Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 46
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 16.07.2016 18:46
Ubisoft jakelee 30-vuotissynttäreiden kunniaksi loppuvuoden pelejään ilmaiseksi yhden per kuukausi. Heinäkuussa näyttää olevan vuorossa Splinter Cell (2002). Uplayn kautta löytyy.

Fiilistelymielessä kelpaisi vanhemmat Rainbow Sixit ja Ghost Reconit.
122  Basaari / Kaupankäynti / M:The Roots of Deus Ex: Human Revolution (Humanity+)-kirja : 07.06.2016 19:33
Ostin aikanaan Deus Ex: Human Revolutionin Augmented-editionin Ps3:lle ja sen mukana tuli tällainen kirja. Kirja ei käsittele itse peliä, vaan cyberpunkia ja pelin kulttuurillista taustaa. Pelin olen ehtinyt jo myydä samalla kun siivosin pelihyllyä 20 pelin verran viime vuonna, ja nyt joutaisi tämä (lukematon) kirjakin. Ostakaahan pois. Hintapyyntö 10€, mikäli ei nappaa niin voi myös tarjota. Käytännössä moitteeton kunto, kannen vasemmassa yläkulmassa on olematon painauma.

Kuvia:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
123  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 26.04.2016 18:16
Vietin kolmisen päivää Manhattanilla viime toukokuussa. Nyk on mitä mainioin matkakohde, voin lämpimästi suositella.

Kannattaa käydä ainakin WTC:n muistopaikalla. On hämmentävää kuinka nykin kaltaisen miljoonakaupungin keskeltä voi löytyä niin hiljainen, joskin surumielinen tila. Kaikesta turistimeiningistään huolimatta käymisen arvoinen kohde. Natural History Museum oli myös kiinnostava, joskin sinne saa tuhlattua vaikka koko päivän jos niikseen tulee.

Myös Rockefeller Centerin huipulla (Top of the Rock) tuli pyörähdettyä samalla kun kävin Times Squarella. Melkein suosittelisin käymään siellä, tai muulla vastaavalla ilta-aikaan. Kaikessa valaistuksessaan kylpevä Manhattan näyttää aika makealta.

Tuossapa nuo suurimmat turistirysät mitkä katsastin. Muuten vietin aikaani lähinnä vaellellen siellä täällä kaupungin menoa ihmetellen. Itse yövyin hostellissa, ja kiertelin kaupunkia yksin ja muiden matkaajien kanssa. Vapauden patsaan näin kauempaa, en viitsinyt ottaa lauttaa perille asti.

(Manhattan on iso. Välimatkat hämäsivät ainakin minua)

Mitään ruokapaikkasuosituksia en osaa antaa. Kannattaa mennä fiiliksen mukaan, jos joku paikka näyttää mielenkiintoiselta niin sisään vaan.

Nykistä jäi itselleni sellainen fiilis, että sinne pitää päästä vielä takaisin. Tuossa vaiheessa reissua oli takana jo nelisen viikkoa ja koti alkoi häämöttää jo mielessä niin en malttanut jäädä pidemmäksi aikaa :) Nähtäväähän siellä riittää vaikka millä mitalla.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 05.04.2016 22:33
Mulla on Kathmandun vastaavanlaisia merinovillapaitoja käytössä. Kaikki suositukset kyseiselle materiaalille, parhaiten toimivia paitoja ikinä.

Saisi puolestani rantautua suomeenkin tuo Kathmandu. Huippuluokan vaate, ja retkeilykauppa.
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.04.2016 23:03
Pelailen ajoittain War Thunderia, sekä tankeilla että lennokeilla. World of Tanksia ei ole tullut kokeiltua. Täyttä hutilointiahan se pelaaminen on, varsinkin lennokeilla kun ilmailupelikokemus on käytännössä nolla, mutta siitä huolimatta ihan mukavaa ajanvietettä se on ollut. Formaattinsa mukaisesti peli on ilmaisversiona aivan kammottava grindaushelvetti, mutta muuten f2p ei ole häirinnyt.
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.02.2016 19:51
Joka kerta vaan putoaa, kun telkkarissa joku "analyytikko" taas kertomassa totuuksia jostain asiasta.
Ylen aamu-tv:n asiantuntijavieraat milloin minkäkin itsestäänselvyyden kimpussa ovat myös hyvää viihdettä aamukahvia hörppiessä.
127  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Ne parhaat bändit, artistit, levyt ja kappaleet : 27.01.2016 14:18
Musiikkimaku on niin yksilöllistä, että sen hehkutus menee yleensä hukkaan.
Kyllä joo, mutta itse koen että näitä hehkutuksia kirjoitetaan lähinnä itselleen, muiden mielipiteistä välittämättä.

Mulle tulee tämänkaltaisista threadeista usein sellainen olo, että pitäisi osata ylistää jotain tuntematonta bändiä maasta taivaisiin. Ja että pitäisi osata kertoa musiikin tuottamista fiiliksistä erittäinkin sanatarkasti. Eikä tuo Lantun suoraan saarnastuolista postattu aloitusjättiläinen varsinaisesti auta yhtään  ;)

Mulle musiikki on pieni mysteeri. En koe olevani musikaalinen ihminen, en sitten ollenkaan. Tuntuu liki yliluonnolliselta, että joku voi tehdä uutta musiikkia tyhjästä. Tai pukea tunteensa ja ajatuksensa kappaleeksi. Se on taito, jota en ole koskaan kokenut. En osaa soittaa mitään soitinta, ja laulamista en ole kokeillut.

Toisaalta nautin musiikista suunnattomasti. Musiikki saa aikaan liikutusta, inspiraatiota, motivaatiota, lohtua ja uutta voimaa. Se vain kumpuaa jostain. En osaa selittää sitä sen tarkemmin, kun en ole asiaa koskaan miettinyt. Enkä koe, että minun sitä tarvitsisi koskaan tietääkään.

Kuuntelen musiikkia hyvin laajalti, yli genrerajojen, ja poimin kappaleita sieltä täältä omalle spotify-listalle sitä mukaa kun uusia tuttavuuksia sattuu kohdalle. Laudalta löytyi aikanaan esimerkiksi despon fanittama Wintersun, näin esimerkkinä. Viime aikoina myös Stratovariuksen uusin levy, Eternal on ollut kovassa soitossa. Mutta ainoa yhtye, jota koen fanittavani, on Nightwish. "Löysin" bändin hieman ennen Imaginaerumin julkaisua, ja se oli menoa. Sain vielä yhdistettyä Nightwishin keikan viime keväiselle amerikan reissulleni, ja olin keikalla Losissa. Suht mahtava fiilis toteuttaa useampia haaveita kerralla. Pitkä reissu, ja suosikkibändin keikka matkan varrella.

Myös Holopaisen Music Inspired by the Life and Times of Scrooge oli ja on edelleen jotain mahtavaa. Ainoan fanittamani bändin keulakuva tekee musiikkia minulle rakkaimman piirtäjän sarjakuvasta, jonka parissa tuli vietettyä puoli lapsuutta oli vain liian hyvää ollakseen totta. Sopivan fiiliksen sattuessa kohdalle voin kirjoitella kyseisestä levystä enemmänkin.

Hieno ketju. Kirjoitelkaahan muutkin.
128  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 31.12.2015 02:25


Suomeen tarvitaan elitistien kinot joihin on lapsilta pääsy kielletty ja jokaista syöjää ja meluajaa käy portsari kalauttamassa äänettömällä nuijalla takaraivoon.
30€ pääsylippu ajanee saman asian.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.11.2015 13:41
Dirt Rally (steam early access)

Ovatkos muut lautalaiset seurailleet pelin kehitystä? Itseltäni oli mennyt vähän ohi, ennen kuin kaverin luona pääsin testailemaan muutama viikonloppu sitten.

Ja johan kolahti ja kovaa. Peli hyppäsi suoraan rallipelien top3:een RBR:n ja CMR2.0:n kanssa. Ei aivan niin realistinen kuin RBR, mutta hyvin, hyvin lähellä. Ajomallia on viilattu juuri sen verran, että ajaminen on hauskaa, mutta tuntuu silti haastavalta ja todentuntuiselta. Peli myös näyttää ja tuntuu todella komealta, mikä lisää mukavasti todentuntua. Kokeilkaa ihmeessä.

Alkoi harmittamaan että menin myymään oman rattipoljin setin muutama vuosi sitten.

130  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 25.11.2015 16:00
On se mahtavaa katsoa ihmisten käyttäytymistä naamakirjassa. Kaikki aivopierut varpusparvena vaan näytölle, siihen oman nimen ja kuvan alle.

Tästä ilmiöstä saadaan vielä hienoja dokumentteja aikaiseksi parin vuosikymmenen päästä.
131  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Windows : 04.11.2015 15:14
Miltäs Win10 on vaikuttanut näin muutaman kuukauden käytön jälkeen? Onko ilmaantunut mitään ärsytyksen aiheita, tai aihetta juhlaan? Alkaa tämä 8.1 tulla jo korvista pihalle, voisi rueta harkitsemaan päivitystä joko ylös tai alaspäin. Muistin tässä viikolla että minullahan on vanha Win7 asennuslevy vielä tallessa vanhan pöytäkoneen jäljiltä, ja pallottelen nyt sen ja win10:n siirtymisen väliltä. Seiskan tuki ilmeisesti jatkuu vielä vuoteen 2020, jolloin tämä nykyinen läppäri on jo luultavasti kuopattu, joten ei olisi mahdoton ajatus siirtyä takaisin seiskaan, ja siirtyä kymppiin vasta sitten kun uusii konetta.

Jotenkin ärsyttää MS:n nykyinen, varsin aggressiivinen taktiikka pakottaa ihmiset siirtymään kympin pariin vaikka väkisin.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.10.2015 21:36
Suomi on pullollaan kaikkea pientä ja järkevää tekemistä jota voisi tarjota niin suomalaiselle kuin ulkomaalaisellekin työttömälle passivoitumisen estämiseksi.

Mutta kun periaatteet.
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.09.2015 19:44
Ota se nostalgian kannalta ja muistele lämmöllä aikoja jolloin latauksia seurailtiin kalenteri kourassa.
134  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.09.2015 18:56
Sama ongelma oli kansanedustajien palkoissa, eivät ne ole kuin 3.90e/kansalainen, mutta silti porukka on tiltissä kun kansanedustajat eivät osallistuneet talkoisiin palkka-alejen muodossa. Kyse on periaatteesta. (ja tämä johtikin siihen, että palkkioita alennetaan/luovutaan viikon palkasta tms)

Kyse on periaatteesta, koska suomalaisia pitää johtaa edestä. Uskon itsekin esimerkin voimaan. Eiväthän nuo kansanedustajien palkka-alennukset heilauta budjettia mihinkään, eikä niiden ole tarkoituskaan. Niiden vaikutukset ovat aivan muualla.

135  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.09.2015 16:33
Kertoo se toki jotain suomalaisesta työnantajastakin, kun ulkomaalaiset elävät työttömänä.
136  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.09.2015 19:13
Eikös silloin makseta ylityöstä, eikä sunnuntaista?
Kyllä.

Sunnuntai on minulle vain päivä muiden joukossa, siitä huolimatta, että se on kirkollinen pyhäpäivä. Miksi silloin tehdystä työstä tulisi saada korkeampaa palkkaa?

Sen sijaan ylityöstä sekä yötyöstä haluan kunnollisen korvauksen. Olisin ennemmin tarkka siitä, että 40 tunnin/viiden päivän viikko ei mene yli, kuin siitä, että tehdäänkö sunnuntaisin töitä vai ei.
137  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.09.2015 18:51
Miksi toisena viikonpäivänä tehty työ on arvokkaampaa kuin toisena? Jäännehän tuo on, mutta ymmärrän pientuloisen ahdingon. Siksi tästä tulisi luopua positiivisesti.
Tuli juuri mieleen ajatus viisipäiväisestä viikosta, ja kuudennesta päivästä maksettaisiin tuo +75%. Siitä riippumatta, että sattuuko se sunnuntaille.
138  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.09.2015 18:23
Hyviä ratkaisuja mun mielestä. Olen jo pitkään toivonut ensimmäisen saikkupäivän muuttamista palkattomaksi. Toivon mukaan se mystinen maanantaisairastelu vähän vähenisi tämän myötä. Jos budjetti on yhden päivän sairastamisesta kiinni, niin vika on kyllä menoissa eikä tuloissa.

Sunnuntain tuplapalkat toki maistuvat minullekin, mutta mielestäni se on silti oikea paikka mistä nipistää. Mieluummin teen yhden päivän viikossa (satunnaisesti) vähän halvemmalla, kuin pidentäisin viittä päivää jatkuvasti, esimerkiksi.
Onhan se ollut melko kummallista, että riippumatta siitä kuuluuko kirkkoon vai ei, niin on ollut oikeutettu saamaan tietyt kirkolliset juhlapäivät palkallisina vapaapäivinä.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö tämä koske vähän sunnuntaitakin? Sunnuntai on kirkollinen pyhäpäivä, ei sitä missään laissa ole määrätty. Silti samat pyhälisät paukkuu kaikille.
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.08.2015 21:08
Liekö tuo reissuilu ja rinkan kanssa eläminen vaikuttanut asenteisiin, mutta olen alkanut itsekin suosia digitaalista jakelua levyjen sijaan. Ei tee enää mieli haalia materiaa hyllyihin. Juuri vähän aikaa sitten siivoilin pelikokoelmaa, ja myin 30:sta ps3-pelistä 20 pois, jättäen vain parhaat tallelle. Ihan jo siksikin, että alkoi tuntumaan siltä että minulla on liikaa tavaraa kotona. Ja vieläkin tuntuu siltä.
140  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 06.08.2015 17:54
Ensimmäinen koulupäivä kahdeksaan vuoteen.

Aloitin siis Hierojan ammattitutkintoon tähtäävät opinnot tänään. Sen verran tämä muutaman vuoden kestänyt liikunta-innostus on saanut aikaan, että alkoi tehdä mieli kouluttautua terveys-ja liikunta-alalle. Kokeilemaan jotain ihan uutta. Jostain syystä koko kesänä ei ole jännittänyt yhtään, ja muutenkin jotenkin hyvä kutina koko touhusta ollut jo pitkän aikaa. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Sitten kun vielä saisi jostain rahaakin tähän lystiin. Työkkäri-kela parivaljakolta on kestänyt nyt kesäkuun puolivälistä saakka aikaa pohtia allekirjoittaneen tilannetta, eikä vielä ole tullut valmista. Alkaa olemaan säästöt lopussa, kun rahaa on viimeeksi tullut huhtikuussa ja sen jälkeen on reissattu 5 viikkoa kohti kotimaataan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 03.08.2015 19:18
Ei se kielten oppiminen ole kaikille helppoa. Omalla kohdalla englanti parani parissa vuodessa, mutta en oppinut sitä täydellisesti, kuten kuvittelin käyvän ennen lähtöä. Monet sanovat että vieras kieli lähtee sujumaan sitten kun alkaa ajattelemaan kyseisellä kielellä. Mulla ajatukset eivät koskaan kääntyneet täysin englanniksi.

Tuskin tuonkaan herran kohdalla kyse on tyhmyydestä, jotkut asiat vain ovat vaikeita oppia.
142  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Windows : 29.07.2015 20:41
Arvelin odotella suosiolla jonnekin ensi vuoden puolelle. Samalla voi sitten jyrätä silloin 2-vuotispäiviään viettävän läppärin uusiksi.

Nykyisin siis mennään 8.1 versiolla.
143  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 29.07.2015 14:49
Oletko Eph käynyt vielä juoksemassa? Itse aloitin pienen tauon jälkeen uudestaan, ja tuntuu muuten todella hyvälle! Vauhti ei päätä huimaa eikä lenkki ole pituudella pilattu, mutta en minä tulosten takia juoksekaan, vaan fiiliksen. Mahtava tapa pitää kuntoa yllä.

Lihaskuntoon en ole tällä hetkellä täysin tyytyväinen. Salilla olen käynyt viimeeksi maaliskuussa, ja nyt heinäkuussa aloitin tekemään kotona jonkinlaisia treenejä, mutta se on jäänyt vähän nyhräämiseksi. Sali olisi enemmän mun juttu. Salilla tulee oikeasti tehtyä jotakin, kotona on liikaa houkutuksia jättää treeni välistä.


144  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 27.07.2015 19:36
Myös Immosen puoluetoveri Juho Eerolan kommentti aiheeseen jaksaa huvittaa.

" Se oli hirmuisen pitkä ja englanniksi kirjoitettu, en suoraan sanottuna jaksanut lukea sitä. En ole niin kansainvälinen, että lukisin vieraalla kielellä pitkiä tekstejä, Eerola naurahtaa."

Hienoa puhetta kansanedustajalta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072620091429_uu.shtml
145  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 24.07.2015 11:45
Paastoa voisi kokeilla ihan vain mielenkiinnosta.


Mulla on aamuisin yleensä kovin nälkä pari tuntia heräämisen jälkeen. Eikä auta, vaikka söisi heti heräämisen jälkeen. Eli normaali työaamuina kello soi joskus viiden pintaan, niin viimeistään yhdeksältä söisin mielellään jo toisen aamupalan. Ja kunnon ruuan sitten lounasaikaan. Nyt taas oloneuvoksena heräilen kahdeksan-yhdeksän aikoihin ja syön aamupalan samantien, niin nälkä siirtyy sinne lounasaikaan.

Aamupalaksi menee yleensä kreikkalaista/turkkilaista jogurttia, siihen sekaan ananaspaloja, ja sitten lisäksi hedelmiä ja jotain juomista. Uudessa-seelannissa asuessani en syönyt leipää ollenkaan kun se sikäläinen jauhopulla tuli jo korvista pihalle, mutta nykyään menee taas muutama pala ruisleipääkin. Kahvia ei tee mieli heti aamusta. Vähän myöhemmin sitten.

146  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 18.07.2015 09:16
http://yle.fi/urheilu/f1-kuljettaja_jules_bianchi_on_kuollut/8165054


147  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 16.07.2015 20:50
Itse näen sukupuolikiintiöt samassa valossa kuin alkoholin myyntirajoitukset. Ne ovat valtiolle paras (helpoin) tapa hallita ongelmaa niin kauan, kunnes asenteet muuttuvat, ja itse ongelma poistuu. Jos on poistuakseen.

E: vielä aiheeseen sopiva loppukevennys:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
148  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 10.07.2015 17:18
Eteläisen pallonpuoliskon helteiden jälkeen suomen lyhyt mutta vähäluminen kesä tuntuu oikein virkistävältä. Pystyy tekemään muutakin kuin makaamaan sohvalla lämpöhalvauksen kourissa.

Ja suomen neljä vuodenaikaa on oikeasti rikkaus, eikä kirous. Kesäänkin kun kyllästyy.
149  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.06.2015 11:33
Miksi laillisten päihteiden määrää pitäisi lisätä kun ei suomalainen osaa käyttää jo laillistettujakaan kohtuudella?
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.06.2015 17:46
NO NYT!



Spoileri (osoita katsoaksesi)
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 46
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines