Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12
61  Blogit / MasterTK's Blog / Vs: Ps2-pelejä testailussa : 26.01.2009 18:29
"Team Ico"on varmaan yliarvostetuin kehittäjä koskaan.
Aamen.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Rock Band : 26.01.2009 18:22
Saisi tulla jo se helvetin Rock Band 2 PS3:lle Eurooppaan. Mad Catzin Fender Precision Bass myös teillä tietämättömillä.
Eikös sitä voi tilata vaikkapa jenkeistä?
Jos on euroopan Storesta lataillut biisejä, niin eipä kannata.
63  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 22.01.2009 04:40
Mä nukun parketilla, koska en ole mikään kiropraktikko. Pääasia, että pystyy nukkumaan.
64  Yleinen / Vapaa sana / Re: Nettikaupat : 19.01.2009 06:22
Esim. Powerballia tai Rock Bandin rumpusilencereita tilatessa kauppa herjaa juuri tilauksen loppuvaiheilla, että kyseiseen osoitteeseen ei voida lähettää. Eli ei onnistu ainakaan minulta.
Noita rajoituksia on kai tullut ihan tässä lähiaikoina. Tilasin Amazonista muutama viikko sitten samalla Planet Earthin ja Rock Bandin rumpukapulat. Amazon lähetti ne erikseen samoilla postareilla. Muutaman punnan arvoiset rumpukapulat tulivat päivää myöhemmin ja ne oli pakattu aivan helvetin isoon pahvilaatikkoon, johon olisi mahtunut ainakin pari kymmentä Planet Earth-boksia. Ne on nähtävästi vittuuntuneet krääsän pakkailuun, nyt kun porukka on tilaillut sieltä paljon tavaraa.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fable2 : 19.01.2009 03:03
Mikähän tässä on kun ei ollenkaan jaksaa napata? Noin tunnin verran pelailin alkua, mutta jotenkin vaikuttaa vain niin Wiimäiseltä peliltä, että huhhuh. Mitähän tässä tekee väärin? Eikö tämän pitänyt olla hyvä peli?
Se on Wiimäinen peli ilman wänkkäystä. Siis pelinä ei todellakaan kummoinen, eihän siinä voi edes kuolla, mutta Gears ja FarCry kakkosten jälkeen se oli mukavaa vaihtelua rennolla meiningillä. Itseeni vetosi brittityyli ja valinnanvapaus, mitä kaikkea eri asioita siinä voi tehdä ja kuinka se vaikuttaa pelin ympäristöön, muihin hahmoihin ja oman häiskän ulkonäköön. PC-miesten mielestä Fable 2 on varmasti rajoittunutta paskaa oikeaan elämään verrattuna, mutta jrpg:ihin tottuneelle, se on lähes sokaisevaa. Aikuisten miesten nukkekoti.
66  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 17.01.2009 00:11
Jos ryssit koulutuksen nyt, ryssit käytännössä oman persees siinä samalla loppuelämäkses.
Ei tämä systeemi nyt ihan noin julma ole.

Itse en koe, että yo-lakista olisi ollut minulle juuri mitään hyötyä ja mielestäni se onkin tämän yhteiskunnan yliarvostetuimpia asioita. Toki peruskoulu kannattaa vetää kunnialla läpi, koska se helpottaa asioita jatkossa, mutta ei se lukio tee ääliöstä sen fiksumpaa ihmistä. Joko sitä toivoa on tai sitten sitä ei ole, koulutuksesta riippumatta. Minulle lukion kolme vuotta olivat varmaan elämäni ankeinta aikaa. Jätinkin opinnot siihen ja siirryin elämän oppikouluun eli aivan perusduunariksi, enkä ole katunut sitä kertaakaan vaikka menetinkin siinä mahdollisesti paljon isomman palkkapussin. Oma-aloitteisessa itsensä sivistämisessä, kuten kirjojen lukemisessa ja musiikin kuuntelussa on se hienous, että voit itse valita omat opettajasi, eikä tarvitse stressata tenteistä, arvosanoista tai aikatauluista.

Joku hieno opetushan tässä tarinassa piti myös olla, joka ei liity tähän mitenkään tai ylipäätään mihinkään... Jerskaleh, muista vastuuntunto omasta itsestäsi ja läheisistäsi. Hyvä koulutodistus on seuraus, ei syy. Tärkeintä on opetella tekemään asiat kunnolla. Sillä pärjää pitkälle.
67  Blogit / Turhaa täynnä / Vs: Mirror's Edge on surkea : 15.01.2009 09:56
Kumma blogaus. Nauran ja itken samaan aikaan. Me likes.
68  Yleinen / Vapaa sana / Re: Nettikaupat : 13.01.2009 07:23
Joo-o, eipä ole Play-Asia enää niin huippupaikka, kun tilaus hukkuu jonnekkin. Aiemmin peliostoksissa mainitsemani Left 4 Dead lähetettiin 1.12.2008, eikä siitä ole kuulunut mitään sen jälkeen. Laitoin viime perjantaina sähköpostia P-A:lle, josta tuli vastaus, että minun pitäisi laittaa heille postiosoitteeni, jotta he voivat tarkistaa, että se täsmää heidän tietojen kanssa. Yllätys, yllätys, se täsmäsi.
Tänään tuli sitten viesti, että he aloittavat välittömästi tutkimukset paikallisen postin kanssa tilauksen sijainnista ja se saattaa kestää up to 3 weeks! Saatana.

Ei ole helppoa niilläkään.
69  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Biisilöydökset! : 05.01.2009 21:30
Hyvä aihe. Tarvii kaikkea tunkea pelaajaboardin tyyliin kysy&vastaa-threadiin.

Laitanpa kaksi biisiä, kun en osaa päättää kumpi on parempi.

Ensimmäinen on vähemmän tunnettu Oasiksen biisi ajalta jolloin Liam ja Noel olivat vielä nenät puuteroituina ja kaminat mustana. B-puolen julkaisuja Wonderwall-sinkulta ja paikkana legendaarinen Knebworth Park -96 Oasis - Masterplan


Perjantai-sunnuntain välinen yö takana, illalla pahimman kohmelon helpottaessa seurana Jack Danielsin pohjat, viimeinen sikari ja Morrisseyn I Have Forgiven Jesus.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 04.01.2009 09:13
Mistä siis pääsen vaihtamaan teemojani asiallisesti ja helposti?
Se on näköjään liian näkyvällä paikalla, kun ei löydy. My Xbox -> oma kortti, heti siinä avatar-säätöjen alla.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 31.12.2008 18:35
Taisin jopa mainita jossain, että tuskin palaan tämän pariin enää ikinä ja ylipäätänsä koko sarjan... mitäköhän vittua päässäni liikkui silloin?
Järkihän se siellä liikkui.
72  Yleinen / Vapaa sana / Re: Lauta Awards 2008 : 30.12.2008 03:01
Vuoden lautalainen 2008

Rocky_Balboa, Scarf tai zoukka. Silloin, kun joku näistä on äänessä näytöllä tekstimuodossa, niin kannattaa hiljentyä lukemaan hartaudella vaikka joskus he näkevät paskaa sielläkin, missä sitä ei edes ole. Kunnioitusta myös siitä, että he eivät harrasta turhaa vittuilua vaan se tulee aina ihan syystä. Kaksi heistä saavat pystin muissa kategorioissa, niin laitetaan tässä ääni Scarfille.

Vuoden hauskin

Tässäkin on useampi vaihtoehto. Haluaisin joskus kokeilla samaa mehua mitä Doinkki hörppii, mutta sillä vitsien määrällä, jota Fyysinen Preesens tuottaa, niin väkisinkin joku osuu kohdalleen. Spychonaut kruunasi voiton tällä erää eli Fyysinen Preesens

Vuoden sitaatti

Pidän omista viesteistäni.
Nerokasta.

Vuoden viper7 (Vuoden blogi)

Roki7 Finlandblog - Heroes of the Board: Part II:ta odotellessa. Myös Koon Elokuvablogi on ollut kiinnostava näin zombie-leffojen ystävälle. Lisää vain vinkkejä minun puolestani, jos intoa riittää.

Vuoden ulkoasu

Rocky_Balboa - Sigut ovat huikeita lainauksia ja syntisistä avatareista löytyy veistoksellisuutta.

Vuoden topic

Telkkareiden tarrat - Jos edes yksi ihminen koki tämän topicin avulla hengellisen valaistumisen ja repäisi telkkaristaan tarrat pois, niin olen tyytyväinen.

Vuoden yllättäjä

Modet - Yllättivät KonsoliFin perseilyllä.

Vuoden tulokas

Teppo Holmqvist – ”Olen aikuinen”

"KonsoliFIN -perseily" jatkuu, nimittäin myöskään entisille käyttäjille ei tarvitse vittuilla nimiväännöksillä. -Turilas

edit. Kappas, sinne oli eksynyt näköjään typo.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2008 -äänestys : 29.12.2008 07:01
1. Gears of War 2 - Xbox 360

Resepti on erinomainen, vaikka tällä kertaa lopputulokseen tuli hieman liikaa leivinjauhetta ja löytyipä sieltä muutama kakkanokarekin, mutta jos niistä pääsee yli, niin muuten oikein herkullista.

2. Fable 2 - Xbox 360

Ei ollut vielä syksyllä edes ostoslistalla, mutta Eurogamerin kymppi herätti kiinnostuksen. Mukavan rentoa pelaamista, paljon sivutehtäviä ja vuorovaikutus pelaajan tekojen ja maailman välillä piti tiukasti koukussa. Tahtoo lisää, mutta pitää välillä pelailla muitakin tekeleitä.

3. Fallout 3 - Xbox 360

Vaikka olen melko alussa (n. 15h pelattu), niin kai tämän uskaltaa jo tähän laittaa. Muokataan myöhemmin, jos kaduttaa. Ymmärrettävästi karumpi maailma kuin Oblivionissa, mutta Oblun pahin ärsyke, skaalautuvat viholliset ovat poissa (wuhuu!). Tosin taistelu ilman V.A.T.S.ia tuntuu ja näyttää edelleen yhtä typerälle. Pelissä on paljon mielenkiintoista tehtävää ja synkkä ja lohduton tunnelma toimii minulle.

4. Rock Band 2 - Xbox 360

Pohdin ensin, että viitsiikö tähän laittaa mitään epäpeliä, mutta kyseessä on paras bilepeli koskaan ja onhan tähän tullut uhrattua kymmeniä tunteja myös yksin, joten laitetaan sitten.

5. Left 4 Dead - Xbox 360



Tämän vuoden tekeleitä on vielä kesken, joten pidätän oikeudet muutoksille. Ja Scarfin Ninja Gaiden 2:n perustelut herättivät pienen kutinan antaa sille uusi mahdollisuus. Kesällä meno muistaakseni tyssäsi Venetsian vesiosuuksiin.
74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 28.12.2008 19:44
Vielä sellainen kysymys, että kun minulla on kaksi profiilia, niin miten saan tuon liveprofiilin pistettyä oletusprofiiliksi? Yritin asetuksia selailla, mutta nopeasti katsottuna en sellaista kohtaa nähnyt.
Jatka etsimistä. On siellä jossain enable/disable auto sign-in. Varmaan profile settingseissä.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 28.12.2008 00:18
Microsoft on kusettanut minua. Taidanpa vaatia 12 kuukauden ilmaisen Gold-tilin.
Tuli juuri mieleen, että kusetus voi liittyä myös siihen, että et ole täysi-ikäinen. Katso, jos family settingseistä löytyisi jotain säätönappulaa.
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 27.12.2008 23:40
Miksiköhän minulle ei tullut mitään ohjeita ym. kuukauden ilmaisesta Gold-ajasta, kun liityin Xbox Liveen? Pystynkö vielä jotenkin lunastamaan tuon ilmaisen Gold-ajan ilman tekemättä uutta profiilia?
En tiedä, pitäisi alkaa automaattisesti, mutta mielestäni ei ole yhden ilmaisen Live-kuukauden arvoista luopua tuosta gamertagista. Ehkä boxikin hämmentyi siitä?
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.12.2008 23:37
Ehkä sitten joskus kun saa halvemmalla

Play.comin Monster Salesta lähtisi reiluun pariin kymppiin. Cheap enough?
Ei ole enää, vaikka siinä etusivulla mainostavatkin.
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Rock Band : 25.12.2008 22:29
Varsinkin The Whon kappaleet on rummuilla aikamoista hulluttelua, Keith Moon oli nero.  ;D
Myös Rushilta löytyy huikeita biisejä rummutteluun. The Camera Eye <3
79  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 25.12.2008 22:22
Voisiko tuon logon vaihtaa tähän:

Toi on niin huono, että They Never Saw Me Comin'.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 24.12.2008 21:55
En ole asiantuntija, mutta onhan IP settings automaticilla? Modeemin ja konsolin uudellen käynnistyksen jälkeen pitäisi löytyä IP ellei sitten ole joku ihme operaattori/liittymä.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras peli : 21.12.2008 21:35
Seuraavaksi genreittäin äänestykset 2D-loikista, tappelupeleistä, JRPG:t, seikkailut, räiskinnät jne?
Joo ja laudan virallinen GOTY pitäisi kanssa valita. Tosin siinä on sellainen ongelma että harva on pelannut kaikkia vuoden merkittäviä pelejä.
Ei vielä, mutta on työn alla.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.12.2008 19:06
Niin, painotan sanaa kuulostaa. Pääasia että hommasta nauttii. Myönnän että mielessä oli myös muidenkin ihmisten kirjoitteluita. Esim, kun puhutaan syksyn pelisuman purkamisesta, niin kovin mielekkäältä operaatiolta se ei ainakaan kuulosta.
Joo voi raukkoja. Koittakaa hooceemiehet kestää se pelisuma, kyllä teistäkin tulee casuaaleja vielä joskus!

Kiitoksia huolenpidostanne! Kirjallinen palautteenne käsitellään mahd. pian.

Sitä odotellessa,

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

T. Xerobosin asiakaspalvelu
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelijournalismin alennustila : 20.12.2008 18:51
Lainaus käyttäjältä: pelaajalehti.com
Luetuimmat uutiset

   1. Fallout 3:n grafiikka lähes oikean maailman veroista - Katso kuvat!
   2. Lara Croft poseeraa kuumissa sihteerikuvissa - Katso!
   3. Perjantaikevennys: Testaa maailman hankalinta ja koukuttavinta peliä
   4. Hävytön keräilyversio: X-Blades-tyttö yläosattomissa - Katso kuva!
   5. X-Blades-tyttö kuumissa kuvissa - Katso!
   6. Kehittäjä repäisee: Näin tissit pomppii PSP:llä - Katso!
   7. Näin paljon Prince of Persian grafiikka on parantunut - Katso kuvat!
   8. Kuvia PlayStation Homesta - Katso!
   9. Upouusi suomalainen PlayStation 3 -peli paljastunut
  10. Miltä näyttää kun peliohjain rikkoo lcd-television? Katso video!
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.12.2008 00:53
Ostoksia on tehty ja paljon.

Pääsin juuri Fable 2:en pääjuonen läpi, mutta urakka on vasta aluillaan. Hyllyssä odottaa pelaajaansa Fallout 3, Resistance 2, Lego Indiana Jones ja postissa on tulossa Left 4 Dead, Mirror's Edge, Rock Band: AC/DC Live ja Midnight Club: LA. Noista tosin L4D on tainnut lähteä maata kiertävälle radalle, koska postitus tapahtui jo 30.11. Wiinkin joutuu ehkä käynnistämään ensimmäistä kertaa sitten elokuun ja ladata sille World of Goo. LittleBigPlanet on kesken ja pitäisi pelata vielä miesten kanssa World at War koppina loppuun. Joo, ei ole tekemisen puutetta vähään aikaan.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelijournalismin alennustila : 19.12.2008 19:23
Kuka tahansa saa klikkejä laittamalla otsikkoon vain TISSIT!. Samoin kuin rahaa saa jakamalla pimppiä, mutta sitä voi vain kysyä itseltään sen jälkeen, että onko nyt hyvä mieli?

Mielestäni melkoista huoraamista Pelaajalehti.comin uutisointi, mutta jostain se leipä on tietysti revittävä.
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 19.12.2008 19:15
Onko kellään ollut tällaista "ongelmaa" että XO heittää aika-asetukset perseelleen? Muutamaan kertaan oon parin viikon aikana korjannut ne, mutta jostain syystä ne muuttuu aina tilaan 22/11/2005 14:00. Pieni vikahan tuo vain on, mutta vähän kysii silti.  :/
Irroitatko töpselin, kun et pelaa? Pelaatko offline-tilassa? Boxi päivittää muistaakseni ajan automaattisesti, jos se on kytketty Liveen.
87  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 18.12.2008 22:37
Ihmettelin vähän kun alkoi paska tuoksahtamaan, mutta sitten huomasin tämän jutun

Eddie Murphy ja Shia LaBeouf seuraavaan Batmaniin!
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Rock Band : 16.12.2008 23:28
Ton taulukon mukaan World Tourin rummut eivät ole yhteensopivia RB:n kanssa PS3:lla. RB2:n kanssa toimivat. Osta RB2, siirrä ykkösen biisit siihen, niin saat homman pelittämään.


Ja näitä neljää biisiä ei saa sitten siirrettyä RB2:een.

Paranoid - Black Sabbath
Run to the Hills - Iron Maiden (cover)  >:(
Enter Sandman - Metallica
Tokio Hotel - Through the Monsoon
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Rock Band : 15.12.2008 22:26
Kannattaa testata niin, että sulla on vähän niinkuin pelkästään ne varpaat siinä pedaalilla.
Joka on paras tapa hajottaa muovipedaali. Varpailla poljettaessa paine kohdistuu pedaalin kärkeen ja se räksähtää keskeltä poikki. RB2:n vahvistetussa pedaalissa ei liene tätä ongelmaa.
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras peli : 15.12.2008 22:22
Onneksi täydelliseltä fiaskolta säästyttiin eli Melee ei päässyt finaaliin.

Super Mario World

Vuoden ajan kaikki vanhemmilta saamani kuukausirahat ja tyhjistä pulloista keräämäni markat menivät Hobby Hallin kuukausieriin, jotta sain tämän pelin. Ja kyllä, se oli poistamisen arvoinen tekele.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines