Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 46
1051  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 21.11.2010 17:43
Huomasin saman  :/
1052  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 21.11.2010 17:33
Age of Empires 10 cnt sekä ensimmäinen Bioshock kahdella eurolla Games for Windowsista.

E: Ei sitte s**tana
1053  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.11.2010 09:05
Eli laite on hyvä, mutta tälläiset "oikeat" pelit ovat vielä vähän harvassa. Eli ei ehkä hirveästi syytä ostaa ainakaan nyt, ellei sitten halua sitä Singstar Movea pelailla. Itsekin olisin voinut venailla sinne keväämmälle tämän kanssa, mutta tulipahan nyt hankittua. Pääseepähän ainakin testaamaan sitä head trackingia GT5:n parissa kun on tuo kamera nyt  :)

Jos mielii kokeilla Movea räiskintäpelissä, niin onhan MAGissa Move tuki. Jos peli nyt sattuu kiinnostamaan/löytymään.
1054  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: DiRT 3 (julkaisupäivä 24.05) : 16.11.2010 17:59
Dirt 3 sisältää enemmän rallia

Codemastersin mukaan Dirt 3 sisältää 60 prosenttia oikeaa rallia. Erikoiskokeita pelissä on 32 ja uutena maana Suomi.  :o

En varsinaisesti odottele peliä yhtään, mutta pitäähän tätä sivusta seurailla. Jos ei muuten, niin ihan vain siksi että näkee millaiseksi ovat suomen pelissä mallintaneet.

1055  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 14.11.2010 22:06
Jos kaipailee semmoista huumorilla höystettyä perustoimintaleffaa mielenkiintoisella hahmokaartilla varustettuna niin kannattaa katsastaa Bruce Willisin RED. Itse kuulin koko leffasta eilen, katsoin trailerin ja tänään kävin sitten katsomassa sen.

Leffa ei periaatteessa ole kovin kummoinen, ihan peruskaavalla mennään, toiminta on sitä vanhaa huttua, CIA entisten agenttiensa jäljillä, pahikset eivät edelleenkään osaa ampua ja niin edelleen. Mutta hahmokaartista ollaan saatu mielenkiintoinen, Bruce omana itsenään, Morgan Freeman aina yhtä luotettavana, Helen Mirren kylmänä tappajana sekä John Malkovich vähän vainoharhaisena höyrypäänä tekevät leffasta mielenkiintoisen. Sivuroolien esittäjät ovat tehneet myös hyvää työtä. Silmäkarkkina toimii tällä kertaa Mary-Louise Parker.
Nostalgialla on vahva rooli elokuvassa, päähenkilöt (jotka ovat siis eläkkeellä) haikailevat entisiä aikoja ja valittelevat vanhuuttaan - aika ajankohtaista kaikille näyttelijöille :)

Ihan piristävä toimintapätkä. Uskallan suositella. Kasiplus.

Loppuun vielä Traileri jos jotakuta alkoi kiinnostamaan.

En edelleenkään osaa kirjoittaa mielipiteitäni leffoista tämän fiksummin. Koettakaa kestää.
1056  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 14.11.2010 14:55
Pystyykö NESsiä korjailemaan mitenkään? Nuo vähät pelit mitä minulla sille on, eivät meinaa enää toimia kunnolla kun yrittää aloittaa pelaamista. Ruutu menee harmaaksi, konsolin virtavalo vilkkuu ja sitä rataa. Melkoinen säätäminen että saa pelit toimimaan. Lukupäitä veikkailisin syyllisiksi. Vai onko vika peleissä itsessään?

1057  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gran Turismo 5 : 13.11.2010 17:48
Monaco löytyy pelistä! Sen nimi on edellisosien tapaan Côte d’Azur.

Jassoo, se on siis piiloitettu vähän tyhmemmiltä pelaajilta. Kiitokset tästä.

EDIT: Olisi muuten hienoa saada Spasta rataversio sillä alkuperäisellä Bus Stop-shikaanilla. Tämä nykyinen ei ole minkään arvoinen.
1058  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gran Turismo 5 : 13.11.2010 11:18
Ratalista

Monacoa jäin kaipaamaan :/ Samoin ehkä Spata.

Mutta eiköhän noillakin kurvaile ensi alkuun...tuo Top Gearin testipätkä lämmittää mieltä :)
1059  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miten asut? : 12.11.2010 18:24
Taisin jo tästä aiheesta jossain offtopikoidakin.

Eli kuunvaihteessa muutin uuteen asuntoon vanhan mennessä alta. Yksiö, 29 neliötä vaihtui kaksioon, 56,5 neliötä. Tämän olkkari tuntuu siis samankokoiselta kuin vanha asunto kokonaisuudessaan :) Vuokrakin on ihan kohtuullinen, pari kymppiä päälle viidensadan + sähkö, vesi ja autopaikka. Sijainnissa hävisin hiukan, vanha oli n.500 metrin päässä keskustasta (=baareista) kun tästä joutuu käppäilemään jo pari kilometriä. Kauppaan ei tosin tästäkään ole kuin muutama sata metriä ja kun auto löytyy pihasta, niin eipä tuo haittaa. Muuten alue on rauhallista, eikä tässä rapussa ainakaan vielä ole kuulunut mitään häiritsevää mekkalointia.

Asunto itsessään on ihan mukavassa kunnossa, pieniä kauneuspilkkuja lukuunottamatta. Lattialla on muovimatto, josta en pidä, parketti/laminaatti olisi parempi. Seinissä näkyy myös selvästi edellisen asukin taulunpaikat, aurinko on patinoinut tapetit ajan mittaan. Mutta nämä eivät juuri asumista häiritse. Vuokranantaja ehdotti, että jos tahdon, niin voin tehdä asuntoon pintaremontin. Hän ostaisi tarvikkeet, ja minä tekisin työt ilmaiseksi. Ja kun asunto on laitettu uuteen uskoon, niin vuokra nousisi muutamia kymppejä. Eli tekisin työt ilmatteeks ja saisin palkaksi korkeamman vuokran...taidan mieluummin katsella kuluneita tapetteja ;D
Keittiö on tilava, joka on hyvä asia. Vaikka en juuri mitään kokkailekaan, niin kyllästyin silti vanhan asunnon keittokomeroon. Onpahan tilaa elellä. Sauna kun vielä olisi...

Tiedä sitten, kauanko maltan tässä asustella. Omistusasunto tekisi mieli hommata, tuntuu tämä vuokran maksaminen niin turhalta. Omakotitalo houkuttaisi hirmuisesti, mielellään "sopivasti syrjästä" eli n. 15 km säteellä keskustasta. Saisi vähän tila ympärilleen ja ei aiheuttaisi harmia naapureille kun rymyää töihin siihen kellonaikaan kun viikonloppuisin rymyää kotiin päin. En oikein pidä tästä kerrostaloasumisesta. Jos sitä ensi vuoden aikana rupeaisi katselemaan ihan omaa asuntoa :) Vaikka tämäkin riittäisi hyvin, yksin kun asustelen.

Kuvia en viitsi vielä laitella kun yksiön kalusteet on levitelty pitkin kaksiota, joten sisustus on vähän mitä on. Pitää tässä ostella pikkuhiljaa uutta sohvaa, tv-tasoa, sohvapöyytää, työpöytää, ruokapöytää ja kirjahyllyä sun muuta "pientä".

1060  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gran Turismo 5 : 12.11.2010 16:48
http://blog.us.playstation.com/

The date is locked in: Gran Turismo 5 will go on sale throughout North America on Wednesday, November 24th.

Nyt kun pelitkin on jo painettu, jokohan tähän uskaltaisi luottaa. Olisi jo aikakin.
1061  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 12.11.2010 16:23

Oikeastaan...aika...loistavaa. En varsinaisesti ole tyylilajin kuulija, mutta tämä toimii silti. Kiitokset.
1062  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 11.11.2010 22:55
Mitäs laudalla ollaan mieltä Petri Nygårdin ja Mokoman yhteistyöstä?
Ihan menevä rallihan tuo on kun ei ole vielä montaa kertaa kuullut. Nousukännikamaa.

Kannattaa tuo video katsastaa jos ei ole nähnyt. Ei muuten erikoinen, mutta muutamat levynkannet ovat päässeet Petrin käsittelyyn :)
1063  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 10.11.2010 09:46
Kyllä sen pitäisi korvata ja kyllähän se korvaa kun niin sanotaan. Se on tosin aivan eri juttu kannattaako sitä silti ottaa. Riippuen siitä kuinka paljon on aikaisemmin romuttanut tavaroitaan. TV:llekin sen ottaminen on hiukan kyseenalaista kun kotivakuutuskin korvaa aika hyvin..

No pesukonetta olen ostamassa, joka on vähän enemmän kuluva laite kuin vaikka telkkari. Sillä tuo vähän houkuttaa. Mutta pitää miettiä vielä.

Kotivakuutustahan minulla ei edes vielä ole.
1064  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 10.11.2010 09:25
Onkos täällä porukalla kokemusta Gigantin omasta takuusysteemistä? Minulle ovat ainakin muutaman kerran kaupanneet "omaa takuutaan", joka kattaa puheiden mukaan lähes kaiken, mitä tuotteelle voi käydä. Oli siinä joku aikakin mainittu, en muista kuinka pitkäksi aikaa. Esimerkiksi kameraa ostaessani myyjä kehui takuun korvaavan jopa itse aiheutetut pudotukset, kastumiset, kolhimiset jnejne. Korvaako todella?

1065  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä konsoleita omistat? : 07.11.2010 11:10
Onhan se häpeäpilkku oltava tässäkin threadissa :/.

Oma peliurani alkoi monien muiden tapaan jo naperona, kavereiden luona millon mitäkin pelaillessa pc:llä, nessillä, N64:lla tai ensimmäisellä Playstationilla. Ehkä eniten kaipaan noita PS pelejä tuolta ajalta, niitä kun pääsee nykyään pelaamaan niin nostalgiaa riittää :)
Kotiin sen sijaan ei muita konsoleita ilmestynyt kuin tuo NES, koska sain sen joltain silloiselta tutulta ilmaiseksi.  Tämä tapahtui ala-asteella ollessani, eli 90-luvun puolivälin jälkeen. Aika myöhään siis. Tietokone löytyi myös aikanaan, ja sillekin muutamia pelejä. Mutta pääasiassa tuli kavereiden luona pelailtua tuolloin. Myös vanhempien asenne pelaamiseen vaikutti siihen että muita konsoleita ei kotio ilmestynyt.
Ostin itselleni oman  PC:n muistaakseni -06 hieman ennen kuin muutin kotoa, 18 vuotiaana. Sillä tuli sitten pelailtua pääasiassa Enemy Terriotya melko aktiivisestikin, ja välillä muita pelejä mitä nyt sattui sillä hyvin toimimaan. Tuollin oli tosin rahatkin melko lopussa, kun asuin itsekseni ja pidin auton ajossa kelan tuilla, joten konsolihankintoja ei voinut silloin tehdä.

Armeijan jälkeen-08 tuli sitten ostettua ensimmäinen oma konsoli, eli Ps3. Sillä on nyt menty, PC:n ohella. Seuraava (käsi)konsolihankinta tullee olemaan 3DS, jotta pääsee tutustumaan välillä Nintendon peleihinkin. Vanhemmista konsoleista houkuttaisi eniten ps2 ja ensimmäinen playstation. Ei oikein osaa kaivata muita (n64, dreamcast, gamecube, snes yms) kun ei niillä ole juurikaan pelaillut.

Summa summarum:

NES
PC
PS3.

_Hieman_ erilainen lista kuin muilla...

E: Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Eiks ni?
1066  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Digiexpo 2010 : 07.11.2010 10:38
Oli muuten viimeinen kerta kun saavun Digiexpoille lauantaina. Ihmisiä oli ihan liikaa.

Joo, nyt meni lauantain yleisöennätys rikki. Taisivat jopa pitää ovia kiinni jossain vaiheessa kun porukkaa oli tunkemassa liikaa sisään.

Mutta ei lauantaina muutenkaan kannata messuille tulla, perjantai on se oikea päivä jos meinaa jotain pelatakin.

Joutu itsekin lähtemään vähän kesken kaiken pois, kun ei vain viitsinyt jonottaa joka paikkaan. Paljon jäi näkemättä ja kokeilematta. Ensi vuonna olen paikalla perjantaina, jos silloin pääsisi vähän helpommalla. Suoraan sanoen rupesi jo ärsyttämään se väenpaljous.

Kinectiä kävin koettamassa-->meh. Ainakaan se pöytätennispeli ei vakuuttanut ollenkaan, siihen ei saanut oikein tuntumaa. Muita Kinect pelejä en sitten koettanutkaan. 3D:tä ihmettelin myös, ja "ihan kivahan se on", mutta eipä mikään maata mullistava. Gran Turismon 3D versiota olisin tahtonut koettaa, mutta en jaksanut odotella.

Canonin osastoa jäin vähän kaipailemaan.
1067  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gran Turismo 5 : 03.11.2010 09:43
http://jalopnik.com/5679823/kazunori-the-

The discs are being stamped as we speak."

 :???:
1068  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 02.11.2010 21:34
Kävipäs. Tuon listan peleistä kokemusta on fifasta, gta:sta, CoDista, Gran Turismosta ja Super Mariosta. Taidan passata äänestyksen.

Mitähän minäkin pelifoorumilla teen?
1069  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 2: Among Thieves : 30.10.2010 19:32
Jos sitten jossain bongaatte näistä kahdesta pelistä hyvän tarjouksen, niin saa linkittää. Jo jonkin aikaa on tehnyt mieli ostaa Unchartedit pois, mutta ei ole vielä sattunut silmään sopivalla hinnalla.
1070  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Luetko NeoGAFia? : 29.10.2010 21:59
En ole käynyt koko sivustolla koskaan.

Kohtalotoveri ilmoittautuu. Tiedä sitten, mitä olen menettänyt.

Ei sen puoleen, eipä taida olla tunnuksia yhdellekään ulkomaiselle foorumille. Muutenkaan ei tunnuksia löydy kuin muutamalle kotimaiselle foorumille, lauta, kfin, boardit, muro mainitakseni.

1071  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 25.10.2010 22:20
Laskin työtunnit. Rapiat 140 h viimeiseltä kahdelta viikolta. :/
1072  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Digiexpo 2010 : 25.10.2010 15:07
Nintendon 3DS (jos on paikalla)

Ehdin jo unohtaa koko 3DS:n. Toivottavasti kyseinen aparaatti olisi paikalla, mieluiten kokeiltavissa. Olen harkinnut sen ostoa sitten joskus, niin pitäisihän sitä kokeilemaankin päästä.
1073  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 25.10.2010 12:01
Hohoo! Asuntoasiat käätyivät positiiviseen päin. :)

Tänään tuli puhelua että yksi kaksio jota kävin katsomassa, on sittenkin vapaana, ja illalla kirjoitetaan vuokrasopimus. Ehdin jo alustavasti sopia toisen asunnon omistajan kanssa, että tulen tänään tekemään sopparin, mutta ehdin vielä perua sen. Kyllä siinäkin kämpässä olisi asunut, se oli itseasiassa isompi ja halvempi, mutta melko ankea ja huonolla paikalla. Ei tämäkään pieni ole, 56 neliötä, mutta sijainti on parempi, ja asunto vähän fiksumman oloinen. 29 neliön yksiön jälkeen se tuntuu palatsilta ;D Vuokra nyt on vähän korkeampi, mutta ei mahdoton.

Nyt alkaakin sitten turhautuminen muuttoon, tavaran määrään, ylimääräisen roinan määrään, työkiireisiin ja yleiseen väsymykseen. Muuttaminen on perseestä.
1074  Yleinen / Pelikeskustelu / Digiexpo 2010 : 24.10.2010 21:49
Ihme kun ei tälle oltu vielä keritty threadia tekemään.

Digiexpo 2010:

Aukioloajat:
pe    5.11.    klo 12-20    
la    6.11.    klo 10-19    
su    7.11.    klo 10-17

Tarkemmat päiväkohtaiset ohjelmat löydät tästä

Peruspäivälippu kustantaa sen 13 euroa. Skiexpo, boardexpo, Hifiexpo sekä lätkä&säbäexpot ovat tuttuun tapaan siinä samassa rytäkässä, samalla lipulla.

Jos vain aikataulu periksi antaa, niin eiköhän tuonne tänäkin vuonna tule nokka suunnattua, ja pääsee taas esittämään typeriä kysymyksiä ja vittuuntumaan omaan rahatilanteeseensa. Tosin verokortti taisi eksyä jossain välissä sirkukseen, joten ei pysty sanomaan varmaksi että pääseekö töiltään vai ei. Ja muuttaakin pitäisi tässä kuunvaihteessa, joten uuden kämpän kanssa saa häslätä vielä pitkälle marraskuuhun ennen kuin kaikki on kunnossa. Mutta eiköhän se ole tuo lauantai (jos) kun paikalle vaivaudun.

En nyt osaa sanoa mitään erityistä kiinnostuksen kohdetta, kamerat tulee varmaankin syynättyä läpi, ja pelipuolella Kinect sekä 3D. Gran Turismo 5 (taas). Sitä yleistä ihmettelyähän nuo messut tuppaavat olemaan. Viime vuonna tuli voitettua messuilta Xperia x2, joka meni mukavalla voitolla myyntiin, niin voisihan sitä tänäkin vuonna jotain voittaa  ;)

Tulijoita, menijöitä?
 
1075  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.10.2010 20:42
Nyt onkin ollut hetken aikaa hiljaisempaa peliostoksien saralla (kiitokset vain työmaalle ja "jos vielä huomisen kävisit" aikataulutukselle), mutta ihan ei sentään olla laakereillaan levätty.

Huuto.netistä ostin erään omalle kohdalle tärkeän, jo teini-ikäisen simulaatioklassikon nimeltä Grand Prix 2 vuasmallia -96, PC:lle. En tiedä tuleeko tuota pelailtua muuten kuin fiilistelymielessä, mutta tahdoin tuon vain hyllyyn. Ja kun koko paketti ohjekirjoineen ja pakkauksineen maksoi vain 11,50, niin miksi ei?

Batman:Arkham Asylum on jo matkalla kotio päin, Gamestopista hintaan jota en nyt muista, käytettynä. Kaveri pyörähti kyseisessä liikkeessä ja sanoin että jos tuo löytyy niin tuo poikke. Sen verran kehuttu peli että tuskin menee metsään...

Ja 29. päivä tätä kuuta käyn kaupasta yhden syksyn odotetuimmista, eli Star Wars: The Force Unleashed 2:n hankkimassa itselleni. Pidin ykkösosasta sen puutteistaan huolimatta, ja mielenkiinnolla odotan mitä tämä tuo tullessaan. Erityisesti tarinapuoli kiinnostaa kovasti, koska Star Wars ja koska idea kloonatusta, jo kertaalleen tapetusta Starkilleristä kuulostaa melko oudolta lähtökohdalta pelille.

Näiden lisäksi Black Ops tulee todennäköisesti pistettyä ennakkotilaukseen (ja näin söinkin onnistuneesti omat sanani siitä että en ole tätä julkaisussa ostamassa) koska muutama tuttukin on tämän ostamassa, niin voisi sitten pelailla porukalla.

Myös AC:Brotherhood tullee hommattua, sekä GT5+ratti JOS se nyt s**tana suvaitsisi sieltä ilmaantua...
1076  Blogit / Fyysinen Preesens7 Finland Blog / Vs: FP MAISTAA PASKAA BOLGI: Armeijasapuska SPECIAL : 23.10.2010 19:32
Leiriruuat olivat kyllä kaikista koomisimpia. En nimittäin tiennytkään miten monen ruokalajin pystyy vääntämään keitoksi, makaronilaatikosta alkaen. Ja sitä helvetin kebab-lihaa joka sapuskassa. Ainakin Kontiorannassa.
1077  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 22.10.2010 13:03
Tässä on uusi Bilbo - Katso kuva!

Ei muuta. Jatkakaa
1078  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 22.10.2010 11:38
Palataanpas vielä tähän viimeaikojen the puheenaiheeseen eliskäs homoiltaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102212567049_uu.shtml
En kyllä ihan odottanut tällaista reaktiota :) Vaikka nyt kun asiaa ajattelee, niin Räsänen sanoi asiat niin kuin kirkko on tahtonut sanoa jo pitkään. Ja ne jotka ovat asioista samaa mieltä, saivat sitten sysäyksen liittyä puolueeseen.
1079  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.10.2010 13:29
Mjooh, vuonna -96 julkaistu F1-peli Grand Prix 2, huuto.netistä posteineen. 11.50€. Kotoakin tämä olisi ehkä löytynyt, mutta kotelot sun muut lisukkeet ovat satavarmasti kadonneet jonnekin, joten näin viisaammaksi ostaa koko paketin uusiksi. Nyt sitten vain taistelemaan että tuon saa toimimaan Windows seiskalla...jonka jälkeen tiedossa nostalgiaa :)
1080  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 18.10.2010 21:18
Onkos joku jo kerennyt katsastamaan Napapiirin sankarit? Keskiviikkona pitäisi olla vapaata niin ajattelin käydä katsomassa...
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 46
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines