Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15
301  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 02.12.2011 13:43
Ihan hauskan videon ovat Heleniuksesta tehneet:


Videolla on vähän vanhaa kunnon "Rocky-henkeä".

Tänään muuten on tuon lauantain otteluiden punnitukset, jonka Mtv3 näyttää katsomossa ilmaiseksi. Punnitus alkaa 16:00. Ihan mielenkiintoista nähdä, mitä Chisora keksii tällä kertaa.
302  Yleinen / Vapaa sana / Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 01.12.2011 16:19
Yllätykseni sain huomata, ettei pelaajalaudalla ole omaa aihetta tälle suurelle ja suositulle lajille - nyrkkeilylle.
Tähän viestiin en nyrkkeilyn sääntöjä tai muuta sellaista ole ajatellut pistää sillä kaikki nämä löytyvät esimerkiksi wikipediasta.
Tarkoituksena olisi siis keskustella nyrkkeilystä ja kaikesta nyrkkeilyyn liittyvästä niin syvällisesti kuin pinnallisesti.

Idea aiheeseen tuli, kun halusin jakaa omia tuntemuksiani ensi lauantaina (3.12.11) järjestettävästä huikeasta tapahtumasta.



Tapahtuman pääottelut ovat kuten kuvasta näkyy:

Robert Helenius vs Dereck Chisora (Avoin raskaansarjan EM-vyö) 12. erää
Alexander Povetkin vs Cedric Boswell (Raskaansarjan WBA-liiton maailmanmestaruus) 12.erää
Cecilia Braekhus vs Kuulei Kupihea ( Naisten välisarjan WBA-, WBC-, ja WBO-liitojen maailmanmestaruus) 10.erää

Tapahtumassa ottelevat myös:

Erik Skoglund - Amine Belali (raskas keskisarja) 4. erää
 
Gianmario Grassellini – TBA (?) (Ylempi välisarja) 10. erää

Jussi Koivula vs Jose Del Rio (Välisarja) 8. erää
 
Edis Tatli vs Pasquale Di Silvio (Kevytsarja) 10. erää

Edmund Gerber – Marcus McGee (Raskassarja) 8.erää

Jarno Rosberg vs Manuel Pucheta (Raskassarja) 8. erää


Näin suomalaisena mielenkiinto kohdistuu ehdottamasti illan viimeiseen otteluun eli Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran väliseen raskaansarjan Euroopan mestaruus otteluun.

Helenius, jolla on tällä hetkellä WBA ja WBO Inter-Continental tittelit on noussut huikeaa vauhtia kohti maailman terävintä huippua raskaassarjassa. Nytpä hän pääseekin ottelemaan avoimesta EM-tittelistä, sillä aiempi mestari Alexander Dimitrenko loukkasi kätensä eikä pysty puolustamaan titteliä tämän vuoden puolella.
Heleniukselle vastaan asettuu Zimbabwessa syntynyt, mutta Englantia edustava Dereck Chisora, jonka record kuluu 15(9)-1-0. Heleniuksen record on taas 16(11)-0-0.

Chisora on mielenkiintoinen tapaus. Hän on nimittäin purrut vastustajaa korvasta kesken ottelun (kuin Tyson konsanaan) ja suudellut vastustajaa punnituksessa (suudelma videolla ajassa 2:36). Chisora on myös tuomittu tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Näin ennen ottelua niin on Chisora laukonut Heleniuksesta vaikka mitä. Hän on mm. aikonut rakastella Heleniusta kehässä ja aikonut tulla isommaksi hitiksi kuin Nokia.
Uhoaminen kuuluu nyrkkeilyyn, mutta ei ole kyllä pitkiin aikoihin tullut mitään tämän kaltaista, mitä tämä Chisora harrastaa.

Muutama linkki, jotka on ihan hauska lukea:

Chisoralta törkeän härskiä suunpieksentää Heleniuksesta Jos videon katsoo niin lopussa on melko törkeää kielenkäyttöä...
Chisora uhoaa: "Aion rakastella Heleniusta"
Helenius vastaa: "Siitä tulee olemaan rakastelu kaukana"
Rakastelu-uhkaus naurattaa Heleniusta
Chisora jatkaa älytöntä uhoaan: "Olen isompi kuin Nokia!"
Helenius vei tuijotuksen nimiinsä

Ainiin huikea nyrkkeily tapahtuman televisioi Mtv3 Max. Lähetys alkaa 19:00 ja loppuu siinä 01:00 (edellyttäen, että ottelu kestää täyden ajan). Heleniuksen ja Chisoran ottelu alkaa tuossa noin puolenyön jälkeen.
Tapahtuma järjestetään Hartwall Areenalla, johon on tulossa ihmisiä yli 10 000. Kyseessä on siis suurin Suomessa järjestetty sisänyrkkeily tapahtuma. (Huom. aikaisempi yleisöennätys Amin Asikaisen ottelussa, jossa oli 9998 katsojaa)

Toivon nyt kuitenkin, että tämä virvoittaa jonkinlaista keskustelua lauantaista ja ylipäätään nyrkkeilystä!

(Otteluiden lähteenä toimi www.boxingnight.fi sivusto)


303  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 30.11.2011 07:01
Senna ollut kyllä suuri pettymys F1-urallaan, ei voi ymmärtää miksi Heidfeld sai potkut tämän tieltä...

Mä en näe asiaa ihan näin.

Ekalla kaudella alla HRT, joka oli 2010 vielä paljon enemmän jäljessä kuin mitä tänä vuonna olivat. Autossa oli niin paljon vikoja pitkin vuotta, että oli vaikeaa saada selvyyttä milloin Senna oli tallikaveriaan hitaampi esimerkiksi teknisten vikojen takia. Todennäköisesti kukaan tavallinen kuolevainen ei olisi voinut antaa kovin teräviä näyttöjä 2010 HRT:llä.

Tällä kaudella Senna tuli täysin kylmiltään Rellun rattiin. Kun takana vain vuosi F1-kokemusta, ei tilanne ollut todellakaan helppo. Silti on kyennyt ajamaan Petrovia vastaan monin paikoin hyvin kilpaa ja antanut vahvat näytöt parissa aika-ajossa (muun muassa Spa ja Interlagos). Myös Monzan kisasuoritus oli mainio.

Virheitä on toki tullut, mutta kokemattomuuden piikkiin voi laittaa osan. Mitä Senna saisi aikaan kunnon valmistautumisella ensi vuonna? Sen haluan nähdä. Räikkönen-Senna, uskon tähän kuin rahavuoreen.

Sennalla hienoja taidon näyttöjä Brasiliassa, aika-ajoissa hieno sijoutus. Harmi, että kisa meni pilalle Schumacherin kanssa pienen kolarin ja oudon rangaistuksen takia.

Kieltämättä rangaistus oli outo, mutta ehkä tuomaristo ajatteli, että turhaan lähti tunkemaan sinne mutkan sisään, kun Schumacher oli edelle. Noh, en tiwdä, mutta kuten todettu niin Senna ollut iso pettymys, ei ole tainut periytyä Ayrtoin taidot. Tosin eihän näitä kahta voi sanoa samassa lauseessa muuten kuin, että ovat sukua toisilleen.

Räikkönen - Petrov. Pistäs Lada sitä rahaa kehiin niin voitaisiin nähdä ikäänkuin neljä "suomalaista" sirkuksessa. Itse olen pitänyt Petrovista heti alusta asti ja oivasta rattimiehestä on kyse.

Ja hei! Petrovin ansiosta se pälli-Alonso ei voittanut maailmanmestaruutta.
304  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 29.11.2011 10:46

Viilaan nyt pilkkua, mutta Räikkönen ei mene Renaultille vaan Lotukselle. Köh köh.

Köh, Renault Köh.
Pahemman laatuista pilkun nussintaa. Talli kun on Lotus Renault GP. Esim. Mersu on Mercedes GP Petronas F1 Team ja Ferrari on Scuderia Ferrari. Ja STR on tuttavallisesti Scuderia Toro Rosso. Lotus Renault on ymmärtääkseni kuitenkin Renaultin tehdastalli.

Huoh, niinhän minä sanoin vaikka tuo ei ole periaatteessa ole edes pilkun "nussintaa". Sillä ensi kaudella ei ole Lotus Renault GP:tä vaan pelkkä Lotus.

E: http://www.iltalehti.fi/formulat/2011112914843231_fo.shtml tuossa vielä linkki, vaikka asiahan on ollut pitkän aikaa tiedossa.
305  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 29.11.2011 10:09
Maldonado tuo Kolumbialta hiton moiset rahat.

Venezuelalta. Itseä ei Räikkösen paluu hetkauta yhtään, tuskinpa Renault saa mitenkään erityisen kilpailukykyistä kärryä ensivuodelle kasaan. Jos nuo pakoputket todella ovat tuommoiset flopit kuin on annettu ymmärtää, niin on vaikea tehdä sen pohjalle uutta autoa.

HAH! Aika hieno ajatuskatkos tuossa Maldonadon kansallisuudessa. Köh, Renault Köh. No joo menee jo yli, mutta itse uskon, että Lotus taistelee ensi kaudella kyllä ihan siitä kuudennestä sijasta ja Räikkösen turvin jopa palkintokoroke on mahdollinen. Sepä näkyy sitten kauden alussa, johon ei loppuunsa ole enään kauan. Tietysti onhan niitä testejäkin tässä ennen kautta, joten jonkinlaista osviittaa Räikkösen vauhdista saadaan.
306  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 29.11.2011 09:55
Nyt se on virallista:

Räikkönen Renaultilla ensi kaudella.

Hieno homma, hienoa homma. Ensi kaudesta tulee erittäin mielenkiintoinen.

EDIT: Hitto Migge oli vähän nopeampi...

Viilaan nyt pilkkua, mutta Räikkönen ei mene Renaultille vaan Lotukselle. Köh köh.

Mut joo hieno juttu, vaikka alkoi näyttää vähän huonolta tuo. Jahka nyt saataisiin kolme suomalaista kilpailemaan, vaikka en vielä usko Bottaksen paikkaan sillä Sutin on erinomainen kuski (jos se nyt Williamssille menee) ja Maldonado tuo Venezuelalta hiton moiset rahat.
307  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 24.11.2011 09:56
Tulipa tehtä tuo vaalikone ja sieltähän tuli ihan ok tulos.

1. Paavo Lipponen 153p
2. Sauli Niinistö 105p
3. Timo Soini 69 p

Kuten aikasemmin sanoin niin Soinille en missään tapauksessa ääntäni anna, mutta ilokseni sain huomata että Lipponen on reippaasti 1. vaihtoehto tässä koneessa.
Joka tapauksessa Lipposelle menee ääni vaikkei se tässä vaalikoneessa ykköseksi olisi tullutkaan.
308  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 18.11.2011 16:16
Näin on vaalit lähestyy ja täytyy sanoa että innolla odotan näitäkin vaaleja.
Kuten äänestin, niin ääneni menee tietysti Lipposen Paavolle.  Itse pidän Lipposesta ja valintaani vaikuttaa myös puolue. Toisena vaihtoehtona pidän Niinistöä eli toisella kierroksella jos on Soini tai Väyrynen Niinistön kanssa niin Saulille menee ääni. (valitettavasti) Toisella kierroksella jos on esim. Väyrynen ja Soini niin jää minun ääni käyttämättä sillä ääntäni en kummallekkaan anna, todellakaan.

Ihan mielenkiinnolla seurataan keskusteluja.
309  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 14.11.2011 19:14
Eipä ole tätäkään tullut paljoa pelattua, joten ehkä teen samalla tavalla kuin 2010 kanssa, että jatkan sitten patchin jälkeen, joka tulennee tässä päivien sisään.

Muutes, onko tietoa, että pistääkö patch AIn kolaroimaan useammin ja näin mm. aiheuttamaan SCn?
310  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju : 02.11.2011 20:49
Mites oon kiinnostunut nyt minecraftista ja mietinkin, että kannattaako ostaa tuo beta vai odottaa hieman kalliimpaa koko versiota?
Onkos tuohon koko versioon tulossa sellaista minkä takia ei kannattaisi rahaa laittaa beta versioon?

Betan ja kokoversion ero on 5 euroa betan eduksi. Ei siis kannata odottaa, jos oikeasti kiinnostaa. Ihan samaan tapaan saat kaikki tulevat päivitykset ilmaiseksi, jos nyt ostat. Alphassa sama diili maksoi 10 euroa.

Öö... Minä oon kuullu jotain sen tapaista, että ainoastaan Alphan omistajat saisivat noi kaikki roskat ilmaseksi vai onko tähän tullut joku muutos.
311  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju : 02.11.2011 19:41
Mites oon kiinnostunut nyt minecraftista ja mietinkin, että kannattaako ostaa tuo beta vai odottaa hieman kalliimpaa koko versiota?
Onkos tuohon koko versioon tulossa sellaista minkä takia ei kannattaisi rahaa laittaa beta versioon?
312  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 30.10.2011 19:17
Olen erimieltä kuin edeltäjät. Mielestäni Intian GP tarjosi hyvää viihdettä ja sitä oli mukava katsoa, kaukana siis tylsästä.
Ihme kun Schumi ei hajoittanut autoaa missään vaiheessa? Ja aika "törkeä" (huomaa lainausmerkit niin ei tarvitse ruveta valittamaan) temppu Hamiltonia kohtaan. Tällä kertaa tuomaristo teki aivain oikein antaessaan penalttia juurikin Massalle.
Innolla odotetaan ensi vuotta. Upea rata.

Taas näitä Anti-Schumeja...

En nyt tiedä mitä tarkoitat, mutta jos lukee tämän ketjun aikaisempia viestejä niin olen ainakin muistaakseni sanonut kannattavani Hamiltonia ja Schumacheria tällä kaudella, tietysti Heikin lisäksi.
Tuo sanomani oli heitti jota näköjään ei ymmärretty, heh.

Schumacher ajaa nyt viihdyttävästi, vähän samaa tyyliä Hämiksen kanssa.

E: Muistin oikein


Hänelle se suotaisiin. Muistan kun Häkkisen aikaan tympäsi suunnattomasti kuulla saksankansallis-laulu ja nähdä Schumacher voittajana.
Nyt vuosia takaperin en olisi uskonut, että omistan Schumacher t-paidan ja haluan hänen voittavan.
313  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 30.10.2011 15:43
Olen erimieltä kuin edeltäjät. Mielestäni Intian GP tarjosi hyvää viihdettä ja sitä oli mukava katsoa, kaukana siis tylsästä.
Ihme kun Schumi ei hajoittanut autoaa missään vaiheessa? Ja aika "törkeä" (huomaa lainausmerkit niin ei tarvitse ruveta valittamaan) temppu Hamiltonia kohtaan. Tällä kertaa tuomaristo teki aivain oikein antaessaan penalttia juurikin Massalle.
Innolla odotetaan ensi vuotta. Upea rata.
314  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 27.10.2011 19:11
Miksi ihmeessä Williams?  :/

Williams on oiva vaihtoehto opetella nyky formuloiden kaiken maailman vimpaimet. Uskon, että williams on ensi kaudella kilpailu kykyisempi kuin nyt. Parempihan se on hakea vauhtia hitaammasta tallista kuin ampua kaljan juonti tauon jälkeen heti huippu auton rattiin ja mahdollisesti kusea comeback täysin.
Kova luotto on Kimiin ja Heikkiin.
315  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 13.10.2011 07:40

Eli voit muutaman kauden joutua ajamaan Lotuksella ;D


Ei tuossa minulle ainakaan ole ollut ongelmaa, kerta lotuksella pääsee jo toisella kaudella Q2. Mieluummin ajan näin ja näen kehityksen kuin lopetan uran ja aloitan alusta. Sori vaan.
Ja tuosta Force Indiasta aika hassu juttu omassa urassani (jota en ole pitkään aikaan pelannut) niin kolme kisaa tainut ajaa ja joka kerta Di Resta on ollut aika-ajojen 24.
Ei vissiin siellä ole kovin oikeeseen suuntaan kehitys mennyt :)
316  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 08.10.2011 08:04
Nojoo, voihan se asia noinkin olla. F1 2010 en siis omista.
Takasiivet eivät näköjän irtoile tässä, niin onko kyseessä bugi tjsp.?

Ei irronnut myöskään 2010 -versiossa.

En tiedä mitä tarkalleen haette, mutta ainakin AI:lla kolari tilanteessa takasiipi voi lähteä irti.
On nimittäin 2011 versiossa kokemusta asiasta.
317  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 05.10.2011 17:33
Tietääkö kukaan kuinka pitkälle kautta sopimuksia oikeen tulee? Monzaan asti on tullut kaksi sopimusta Lotukselta ja Virginiltä.. Virginin sopimukseen pitäisi vastata pariin kisaan mennessä, kun en Lotuksella jaksa kahta kautta peräkkäin ajaa. Eli kannattaako tuo sopimus hyväksyä vai tuleeko sieltä enää uusia? Rival on Di Resta, joka on n. 10 pistettä edellä, jota en tule ohittamaan eli turha odotella sopimusta ainakaan sieltä suunnalta.

Toiseksi, saako sen nuolen pois, joka näyttää mistä suunnasta ohitetaan?

Muistaakseni sain nuo sanomasi tarjoukset ja vielä HRT:ltäkin, joku 3 kisaa ennen loppua. Sitä en tiedä, että jos olisin vaihtanut tallia niin olisinko taistellut sijoista 19-24.
Sillä päätin jatkaa lotuksella niin nyt lotuksella pääsee Q2 ja Q2:ssa sijoille noin 13-17. Kisassa talli asettaa tavoitteeksi yleensä 10. sijan.

E: Ja sen verran, että auto on todella kehittynyt kun Trullikin ajelee Q2 Melbournessa jopa nopeammin kuin minä. Melbournessa mielestäni kierros oli lähestulkooon täydellinen ja silti jäin Trullille jonkun 0,2 sec.
318  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 28.09.2011 18:04
Siis: Syy oli Schumacherin muttei kokonaan, tietenkään noin ahtaasta paikasta kannata yrittää ,mutta ei ollut 100% Schumacherin syy.

Massa-Hamilton kontatkista tuli sen takia niin iso härdelli, koska Massan kilpailu meni pilalle ja Hamilton sijoittui 5 ja Massa 11. Vielä sitä härdelli asiaa teki sen, että Massa kävi sanomassa LH asiasta ,että: ''Hyvin tehty, hyvin ajoit''.

Ja Massahan sanoi, että Hämis ei koskaan opi. Kyllä tuo Hamiltonin tausta saa jotkut ihmiset muuttumaan punaseksi.
Itse pidän erittäin paljon Hamiltonin tyylistä joku sentään yrittää vaikka väkisin.
319  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 28.09.2011 14:45
En siis syytä 100% Pereziä, toivon, että Perez pärjää jne, mutta en syyttäisi Schumacheria niin ,kuin Osku ja Eki. Se oli kilpailutilanne jossa ikävä kyllä Schumahcer keskeytti. Perez ei tehnyt väärää paljoakaan, mutta ei Schumacheriakaan. Se oli pointtini.

Olen erimieltä, tuo teko oli Schumin vika siitä ei pääse yli eikä ympäri. Näitä sattuu, mutta Schumillekkin sattunut jo tälle kaudelle ihan liikaa valitettavasti.
Ja olihan Hamiltonin kolarikin kilpailutilanne ja siitä syntyi älytön härdelli, koska nimi sattuu olemaan Hamilton.
Mutta jos verrataan, niin on se Schumacherikin töppäilly aika urakalla tällä kaudella, ei ehkä niin että porukka on aina kärsinyt, mutta kuitenkin.
320  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 28.09.2011 13:35
Perez aika röyhkeästi minun mielestä puolusti paikkaa ja Schumacherilla ei ollut mitään tehtävissä likasella puolella, hän varmaan jarrutti muttei pystynyt noin likaisella puolella. Sen takia yhteenotto tuli

Perez ei tehnyt tilanteessa mitään väärää sitä paitsi Schumi olisi voinut vielä ajaa oikeallepäin jossa oli vielä reippaasti tilaa.
Jos sinun mielestä on röyhkeää puolustamista se, että ottaa eri ajolinjan vaikeuttaakseen toisen ohittamista niin sitten en kyllä tiedä mitä sanoa (?)
321  Yleinen / Vapaa sana / Vs: F1-kausi 2011 : 28.09.2011 07:20
Harmi tuo Schumin virhe. Oli komeasti ajanut melkein kymmenen sekunnin eron kiinni. Aika lailla muuten Saari/Mustakari-kaksikko mollaa Schumia. Salo sen sijaan on melko positiivinen Schumin suuntaan... Tämä siis oma mielipide, en tiedä onko kukaan muu huomannut kyseistä :b

No jos et ole vielä huomannut niin Schumi on alkanut mellastaa vanhoilla päivillä. Itse sanoin juuri kolaria, että kohta Schumi rikkoo varmaan etusiipensä. Noh, tällä kertaa meni rikki vähän enemmän.
Kyllähän tuossa tilanteessa Schumi valitsi varsin eriskummallisen linjan kyseiseen mutkaan ja mielestäni tuo on räikeämpi virhe kuin Hamiltonin tekemä.
322  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 27.09.2011 19:28
Noniin nyt on uran ensimmäinen kausi paketoitu. Yksi mm pistekkin napsahti Abu Dhabista, kiitos AIn joka ei kunnolla osaa ohittaa. Sopimusta en ollut mihinkään talliin tehnyt. vähän oli pettymys, että en saanut sopimus tarjousta muilta kuin lotukselta, virgiiltä ja HRTltä. Noh, päätin tehdä jatko sopimuksen lotuksen kanssa.

Päätimpä vähän kokeilla Melbournea ja tavoitteeksi oli aika-ajoissa 13. Kisa ja kisassa 10.
Testailin aika-ajoa ja olin Q1n 17. Teulli veti paremmaksi ja oli 16. Tähän lopetin pelin, tarkoituksena oli vaan katsahtaa onko auto kehittynyt ja olihan se.
Ainut kummallisuus oli, että miksi lotuksella ei ole KERSiä? Luulin, että KERSn saisi jo toisen kauden alkuun.
323  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 18:06
Noniin kohta ensimmäinen kausi pakrtissa. Lotuksella siis ajelen ja Unkarissa koitti kenties paras kilpailu. Aika-ajoissa olin tuttuun tapaan 19. Kisan lähdössä ampaisin kymmenen parhaan joukkoon ja sopivasti tuli turva-auto radalle. Petrov raukan auto levisi ekaan mutkaan osittain minun ansiosta...
Noh, tämän jälkeen ajelin ja minulla oli kovat renkaat joten porukkaa lappasi varikolle edestäni. Parhaimmillaan olin kisassa 2. Kiitos AIn joka ei DRSn avulla osaa ohittaa.
Lopputulos oli 12.

Monzassa oli aika opettavainen kilpailu. kaato sateessa romutin aika-ajoissa autoni niin lähtöruutu 24 kisaan.
Kisassa tuli taas turva-auto kun ajelin HRTn perään ja tästä seurasi ketjukolari, tosin HRT oli ainoa keskeyttäjä tilanteessa. Kisan edetessä loppukohti olin 14. joka oli hyvä saavutus.
Kuitenkin ennen viimeistä kierrosta moottoi alkoi yskimään bensan puutetta ja jouduin ajamaan viimeisen kierroksen alle satasta, siinä viimeiseksi. Sijoitus 21/24.
Mm. Hamilton oli keskeyttäneiden listalla joten luulen, että hän keskeytti oman virheen takia sillä alkupään kolarissa ei Hamilton ollut lähelläkään.

Harmi kun Monzassa saa käyttää DRSää vain pääsuoralla ei oo peliin vissiin kerennyt tämä toinen paikka.

Niin ja lotus tarjosi jstkosopimusta muutama kisa sitten ja monzan jälkeen myös HRT. Jos en pääse vähän parempaan talliin niin jatkanen lotuksella, jos lotus saisi sitten jo KERSin.
324  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 12:42

Kiinassa ajelin uraa niin harjoituksissa kiilasin hieman Rosbergia niin että Rosbergin auto osui siihen pahviseen kylttiin joka ilmoittaa monta metriä on mutkaan.
Oli kovaa tekoa se styroksi sillä Rosbergin auto levisi siihen ja sen jälkeen törmäsi perä edellä seinään ja takasiivet sun muut lähti pois. Auto oli romuna ja mulle tuli penalttia.
325  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 25.09.2011 13:09
Voisiko joku antaa jonkun pika oppaan tuohon auton kehittämiseen. Se on mulle ihan hepreaa. Ja nyt tarkoitan sitä ura näkymässä olevaa kehitys systeemiä. (Research and development). Mitä mikäkin kohta tekee ja mitä kannattaisi aluksi harkita. Muuten alkaa auton säätämiset olla ihan suht hyvin hanskassa.

http://www.gamerzines.com/guides/f1-2011/f1-2011-beginners-guide-setup/
Tuossa olisi jonkunlainen pikakatsaus.

Heh, näköjään pelissä voi seurata Hamiltonin jalanjälkiä ja käyttää sateella DRS:ää. Eihän siihen vaadita kuin kuivan kelin rekaat alle ja ei muuta kuin siipi auki...
326  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 24.09.2011 20:49
Siis voi saakeli tätä peliä!

Turva-auto bugailee jatkuvasti netissä pelatessa. Äsken Monacossa AI sai ohittaa, spinnaan turva-auton perässä, automaattisesti oikein päin ja +10secs, Illegal overtake, wtf? Ei siinä kaikki, automaattinen jarrutus vaihtelee, kesken mutkaa se vapautuu vaikka SC oli vielä radalla ja vedän sitten mutkan leveäksi ja pakitan ja taas automaattisesti radalle ja +10secs, illegal overtake  :???: Ei näin, ei näin.

Bugimasters on taas tehnyt ihan hyvän pelin, mutta bugeja bugeja bugeja.
Grafiikkakin on aika kuraa esim. Kisan alussa näytetään lähtöruudukoilta autoja niin autot näyttää aika pikseli mössöltä...

Ja miksi monacossa tunnelissa saa käyttää DRSää? :(
327  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 24.09.2011 15:10
Se olis nyt Silverstone vuorossa. Vähän jännä Montrealissa kun lotuksella ajaa professionalilla niin loppu sijoitus oli 13.
Tallikin pisti tavoitteeksi vähintään 14 sijan... aika ajoissakin vähintään 16.
Montrealissa olin viimesellä kierroksella vielä 14. niin ohitin kaksi autoa kierroksella ja Trullikin jäi melkein lähtösuoralla kiinni, mitä lie AI homaillu. Race director ei näyttänyt yhtikäs mitään...

No Valenciassa pistin AIn legendiksi niin lotuksella 19. lähtöruutu ja kisassa sijoitus oli 14. Pari keskeytystä ja jotenkin Di Resta jäi hännille jne...

Tosiaan AI ei osaa kunnolla ohittaa vaikka olisi siipi auki. Monesti menee niin, että AI tulee hirmuvauhtia, mutta ei ohita vaan pistää jarrun pohjaan kun tulee liian lähelle.
328  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 23.09.2011 18:12
Mites muuten urassa ajan 20% kisoja niin onko turva-auto automaattisesti mukana kun en löydä mistään mistä voisi valita.
Kolme kisaa lotuksella ajanut ja maleaiassa pääsin Q2 ihan ajamalla jostain syystä Di Restalla ei kulkenut ja Buemi keskeytti. Kisoissa AI ei ole keskeyttänyt kertaakaan (huoh)...

E. AI ajaa nyt parempia kierroksia, mutta jarruttaa törkeen aikasin.
Aika hauska homma kun olin päästämässä takaa tulevia ohi niin nepä päättikin ettei mene. Olin pysähtynyt lähes niin takanani oli pysähtyneenä joku 4 autoa. Sitten minä saan varoituksia ja penaltteja estelemisestä vaikken ole ajolinjalla.

Näköjään nyt kärsii oikaista aika reippaasti ilman varoituksia, harmi.
329  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaisupäivä huomenna!) : 22.09.2011 11:51
Kasvatetaas nyt ihmisille karvoja silmiin bugin merkeissä.



Bugi ei ole ehkä mikään karmaisevasti vaikuttava, mutta aika tympeen näköistä jos vilkaisee taakse niin tulee tollasta...
330  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 21.09.2011 19:55
Mites pitkään varikkopysähdykset kestää. Tarkoitan pelkkää renkaittenvaihtoa. Mitä nyt videoita kattonut niin varikolla saattaa mennä sellainen 4-5sec, joka on kyllä ihan liian kauan...
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines