Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 30
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Uusia party- ja nelinpelejä? : 26.11.2011 23:25
Mario Kartit, Wario Waret, Bombermanit, Bool Blox; Smashit, Monkey Ballit... kaikki muutama vuosi sitten ilmestyneet hyvät porukkapelit on jauhettu nyt niin moneen kertaan että uusille olisi kysyntää. Onko viimeaikoina julkaistu hyviä partypelejä jotka olisin missannut? Tai onko edes tulossa? FPS-tyyli tuskin kiinnostaa ja Mario Partyt ovat mielestäni yleensä olleet liian pitkäveteisiä.
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 20.11.2011 16:43
Olisi tosi hieno kulttuurinmuutos jos esim. nuori mies voisi junassa puhua naiselle ilman että tilanne olisi oletusarvoisesti sukupuolisesti latautunut. Nyt on vähän sellainen ajattelu vallalla että tilanteessa on ei voi olla muusta kun ruinauksesta kyse joten ei edes suostua puhumaan koska jos sitten vaikka kieltäytyy treffeistä on pihtarihuora ja jos vaikka käy köpelösti niin muijahan kerjäsi vaikeuksia kun suostui kanssakäymiseen. Mukaville, asiallisille miehille varmasti hyvin turhauttavaa. No joo, itse olen sitä mieltä että jos vaikka haluaakin pyytää jotakuta vaikka treffeille niin olennaista on että ehdottaa kanssakäymistä tulevaisuudessa, ei tässä ja nyt. Esim. baarissa voi kysyä "voinko soittaa sulle vaikka ensi viikolla" sen sijaan että yrittää päästä saatille heti joka vaikuttaa todellakin vain illanilolta.

No joo meni offiksi. Mutta pyytäkää nyt pelimiehet niitä tyttöjä treffeille!
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 20.11.2011 14:10
Olin eilen pitkästä aikaa jonkin sortin Japani-iltamassa ja tapasin siellä joukon nuoria japanilaisia tyttöjä. Kaikki tytöt olivat siis yliopisto-opiskelijoita, taskukokoisia, söpöhköjä ja puhuivat englantia... ja valittelivat kovasti että miehet eivät ole kiinnostuneita. Olen hyvin pettynyt kun Suomen nuoret miehet eivät mene iskemään japsityttöjä, vaikka ainakin netissä puheet on kovat. Myönnettäköön että aloitteen tekeminen tässä vaiheessa jää kyllä suomipojan työksi.
64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 28.09.2011 00:32
Työhakemuksella ja oman reippauden ja parhauden vakuuttamisella ei ole juuri merkitystä, mielestäni. Kuka tahansa rekrytoinnin ammattilainen tietää että "parhaat" hakemukset ovat niillä jotka saavat apua niiden tekemiseen, esim. työkkärin pitkäaikaisasiakkaat. Rekrytoijaa kiinnostaa mitä hakija on tehnyt, mitä hän osaa ja mitkä ovat häneen liittyvät riskitekijät. Ehkä jossain pienessä yrityksessä yrittäjä voi innostua jostain "erottuvasta" työhakemuksesta, ja taiteellisuus tulee kuvaan tietyillä aloilla, mutta pääosin sisältö, ei siis muoto, ratkaisee.

Suorittaviin töihin on yllättävän vaikea löytää osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa. Mutta esim. kaupan myyjäksi tai toimistotöihin hakeutuu järjettömästi nuoria.
65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 27.09.2011 19:28
Työta hakeneena ja tehneenä ja erityisesti nykyään henkilöstöalalla työskentelevänä voisin sanoa, että ei kannata ottaa liian henkilökohtaisesti jos ei heti nappaa eikä toisaalta kannata paukutella henkseleitä vaikka saisikin nopeasti työn.

Siis, on valitettavan totta että me emme synny tähän maailmaan millään tapaa tasa-arvoisina; toiset ovat niitä hyviä särmiä dynaamisia sosiaalisia kehityskelpoisia vakuuttavia jätkiä jotka työnantaja työllistää heti ja toiset eivät ole. Mutta suurin merkitys on työtilanteella; vaikka huipputyyppi saa aina ensimmäisenä töitä, on aivan eri asia hakeeko työtä jota hakee sata kun työtä jota hakee juurikin yksi tai kaksi. Niin se vaan on että yhteen paikkaan hakee päivässä kaksi sataa henkilöä ja toiseen ei puolen vuoden aikanakaan kukaan (mutta sitten jos yksi hakee, sille ei tietenkään kerrota että se on ainoa hakija.)

Onhan tämä nyt vähän captain obvious, mutta vaikka se on niin että toisilla on äärettömästi paremmat valmiudet työllistyä kuin toisilla, ei kannata ahdistua vaikka työtä ei tarjottaisi pitkään aikaan. Sitkeys ja kekseliäisyys käyttöön.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 21.09.2011 18:30
Täällä näemmä sitten ammattipöyritstyjät kertovat mikä on rasimia ja mistä saa loukkaantua ja mistä ei.

Ei minuakaan tuo pussin kuva millään tavalla loukkaa enkä koe sitä rasistisena. Mutta pystyn silti ymmärtämään miksi joku otti asian esille. Varsinkin jenkkilässä sosiologiassa vastaavista stereotypiakuvista puhutaan paljon. Käsittääkseni ajatuksena on, että nuo karikatyyrit ovat syntyneet aikana jolloin niihin sisältyi rasismia ja nyt siitä leimasta on vaikea päästä irti. Siis ymmärrän, vaikken olekaan omista lähtökohdistani samaa mieltä.

Edit: Ilmeisesti Melficellä on käsitys.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 14.08.2011 16:43
Arttu Wiskari on kyllä juurikin paskaa juuri mainituista syistä. Olisi edes hyvää nostalgiapornoa mutta kamoon, kuka jaksaa innostua väsyneestä biisistä "lalalaa lapsena mulla oli pappa ja perheellä mökki, nyt kaipaan pappaa ja mökkiä"?
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 31.07.2011 14:16
Vanhaan hyvään aikaan vasemmisto tarkoitti sosialistista ja oikeisto kapitalistista/porvarillista politiikkaa. Nykyään samoihin termeihin liitetään enemmän mm. liberaali/konservatiivi- vertailua.

Persut ovat (talouspoliittisesti) vahvasti vasemmalla mutta konservatiiveja.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 31.07.2011 14:10
Pah, te jotka ette tulleet, omapa oli häpeänne! Kiitos jälleen Finngamerille, sori kun sait vaan meidät "jämät" mutta minulla ainakin oli hauskaa. :)
70  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 28.07.2011 17:28
Harmi ettei kaikki pääse, mutta ei tämä homma kuitenkaan parista (hyvästäkään) tyypistä ole kiinni jos Finski haluu miitin pitää. :)

Onks TK nyt tulossa vai ei ja onko meillä autollinen Tampereelta?
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Uskotko jälleensyntymiseen : 21.07.2011 21:50
Mikäli ihminen pystyisi sanomaan 100-prosenttisen varmasti, että kuoleman jälkeen ei ole mitään, tulisi hänen ymmärtää maailmankaikkeus täydellisesti ja ikuisen ajan käsite. Rationaalisinkaan ihminen ei pysty tällaisia asioita käsittelemään, joten hänen argumenttinsa perustuvat oletuksille.

Aihe käsitelty.
Joo toivon ettei kukaan uskonut että Pelaajalaudan kollektiivinen äly selvittää onko elämää kuoleman jälkeen.

Mutta on usein hauska kuulla tällaisia asioita ja mielipiteitä keskustelukumppaneiltaan. On hauska tietää miten muut kokevat asiat ja elämän.
72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 21.07.2011 21:44
Jos TK menee autolla, Tampere pääsee samaan kyytiin? Jos TK ei ole messissä, mun autoo voidaan harkita.
73  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Uskotko jälleensyntymiseen : 20.07.2011 18:48
En. Kyllä tämä kerta riittää, kiitos.

Ymmärrän kyllä ideatasolla mistä tulevat ihmisen toiveet ja visiot jatkuvasta elämästä, se on normaalia.
74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Menikö elämä kuten Strömsössä? : 14.07.2011 22:59
Tässä vaiheessa kun keskusta-asunnosta on maksettu melkein puolet, alkaa aika paljon lämmittää jo. Jos alkaa ahistaa, myyn pois. Vaikka kukaan ei edes ostaisi, niin saman verran mulla rahaa ois vuokraankin mennyt eli en koe menettäneni mitään asuntolainaa maksaessani.

Mutta ei yhteen asuntoon vuosiksi sitoutuminen sovi kaikille. Osasyy asuntojen kalliiseen hintaan on Suomessa se, että Suomalainen aina haluaa ostaa asunnon. Parempi vaan jos ihan jokainen ei halua omistusasuntoa.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Menikö elämä kuten Strömsössä? : 13.07.2011 22:48
Hyvin on mennyt. Joskus on ollut takaiskuja mutta kaikki on aina kääntynytkin parhain päin. Ei ole valittamista. (Olen KTM kuten suunnittelin, työssä johon suunnittelin ja muutkin elämän osa-alueet pitkälti toiveideni mukaisessa reilassa.)
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 13.07.2011 17:32
Menee ihan oikeesti hermot noihin eri ohjaimiin... Onneksi ei ole pakko pelata. (Vaikka vähän haluisinkin.)

Nyt nurkissa jo 4 wii-ohjainyhdistelmää, 4 cube-ohjainta, ja varmaan pitäisi noita classicceja hankkia. Ja en edes halua ajatella kaikkia pelikohtaisia ohjaimia ja lisälaitteita. Jos ilmastonmuutos tappaa meidät kaikki, se on jokseen varmasti yksin Nintendon syytä.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 12.07.2011 21:45
Ei nyt juuri tänään, mutta tässä lähiaikoina kuitenkin. Lievässä sekopäisyydessäni menin hyppäämään benji-hypyn. Hypyn jälkeen huomasin, ettei se ollut lainkaan sekoa, vaan melkein parhainta tekemistä mitä ihminen voi tehdä. Tekisin milloin vain uudestaan. Kyllä se fiilis oli niin huikea.
Mää en pysty, ja ollaan kavereiden kanssa menossa hyppypaikalle parin viikon päästä. En usko että pystyn siihen millään ilveellä, vaikka laskuvarjohyppy oli ihan "helppo", ehkä vähän epämiellyttävä mutta ok kokemus.

Mulla bisnekset pyörii, jo 16 "alaista" töissä. :)
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 12.07.2011 21:41
No jos kerran tärviölle asti pelataan niin sitten tietty tulen.

Tre järkkää taas kimppa-autoa?
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 11.07.2011 18:01
30.7 sopii, 6.8 ei oikein mutta se nyt onkin jo hylätty ilmeisesti.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 03.07.2011 19:12
HeartGold oli ihan hyvä remake, pelasin paljon. Nyt uusi White ei ole enää oikein jaksanut kiinnostaa. :(
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 03.07.2011 11:59
On meilläkin kattotuuletin mutta ei se ihan kaikkea ratkaise.

Mu risoo järjetön kuumuus työpaikalla, ei se varmaan oikeasti kovin kuuma ole mutta selvästi enemmän kun normaalisti vaikka ilmastointi on päällä. Silti mielummin olen kuumissani kuin kylmissäni.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kaksinpelit/Moninpelit (split screen) : 30.06.2011 18:20
Kiitos kaikille jotka ehdottivat muita kun räiskintäpelejä, otin onkeeni ja mielelläni lisääkin ideoita jos keksitte.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Kaksinpelit/Moninpelit (split screen) : 11.06.2011 18:03
Haluaisin kuulla vinkkejä peleistä joita voi pelata ja jotka ovat pelaamisen arvoisia kaksin/moninpelinä splittinä, kavereiden kesken tai vaikka kumppanin kanssa.

Ihan käytännön syystä kysyn, tuntuu etten ole kovin hyvin nykyään perillä pelien laajasta kentästä vaikka konsolit löytyykin. Ilmeiset Mariot (ainakin New Super Mario Bros ja Mario Galaxyt) on pelattu, Left for Dedit ja Resi 5 jauhettu loppuun. Gears of War ja Halo -tyyliset ei minua niin kauheasti kiinnosta pidemmän päälle, sama autopeleihin (Mario Kart nyt menee).

Olisi kiva kuulla vinkkejä laadukkaista kaksin (tai monin)peleistä jotka ovat saattaneet jäädä huomaamatta. Eikö esim. mitään laadukasta kaksinpelifantasiaseikkailua ole tarjolla vai enkö vain saa mieleeni?

Edit: mainittakoon vielä että olen hieman ennakkoluuloinen esim. Chrystal Chroniclesin suhteen koska se Cubella oli aika tahmea pidemmän päälle, ja Mario Partyn minun on vaikea uskoa ainakaan parantuneen Cube-ajoista liikkeentunnistusohjauksen seurauksena. Toki saatan olla väärässä, kertokaa.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 08.06.2011 20:44
Portal 2 @ Amazon  
26£ (PS3/360) ja 16£ (PC)

Tilasin :)

Muistelinkin Amazonin postikulujen olevan pelejen kohdalla korkeat, mutta 6.5 puntaa?? Täysin mautonta. Olisihan tuon voinut tilata, mutta PC-version jäädessä alle 25 punnan, ei ilmaista postitusta ole saatavilla. PC-version todellinen hinta siis 23 puntaa ja risat. Saa odottaa myöhempään.
Siis tä, eiks Amazon toimita ilmaseks Suomeen nykyään?

Toimittaa, kunhan ylittää tietyn hintarajan.

Eli juuri niin kuin viestissäni kirjoitin: hinnan pitää ylittää 25 puntaa, jotta postikulut olisivat ilmaiset. :) Käytännössä tämä tarkoittaa vajaata 25£ listahintaa, sillä Suomeen tilattavien tuotteiden verot ovat hieman korkeammat.
Hmm joo okei en sisäistänyt kun itse aina tilaan kerralla liikaa. -_-'''
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 08.06.2011 18:12
Portal 2 @ Amazon  
26£ (PS3/360) ja 16£ (PC)

Tilasin :)

Muistelinkin Amazonin postikulujen olevan pelejen kohdalla korkeat, mutta 6.5 puntaa?? Täysin mautonta. Olisihan tuon voinut tilata, mutta PC-version jäädessä alle 25 punnan, ei ilmaista postitusta ole saatavilla. PC-version todellinen hinta siis 23 puntaa ja risat. Saa odottaa myöhempään.
Siis tä, eiks Amazon toimita ilmaseks Suomeen nykyään?
86  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.06.2011 22:07
Mehiläistieteen...
..?

Tänään heräteostoksena varasin matkan liettuaan taas, on halpaa ja helppoa täältä Tampereelta. Varmaan vähän sama kun Hesasta Viroon. Menen sit pariksi päiväksi hotelliin ja ravintoloihin sikailemaan länsimaisella rahalla.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Yleinen vitutusketju : 05.06.2011 14:15
Gamestop vituttaa. Paskat hinnat ja paskat vaihtotarjoukset.

Kuka myy MAGia käytettynä 35 eurolla? Gamestop.
Konsepti on ilmeisesti toiminut hyvin, nykyään ei juuri muita pelikauppoja ainakaan meilläpäin edes ole. (Vanha kunnon Game House aloitti ns. normaalin pelikaupan entisen retro- ja modipajan sijaan. Ei varmaan ole kauaa sitäkään.

Nykyään en osta enää pelejä Suomesta koskaan.
88  Yleinen / Vapaa sana / Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 01.06.2011 23:56
Maailmassa on useita yhteisöjä ja kulttuureja joissa on moniavioisuutta jossain muodossa. Kaikissa ei ole kyse pakosta. Uskon että moniavioisuus on meille (lautalaisille) niin vaikea hyväksyä ja käsittää koska tulemme kaikki kulttuurista jossa yksiavioisuus on "oikein" eikä vaihtoehtoja nähdä kuin tarinoissa moraalittomuudesta ja ja muuten "väärästä" ja oudosta.

Hyvin vaarallista koskaan sanoa "sehän on itsestäänselvää" tai "sanoohan sen maalaisjärkikin", juuri noista lähtökohdista lähtevät monet virheet ja epätieteellinen maailmankuva.

Ei ole ihan huonosti sanottu se sarkastinen lausahdus: "normaalia/luonnolliseta/tervettä on se, mitä omat vanhemmat tekivät".
89  Yleinen / Vapaa sana / Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 31.05.2011 23:22
Joo en minä pystyisi mihinkään jatkuvaan vaihtamiseen. Yhteen ihmiseen kunnollisen yhteyden luominen on tarpeeksi suuri saavutus. Mutta tavallaan haluaisin uskoa että meitä on niin erilaisia että vaikka suurin osa meistä on ja haluaa olla ns. yksiavioisia, niin toisille erilaisetkin järjestelyt sopii. I want to believe.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 30.05.2011 20:53
Pointtihan siinä useammassa kumppanissa on muutenkin vähän isompi näkökulman muutos tähän disney meininkiin.
herp derp


"jännä" että tossa hommassa toimii niin että naisella on monta miestä mutta ei toisinpäin. Luuseri pojat ottavat mitä saavat ja nainen päättää ketä ottaa.

Toisinpäin toi homma ei toimi, kuin muslimimaissa missä juttu on pakotettua.
No herp vaan. Kyllä maailmassa on ihan tarpeeksi esimerkkejä mitä erilaisimmista suhdekokoonpanoista. Toimivat sitten hyvin tai huonosti. Ihan pöllöä esittää että miehet ovat niin raukkiksia että pakon edessä ottavat naisenpuolikkaan (kolmanneksen tai niin edelleen) koska eivät muka muuta saa. Joku voi niinkin olla, mutta kukaan joka ikinä on ollut missään suhteessa tietää ettei sellainen kestä jos toinen on mukana jossain mitä ei oikeasti halua. Ehkä kaikki vaan eivät ole niin "Disney".
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 30
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines