Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 13.10.2010 22:37
Ai joo, juuri itsekin tuossa vähän aikaa sitten hoksasin tuosta likaisesta ilmasta puhuttavan siinä latausajan neuvoissa. Ai eikö moottoritehoja voi säätää uran aikana ollenkaan? Kun jossain yksittäisissä kisoissa voi säätää mutta on kyllä kumma jos urassa ei voi säätää :???: Eikö siinä just ollut olennaisesna osana että moottoria pitää osata myös säästää? Aika kumma...
122  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 13.10.2010 21:47
No niin, tuli testailtua verkkopeliä, vähän hakemistahan se vielä on kun niin vähän vasta kerinnyt pelata. 3 kisaa ajoin yhteensä ja rengasrikko iski yhdessä kisassa toiseksi viimeisellä kiekalla ja yritin sinnitellä maaliin kun olin johdossa mutta eihän siitä mitään tullut, vähän väliä pyörähtelin radalla.

Careeriakin aloitin ja Barhainissa ajoin ekoissa harkoissa Virginillä 6. nopeimman ajan :o Vähän kyllä alkoi epäilyttää pelin vaikeuden kannalta mutta aika-ajoissa olin 22. rangaistuksen myötä ja kisassa olin 19. muutamien pyörimisien jälkeen.

Tietääkö kukaan muuten miksi siinä auton mittarissa, jossa näytetään renkaiden ja moottorin lämpö, niin miksi moottori käy siinä vähän väliä punaisena, vaikka on tuliterä moottori? Ja miksen voi ajon aikana uralla Virginilläni säätää moottoria?
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 13.10.2010 19:47
Upouusi PS3:han se sieltä tuli ja pääsin viimein pelaamaan! Hyvältä vaikuttaa, mutta empä nyt tässä enempää rupea siitä jauhamaan vaan kysynkin heti: oisko kukaan kiinnostunut pikku kisasta tässä illan päälle? Erijoil10, lisätkää kaikki jotka haluavat ja kirjoita viestiin että olet tältä foorumilta niin tiedän hyväksyä. Itse pääsen viikolla pelaamaan 4 jälkeen joten lähes milloin vain kelpaa kisa. Ainakaan tänä viikonloppuna enkä perjantaina pääse kisoihin, mutta muuten voin kisata melkein milloin vain :) Vielä pitää tosin painia nettiyhteyden kanssa mutta eiköhän se siitä...

Eli siis saa lisätä, Erijoil10
124  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 12.10.2010 18:48
Tuo Lähiörotat skujaa on kyllä kova, ehkä jopa kovempi kuin eka SMC. Juno heittää kyllä kovaa settiä ja Notkea Rotta eritoten. Erä-Koiraltakin ihan hyvä verse, vaikkei ihan niin hyvä ollutkaan kuin Hoodratsissä. Mutta Notkea Rotta on kyllä ehdottoman kova tuossa.
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 11.10.2010 19:57
Ilouutisia Verkkokaupalt: Pleikkari on nyt huollettu! Keskiviikkona pääsen käsiksi siihen ja sitten pääsen vihdoin minäkin ajelemaan Formulaa :) Kunhan tuntuman löydän niin voin itsekin osallistua verkkopeliin. Onko nuo multiplayer championshipit sellaisia, että ne kaikki kisat ajetaan peräkkäin? Itseäni todellakin kiinnostaisi varsinkin championshipiin liittyä mukaan.
126  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 11.10.2010 16:36
http://www.levykauppax.fi/monsp_ale/

Levykauppa Äxässä on siis Monsp-ale, eli Monspin levyt lähtevät halvalla. Itse tilasin Ruudolfia, Notkeaa Rottaa, Huge L:ää ja DJPP:tä. Kannattaa katsoa. Löytyylevyjä hyvinkin alennettuun hintaan. Ja ale on voimassa tämän kuun 20. päivään saakka.
127  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 09.10.2010 11:26
Japanin GP:n aika-ajoissa satoi sen verran rankasti että kukaan ei päässyt radalle ja aika-ajot siirrettiin (Suomen aikaa) sunnuntaille aamuyöhön.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 29.09.2010 16:31
Itsekin voin sitten jonkun ajan päästä tulla kisoihin mukaan, nyt on Pleikkari viety huoltoon ja tekstiviestillä ilmoitetaan milloin sen voi hakea. Toivottavasti ei mene kauaa. Nimellä erijoil10 liikun verkossa ja lisään sitten Ephram sinut kaverilistaan kunhan saan Pleikkarin takaisin, ok? Ensin menee hiukan totutellessa peliin mutta itsekin tulen sitten kisoihin mukaan.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Formula One 2006/Championship Edition : 26.09.2010 22:14
Olet siis allekirjoittanut sopimuksen ja kolme kisaviikonloppua mennyt siitä kun Ferrarin kans teit tämän sopimuksen? Aika outoa... Tuntuu että Ferrarille on siinä muutenkin todella vaikea päästä. Itsekin olen urallani siinä kaksinkertainen maailmanmestari McLarenilla, enkä kelpaa Ferkulle vaikka ajan lisäksi 3 s nopeampia kierroksia Magny-Coursissa kuin on testin tavoite... Tai no kelpaisin, mutta vain testikuskiksi... Joo, et varmaan 06:sta paljon pelaile enää kun 10 jo ilmestyi, sori että huomasin viestisi täällä vasta näin myöhään ;D Itse taas tänään pelasin tätä, itsellänikin on 10, mutta kun se PS3:n on huoltoon menossa, joten olen joutunut tyytymään PS2:een ja F1 06:een...
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 26.09.2010 21:50
Itseäni alkaa kyllä näiden ja Codemastersin foorumeiden juttujen takia hieman huolestuttaa :/ Itsehän en vielä ole päässyt pelaamaan koska Pleikkari on rikki. Tavallaan tämä helpottaa odottamisen tuskaa koska Pleikkarin saa huoltoon vasta tiistaina, mutta on alkanut pikkuisen muuttua huolestumiseen päin tämä odotus... Jospa se muuten olisi hyvä ja onhan siinä aina multiplayer.
131  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 26.09.2010 19:07
"Joo, mutta eipä ollut ensimmäinen kerta kun Robertilta nähdään noin varmaa ajoa. Eikös se Buttonkin lupaillut "kaikki tai ei mitään"-tyylistä ajoa mutta eipä juuri miestä tilanteissa nähty... Button aikoi ajaa aggressiivisesti, koska on sinänsä varsin heikoissa asemissa mm-taistelussa mutta eipä tuo Buttonin ajo ole koskaan oikein aggressiivista ollut. Kubica sen sijaan on melkoinen piristysruiske ja onkin monissa tilanteissa mukana. Lisäksi hänen aggressiivinen ajotyylinsä on varsin muista poikkeava, kuten esim. on Monacossa nähty. Myös Kobayashi on uransa alusta asti ollut kiinnostava persoona juuri aggressiivisuutensa takia ja tämäkin kisa todisti sen kun ohitti Schumin hienosti. Valitettavasti kisa päättyi hänen osaltaan keskeytykseen, mutta on Kubican kanssa erittäin kiinnostava persoona F1 piireissä.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 26.09.2010 18:55
No olipahan taas tapahtumarikas kisa! Startti sujui jopa yllättävän rauhallisesti, mutta sitten myöhemmin alkoi tapahtua. Kobaysahin ja Sennan seinäänajot, Schumin tyylinäytteet, niin ohitustilanteissa kuin pyörähdyksissäkin, Heidfeldin ja Schumin tilanteet jne jne jne... Mutta kaikista hienoin kohta oli toiseksi viimeisellä kierroksella kun Heikin auto syttyi tuleen, meinasi ajaa varikolle mutta raahautui maaliviivan yli ja sai sijoituksen, auton perä ilmiliekeissä, räjähdysvaara ja Heikki vaan nousee kylmän rauhallisesti pois autosta ja rupeaa sammutustoimiin pääsuoralla, jolla muut ajavat 300 km/h vierestä ;D (ja en siis tarkoita että tässä hienoa oli Heikin keskeytys vaan Heikin oma-aloitteisuus ja rauhallisuus kun rupeaa kesken kisan itse sammuttamaan autoa ;D). Lisäksi Hamiltonin keskeytys piristi mukavasti mm-taistelua ja sekoitti pakkaa entisestään.

Kubicalle erityinen hatunnosto, tällä miehellä on munaa! Siinä missä Vettelit ja muut valittavat että vaikea ohittaa ja ei uskalla riskeerata niin Kubica ohitti vajaan kierroksen aikana kaksi autoa. Vaikkakin kummallakin näistä ohitetuista oli kuluneemmat renkaat mutta silti, Kubica uskalsi lähteä heti hakemaan ohituspaikkaa eikä jäänyt haikailemaan perään. Kubicaa olen kannattanut tämän uran alusta asti ja olen varma että esimerkiksi juuri näiden otteiden ansiosta tulee olemaan vielä mestari, ellei jopa moninkertainen sellainen!
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 24.09.2010 19:33
Eikös sen salasanan pitäisi olla sähköpostissasi jossakin viestissä?
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 24.09.2010 13:40
Perkele kun tänään olisi ollut juuri vapaapäivä, samaten koko viikonloppu luonnollisesti vapaata niin olisin päässyt kunnolla tahkoamaan Formulaa, mutta ei. Ensinnäkin, tilasin VPD:ltä, ja jos tuo pelin myöhästyminen pitää paikkaansa niin menee viikonlopun yli, ja toiseksi, tuo hemmetin Pleikkari rupesi valittamaan että kovalevy paskana ja se pitäisi saada takuuseen! Uutta kovalevyä en ole ostamssa, ne nyt ei mitään halpoja ole, ja sitten kun Oulun Verkkokauppaan on sen verran pitkä matka että sinne ei lähetä täältä noin vain konetta viemään! Ja kokemuksesta tiedän että ainakin Verkkokaupalla kestää noiden takuuhommien kanssa, veljeni PSP oli ainakin kuukauden, ellei jopa useampiakin, Verkkiksellä kun vei takuuseen sen! Että nyt jos koskaan vituttaa!
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 21.09.2010 17:00
Hyvin puhuttu Ephram ;D Itse olen varsin aktiivisesti seuraillut tätät foorumia keväästä lähtien ja pakko myöntää että tässä odotuksessa on ollut jotenkin tietynlaista tunnelmaa :lol: Tuntuu oudolta että se odottaminen loppuu pian, yhteinen matkamme odotuksen ihmeellisessä maailmassa päättyy pian :lol:

Ja johan, itse olen samaa mieltä. Esimerkiksi kun McLaren lensi joissakin pätkissä niin lensi aika epäaidon-näyttävästi. No, parempi se on kuitenkin kuin pysyä liimattuna maassa.
136  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 20.09.2010 19:45
Itsekin kyllä usko että helppo vaikeusaste oli kyseessä, mutta kyllä tuo ajo oli silti liian vaivattoman näköistä. Vai onko ajo ilman etusiipeä kuitenkin helpompaa kuin vaikeammilla? Ja muuten, onko starttaamisesta vielä tietoa, miten se sujuu? Pystyykö siinä esim. vahingossa ottamaan varaslähtöä vai onko tässäkin starttaaminen tyyliin "pidää-kaasua-pohjassa-kunnes-valot-sammuvat"? Toivottavasti ei, startti on sentään tärkeä osa kisaa ja sillä voi voittaa tai hävitä monta sijaa.

Tuo Lotus-Hockenheim-video oli kyllä hieno! Ei tahtonut auto pysyä hanskassa ja auto lähtikin vesiliirtoon useaan otteeseen + hienoja taisteluita Glockia vastaan.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 20.09.2010 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=TkNV0Q1BX5I Tässä videossa loppupuolella lähti auto heti hanskasta kun vähän ajoi kanttarin yli mutta itseäni ihmetytti miten vaivattoman näköistä ajo oli palasiksi menneestä etusiivestä huolimatta :???: Ja vielä se miten helposti pelaaja pysyi Barrichellon perässä. En kyllä tiedä mikä vaikeusaste oli kyseessä mutta eipä pelaajalla juuri tuntunut vaikeuksia olevan ohjautuvuuden kanssa.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.09.2010 22:36
Eipä tuo turhan helpolta ainakaan näytä tuo Ferrarilla ajo Montrealissa. Eikä kyseessä liene edes vielä vaikein vaikeusaste(?) Että en olisi huolissani, tuskimpa Codemasters noin isoa osaa pelistä olisi niin pahasti mokannut.
139  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 15.09.2010 18:00
Mutta Ephram, Räikkönenhän on nimenomaan hokenut kysymyksiin että ei ole ollut mitään kiirettä tehdä päätöstö ja että juuri syksyn aikaan alkaa miettiä jatkoaan. Lähiaikoina varmaan saamme tietää mitä mies tekee ensi vuonna. Sinänsä toivoisin että palaisi formuloihin, mutta toisaalta taas haluaisin hänen harjoittelevan rallissa ja että hänestä tulisi historian ensimmäinen sekä F1- että rallimestari :) Eiköhän hänellä ole mahdollisuudet päästä periaatteessa mihin tahtoo.
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 14.09.2010 21:52
No en nyt minäkään pahemmin jonkun ruotsalaisen ei-niin-kiihkeän formulafanin moittimisista huolestuisi ;) Omin silmin on nähty grafiikat, niin liikkumattomina kuvina kuin liikkeessäkin ja tyrmäävältähän se näyttää enkä usko että realismia siitä nyt ainakaan puuttuisi, juuri siihenhän Codemastersin pojat ovat tähdänneet ja uskon heidän suoriutuneen tästä mallikelpoisesti :)
141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 14.09.2010 19:08
En jaksa uskoa että Kimi palaisi formuloihin, varsinkaan Rellun ratissa. Olisihan se tietysti mielenkiintoinen taistelupari Räikkönen-Kubica mutta uskon että ralliin Kimi jää. Totta kai se olisi mahtavaa jos Kimi tekisi paluun mutta eiköhän Räikkönen ole nyt nähnyt formulat.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 12.09.2010 13:46
Itseäni ärsytti suunnattomasti 06:ssä (ja C.E:ssäkin, sen verran mitä olen päässyt kokeilemaan) se, että AI-kuskit eivät tosiaan yhtään varoneet hitaissa mutkissa varsinkaan, vaan tulivat aina päälle ja se pilasi monet kisat! Kyllä uskon että itselläni ainakin menisi hermot pidemmällä uralla jos TÄYSIN realistiset vauriot olisi, mutta juuri tämä säädin olisi hyvä josta voisi valita esim. haluaako täysin realistiset vauriot, semi-realistiset vai vauriot pois. Ja tietokonekuskeille HUOMATTAVAN paljon enemmän älyä ettei päälle aja joka kerta jos vaikka jarrutus menee pieleen.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 10.09.2010 22:59
Toivon kyllä että edes jotain pientä olisi kuitenkin jätetty kertomatta, että tulisi peliä pelatessa semmoinen mukava yllätys jonka ottaa mielellään vastaan ;D
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 10.09.2010 21:10
Joo siis Ferrarin tekemä simulaatioräpellyshän on kyseessä. Tuskin ainakaan Suomessa kaupan hyllyiltä pääsee bongaamaan tuota. Niin muka kehuvat tuota peliä mutta kyllä mielummin itsekin sen pari viikkoa odotan että pääsen ajamaan 12 eri tallin autoilla 19 eri radalla kuin jollakin kämäsellä Ferrarilla kolmea rataa ;D Luulempa että vain joku rahanhankintahomma koko peli, ennemmin odotan Codemastersin peliä johon on panostettu kunnolla.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 10.09.2010 17:02
http://www.ferrarivirtualacademy.com/game/en/index.jsp

Joo, tiedän, ei varsinaisesti kuulu F1 2010:iin mutta ajattelin täällä ilmoittaa tästä kun en ihan kuitenkaan omaa aihetta tälle kehdannut ruveta tekemään. Mitä mieltä olette? Onko kukaan mennyt ostamaan? En kyllä jaksa uskoa että parempaa saavat aikaan kuin Codemasters. Massia kyllä löytyy mutta ainakin graafisesti jää Codemastersin version jalkoihin. Voisihan tuo ihan mielenkiintoinen olla kokeilla mutta en kyllä iha heti menisi ostamaan. Paitsi jos halvalla löytyisi kaupan hyllyltä niin saattaisin ostaakkin, mutta ilmeisesti voi ostaa vain tuolta sivulta ja vissiin pitää joka radasta maksaa (joita on muuten vain 3).
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 08.09.2010 20:06
En oo sieltä kattonu, ite tilasin VPD:ltä joku viikko sitten, Ahvenanmaan varastolta irtoaa reilun 40 euron pintaan. Tuossa vielä kertaalleen linkki jos joku päättää sieltä ostaa:

http://www.vpd.fi/tuote/18084/436/436/PS3/Ajo/F1%202010%20PS3%20%28%C3%85land%201358%29
147  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 08.09.2010 20:01
Eiköhän se kaikissa Giganteissa ja Prismoissa ja muissa isoissa marketeissa yms. elektroniikkaa myyvissä kaupoissa tule olemaan. Eri asia vain on että saako niitä julkaisupäivänä jos myöhään on liikkeellä. Ainakin kun Verkkokaupasta katsoin niin kaikki oli jo varattu sekä Ahvenanmaan varastolta että päävarastolta.
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 05.09.2010 21:49
Parempi olla varma kuin jäädä rannalle ruikuttamaan! ;) Laitahan muuten Ephram lisää noita muistojasi nostalgisista formula-peleistäsi, niitä on mukava lukea :)
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 05.09.2010 21:40
Nyt on tilattu VPD:ltä ja heti jotenkin, miten sen sanoisi, "turvallisempi" ja "varmempi" olo :D Kyllä sitä nyt kuitenkin pari ylimäärästä päivää jaksaa odottaa kun pari kymppiä säästyy hinnassa. Nyt sitten alkaa se oikea odottaminen :P
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 04.09.2010 12:04
Olen ollut myöhään liikkeellä F1 2010:n suhteen ja kun olin ennakkotilaamassa niin Verkkokaupan Ahvenanmaan pelit on kaikki tilattu :/ Osaatteko kertoa mistä saisi kohtuuhintaan tämän pelin tilattua, vaikka sitten Britanniasta jos ei muualta?
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines