Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 45
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalauta toimii taas : 16.05.2023 15:02
Yleensä luku on kai ollut jotain 20-50 vierasta, toi on poikkeuksellisen paljon.
Jaa, aina kun itse sitä vilkaisen niin jotain 70-200 vierasta. Tälläkin hetkellä 210.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 15.05.2023 15:52
Aina se luku on suhteellisen korkea. Veikkaan botteja, tai sitten ollaan suositumpia kuin tiedämmekään.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2023 : 03.04.2023 06:15
Ääniharavista yllätti Mauri Peltokankaan ja Sebastian Tynkkysen suosio. Peltokankaan olen ainakin itse laittanut samaan pellekategoriaan jonkun Turtiaisen ja Kärnän kanssa. Tynkkysen suosio on tavallaan ymmärrettävää koska hän on näkyvä persoona somessa ja osaa sen puolen, mutta samalla harmittaa että sillä sisällöllä, turhalla vastakkainasettelulla ja vouhottamisella saa tuollaisen äänipotin.

Myös se että Riikka Purra sai Marinia kovemman äänipotin tuli yllätyksenä.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2023 : 26.03.2023 20:09
Näissä vaaleissa kiinnostaa se, kuinka rajusti keskusta ottaa turpaan. Heitän lonkalta ennustuksen 9,7% ja sitruunan syönyt Saarikko. Perustuu samaan mihin suomalaisten äänestäminenkin, arvailuun.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2023 : 26.03.2023 17:59
Olen yllättänyt itseni katselemasta Liberaalipuoluetta sillä silmällä. En ole kaikesta samaa mieltä heidän kanssaan, jostain olen huomattavankin eri mieltä, mutta puolueen perusperiaatteet vaikuttavat asiallisilta. En vastaa kyselyyn vielä, varsinainen äänestyspäätös on vielä tekemättä.

Ikä ja jääräytyminen alkaa näkymään. Kun on katsellut riittävän monet vaalit tätä lupailua ja lupausten veivailua niin isojen puolueiden äänestäminen tuntuu vaan niin turhalta. Viimeisin hallitus minkä toimia pidin oikean suuntaisina oli Sipilän hallitus. Ja sekin jäi vähän yritykseksi.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 10.03.2023 22:07
Aloin aikoinaan katsomaan kisaa jossa kahden hengen tiimit meni ympärimaailmaa rastilta toiselle ja teki tehtäviä välissä. En edes muista sen nimeä enää :lol:

Varmaan The Amazing Race. Oli ihan jees aikoinaan.

Yleensä realityt missä pääpaino on juonimisessa ja pelaamisessa ei maistu sitten ollenkaan. Muutama vuosi sitten tykkäsin kaikkien ja etenkin omaksi yllätyksekseni Big Brotherista, jossa liitot yms jööti oli kielletty. Kaksi kautta riitti, sitten kyllästyi.
7  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 20.02.2023 19:55
No, nouseepa arvo joskus tuolla kokoelmalla mikä on hyllyssä.

Olen jo pitkään miettinyt, että Roopen Elämä ja Teot-sarjasta saisi mahtavan elokuvan, mutta en ole ottanut huomioon tätä Disneyn nykysuuntausta tässä haaveessa.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 24.01.2023 20:45
Jos tällä haavaa haluaa pelata jotain kasuaalia nettiräiskintää pc:llä niin mitäs vaihtoehtoja on olemassa? MW2? Mieluiten ilman ajoneuvoja, tai niillä mutta siten että ne eivät hallitse koko pelikenttää. Jotain missä voi vaan hypätä peliin mukaan ja pelata erän tai pari Team Deathmatcia.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.12.2022 18:36
Ihan uteliaisuuttani, millaisella layoutilla pelaat ajopelejä? Itse pelailen vähät ajeluni siten että kaasu/jarru on liipasimilla, ohjaus vasen tatti, vaihteet oikea tatti ylös/alas ja jos käytän manuaalikytkintä niin se oikeaan olkanappiin, käsijarru vasempaan. Muut härpäkkeet miten sattuu. Opin tuohon joskus Gran Turismo 5:n aikaan ennen ratin ostoa enkä ole oppinut tuosta pois.

Rallipelejä ja Wreckfestin kaltaista arcadea tuolla pelaa suht sulavasti mutta joku Automobilista vaan tuntuu kankealta. Etenkin jarru/kaasu on joko päällä tai pois, en oikein osaa liipasimilla annostella kumpaakaan ja olen tyytynyt käyttämään tarvittavan määrän ajoapuja sulavan kokemuksen saamiseksi. Ohjaimena vanha xbox onen kapula.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 23.12.2022 18:47
Arvioistahan tuon näkee tottakai ja youtube kertoo loput. Etenkin arvostelut jotka tehdään usean vuoden päästä julkaisusta ovat näppäriä, kun niistä näkee kuinka peli on kestänyt aikaa ja ne ottavat huomioon kaikki mahdolliset korjaukset. Päätin kuitenkin kysyä vielä täältä kun muistelen lukeneeni noista jotain täältäkin vuosien saatossa, ja koetan osaltani pitää lautaa elossa  :)
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 23.12.2022 13:31
Näyttäisi olevan Steamin talvialessa Wolfensteinia tarjolla pikkurahalla. Ovatko nuo kaikki (The New Order, Youngblood, The New Colossus) pelaamisen arvoisia vai minkälaiseen paremmuusjärjestykseen nuo menevät? Muistelisin että ainakin The New Order otettiin aikanaan hyvin vastaan.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 06.12.2022 22:31
Techin puolella tahtoo tosiaan useammassakin ketjussa keskustelu mennä sellaiseksi vänkäämiseksi, mutta tietopankkina se on erinomainen sivusto. Löytyy apua moneen pulmaan.

Pelaajalaudalla seuraava milestone voisi olla 100 000 kirjoitettua viestiä. Nyt ollaan vajaan neljäntuhannen päässä. Tuosta kun lohkaisee Epin osuuden pois, niin meille lopuille jäisi vielä parin tuhannen viestin verran urakoitavaa  ;)
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 02.12.2022 15:16
TechBBS on ihailtava poikkeus hiljentyvien keskustelupalstojen seassa.

Kiitokset Joelille korjausliikkeistä. Oman nettikuplani piilopirtissä paistaa valo jälleen  :)
14  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 01.11.2022 22:05
Vanhalla luuri piuhalla kiinni koneeseen tyylillä ei saa enää mitään ulos?

E:eipä tietenkään ilman että saat näpyteltyä avauskoodia puhelimeen.
15  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 30.10.2022 17:14
Vanha Lumia 920 tippui kulma edellä betoniin, kulma painui ruttuun mutta muuten kesti ehjänä. Honor 8 tipahti samalla lailla ja näyttö päreiksi. Nykyisellä luurilla en ole vielä koettanut onneani.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Skyrim: Special Edition : 21.10.2022 12:34
Mulla on vielä tämä järkäle kokematta, milloinhan lie uskaltaisi aloittaa? Tällä iällä pelien läpipeluut alkaa vaan olla puolen vuoden projekteja, niin kynnys aloittaa joku skyrimin kaltainen möykky on aika suuri.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.09.2022 19:55
En ole koskaan ollut mikään alkoholin suurkuluttaja, mutta krapulan pelko vie nykyään loputkin juomahalut. Ennemmin maistelem oluen tai kaksi ja jätän siihen. Päänsärkyherkkänä tuokin on joskus liikaa jos ei muista juoda vettä päivän mittaan.

Vittu mikä virhe oli täyttää 30. Yhtä alamäkeä siitä lähtien  ;D
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 09.09.2022 15:55
https://www.macrumors.com/2022/08/31/apple-releases-ios-12-5-6/

Tietoturvapäivitys vanhoihin puhelimiin 5s mallista eteenpäin. Todellakin esimerkillistä toimintaa.
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 08.09.2022 09:24
1039€ puhelin ja 60hz näyttö on kyllä erikoinen ratkaisu. Nyt kun on silmä tottunut 120hz sulavuuteen niin ei ole enää paluuta entiseen. Melkein suosittelisin perusmallia aikovalle viime vuoden pro mallia.

20  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 29.08.2022 16:21
Viime aikoina on onneksi alkanut näkymään trendiä tietoturvapäivitysten pidentämisestä myös android puolella. Jos vielä joku päivä joku 4-5 vuoden päivitystakuu olisi standardi. Itseksin vaihdoin applen puolelle kun käytän puhelinta yleensä sen 4-5 vuotta.

Mutta kyllähän tuo tuotteiden heikko laatu ja tuki ärsyttää. Maailma olisi paljon parempi paikka, ja ilmastonmuutoksesta olisi ratkaistu jo iso osa jos tuotteita a, ostetaan ja tuotetaan vain käyttöä varten ja b, niistä pidettäisiin huolta koko elinkaaren ajan.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.05.2022 18:31

On kyllä mainiota, miten halpaa varsinkin vanhempien pelien ostaminen Boxille on, vaikkei edes kikkailisi maa-alueiden kanssa.

Samasta syystä tykkään Steamista. Aina löytyy vanhoja pelejä mitä ei ole pelannut koskaan/aikoihin pikkurahalla.

Skyrim on ollut to do-listalla jo vuosia. Ehkä joskus tulee tartuttua.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.05.2022 13:20
Red Dead Redemption 2, 29,90€ ja samaan syssyyn vielä Gta V, 14,95 steamista Pc:lle.

Rdr2 on ollut listalla jo pitkään, ja nyt kun sain viimein hankittua koneen jolla tuo pyörii niin vihdoinkin pääsee käsiksi tähän eepokseen. Muutamia hassutteluvideoita olen nähnyt siellä täällä, mutta muuten en tiedä tarinasta juuri mitään. Innolla kimppuun.

Samalla kertaa ostin toisen kerran elämässäni Gta V:n. Olen pelannut tarinan muutaman kerran läpi ps3 versiona, tulee varmaan pelattua vielä kerran paremmalla raudalla. Online jäänee edelleen rauhaan.
23  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 08.04.2022 16:18
Noh joko saapui ja kommentit? Yleensä OLED aiheuttaa viu vau vou -postauksen laudalle. 
Saapui joitain päiviä tuon edellisen viestin jälkeen ja ihan jees fiilikset. Ero vanhaan on luonnollisesti valtava, vaikka en ole ottanut tuosta edes kaikkea vielä irti. Koko vaikutti alkuun valtavalta, mutta silmä tottui jo muutamassa päivässä uuteen, eikä tuo enää näytä mitenkään isolta. Ollut lähinnä tv-ja suoratoisto käytössä. Yhtään kirkkaampaa kuvaa en ole osannut kaivata, päinvastoin tuo vaikuttaa välillä liiankin kirkkaalta leffoja katsellessa. Esim täällä mainitussa Dyynissä kirkkaat kohtaukset olivat alkuun epämiellyttäviä katsella, pienen säädön jälkeen parempi. (Mutta minä kuulunkin siihen kastiin joka pitää läppärissäkin kirkkauden joko minimissään tai alimmalla kolmanneksella). Kalibrointi tuossa on Powerin jäljiltä, tuli kaupanpäällisinä. Olen käyttänyt lähinnä filmmaker-kuvatilaa, se on vaikuttanut omaan silmään parhaalta.

Kait minusta on tullut vanha, koska uusi telkkari ei saa aikaan kummempia viu vau vou-kommentteja. Tuossa tuo olkkarissa nököttää, näyttää nyt uudelta ja hienolta, mutta viiden vuoden päästä vanhalta. Muutenkin elektroniikan ostaminen on alkanut viime vuosina lähinnä ärsyttämään ajatuksena, ei tee mieli käyttää rahojaan nopeasti vanhenevaan tekniikkaan, mutta jossain määrin on vaan pakko.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.04.2022 09:20
Multa löytyy kanssa molemmat fyysisenä hyllystä. Ykköstä en ole pelannut itse läpi asti lähinnä teknisten ongelmien takia, MP2 taasen on tullut pelattua läpi varmaan 10-20 kertaa. Kakkonen oli ensimmäisiä pelejä mitä ostin kun sain oman ensimmäisen koneen.

Odottelen innolla uusia versioita, voisi palata pitkästä aikaa näiden pariin. Toivottavasti saavat siirrettyä alkuperäisten pelien tunnelman mahdollisimman hyvin uudelle raudalle.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.04.2022 13:43
https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-enters-agreement-with-rockstar-games-for-new-max-payne-12-project/

Max Payne 1&2 remaket tulossa.

Kelpaa.
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.02.2022 17:17
Mua vaan hämmentää ja vituttaa koko soppa. Miten ihmeessä venäjällä kuviteltiin, että tässä olisi jotain voitettavaa? Ukraina voitti sodan sillä sekunnilla kun Putin määräsi hyökkäyksen alkavaksi, eikä sillä ole enää väliä että kuinka pahasti venäjä murjoo päälle. Maailma on Ukrainan puolella. Vain inhimillisen kärsimyksen määrä lisääntyy.

Venäjän maine menee tästä vuosiksi, Putinin lopullisesti. Toivottavasti tälle saadaan loppu mahdollisimman nopeasti.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.02.2022 11:09
Olen parhaillani muuttamassa mielipidettäni Gta 4:sta, jonka ostin steamin alesta 5,99€ hintaan. Teknisesti vähän mitä sattuu, pc-versio on surullisen kuuluisa ongelmistaan, mutta muuten maistuu. Kun viime läpipeluusta on kulunut jo yli 10 vuotta niin tämä tuntuu kuin uudelta peliltä.

Olen yllättynyt, silloin aikanaan en pitänyt tästä niin paljoa.
28  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 06.02.2022 20:10
Pistin tilaukseen, en jaksa jahkailla enää. Aika näyttää mitä tuosta tykkää, hyppäys vanhasta on melkoinen joka tapauksessa.

Mitä katselin noita LG:n tulevia tämän vuoden malleja niin sieltä näyttäisi tulevan myös 42-tuumainen oled. Täällä ainakin TK on kaipaillut jotain sen kokoista monitorikäyttöön.
29  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 05.02.2022 18:14
Olisi tarvetta päivittää vanha ei-äly Full HD telkkari tämän vuosikymmenen tasolle. Powerissa oli tarjouksessa LG:n Oled 65c16la 1699€ hintaan:

https://www.power.fi/tv-ja-audio/televisiot/lg-65-4k-oled-tv-oled65c16la/p-1162467/

En ole seuraillut televisioita juuri ollenkaan mitä nyt pistänyt merkille että tällä foorumilla LG:n vehkeet on yliedustettuina. Olisiko tuo millainen hankinta perus tv, suoratoisto ja lähitulevaisuudessa myös pelikäyttöön? Ajatus on käyttää televisiota pc:n tai läppärin lisänäyttönä jahka saan semmoisen hankittua. Voisi pelailla ainakin rennommat pelit isolta näytöltä.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.02.2022 19:29
Vaatiiko Rocket League välttämättä peliseuraa vai voiko sitä pelailla myös yksin?
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 45
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines