Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 44
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.05.2021 16:07
Harkinnassa Massilaudan kanssa. Katsotaan nyt mistä aiheesta saadaan aikaiseksi laudan seuraava megatrendi.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 05.05.2021 22:05
Tukien nostamatta jättämisen olen linjannut niin että jos haluaa pitää lomaa ns muuten vaan niin silloin en nostele tukia. Aikanaan tuli toimittua näin reissuvuosien aikana. Omalla rahalla saa laiskotella niin paljon kuin haluaa.

Sitten jos kyseessä on oikeasti vaikkapa työttömyys  jota ei ole suunniteltu niin silloin haen tuet normaaliin tapaan. Kovin montaa kertaa ei ole onneksi tarvinnut.


3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: TOP-listat Thread : 03.04.2021 22:26
Jaat 100 peliä kympin ryhmiksi ja laitat pelit paremmuusjärjestykseen noiden ryhmien sisällä? Niistä sitten koostamaan suurempaa kokonaisuutta.

Mulle noissa top100 yms listoissa tarkoilla sijoituksilla on varsin vähän merkitystä, oli listan aihe sitten mikä vaan. Kiinnitän enemmänkin huomiota siihen, sijoittuvatko nimikkeet mielestäni oikeisiin ryhmiin, tyyliin top20, 20-50, 50-100.
4  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 30.03.2021 13:44
Onko täällä muuten kenelläkään kokemuksia paljon esillä olleista Valcon kuulokkeista? Ovatko hintansa arvoiset?

E:kirjoitusvirhe
5  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 23.03.2021 09:12
Tunnustan katsoneeni Vain Elämää viime kauden ja Big Brotherin kaksi edellistä kautta. Ja saatan vilkuilla Bb:n tulevaisuudessakin. Temppareiden yms rinnalla Bb vaikuttaa järkiohjelmalta.

Selviytyjissä en ole koskaan pitänyt siitä juonitteluaspektista, enkä sen takia jaksa sitä katsoa. Jos se olisi oikeaa "selviytymistä" josta putoaisi aina heikoin pois se voisi kiinnostaa enemmän.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 02.12.2020 19:40
Spotify ilmoitti vuoden kuunnelluimmaksi biisiksi Fiddlers Greenin kappaleen Down. Enkä ihmettele, melko usein tulee aloitettua tuolla kun availee soittolistaa.Toimii.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.11.2020 17:05
AoE2:n taika ei ole paljoa ajan saatossa kadonnut, hyvin se toimii edelleen.

Itse olen fiilistellyt taas pitkästä aikaa Enemy Territoryn parissa. Et Legacy modi toimii hyvin nykykoneilla ja vähintään viikonloppuisin löytyy hyvin peliseuraa. Sama juttu siinäkin, taika ei ole kadonnut mihinkään, samat fiilikset nousee pintaan kuin 14 vuotta sitten. Siitäkin huolimatta että otan turpaan 100-0, ei vaan pärjää enää nuor...nopeammille. (Enkä minä tässä koskaan erityisen hyvä ollutkaan, seuran takia sitä silloin pelailtiin).

Et:n kiväärikranaattia on kyllä ollut ikävä lähes jokaisessa räiskinnässä mitä vastaan on tullut. Paras toteutus ikinä missään pelissä.
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.10.2020 06:29
Ysärin lapset mietti 1960 lukua samalla tavalla kuin 2020 luvun lapset tulee miettimään ysäriä. Kyllä, aika menee nopeasti.
Vähän tähän liittyen mä olen erittäin kiitollinen että ehdin ysärillä viimeisten joukossa elämään pääosan lapsuudestani ilman internetiä. Koska A, ne on mun talvisotajuttuja sitten joskus jos elän pappaikään, ja B, mitä syvemmälle digitalisaatioon sukelletaan, sitä tärkeämmältä tuntuu muistaa että aina ei ollut näin.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 15.10.2020 09:18
Täältä kanssa ääni pienemmille puhelimille, mielellään kaikkiin hintaluokkiin.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 17.09.2020 14:02
Itse skippasin koko nykyisen sukupolven ja ajattelin että hankin sitten seuraavasta konsolin mutta enpäs tiedä. Melkein kiinnostaisi kunnollinen pc enemmän.

On kyllä käynyt mielessä hankkia Ps4 vaikka käytettynä ja kuroa vuosikymmenen tauko kiinni.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.07.2020 20:20
Eli itse en pysty kauhupelejä/leffoja ollenkaan pelaamaan/katsomaan.
Sama homma. Etenkin kauhuleffat olen jättänyt tyystin rauhaan, ei viitsi kiusata itseään.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.07.2020 20:28
Mä kuulun siihen sakkiin joka piti ekasta Crysiksestä vain puoliväliin saakka, loppu meni överiksi. Läpipeluusta on tosin 9-10 vuotta, en tiedä miten pelin parissa nykyään viihtyisi. Alku oli oikein erinomaista räimettä.
13  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 10.07.2020 18:30
Xcover 4s ei oikein vakuuta raudan puolesta, ja xcover pro tuntuu hieman ylihintaiselta (499), vaikka se sisuskaluiltaan onkin sitä mitä sarjan puhelinten olisi pitänyt olla jo aikoja sitten. Samalla rahalla saa paljon parempaakin.
14  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 07.07.2020 20:58
Pitäisi tilauksesta etsiä äidille uusi luuri vanhan xcoverin tilalle. Android, hintaluokka max 300€ arvelisin.

Mitähän malleja kannattaa seurailla jos haluaa luurilta suhteellisen pitkää käyttöikää, eli ei olisi ihan heti tipahtamassa päivitysten piiristä pois? Muutoin käyttö on tuikitavallista arkikäyttöä, ei raskaita sovelluksia eikä muutakaan rautaa kummemmin rasittavaa. Kunhan akku/muistikapasiteetti riittää normaalikäyttöön. Paljon puheluita. Eli sen puoleen joku Samsungin A40 64gt (169€) tms piisaisi vallan mainiosti. Mieluiten jokin toimivaksi todettu malli, teknisten ongelmien ratkaisuun ei meinaa oikein olla toleranssia.

Ehdotuksia?
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa : 06.07.2020 17:36
Eipäs tästä tullutkaan Hautalautaa.

Edelleen tulee useasti päivässä tarkastettua viestit vaikka oma pelaaminen hiipuukin koko ajan. (Harkinnassa on kylläkin ps5 sitten aikanaan).

Maailman meno ja some siinä sivussa muuttuu hullummaksi hetki hetkeltä mutta lauta on ja pysyy järkinetin kannalla. Siitä kiitos kaikille.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Millä alustalla pelaat eniten? : 09.06.2020 20:57
Skippasin onnistuneesti koko nykyisen konsolisukupolven ja pelailen vanhalla läppärillä sen mitä pelailen. Sen lisäksi puhelimella pelailen Hill Climb Racingia.

17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 24.04.2020 06:34
https://www.youtube.com/user/GVMERS

Onkohan tämä kuinka tuttu lautalaisille? Itse löysin GVMERSin pelidokkarit ja historiikit parisen vuotta sitten. Vahva suositus mikäli jokin kanavan käsittelyssä olleista pelisarjoista kiinnostaa, sisältö on huomattavan laadukasta ja viimeisteltyä.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: eShop, PSN, Microsoft store, Steam | Tärpit & alennukset : 13.04.2020 17:12
Assassin´s Creed 2 huomisesta alkaen ilmaiseksi jaossa Uplayssa. Lisäosat halvemmalla hinnalla.

https://www.konsolifin.net/uutinen/koe-ezion-ensimmaiset-seikkailut-maksutta-ndash-ubisoft-jakaa-assassins-creed-iin-ilmaiseksi
Lataukseen menee ja pitkästä aikaa peluuseen. Huikea peli kaikista puutteistaan huolimatta, jonka parissa tuli kymmenisen vuotta sitten vietettyä huomattava määrä pelitunteja.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.03.2020 09:07
Toinen syy – ainakin itselleni – on, että realistinen ei immersoi niin hyvin, kuin "outo."
Samaa mieltä. Itse olen ajatellut sen niin, että realistisen näköinen pelimaailma on ikään kuin valmiiksi pureskeltu, kun taas omien sääntöjensä mukaan kulkevan pelimaailman kanssa mielikuvitus pääsee paremmin valloilleen tehden näin pelistä" todentuntuisen". Itse kehitetty mielikuva on vahvempi kuin valmiiksi tarjoiltu.

Samalla tavalla kirjaa lukiessa kirjan maailmaan uppoutuu mielestäni syvällisemmin kuin elokuvia katsellessa, vaikka poikkeuksiakin on.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 18.03.2020 19:30
Ruuan suhteen pidän suurimpana huolena sitä jos riittävän suuri osa logistiikkaketjun työntekijöistä sairastuu, tai tauti leviää nopeasti esim logistiikkakeskuksessa. Sitten saattaa tulla toimitusvaikeuksia.

Itse en ole vielä hamstrannut. Normaalioloissakin riittää yksi isompi kauppareissu viikkoon ja pakkaseen on kertynyt ylimääräistä jo muutenkin.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 16.03.2020 22:01
Niinkuin jo aiemmin mainitsin niin on tässä hyvääkin. Yleensä maailmaa pysäyttäneet tapahtumat ovat lopulta saaneet myös hyvää aikaiseksi. Esimerkiksi aasian tsunamit opettivat varautumaan tsunameihin ja 9/11 teki lentomatkustamisesta turvallisempaa. Korona voi opettaa, jos ihmiskunnalla on halua ottaa opiksi, varautumaan vastaisuudessa pandemian varalta, parantamaan huoltovarmuutta, parantamaan ympäristön tilaa vähemmän kuluttamisen ja liikkumisen takia ja ennen kaikkea muistuttamaan ihmisiä siitä että se arki mihin täällä on totuttu, voi keikahtaa lopulta nopeastikin. Eikä näistä opeista tarvitse, jos hyvin käy, maksaa järin suurta hintaa inhimillisellä kärsimyksellä mitattuna.
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 16.03.2020 06:29
En halua murehtia asiaa jolle en oikein mahda mitään. Päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tapahtuu. Ja on tässä hyvääkin, rauhoittuupahan ylikuluttaminen edes hetkeksi.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden peli 2019 -äänestys ja keskustelu (äänestystä jatkettu tammikuulle) : 01.01.2020 15:38
Ei ole tullut pelattua mitään tänä vuonna julkaistua peliä niin mennään vuoden vanhalla.Il-2 1946

En tiedä onko laudalla muita ilmailusta/lentosimuista kiinnostuneita, mutta mulla on herännyt kiinnostus virtuaali-ilmailuun viime vuosina. En vain ole saanut aikaiseksi hommata mitään War Thunderia syvällisempää peliä/lentotikkua ennen viime kesää.

Il-2 on siis toisen maailmansodan aikaan sijoittuva lentosimulaatio, jonka ensimmäinen osa on julkaistu jo vuonna 2001. Tuo 1946 versio on tullut ulos 2006, ja se sisältää kaikki siihen asti julkaistut lisäosat sekä itse emopelin. Lennettäviä koneita on ehkä parisensataa, karttoja ja tehtäviäkin on suht monipuolisesti. Grafiikka on ikäisensä näköistä, muttei missään nimessä huonoa. Itse fysiikkamallinnus on edelleen ihan asiallinen.

Mukavinta tuon kanssa nyhrätessä on ollut ehkä se, että peli ei ajalleen uskollisesti oikein selitä mitään. Kaikesta on otettava itse selvää ja on yritettävä etsiä vanhoja pölyttyneitä keskusteluketjuja joista onkia tiedonmurusia paikoilleen. Vaikeaa, mutta palkitsevaa.


24  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 11.12.2019 18:34
Olisi lahjakiikarissa piirtopöytä aloittelijalle, mutta ovat tyystin vieraita vekottimia allekirjoittaneelle. Osaako laudalla joku suositella jotain budjettihintaista aloittelijan pöytää?
25  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 01.12.2019 13:56
Miksi pitäisi maksaa tuote erissä vaikka olisi varaa maksaa se heti pois?
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 15.09.2019 22:07
Eka Dirt Rally lähtee maanantai-iltaan klo 20.00 saakka ilmaiseksi steamista.

Lisäsin omaan kokoelmaan, mutta jostain syystä peli ei näkynyt kirjastossa lainkaan? Ostosivun kommenttien perusteella ei toiminut monella muullakaan.

27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.09.2019 18:05
Mulla kaikki kuukausittaiset juoksevat laskut menevät automaattisesti maksuun, mutta muutaman harvemmin saapuvan laskun olen pitänyt käsin maksettavana. Sen takia, että tulee edes joskus kirjauduttua verkkopankkiin ja seurailtua tapahtumia. Pysyy jonkinlainen tuntuma siitä mitä tileillä tapahtuu. Liika automatisointi hävittää tuntuman rahaan ja omaan varallisuuteen.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fyysinen vs. digitaalinen : 16.07.2019 11:11
Pelailen vain läppärillä ja olen siirtynyt täysin steamin käyttäjäksi. Niin paljon helpompaa kuin fyysisten kopioiden kanssa.
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 09.05.2019 06:28
Vähän kyllä pelottaa tämä Rinteen Punamokahallitus. Keskusta ainoana rauhoittelemassa rahan yletöntä jakelemista.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.02.2019 20:45
Tetrislauta?
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 44
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines