Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 30
121  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 27.04.2011 17:00
11.6 käy paremmin. Myös tärviö ja grillaus sopii hyvin.
122  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Esitelmöi itsestäsi. : 26.04.2011 22:41
ps. Joku nokkela boardilainen voi myös arvata kuka minun kämppikseni on. :D

Tiedän, mutten viitsi spoilata  8)
Melfice on aina vahva arvaus.
123  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 24.04.2011 23:36
Kosin avovaimoani viikko sitten. Nyt ollaan kihloissa ja häät on kesällä 2012. Epäilyttävää aikuistumista havaittavissa?

Varo vaan, eka sulla on yksi kissa, sitten toinen ja kohta pukkaa lasta kuten finngamerilla..

Saa sitä perhettä hankkia aikuistumattakin!
No ei saa!

Sen sijaan tylsistyminen ei ole pakollista. Tai ainakin toivon niin, muuten jää oma suku jatkamatta.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 23.04.2011 10:40
Niin! Oli uteliaisuus ja arvailu suunnattu aivan väärään suuntaan!
Sää nyt vaan olet niin ilmeinen uhri  ;)

Se Finskin poika kuitenkin kapinoi isäänsä vastaan vastustamalla sisällä pelaten istumista ja haluaa ainoastaan suunnistaa metsässä tervehenkisesti.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 23.04.2011 00:28
Käsittämätöntä! Ei meillä vaan tollasta... Onnea! :)
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.04.2011 17:17
Nyt on sitten todella eeppistä menoa: Patapon 3.

Kakkoseen verrattuna jotkut jutut ikävästi muutettu, mutta ainahan jotain uutta pitää tehdä.
127  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 20.04.2011 16:29
btw, tuossa koulujuttuja tehdessä törmäsin luentodiaan, aika mielenkiintoisia lukuja Suomesta


1970 - 0.29 miljoonaa sinkkutaloutta - 1.8L puhdasta alkoholia / hlö / vuosi
2007 - 1.1 miljoonaa sinkkutaloutta - 8.4L puhdasta alkoholia / hlö / vuosi

Hyvinvointivaltio?
Ei kai sinkkuus tarkoita pahoin(tai hyvin)vointia...  Elintaso on noussut ja ylipäätään mahdollistanut sinkkutaloudet. Ja asenteetkin ovat muuttuneet niin, että "saa" olla sinkku.

Alkoholi on vähän eri juttu, mutta sekään ei sentään ihan jokaisen elämään vaikuta negatiivisesti.
128  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.04.2011 23:00
Joissain tapauksissa kyse on varmaankin juuri tästä. Yleensä on tullut vain sellainen fiilis, että enemmänkin aika raukkis.

Raukkis on usein kokenut paljon paskaa eikä uskalla enää riskeerata mitään. Itsetunnon menetys on helvetin ikävä juttu. Teinihelvetti on osuva termi.
Olet varmaan oikeassa.

Mutta tietenkin näin ulkoa päin katsellessa sitä aina vaan ajattelee, että "tuonkin pitäisi ottaa vastuu ja ainakin nyt jättää tuo kusipää sen sijaan että omalla käytöksellään viestii että hiljaa hyväksyy ja vielä mahdollistaa sen kusipään kusipäisen käytöksen".
129  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.04.2011 22:50
Valiettavasti aina tuntuu olevan se joukko naisia jotka roikkuvat niissä kaikkein surkeimmissa miehissä... Sääliksi käy. Sen minä vielä ymmärrän että maailmassa on ja tulee aina olemaan idiootteja, mutta miksi joku niiden kanssa haluaa vielä olla saati perustaa niiden kanssa perheen?  :/

No... jos on idiootti itsekin?
Joissain tapauksissa kyse on varmaankin juuri tästä. Yleensä on tullut vain sellainen fiilis, että enemmänkin aika raukkis.
130  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.04.2011 22:09
Valiettavasti aina tuntuu olevan se joukko naisia jotka roikkuvat niissä kaikkein surkeimmissa miehissä... Sääliksi käy. Sen minä vielä ymmärrän että maailmassa on ja tulee aina olemaan idiootteja, mutta miksi joku niiden kanssa haluaa vielä olla saati perustaa niiden kanssa perheen?  :/
131  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 16.04.2011 18:41
Politiikassa on vain kahdenlaisia ihmisiä; ryvettyneitä ja uusia.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 : 16.04.2011 18:25
Marja Tiurakin roikkunut kätevästi koko ajan skuupeissa, kun joku "äärianarkisti" häiriköi kauheasti. Hyvin yritetty luoda kuvaa jonkinlaisesta marttyyrista ja demokratian viimeisestä puollustajasta, joka henkensä uhalla kampanjoi eikä suostu antautumaan :rollaus: No saa nähdä, onko tuolla positiivista vaikutusta äänisaaliiseen, muuten luulisi olevan vaikeaa kaikkien törttöilyjen jälkeen..
Mulle taas tuli ainakin tämänpäiväisestä uutisotsikosta ensin sellainen kuva, että poliisi on tyyliin kieltänyt Tiuraa kampanjoimasta (koska Tiura on tehnyt jotain väärin tms) ja siksi tuli lähinnä mieleen että otsikointi oli Tiura-vastaista. Minulla ei ole iurasta oikein mitään mielipidettä ja olen seurannut juttua vain neljäsosasilmällä.

Onneksi olen jo äänestänyt, voin nyt vaan päivitellä koko huomisen.
133  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 16.04.2011 18:05
Mua vähän jännää huomiset vaalit tai oikeastaan niiden tulokset. :)

Tapahtuuko vielä vaalipäivänä mitään jännää? Tappeluita? Ehdokkaat ja kannattajat  häiritsevät vaalirauhaa? Media repii vielä jonkin viimeisen ylläriskoopin? Ketkä julistautuvat, tietenkin tuloksesta riippumatta, vaalivoittajiksi?
134  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat : 16.04.2011 18:02
Tampereella tietenkin Pizza & Kebab 14 Kalevassa ja Pizzeria Napoli keskustassa. Molemmat pitkäaikaisia ei-ketju-ravintolosuosikkeja, pysyvät aina kunnon roskaruuan ystävien sydämissä ja verisuonien seinämissä.
135  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 13.04.2011 21:02
No mut hei, tyttöjä oli kehuttu puoleensavetäviksi.  ;D
Aika smooth.
136  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 13.04.2011 18:06
LOL

(ei siis poliittisesti tai arvolatautuneesti, mutta on tuo nyt aika hauskaa.)
137  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 09.04.2011 01:57
Esimerkiksi Tyttöjen Talo tekee myös maahanmuuttajatyötä. Mutta kuten sanottu nämä ovat hyvin vaikeita ja arkoja asioita. Jos ne eivät olisi, ne olisi jo ratkaistu.

Kannattaa miettiä miksi esim. Tyttöjen Talo ei pidä suurta melua siitä, mitä he hyväksyvät ja mitä eivät.
Kannattaa miettiä miksi vain tietynlaiset uutiset jaksavat kiinnostaa blogikansaa.
Kannattaa miettiä kuka niitä suuria hankkeita (kuten "koska olen tyttö..." jne) ajaa.
138  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 : 09.04.2011 00:28
Tiedän ainakin yhden naisen, jonka mielestä esim. Afrikan sodissa joukkoraiskaavia miehiä ei saa syyllistää, koska he ovat vain olosuhteiden uhreja eivätkä voi itselleen mitään..

En nyt tarkoita sinua Tuulisti, mutta miksei feministit ja naisjärjestöt koskaan ota kantaa ja kritisoi naisen asemaa islamissa? Itketään jostain kiintiöpaikoista yhtiöiden hallitukseen ja kuinka länsimainen mies syrjii, kun osalla maailman naisista ei ole edes ihmisoikeuksia. Lisäksi nimenomaan naiset kaikkein kiivaimmin ajavat mm. muslimien massamuuttoa Eurooppaan, vaikka luulisi että asia olisi toisinpäin.

Kyllä minäkin sen logiikan ymmärrän (ja muidenkin mielestäni pitäisi), että jos koko ympäröivä yhteiskunta jotain tekee ja siihen kannustaa, niin on aika vaikea yksilön päättää että ei kun tämä onkin väärin. Mutta vaikka "ymmärtää" ei tarvitse hyväksyä!

Ei millään pahalla, mutta ei kannattaisi perustaa käsitystään siitä mitä feministit tekevät tai ovat mihinkään täysin koko liikkeen ulkopuolisten ihmisten blogikirjoituksiin. Suoraansanottuna valkoisen miehen harhaista ruikutusta tuo "miksi te naiset aina sitä ja ei koskaan tätä", sillä saa vaan naiset kääntymään itseään vastaan. Naisliikkeetkään eivät ole, vaikka jotkut niin luulevat, mikään yhtenäinen salaseura jossa globaalisti pimennossa sovitaan yhteisestä strategiasta jota sitten kaikki noudattavat miesten päänmenoksi. Maailmassa on valtavasti naisliikkeitä ja erilaisia tasa-arvoa ajavia järjestöjä ja yksilöitä, ja voin ihan tasan tarkkaan kertoa että vaikka siellä on paljon variaatiota, niissä puhutaan aika helvetin paljon mm. naisen (ja muiden) asemasta eri uskonnoissa ja kulttuureissa. Mutta se vaan on niiiiiin paljon raflaavampaa vaahdota jossain blogissa siitä miten tyhmät femakot ovat taas vaatimassa jotain naurettavaa ja triviaalia vaikka kirjoittaja itse ei (miehenä) koskaan ole kokenut asiaa ongelmaksi naisille. Ja siinä samalla jätetään täysin huomioimatta valtavat kampanjat jotka liittyvät vaikka naisten koulutukseen ja taloudelliseen omavaraisuuteen ("koska olen tyttö olen köyhä" ja naisten mikrolainat jne.)

Sen sijaan ihan otsallaankin ajateltuna vastaus kysymykseesi lienee pitkälti siinä, että varsinkin yksilötasolla tehdään mitä voidaan ja osataan. Tuo kysymyksesi on kuin kysyisi Itämeri-säätiöltä miksi he murehtivat tyhmästä ja pienestä rutakosta Suomessa kun toisella puolella maailmaa Floridassa on menossa valtava öljyturma!

On myös muita syitä; yksi lienee erilaiset pelot oman turvallisuuden ja toisaalta poliittisen epäkorrektiuden suhteen, toinen haluttomuus puhua asioista joita ei täysin ymmärrä kuten hyvin vieraat kulttuurit, lisäksi on aika epäkorrektia paasata tietyn naisryhmän auttamisesta jos heistä osa ei missään nimessä halua apua... Kyllä näitä syitä on paljon ja niitä kyllä keksii jos alkaa miettiä. Monet syyt saattavat mös olla huonoja.
139  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 08.04.2011 23:37
Lienee miellyttävämpää sanoa että vika on islamissa  (asiassa) kuin niissä islaminuskoisissa (ihmisissä)...  Kun ei kuitenkaan saa sanoa, että esim. kokonaisissa kulttuureissa tai kansoissa olisi lähtökohtaisesti jotain vialla. Vaikka siis jotkut porukat ja tietyt alueet ovat ihan persillään.

Ja kun tietenkin kukin yksilö tulee tietyistä lähtökohdista jne. herää kysymys, voidaanko ketään koskaan syyttää mistään, vai ovatko kaikki olosuhteiden uhreja?  :???:
140  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 30.03.2011 18:50
EDIT: No perse Tuulisti ehti ensin.
Jätetään nyt se minun perse rauhaan, juurihan sanoin ettei se liittynyt uneeni! >_<
141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 30.03.2011 18:45
Itsehän näin inttiaikana unta, jossa komppanjan yksikköupseeri kairasi random-varusmiestä hanuriin niin, että veri roiskui ja epäpyhä tuska raikui. En ollut itse tämän hellyyden osoituksen kohteena, vaan sen sijaan pitelin muiden tovereiden kanssa kirkuvaa miespoloista aloillaan, jotta pyhä toimitus saatiin hoidettua.


Tämän puolesta olisi toivottavaa, etten näkisi unia Rocky_Balboasta.  :/
Avatariasi katsoen alan epäillä että nämä kairaukset ovat sinulla aina toisinaan mielessä.

Voin melkein varmasti luvata että minun uneeni ei kuitenkaan kuulunut mitään kairausta.
142  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 30.03.2011 16:41
Näin aamulla unta että olin Japanissa Rocky Balboan (foorumilaisen) kanssa, kävelimme kauniissa Japanilaisessä kevätluonnossa, näimme mm. pieniä vanhoja temppelitä. En tiedä mistä tämä uni nyt tuli  :???:
143  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.03.2011 19:59
11/16, ei ihan paha. Nyt voin hyvin mielin olla täysin ennakkoluuloton.  :P  Neljästä raiskaajasta kaksi eli arvauksen tasoa.

Mutta olennaista lienee, että porukassa oli montakin naamaa jotka koin "korostuneen epäilyttäväksi", vastaavaa tapahtuu todella paljon tosielämässä. Joskus tyypit vain näyttävät ja tuntuvat siltä, ettäei haluaisi olla oikein missään tekemisissä heidän kanssaan. Mahdoton tietää onko kyseessä pelkkä ennakkoluulo vai onko se jokin kuudes aisti.
144  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 27.03.2011 19:24
Toivottavasti puolueen johtaja ei määrää sellaista tahtia joka esim. rajoittaisi aborttioikeutta?  :???:
145  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 27.03.2011 19:13
Eikös tuo sama ryhmäkuriongelma kuitenkin toimi kaikissa puolueissa, ja koska kuitenkin käytännössä vaalijärjestelmämme takaa sen että yksilöä on mahdoton äänestää äänestämättä puolueen muita ehdokkaita, on riski äänestää mitään puoluetta jossa on edes yksi lahopäinen ääniharava...
146  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 : 27.03.2011 18:47
Eihän siinä ollut mitään pro-raiskaus-teesejä. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään (niin on käynyt muuallakin), joten Halla-aho vain totesi että toivottavasti koirat purevat edes omaan nilkkaan. Edelleenkin hän on sanonut, että toivoisi että ketään ei raiskattaisi, mutta asiallehan hän ei voi mitään.
Tarkoitin nyt tällä niitä kommentteja joita Halla-aho esitteli, en niitä joita hän itse sanoi. Siis niitä joita itsekin tuohon lainasit.

Mutta en siis kyllä hyväksy myöskään tuollaista "toivottavasti raiskataan" -settiä, kukaan mainituista naishenkilöistä ei ole kuitenkaan varmasti ole tarkoituksella luomassa Suomeen mitään raiskauskulttuuria. Kuten jo aikaisemmin sanoin ymmärrän että se oli provosoiva kommentti ja miksi hän niin kirjoitti, mutta ei varmasti auttanut yhtään jos tarkoitus oli vedota naisiin. Raiskaus ei ole lähtökohtaisesti naisen syy vaikka hän olisi "jättänyt lihan näkyville" tai *gasp* päästänyt maahan muslimeja.

On hieman vaikea uskoa että joidenkin Persujen naisia kohtaan alentuva tai vihamielinen asenne ei olisi koskaan tullut vastaan, mutta toisaalta sellaisia asioita joita ei itse erityisesti murehdi tai etsi on vaikea huomata jos on tavallaan asian ulkopuolella. Ja kyllä minä olen aivan varma että moni maallikko ja asiantuntija uskoo että Persujen kannattajissa on niitä miehiä jotka syyttävät naisia ja mamuja omasta typeryydestään. Minäkin uskon että niitä on, en tosin väitä että heitä olisi paljon koska en tiedä.

Itse tunnen muutaman Persu- ja Muutos 2011 -aktiivin/ehdokkaan ja valitettavasti he ovat kaikki mielestäni vähän sellaista porukkaa että pitäisi lähettää katapultilla kuuhun. En silti suinkaan kuvittele että kaikki ko puolueiden kannattajat ovat tällaisia.
147  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 27.03.2011 17:35
Minäkin toivon ettei Persuissa ole oikeasti kovin montaa misogyynia. Myönnän että näin naisena minua pelottaa Persuissa lähinnä vihamielisyys naisia kohtaan. No, ehkä vähän myös EU-vastaisuus, minusta EU on loistava asia jota pitää rakentaa ja kehittää eikä heittää roskiin vaikka ongelmia onkin.

En siis ole erityisen huolissani Persuista, mutta jatkuvasti joku asiantuntija kuitenkin sanoo että "nuoret vihaiset miehet" ovat yksi syy Persujen nousuun, ja että nämä miehet ovat katkeria sekä mamuille että naisille ja syyttävät heitä omasta huonosta asemastaan (esim. naiset vievät koulutuspaikat ja mamut vievät naiset.) Osa Persuista on tietääkseni myös ilmaissut kaihoa kohti aikoihin jolloin mies oli mies ja naisen paikka kotona. En minä halua kotiin, olen hirveän onnellinen nyt kun "saan" olla ihan tasa-arvoinen ihminen! Lopputulos on, että tuntuu kuin Persut eivät vain olisi naisille sopiva puolue. Toivon siis todella ettei asia ole näin, ja onhan siellä toki naisehdokkaita vaikkakin suhteessa vähemmän.

(Ja kyllä se nyt varmaan on selvä että jokainen, muslimi tai ei, joka julistaa tuossa blogauksessakin esiteltyjä pro-raiskaus-teesejä on minun viholliseni ja jos saisin valita heitä ei päästettäisi edes samalle planeetalle kanssani.)
148  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 : 27.03.2011 01:49
Monikulttuurisuus ja nainen

Halla-aholta taas loistavaa tekstiä. Täyttä asiaa tänänkin päivänä, vaikka itse kirjoitus onkin vuodelta 2006. Hyvää luettavaa kaikille monikulttuurisuuden ja nykyisen maahanmuuttopolitiikan kannattajille sekä varsinkin naisille, niitäkin lienee muutama täällä  :)

Jos nyt naisnäkökulmasta puhutaan niin... Hyvässä tarkoituksessa kirjoitettu teksti muuttuu aika epärakentavaksi jos lopuksi toivotaan että jotkut (tietyt) naiset tulisivat raiskatuiksi. Ymmärrän logiikan mutta ei se silti oikein ole, ei kuitenkaan ole kyse pahantahtoisista ihmisistä. Muutenkin teksti todennäköisesti aikanaan vieraannutti naisia koska se tulkittiin holhoavaksi. "Ettekö te naisparat nyt ymmärrä kun me järkevät miehet yritämme teitä suojella?" En itse ajattele ihan näin mutta tuollaiset asiat kannattaa ottaa huomioon jos yrittää kerran kirjoittaa myös naisille.

Tämä sukupuolittunut asetelma on hyvin hyvin ikävä. Perussuomalaiset on kuitenkin ihan oikeasti ja huolestuttavasti puolue myös niille, jotka uskovat että heidän kaikki ongelmansa johtuvat naisista ja mamuista - vaikka pitäisi katsoa peiliin.
149  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 25.03.2011 18:30
Olisi toki myös hauskaa keskustella eduskuntavaaleista. Se ei ole sama asia kun maahanmuuttajat, Astrid Thors, pakkoruotsi ja Perussuomalaiset.
No ala keskustella. Sillähän se hoituu.

Itsehän en enää yhtään tiedä ketä äänestän, facebookissa mulla on yksi poliitikko kaverina ja sen ylimakeat edustuskelpoiset päivitykset oksettavat niin paljon etten sitä ainakaan. Vaalikoneiden perusteella kukaan ei edusta minua.
150  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 21.03.2011 00:12
Tuolla äänitalikolla taitaa olla vaan ihan oma vitun tyhmä lehmä ojassa. Ei tuollainen tuhkamuna saa edes rahalla.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 30
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines