Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
61  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 22.09.2012 14:49
Tulipahan katsoa viides kausi Dexteriä käytännössä kahden päivän aikana, kun olen tässä ollut kipeenä. Täytyisi nopeasti katsoa kuudes alta pois, niin pääsi heti seiskan pariin, kun sitä alkaa ilmestyä. Itse olen kovasti pitänyt Dexteristä, mutta kuulemma kuudes kausi on kaikista huonoin. Tiedän kyllä etukäteen jo, mihin kausi päättyy, koska olen nähnyt trailerit uudesta kaudesta. Toivottavasti se ei kauheasti syö nautintoa katselemisesta, mutta uskoisin kuitenkin pitäväni kuudennestakin kaudesta, vaikka se ei olisi ihan niin hyvä kuin edelliset.
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kuntavaalit 2012 : 22.09.2012 14:43
Persuja sitä kai pitäisi äänestää, kun liityin piruuttani niitten nuorisojärjestöönkin ihan mielenkiinnosta. Täytyisi löytää vaan kiinnostava ehdokas. Luultavasti äänestän yhtä, joka on meidän kylältä, niin hän varmasti toisi myös ehdotuksia valtuston käsittelyyn, jotka koskisi meitäkin.
63  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 21.09.2012 14:42
Pääsen minä siihen valikkoon nyt, kun sain sen alkuperäisen samsungin käyttiksen asennettua. En kuitenkaan onnistu roottamaan sitä, mutta se voi johtua siitä, että en vaan osaa. Käytin kuitenkin aika monta tuntia eilen yrittämiseen. Tietenkin, jos osaat neuvoa jonkun hyvän tavan niin siitä vaan. Apu aina kelpaa.
64  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 20.09.2012 23:28
Sain download moden avulla asennettua virallisen käyttiksen. Se kuitenkin palautti kännykän ei-rootatuksi. Ongelmana on se, että en saa millään rootattua sitä uudestaan, jotta voisin asentaa clockworkmoden. Toinen ongelma tässä alkuperäisessä käyttiksessä on se, että se ei tunnista minun sim-korttia enää
Edit: Kokeilin jo lähes kaikkea mahdollista, mutta en onnistunut. Toisaalta voin olla sen verran tunarikin, ettei sen takia onnistunut.
65  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 20.09.2012 20:20
Nyt meni hermot. Sain tehtyä Samsung Galaxy S paperipainon. Ei pitäisi leikkiä custom-käyttiksillä. En tiedä, auttaako enää mikään muu kuin ostaa uusi puhelin. Sain kuitenkin asennutta alkuperäisen käyttiksen takaisin, mutta se ei tunnista minun sim-korttia enää. Olen kaikkeni yrittänyt, että saisin kännykän uudestaan rootattua, mutta mikään ei onnistu. Jos saisin custom-käyttiksen takaisin, niin sitä kautta varmasti alkaisi sim-kortti toimia taas. Onko kenelläkään mitään neuvoja?
66  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 19.09.2012 21:03
Parasta ikinä ehkä  :o
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 19.09.2012 16:52
Jaahas, ensimmäinen aine on sitten kirjoitettu. Ihan hyvä fiilis jäikin yhteiskuntaopista. Toivottavasti sieltä joku M tulisi arvosanaksi. Kaveri kyllä sano heti kokeen jälkeen, että meni ihan päin persettä. En tiedä sitten, oliko yleisesti ottaen vaikea vai helppo.
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 18.09.2012 15:21
Raha ei tee onnelliseksi, vaan se, mitä sillä ostaa. Eräät tutkimukset korostaa sitä, että rahalla ei kannata ostaa tavaroita, jos haluaa olla onnellinen. Sen sijaan se kannattaisi sijoitaa erilaisiin kokemuksiin, jotka tuovat sinulle lisää onnellisuutta.

Ajattele nyt tilannetta, jossa olet laittanut rahasi joihinkin festarilippuihin kavereittesi kanssa. Festariviikonloppu on luultavasti ikimuistoinen kokemus ja sitä voidaankin hymyissä suin muistella kavereitten kanssa vielä pitkään reissun jälkeenkin. Jos sen sijaan olisit laittanut rahasi pelaamiseen, olisiko se antanut sinulle yhtä paljon hyviä muistoja/kokemuksia kuin yksi vaivainen festariviikonloppu. Epäilen vahvasti, että vastaus on ei.

Itsellänikin on se vaan ongelma, että sitä on kovin vaikeata lähteä kokeilemaan jotain uutta. Se on liian helppo jäädä koneelle nysväilee, kun samaa aikaa kokonainen maailma odottaa ulkopuolella ottajaansa. Sitä pitäisi vaan lähteä rohkeasti lähtee omalta mukavuusalueelta pois ja hankkia niitä uusia kokemuksia. Mitä järkeä siinä olisi, että täytyisi elää koko elämänsä samaa muottia käyttäen. Maailmassa on varmasti paljon erilaisia asioita, mistä voisi innostua, kunhan tulisi rohjettua kokeilemaan.

Sitä pitäisi ehkä muodostaa joku lista asioista, mitä haluaisi toteuttaa elämässään ja alkaa sitten toteuttaa sitä listaa pikku hiljaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että parhaimmat asiat tapahtuu kuitenkin ihan spontaanisesti. Pitää vaan rohjeta mukaan silloin, kun siihen tulee tilaisuus.
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 15.09.2012 14:15
Se on kuitenkin päivänselvä asia, että todelliset Nintendo-fanit marssivat viimeistään munat pystyssä kauppoihin silloin, kun paljastuu, mitä Retro Studios kehittää Wii U:lle.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.09.2012 12:25
Crysis 2 tuli ostettua Steamista, kun halvalla sai. En tiedä, ehdinkö sitä lähi aikoihin pelamaan, mutta eiköhän sillä saa jossain välissä tyydytettyä vähän räiskintänälkäänsä. Seuraavaksi ajattelin laittaa ennakkotilaukseen uuden Pokemonin. Saisi jotakin pelattavaa 3DS:lle, ettei vaan kerää kuukaudesta toiseen päällensä pölyä.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 15.09.2012 12:11
Toisaalta vähän harmi, kun ei ole USB 3.0:sta. Ainakin tulevaisuuden kannalta se olisi voinut hyvinkin olla jo tässä mallissa. Ehkä sitten seuraavassa mallissa, jos Nintendo tekee sellaisen.

Itse en olevarmaan hankkimassa ainakaan heti julkaisussa. Petyin niin kamalasti, kun 3DS ostin heti julkaisussa, että en uskalla rahojani laittaa heti ainakaan tähän. Katsellen mielummin pari kuukatta ensin ja sitten harkitsen uudestaan. No, turha tässä mitään on luvata. Kuitenkin olen heti julkaisupäivänä ostamassa.
72  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 13.09.2012 20:36
Kaksi edellistä videota on aihettanut kunnon repeillyt täälläpäin. Kiva on kiusata niillä yhtä ystävääni, joka on aivan fanaatikko Applen suhteen.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 13.09.2012 17:42
http://www.nintendo.com/wiiu

Edit: Zoukalle linkki
74  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2012 22:21
Ei olisi Steve Jobsille kelvannut tämä roska, vaikka ei tämä mikän huono julkistus ollut. Ihmettelen kuitenkin, missä oli ne kuuluisat innovaatiot. Eikö Applella ole enää ketään, joka pakottaisi insinöörit rikkomaan tosissaan omia rajojaan.
Nyt jäädään sitten innolla odottomaan Jollaa. Ainakin niillä on ollut kovat puheet siitä, että he aikovat mullistaa puhelimen käyttökokemuksen. Toivottavasti näin kävisi, koska innovaatio on kuollutta tällä hetkellä matkapuhelinmarkkinoilla.

"Think different, Jolla?"
75  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2012 11:20
Kysymys kuuluukin, paljonko Jobs ehti vaikuttumaan ennen kuolemaansa kehitykseen. Jotenkin tuntuu, että Jobsin kosketusta laitteessa ei kauheasti nähdä. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtumaan paljon matkapuhelinmarkkinoilla, mitä Jobs ei ollut valitettavasti todistamassa, joten se on varmasti muokannut laitetta Jobsin kuolemaan jälkeen, kun Jobs ei pystynyt enää vaikuttamaan omilla visioillaan.. Tänään se sitten nähdään, oliko Jobsilla vielä jotakin annettavaa sen osalta, että kännykästä saataisiin vielä parempi laite.
76  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2012 10:39
Hauska oikeasti nähdä, koska joku keksii jotain aivan uutta. Kosketusnäyttö alkaa olla jo vanha juttu. Toivottavasti Apple olisi sentään kehittänyt jotain innovaatista, eikä vain parannellut speksejä.

Itseäni ainakin kiinnostaa uusi akkuteknologia, joka mahdollistaa johtomaiset akut. Tämä mahdollistaisi ainakin kännykän perinteisen ulkoasun muokkaamista täysin erilaiseksi. Saa nähdä, kuka hyödyntää tätä ensimmäisenä.

Edit: Olisi hauska nähdä, kun uuden iPhonen julkistus olisi täydellinen floppi. Olisi siinä naurussa pitelemistä, kun Applen fanit itkisivät katkerina netissä, kun tällä kertaa ei tullutkaan niin jumalaista laitetta kuin piti. Se on varmaan, että joskus se kupla poksahtaa, kun joku muu tuo markkkinoille jotain sellaista, mitä Applen A-luokan insinöörit eivät ole edes ajattelleet.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 09.09.2012 16:29
Voi vitsi! Sinne meni tripla Perezin takia. Muuten olisi osunut järjestys nappiin. Pientä ketutusta ehkä ilmassa. No, onneksi pistetilanne näyttää aika hyvältä Kimin osalta sentään.
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 08.09.2012 11:29
Tulipahan tänne taas vaihteeksi rekisteröityä. Näköjään minulla oli täällä joku vanha tunnus, mutta poistin sen. Jouduin kuitenkin rekisteröitymään toisella sähköpostilla, kun näköjään ylläpidon toiminta on vähän hidasta tai jotain. Olisi tietenkin voinut olla vähän maltillisempi ja odottaa vielä muutama päivä.

Foorumia olen seurannut jo vuosikausia päivittäin. Varsinkin Ephramin ja muitten urheilusuoritukset on kiinnostanut. Oikeastaan voisin antaa kunnian Ephramille siitä, että itsekin innostuin lenkkeilemään. Nyt olen jo saanut kaksi muutakin kaveria innostumaan. Lisäksi olen innokkaasti mös seurannut Formula-ketjua tällä kaudella, kun Kimi teki paluun. Alunperin eksyin foorumille kuitenkin itse pelaamisen takia, mutta nykyään pelaaminen on vähentynyt huomattavasti, mutta silti pelimaailman tapahtumat aina edelleenkin kiinnostaa.

Ehkä täytyisi vähän itseänikin esitellä eli olen 18-vuotias nuorimies. Käyn tällä hetkellä lukion kolmatta vuotta. Olen kiinnostunut yhteiskunnan asioista, joten jatko-opiskelupaikkakin luultavasti löytyy siltä saralta. Harrastuksista voisin pelaamisen ja lenkkeilyn lisäksi nostaa esille musiikin kuuntelemisen. Musiikkimakuni on vallan monipuolinen ja etsin jatkuvasti uutta musiikkia, jota kuunnella. Ehkä kuitenkin voisin nostaa genreistä kuitenkin suosikiksi kaikkien vihaaman räpin. Kuuntelun kuitenkin monesti sellaista räppiä, jossa on vähän syvällisempi sanoma kuin "Motherfucker".

Mitäs muuta vielä? No, olen todellinen friikki uuden teknologian suhteen. Seuraan erittäin tarkasti, mitä uutta aina markkinoille ilmestyy. Tietenkin myös itsekin täytyy omistaa kaikki hienot vempeleet siltä osin kuin rahapussi antaa periksi.

Joo, en keksi tähän hätää mitään lisättävää.

Sivuja: 1 2 [3]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines