Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 19
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 19.11.2008 16:24
Tecmo Cup - Jalkapallo + animehömpötyssupervoimailu = paras urheilupeli
Duke Nukem 3D - Pikselitissit, jotka mullistivat ainakin minun elämäni 6-vuotiaana. Muutenkin aikoinaan räiskintäpelien eliittiä, vaikkei hiiritähtäystä ollut vielä keksitty.
Metroid Prime - Taidepaukku ja erittäin syvän immersion tunteen tarjoava peli.
Mass Effect - Kukapa ei olisi huomannut tajunnan jossain vaiheessa räjähtäneen ja Shepardin pesiytyneen sinne tilalle tämän pelin läpäisyn aikana.

Muok. En lisännyt Falloutia.
122  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 19.11.2008 14:18
Nyt olen kolmen Dark Horizon (2. edition) -pullon onnellinen omistaja. Kirpaisi lompakossa aika mukavasti (41 euroa), mutta näistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Tai no, tuskin varastointia hirveäksi lystiksi voi nimittää. Kaikkia en malta kuitenkaan varastoida, vaan yksi pitää juoda tuoreeltaan, kunhan sakka tasoittuu tässä parin päivän sisällä. Toinen pullo pitää korkata sitten ensi syksynä niinkuin pullossa suositellaan ja kolmas jää hamaan tulevaisuuteen johonkin juhlatilaisuuteen nautittavaksi.
123  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 13.11.2008 21:02
Oon kuunnellu aika ahkerasti Asan Terveisiä kaaoksesta -levyä ja huomannut, että tuli ehkä Asaan tutustuttua väärän albumin kautta, kun ostin Loppuasukkaan viime keväänä. Loppuasukas on sinällään mainio, mutta vaatii täysin avautuakseen selvästi Asan aiemman materiaalin tuntemista.

Terveisiä kaaoksesta puolestaan... Asa on nero. Taustat ja tajunnanvirtalyriikat menevät sellaisiin sfääreihin, että joka kuuntelukerralla aivot heittävät kuperkeikkaa. Parhaina biiseinä levyltä erottuvat Uniaika Silent Hill -tunnelmaisine taustoineen sekä Ikkunapaikka. Parhaat riimit löytyvät kuitenkin kappaleesta Vaaranmaa: "Vaaranmaassa Marski anto revolverin Dalai Lamalle, Runeberg sai tortun naulanpäähän ja pulunpaskaa olkapäille." NEROKASTA! Levy on niin tajunnanräjäyttävä, että melkein kyynel valahtaa poskelle.

Asa on 2000-luvun suurin ja nerokkain suomalainen runoilija.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 11.11.2008 18:16
Onpas sitä tullut oltua hiljainen laudalla viime aikoina, mutta Ohrapirtelöt-ketjuun tulevat viestit aktivoivat minut aina.

Minäkin hyppelin riemusta, kun hoksasin, että jouluoluet ovat tulleet Alkoihin. Tämän vuotisista jouluölppösistä on nyt maistettuna Stallhagen Julbock, Gulden Draak Vintage ja Aventinus Weizen-Eisbock. Jääkaapissa odottaa tätä iltaa St. Peters Winter Ale ja innolla odotan, että pääsen Aecht Schlenkerla Rauchbier Urbockia maistamaan, sillä miedompi Märzen-versio on yksi suosikeistani.

Aventinuksen vehnäjääpukki oli kyllä mielenkiintoinen tapaus. Maku, tuoksu ja olemus olivat melko sahtimaisia sillä erotuksella, että komeaa vaahtoa oli hitosti ja hiilihappoa jopa vähän liikaa. 12% vahvuus takasi, että tuli pieni iltakänni - toisaalta vahvuus tuntui lämmittävyytenä joka sopii aina talveen. Hieno olut, mutta minunkin kirjoissani haastava.

Muutenkin on tullut uusia tuttavuuksia maisteltua viime aikoina. Plevnan Petolintu oli hieno osoitus siitä, kuinka pils voi myös olla ns. "extremetapaus". Rapsakka, suutasupistava ja erittäin voimakas humalointi eli namppaa. Salhojankadun Pubissa join Tampereella Liefmansin Glühkriekin, eli "glögilambicin", joka lämmitetään 70-asteiseksi nauttimista varten. Ai että, kun saisi sitä jouluksi.

Joulu on ehdottomasti oluenystävän sesonkiaikaa! Oktoberfest-oluetkin ovat niin tylsiä, etteivät syksyn baijerilaiset koskaan herätä minussa mitään innostusta.

Muok: Niin, ja Slottskällanin Imperial Stoutiakin olen pari pulloa juonut. Oiva korvike Nøgnen IS:lle, mutta makeutensa takia kaipaa ehkä hieman kypsyttelyä. Oppigårdsin Indian Tribute on myöskin kokeilemisen arvoinen tapaus. Se ei ole india pale alejen sarjassa mitään karskeinta luokkaa, mutta nautittava ja miellyttävästi humaloitu kuitenkin.
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.10.2008 16:42
Ostin serkulle synttärilahjaksi Shadow of the Colossuksen, sillä löysin pelin aika hyvään hintaan ja lisäksi serkun pelivalikoima on hivenen lisenssipainotteista, joten ajattelin kokeilla, sopisiko vähän laadukkaampi julkaisu hänen makuunsa. Tietenkin taka-ajatuksena oli myös se, että pääsisin vihdoin itse pelaamaan kyseistä peliä. ;)

Kolmanteen kolossiin asti ehdin vasta pelaamaan, mutta kerronpa muutamia fiiliksiä pelistä. Ensinnäkin, pelin viehätys perustuu tähänastisten kokemuksieni mukaan perustavanlaatuisesti siihen, että tekee mieli nähdä, minkälainen se seuraava jättiläinen on. Kolossit ovat henkeäsalpaavia ja taistelut kekseliäitä. Muu maailma ei oikeastaan ole ollut kovin kiehtova, sillä lähinnä tekee mieli päästä mahdollisiman nopeasti seuraavalle jätille. Tietenkin ympäristöt luovat vaihtelevuudellaan tunnelmaa, mutta ainakaan pelin alussa maailman suunnittelu ei häkellytä.

Pelimekaniikan toivoisi olevan tämän tyyppisessä pelissä viimeistellympää. Ärsyttävää, kun peli perustuu kiipeilyyn ja hyppelemiseen, mutta hahmo ja varsinkin ratsu käyttäytyvät välillä vähän miten sattuu. Vähitellen näihin pelimekaniikan puutteisiinkin tottuu, mutta kokemus olisi huomattavasti nautinnollisempi, jos ei tarvitsisi kiroilla noissa hyppely ja kiipeilykohdissa kameraa tai ohjaustuntuman heikkoutta.

Joka tapauksessa Shadow of the Colossus vaikuttaa todellakin peliltä, joka on pakko kokea. Tunnelma on niin hieno taisteluissa, että puutteet pelimekaniikassa jäävät taka-alalle ja uudestaan jaksaa yrittää, vaikka kuolisikin kehnohkon kontrollin takia. Hienoa oli myös se, että serkkukin tuntui tykkäävän pelistä.
126  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.10.2008 00:18
No niin ihmiset, sitten taas herätys siihen, kuinka kriittisesti MTV3:n toimittamia juttuja pitää seurata. Tämän illan kunnallisvaalipaneelissa satuttiin siteeraamaan Turun kunnallisvaaleissa ehdolla olevaa Jiri Kerosta. Siteeraus esitettiin Timo Soinille, jolta kysyttiin Perussuomalaisten mahdollisista rasistisista asenteista ja lainaus oli ilmeisesti tarkoitettu hänelle iskuksi vyön alle. Lainaus meni näin: "ihmisellä on täysi oikeus sanoa 'mä vihaan vittu nekruja ja jutkui ja hurrei ja ryssiä!!' ja oikeus pitää natsilippua parvekkeella". Tämän jälkeen Soinilta kysyttiin, mitä mieltä hän on tällaisista Perussuomalaisten ehdokkaista.

Oikeasti kyseinen kappale tekstiä menee näin: "Samalla tavalla ihmisellä on täysi oikeus sanoa 'mä vihaan vittu nekruja ja jutkui ja hurrei ja ryssiä!!11', koska kyseessä on loppujen lopuksi pelkästään ihmisen oma mielenilmaisu. Jos puolestaan ihminen sanoo 'hakataan kaikki skinheadit', hän voi syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Pelkkä natsistisen symbolin käyttäminen ei ole kiihottamista kansanryhmää vastaan, koska symboli ei varsinaisesti sano mitään konkreettista mihinkään suuntaan. Symbolin esittäminen voi johtua yhtä hyvin kännihuumorista, aidosti fasistista mielipiteistä kuin pelkästään esteettisestä mieltymyksestä. Yksikään noista kolmesta tekijästä ei ole Suomen laissa rikos, vaikka 'suvaitsevaiset' tahtoisivatkin kriminalisoida mielipiteitä."

Kyseinen blogimerkintähän koskee siis sitä, mikä on Suomen lain mukaan kiihottamista kansanryhmää vastaan ja mikä ei, eikä kirjoitus ole minkäänlainen asenteellinen rotuvihan tunnustus, kuten "maikkari" yritti asian pukea irroittamalla pari lausetta täysin asiayhteydestään ja liittämällä ne yhteen.

Tässä vielä koko blogimerkintä.
Ja tässä Kerosen kommentti "maikkarille" blogissaan.

Pelottavaa tässä on se, että jos en sattuisi tuntemaan kyseistä Jiri Kerosta ja lukemaan hänen blogiaan, olisi tuo "maikkarin" lainaus mennyt minullekin täydestä läpi. Mitähän kaikkea paskaa sitä onkaan tullut nieltyä kaikkina näinä vuosina... Politiikkani "maikkarin" suhteen taitaa tästä lähtien olla se, että en usko mitään, mitä sieltä sanotaan.
127  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 20.10.2008 22:47
Psykologi: Miksi Suomi hyväksyy tappavan harrastuksen?

Mikäs tuossa viheltäen lensi pääni vierestä?! Perkele, taisi olla maalaisjärki!

Hienoa, Jaana Haapasalo! Sait minut jälleen tuntemaan epätoivoa tämän maan joidenkin kansalaisten älykkyyden vuoksi. Eipä voi ihminen enempää luonnosta ja todellisuudesta vieraantunut olla. Heheh, vai että pitää hän metsästystä oikein epänormaalina harrastuksena... No, tapetaan ne hirvet sitten jahtien sijaan autokolareissa, mikä varmasti tyydyttäisi Jaana Haapasaloa. Huoh. Masentavia tällaiset muka-tietäjät. :(

Onneksi suurin osa kansasta tuntuu hesarin keskustelupalstan perusteella olevan vielä täysissä järjissään.
128  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jalkapalloa : 18.10.2008 20:22
ME NOUSTIIN LIIGAAN, ME NOUSTIIN LIIGAAN, OLEEOLEEOLEE!! HAHA! JJK ensi kaudella Veikkausliigassa. Mtasissa oli tänään uskomaton tunnelma ja pelin jälkeen järkäärit eivät mahtaneet mitään muutaman sadan ihmisen pitch invasionille! Tämä päivä tulee olemaan yksi elämäni parhaista.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.10.2008 23:35
Sain vihdoin pelattua Mass Effectin kokonaan läpi. Toista kertaa pelasin siis, sillä ensimmäisellä kerralla en päässyt loppuun asti kaverin vietyä boksinsa pois. Loppuhuipennus oli pelissä tosiaan melkoinen ja nyt ei jaksaisi millään odottaa jatkoa. Ehdottomasti yksi parhaista pelikokemuksistani ja myös yksi koukuttavimmista sellaisista.

Jännä juttu, että toisella pelikerralla tein melkein samat valinnat kuin ensimmäiselläkin. Ilmeisesi persoonallisuuteni ohjailee siis pelaamistani, enkä viitsi tehdä mielestäni paskoja valintoja vain sen takia, että näkisin, mitä sitten tapahtuu. Kuitenkin tällä kertaa otin ryhmään Liaran Wrexin tilalle. Garruksesta en voinut millään luopua.

NP: Faunts - M4 (part ii). Miksi kaikki hehkuttivat viime vuonna vain jotain Portalin loppudemobiisiä, kun Mass Effectin lopussa oli tällainen mestariteos? Kymmenisen kertaa olen kuunnelut kappaleen nyt peräjälkeen ja ei helvata, mikä mestariteos. Sopi myös oivasti Mass Effectin tunnelmaan lopputekstien aikana.
130  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 06.10.2008 20:13
Ihan pian Alkoissa:

Oppigårds Indian Tribute
Slottskällans Imperial Stout
Broughton Champion Double Ale

Mielenkiintoisia oluita varmasti luvassa ja ratebeerin mukaan voi odottaa jopa herkullisia oluthetkiä.
131  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jalkapalloa : 05.10.2008 21:30
Ja tommosen räkäsen pokaalinko saitte Tampereen 6. divarin piirimestaruudesta? :???: Onnea joka tapauksessa nousun johdosta. :)

Jos pureskelisin kynsiä, olisin tällä hetkellä varmaankin kynnetön, sillä sen verran on viime aikoina jännittänyt JJK:n kamppailut Ykkösessä. Nyt näyttää hyvältä, sillä Jyväskyläläiset ovat sarjakärjessä kahden pisteen erolla Viikinkeihin. Harmittaa vietävästi, että eilinen kiimaottelu jäi väliin. Ensi viikonloppuna onkin sitten Superlauantai, sillä ensin menen katsomaan, miten JJK upottaa Atlantiksen ja sitten naapuristadionille seuraamaan Suomen taivalta kohti Afrikkaa.

Tänään kävin katsomassa Veikkausliigan kärkiottelun Inter - Honka, ilmaiseksi kun lipun sain ainejärjestöltä. Kivasti satoi eturiviin vettä. Tietenkin Turussa asuvana toivoisin nyt Interin mestaruutta, mutta eipä tämä åbolainen porukka, sen paremmin kuin se toinenkaan, heilauta viisaria suuntaan eikä toiseen.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 30.09.2008 15:15
Se on eri sormi.

Hemmetti soikoon, kun en pääse lataamaan Mega Man 9:ää kuin vasta jouluna. Ei ole sellaista nettiä missään, mistä voisi ladata, ja vasta jouluna olen menossa seuraavan kerran pidemmäksi aikaa kotikonnuilla käymään. Kertokaas, kun jännittää, miten musiikit toimivat pelissä? Onko ehtaa Mega Man -laatua vai pelkkää tylsää taustatäkytystä?
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 30.09.2008 14:54
Viilennystä hieman tännekin, ennen kuin luisutaan konsolisodan puolelle. Eli muistakaapi käyttäytyä ihmisiksi. Muuten alkaa soo soo -sormi herisemään.
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.09.2008 13:30
Muistakaahan, että Pelaajalaudan on tarkoitus tarjota laadukas ja kehittävä ympäristö peleistä jorisemiselle. Nämä jatkossa jossain Tilt-Tv -foorumeilla kakkosnickillä kiitos.
135  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kauhajoen kouluammuskelu : 25.09.2008 14:56
Muista, että Saari ei ollut alaikäinen...
Tämä onkin mielenkiintoinen, juttu, jonka oikeastaan kaikki toimittajia myöten ovat unohtaneet. Matti Saarihan oli 22-vuotias eli aikuinen mies, eikä enää alaikäinen. Silti lehdissä kirjoitellaan, kuinka vanhempien täytyy olla tarkkana lasten netinkäytöstä ja valvoa heitä. Eivätpä kuitenkaan vanhemmat yleensä valvo kovinkaan tarkasti 22-vuotiaita lapsiaan ellei ihan peräkammarinpoika ole kyseessä. Jännästi keskustelu on siis nurjahtanut lasten ja nuorten netin käytön valvontaan.
136  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kauhajoen kouluammuskelu : 24.09.2008 10:41
Jep, ei metsästystä millään voi lopettaa, joten tällainen aseiden totaalikieltäminen ei tule Suomessa kysymykseen. Kuolisi nimittäin rutkasti enemmän ihmisiä vauvasta vaariin sitten hirvikolareissa, jos kannat päästettäisiin vapaasti kasvamaan. Sen sijaan järkevänä pitäisin sitä, että tarkkuusammunta-aseet pidettäisiin lukkojen takana ampumaseurojen tiloissa ampumaratojen yhteydessä, ja ne luovutettaisiin vain radalle ja otettaisiin takaisin kaappiin, kun harrastaja lähtee. Sama homma voisi toimia metsästysaseiden kanssa. Ne pidettäisiin metästysseuroissa lukkojen takana ja luovutettaisiin kantajilleen ennen jahtia.
137  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kauhajoen kouluammuskelu : 23.09.2008 21:10
Lynkkausporukalle tarvetta, jos todella tulevat noita hautajaisia häiritsemään?

Erittäin valitettava tapaus jälleen ja syntipukkia etsitään tietysti yhdestä jos toisestakin suunnasta. En esitä nyt mitään ehdottomia totuuksia, mutta itse olen pohdiskellut, että tällaisia väkivaltaan taipuvaisia itsemurha-alttiita ihmisiä on varmasti ollut aina, mutta se sosiaalinen paine, joka ennen esti heidän tekonsa, on nykyään maatalousyhteiskuntaan kuuluvaa historiaa. Ennen vanhaan ennen tällaista tekoa olisi pitänyt miettiä mm. suvulle aiheuttamaansa häpeää, mutta nykyisessä täysin juurettomassa ja välinpitämättömässä kulttuurissa ei aina ole sellaista yhteisöllistä klikkiä, joka viime kädessä teon estäisi.
138  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 22.09.2008 18:24
Sait ylipuhuttua minut. ;)

Muok: Eikä muuten ole hassumman näköinen tuo Matulan morsian. Niin sitä pitää, Matula!
139  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 22.09.2008 10:39
Matula meni naimisiin!

Ooh, idolini Matula on avioitunut 29-vuotiaan opiskelijan kanssa. Millainen roolihahmo, sellainen näyttelijä pätee tähän tapaukseen, sillä Claus näköjään saa tosielämässäkin nuorta pesää. Onnea Matula!
140  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 21.09.2008 22:34
Turvallisuutta uhkaavia tihutöitä tapahtuu rautateillä päivittäin

Huh, eipä taas joillakin äidin pikkukullannupuilla paljon päätä pakota. Aivan käsittämätöntä hölmöyttä. Kyllä terveesti kasvatetun pikkulapsenkin pitäisi hahmottaa tuollaisen toiminnan vaarallisuus, saati sitten yläasteikäisten tai sitäkin vanhempien. Imbesillit!

Toinen uutinen samasta aiheesta
Lainaus käyttäjältä: Hesari
"Parikymppiset miehet saivat muutama viikko sitten tuomiot yhdeksän liikennetuhotyön yrityksen lisäksi myös muun muassa yli sadasta polkupyörävarkaudesta ja joistakin kellarimurroista. Vankeustuomioiden pituudet vaihtelivat vuodesta ja viidestä kuukaudesta vuoteen ja kymmeneen kuukauteen. "
  :???: Vai pitäisikö ennemminkin sanoa, että parikymppiset lapsen tasolle jääneet poikaset?
141  Yleinen / Vapaa sana / Re: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 20.09.2008 16:36
Muokkasin aiheen otsikkoa niin saadaan selvemmin nämä aiheet tämän otsikon alle. Kuitenkin opiskelu ja opiskelijaelämä on niin keskusteluaherättävä aihe, että Mitä tapahtui tänään? -ketjun sijaan parempi paikka opiskelijaelämäkeskustelulle on täällä.

Meilläkin oli kastajaisissa reilu viikko sitten aika mielenkiintoisia juttuja, kuten raa'an kananmunan passaamista suusta suuhun sekä eräänlaista seksiasentopantomiimia, jossa asennoilla muodostettiin kirjaimia ja lopulta sanoja. Kivaa oli ja ilmaista viinaa oli tietenkin niin paljon, että tuli oltua ihan kivassa tunnelissa, vaikka itse yleensä pitäydynkin kohtuudessa. Muok: Ainiin, asusteenahan oli sukkahousut housujen päällä, paidan päällä ja päässä sekä stringit sukkahousujen päällä. Harvinaisen tyylikäs olo oli juuri silloin.
142  Yleinen / Vapaa sana / Re: Opiskelu : 19.09.2008 14:40
Eilen oli ensimmäistä kertaa bolognenpunaiset haalarit käytössä, joskin vielä kovin tyhjinä, sillä en ole ehtinyt kuin neljä merkkiä niihin ompelemaan. Merkkien ompelu oli kyllä aluksi tuskastuttavaa, varsinkin kun laitoin ensimmäisen merkin vahingossa väärälle puolelle lahjetta ja väärinpäin, joten kolmen vartin työ meni hukkaan. Neljäs merkki sen sijaan kiinnittyi jo vallan näpsäkästi ja ompeleminen oli jopa hauskaa. Saisipa jostain Pelaajalauta-merkin, se vasta komea olisikin. Ja oikkarina tarvitsisin tietenkin Phoenix Wright -merkin jostain, mutta enpä ole löytänyt. Kenelläkään ajatusta, mistä Ace attorney -merkin voisi saada?

Eka tenttikin oli tosiaan eilen ja melko luottavainen olen sen suhteen, että läpi pääsen. Mikään ei tietenkään ole täysin varmaa. Onneksi nyt voi kuitenkin hetken olla lukematta.
143  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 19.09.2008 14:33
Hienoja uutisia! Vaikka Alko on viime aikoina supistanut olutvalikoimaa varsinkin sieltä laadukkaasta päästä, tulee sinne vihdoin jotain tilallekin. Lokakuussa rakkaaseen monopoliliikkeeseemme saapuu nimittäin Slottskällanin Imperial Stout, jota monet tuntuvat pitävän jopa Nögnen vastaavan veroisena. Puteli tulee 0,33 litran koossa, joten hintakaan (jotain 3,5e) ei ole niin suolainen kuin monissa muissa pohjoismaisissa pienpanimo-oluissa, jotka on laskettu 0,5 tai 0,6 litran pulloihin.

Viime aikaisista uutuuksista kehuisin North Coast Brewingin Red Seal Alea. Erittäin mukavan kitkerästi humaloitu pale ale, joka osaltaan korvaa mm. Sierra Nevada Pale Alen ja Brooklynin East India Pale Alen poistumista.

Turusta löysin Länsikeskuksen Cittarista Vakka-Suomen panimon Prykmestar oluet, eli Pilsin, Schwartzin ja Pale Alen. Olen maistanut vasta Pale Alen, joka oli ihan kohtalainen sarjassaan. Mukavaa, että ovat kuitenkin ryhtyneet tekemään myös pintahiivaoluita. Lokakuussa on lisäksi Vakka-Suomen panimolta tulossa savuolut Hyviin olutravintoloihin! Nam, sitä pitää mennä heti Mallaskukkoon maistamaan.
144  Blogit / Fyysinen Preesens7 Finland Blog / Re: Pohdintaa sotapeleistä.. : 17.09.2008 19:06
Muutama kuukausi sitten oli Pelaajassa kolumni siitä, että mitäpä jos toiseen maailmansotaan sijoittuvassa pelissä pelattaisiinkin natsien ja heidän liittolaistensa puolella. Minä olen jo pitkään ennen tuota artikkeliakin fantasioinut hyvin tarinavetoisesta sotapelistä, jossa taistellaan akselivaltojen puolella. Kyseinen aihe avaisi nimittäin aivan eri näkökulman toiseen maailmansotaan ja mahdollistaisi aivan hervottoman hyvän tarinan. Sotilaiden kautta voitaisiin käsitellä heidän suhtautumistaan Hitleriin, mahdollisiin huhuihin tuhoamisleireistä ja ylipäätänsä koko Kolmanteen valtakuntaan. Mitä SS-mies ajattelee toimiessaan keskitysleirin vartijana? Ovatko kaikki natsit hirmuisia petoja ja sairaita äpäriä niinkuin yleensä popkulttuurissa annetaan ymmärtää? Eipä homma ollut niin mustavalkoinen kuin mitä meille voittajavaltioiden historian kautta näytetään.

Tänä olisi todellinen aikuisten peli. Tässä minun unelmien sotapelissäni kuvattaisiin myös keskitysleirien kauheita oloja. Tämän vuoksi peli ei koskaan saisikaan julkaisulupaa missään, koska tehtäviin saattaisi sisältyä mm. zyklon-b:n pudottamista "suihkuhuoneeseen". Välidemossa sitten näytettäisiin kuinka "sankari" kokee kauheita moraalisia dilemmoja tekemisistään samalla, kun vieressä paatunut SS-konkari nauraa merimiesnaurua.

Ja kukapa ei tahtoisi tykittää suomalaisena sitä ryssää silmien väliin? Saksan liittolaisten mukaan vetäminen mahdollistaisi nimittäin myös jatkosodan taisteluiden kuvaamisen. Tarttuisipa joku aiheeseen...
145  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 16.09.2008 22:43
Ei tässä vielä jano ala olemaan, vaikka vesi on ollut talosta poikki ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta koko illan. Pieni flunssa ja köhä vielä siihen päälle niin kurkku on kyllä kuiva kuin santapaperi. >:(
146  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 12.09.2008 21:47
Loost Koos on aika menevää, tollasta pöhköä http://www.youtube.com/watch?v=skCTCKo54tI
Ooh, kiitos varsinkin tuosta. Erinomaista kamaa, johon pitää ehdottomasti tutustua paremmin.
147  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 12.09.2008 10:19
Mä koin herätyksen hip-hop -musiikkiin joskus pari vuotta sitten ja sitä ennen olin sitä mieltä, että "räppi ei oo musiikkia". Huomasin jossain vaiheessa, että kaverin soittamat Looptroopin biisit kiehtoivat, mutta meni kuitenkin aikaa, ennen kuin itse ostin Looptroopin levyn. Nykyään kyseisen porukan levyt ovat melkeinpä lempimusiikkiani. Svengaavaa ja kekseliästä musiikkia. Myöhemmin on tullut ostettua sitten myös Promoen ja Embeen soolotuotanto levyhyllyyn.

Suomalaisiin rap-artisteihin en ole vielä liiemmin ehtinyt tutustua, mutta sekin projekti on kyllä työn alla. Lähinnä Asaa olen näistä suomalaisista kuunnellut ja olen kyllä pitänyt. Pitäisi lähteä siitä sitten laventamaan ja sopii suositella jotain ehkä minun makuuni sopivaa.
148  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jalkapallokesä 2008 : 10.09.2008 22:36
Aijaijaijaijai. Meinasin kuolla tuon ottelun aikana. Baarissa olin seuraamassa sitä ja olipa melkoista vuoristorataa. Viimeisten kymmenen minuutin aikana maistoin sydämeni suussani, sillä se oli kovaa vauhti pyrkimässä kurkkuun ja siitäkin eteenpäin. Ennakkoasetelmiin nähden 3-3 oli hyvä tulos mutta pelin jälkeen tosiaan pieni pettymys. Silti: KIIMAAAAAA, HUUHKAJAT!

Muok: Viikonloppuna lähden pitkästä aikaa kotikonnuille Keski-Suomeen ja päämotiivi tälle reissulle on tietysti JJK - AC Oulu -matsi, joka ratkaisee aika paljon tämän syksyn Ykkösen nousutaistelun kannalta. Melkoinen kiimaviikko siis menossa.
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition : 02.09.2008 17:46
Ihmeen hiljaiselta tuntuu mun mielestä tämä syksy tai sitten oon vain unohtanut kaikki tärkeät julkaisut.

Dead Space
Trailereiden perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mitä olen ensitestiraportteja lukenut, peli myös toimii kaikinpuolin hyvin. Enpä ole monesti odottanut EA:n peliä kaikkein eniten.

Gears of War 2
Tottakai Gears of War 2 kuuluu tähän listaan. Ensimmäinen osa oli kaksinpelinä makeaa herkkua, mutta nyt on vain pelko persiissä, että löytyykö täältä Turusta tuohon GeoW2:n julkaisuun mennessä kaveria, jota videopelit kiinnostavat. Vielä ei kukaan ole ainakaan tunnustanut.

Fallout 3
Tunnustan, että sivistyksessäni on valtaisa aukko, sillä en ole kahta alkuperäistä peliä koskaan pelannut. Silti kolmonen kiinnostaa ja voipi olla, että alkuperäiset PC-pelitkin on tässä joskus hommattava.

Star Wars: The Force Unleashed
Vanhana Jedi Knight II -konkarina minun on varmaan pakko päästä tätä kokeilemaan, mikäli peliä ei ole pahasti ryssitty.

Eiköhän tuossa ole jotakuinkin kaikki. 360-pelejä tuntuvat olevan ja Wiin julkaisulista näyttääkin aika kalpealta tällä hetkellä, enkä siltä puolelta bongannut mitään mielenkiintoista.

Mega Man 9
Ooh! Meinasi unohtua, että onhan Wiillekin tulossa joku helmi, mikäli osaavat julkaista tämän täällä vanhalla mantereellakin kuluvana vuonna. Vielä vain pitäisi keksiä, että miten pääsen lataamaan tuon nimittäin kämpässä olevassa yliopistoverkossa ei netti toimi Wiillä eikä kellään ole suojaamatonta langatonta yhteyttä käytössä tässä lähellä. :(
150  Yleinen / Vapaa sana / Re: Opiskelu : 29.08.2008 19:42
Fuksiviikko on takana ja viikon varrelta jäi parhaiten mieleen:

-neljän päivän ränni
-helvetinmoinen väsymys
-karaoke ilman paitaa, mistä poke suuttui
-perseen näyttäminen ruotsinlaivalle
-missatut johdantoluennot
-ainejärjestön loistava meininki
-hienot tapahtumat ja tempaukset
-ennen kaikkea paljon uusia ystäviä

Eli viikko meni kokolailla loistavasti. Onneksi se on kuitenkin ohi, sillä keho ei olisi enää kauan kestänyt sellaista rääkkiä. Nyt vain odotellaan kastajaisia, joiden jälkeen saa täyttä fuksipassia vastaan haalarit. En malta odottaa.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines