnut sitä jo NESsin julkaisuista asti ja tältä pohjalta eron tähänkin kaksikkoon muodostan.

Crysis 3 - Memories
Journey to Silius - Stage 2

Crysis juuttui todella lyhyeen looppiin, ja journey to Silius oli vähintäänkin kuunneltavaa niin piste sinne.

Deus Ex: Human Revolution - Everybody Lies
Mass Effect - Uncharted Worlds

Deus EXässä oli selkeästi enemmän munaa. Mass effect ei oikein napannut

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
Serious Sam 3: BFE - Hero (Instrumental)

Serious Samin rock-ote on ihan mukiinmenevää, mutta bongondeelus UT:lle, oikeastaan 2:20 jälkeen alkavan osuuden vuoksi. Toimi

The Legend of Zelda: Majora's Mask - Giants' Theme
We Love Katamari - Katamari On The Swing

Ei mielestäni mikään parhaita Zelda-biisejä vaikka eeppinen onkin. Kuiten, nyt puhu enemmän ehkä tuon toisen kandidaatin huonous. Viimeisenä pisarana videon stillkuva poltti verkkokalvoni täydellisesti.

Dustforce - Cider Time
Suikoden II: Reminiscence

Kelpo ehdokkaita molemmat, mutta sävelkorvani ilman suurempia perusteluja arvosti enemmän Dustforcea.

Killer Instinct - Title Theme
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss

Kova kaksikko, mutta M&L:n biisi on ollut yksi omia musiikkisuosikkeja Nintendolta viime vuosilta joten sillä mennään.

Metroid Prime - Phendrana Drifts
Ni No Kuni - World Map

Oon varmaan outo ku en oo ikuna piitannu hirveästi Metroidien musiikeista. Kuiten, Ni No Kuni olis monipuolisuutensa vuoksi varmaan vienyt muutenkin.

Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
Batman - Streets of Desolation

Batman on oikein laadukas musiikkishow, mutta Devil May Cry:ssa on aistittavaa tekemisen meininkiä.

The Unfinished Swan - The Watchtower
Cave Story - Moonsong

Cave Story puhtaasti sen takia ku tuntu paremmalta.

Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Mt. Chimney/Sky Pillar
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

Ehkä huonoin pokemonmusiikki mitä oon vähään aikaan kuullut. MGS:ssä tykkään suuresti tuosta lauluäänestä.

Turrican 2 - The Wall
Skies of Arcadia - Title

Turricanista tuli mieleen lähinnä se, että Megaman on tehnyt tätä jo enemmän ja paljon paremmin. Skies Of Arcadia oli taasen todella kaunis toteutus.

Frozen Synapse - Triumph
Metal Gear Solid - Enclosure

Frozen Synophe tuntui välistä menevän kokonaan Dubstebin tyyliseksi ja koska vihaan ko. musagenreä niin piste MGS:lle. + onhan se nyt hieno kipales.

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Staff Roll
Mega Man 9 - Tornado Man

Zelda on hieno, mutta vähän samaa kritiikkiä että se ei oo yks kokonainen hieno kappale vaan kooste. Siksi ääni Megamanille.

Commando (C64) Theme
Tomb Raider - First Battle

Tomb koska Raider

The Witcher 2 OST - Coastal Tavern
Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita

Castlevania jää paremmin mieleen, eikä mitenkään negatiivisessa mielessä

Gravity Rush - Pleasure Quarter
The Elder Scrolls V: Skyrim Main Theme

Taas kaks todella erilaisella tavalla hienoa kipaletta. Ääni Gravity Rushille ihan vain persoonallisuuden takia.

Mega Man Zero - Zero's Theme
La-Mulana - Good Night Mom

Vanhojen Megamanien musiikki on mielestäni niin paljon laadukkaampaa, että Zero ei kuulosta oikein miltään. Sen sijaan La Mulana oli todella positiivinen yllätys.

Super Metroid - Upper Brinstar
Air Combat - Head First

Air Combatin menevyys ohittaa keposesti Metroidin, jota en ole oppinut ikinä täysin arvostamaan.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Final Fantasy XIII-2 - Full Speed Ahead

Final Fantasy oli suosikki, mutta yhtäkkiä hulluja säröääniä tuossa kappaleessa. Silent Hill siis pisteille.

Hotline Miami - Hydrogen
Nintendo World Cup - Match 6

Biisiin mahtuu nostalgiaa ihan sikana ja on tuo mielestäni yksi NESsin parhaita biisejä. Lisäksi Golden Goal Remix nostaa arvoa entisestään.

Final Fantasy VII: Prelude
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

FF VII:n biisit on lähes poikkeuksetta kultaa, mutta nyt tuntui Ace Attorney uppoavan tehokkuudensa puolesta paremmin

Diddy Kong Racing - Spaceport Alpha
The Last Ninja 2 - Central Park

DKR:ssä pelasin ko. kenttää välistä nonstoppina ihan vain musiikin laadukkuuden takia.

Final Fantasy VI - Shadow's Theme
Rayman Origins - Food World Inferno

Tuo Raymanin TexMex jumppa ei oikein napannut. Vastustaja painii ihan eri sarjassa.

Dark Souls - The Ancient Dragon
Journey - Apotheosis

Journeyn kappale on hieno, mutta koen tarpeelliseksi äänestää edes kerran Dark Soulsia tän kisan aikana. Onhan sen biisit nyt henkeviä.

The King of Fighters XIII - Arashi no Saxophone 5
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Xenobladen herkkyys on iloasurua korville. Vastaavasti noista fightereista en tiedä varmaan yhtään hyvää biisiä mistään pelistä.

Splinter Cell: Chaos Theory - The Lighthouse
Perfect Dark - Chicago

Perfect Dark koska musiikki.

Double Dragon Neon - Countryside 1
Klonoa 2 - Maze of Memories

Klonoa oli aivan turhan nuiva ja mitäänsanomaton verrattuna Double Dragoniin.

Mystical Ninja Starring Goemon - Theme of MYSTICAL NINJA
Rise of the Robots - Supervisor theme

En olisi uskonut että pelimusiikkina voisin äänestää tuommoosta Spirit poppia, mutta Rise Of The Robots ei iskenyt oikeastaan miltään suunnalta.

Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
Jets 'n' Guns - Shop Music

Metal Gear Rising on täysin potentiaalinen voittaja koko moskalle. Mahtava kipales.
143  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 09.03.2013 11:56
Nämä "se on uskomattoman paska peli"-tyyliset argumentit on niin suoraa jostai teinifoorumeilta, että niiden lukeminen herättää lähinnä facepalmauksen ylellisyyttä. Viitaten siis fyysisen preesensin kommenttiin Luigis Mansionista. Eriävät mielipiteet: luonnollisesti ok. Ilman minkään valtakunnan perusteluja: merkityksettömiä 8)
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 05.03.2013 15:28
Remixit ei vissiin oo sallittuja, mutta mainostettakoot että tämä kyseinen, NESsin Nintendo World Cupista olevan Biisin remix on jotai aivan uskomattoman hienoa ainakin omille korville (http://www.youtube.com/watch?v=EYNv8osSBXg)

Siksi ilmoitankin Match music 6:sen kyseisestä pelistä alkuperäisenä versionaan mukaan peliin: Nintendo World Cup - Match 6

Muiksi kilpailijoiksi niin ikään vanhempaa edustusta: Diddy Kong Racing - Spaceport Alpha

Ja jos kolmantena mukaan vielä DS peli: Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss

Mieleen mahtuisi monta muutakin mm: Mario 64:sta ja DK:ista tuttuja musiikkeja, mutta otetaan näitä vähän enemmän undergroundeja.
145  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 23.02.2013 20:29
Intohimoja on hyvä olla mutta monessa asiassa tulisi korostaa että kihtuus kaikessa. Itse olen suuri lätkäfani ja kisastudiossa tulee helposti esitettyä kaikkitietävää analyytikkoa. Suomen menestystä tottakai seuraan, mutta sen verran all around oon, että tärkeintä on viihdyttävä kiekko, eikä lopputulos. Jos Suomi sattuu pelaamaan parasta peliä omissa silmissä niin tottakai voitoissa on vähän extratunnelmaa. Mutta esim: 2011 mestaruudesta oon sitä mieltä, että parasta kiekollista peliä toteutti Tsekki ja sen olisi ehdottomasti "kuulunut voittaa" mestaruus.

Ne lajit mistä vähemmän tiedän, niin menee pitkälti sinivalkoisten lasien läpi. Eli kannustan suomalaista, mutta ilman sen kummempia tunnelatauksia.
146  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 05.02.2013 00:43
Mighty Morphin PoWer Rangers!

Kyllä sitä palaa ihmettelemään, että minkälaista tuubaa sitä on tullut penskana vahdattua, mutta kaipa tuo kaikki epäloogisuus jäi silloin kokonaan hienojen ninjapotkujen ja näyttävien lelufiguurizordien tappelun tuoksinnassa täysin toisarvoiseksi.

Nyt kun noita katsoo, niin ovat mitä mahtavin sarja kevyeen viihdyttävyyteen, jonka viihdyttävyys joskin tulee pitkälti juonen typeryyden ja epäloogisten tapahtumien bongailusta. Plotholejen metsästys ja järjettömien dialogien analysointi on oikeastaan todella hauskaa puuhaa, joka on tottakai parhaimmillaan jaettuna kaverin kanssa. Jälleen kerran ilmaisu: "niin paska että on jopa hyvä" nostaa päätään. Eli Suosittelen kaikille, jotka haluavat tutkia omaa kehitystään lapsesta aikuiseksi ja harrastaa hyvällä mielellä varustettua kritisointia kevyttä sarjaa katsomalla.
147  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 02.02.2013 13:16
Eikö tuon roskaruoan koukuttavuutta vähennä yhtää se, että ainaki Seinäjoella lähes jokaikinen pikaruokala antaa opiskelijoille hyvä ettei puoleen hintaan tuotteitaan. Vastaavasti yhdestä kaupasta saa ainoastaan alennusta opiskelijat ja sekin alennus on huikeat 10%. kahden viikon välein saakin laitettua sen 100e kauppaan, joskin usein sitte tulee ostettua kissanruokaaki usealla eurolla.

Mitä tulee terveellisempään ruokailuun, niin näinä kuuluisina uudenvuodenlupauksina jätin sitten pois sen viimisenkin "paheeni" mitä tässä on yleisimmistä tullut harrastettua menneinä vuosina. Oon aina ollut huono karkin / jäätelön syöjä; suklaasta en tykkää ollenkaan ja muutenkin viimeisimmästä makeisostosta on aikaa. Sipsejä tulee ostettua elokuva hetkiin, mutta ei oikein muuten. Cokista sen sijaan on aina kulunut luvattua enemmän, joten sen jätin nyt vuoden vaihteen jälkeen kokonaan pois ja siirryin 100% maidon / sinkkiveden juontiin. Tähän kun laskee että en polta ollenkaan ja alkoholia juon suhteellisen harvoin niin näyttää paperilla suth hyvältä.

Yksi iso ongelma on kylläkin itselle juurikin tuo leipä. Pehmeä leipä, varsinkin vaaleat uunituoreet leivät, ovat itselleni turhan vaikea luopua. Kauppareissulla jääki joku uunituore maalaisleipä käteen ja todennäköisesti katoaa saman illan aikana. Kaipa tuonkin voi paheeksi laskea. Lisäksi kahvin kulutus on vähän kasvanut, mutta ei mitenkään radikaalisti.

Maito on itelle yks rakkaimpia juomia tuon leivän ohella ja tavallaan kiukuttaa että leipä on täys hiilaripommi ja maidon hinta kasvaa taas kerran. Onneks ei oo rahasta kii koska tuosta konposta luopuminen on turhan rankkaa. Mutta onneks ei tarvi elää mitenkään budjetillisessa nuukuudessa, sillä ruoka on kuitenkin loppupeleissä ehkä viiminen asia mistä oon valmis tinkimään
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2013 11:34
What TK said. Approovaan täysin. Niin "vahinko" kuin melee olikin niin kyllä sekin olisi ilman tätä proelementtiä jäänyt hyllyyn pölyttymään. Naureskelin hiljan että varmaan ei pelin kehitysvaiheessa ollut tekijöillä itselläkään tietoa että ampuma-aseen panosten kimmotukseen tarkoitettu liike olisi loppupeleissä yksi metagamen tärkeimpiä liikkeitä, jonka huonoin ominaisuus on se kimmotus >_>

(Niille jotka tietävät smashterminologian niin tiedostavat varmaan että puhun foxin/falcon shinesta)

149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 29.01.2013 15:16
Tuo wiiu pro-ohjain kyllä yllätti positiivisesti. Ite pidän tuota nappien ja oikean käden tatin asetelmaa nurinkurisena ja olisin suosinut päinvastaista ratkaisua, mutta muuten ohjain on toisiksi paras ohjain jonka olen käteeni asetellut. Cuben ohjain on vaan monessa asissa ykkönen. Surkea ristiohjain nyt on miinus, mutta muutenkin suth tarpeeton namiska. Olisi kyllö silti kiva, jos koko ajan ei yritettäis uusissa ohjaimissa suhteessa vanhoihin korjata aina sitä, mikä ei ole rikki
150  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 29.01.2013 13:41
Paskaduunin määrittelee mielestäni seuraavat aspektit:

- Ei mahdollisuutta kehittyä / kehittää toimintaansa. Lasketaan myös jos kehityksen raja tulee vastaan jo vuoden työnteon jälkeen
- Palkkaus on just ja just elinkelpoinen, jos sitäkään
- Työlläsi ei ole näykvää vaikutusta / turhaa työtä / osut siihen marginaaliin jota yhteiskunta ei osaa arvostaa. Nappiesimerkkinä puhelinmyynti
- Työhön ei sisälly minkäänlaista oikeaa vastuuta. Se, että onnistut saattamaan mainokset oikeisiin laatikoihin tai saamaan voipurnukkaan kannen kiinni, ei lasketa vastuulliseksi
- Jotkut tykkää tästäki työstä, mutta jos työviikko alkaa siitä huolimatta filosofialla: "olisipa jo perjantai" niin huomaat tekeväsi todellista paskaduunia.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines