Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 30
151  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.03.2011 06:52
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011031813392545_uu.shtml

Se mikä ennen oli kasvatusta on nykyään pahoinpitely. Mitali tuosta pitäisi antaa.

Kauppakeskuksessa työskennelleenä tiedä kuinka vittumaisia nämä pelikoneita pelaavat äpärälaumat ovat. Pari kertaa on joutunut laittamaan vartijan heittämään pennut ulos, kun eivät ole uskoneet sanaa.
Olisi kiva tietää menikö kullanuput ihan itse poliisille kertomaan tästä vääryydestä vai mentiinkö itkusilmin mamman kautta.
152  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 14.03.2011 17:24
Minun mielipiteeni on, että Zoukka ei ainakaan tiedä tästä asiasta yhtään mitään...
153  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 09.03.2011 21:15
Oliko nokialaisilla paska jäykkänä ton symbian kuoppauksen tiimoilta?
Varmaan muuten olis mutta kun kaikki on nyt vaan vauvavauva ja äitiysloma.
154  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 09.03.2011 18:22
Tänään tuli postissa 4 valkoista GC/Wii-ohjainta. :)

Ja kivasti melkein kuin tuota täydentämään, tapasin vanhan tiimini Nokialta illallisen merkeissä. 8 korkeakoulutettua naista, mun ikäisiä tai vähän vanhempia. Nyt KAIKILLA muilla on vauva paitsi minulla. Oli aika vähän mitään puhuttavaa niiden kanssa. Niillä keskenään oli kyllä juttua riittämiin.

Mutta mulla onkin valkosia peliohjaimia.
155  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 06.03.2011 18:07
Aika julmasti sanottu ihmiselle jonka elämäntapa on täysin muuttunut nyt kun on päivätyössä.... Mun matkailu koostuu nykyään lähinnä asiakaskäynneistä ja nekin on parhaillaan niin kaukana kuin Kyynärössä. *Niisk* :(
156  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 06.03.2011 17:03
Seuraavaksi varmaan TK on köyhä ja masentuneen angstinen.
157  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.03.2011 22:53
En ole vieläkään tappanut itseäni tai ketään muuta autoillessani. 1500km takana.

Tänään tein ja söin sushia, grillasin vaahtokarkkeja kynttilän liekin päällä, katsoin uusia big bang theory jaksoja ja ostin liput Roxetten konserttiin! Hyvä päivä.
158  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 01.03.2011 20:20
Laitoin tänään possunpihviä riisillä kasvisten kera, lisäksi kermakastiketta ja pieni valkosipulivoinappi. Oli SUPERhyvää ruokaa.
159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 25.02.2011 18:09
Eivät ne huonosti kohdellut vanhukset ole mitä herttaisia pullantuoksuisia isoäitejä joita ahneet ja laiskat kuntatyöntekijät huumaavat ja sitovat sänkyihin ihan silkaa sadistisuuttaan. Vanhustenhoito on usein rankkaa, ihmiset ovat _vanhoja_, seniilejä ja joustamattomia, dementoituneita ja hämmentyneitä ja tietenkin väkivaltaisia. En minä tiedä miten niitä sitten pitäisi hoitaa? Jos meillä olisi parempi kulttuuri ja pienempi sukupolvien välinen kuilu, lapset ihan huvikseen istuisivat ympäri vuorokauden omien dementoituneiden vanhempiensa sänkyjen vierellä hakattavana? Sairas vanhus haluaa vessaan kahdenkymmen minuutin välein, on siis humaania että hän myös sinne pääsee? Lisäksi vanhus on yksinäinen - vaikka hän on omanikäistensä ja samassa elämäntilanteessa olevien ympäröimä palvelutalossa, mutta hän ei enää pysty terveen ihmisen kanssakäymiseen ja siksi on yksinäinen. Mitä tällaisille asioille pitäisi tehdä? Oma kamppailutaitoinen hoitaja pitämään jokaista vanhusta kädestä kiinni ympäri vuorokauden?

On helppo syylistää kaikki alle eläkeikäiset vanhustenhoidon tilasta, mutta vain osa (osa siis kyllä voidaan) sen puolen ongelmista voidaan hoitaa edes isolla rahalla. Minä en tiedä miten nämä ongelmat voitaisiin ratkaista.

Muutenkin, olen vähän kyllästynyt siihen että nyt viisikymppiset voivottelevat sitä miten kamala tilanne nyt nuorilla on kun heillä on edessään ongelma miten maksaa nyt viiskymppisten eläkkeet ja tasokas hoito. Todellisuudessa ongelma ei taida olla nuorten vaan niiden jotka nyt siis ovat viisikymppisiä ja odottavat huipputason hoitoa ja hyviä eläkkeitä vaikka eivät ole jättäneet nuoremmille mitään mahdollisuuksia niiden järjestämiseen. Kamala tilanne taitaa olla nyt niillä viiskymppisillä? Ja nuoret sankarit myy omaisuuden ja muuttaa Thaikkuun...
160  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 06.02.2011 13:54
Haa, Grim Reaper oli mukana myös iinä miitissä jossa minä, silloinen Sylph ja Ephram ekan kerran tavattiin, Tampereella. Ja sitten siellä oli Kurkijärven Lassi ja jätkä nickillä Thranduil.

Oli hyvä miitti, hauskoja pelejä. Se onnenpyörä oli kyllä aika hulvaton kuriositeettipeli. Lisää näitä miittejä! Toivotaan ettei oikeasti traumatisoitu ketään uutta...
161  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 02.02.2011 21:11
Jos meitä jää koko autollinen se on sitten 4 paikkaa tilauksessa...  :/
162  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 02.02.2011 20:25
Hmmm no mitä sanoo Freijo? aloitin tässä just viikolla uudessa työssä ja olen varmaan ihan kuitti viikonloppuna (kun nytkin olen kuitti) mutta ei mun kannata itsekseni sieltä kesken menon lähteä kotiin.
163  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 02.02.2011 18:05
Niin siis jos mennään TK:n autolla niin takaisin ei ole tulemista ennen sunnuntaita? :O
164  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.01.2011 13:57
Niin siis jätkähän ei myynyt omaisuuttaan vaan yhteisen omaisuuden... No...oikea elämän sankari. Kai sillä arviolta kymppitonnilla aika monta kertaa syfiliksen pattayalla saa...
165  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 27.01.2011 15:54
No voihan, nyt on niin, että koulu ja työt eivät anna mahdollisuutta pyhittää lauantaipäivää iloiselle homohannuilulle miitissä, joten joudun valitettavasti perumaan osallistumiseni tältä kertaa ja toivomaan parempaa onnea ensi kerralla.
*sob* :(
166  Yleinen / Pelikeskustelu / NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 27.01.2011 14:02
Itse edellen viihdyn hyvin PSP-pelien (tai siis useissa tapauksissa PS2-pelien) kanssa. DS on vähällä käytöllä. yritin googlettaa PSP2 kuvahaussa, oli huono idea, tuli vaikka mitä. Kotakun kuva näytti epämääräsiseltä. o_o
167  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 11.01.2011 17:49
Mitäkäs olette tehneet kun into on kokonaan lopahtanut opiskelun suhteen? Loppu jo häämöttää, vielä pitäisi loppurutistus...
Heh, ihan hullua että joku on innoissaan opiskelun suhteen! Kun into loppuu, sitten vaan tehdään. Ei olla lopettajia vaan koska kova työ ei olekaan kivaa. Ei opiskelussa se itse kirjojen pänttääminen/kokeet/luennot/tehtävät ole kivaa paitsi jos on jossain "tulin juuri lukiosta ja sain unelmieni opiskelupaikan" -pilvessä. :P

Sitten jos oikeasti uskoo olevansa väärällä alalla kannattaa varmaan vaihtaa.
168  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 04.01.2011 19:47
Ok käynee. Mennäänhän sitten autolla!
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Trophy/achievement huoraus. : 17.12.2010 13:51
Trophyista en välitä, achievementtejä on kiva saada. Ajattelen asian usein niin että pelin tekijät ovat "tarkoittaneet" tietyt haasteet ja temput osaksi pelikokemusta, ja siksi pelin pelattuani tsekkaan mitä achievementtejä olisi saatavilla ja koitan niitä sitten tavoitella. Tuo minulle joskus lisäarvoa peliin, en jaksaisi kuitenkaan oikein huoraamalla huorata achievementteja.
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Limited Editionit - Rahansa väärti vai rahastusta? : 01.12.2010 11:02
Ensinnäkin, keräily jota rajoittaa ainostaan raha on mielestäni järjetöntä. Jos kokoelman voi helposti ostaa vaikka kerralla kunhan rahaa löytyy, ei se ole keräilyä. (Tämä siis vaikka eBaystä saa nykyään melkein kaikkea.) Keräilyyn kuuluu mielestäni nimen omaan se etsiminen ja löytäminen ja kohteen saatavuuden rajallisuus. Tästä pääsenkin toiseen pointtiini, asia jonka voi ostaa kaupasta (tai on muute vain rajattomasti saatavilla) ei mielestäni ole oikea keräilytuote vaikka se niin olisi nimettykin. Tämä nyt on sitten sanojen merkityksestä nillittämistä, mutta joka tapauksessa vain sellaisia asioita joita ei ole lähes loputtomasti ja laajalti saatavissa voi mielestäni keräillä, siis sanan ei-kirjaimellisessa mutta henkeä kuvastavassa mielessä.

Tämän vuoksi esim. käpyjen "keräily" olisi tyhmää. Kyllähän niitä kirjaimellisesti voi keräillä, menee metsään vaan ja kerää kunnes voimat loppuvat. Mutta käpyjä on käytännössä rajattomasti. Lisäksi uusien hittipelien keräily keräilyn vuoksi on jokseenkin järjetöntä, tosin joistakin peleistä toki voi tulla harvinaisuuksia myöhemmin. Jokin Halo 3 "limited edition" ei ole kovin limited, sitä on tasan taatusti tehty juuri niin monta kun mitenkään sitä voidaan myydä ja vähän enemmänkin (tämä oli esimerkki, ei välttämättä perustu juuri ko. peliin). Siinä ei ole edes keinotekoista rajallista saatavuutta. Kyseessä on vain eri markkinasegmentit - osa asiakkaista haluaa ostaa "lisäarvoa" ja maksaa pääosin samasta tuotteesta enemmän kuin toiset. Sitten tietenkin on "oikeat" limited editionit, joissa on se keinotekoinen rajallinen saatavuus: tuotetta tehdään vaikka 10 000 eikä sen jälkeen enempää. Markkinamiehet ovat hyviä luomaa keinotekoista harvinaisuutta, esim. "painovirheiden" ja "Suomeen saadaan vain X kappaletta tänä vuonna, kaikille ei riitä joten tule heti ostamaan!" -tyyliin.

Se nyt on sitten tietenkin oikeasti jokaisen ihan oma asia mitä keräilee ja millaisen keräilyn kokee mielekkääksi. Käpyjä, pelejä, collector's edition -pelejä, vanhoja ja harvinaisia pelejä... Monelle riittää hyvin keräily jota rajoittaa vain oma varallisuus, ja näitä asiakkaita markkinavoimat tietenkin rakastavat. Itse kuitenkin olen sitä mieltä myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta, että sanat "collector's" ja "limited edition" ovat nykyään lähes aina huijausta JOS oletaan että niillä tarkoitetaan jotain eksklusiivista. Ei ole markkinoiden etu että mikään tuote jonka vähittäismyyntihinta ei kuitenkaan nouse kysynnän kasvaessa, tässä tapauksessa peli, on niin heikosti saatavilla että sitä ei voida ostaa niin paljon kun halutaan. Jos peli on harvinainen, se on virhe ja tuloa on menetetty.

Itse ostan editionin kun editionin jos siinä on jotain mitä haluan. Joskus soundtrack tai art book voi olla kiva, mitään "keräilykolikoita" tms. en halua.
171  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.11.2010 20:32
"Kiinnostaa" ei tarkoita samaa kuin että pistää elämänsä hollille ja kahlitsee itsensä nautoihin. Eikä edes sitä että alkaa kasvissyöjäksi.
172  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.11.2010 18:06
Ei ehkä kiinnosta enempää kuin se pihvi jos kysytään 15-30 -vuotiailta elektroniikkaharrastajamiehiltä, mutta saattaa kiinnostaa tosi paljon niitä jotka ei muutenkaan syö punaista lihaa ja niitä jotka voivat vaikka alkaa puolustamaan karjaeläinten oikeuksia kunhan siitä saadaan maahanmuuttokeskustelu.
173  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.11.2010 17:16
Kiinnostaa varmaan aika montaa prosenttia Suomessa, maailmanlaajuisesti varmaan vähemmän. Mutu.

Kurkkasin videota, aika iso kontrasti oli saatu "normaalin" ja rituaaliteurastuksen välille. Jos asia on oikeastikin käytännössä noin, on ero mielestäni merkittävä. On sillä ainakin minulle eroa, että ainakin pyritäänkö mahdollisimman vähään kärsimykseen (myös tehokasvatuksessa) vai onko merkityksellisempää jokin muu, vaikka sitten rituaali. Raha nyt aina on merkityksellisempää.
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 26.11.2010 14:34
No siis jonkun veron ne siihen lättäsee päälle jos tilaa UK: ulkopuolelta.

Nyt kyn vielä joku kekkasee mistä saan parhaaseen hintaan Call of Duty Black Opsin niin hyvä. Voi olla että täytyy vielä vähän odotella, Amazon varsinkin tuppaa ennen joulua tarjoamaan aika hyviä hintoja.
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 26.11.2010 14:21
Perukaa tilaukset! ;)
Amazon.co.uk juuri heitti saman tarjouksen, mutta Super Saver Fastilla ei tule postikuluja.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_17?url=search-alias%3Daps&field-keywords=fallout+new+vegas&sprefix=fallout+new+vegas
Eli 20 puntaa.
Huh! Vielä ehti vaihtaa! :D

Edit: Veroineenkin alle 21 puntaa.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 26.11.2010 13:23
Fallout New Vegas £23 pkuluineen. Pistin tilaukseen.
http://www.gamestation.co.uk/search.aspx?s=fallout%20new%20vegas&ctl00$SearchGo=SEARCH
Kiits, täytyypä pistää tilaukseen.
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 24.11.2010 14:45
Joo ei se varmaan mikään maailman paras tarjous ole, mutta varsinkin kun minulla on tapana tuollaiset tilata UK-osoitteeseen niin minusta aika halpa varsinkin, jos kyseessä ei ole mikään erityistarjous.
178  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 24.11.2010 13:53
Olin viime jouluna Thaikussa ja nyt tekis kyllä mieli tehdä sama uudestaan, edes viikoksi jos pääsisi sinne lämpimään, hyvän safkan ja merielämän ääreen... Ei ole mikään ihme että turisteja on niin paljon, sääli vaan ettei koko Thaimaata ole varaa vuokrata itselleen ettei tarvitsisi kohdata sen massaturismin huonoja puolia ja oheisilmiöitä.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 24.11.2010 13:39
Näyttäisi olevan 12 livekortti Amazonissa 30 puntaa (n. 35 euroa). Eikös tuo nyt ole aika hyvä hinta? Kannattaisiko ostaa "varastoon"?
180  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 18.11.2010 13:29
Joulu tulee, pitää keksiä isälle joululahja.

Kun oli skidi, isi toi Malesiasta NES-kloonin. Sillä aloitin pelaamisen, pelattiin isin kanssa tennistä, bombermaniä ja battle cityä. Erityisesti tuo Battle City (olettaen että se on se yläpuolelta kuvattu tankkipeli) on jäänyt isin mieleen. Nyt haluaisin löytää sen hänelle. Huutiksessa näytti olevan NES-klooni josta se löytysi, mutta 90e + postikulut tuntuu paljolta vain sen yhden pelin takia. Olen jossain vaiheessa saanut käsityksen että uudenpia, pieniä nes-kloonejakin löytyy. Onko kellään ideoita mistä parhaiten saisin Battle Cityn pelattavaksi isille? (siis myös alusta tarvitaan, ei vain peli)
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 30
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines