Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.08.2007 15:58
PSP:n ostelin tässä jo hetki sitten kun Value Packia sai Markantalosta satasella. Saksan Ebaystä huusin vielä neljän gigan muistarin, niin ei ole tila loppumassa heti kesken.

Mukavasta vehkeestä kyse ja sillä leikkii mielellään. Nyt kun on tuo iso muistari, niin on mukava latailla demojakin, katsella videopätkiä ja semmoista.

Pelejäkin olen mokomalle värkille ehtinyt jo kaksi hommaamaan. Ekaksi Splinter Cell Essentials. Muuten mukava peli, mutta toisen analogitatin puute vaivaa peliä aivan liikaa, jotta tästä suuresti nauttisi.

Daxter onkin sitten huomattavasti parempi peli. Ohjauksen saa siirrettyä ristiohjaimeen ja kameraa käännellään olkanapeista, niin ongelmia ei ole. Peli on ainakin vielä pysynyt Jak ykkösen meiningeissä, eikä ole siirtynyt jatko-osat pilanneeseen präiskyttelyyn.

Täytyy vielä testata laitteen ominaisuudet MP3-soittimena ja elokuvalaitteena.
92  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 10.08.2007 14:55
Eilen katselin itselleni entuudestaan tuntemattoman parodian Manaajasta. Elokuvan nimi Repossessed. Pääosissa Leslie Nielsen ja Linda Blair. Näillä nimillä elokuvalta olisi lupa odottaa ihan hyvääkin settiä, mutta ei sentään. Ehkä jopa kaksi ihan toimivaa vitsiä koko leffassa.

Tiesinhän minä, ettei Nielsenkään aina ole onnistunut, hyvänä esimerkkinä elokuvat Naked Space ja 2001: Space Travesty. Tämä filmi menee aivan samaan kastiin. Ei tätä voi suositella kuin parodioiden/Leslie Nielsenin äärimmäisen suurille ystäville. Eivätkä hekään tästä suuresti nauti.

Asiaa sivuten, miksei enää tehdä hyviä parodioita? Date/Epic movie on haukuttu lyttyyn, Scary Moviet oli ekassa osassa viimeksi oikeasti hauskoja. Missä on uudet Hot Shotit ja Sankarit sukkahousuissa?
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? : 04.08.2007 20:38
btw, X360:lle ei taida vielä olla Classic-sarjaa vaikka konsoli on ollut jo tovin myynnissä? Vai olenko väärässä?

Löytyy Classicsseja; ainakin PDZ on sellaisena olemassa.


Itseäni halpisjulkaisut eivät haittaa. Paitsi erikseen keräämissäni peleissä/sarjoissa. Muuten voin ilman mitään ongelmia hyväksyä kokoelmaani halpiksen. Toki teen samoin Epikin, eli otan alkuperäisen jos valita voin. Muuten mulle on se ja sama vaikka koteloissa lukis pelkästään pelin ja konsolin nimi.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelitarjonta : 02.08.2007 11:40
Kolme takuuvarmaa hankintaa.

Super Paper Mario, Wii
Super Mario Galaxy, Wii
Zelda: Phantom Hourglass, DS

Ilman uutta Mario-peliä on tietysti mahdoton olla päivääkään, eikä Galaxy ole mitenkään poikkeus. Aika suoda taas Wiillekin ihan sen omien pelien muodossa rakkautta.

Onhan tuossa listassa paljon muitakin pelejä, mutta onneksi ei enää tarvitse olla hankkimassa kaikkia heti. Seuraavat pelit hankin, kun törmään niihin halvemmalla ja olen saanut hankituksi tällä hetkellä puuttuvia, jo julkaistuja pelejä.

Tomb Raider Anniversary, Xbox 360
Mass Effect, Xbox 360
Assassin's Creed, Xbox 360
NiGHTS, Wii

PS3:n hankinta joulukuussa saattaa kyllä mahdollisesti jotenkin näitä listoja sotkea, tosin Konsolifinin julkaisulistan mukaan mitään ihmeellistä sillä rintamalla ei ole tulossa.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 27.07.2007 21:19
Hetkinen, mitkä noista Breath of Fire -peleistä olivatkaan pelattavan arvoisia tapauksia?

Kaksi ekaa on kovisluokan roolipelejä, kolmosta en jaksanut kuin pari tuntia ja nelosta en ole kokeillut. Suosittelen kyllä noita SNES-pelejä jos japsiropet kiinnostavat.
96  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 25.07.2007 13:08
Opa, tuo ilkeä tyrannimainen moderaattori sekä maahanmuuttajien valtias... Tuli ja poisti minun avatarin tuosta vain, sillä se rikkoi kuulema ihmisoikeuksia, aiheutti kuumotusta alapäissä ja tuki Hitlerin jälkeläisten periaatteita.

Piti siis ottaa uudenlainen lähestymistapa tänne avatarien maailmaan. Kukapa ei vanhoja taideteoksia rakastaisi.

Annoin sulle sentään tsäänssin poistaa se itse. Ota tämä nyt mahdollisuutena, kuten Matti Nykänen tekisi.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.07.2007 14:12
Seuraavaksi kysymys. Todella n00bi kysymys. Kuinka tuo eBay homma toimii? Eli onko kyseessä huuto.net vastaavaa toimintaa vai olikos siinä joku välikäsi välissä?
En ole koskaa kyseiseen sivustoon tutustunut, ja nyt kun Snesin hommasin niin sieltähän niitä pelejä pitäisi alkaa etsimään myös. Miltä eBay sivustolta porukka muuten kamaa ostelee? USA? UK? Molemmilta?

eBay on kuin Huuto.net, paitsi parempi. Voit myös ostaa monesti jonkin pelin suoraan ilman huutokauppaa käyttämällä Buy it Now -toimintoa.

Itse olen ostellut USA:n, UK:n ja Australian Ebaystä tavaraa ilman ongelmia. Aussit eivät vaan ole kovin innokkaita lähettämään tavaraa Suomeen. Jenkkilässä taas pitää olla todella tarkkana, onko peli alkuperäinen vai halpisjulkaisu. Maininta halpiksesta on useimmiten piilotettu todella hyvin, varsinkin kauppojen ollessa myyjinä. SNES-peleissä ongelma on tietysti olematon. Myös postimaksuissa jenkit tykkäävät rahastaa.

Yksikään ostos ei ole jäänyt matkalla ja maksaminenkin käy kätevästi Paypalin kautta. Suositeltava ostospaikka, varsinkin kun halpojakin löytöjä on helppo tehdä.
98  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 22.07.2007 13:37
Hauskaa oli juu taas paljonkin. Pelattuakin tuli, vaikkei niin paljoa kuin joskus. Seuraavalla kerralla sekin varmaan kyllä korjaantuu jos Haloa taas hakataan, niin kuin puhetta on ollut.

Kisoja oli tosiaan paljon. Hyvä homma, että niitä järjestetään. Kätevästi pääsee eroon ylimääräisestä tavarasta, kun tuo palkinnoiksi. Tästedes palkinto on selvillä jo kisaan käytäessä, pitäisi tuoda lisää kilpailuhenkeä.

Nyt Epi vaan koostetta nettiin ja kuvia kanssa niiltä, joilla niitä on. Minua ei tarvitse kuvista sensuroida, vaikka suuri yleisö ehkä voisi niin halutakin.

Ai niin, se Pokemon-muistari on meikäläisen. Levätköön siellä seuraavaan kertaan.

Tällä kertaan meikäkin pääsi nappaaman jopa kaksi palkintoa. Muille sitten kiitosta seurasta.

Mitäs ne oli? Ei voi muistaa enää mitä kukakin voitti.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 19.07.2007 09:21
Kannattaa aloittaa nyt. Juuri nyt on markettien viimeiset dumppaukset menossa, kohta olet vain käytettyjen armoilla, ja hinnat tulevat pelköstään kasvamaan.

Play-Asiassa on myös halvalla kaikenlaisia Cube-pelejä, ne ainakin kannattaa poistaa ennen kuin loppuvat.

Samaa pohdin itsekin. Vie vain jo tuo FF-keräily mukavasti varoja, että siihen vielä ottaisi tuommoisen suuren lisäksi. Vaikka pelejä saakin nyt halvalla, tulee halvoistakin yhtäkkiä isot summat kun niitä paljon ostaa. Taidan vain unohtaa koko homman ja ostella Cubelle niitä tällä hetkellä puuttuvia pelejä. Korkealla sillä listalla on Mega Man Anniversary- ja X- Collectionit.
100  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 18.07.2007 17:53
Nyt tätä ei nähdä...  :lol:

Äläs manaa edes hymiöllä, ei siinä muutkaan pelkästään hiljaa ole olleet.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 16.07.2007 15:08
Zelda voisi olla aika hyvä kohde, koska sarjan osia on suhteellisen vähän, mutta niitä joutuu oikeasti keräämään että tietyt kappaleet löytää. Joitain ei välttämättä löydä ikinä. Kuten CDI Zeldoja.
Mutta luulen että pysyn tässä nykyisessä keräilyssäni, eli Tim Buron -elokuvien ja tiettyjen sarjojen.

EDIT: Tosiaan Metroid voisi olla myös hyvä kohde. Pelien määrä on suht pieni, mutta metsästämään joutuu silti.

Zeldat ja Metroidit on kyllä kanssa tosiaan hyviä kohteita tuon määrän puitteissa. Final Fantasykin olisi jos tarkoituksena on hankkia vain kaikki pääsarjan pelit. GBA:lle on kuitenkin kuudesta ekasta 5 ja sitten se puuttuva on olemassa DS:lle. Ainoastaan PS:n peleistä joutuu maksamaan enemmän, ainakin jos ei tyydy Platinum-julkaisuihin. PS2:n kaksi peliä (eli siis X ja XII) löytyy helposti. Tietysti FF on heti eri juttu, jos remaket eivät kelpaa.

Zeldat mulla taitaakin olla kaikki alkuperäisinä. Toki joistain puuttuu kotelo, ohjeet tai jopa molemmat. Joo niin, Zelda's Adventure CD-i:ltä puuttuu kanssa. Kaksi muuta CD-i:n klassikkoa jo onkin.
102  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 16.07.2007 14:06
Onko Housessa edes subeja englanniksi? Muilla kielillä en koskaan elokuvia katso, paitsi jos englantia ei löydy. Yleensä noihin englanninkielisiin on panostettu enemmän, vaikka joskus ne ovatkin niitä helkkarin kuuroille tarkoitettuja subeja.

Vain ruotsia, tanskaa, norjaa ja suomea. :(

Eli House on sitten tilattava Amazonista tai jostain muualta brittijulkaisuja myyvästä paikasta, jotta saa lontoonkieliset tekstit.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Pelien kerääminen : 16.07.2007 11:15
Odottelin, että Finngamer olisi tämän aiheen käynyt luomassa, mutta rynnätään nyt miehen reviirille ja perustetaan ketju itse.

Kuinka moni kerää pelejä? Oikein aktiivisesti? Siis enemmän kuin vain ostaa silloin tällöin omalle konsolilleen uuden pelin.

Itsellä aiheena on Final Fantasy. Kaikki julkaisut, kaikille koneille, kaikilla alueilla. Siksipä luen aina kauhulla Square-Enixin julkistuksia uusista remakeista. Final Fantasy ykkösestäkin tuli jo kuudes versio ulos, tällä kertaa PSP:lle. Kuitenkin loppujen lopuksi olen iloinen näistä versioista, kun ei keräiltävä pääse loppumaan.

Kokoelmaakin pääsin juuri laajentamaan kahdella pelillä.

Final Fantasy I & II -Famicomin kasetti. Paketissahan on tietysti nimenmukaiset peli yhdellä kasetilla. Ostamassani paketissa on kaikki laatikkoa ja ohjeita myöten tallessa. Mukana on vieläpä kartta molempien pelien maailmoista. Lisäksi on vielä tarra-arkki. Harmittavasti vain toinen tarroista on aikanaan liimattu johonkin. Harmitti pikkasen, mutta enpä tämmöisistä tarroista mitään entuudestaan tiennyt, enkä siis osannut semmoisia edes kytätä kun eBaystä peliä ostelin.

Toinen peli on Final Fantasy Tactics. Tätä peliä on kehuttu jopa Pleiskarin parhaaksi FF-peliksi. Jos se IX:n päihittää niin kova peli on tosiaan kyseessä. Mahtavia hetkiä on varmasti tiedossa, vaikka peli olisi "vain" yhtä hyvä kuin muut Pleiskarin Fantasiat.

Kokoelma käsittää nyt 33 Final Fantasyn nimellä kulkevaa peliä Japanista, Amerikasta ja Euroopasta. Kaikki sarjan pelit on edustettuina kakkosta lukuunottamatta omina yksilöinään.

Final Fantasyn lisäksi keräilykohteina on Zelda ja Castlevania. Nämä eivät ole mitenkään niin suureellisia hommia. Tarkoituksena on Zeldassa omistaa kaikki alkuperäisjulkaisut Euroopasta ja lisäksi sitten Collector's Editionit N64:n  peleistä. Molemmat olen omistanutkin, mutta kassavirtaongelmissa möin Ocarinan poies toiselle keräilijälle. Castlevaniassa riittää kun saan pelistä jonkin version, vaikkapa vaan Virtual Consolen version. Castlevania-kokoelman helmi on ehdottomasti PC-Enginen vain Japanissa julkaistu Rondo of Blood. Kyseessä on Catlevanialle se, mitä Shania Twain on naiskauneudelle. Graalin malja jne.

Olen myös pohtinut Cube-pelien keräämisen aloittamista. Ajatukseni oli kaikki Pal-julkaisut ja siihen päälle ainoastaan USAssa tai Japanissa julkaistut pelit. Ei noita edes ole mitenkään hävytöntä määrää (PAL-pelejä on 459, USA-ekslusiiveja 102 ja Japan Only -pelejä 62, tämä siis Wikipedian Cube-pelien listan mukaan) ja voisi kuvitella että niitä myös irtoaisi melko halvalla. Tuskin tähän kuitenkaan lähden ennen kuin FF-kokoelma on ainakin 80% valmis. Tuskin siis koskaan. Ellen voita lotossa.


Näiden lisäksi toki ostelen pelejä kaikille omistamilleni konsoleille ihan vain pelaamistarkoituksessa. Harvoin näitäkään tulee poies myytyä. Näissä ei ole edes niin turhan tarkkaa, onko peli Platinum tai vastaavaa.

Kuvia pelihyllyistä ja FF-peleistä koitan saada tällä viikolla kaiken kansan nähtäville.
104  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 16.07.2007 10:22
Samsungin LE32S8, digisovitin niin kaapeli- kuin antenniverkkoon löytyy. 720p-kuvaa saa mukavasti. Näyttää pelit hyviltä, mitä nyt Final Fantasy seiskan pikseliukot on todellakin pikseliukkoja. PS2-, Gamecube- ja Xbox-pelit ovat oikein mainion näköisiä.


Niin joo, hintaa oli 995 kun myyjämies pudotti satasen pois.
105  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 16.07.2007 08:56
Hemmetti.

Ostin tuossa uuden telkkarin. Oikein HD ja kaikkea sen kaltaista. Xo:hon tietysti tilasin sitten VGA-kaapelin. Voi lukkoseppä sentään, eihän se toimi. Kuvaa ei tule kuin silloin tällöin ja sekin katoaa kohta. Eihän tämä nyt sinänsä suuren suuri asia ole kun letkulla on takuu ja kaikkea. Olishan se vaan ollut kiva päästä pelaamaan vähän Sam Fisherin uusinta seikkailua kunnon grafiikoilla.

Oishan tietysti komponentti olemassa, mutta siinä paikassa on jo Wii ja XO:n piuhan kerkesin jo siivoamaan laatikkoon sängyn alle.

Ai niin, kommentoidaan vielä noihin juorulehtiin. Suurempaa huumoria on vaikea löytää kuin mitä niiden lööpit edustavat. En ymmärrä mitenkään, miten ne lehdet voisivat ketään vituttaa. Jos ei kiinnosta ne jutut, niin ei kai kukaan aseella uhaten pakota niitä lukemaan? Luetaan sitten vaan vaikkapa kommunistien Nyt-liitettä.
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 13.07.2007 09:16
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D

Jesh. Töistä Sokokseen, pisteet ostoskoriin ja kotio pelaamaan. Onneksi ei ole viikonlopuksi suunniteltu vielä mitään ohjelmaa.
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 12.07.2007 15:11
Minullakin tämä peli tulee seuraamaan Sunshinen jalanjälkiä, koska Sunshine on aivan yhtä hyvä peli kuin Mario 64. Jotenkin outoa, että Nintendo itsekin vähättelee Sunshinea.

Hienoa jälkeä Nintendo tosiaan Wiistä ulos saa. Toivottavasti tosiaan muutkin pääsevät samaan.

Onneksi pelissä on isojakin alueita, kun jotenkin on ollut ekasta esittelystä lähtien outo tunne noista pienistä planeetoista.

Onkin muuten kaksi seuraavaa Wiille ostamaani peliä ovatkin molemmat näköjään Marion seikkailuja.
108  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 12.07.2007 10:44
Ja olen jo muutamilta ne pois kerännyt, mutta löytyisikö joltain miittiin tulevalta vielä Nintendo 64 pelejä, ja niiden sisällä pelikasettien suojapusseja ja niitä valkoisia kuluttajatieto-lappusia? Kompletistikeräilijän elämä ei ole helppoa, ja kaikki löytyneet osaset olisivat kotiin päin. Toki maksaisin niistä jotain, ei tarvitse antaa.

Täytyy käydä kotelot läpi. Epäilen kyllä, että melko hiljaista noitten suhteen on.

Ai niin, verrytelkää sormia. Niiden on syytä olla kunnossa kisassa. Huippupalkinnot voi muuten mennä ohi jollekin, joka ne vähemmän ansaitsee.
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.07.2007 10:20
Minulta taas tuo video vei sen vähän kiinnostuksen mikä minulla peliä kohtaan aikaisemmin oli. Hyvin kaukana tunnutaan olevan ensimmäisen pelin meiningistä ja fiiliksestä.

Olihan video nätti ja vauhti oli päällä, varsinkin lopun kaksintaistelussa. Silti ei voi vaan välttyä tunteelta, että ei innosta. Todennäköisesti jossain vaiheessa pelin hankin, ihan vaan nähdäkseni miten taitavasti Kojima kaikki juonen irtonaiset pätkät sitoo yhteen.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Voi veljet että New Super Mario Bros. on LOISTAVA : 11.07.2007 12:36
New Super Mario Bros on pelinä todella loistava. Pelinä aivan muiden 2D-Marioiden tasoa. Nostalgia vaan tuppaa nostamaan ne muut paremmiksi.

Itse en ole vielä mennyt 100% peliä läpi, enkä varmaan jaksakaan. Kunhan kaikki tasot vaan on auki ja silleen. Ei niitä kolmea kolikkoa jokaisesta tasosta jaksa kaivaa.

Saisi pian jo pukata pelille jatkoa, varsinkin kun Super Paper Mariokin tulee vasta joskus.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 08:59
Olihan siellä Assassin's Creed. Muuten oli kyllä melko köyhä tilaisuus. Yhtäkään mielenkiintoista peliä ei paljastettu ja lisäksi vielä Mass Effect varmistettiin vasta loppuvuodeksi.

Video Marketplace on omalta kohdalta melkoinen turhake sekin. Yhteyteni ei ole siitä nopeimmasta päästä ja lisäksi haluan kuitenkin omistaa elokuvistakin sen materian.
112  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 10.07.2007 13:25
Ilmoitus luontoista asiaa: minä en tule!

Tuona päivänä satun olemaan kesälomareissulla, joten pääseminen jää haaveeksi. Reissu varmistui vasta tänään, joten en ole voinut aikaisemmin ilmoittaa.

Pahalainen! Jää sitten mun harteille parvekkeen maineen suurena huumorihuoneena ylläpitäminen. Vaan minkäs noille reissuillekaan voi.
113  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 06.07.2007 11:35
Viime kilpailun pelin mukaan kyseessä on jälleen jotain klassikko kamaa. Palkinto oli kyllä viimeksi niin upea että hiertää hiukan vieläkin kun meni sivuun palkinto  :(

Mulla on aina ollut hyvät palkinnot, ainakin kun vertaa vaikkapa TK:n FIFA Socceriin. Yhden kerran oli joku Need For Speed ja tietysti tosiaan se Famiclone. Joko Miggellä on kone puhki pelattuna?
114  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 06.07.2007 10:45
Ei kai TK voi toista kertaa peräkkäin jäädä geimeistä pois? Jos nyt niin valitettavasti(?) käy, täytyy minun sitten vissiin viedä Smash Bros -kisan voitto. Ja nyt ei Lanttukaan siihen pääse käsiksi.

Pientä palkintoakin on taas jo juonittu ja kisapelikin on selvillä. Se saa kyllä pysyä yllärinä ihan viime hetkille saakka.
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 03.07.2007 08:41
Menee kyllä nyt jenkkiversion ostoksi tämän pelin osalta. Ellei sitten eurojulkaisun paljasteta olevan hyvinkin lyhyen ajan sisällä tuosta merentakaisesta. Loppuvuoteen on tulossa sen verran paljon pelattavaa jo muutenkin, ettei edes uusi Zelda välttämättä sinne enää sekaan mahdu jos sen voi hyvällä syyllä jättää hieman myöhemmäksikin.
116  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.07.2007 12:13
Mielenkiintoinen huhu, varsinkin kohta ekslusiivisesta sisällöstä. Sinänsä minulle on aivan sama, mille laitteille peli julkaistaan, koska kuitenkin jossain vaiheessa aion kaikki omistaa. On se kuitenkin kiva, että mahdollisimman moni pääsee peliä pelaamaan.
117  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 30.06.2007 17:28
Edit:
Ilmeisesti kirja on kuin onkin japaniksi. Onko Laudan FF-faneilla (Tuulisti, Jafar..) muita ehdotuksia asian suhteen vai pitääkö minun tyytyä Bradygamesiin?  >:(

Niin ja kiitos....




En ole yhteenkään peliin ikuna  strategiaopasta omistanut, kun käyttelen tarvittaessa Gamefaqsia, eli en voi noissa auttaa.
118  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 29.06.2007 23:38
Melficen kanssa olen hyvin pitkälti samaa mieltä. Siviilipalveluksen suorittamisessa ei ole mitään vikaa, jos oikeasti vakaumus ei salli asepalvelusta. Sivarin lyhentäminenkin on OK, kunhan se suoritetaan järkevästi, eikä noilla järjettömillä perusteilla.

Ei minulla mitään totaalikieltäyjiäkään vastaan ole, mutta turhaa heidän elämöintinsä on. Jos ei tartu aseeseen, tekee sitten sen sijaan jotain muuta yhteiskunnalle hyödyllistä eikä perseile missään Belgiassa valittamassa kun äitin luota viedään synkkään armeijaan. Amnestyn meininki totaalikieltäytyjien kanssa pisti sen verran sapettamaan, että poistin samointein viiden euron kuukausittaisen avustuksenikin järjestöltä. Mieluummin annan senkin SPR:lle.
119  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 29.06.2007 14:25
Pakko tätä on nyt erikseen vielä kysyä, koska en ole asiasta aivan varma. Onko siis Dragon Snake = Solid Snake   ???


Ainakin yhtä ruma ja kalju kaveri se on.
120  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatarien koko : 29.06.2007 14:14
150 x 150 vaikuttaa erittäin pätevältä koolta. Sitä minä kannatan.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines