Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12]
331  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.07.2007 23:16
Saa sitten nähdä mitä torstaina tapahtuu, sillä Sonyhan lupaili jotain suurta...

Huge Giant Enemy Crab?
332  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.07.2007 03:46
Siis tästä boxien hajoamisesta on minulle kyllä haittaa, vaikken sitä itse ole joutunut kokemaankaan.
Oh Lord, please save me...
Jos ongelmien määrä yhden ihmisen kohdalla on vakio, niin elämme todellakin hyvinvointiyhteiskunnassa.
333  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.07.2007 15:49
Jos kokee asian niin, että luotettavuus on tärkeämpi kuin erinomaiset pelit, niin eihän sitä silloin kannata ostaa.  Microsoft on varmasti tiedostanut Boxien lahoamisen jo pitkän aikaa ja se, että he nyt julkisesti tunnustavat sen, tarkoittaa sitä, että he kuuntelevat asiakkaitaan vaikka turhan pitkään siinä kesti.
Haluanko luotettavan konsolin ja niukan pelivalikoiman vai epäluotettavan konsolin laajalla pelivalikoimalla ja monilla huippunimikkeillä? Sitä voi jokainen pähkäillä mikä on tärkeintä. Itse valitsin molemmat.
334  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.07.2007 13:45
Ja nyt kun ongelma on edes jotenkin myönnetty niin Microsoftille on vain entistä enemmän huonoa julkisuutta, jos he eivät kohta saa koneitaan toimimaan. Puhumattakaan heidän kasvavista korjaus kustannuksistaan, joista he varmasti haluavat eroon.
Tässä itsekin toteat muutaman järkevän syyn tehdä koneeseen muutoksia luotettavuuden parantamiseksi. Tämä takuun pidentäminen on varmasti asiakastyytyväisyyden parantamista, vihaisten ja huolissaan olevien koneiden omistajien rauhoittelua. En ymmärrä kuinka tämä takuun pidentäminen automaattisesti tarkoittaa sitä, että boxien luotettavuutta ei olla parantamassa.

Lainaus
vaikka firmalle hieman katkera näistä hajoamisista olenkin.

Tätä olen monesti itsekseni ihmetellyt kuinka monet tuntuvat olevan katkeraa poikaa Microsoftille vaikka eivät edes X360 ole koskaan edes omistaneet (en suoraan viittaa sinuun, koska en tiedä oletko joskus omistanut). Kyllähän näitä tekosyitä voi keksiä loputtomiin miksi konetta ei kannata ostaa, jos luotettavuus saadaan kohdalleen, niin sitten varmaan häiritsee ettei se ole punainen. Suurin osa näistä ei varmaan muutenkaan ostaisi koko rojua. Jos tosissaan haluaa pelata Boxin pelejä, niin en usko, että se kovin paljon merkkaa vaikka kone sattuisikin käymään pari kertaa huollossa. Suurin osa kumminkin toimii kuten pitää ja vaatii melko huonoa tuuria, jos joutuu tähän vaihtokierteeseen. Itsekään en käy ulkona, koska on mahdollisuus, että jään auton alle. Mutta samapa tuo minulle jättääkö joku ostamatta, koska en siitä rikastu senttiäkään. Itse olen kuitenkin tyytyväinen ollut Boxiini ja sitä tulee pelattua eniten näistä uuden sukupolven koneista.
335  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.07.2007 03:24
Takuun pidennyshän järjen mukaan juuri tarkoittaa sitä, että mitään muutoksia konsolin kestävyyteen ei ole tulossa. Ja niin kauan on minunkin kohdallani se masiina pannassa.
Eli jos Microsoft olisi lyhentänyt takuuaikaa, niin sitten olisit käynyt ostamassa boxin? Näin järjen mukaan.
336  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 05.07.2007 23:26
Nyt ei tarvitse enää hypettää kaiken maailman Wiihömppäsnorklauksia, sillä hypen kuninkaasta on julkaistu ensimmäinen virallinen kampanja screenshotti.
337  Yleinen / Pelikeskustelu / Pelitarjoukset : 05.07.2007 18:40
Yksi Boardin suosikkitopiikeistani oli pelitarjoukset, koska sieltä sai monesti vihiä sikahalpispeleistä. Joten tehdään nyt sitten tännekin eli ilmoitelkaa kivenkovista tarjouksista koskien pelejä, konsoleita ja niiden lisälaitteita.

Aloitetaan ottamalla härkää ulokkeesta ja kerrotaan, että Play-Asiassa on meneillään Summer Smoothie. Sieltä irtoaa mm. 360:lle Prey 16 euroon ja Double Agent reilulla parilla kympillä. DS:lle näytti olevan tarjouksessa ainaskin Castlevania: Dawn of Sorrow, Final Fantasy III ja Ouendan 2.
338  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 04.07.2007 18:28
Laadusta en osaa sanoa, koska en ole testannut, mutta Play-Asiasta löytyisi Datelin mikki puolta halvemmalla, jos ulkomailta tilaaminen ei pelota.
Hiöö
339  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Suosikkipelilaitteesi (all time great) : 03.07.2007 20:26

Kaikkihan ne ovat rakkaita, mutta yksi on iskän oma suosikkipoju eli Super Nintendo. Joskus kauan sitten lueskelin Nintendo-lehtiä ja haaveilin A Link to the Pastista, Super Mario Worldista ja muista hienouksista. Muistan kuinka säästöjä ei ollut ja SNES oli pakko saada, niin pelastukseksi silloin keksin Hobby Hallin, josta sain sen tilattua kuukausierillä (taisi olla n. 130 markkaa kuukaudessa). Sain silloin huikeat 100 markkaa kuukausirahaa vanhemmiltani, joten ne kaikki hupenivat siihen ja sen lisäksi keräilin pulloja, jotta sain puuttuvat markat kasaan. Mutta riemu oli rajaton, kun ensimmäistä kertaa SMW:in käynnistin.
SNESillä oli myös paljon mahtavia pelikokemuksia Nintendon klassikkosarjojen lisäksi, kuten suursuosikkini Super Ghouls'n Ghosts, Zombies Ate My Neighbours, Street Fighter II ja Mortal Kombat II. Mutta parhaiten silloin upposi Squaren Secret of Mana, Chrono Trigger ja kaikkien aikojen mahtavin peli Final Fantasy VI. CT:iä ja FF:a en silloin itse omistanut, koska oma SNESini oli PAL-merkkinen, mutta kaverini omisti jenkkiversion, joten niitä tuli tahkottua koulun jälkeen vain luoja muistaa monenko kuukauden ajan.
340  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: EDGE-lehden TOP10-lista : 02.07.2007 22:34
Tavallaan aika tylsä lista, koska samat nimikkeet pyörivät kaikissa "parhaat pelit"-listauksissa, mutta minkäs teet, kun kaikki ovat erinomaisia pelejä. Pieninä yllätyksinä RE4 2. sija ja Super Metroidin pääseminen top 10, mutta mielestäni täysin ansaittua. FF-sarjasta olisi löytynyt parempiakin, mutta pääasia ettei FFX ole mikana. Ja Tetris... noh, se nyt on Tetris.

Tökin ehkä ampiaispesää, mutta tunsin sisäistä iloa siitä ettei MGS päässyt kympin sakkiin, koska sarja ei nyt varsinaisesti ole mitään palattavuuden riemujuhlaa ja Hideon rautalanganvääntöjuonet ja dialogi aiheuttavat enemmän myötähäpeää kuin suuria tunteita.
341  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV : 29.06.2007 11:36
Collector's Edition menee kyllä ostoon jos hinta on vähääkään sopiva. Jos ei ole, niin sitten vaan normiversiota Xboxille kehiin.
Ainakin Playssa kyseistä versiota pystyy ennakkotilaamaan 108,49 euron hintaan. Omalla kohdalla kipuraja on siinä satasen pintaan, joten täytyy vielä hiukan harkita. Tuo lukollinen boksi olisi kyllä aika gangsta.
342  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 28.06.2007 20:30
Onko täällä jossain optiota, kun avaan topikin, niin se avautuisi siitä kohti minkä viestin olen viimeksi lukenut? Nyt se alkaa aina aiheen aloitusviestistä tai sitten viimeisimmästä postauksesta.

nimim. Puusilmä
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines