Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 46
151  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 28.05.2015 17:38
Tunti koululiikuntaa päivässä vaikuttaa aika hyvältä. Aika yllättävä veto tässä tilanteessa. Iso peukku.
152  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 22.05.2015 17:04
Varmaan jonkun noksun puhelimen/navin telineen kiinnitystä varten asennettu. Eli tuohon napsautettaisiin jotenkin kiinni itse teline. Ei mitään hajua kuinka helppo tuo olisi irroittaa.
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.05.2015 23:19
En malttanut vastustaa kiusausta, vaan ostin Cities: Skylinesin steamista. Ensimmäinen kaupunginrakentelupelini ikinä, joten mitään syvällisempää en siitä osaa sanoa, mutta mielenkiintoiselta (ja koukuttavalta) vaikuttaa. Tosin epäilen että tässä käy niinkuin monen muunkin naksuttelun kohdalla, eli pelaan hetken aikaa alkuinnostuksen voimin, jonka jälkeen unohdan koko pelin. Katsoo nyt.

Civ5:n tapaan peliin sisälle rakennettua wikia vähän kaipailen. Vaikka Skylines ei hillittömän vaikealta (oletusasetuksilla) tunnukaan, niin aina välillä tulee eteen tilanteita, joissa ei oikein tiedä että mitä pitäisi tehdä. Peli ei oikein jaa tietoa kaikista ominaisuuksistaan. Zonet ja erilaiset rakennukset ovat suht selkeitä, mutta teiden rakentaminen tuntuu ainakin aloittelijalle hieman hankalalta.



154  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 26.04.2015 03:53
Sellaisia ne varmat on.
155  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 25.04.2015 06:05
Heitänpä pelifoorumin uskontoa käsittelevään politiikkakeskusteluun viestin koululiikunnasta.

Liikuntaa ja terveystietoa sen sijaan pitäisi tuputtaa ja kunnolla jo ala-asteesta lähtien.

Nimenomaan ei pidä tuputtaa. Siinä käy ihan samalla tavalla, kuin esimerkiksi vähän hidasälyisen mutta nopeakasvuisen pojankoltiaisen kohdalla, jolle yritettiin tuputtaa 9 vuotta matematiikkaa ja muita teoria-aineita. Kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Ja jos jotain, mikä ei kiinnosta, pakotetaan oppimaan, niin silloin voi käydä niin että opetettava ei opi uhallakaan.

Ei pienimpiäkään henkilökohtaisia kokemuksia. Nykyäänhän ajan tosiaan rekkaa työkseni.

Mutta liikuntaan. Siihen pitäisi kannustaa.

Mielestäni eri urheilulajien lajiliitot voisivat tehdä enemmän yhteistyötä koululiikunnan opetuksen parissa. Tavallaan seuloa oppilaita jo nuorella iällä, ja kannustaa heitä heille sopiviin liikuntalajeihin. Kun me kaikki olemme erilaisia, eivätkä kaikki liikuntamuodot vaan sovi kaikille. Tällä tavoin nuoria saataisiin mahdollisesti innostumaan liikunnasta, joka tuntuu heille helpolta, ja myöhemmin mahdollisesti saataisiin lajeille uusia lupaavia urheilijoita. Sekä luonnollisesti saataisiin nuoriso liikkumaan enemmän, mistä nyt on vain ja ainoastaan hyötyä kansanterveyttä ajatellen.
156  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 20.04.2015 00:25
Meinaako joku lautalaisista jättää äänestämättä? Jos meinaa, niin miksi?
Ei ollut niin mitään hajua että missä olisin voinut äänestää, ja sattui tämä paluumuuttohässäkkä samaan aikaan. Ensimmäinen kerta kun jätin äänestämättä.

Terveisiä San Franciscosta.
157  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.04.2015 01:01
Meikäläinenkin tehny ennätyslukemat(enemmän kuin kukaan muu) firmalle massia ja tässä kiitos.
Tässä mielessä tykkään Uuden-seelannin tyylistä enemmän. Ainakin omalla alalla palkat määräytyvät enemmänkin pärstäkertoimen ja työpanoksen/kokemuksen mukaan, kuin pelkän taulukon mukaan. Eli jos teet työsi hyvin, saat lisää rahaa. Omakin tuntipalkka hilautui mukavasti ylöspäin loppua kohden. Toki huonon työnantajan kohdalla tuosta ei ole kuin haittaa.

Oli miten oli, ensi tiistaina alkaa kotimatka. Saa nähdä millainen kulttuurishokki suomen päässä odottaa, kun tämä maa tuntuu jo niin kodilta.
158  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2014 : 15.03.2015 11:31
Räikkösen epäonnea enemmän harmitti Max Verstappenin keskeytys. Olisi toivonut hyvää kisaa ajavalle 17-vuotiaalle hieman onnellisemman lopun ensimmäiselle kisaviikonlopulleen.

159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No, oletko autoihmisiä? : 24.02.2015 10:22
Karmeaa mutuilua, mutta mielestäni moottorin tehoja saa nostaa tiettyyn rajaan saakka ilman muutoskatsastusvaatimusta.

Tehoja ja vääntöä tuli ihan molona lisää, sekä samalla kulutus normaaliajossa itse asiassa jopa laski jonkin verran.
Raskaan kaluston puolella lastutus on huomattavasti henkilöautomaailmaa yleisempää, juurikin tuon pienemmän kulutuksen takia. Entinen työautokin suomessa oli piristelty 620hv---n.700hv lukemiin.

Heinäkuun lopulla tulisi 2v täyteen ilman autoa. Pitkään se vitutti, mutta nyt siitä on oppinut jo pitämään. Ei sitä ennen tajunnut kuinka helvetin paljon autoa oikeasti käytti ihan turhaan, joka ikiselle parin kilometrin siirtymälle. Ei ihmekään, että kunto oli mitä oli, kun hyötyliikuntaa ei tullut harjoitettua käytännössä lainkaan. Nykyään kolmen kilometrin työmatka taittuu joko jalan tai fillarilla, ja pidemmät matkat kaupungissa bussilla. Eniten kaipailen autoa lähinnä viikonloppuisin, jolloin voisi lähteä helposti kaupungin ulkopuolelle liikkumaan ja matkailemaan.

Olen tulossa suomeen takaisin joskus kesäkuussa, ja tällä hetkellä auton hankinta ei edes houkuttele hirveästi. Osin siksi, ettei tulevasta ole (taaskaan) mitään tietoa, ja toisekseen siksi, että luultavasti lipsuisin pienen siirtymäajan jälkeen takaisin vanhoihin tapoihin, ja alkaisin istumaan kaarassa taas entiseen malliin.

160  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 15.02.2015 03:28
Jos en olisi katsonut Just Cause 3:n traileria, olisi jäänyt tämäkin helmi kuulematta. Onpahan mahtava coveri Prodigyn Firestarterista. Täytyy ottaa artisti tarkemman tutkiskelun kohteeksi.

161  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Far Cry 2 : 24.01.2015 10:09
Tätä mieltä olen näköjään ollut pelistä muutama vuosi sitten:

Tälle olisi oma ketjunsakin, mutten viitsi nostaa kun ei tästä varmaan mitään suurta keskustelua nouse.

Ostin jo varmaan vuosi pari takaperin Far Cry 2:n ps3:lle, kun sattui halvalla lähtemään, mutten pelannut silloin aikoinaan peliä tutoriaaleja pidemmälle. Nyt tuossa parisen viikkoa takaperin aloitin kuitenkin pelin uudestaan, ja tämähän osoittautui varsinaiseksi helmeksi. Ei lähimainkaan täydellinen, mutta varsin viihdyttävä paketti silti. Ihan vielä en ole lopussa, 58% taisi olla tällä hetkellä plakkarissa.

Ärsytyksiä:
-Ne jeepit ja vartiopisteet tekevät pelialueella liikkumisesta varsin turhauttavaa puuhaa. Jeeppejä sahaa vähän väliä vastaan, ja vartiopisteet pitää tyhjentää aina uudestaan, tai ajaa apinan raivolla läpi jonka jälkeen saakin sitten korjailla jeeppiään. Tämä x58 ja alkaa hermo vähän kiristyä.

-Itseään toistavat ja välillä suht tylsät tehtävät.

-Ihme sekoilu tehtävien kanssa, pelaaja voi napsia pelin molemmilta osapuolilta tehtäviä miten sattuu ja aiheuttaa tuhoa puolin ja toisin tämän vaikuttamatta mihinkään.

-Malaria. Miksi?

Plussaa:
-Avoin maailma. En ole pitkään aikaan nauttinut räiskintäpelistä samalla lailla kuin tästä, kun saa kierrellä kiikarikiväärin kanssa kaikessa rauhassa laaksossa sijaitsevaa kohdetta, suunnitella hyökkäystään ja etsiä parasta tuliasemaa. Sopivan kohdan löydyttyä alkaa sitten vain tiputtelemaan vartijoita jostain kilometrin päästä. Ja jos alkavat tulla päälle, sprinttaa metsikössä jonnekin toiselle harjanteelle, ja tiputtaa sieltä käsin muutaman vartijan jotka etsivät sinua. M1903-kiväärin kanssa pelaaminen on suoranaista herkkua. Myös salamurhatehävät onnistuivat parhaimmillaan vain yhdellä laukauksella jostain pusikosta kaukana kohteesta, jonka jälkeen juostiin piilossa olevalle jeepille ja lähdettiin karkuun.

-Pelityylit. Itse tykkään pelissä kuin pelissä leikkiä aina sniperilla, mutta jos tykkää suoremmasta toiminnasta, peli tukee myös sitä. Voit karauttaa reteästi jeepillä suoraan toiminnan keskelle ja antaa aseiden laulaa jos niin haluat. Asevalikoima tukee monenlaista pelityyliä aina terminaattorin "hienovaraisuudesta" tarkka-ampujan sissimeininkiin.

-Tunnelma. Ärsytyksistään huolimatta se vain on jotain niin siistiä jättää jeeppi kauemmas tien varteen, talsia metsikössä varjoissa lähemmäs tehtävää ja alkaa katselemaan maisemia kiikarikiväärin kanssa. Ghost Recon 1 on tullut muutamaan otteeseen mieleen kun on seikkaillut metsikössä lähemmäs vihollisia.

-Tuli. Jossain määrin käytännöllinen, kun voit sytyttää savannin/kohteen tuleen polttopullojen ja räjähtävien tynnyreiden avustuksella, mutta varsinkin hienonnäköinen efekti.

Aseiden jumiminen ja totaalinen hajoaminen on vähän niin ja näin, toisaalta mukavaa realismia mutta toisaalta ärsyttävää kun se tussari tekee lakon juuri silloin kun ei pitäisi. Myös haavojen paikkailu turhauttaa, jos siihen joutuu kesken tulituksen.

Tykkään, puutteistaan huolimatta. Hinta/laatu suhteeltaan parhautta, kympin taisi kustantaa.
 

Miten lie maistuisi jos nyt alkaisin pelaamaan uudestaan kun on kolunnut FC3:n jo lävitse. Mielipiteitä jakava teos totta tosiaan.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 23.01.2015 09:21
Mitä moderneja räiskintäpelejä tarvitsisi pelata yli 15 tuntia että näkisi kaiken sisällön?
Minkä sisällön? Bf4 koneeseen ja olet nähnyt kaiken tarvittavan alta vartissa.
163  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 18.01.2015 00:30
Tarkoituksena ei ollut vihjata seksismiin vaan hauskaan vanhanaikaiseen kielikuvaan. Toivottavasti Heinzin automobiili saadaan eheäksi!
Ja Skodan kohdalla tuokin ilmaisu voidaan kyseenalaistaa  ;) Onnea kehonsiirtovälineen korjaukseen.
164  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 29.12.2014 18:45
Olen joskus miettinyt että miten komean mediamylläkän suomessa saisi aikaan, jos voittaisi lotossa ja lahjoittaisi koko potin hyväntekeväisyyteen. Pitämättä itse euroakaan. Sehän olisi lottovoiton tuhlausta! Sehän pitää pitää itsellään, ja elämä tulee automaattisesti muuttumaan onnelliseksi.

Niinpä niin.

(Enkä nyt väitä, että muutaman miljoonan sattuessa omalle kohdalleni noin pystyisin tekemään. Ajatus itsessään vaan on mielenkiintoinen)
165  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 28.12.2014 00:25
Sattumalta ylläolevat viesti jo hieman auttoivatkin, mutta ovatko muut lautalaiset miten seikkailleet Kaliforniassa? Olen tosiaan suunnittelemassa paluumatkaa suomeen jenkkilän kautta, ja tarkoituksena olisi kierrellä etenkin kalifornian kansallispuistoja läpi. Redwoodin kansallispuistot houkuttelisivat kovasti, samoin Yosemite ja Death Valley. Varsinkin ikivanhojen punapuiden näkeminen on ollut pitkäaikainen haaveeni.

Kaupungeista tulen varmaankin pyörähtämään molemmissa San Fransiscossa ja Losissa, josta lähden sitten valumaan route 66:sta mukaillen kohti suuria järviä.

Ärsyttää tämä ahneus mikä iskee reissua suunnitellessa :) Tulee fiilis, että pitäisi keretä joka paikkaan.
166  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 21.12.2014 21:58
Kyllä tuo täällä tuntui aiheuttavan tunteiluja katsojille, mikä toki on ihan ymmärrettävää. Koko LOTR/Hobbit-trilogiat ovat kiweille todellinen kansallinen ylpeyden aihe.
 
Ja olihan se itsekin mukava bongata leffasta maisema, jonka on itsekin livenä nähnyt :)
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2014 : 15.12.2014 08:40
"Vuoden Yksinoikeuspeli" voisi olla osuvampi vaihtoehto.
168  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 14.12.2014 02:43
Puhelin kadotti datayhteyden noin viikko sitten laskun maksamisen jälkeen. En itse saanut luuria toimimaan, niin kävin tänään Vodafonella kysymässä apua, kun arvelin, että lasku ei ole kirjautunut maksetuksi, tai jotain. Myymälässä perus pelaajalautalaisen näköinen saliadonis vilkaisee koneelta laskutushistorian, nappaa puhelimen kouraansa ja käynnistää sen  perkeleen uudestaan. Vika korjattu.

Herää ihan saatanan hyvä kysymys, että miksi en itse tajunnut tuota ensi tilassa.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 09.12.2014 09:57
Monesti puhutaan, että tietyt pelit ovat vanhentuneita, vaikka ne otettiin aikanaan hyvin vastaan ja keräsi hehkutusta.
Juuri tässä viime viikolla mietin, kuinka ennen pelit tuntuivat niin paljon realistisemmilta kuin nykyään. Nykypelit näyttävät hyviltä ja realistisilta, mutta ne eivät tunnu siltä enää samalla tavalla, (poislukien ehkä raskaan sarjan simulaattorit). Ennen karu grafiikka ja tekniikan rajat pistivät mielikuvituksen laukkaamaan. Se, mitä peli ei kyennyt piirtämään ruudulle, kuviteltiin itse loppuun. Nykypelien kanssa tuota ei enää tarvitse tehdä, koska pelit näyttävät jo varsin todelta, ja pelaamisesta on tullut enemmänkin suorittamista.

Rajoitukset ruokkivat mielikuvitusta. Parhaat pelit on tehty legopalikoista.

170  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.12.2014 06:14
Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.
Missä divarissa?
TK näkee divarissa sitä mitä TK sattuu tarvitsemaan. Meidän tavallisten kuolevaisten ei tarvitse samasta haaveilla.
171  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 27.11.2014 08:51
Ron Jeremyäkin vituttaa suomalainen sääntö-ja valvontahelvetti.

http://dome.fi/viihde/ajankohtaista/pornolegenda-ron-jeremy-sanoo-suorat-sanat-suomen-alkoholipolitiikasta-paattaville

(linkittäisin videon suoraan foorumille, mutta videonappi ei jostain syystä ole toiminut aikoihin)
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.11.2014 01:12
FC2 oli omalla tavallaan hyvä, mutta FC3 teki kaiken paljon paremmin. Yksi viime vuosien parhaista yksinpeliräiskinnöistä. Neljättä osaa en ole odotellut juuri ollenkaan, koska en usko sen pääsevän yllättämään samalla lailla kuin FC3 teki.

Perustelkaa, miksi olen väärässä.
173  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 23.11.2014 00:49
Muistan elämästäni kaksi hetkeä, jolloin raha itsessään on tehnyt minut onnelliseksi. Ensimmäisellä kerralla, armeijan loppupuolella multa loppui rahat tyystin. Tili meni nollille. Intin jälkeen ekalla viikolla pomo oli tilanteeni tasalla, ja antoi minulle 600 euroa ennakkoa, joka tuntui kuin lottovoitolta. Hirveä helpotuksen tunne pitkän kituuttelun jälkeen.

Toinen samanlainen tilanne sattui vuonna 2010, kun sain työpaikan jokusen kuukauden työttömyysputken jäljiltä, ja eka neljän päivän palkka oli suurempi kuin kelan koko kuukauden tuki. Sain paskana olleen autoni korjattua, ja pystyin unohtamaan kelan ja työkkärin.

Millainen suhtautumiseni rahaan sitten on?

En oikein tiedä. Toisaalta tarvitsen rahaa ja haluan sitä, mutta toisaalta en halua rikastua. En halua nähdä vaivaa vain rikastumisen tähden. Unelmapalkkani on noin 2500 euroa kuukaudessa 40 viikkotyötunnilla. Tuolla summalla yksi ihminen elää mukavasti, muttei kumminkaan rikastu. Unelmat ovat saavutettavissa, mutta niitä varten pitää säästää ja nähdä vaivaa. Unelmatyöni toisaalta, on sellainen josta nautin täydellä sydämelläni, palkasta riippumatta. Rahan itsensä vuoksi en halua tehdä mitään työtä, haluan vain työn josta aidosti nautin.

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että pelkkä rikastuminen itsessään ei tee tervettä ihmistä onnelliseksi, ja pitäydyn edelleen mielipiteessäni. Pidän siitä, kun näen pankkitilin saldon kasvavan, mutta ne numerot ruudulla eivät itsessään tee minua onnelliseksi. Sen sijaan se, mitä niillä rahoilla voin tehdä (huom: tehdä, ei ostaa), aiheuttaa suunpielien vääntymistä ylöspäin. Säästän tällä hetkellä seuraavaa reissuani varten. Los Angeles - New York roadtripiä varten, joka on ollut unelmani jo pidemmän aikaa.

Tieto siitä, että voin toteuttaa (yhden) unelmani, tuntuu aika hyvältä. Sitä varten jaksaa säästää, ja painaa duunia joka ei ole muuten mielekästä.

Tuo Gba:n linkkaama teksti oli aika osuva. Etenkin tällä puolen palloa, jossa ihmisillä on niin kiire elää, etteivät he ehdi enää elämään ollenkaan. Kaikkien aika tuntuu menevän aina töissä, ja se on kaikille ihan okei. Koska niin kuuluu tehdä, ja niin on aina tehty.

Ei vaan pysty käsittämään.
174  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 19.11.2014 11:03
Teaserinkin ovat jo ehtineet väsätä. Menee nippa nappa Bunny The Killer Thing:n ohi kaikessa huikeudessaan.

https://www.youtube.com/watch?v=Lpwdg6MXWFE
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.11.2014 21:55
http://dome.fi/pelit/arvostelut/call-of-duty-advanced-warfare

Juuri kun olikin noista arvosteluista puhetta, niin dome.fi työntää pihalle uusimman codin arvostelun, jossa ei ole mainittu yhden ainutta negatiivista asiaa koko pelistä. Hieman hämmästyttää ja kummastuttaa, koska yleensä peli kuin peli, olkoon kyseessä vaikka mikä vuosikymmenen merkkiteos, saa moitteita ainakin jostain pikkuseikasta, mutta ilmeisesti uusimmassa codissa ei ole kertakaikkiaan mikään vialla.

Advanced Warfare voi olla oikeasti hyvä peli, en väitä vastaan. Voisin itsekin mokoman ostaa (viimeisin codi jota olen pelannut on black ops, josta tykkäsin), mikäli elämäntilanne sen sallisi. Mutta tuo arvostelu lipsahtaa mielestäni jo naurettavuuden puolelle.

E: Pahoittelut tuplapostista.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.11.2014 01:20
Kuka oikeesti jaksaa pelata näitä Ass Creedejä enää? Toinen toistaan paskempia ja tylsemmän näköisiä. Aikoinaan pelasin kakkosta muna pystyssä mutta nykyään kiinnostaa yhtä paljon kuin kasa paskaa.
Hieman harmittaa Assassin's Creedin kohtalo. AC2:n aikaan peli iski minuun kuin tuhat salamaa, mutta kolmannesta osasta alkoi alamäki. Tykkäsin hirveästi pelin ideasta, ja mikäli pelisarja olisi maltettu pitää perinteisenä seikkailupelisarjana, niin sillä olisi ollut mahdollisuudet vaikka mihin. Mutta sitten jätettiin kaikki bugit korjaamatta, pelistä tehtiin naurettavan helppo, puskettiin pelejä ulos yksi per vuosi ja väännettiin rahastusnamikat kaakkoon, niin eipä oikein nappaa enää.

Harmi.
177  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? : 09.11.2014 18:50
Liekö jokin finnkinon oma juttu, kun itse en edes pistänyt äänenvoimakkuutta merkille koko elokuvan aikana. Sitäpaitsi sehän leffateatterissa on parasta, kun ei tarvitse ajatella naapureita.
178  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? : 09.11.2014 01:38
Pitääpä käydä katsastamassa. Näin kyllä trailerin käydessäni katsomassa Furyn, mutta muuten en tiedä leffasta juuri mitään muuta, mitä nyt tästä threadista on voinut lukea.

EDIT:

Jaa-a, mitäpä tuosta nyt äkkiseltään sanoisi. Päällimmäisenä jäi mieleen käsittämättömän kaunis musiikki, joka sopi elokuvan teemaan todella hyvin. Kokonaisuutena vaatii kyllä toisen katsomiskerran ja hieman miettimistä Inceptionin tapaan. Vaikka englanti jollain tapaa sujuukin, niin silti täytyy joskus katsoa tämä uudelleen suomitekstien kanssa, ja elokuvasta saa varmasti enemmän irti. Ulkoasultaan ja tehosteiltaan leffa oli varsinaista nannaa silmille noin 20 metriä leveältä screeniltä nähtynä. Erityisesti madonreikäkohtaus oli todella upeasti toteutettu.

Kiistatta katsomisen arvoinen, jos vaan yhtään scifille lämpiää.

(Ja sitten, mikä ihme pakottaa ottamaan sylivauvan mukaan noin kolmetuntisen elokuvan ajaksi. Vaippaikäisen parkaisu teatterissa on ihan yhtä ärsyttävä kuin kännykän pirinä, vaikkakin toki inhimillisempää).


179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.11.2014 22:04
Gta:n kohdalla jo ruudunpäivityksen saaminen tasaiseksi on edistystä edelliseltä sukupolvelta. PS3 versio takoi välillä aika pahastikin. Plus onhan tuo grafiikkakin parantunut huimasti ainakin kuvien perusteella.

PC-pelaajat pääsevät sitten aikanaan keulimaan grafiikalla ja ruudunpäivityksellä viimeistään modailun päästessä kunnolla vauhtiin.
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.11.2014 08:32
Gta on niitä harvoja pelisarjoja joista kehittäjä osaa uutisoida oikealla tavalla. Kerrotaan kun jotain kerrottavaa on. Piste.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 46
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines