Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 46
91  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 21.12.2017 19:39
Hakkarainen on kyllä siinä mielessä maan rehellisin kansanedustaja että hän edustaa omalla käytöksellään valitettavan suurta osaa tästä kansasta.

On kyllä paras ajoitus ikinä koko poppoolta. Eduskunta päättää pikkujoulukauden kunniaksi nostaa alkoholin markettirajaa ylöspäin ja heti seuraavina päivinä ensin kansanedustajan avustaja ryyppää itsensä ambulanssikuntoon ja perään Hakkarainen suorittaa ns perinteisen Viitasaarelaisen iskuyrityksen. Ei olisi paljoa paremmin voinut enää mennä.
92  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 12.11.2017 16:11
Viittä vaille vitun pitkä lento ensi viikolla ja jotain tekemistä pitäisi keksiä. Onko porukalla heittää suosituksia hyvistä peleistä mitä löytyisi androidille? Koetin aikanaan selailla pelikirjastoa mutta se mainosroskassa kahlaaminen karkoitti pelihalut hyvin nopeasti.
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 09.10.2017 17:46
Mikä oli muiden eka indie? Ja milloin?  :)
Äkkiä muistelemalla Liero, joskus ala-aste aikoina 90-luvun lopulla.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: EDGE-lehden TOP10-lista : 31.08.2017 13:43
Far cry 4 ja bf4 ovat kyllä pieniä yllätyksiä tuolla listalla.
95  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.08.2017 22:14
Poliitikoista en tiedä, mutta poliisi toimi kyllä tehokkaasti. Tekijän kiinnisaaminen ilmoituksesta kolmeen minuuttiin on aika kova suoritus.

96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Elektroninen urheilu : 13.08.2017 22:14
Katselin joskus aikanaan Yleltä CS matseja ja yllätyin siitä kuinka viihdyttävää kilpapelaamisen seuraaminen on. Hyvällä selostuksella matseja jaksoi katsoa pitkään vaikken ole Counter Strikea edes juuri pelaillut. Hyvää settiä.
97  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 22.07.2017 15:22
Honor 8:n kanssa porukka valittelee ettei ääni kuulu kunnolla läpi puhelun aikana ja nyt hajosi kuulokeliitäntä. En ole oikein lämmennyt ja välillä on jopa winphonea ikävä. Tämä android ei oikein tunnu omalta.
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.06.2017 18:38
Hyllyntäytteeksihän se on tarkoitettu.
99  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 11 vuotta Pelaajalautaa : 19.06.2017 23:17
Ainoa mikä tässä palstassa on se huonopuoli, on se että uusia tänne ei heti uskaltaudu. Tai tuskin edes löytää netin syövereistä. Joten porukka tulee vääjäämättä vähenemään koko ajan ja meno hiljentyy entisestään.
Nojaa, toisaalta juuri tuosta syystä pidän tästä paikasta. Lauta on kuin netin oma piilopirtti, ajan hermolla oleva peräkylän takapajula jonne eivät internetin valtamerillä myrskyävät paskamyrskyt, somenapit, klikkihuoraukset ja triplaespressolla ruokitut tubettajat eksy. Tai jos eksyvätkin niin hyvin maltillisesti. Juttua tulee harvakseltaan, mutta sitä on miellyttävä lukea. Niin peleistä kuin politiikastakin.

Hiljentyyhän tämä, ja jossain vaiheessa tulee se aika kun nostamme maljan pelaajalaudan (ja Heinzin telkkarin/läppärin, tai minkä vuoro lie) muistolle. Aika alkaa ajamaan meidän lisäksi myös pienten keskustelufoorumeiden ohitse. Eikä asia oikeastaan edes harmita. Aika aikaansa kutakin.

Tätä odotellessa kiitokset kuitenkin jo menneistä vuosista laudan parissa!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
100  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 14.05.2017 20:31
Katsoin Formulat pitkästä aikaa ja Ferrarin ele katsomosta bongattua pikkupoikaa kohtaan pääsi yllättämään. Vähän saatoin salaa liikuttua.

http://www.mtv.fi/sport/f1/uutinen/artikkeli/upea-ele-kimin-keskeytykselle-itkenyt-pikkupoika-paasi-varikolle-tapaaman-raikkosen/6431036
101  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 02.05.2017 11:36
Ruennut tulemaan ongelmia tämän honorin kanssa. Chrome lyö koko luurin tukkoon, ja puhelin hidastelee muutenkin todella pahasti. Käytännössä nettiä ei voi selata ollenkaan chromella, latasin Firefoxin ja se nyt toimii vähän paremmin.  Luuri myös kuumenee häiritsevän paljon pelkästä selailusta. Akun kulutus on myös kasvanut selvästi.

Nyt kuukauden käytön jälkeen Android tulee tuntuu omaan makuun edelleen vähän sekavalta järjestelmältä. Winphone  oli mitä oli, mutta sitä oli mielestäni helppo käyttää.
102  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.04.2017 13:14
Uusi Micro Machines vaikuttaa varsin mukavalta peliltä illanistujaisiin. Toiminee varmaan moninpelinä muutenkin.

103  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 11.04.2017 21:07
Hommailin viime viikolla Honor 8:n vanhan lumian tilalle. Järjestyksessään viides puhelin mitä olen omistanut vuodesta 2002 eteenpäin.

Hirveästi opeteltavaa windows phonen jäljiltä, mutta onhan tuo odotetusti varsin sulava puhelin käyttää. Vaatii kyllä vielä hienosäätöä että saa kaikki palikat kohdalleen, ja tarvittavat sovellukset käyttöön. Toistaiseksi positiiviset vaikutelmat.
104  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 09.04.2017 20:22
Heh, itse äänestin omaksi ihmeekseni Keskustaa, minua nuorempaa ehdokasta kylläkin. Tein vaalikoneen vasta äänestyksen jälkeen ja ainakin Ylen kone antoi juuri kyseisen ehdokkaan ykköseksi.

105  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Konsolijulkaisujen muistot & hype : 19.02.2017 19:38
... ostoa en muista...En muista ostohetkeä... N64:n ostoa en muista... en edes muista... en vain muista...Ei mitään mielikuvaa... en edes muista...Hämmentävää...

Tosin ei noita muitakaan muista oikein...

Kyllä laudalla voi ihan rohkeasti myöntää että ikä tekee jo tepposiaan  ;) Täällä ei vittuilla, vaan tuetaan ja nostetaan takaisin jaloilleen jos sattuu kompastumaan partaansa.

Tasan yhden konsolin olen ostanut julkaisussa, ja se oli 3DS. Jota en enää omista. Voimakkaammat muistikuvat ovat jääneet ps3:n ostamisesta -08, jolloin loppui kituuttamiseni vanhentuneella pc-raudalla ja pääsin mukaan sen ajan kärkipeleihin.

Nykyään tuo samainen konsoli vetelee viimeisiään tuossa tv:n alla, rupeaa löytymään jos jonkinlaisia oireita. Uutta konsolia ei tällä hetkellä edes tee mieli ostaa, ja saattaa olla että hyppään nykygenreen vasta esim uuden Gta:n myötä. Sitten joskus. Paljon mieluummin sijoittaisin vaikkapa uuteen pöytäkoneeseen ja rattipoljin settiin, ajopelejä jaksaa edelleen pelailla.
106  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 16.12.2016 11:28
Ei päästänyt biosiin, näppis mykkänä. Ja 3V:n pattereita molemmat.

Alkaa epäilyttää että teen vaan jonkin typerän virheen mitä en tajua. Vika jossain piuhassa, tv:n asetuksissa tms. Tuntuu niin oudolta nuo oireet. Staattista sähköä epäilin kanssa, mutta räpsyjä en ole ainakaan saanut.
107  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 15.12.2016 20:53
Normaali CR2032 paristo? Muuten tismalleen samanlainen, mutta vanhassa oli jokin luku 86, ja uudessa 67 painettuna pariston pintaan. Onko tuo se ampeerimerkintä?

Kone käynnistyi normaalisti, mutta näyttö tosiaan pysyi pimeänä kun se ensimmäisella kokeilulla (vanhalla paristolla) antoi tuon edellämainitun vikakoodin. Millään näppäimellä ei ollut vaikutusta koneeseen.

E: Kokeilin vielä vanhalla paristollakin, eikä näyttö herännyt.
108  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 12.12.2016 21:10
Biosin pariston vaihto.

Koetan herätellä eloon vanhaa pöytäkonettani joka on seissyt jossain varaston nurkassa sitten maailmanvalloitusretkieni alkamisen. Kone lähti ensi yrittämällä käyntiin, mutta herjasi bad bios checksumia tai jotain vastaavaa, jonka oletin googlen avustuksella tarkoittavan tyhjentynyttä paristoa. Tänään sain aikaiseksi ostaa uuden patterin, mutta vaihtamisen jälkeen näyttö pysyikin pimeänä koko ajan. Kokeilin ensiapuna eri piuhaa koneen ja näyttönä toimivan telkkarin välillä, ei auttanut. Käytin myös pariston irti ja laitoin uudestaan kiinni ilman tulosta.

Mitähän tuolle lähtisi tekemään? Kone oli kokonaan ilman paristoa n. 30 minuuttia (kauppareissun verran), voisiko sillä olla jotain tekemistä asian kanssa? Googlesta löytyi vastaavia tapauksia muttei oikein kunnollista ratkaisua.

Emolevynä toimii Asuksen M4A77TD.

(ei noin vanhalla koneella muuten ole mitään väliä, mutta tekisi mieli nähdä mitä sinne jäi, ja voisihan tuolla pelailla vanhempia pelejä joiden kanssa Win10 ei tule toimeen.)

109  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 14.11.2016 20:00
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta--->Malmilauta--->???

Oli kyllä parasta pitkään aikaan. Kiitos isännälle, ja erityiskiitos Epille ja Sna...siis Hitukalle Track & Field peliseurasta. Aivan mahtavaa menoa ja kunnon malmeilla.
110  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 12.11.2016 12:18
Olen varmaan joskus neljän aikoihin mestoilla.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.10.2016 22:19
Pieni osa minua toivoo, että RDR olisi jätetty yhden pelin legendaksi. Hyväksi muistoksi aikansa kultakimpaleena. John Marstonin tarina pistettiin pakettiin, eikä minulle jäänyt läpipeluun jälkeen, oloa että pelille pitäisi välttämättä saada jatkoa. Viime kesänä viimeeksi pelailin, ja RDR pitää edelleen otteessaan. Vielä kuuden vuoden jälkeenkin.

Toisaalta minulla ei todellakaan ole mitään jatko-osaa vastaan. GTA5 pitää luottoa yllä Rockstarin suhteen. On hyvinkin mahdollista, että RDR2 tulee olemaan se peli, jonka takia pääsen päivittämään konsolin nykyiselle sukupolvelle.
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 25.10.2016 17:38
Oma paluumatka menee sunnuntain puolelle, niin kannattanee varmaan valita julkiset.

Savonlinjan sivuilla näytti muuten olevan vielä muutama euron matka tuolle lauantaille, kannattanee vilkaista.
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 24.10.2016 21:44
Matkustelen varmaan Vantaalle asti jo perjantaina ja suoritan sieltä käsin sitten täsmäiskun pääkallopaikalle. Autoakaan en omista joten julkisilla mennään.
114  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 24.10.2016 09:02
Varmaan entiseen malliin kello 14---> saa saapua paikalle?
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 21.10.2016 06:13
Vaikken potentiaalista ostajaryhmää edustakaan niin olisin kuitenkin toivonut ihan rehellistä kotikonsolia. Ei löydy tarvetta kompromissiratkaisulle kannettavan ja kotikonsolin välille.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri : 16.10.2016 22:00
Itsekin mietin tuota infrapunalämmittimen ominaisuutta, että se ei levitä lämpöä juurikaan. Ainakin baarien terasseilla lämminta on tasan sen lämppärin alla eikä muualla. Lämmittimestä lähtevä valo ei sinänsä haittaa, ja nämä lämppärit ovat mielestäni varsin tyylikkään näköisiä etenkin kattoon/seinälle asennettuna.

Varmaan joku puhallinlämppäri olisi kuitenkin parempi vaihtoehto. Käyttö on kuitenkin tilapäistä niin sähkönkulutuksella ei pitäisi olla niin väliä. Puhallin lämmittäisi tilan nopeammin ja tasaisemmin kuin infrapuna.
117  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri : 15.10.2016 16:16
Kysytäänpä täällä foorumin aktiivisuuden nimissä että onko lautalaisilla käytössään minkäänlaisia parvekelämmittimiä? Muutin asuntoon jossa on suuri (8,4 neliötä) lasitettu parveke, joka tekisi mieli ottaa hyötykäyttöön. Suosituksia hyvistä infrapunalämmittimistä? Muitakin suosituksia ja ehdotuksia parvekkeen sisusteluun otetaan vastaan :)

On ollut ihan mukava alkaa sisustelemaan ja suunnittelemaan tätä nykyistä kämppää. Kyseessä on 38,5 neliön kaksio Jyväskylässä, johon muutin reilu kuukausi sitten. Ei mikään käytännöllisin asunto, makkari on olemattoman pieni ja olohuone on kapea, mutta kyllä tässä yksin asustelee. Ja uudiskohde kun on, niin eipähän tarvinnut siivoilla entisen asukkaan sotkuja. Voisi laitella kuviakin kunhan tässä vähän etenee.
118  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 29.09.2016 21:47
Jahas. Pallottelin ajatusta pistää lappu vetämään Jukurien puolesta, eihän sillä olisi ollut kerrointakaan kuin 5.80. En sitten laittanut.

Mahtava alku kauteen, ei voi muuta sanoa.
119  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 07.09.2016 06:36
Alustava kyllä. Ei pitäisi olla mitään tuolloin.
120  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 05.09.2016 09:31
Itse otin Elisan 50M liittymän tiukkaan 4,99/kk hintaan. Muutin uuteen asuntoon, jossa kymppimeganen kuuluu vuokraan niin tuo ei ole paha hinta korotuksesta. Loppuu tämä langattomilla yhteyksillä pelleily.

100M-liittymän olisi saanut kympillä, mutta kokeillaan tuolla ensin. Oma netinkäyttö on kuitenkin aika kevyttä.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 46
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines