Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19
421  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 07.01.2011 13:42
Tuli mieleen IceCold ja Runner teidän hylkäyksestä; vältittekö kolarisuman ajamalla nurmen kautta? Jos niin teitte, niin siitä voisi ymmärretävästi peli hylätä laittoman ohituksen takia. Se on huono juttu pelien tekoälyssä, sillä jos ohittaa vain ajamalla nurmen kautta, se ottaa sen heti, eikä yhtään "improvisoi" ja katso että sillä estettiin pahemmat kolarit  :(
422  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 06.01.2011 13:43
To: Käy
Pe: Käy
La: Ei käy
Su: Ei käy
Ma: Käy
Ti: Ei käy
Ke: Käy
423  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 05.01.2011 21:13
Joo, toinen sija. Sulolle onnittelut loistavasta voitosta! Hänen kisa oli täydellinen.

Tuhannet anteeksipyynnöt niille jotka hylättiin eka mutkassa: se saattoi olaa osaksi minun syytäni, sillä  lähdössä pääsin karppasen rinnalle ja ohi ja sitten ulkokautta menen mutkaan, minut pyöräytettiin, minkä takia kaikki autot siellä pyörivät. Jos en olisi tehnyt niin jyrkkää käännöstä ekassa mutkassa, minun autoni ei olisi todennäköisesti pyörähtänyt  :/

Onnistuin vihdoin ja viimein nujertamaan karppasen ja Sulosta jäin vain 1.7 sekuntia. Otin viimisillä kierroksilla hurjasti häntä kiinni sillä kuusi kierrosta ennen loppua eroa oli vielä 10 sekuntia  :o
Luulenpa kuitenkin että Sulo varmisteli lopussa, eikä olisi päästänyt minua niin lähelle jos olisi ajanut täysillä.

Kuitenkin jännä kisa oli ja tyytyväisin mielin jatkamaan Valenciaan

E: oho, näköjään pääsin takaisin sarjakärkeen! Karppane kuitenkin vain kolmen pisteen päässä.
424  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 05.01.2011 17:55
Itsekin olen tuota NHL Slapshotia katsellut ja miettinyt. Hauskaa viihdettä se voisi olla. En kyllä odottanutkaan, että mitään totista lätkää, mutta joskus on kiva pelata ihan täysi huvi mielessä. Kerrohan vähän lisää kokemuksia tuosta sitten, kun olet enempi pelannut.
No pelihän on ihan hyvä pelkästään hupipelailuksi. Mitään kautta en ole jaksanut aloittaakaan, vaan minipelejä ja yksittäisiä otteluita tullu pelattua. Minulle tuo on vaan lisämauste, kun NHL 11 on kuitenkin se pääpeli pleikkarilla.
Peli ei ole hankala oppia, kiitos hyvät tutorialit alussa, jota voit tehdä niin monesti kuin haluat  :)

Mielestäni se ei kyllä ole täyden hinnan arvoinen eli 60 euroa pelistä ja mailasta. Minä ostin sen Gamestopista 45 eurolla, ja siihen hintaan se on minusta hyvä ostos.

Kerro vaan jos haluat tietää lisää, niin valaisen kernaasti!  ;D
425  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 04.01.2011 10:16
Tämä päivä ei kelpaakkaan mulle
426  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2010 : 03.01.2011 15:39
Fyysinen Preesens ottaa aika vakavasti nämä äänestykset.  :lol:

Viime vuonna laski itsensä voittajaksi neljässä kategoriassa läppä-äänien avulla ja tänä vuonna solvaa kaveria joka ei formatoinut viestiään oikein. :lol:


Ei vittu, jotain rajaa.
Ei tämä muuten minua vaivaa yhtään, mutta vaikka virhe oli aika minimaalinen eikä vaikuttanut tulokseen yhtään, silti piti täysin tyrmätä ja haukkua vielä jälkeenpäin
427  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2010 : 02.01.2011 19:33
Sen unohdin mainita, että aataminpojan viestiä en laskennut ääniin mukaan, koska oletan jonkinlaista järkevää sisältöä viestiltä. Jos ulkoasu on tuon kaltaista paskaa, niin saa mun puolesta yrittää ensi vuonna äänestää uusiksi. Tosin eipä hänen antamat äänensä olisi edes muuttanut mitään tuloksia, niin ihan sama.

Ehkä hivenen elitististä? Kieliasu viestissä on omaan silmääni OK. Aataminpoika ei antanut ääntään kaikissa kategorioissa, mutta ei hän ensimmäinen ollut, joka näin menetteli.


Voisi ne äänet selvemmin antaa, kuten muut ovat osanneet. Tyyliin:

Vuoden lautalainen: Ephram
perustelut blaablaablaa

Vuoden tulokas: Tohveli
perustelut blaablaablaa

Tai jos äänestää tuollaisemmalla vapaammalla viestillä, niin tummentaisi edes vaikka ne ketä äänestää.
No pahoitteluni. Ei ollut sillä tarkoitus suututtaa sinua. Ensi vuonna sitte yritän paremmin uudestaan
428  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 02.01.2011 19:18
Kaikki käy
429  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 30.12.2010 00:30
Tänään tuli ostettua WII:lle tuo NHL Slapshot  :) ihan mukavaa viihdettä ohjailla itse mailalla pelaajia, mutta pelissä onkin vain se hauskuus. Siinä ei tule ollenkaan sellaista WOW-ilmiötä niin kuin NHL 11. Mutta kyllä olen tyytyväinen ostokseeni  :)
430  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 28.12.2010 17:42
EA:n NHL:t ovat kuuluneet ruokavalioon jo piiiiiiiiitkän aikaa ja näistä ehdottomasti paras on vieläkin 94 Mega Drivelle mitä tulee pelailtua vielä silloin tällöin. Vaikka olen ostanut 08 ja 09 360:lle, olen kyllä siirtynyt jo jonkin aikaa sitten 2K:n pariin ja tänä vuonna pelaan 2K:n NHL 2K8:aa, johon joku ystävällinen sielu on päivittänyt kokoonpanot. Kiekkofysiikat ja maalivahtipeli on tuossa pelissä aivan eri tasolla kuin EA:n uusimmassa tekeleessä ja kankeamman pelattavuuden antaa helposti anteeksi. Ensi vuonna tuleekin todennäköisimmin napattua 2K12 tiimin PS3:n ja 360:n pitämän tauon jälkeen.  
Minä en ole kokeillut nuita 2K pelejä kuin 2k9:n demoa vähän. En tykännyt koska minusta pelaajat olivat todella "tönkköjä" ja ohjaus hankalaa. Toisaalta, jos ostaisin jonkun niistä peleistä, pääsisi myös ohjauskomentoihin tustustumaan ja sitten se saattaisi olla paljon parempi miltä vaikuttaa. Ensi vuonna voisi kokeilla 2k12 sen sijaan että hommaisi NHL 12 jos se 2k12 tulisi pleikalle.  :)
431  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 28.12.2010 16:55
11 löytyy kaapista. Ensin tahkosin Be a Prota, mutta tajusin sen olevan aika p*skaa... Nyt pelaan Ultimate Hockey Teamia, joka on mielestäni aika viihdyttävä. Turnauksia on kyllä suht vähän... Kaikki joihin on päässyt, on jo tahkottu, ja nyt on sitten suoritettava jo ennestään voitetut turnaukset uudestaan, jotta saa joukkueen tarpeeksi isolle tasolle.

Nettipeleistä en oikein piittaa, tai onhan ne ihan hyvää viihdettä, mutta ärsyttää kun kaikki maalit tahtovat olla samanlaisia: one-timereita, tai sitten jotain muuta. Onneksi siellä on kuitenkin joitakin tyyppejä, joiden kanssa on ihan mukava pelailla.

Itellä olevat NHL:ät ovat 98, 04, 05, 06, 07, 09 ja 11.
Joo, en itsekkään pelaa netissä muuta kuin kavereiden kanssa, en muuten oikein jaksa, kun kaikki ovat vain juuri one-timereita, tai sitten läpiajoja, joissa moken saa yhdellä liikkeellä kahville ja maali onnistuu n. 80 % varmuudella
432  Yleinen / Pelikeskustelu / NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 27.12.2010 22:21
Moro, en itse huomannut tälläistä ketjua ja en tiedä että löytyykö porukalle kiinnostusta tästä ideasta, mutta kokeillaan!  :)

Itse olen suuri jääkiekon ystävä; niin pleikkaripeleissä, jääkiekon seuraamisessa ja itse jääkiekon pelaamisesta. Oma pelaaminen on tosin pelkkää höntsäpelaamista.

NHL-pelisarjaan ystävystyin kuusi vuotta sitten, ollessani 9-vuotta. Pelasin vuoden vanhaa NHL 2003 tietokoneella  :) Siitä sen jälkeen uusin NHL-peli on ollut melkeinpä jo rituaali joka syksy, ja niinpä tänä syksynä julkaisupäivänä NHL 11 kolahti postilaatikkoon.

Kuinka monelta lautalaiselta tämä peli löytyy? Voisi olla joskus kiva pelata netissä muutamia matseja.

Mutta näinpä itse asiaan; pelissä ei ole pelillisesti tai grafiikoiltaan mitään huimaa parannusta edelliseen versioon, mutta siellä on paljon niitä pikku-uudistuksia jotka eivät kuulosta paljon miltään, mutta jälkipuinnissa osoittautuvat loistouudistuksiksi!

NHL 10 pelasin vain be a pro:ta, mutta se oli niin pitkäveteistä, etten jaksanut edes kokeilla 11:ssa sitä, vaan ryhdyin pelaamaan be a gm:ää. Aloitin Pittsburghilla, yllätys yllätys  ;D, ja olen nyt pelannut kolme kautta sillä.

Minulle NHL-pelisarja on lopulta se mieluisin peli mitä tulee pelattua. Tänä vuonna formula on ollut kova haastaja, mutta enemmän änäriä tulee tahkottua!

Mutta, sanokaas kaverit jos teillä on NHL 11 pleikkari kolmosella, niin voitaisiin harkita pieniä battlejä!  ;)
433  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Rattiohjaimet - koska autopelisi on sen arvoinen : 27.12.2010 21:26
Mullapa on se aika perusratti mikä on luultavimmin laudankin rattipelaajien keskuudessa enemmistönä eli DFGT. Hyväntuntuinen ratti, ei itsellä valittamista. Ajopenkkikin olisi ihan mukava saada, mutta ne on niitä hankintalistan peräpäähän kuuluvia, jotka hommataan vaan siinä tapauksessa jos massia löytyy, muttei tavaraa mihin sitä kuluttaa  ;D
434  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2010 : 27.12.2010 21:20
Empä nyt ole itse niin perehtynyt näihin käyttäjiin että voisin rankata jokaiseen voittajan  :/
Mutta vuoden lautalaiseksi äänestän ehdottomasti Ephramin, tuttuja ollaan tuolta formuloitten puolelta. Uskomatonta miten tuo heppu jaksaa noin paneutus siihen, että meillä muilla olisi mukava käydä laudalla ja tietenkin f1 2010 blogissa  ;D

Tulokkaaksi pistän Tohvelin; asiallinen ja ahkera äijä  :)
Olisin kyllä itsekkin ollut mielissään tuosta tulokkaan pystistä, mutta olen ollut laudalla vasta lokakuusta ja postaukset painottuneet vahvasti formuloihin :/
Mutta ahkeruus jatkuu ja pyrin kyllä kommentoimaan muuallekkin kuin formuloihin  :)
435  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 21.12.2010 21:01
Yläasteella kun olen niin en polta tai käytä alkoholia tai muitakaan päihteitä. Kahvista en pidä, mutta kaakaota kupillinen joka aamu  :)

Kerran tyhmänä n. vuosi sitten tupakkaa maistoin yhden henkäyksen: hyi hitto, mimmosta paskaa, ikinä en ota enää, vaikka pari kertaa kaverit ovat tarjonneet, olen aina tiukasti kieltäytynyt.
Nyt ainakin koulussamme on ns. "nuuskavillitys" sitä en ole maistanut, eikä pienintäkään innostusta ole ikinä tullut. Jälleen kerran kaverit ovat muutaman kerran tarjonneet sanoen; "voit sie yhen ottaa, pietät vaikka viis minuuttia, sitte sylkäset pois"; jyrkkä vastaus oli EI!

Ei minulla mitään riippuvuutta ole, ehkä nyt karkkia haluttaa harva se päivä, mutta eipä siitä ole mitään vaivaa tullut.

Paljon mieluummin vapaa-ajat vietän kavereitteni kanssa pelaillen jääkiekkoa ja kesäisin jalkapalloa, sekä tietysti pelaamalla pleikalla  :)
436  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 20.12.2010 21:43
Blogi päivitetty pistetilanteen ja Turkin kilpailun tulosten osalta.


Tulipa mielenkiintoinen kisa! Sade heitti kaikki ennakkoasetelmat roskakoriin. Ensimmäiset kierrokset ja mutkat olivat aikamoista kaaosta, koska radan liukkaus oli jotain uskomatonta.

Muutaman kierroksen ajan pystyin haastamaan Aataminpoikaa kolmossijasta, mutta kyllä hän nopeasti sitten hävisi horisonttiin.

Seitsemän kisaa on jo ajettu tätä sarjaa ja nyt siis pidetään joulutauko. Pyrin joulunakin päivittelemään blogia pienillä uutisilla ja pohdinnoilla, joten muistakaahan kinkun syönnin lomassa tsekata se aina silloin tällöin.  :)
Joo, enköhän mie ehi tarkistella sitä silloin tällöin.

Noo, eipä se minun kisa mikään loistava ollut, siinä erotettiin kyllä tämä "a-ryhmä" kahteen joukkoon. Eli "A-ryhmän valiojoukot" karppane ja hyvarine ja "A-ryhmän rivimies"  :) kyllähän joskus niitä hyviä kisojakin tulee, mutta kylläpä minun taitotaso on liian hepponen verrattuna hyvariseen ja karppaseen
437  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 20.12.2010 21:12
Ihan mielenkiintoinen kisa, sateinen Turkki oli pieni yllätys; onnea hyvariselle että sai viimein pistettyä karppaselle kapuloita rattaisiin  ;)
Rata kuivui lopusta todella äkkiä eli jos olisi ollut vaikka kymmenen kierrosta lisää, olisin mennyt hakemaan saman tien välikelin renkaat, ellen jopa kuivan kelin renkaat. Rata ei ollut enää siinä vaiheessa juuri ollenkaan märkä.

No mutta hyvää Joulua kaikille ja onnellista Uutta Vuotta näin minun puolesta!  :)

E: ai niin joo, laitetaan vielä kisasijoitus: eli tyypillinen kolmossija; eli podiumputki jatkuu  ;D
438  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 21:45
Pistetilanne ja blogi päivitetty, tilastosivu myöhemmin tänä iltana.

Huikea kisa. Lähtö harmitti, kun työllä ja tuskalla saavuttamani kolmas lähtöruutu haihtui lähdössä savuna ilmaan. Siihen vielä muut vaikeudet päälle, niin viides sija tuntuukin jo aika hyvältä!  :)

Lopussa oli loistava vääntö tallitoverien kesken. Hetkeksi livahdin neljänneksi, mutta pian tein ajovirheen ja sulo otti paikkansa takaisin. Viimeisessä mutkassa oli vielä pientä draamanpoikasta kun osuin tallitoverin kylkeen, mutta onneksi takaa ei tullut ketään. Ja jos joku olisi tullut lähellä, en olisi yrittänyt niin aggressiivista temppua.


Ajettaisiinko jo huomenna klo. 20:00 Turkki?  Sitten pitäisimme joulutauon, joka kestäisi tammikuun ekalle viikolle asti. Minäkin nimittäin lähden PK-seudulta pois jouluksi, enkä ole pleikan äärellä vähään aikaan. Sitten tauon jälkeen voikin hypätä uudella innolla tuleviin koitoksiin.  :)
Kyllä huominen käy, toivottavasti kaikki käyvät katsomassa tätä sivua nyt tänään ja huomenna niin voivat ilmoittaa
439  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 21:19
JES viimeinkin monacossa maaliin ja vielä toisena ! Kisa meni virheettä läpi mutta karppasen suvereenille ylivoimalle en mahtanut mitään ja kierroksella 10 siirryin käyttämään cruise asetusta jotta bensariittäisi !
Harmi että menit minun ohi sarjapisteissä  ;D ku vielä vaihtelis meiän sijotukset nii loppukauesta tulis tosi jännä

E: joo player9, näin sut, en oiken tiiä mitä siinä tapahtu ku tulin varikolta nii me olin muka toisena ja sie kolmantena ja sie olit yli 50 sekkaa eellä  :o sitten ku otit kiinni nii en oikeen tienny, mitä tehhä ku näytti edelleen että oisit minun takana sijotuksissa eikä sinistä lippua näkyny, sitten päätin antaa vähän tilaa siinä mutkassa, en tiiä huomasikko sitä että käänsin tavallista myöhempään jotta pääsit ohi.
440  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 21:03
HUHHUH! Maaliin pääsin vaikken viimeistä kierrosta päässytkään ajamaan. 3. sija, uskomatonta! En olisi odotuksia kolmanteen tilaan laittanut
Kisa oli muuten tasaista ja varmaa ajoa kunnes kahdeksan kierrosta ennen maalia tuli pikkuinen kauhunhetki: ajoin liian läheltä seinää ja törmäsin, minkä seurauksena rengas puhkesi ja etusiipi lähti; onneksi se tapahtui kierroksen loppupuolella ja Miccikseen ja Olusiin oli sen verran eroa ettei se vaikuttanut sijoitukseeni mitenkään.

Otammeko vielä yhden kisan ennen joulutaukoa, sillä en usko että silloin väkeä tulisi. Ehdottaisin keskiviikolle Turkin kisaa  :)

E: runner, kyllä se ma ti käy mullekkin, itsekin olen sitä mieltä ettei jouluna varsinkaan ajeta, minulle kyllä sitten sopisi nämä joulun ja uudenvuoden välipäivät
441  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 19:40
Toimiiko muilla pleikan netti tällä hetkellä? Itselläni ei toimi mutta koitetaan nyt kaheksaksi se saada toimimaan

Okei skekkaan asian heti. Ajattelin hankkia mikin kilpailuun ,mutta kun yskä niin turha sitä hankkia ja yrittää sitten pidätellä hengeä ettei yski. Ei olisi varmaan kiva kuunnella semmoista. Joka minuutin välein tulee yskiminen. Joten minun ajaminen herpaantuu aina yskiessäni.

E: Omani pleikka kirjautui sisään. En kyllä tiedä tarkoititko ,että ei pääse nettiin pelailee vai kirjautumaan sisään. Lumi pyräkkä voi olla asialla myös. :/

E: HYVÄ. Perfect.
  :)
Tarkoitin ettei kirjautunut ollenkaan, mutta sain sen heti toimimaan kun käytin nettiyhteyksiä välillä pois  :)
442  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 18:32
Toimiiko muilla pleikan netti tällä hetkellä? Itselläni ei toimi mutta koitetaan nyt kaheksaksi se saada toimimaan

E: noni toimiihan se  :)
443  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 16:54
Kaikki ennusmerkit viittaavat kyllä ehdottomasti kisan mielenkiintoisempaan ja parhaimpaan kisaan  ;)

Kyllä tästä tosiaan kisan mielenkiintoisin kisa tulee, se on selvä  ;D


Ilman ajatusvirhettä varmaan tarkoitit että kauden mielenkiintoisin kisa olisi edessä. Ja niin saattaa hyvinkin käydä, Monacossa sattuu ja tapahtuu lähes varmasti.
Joo, sitä tarkoitinki,  ;D ;D, välillä ei ajatuskaan kulje kun miettii vain jännittävää kisaa.

Kun puhuit omasta haaveskenaariostasi, niin itsekin olin tänään haaveillut semmosesta tilanteesta että ajaisin kolmantena hyvarisen ja karppasen takana, sitte jompikumpi kuka kakkosena onkaan lähtee ohittamaan ja molemmat kolaroivat autonsa pihalle ja minä korjaisin potin  ;D ;D.
Tietenkään ei saisi toivoa toisen epäonnea, mutta tälläinen tilanne olisi niin herkullinen kuin olla ja voi, sen jälkeen johto hyvariseen olisi 26 pistettä ja karppaseen peräti 38  :o

444  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.12.2010 16:35
Kaikki ennusmerkit viittaavat kyllä ehdottomasti kisan mielenkiintoisempaan ja parhaimpaan kisaan  ;)
445  Yleinen / Peliseura / Vs: PlayStation Network-tunnukset : 18.12.2010 17:24
eikka_y
446  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 18.12.2010 17:23
Hyvät nuo blogin uudet sivut, mukava vähän katella keillä on eniten paaluja ja voittoja ja jokaisen kisatuloksia
447  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 17.12.2010 21:20
"Monacon katuradalla formula-autolla ajaminen on yhtä haastavaa kuin ajaisi polkupyörällä olohuoneessa", viisaita sanoja viisaalta mieheltä...
448  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 16.12.2010 21:55
Eikan kanssa oli hyvää kisailua kakkossijasta. Toki virheitä mahtui hänen ajoonsa vaikka kuinka ja sen ansiosta nousin uhkaamaan, mutta kaikki lasketaan.  :)

Monaco ajetaan alustavan aikataulun mukaan sunnuntaina klo. 20:00, jos se vain porukalle sopii.


Kuten ennen kisaa sanoin espanja ei todellakaan ole lempirata sateella varsinkaan, onni onnettomuudessa että voitto oli jo käytännössä ratkennut hyvariselle, niin en menettänyt yhtään sijaa  :)

Sunnuntai sopii kyllä, montakohan kierrosta monacossa on jos on 40 %, vissiinki lähemmäs 30, turhat kolarit tulisi välttää, maltti on valttia
449  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 16.12.2010 21:18
Toinen sija  :) täytyy olla tyytyväinen loppusijoitukseen, virheitä tuli niin paljon että siinä menisi pari tuntia niiden puimisessa. Paras saavutus tästä kisasta ehkäpä paalupaikka ja tärkeät 18 pistettä, jolla pääsin takaisin sarjan kärkeen, mutta hyvariseen eroa nopeitten laskelmieni mukaan vain yksi piste  ;)

Sain pietettyä johdon seitsemänteen kierrokseen, mutta sitten hyvarinen pääsi ohi, enkä voinut enää mitään. Sitten alkoi virheiden teko: 17 kierroksen kohadalla hyvariseen eroa 13 sekuntia, viisi kierrosta myöhemmin ero oli jo 45 sekuntia  :o lähellä oli etten olisi ollut kolmas, pääsin toiseksi Ferrarin paljon paremman suoranopeuden ansiosta ja Ephramin ajovirheestä.

Mutta pitemmittä puheitta odottamaan innolla Monacoa, joka toivottavasti ajetaan nyt viikonloppuna  :)
450  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 16.12.2010 08:06
No mulla ku ite ajoin Ferrarilla, niin silloinki se puhuu että: "Toinen Ferrareista tulee varikolle", vaikka pari kierrosta aiemmin puhui että Fernando tulee sinne, niin miten siellä taas yks Ferrari olis tulossa  :???:
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines