Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 46
181  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 13.10.2014 10:25
Dragon Age:Origins for free Originista. En tiedä, kauanko tarjous on vielä voimassa.

En juuri välitä Originista nettikauppana, mutta kyllähän noita ilmaispelejä sieltä itselleen napsii.

https://www.origin.com/en-nz/store/
182  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Nettiliittymät ja mokkulat : 04.10.2014 01:07
DNA:n kuuluvuudesta saa kuulla moitteita vähän väliä, mutta mulla se toimi 2004-2013 ilman mitään suurempia moitteita, ihan sama missä korvessa sitä sattui olemaan. Joskus ollut suomalaista verkon toimivuutta vähän ikävä, kun nykyinen Vodafone lopettaa toimimisen suunnilleen 50km kaupungin ulkopuolella...

Eikä datakatto ole niin pelottava, miltä se kuulostaa. Oletteko edes koskaan mitanneet/seuranneet, kuinka paljon luuri käyttää dataa per kuukausi? Lumian data sense näyttää 10.9 - 4.10 allekirjoittaneen saldoksi 253mb mobiilidataa, ja 750mb wifiä. Fair enough, en juurikaan katsele esim videoita puhelimella, mutta siitä huolimatta joku 50 gigaa per kuukausi luulisi riittävän melko vaativaankin käyttöön.
183  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) : 20.09.2014 11:38
6 päivää & 6 yötä. Kestääkö Epi?
184  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Super finngamerin Hyper pelimiitti 26: 10th Anniversary Turbo Edition : 18.09.2014 09:19
Loppuillasta taidettiin pelata N64 Monopolya varmaan 4 tuntia putkeen snaken, opan ja finskin kanssa. En kyllä enää muista, että kuka tuon titaanien taiston oikein voitti?
En helvetissä ole pelannut mitään Monopolia neljää tuntia, joku muu ollut nyt kyseessä. :P

Etpä vissiin  ;)


Huh, olipas taas meininkiä.

Pelaamista ja talk-showta oli varsin hyvässä suhteessa. Tämä pätee sekä miittiin että Monopoly 64 -sessioon. Ei auttanut pyristellä kun Snaken oivat bisnestaidot jyräsivät ylitseni.


Vin ja Kabanossi taisivat kukkua jonnekin viiteen ja minä vielä jäin kuuteen saakka katsomaan kun Mixba ja Riepu pelasivat läpi Bionic Commando Rearmedia. Pääsittekö sen vikankin kentän?

Ja videota kehiin, nyt sitä ei unohdeta! Vaikka sitten ihan raakapätkiä.


Kiitos hyvästä seurasta!
185  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Super finngamerin Hyper pelimiitti 26: 10th Anniversary Turbo Edition : 17.09.2014 08:29
Eka miitti oli miitti 21 vuonna 2010, eikä edes etäisesti jännittänyt saapua paikalle. Oikeasti, toiselle puolelle maapalloa muuttaminen ventovieraan luokse asumaan ei tuntunut missään tuohon verrattuna. Snaken ja TK:n läppä kuului pihalle saakka, ja suunnilleen heti paikalle päästyään pistetään pelaamaan warioware ensimmäistä kertaa elämässään julkisen nöyryytyksen uhalla ja TK:n tappouhkausten saattelemana, ainakin kolmen iPHONE 4:n kuvatessa koko touhua. Melfice voisi kirjoittaa miittiä lääkkeeksi heikkoon itsetuntoon, jessus mikä tulikoe.

Edellä mainitut herrat toki ymmärsivät tekojensa seuraukset, ja pitivät myöhemmin illasta kunnon terapiaistuntoa keittiön puolella.

Loppuillasta taidettiin pelata N64 Monopolya varmaan 4 tuntia putkeen snaken, opan ja finskin kanssa. En kyllä enää muista, että kuka tuon titaanien taiston oikein voitti?

Iso käsi finngamerille, kun jaksaa näitä vielä järjestellä. Uniikkia parhautta. Tällä kertaa en valitettavasti pääse paikalle, ellei joku maksa lentolippuja.
186  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Yleinen vitutusketju : 15.09.2014 02:20
No onkos tuolla pistoolilla paljon ammuskeltu lähiaikoina

Ei.

Nonko sillä aikomuksena vielä ylipäätään ammuskella?

Olettaen, että luvat on kunnossa ja tila missä harrastaa löytyy, niin miksi ei? Varmaan silloin tällöin.
Mikäli tuon ikäisellä aseella aikoo ampua, niin kannattanee tarkastuttaa aseen kunto ammattilaisella ennen käyttöä. Eipähän räjähdä käsille.
187  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 12.09.2014 23:26
Täällähän oli tosiaan isänpäiväalet paikallisessa pyssyliikkeessä.
188  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nukkuminen : 10.09.2014 10:05
Kiitokset vinkistä, latailin ja pistin kokeiluun. Koneella roikkuminen vaikuttaa omalla kohdalla unenlaatuun ja nukahtamiseen todella herkästi, niin josko tästä olisi jotain apua tilanteeseen. Toki parastahan olisi, kun malttaisi sulkea koneen joka ilta hyvissä ajoin.

Puhelimessa olen pitänyt näytön automaattista kirkkauden säätöä jo pitkään päällä. Ennen meinasi silmät räjähtää päästä, kun vilkaisi yöllä kelloa, tai erehtyi muuten käyttämään luuria pimeässä. 
189  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 10.09.2014 06:14
Älykello kuulostaa juuri sellaiselta keksinnöltä, josta kukaan ei hetki sitten tiennyt mitään, mutta mitä ilman ei jonkin ajan päästä pärjää. Näin se tekniikka orjuuttaa.
190  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 06.09.2014 11:34
Sattui facebookin kautta hyvä saitti vastaan, liittyen täälläkin ajankohtaiseen kotona treenaamiseen. Uusi tuttavuus ainakin minulle, muista lautalaisista en tiedä.

http://neilarey.com/

Ei tarjoa mitään maatamullistavaa tietoa, mutta hyvää perustietoa ja näppäriä ohjelmia kotiin tehtäväksi. Eniten tykkään kuitenkin saitin yleisestä ilmeestä. Ei mainoksia eikä muutakaan turhaa, vain hyvä, asiallinen ja selkeä sivusto. Pyörii lahjoitusten varassa.
191  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti : 26.08.2014 20:56
Jos olet tuon päivityksen ladannut, niin sen pitäisi toimia automaattisesti. Tuolta löytyy mallia, ja muutkin uudet ominaisuudet esiteltyinä: http://www.windowsphone.com/en-NZ/how-to/wp8/basics/whats-new-in-windows-phone
192  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti : 26.08.2014 11:48
920 Lumiaan tuli viime viikolla ladattavaksi windows phone 8.1-päivitys, joka kieltämättä piristi luuria hiukan. Itselleni mieluisin uudistus on mahdollisuus mahduttaa enemmän, pienempiä pikakuvakkeita aloitusnäyttöön, jolloin kaiken tarvitsemansa, ja hiukan ylikin, saa helposti mahdutettua kerralla ruudulle. Myös esimerkiksi facebook-albumien kuvien satunnainen kierrättäminen lukitusnäytössä toi luuriin hiema uutta väriä. Pyyhkäisykirjoittamisen toimivuus, ja nopeus yllätti positiivisesti, tiedä sitten tuleeko tuota miten käytettyä jatkossa.

Noksun puhelin on ollut nyt puolisentoista vuotta käytössä, ja olen kyllä ollut varsin tyytyväinen. Erityisesti Nokian Here maps-kartat ovat olleet todella positiivinen yllätys, puhelin on toiminut parempana navigaattorina kuin yksikään oikea navigaattori, mitä olen joutunut käyttämään.

Päivityksiä on tippunut tasaiseen tahtiin, ja jokaisen mukana on tullut ainakin peruskäyttäjälle tarpeellisia uusia ominaisuuksia mukana, ja muutenkin Lumia on mennyt päivitysten myötä parempaan päin siitä, mitä se oli markkinoille ilmestyessään. Tasaisen päivitystahdin myötä puhelin on myös tuntunut "uudelta" pidempään, eikä intoa uuden luurin hankintaan löydy juuri ollenkaan. En näe älypuhelinta itselleni niin tärkeänä kapistuksena, että sitä pitäisi olla vaihtamassa uusimpaan malliin joka julkaisussa.
193  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.08.2014 17:43
Monella suomalaisella on paska palkka myös sen takia, kun palkoista puhuminen on suomalaisille niin tabu. Siis koskaan ei kysellä mitä työkaverit tienaavat ja ei uskalleta pyytää valittaa alhaisesta palkasta jne. Työpaikoillakin ihmisten pitäisi suoraan kysellä toisiltaan mitä tienaavat, ettei joku tienaa reippaasti vähemmän pelkästään sen takia, että pyysi palkkaneuvotteluissa vähemmän. Joka työpaikkaan saisi tulla julkiset palkkalistat isolla seinille, josta näkee mitä kukin tienaa. Loppuu se vanhanaikainen salailu.
Tällä puolen palloa, ainakin omassa työpaikassa palkat tulevat pärstäkertoimen mukaan, ja palkat ovat työntekijöiden kesken melko hyvin tiedossa. Tavallaan tykkään tästä systeemistä, saat palkkaa sen mukaan kuinka hyvin teet työsi, etkä sen mukaan mitä palkkataulukko sanelee.

Mitä uutiseen itseensä tulee, niin tuo nyt on taas malliesimerkki siitä, kuinka omissa maailmoissaan poliitikot elävät.
194  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 16.08.2014 10:51
https://www.youtube.com/watch?v=KyFn5QKR220

Siitä vähän tavoitteita lautalaisille. Salijäsenyys on loppujen lopuksi aika turha menoerä.

E: video-namiska ei toimi?
195  Yleinen / Peliseura / Vs: Steam-tunnukset : 22.07.2014 22:00
ympyr. Saa lisäillä.

196  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.07.2014 13:46
http://www.teosto.fi/teosto/blogi/mita-hittibiisilla-tienaa

Anssi Kela kertoo, kuinka paljon Levoton tyttö-kappale tuotti hänelle vuonna 2013.

Mielenkiintoinen blogikirjoitus yhden hittikappaleen tulorakenteesta, kannattaa lukea. Loppusumma yllättää.
197  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 04.07.2014 13:21
Sama hommahan se on täälläkin, datarajattomat liittymät alkavat vasta tekemään tuloaan markkinoille. Puhelimessa 500mb/kk soppari ja kotona 80gb/kk netti, jota käyttää kolme ihmistä. En suomessa asuessani ole uhrannut ajatustakaan sille, kuinka paljon esimerkiksi yksi tunti nettiräiskintää vie dataa.

Ei tuo vaikuta juuri normaaliin netinkäyttöön, mutta juurikin nuo latailut esim steamista ovat vähän ongelmallisia. Myöskin Netflixin saa unohtaa kokonaan, taitaa viedä dataa aika reilusti? Verkkopelaaminen ei onneksi kuluta kovin paljoa.

Puhelimessa olen pitänyt tarkoituksella vähän liian pientä datarajaa, niin ei jää selailemaan luurilla nettiä turhan paljoa. Esim Youtubea ei kärsi käyttää ollenkaan ellei pääse wifin äärelle.

/ot. Ja aiheeseen:

Paskaa.
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 02.07.2014 09:57
Ulkomailta saattaa saada hiukan halvemmalla, riippuen laitteesta. Pelejä saa ainakin halvemmalla. Tosin niissä tulee vielä postikulut päälle, niin tuskimpa se lopulta halvemmaksi tulisi.
Onpahan Heinzimäinen viesti  :lol: Eihän sinulla ole savolaisia sukujuuria?
199  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 23.06.2014 13:09
Alan pikkuhiljaa ymmärtämään, miksi oman alani työntekijät ovat missä kunnossa ovat. Viimeisen kuukauden, ja varsinkin kesäkuun ajan ovat työtunnit karanneet täysin käsistä, ja treeni on junnannut täysin paikallaan, ja tulokset ovat alkaneet jo tippuakin. Tulee yksinkertaisesti vain seinä vastaan, koska työ imee kaikki voimat. Jos näin käy jo yksin asuvalle, niin perheellisen on taatusti hankalampi irroittaa vapaa-aikaa kunnon kohentamiseen, vaikka halua siihen olisikin. Viime viikolla mittariin pamahti lain sallima maksimi, eli 6 päivää/ 70 tuntia, ja sunnuntaina olo oli kuin olisi kärsinyt krapulasta, eikä paljoa enää naurattanut. (suomessa maksimitunnit eivät ole ihan noin rajut, mutta riittävän korkeat sielläkin). Sanomattakin selvää, että tuosta ei oikein enää riitä aikaa kuntoilulle.

Tilanne on suhteellisen turhauttava, koska minulla riittäisi motivaatiota salille, ja kuntoiluun ylipäätäänkin, mutta aika ja energia ei vaan riitä. Nyt, kun kunnon ylläpitämisestä on saanut kunnolla otteen, ei omaa hyvinvointiaan tekisi millään mieli jättää duunin varjoon. Alkaa taas pikkuhiljaa alanvaihto mietityttämään.

Jos jotain hyvääkin, niin ryhti on sentään pysynyt kiireestä huolimatta suht hyvänä, eikä sen ylläpitämiseen enää juuri tarvitse kiinnittää huomiota.

Mites muilla?

200  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 18.06.2014 00:16
Game of Thrones, 1 kirja.

Pari lukua takana ja ruumiita jo iso pino. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, varsinkin kun olen skipannut koko tv-sarjan enkä tiedä tulevasta mitään. 

Luin myös Sormusten herran pitkästä aikaa läpi, enkä kyllä muistanut kuinka paljon kirja erosikaan elokuvista. Tulin myös siihen lopputulokseen, että perinteisen kirja vs leffa-väittelyn voisi unohtaa, kirja ei toimisi leffana sellaisenaan, ja leffat jäisivät kirjaversioina hieman pinnallisiksi.

Teki kyllä hyvää englannin sanavarastolle lukea Tolkienin tekstiä, joka on kuin raamattua lukisi. Vanhoillinen teksti oli jossain määrin jopa hankalaa lukea, koska Tolkien käytti paljon sanoja aja ilmaisuja, joita nykykielessä ei enää näe. Martinin teksti tuntuu tämän jälkeen melko helppolukuiselta.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2014 : 13.06.2014 12:04
Harmi, että käytännössä tuo "taktisuus" todennäköisesti häviää viikon jälkeen ja peli muuttuu samaksi run 'n gun -riehumiseksi, niin kuin kaikissa muissakin peleissä.
Tuon takia toivoisin peliin oikeasti hyvää yksinpelikampanjaa. Pelin autenttisuus säilyisi paljon paremmin tekoälyä vastaan pelatessa. Edellyttäen toki, että tekoäly toimisi jokseenkin järkevästi.
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 11.06.2014 09:17
Julkistettujen räiskintöjen tyylisuunta ilahduttaa. Markkinoilla on ollut jo pidemmän aikaa tilaa hieman taktisemmille ammuskeluille, ja nyt niitä saadaan kaksin kappalein. Minun puolestani (kevyesti) taktiset ja realistiset räiskinnät saisivat nousta ainakin hetkeksi takaisin pinnalle.
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.06.2014 12:25
Kahtakin eri nettiräiskintää on tullut pelailtua viime aikoina, kun on pitkästä aikaa päässyt oikean netin äärelle. Battlefield 4 ja Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad ovat olleet pyörityksessä. Into online fps-peleihin on palannut muutaman vuoden tauon jälkeen.

Näistä kahdesta realistinen RO2 on selvästi parempi peli. Se vain tekee niin monta asiaa oikein, ettei siitä voi olla pitämättä, ja monet nykypelien kiroukset loistavat poissaolollaan. Esimerkiksi avattavia aseita ja muita lisähärpäkkeitä ei ole kuin muutama, ja filling the bars-ilmiö (ja pelaajat) loistavat poissaolollaan. Muutenkin pelin statistiikka ja tilastot ovat varsin hillityt nykypeleihin tottuneelle. Eikä niitä osaa kaivatakaan, vaan peli panostaa vanhan ajan malliin itse pelaamisesta nauttimiseen, eikä xp:n perässä juoksemiseen. Ja mikä parasta, pelin pelaajat ovat noin tuhat kertaa cod/bf-pelaajia järkevämpiä ja asiallisempia. Oikeasti, serverilistalta voi poimia melkein minkä tahansa serverin, ja löydät itsesi edes jollain lailla yhteen hiileen puhaltavasta, tehtävään keskittyvästä peliporukasta, joka yleensä vielä kommunikoikin keskenään, parhaimmillaan jonkun johtaessa koko sirkusta team speakin avustuksella. Räiskintäpeli tehty oikein.

Battlefield 4 taas tuntui RO2:n jälkeen kuin codilta nopean temponsa ja 10-vuotiaiden pelaajiensa ansioista, mutta tykästyihin siihen kuitenkin Bf3:a enemmän. Public-servereillä pelatessa pelaaminen on sitä tuttua koheltamista, pelaajien sinkoillessa sinne tänne, eikä kunnollisia hyökkäys-puolustus taisteluita synny juuri lainkaan, ja jalkamiehenä jää helposti ajoneuvojen jalkoihin. Varsinkin laajat kentät kärsivät tästä ilmiöstä, ja ahtaimmissa kentissä peli taas junnaa paikallaan hirveän kranaattispämmäyksen ja kenttien pullonkaulakohdissa jumittavien taisteluiden voimin. Taktiikasta ei ole tietoakaan, vaan tulivoima määrää tahdin. Hyvän ja asiallisen peliporukan kanssa hauskuus nousisi varmasti aivan uusiin lukemiin. Kaikesta huolimatta tätäkin pelaa, ainakin jonkin aikaa. Varsinkin Recon-hahmoluokalla kiikarikiväärin kanssa pelailu on suht tyydyttävää puuhaa. Iloisena yllätyksenä tuli pelin "keveys", oma läppäri jaksaa pyörittää peliä vaivatta high-asetuksilla, ja silmä kiittää. Tästä johtuen jopa Arma III on alkanut pikkuhiljaa houkuttelemaan...
204  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.05.2014 10:22
Itse ihmettelin aikanaan koko pelin julkaisua, kun ei edellinen "uusi" Wolfenstein ollut mikään jättimenestys, eikä muutenkaan kovin mieleenpainuva teos. Mukava huomata, että New Order pärjää paremmin. Mukavahan se on nähdä tämäkin pelisarja edelleen elossa.
205  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.05.2014 08:05
Battlefield 4 paikallisen Gamestopin tyhjennysmyynneistä puoleen hintaan.

Enkä pääse edes serverille saakka ilman että peli kaatuu. Ehtikin jo unohtua, että kyseessä on EA:n peli. Pikaisen googlettelun jälkeen selvisi, etten ole ainoa, ja että pelin saaminen toimivaksi saattaa olla pienoisen taistelun takana. Turhauttaa maksaa rikkinäisestä tuotteesta.

Noh, onneksi (ilmaiseksi saatu) RO2 toimii ongelmitta pahimpaan fps-nälkään.

206  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 21.05.2014 02:45
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014052118321144_ul.shtml

Australia näyttää esimerkkiä talouden tukemisesta ympäristönsuojelun sijaan. Ilmeisesti koko budjettiesitys on saanut varsin myrskyisän vastaanoton.
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 21.05.2014 00:14
Aikaero jelppaa vähäsen, mutta vastaavasti työt häiritsevät sitäkin enemmän. Mielenkiinnolla kyllä odottele, ja tällä kertaa jopa EA:n pressi voisi kiinnostaa. Jokohan viimeinkin änäri uudistuisi oikeasti uudelle sukupolvelle siirtyessään, vai vieläkö mennään vanhalla kaavalla.
208  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 18.05.2014 01:28
Itse olen tätä nykyä jo täysin tottunut espresso-pohjaiseen kahviin suomalaisen suodatinkahvin sijaan. "Tavallista" kahvia ei ensinnäkään saa juuri mistään, vaan mikäli haluat kahvin mustana, tulee tilata Long Black, tai tyytyä johonkin Nestlen pikakahviin, joka on aivan hirveää kuraa. Mocaccino on kuitenkin vakiintunut omaksi suosikiksi, eikä mustaa kahvia enää edes tee mieli entiseen tapaan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
209  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 17.05.2014 11:15
Täytyy kyllä toivoa, että tää suomikiekon legendaarinen tutkapari lyö hynttyyt yhteen vielä joku päivä teidän kaikkien iloksi.
Oi niitä aikoja. Kyllönen selosti formulat, mertaranta MM-kisat ja legendaariset oranssitakkiset olivat äänessä sm-liigassa. Eikä yhdestäkään edellämainituista tarvinnut maksaa mitään.
210  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 16.05.2014 01:07
Viisumihakemusta vetämään ja ei stressaa yyteet. Aussilan ja NZ:n talous vetää hyvin tällä hetkellä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 46
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines