Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19]
541  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 24.06.2007 15:09
Tuoli on muistaakseni Kodin ykköseltä ostettu. Halpa ja ihan mukava, mutta käsinojien puuttuminen on pieni miinus. Helppo siirrellä myös, koska se on taittuva.
542  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 24.06.2007 13:20
Heheh, minä en suostu häpeämään tuota omaa pelinurkkaani, vaikka se kalpeneekin aikalailla noiden muiden viritysten rinnalla. ;D Noh, jotta noin pääsisi sisutamaan, pitäisi ensin varmaan muuttaa vanhempien luota pois. Sivarikämpässä tulee ensi syksynä varmasti olemaan melkoinen sekamelska, kun ainakin kaksi jannua (minä ja Cobaia) yrittää änkeä omia laitteitaan pieneen huoneeseen. Katsotaan uudestaan sitten joskus muutaman vuoden päästä, josko silloin minulla olisi jo vertailukelpoinen peliluola.
543  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 23.06.2007 22:30
Viime aikoina on taas mulle pukannut erroria aika runsaasti. Tossa toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa oli joku bugi, jonka luulin jo korjautuneen, mutta aika takkuiselta vaikuttaa last.fm:n toiminta taas vaihteeksi. Keväällä toimi kokolailla moitteettomista kokoajan. Mistähän lie yht'äkkiä moisia häiriöitä tullut? Serverit varmaan kovilla tai jotain. Sivustokin tahmaa silloin tällöin ikävästi.
544  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 23.06.2007 19:31
No tässäpä pari kuvaa minun pelinurkkauksestani.



Kuten kuvista näkyy, muita konsoleita kuin Wii ei ole. Sitten joskus lisää, kun olen varakas herra.

Televisiona viime syksynä ostettu Grundigin 21-tuumainen kuvaputkitöllö. 200 euroa kustansi eli passeli hinta opiskelijalle.

Keväällä ostin tuon LG:n kotiteatterilaitteiston. Halpa sekin, mutta kyllähän äänistä heti pelkän bassokaiuttimen takia tuli paljon läskimpiä.

Huomatkaa katosta roikkuva kysymysmerkkiblokki. :) Se liittyy penkkaripäivään viime keväältä ja päätin sitten jälkeenpäin tehdä mokomasta sisustuselementin.

Vieressä 4 vuotta vanha tietokone, jolla ei uutuuspelejä enää pelata.
545  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 23.06.2007 19:03
Joo, lopulta minäkin vietin juhannuksen kaveriporukalla, vaikka aluks pelkäsin, ettei saada sovittua mistään illanvietoista mitään. Älyttömästi en juonut. Ei kerennyt edes tulla "hihhulihauskaa". Aamullakaan ei oikein darraa ollut, päätä särki vähän, kun piti mennä sikareita polttelemaan. Väsytti tietenkin myös, nimittäin kun muut oli menny jo nukkumaan, katoin vielä, kun kaveri pelas Mega Manin läpi.

Nukuin 3 tuntia tässä iltapäivällä. Heräsin äsken ja olin vähän sekasin vuorokaudenajasta. Aamulta kovasti tuntu.

Tukasta sen verran Zoukan ja Sharkien keskusteluun, että ite leikkasin keväällä sellasen 40 senttisen letin puolipitkäks ja olihan se hauskaa, kun vanhat maneerit jäi vielä vähäks aikaa. Esim. suihkusta tullessa yritin aina heittää tukkaa silmiltä, mutta eihän se mihinkään menny. :)
546  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 22.06.2007 11:58
Oi tätä onnea! Mega Man!!!! Nyt pitää äkkiä jäydä ostamassa pisteitä jostain kaupasta. Ei perhana! Juhannus... Vasta maanantaina pääsee kauppaan. Argh! Meen sekasin! 300 pistettä vain tilillä tällä hetkellä... :(

Toisaalta ton pelin lataaminen vähän pelottaa. On nimittäin sen verran pahoja pomovastuksia, että voi hermot mennä useammin kuin kerran. Toivottavasti toimii siinä palapelimiehessä, jonka osat lentelee ja kasaantuu sitten aina puolelta toiselle huonetta, elecman+pause -kikka. Jos ei niin mä oon kusessa. :D Samaten se kaksoisolentopomo on kanssa melko paha nakki, mutta kuitenkin helpommin voitettavissa kuin palapelimies, mikä sen oikea nimi sitten onkaan.

Kakkonen on mulle sitten se legendaarisin, sillä sitä tuli Mega Maneista pelattua eniten pienenä. Tulispa pian.
547  Yleinen / Vapaa sana / Re: Hymiöt : 22.06.2007 01:39
Noissa ei yleisesti ole mitään vikaa, mutta tuo kieltä lipova hymiö näyttää aika tunteettomalta sosiopaatilta. Aivan kuin sillä olisi toinen puoli naamasta halvaantunut ja sen takia kieli roikkuu ulkona suusta. Muuten ovat sopivan simppeleitä ja yksinkertaisia, joten kelpaavat nuokin.
548  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 23:31
Muok: Musiikkimaun voi tsekata tuosta: www.last.fm/user/Turilas/.

Kuitti 2.

Heh.. ekaa kertaa kun vilkaisin nimeäsi, päässäni välähti nimi Turisas ja mietin kuunteletkohan sinä Turisasta.
Onneksi on Last.fm, enkä menettänyt yöuniani miettiessä ;- ) Turisas on helvetin kova!
Kyllä vain! Turilasta on saatettu käyttää toisena nimityksenä sodanjumala Turisaasta. Myös Tursas ja Turso viittaa samoihin ympyröihin, joskin näiden kautta Turilas voi tarkoittaa myös eräänlaista merihirviötä. Turilas on myös muinainen jättiläinen, joka sai kalliot vavahtelemaan. En kuitenkaan oo kovin isokokoinen sälli. :) Tuosta sepostuksesta kävi nyt varmaan myös ilmi se, että suomalainen kansanperinne kuuluu myös kiinnostuksenkohteisiini.
549  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 21.06.2007 23:11
Oon käyttäny maaliskuusta asti tätä palvelua. Koukuttava juttu, joskus tulee kuunneltua koneelta langattomilla kuulokkeilla musiikkia ihan vaan sitä varten, että saa biisejä tonne. :) On lisännyt mun musiikinkuuntelua siis melkoisesti. Tässä siis vielä kolmanteen ketjuun mun last.fm -profiili: www.last.fm/user/turilas/

tiongin kanssa musical compatibility Low. You share a few artists in common, including Iron Maiden, Gamma Ray, Finntroll, Sonata Arctica, and Bruce Dickinson.

juf0n kanssa musical compatibility Low. You share a few artists in common, including Iron Maiden, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth, and Finntroll. Tässäpä oli kovia yhtyeitä!

Lloyfin kanssa Medium. You share a few artists in common, including Edguy, Blind Guardian, Iron Maiden, Gamma Ray, and Sonata Arctica.

Fraeonin kanssa ei olla mitään veljeksiä kuin ilveksiä. Ei ainuttakaan samaa artistia. :D

Sarkonin kanssa medium, vaikka samoja artisteja vain kaksi. Akira Yamaoka ja Sonata Arctica.


En oo vielä liittyny mihinkään ryhmään, mutta jospa pelaajalauta-ryhmään liittyisin.



550  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 21.06.2007 17:58
Persana, kun tuli talvella ostettua Cube-versio. Tämä olisi ehkä kiinnostanut enemmän, mutta en kuitenkaan aio samaa peliä uudelleen ostaa. Separate Ways ei yksin sekään riitä nostamaan kiinnostusta 50 euron arvoiseksi. Suomalaiset putiikit kun repivät näköjään kaameat katteet tuosta niin ei kiitos.
551  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 21.06.2007 15:52
Mä olin pitkään ns. hevimiehiä enkä kuunnellut oikein mitään muuta musiikkia kuin metallia. No, tuossa reilu vuosi sitten viisastuin ja aloin laajentamaan musiikkitottumuksiani. Aikalailla laidasta laitaan tulee siis kuunneltua nykyään musiikkia, suosikkigenreinä tuo vanha rakkaus metalli, electronica ja hip-hop, enkä enää miksikään hevariksi itseäni kutsuisi. Ehkä jonkinlainen vastareaktio tälle nykyiselle buumille. :)

Suosikkiartisteja: Ehdoton lemppari ja lähes jumalolento on Blind Guardian, joka on saksalainen 1980-luvun lopulla perustettu speed/power metal -poppoo. Tämä on tosiaan laadukasta poweria eikä mitään tusinatilutusta, mitä tulee nykyään joka tuutista. Viikon päästä viikonloppuna pääsen todistamaan bändin esiintymistä livenä Tuska-festivaalilla. :P Muita metalliartisteja, joita kuuntelen ovat mm. Dark Tranquillity, Edguy, Iced Earth, Bruce Dickinson, Iron Maiden jne. jne.

Hip-hop -musiikkia kuuntelen melko valikoivasti. Perinteinen gangsta-rap -meininki ei oikein pure minuun vaan pidän enemmän svengaavasta materiaalista. Looptroop kaikkein parhaana esimerkkinä kenties. Promoen ja Embeen soolotuotantoa on tullut myös kuunneltua. Eilen ostin The Streetsin Original Pirate Materialin, joka on kieltämättä kova levy.

Muita artisteja, joista pidän ovat mm. Zero 7, Sia, Sigur Rós ja Massive Attack. Pelimusiikkiakin kuuntelen silloin tällöin. Akira Yamaokan Silent Hill -sävellykset ovat nerokkaita ja parasta pelimusiikkia, mitä maa päällään kantaa. Retrommasta päästä suosikkejani ovat Mega Manien ja Castlevanioiden musiikit.

Musiikin waretusta en hyväksy muuta kuin aivan erityisissä tapauksissa, joissa ei ole mahdollista saada jotain levyä muuta kautta. Omassa levyhyllyssä on reilut 130 levyä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Kuten esittelyketjussakin mainostin, musiikkimakuni käy tiivistetysti ilmi osoitteesta www.last.fm/user/Turilas/.
552  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Leffaostokset : 21.06.2007 15:08
Täällä tuskin pilkkua viilataan, joten hankitut tv-sarjojen kaudetkin voi varmaan ilmoittaa. Ostin viime viikolla Cdonista Kylmän ringin ykköskauden hintaan 17,95 €. Näyttäs olevan vieläkin samalla hinnalla, eli ei paha jos sarjasta tykkää. Samalla varasin heinäkuun alussa ilmestyvän kakkoskauden, jonka hinta varaamalla on 20,95 €. Anttilassa kiskotaan noista kolmekymppiä...

Muok: kirjotusvirhe
553  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 13:37
Mä oon tähän mennessä ladannut 5 peliä: Super Mario Brosin, Sonicin, Castlevanian, Bomberman '93:n sekä Kirby's Adventuren. Huippupelejähän siellä ois vaikka millä mitalla, mutta kun OP:n Visa Electronilla ei toimi tuo systeemi, vaikka oon säätäny ne nettikauppaominaisuudet päälle. Pitää siis ostaa niitä kortteja ja tämä rajoittaa hieman noiden VC-pelien hankintaa. Ehkä sinänsä ihan hyvä asia. :)

Nintendon Classic-controller -rahastukseen mä en lankea. Törkeää suunnitella SNES-peleihin kontrollit päin honkia ja vaatia näin pelaajia ostamaan upouusi 30 euron ohjain. Mä oon kehittänytkin hyvän tyylin, millä voi pelata esim. Super Mario Worldia ilman ongelmia Cube-ohjaimella. Etusormen kun laittaa Y-napin päälle, voi juosta ja hyppiä vaikka millä mitalla samaan aikaan. Peukku jää siis vapaaksi A:lle ja B:lle. Pienen totuttautumisen tarvitsee, mutta ei mulla ollu suurempia ongelmia lopulta noin pelata. Analogitatti on kieltämättä vähän heikko noihin peleihin ja Cube-ohjaimen ristiohjain on aika käyttökelvoton. Ehkäpä joskus vielä tuollainen klassinen pitää ostaa.
554  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 21.06.2007 13:18
Minähän se tuossa omassa avatarissani komeilen. Yritin vääntää jonkinlaisen kansallisromanttisen, hämärän kuvan kerran itsestäni. Parempi versiokin on olemassa, jossa jätin taivaan siniseksi, mutta sitä ei netistä löydy tällä hetkellä mistään, joten oli tyytyminen tuohon kokomustavalkoiseen.
555  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 21.06.2007 13:12
Mä en tiedä vielä, missä huomenna vietän juhannusaattoa. Kaveriporukka ei saa päätettyä, mihin kukin on menossa tai että vietetäänkö juhannusta yhdessä. Jos ei, niin sitten vietän keskikesän juhlan kotona hyvää grilliruokaa syöden ja saunoen. Vihta pitää joka tapauksessa juhannussaunaan tehdä.

Viime vuonna vietin juhannuksen Nummirockissa, mutta tänä vuonna oli niin surkeat esiintyjät, ettei kiinnostanut lähteä sinne pelkästään sorbusta ryyppäämään.
556  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 12:55
Moro! Ajattelin, että josko tälle foorumille passaisi hypätä mukaan, kun en tuolla Pelaaja-lehden sivuilla koskaan jaksanut aloittaa kirjottelemista. Eli mä oon 18-vuotias keväällä valmistunut ylioppilaspoika. Asustelen Jyväskylän seudulla vielä tällä hetkellä vanhempien luona. Syksyllä alkaa siviilipalvelus ja samalla on edessä muutto sivarikämppään. Pelaamisen lisäksi harrastelen iaidoa, lenkkeilyä ja kuntoilua.

Pelaajataustastani: Olen sellainen uudelleenherännyt pelaaja. Pentuna pelailtiin meillä NES:llä ja kaverin luona SNES:llä. Noilta ajoilta suosikkipelejä ovat mm. sellaiset klassikot kuin Super Mario Bros. 3, Super Mario World, Mega Man 2, Tecmo Cup, Super Metroid ja monet muut joita ei nyt jaksa luetella. Toinen kaveri osti sitten Nintendo 64:n, mutta tässä vaiheessa mä olin jo pudonnut "skenestä", eli siirtynyt tietokonepelaamiseen. Pleikkarisukupolvet ovat jääneet aika paljolti multa paitsi. Kaverin luona olen joskus joitain tärkeimpiä pelejä pelannut.

Tietokoneella tuli sitten pelailtua monta vuotta, mutta en koskaan pitänyt itseäni varsinaisesti "pelaajana". Uusi herääminen tapahtui sitten lukiossa, kun näin kaverilla Nintendo DS:n ja samana syksynä kuulin Wiistä. Eli kyllä, olen kliseinen Nintendon pelaamisen maailmaan uudelleen houkuttelema uusvanha pelaaja. :) Ostin tuolloin talvella 2005 mainostenjakorahoilla DS:n, jolle on nyt kertynyt viitisentoista peliä. Suosikkeina Phoenix Wrightit (eilen oli muuten oikiksen pääsykoe...) ja Castlevaniat. Phoenix Wright on oikeastaan mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaista pelisarjoista.

Wiitä odottelin kuin kuuta nousevaa. Uusi ohjaustapa kiinnosti mielettömästi. Asenne oli pitkään mulla sellanen, että tykkään pelata enemmän pirteitä pastellipelejä. Nyt kuitenkin Wiin ostamisen myötä olen alkanut kiinnostua myös 360:n sekä PS3:n tarjonnasta. Rahat eivät vaan riitä, sillä kohta pitää elää 3,5 euron päiväpalkalla. Wiille on tähän mennessä kertynyt 6 peliä ja samalla olen alkanut tutustua Gamecuben tarjontaan, mikä meni aikoinaan multa ihan ohi.

Tulipahan tarina. Loppuun vielä tiivistelmäksi lempipelisarjani: Mega Man, Phoenix Wright, Castlevania, Silent Hill ja itsestäänselvät Mariot ja Metroidit tietenkin.

Kuitti.

Muok: Musiikkimaun voi tsekata tuosta: www.last.fm/user/Turilas/.

Kuitti 2.
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines