Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV : 29.06.2007 11:46
Collector's Edition menee kyllä ostoon jos hinta on vähääkään sopiva. Jos ei ole, niin sitten vaan normiversiota Xboxille kehiin.
Ainakin Playssa kyseistä versiota pystyy ennakkotilaamaan 108,49 euron hintaan. Omalla kohdalla kipuraja on siinä satasen pintaan, joten täytyy vielä hiukan harkita. Tuo lukollinen boksi olisi kyllä aika gangsta.

Sittenhän tuon voi tilata. Oman kipurajan asetin siihen 120 euroon.
122  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 29.06.2007 10:58
(köhrhmopakeilaakröhkrhm)

Sen verran pitää korjata, että tuo kuva on uudenvuodenjuhlinnoista. Tosin miitissä meininki on kyllä sikäli hurjaa, että tuo kuva on aika perushommaa siihen nähden.

Juuh, no offence :)

Oli ne silti hauskoja kuvia.

Jep, none taken.

Kaikista paras miittikuva taitaa kyllä olla johtohelvetti. Se on vaan jotenkin sympaattinen.
123  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 29.06.2007 10:25
Nokia 8310. Sillä voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Muuta ei puhelimella tarvitsekaan tehdä.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV : 29.06.2007 10:03
Eipä pääse täällä töissä valitettavasti katselemaan mitään trailereita. Täytyy odottaa että kotio pääsee. Onko tuo pätkä muuten Liven Marketplacella?

Collector's Edition menee kyllä ostoon jos hinta on vähääkään sopiva. Jos ei ole, niin sitten vaan normiversiota Xboxille kehiin.
125  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 29.06.2007 08:37
Aika kai se on minunkin esitelmöidä itsestäni.

Suurin osa jo meikäläisen tunteekin, tosin nimellä maestro_opa. Kyllä, juuri se sama kaljupää. Joelin pyynnöstä täälläkin moderoin.

Pelaan lähes kaikenlaisia pelejä lähes kaikilla konsoleilla. Urheilu- ja kilpa-ajopelit ovat niitä, joita en juurikaan pelaa. Konsoleista taas käytössä ei ole PS3:a ja PSP:tä. Tämä ei johdu toki mistään fanityttöydestä, vaan suoraan rahasta, tai sen puutteesta. Vakaa aikomus on vielä molemmat hankkia.

Keräilen myös pelejä, ihan yleisesti ja sitten vielä erityisesti. Yleisesti kaikille omistamilleni konsoleille sellaisia pelejä joita haluan pelata ja erityisesti Final Fantasyjä kaikilta aluilta kaikille mahdollisille alustoille. Jos pelin nimessä on Final Fantasy, se kuuluu keräilykohteisiin.

Mitäs muuta? Joo niin, ikää on elokuussa 23. Pelaamisen aloitin joskus akselilla 88-87. Pelityyppi ylitse muiden on tasoloikka, varsinkin 2D-sellainen. Muita suosikkigenrejä on sitten RPG ja seikkailu. Kaikkien aikojen suosikkipelinä edelleen Super Mario Bros. Aina aloittaessani Wiillä pelaamisen, pistän Mariosta yhden tason läpi. Muita suosikkisarjoja: Zelda, Final Fantasy, Sonicit,  Rayman, KotoR, The Elder Scrolls, Splinter Cell ja tietysti Legacy of Kain.

Tämmöstä.
126  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 29.06.2007 08:16
Saako noita navigointinappeja tyyliin Pelaajalauta > Yleinen > Vapaa sana myös ketjujen loppuun? Pitkässä ketjussa ei jaksaisi selailla takaisin ylöspäin.

Onhan tuossa alakulmassa tuo "Jump to" -painike, jolla foorumivaellus sujuu ihan yhtä kätsästi. Tai noh, vaatiihan se yhden ylimääräisen klikkauksen, mutta ei se omaa kättäni ainakaan kramppiin saa.

Onhan ne siellä joo. Noi olis vaan vielä pikkasen kätevämmät.
127  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 29.06.2007 08:12

Kuka nyt ei Astonista tykkäisi. Tosin lokakuussa myyntiin tulevia DBS:iä valmistetaan 300 kappaletta, joten tuollainen tuskin päätyy koskaan omaan autotalliin. DB9:stähän tuo on lähinnä vähän modattu versio. DB9:kin on aivan upea.

Astonit ovat kyllä upeita autoja uudemmatkin, eikä pelkästään tuo jo postaamani James Bondin menopeli. Sporttisia, mutta eivät kuitenkaan mitään semmoisia rumiluksia kuin vaikkapa Lambot tai vastaavat.

Sitten voitaisiin mennä meikäläisen autoiluhistoriaan. Kortin ajoin "vasta" 21-vuotiaana. Rykäisinkin sitten kunnolla ja ajoin saman tien kuorma-autokortin, kun ei se maksanut kuin pari sataa euroa enemmän. Harmittavasti vain en ole inssin jälkeen kuokilla ajanut. Pitäisi taas testata.

Menopelinä on tarvittaessa pappan Volvo V70. Automaattivaihteilla on aivan liian mukava huristella. Ei aina oikein tuppaa manuaalinen meno enää sujumaan aivan hirmu sulavasti. Edellinen ajopeli oli Volvo 240, mutta siinä testattiin Force Feedbackiä ojan pohjalla. Tärisi suhteellisen hyvin kun nokka edellä ojaan mentiin.

Muuten en kyllä ole mitenkään autoihmisiä. Renkaat osaan juuri ja juuri vaihtaa. En jaksa olla muuten kiinnostunut, ja varsinkin kaikki spoilerit ja muut autojen rumennussarjat on ihan käsittämättömiä juttuja.
128  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 29.06.2007 07:56
Meitsi tulee mukaan. Meikäläisessä kyse on tietysti Opasta, jos joku ei sitä vielä tänään tiedä. Tuttuun tapaan voin taas tuoda jotakin tarvittaessa mukanani. Ainakin jotain palkintoa taas todennäköisesti olisi luvassa.

(köhrhmopakeilaakröhkrhm)

Sen verran pitää korjata, että tuo kuva on uudenvuodenjuhlinnoista. Tosin miitissä meininki on kyllä sikäli hurjaa, että tuo kuva on aika perushommaa siihen nähden.
129  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 15:58
Kaikkien aikojen hienoin auto?



Siinä on kaikkien aikojen hienoin auto. Tuollaisen kun joskus saisi.
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 27.06.2007 09:13
Jos Halo kolmosen kampanjaa on yhtä hauska vääntää kaverin kanssa kuin edellisten osien, tulee peli ilmestymään minun hyllyyni aivan varmasti jossain vaiheessa. Eikä tietysti olisi haittaa, jos juonikin saataisiin hienosti päätökseen. Ai niin, eikä Arbiterilla pelata.

Moninpeli tuntui parin tunnin betan testaamisen jälkeen täysin samalta kuin kakkosessa. Tosin minun kokemukseni ovat hyvin rajalliset, mutta kuitenkin.

Haloa odotellaan mutta tällä hetkellä asenteella tulee kun on tullakseen.
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.06.2007 08:55
Zelda: Twilight Princessin pelasin vihdoin viimein läpi. Peli oli tauolla, kun ei kaveria näkynyt pelaamaan. Yhdessä on aikaisemmat Zeldat pohdittu läpi, mutta nyt sitten otin härkää sarvista ja väänsin puuttuvat mestat loppuun.

Peli on huippukamaa alusta lähestulkoon loppuun asti. Lopputaistelu ensin Zeldaa vastaan; Hei, mä olen nähnyt tän ennenkin. Tästähän Zeldassa aina paljon on kyse, eli ei vielä mitään hätää. Sitten tulikin jo Ganon. Odotin tältä taistelulta paljon hienon lohikärmesvihollisen jälkeen, mutta pettymys olikin sitä suurempi.

Muutenkin koko Ganondorfin osuus pelissä on hävyttömän pieni. Toki sarjaa aikaisemmin seuranneet tietävät odottaa miehen esiintuloa ja tuntevat tämän motiivit, mutta olisi niitä silti voitu edes hieman enemmän pohjustaa ja kertoa.

Wii-ohjauksesta olen sanonut jo aikaisemmin, eli ei siitä sen enempää. Kaikesta huolimatta hieno peli on kyseessä, varmasti tulen pelaamaan vielä useaan kertaan pelin läpi.
132  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 25.06.2007 14:13
Aspartaamihan käsittääkseni kiellettiin jossain vaiheessa ja Lightiin vaihdettiin sukraloosi. Juoman maku meni alas ja sitten kai kielto peruttiin. Aspartaami otettiin taas käyttöön Zerossa. Tiedä sitten miksei sitä vain vaihdettu takaisin Lightiin. Ehkäpä ajateltiin uuden myyvän paremmin.

Asiaan sitten.

Itse sammuttelen janoa lähinnä vedellä, joko ihan hanasta tai hiilihappoisena pullosta. Sokerittomat mehut menevät kanssa. Ja tietenkin virvoitusjuomista juurikin Zeroa kesäaikaan melko suuria määriä.
133  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Die Hard 4.0 : 25.06.2007 13:18
Huono homma meikäläiselle, jos puolet leffasta saa hokea mielessään: "mitä vitun ideaa tossakin nyt oli..."

Eli et siis voi katsoa arviolta 90% toimintaelokuvista?

No joo, meikäläinen ainakin odottaa suurella innolla uutta Die Hardia. Vaikka rainan ikäraja onkin alhainen, ei se huoleta. Enemmän pelottaa tuo sidekick. Jos kaikki hyvät läpät on kirjoitettu sille, niin ei hyvä heilu.

Kyllä tässä silti on seuraava teatterileffa jahka paikallinen palaa kesätauolta.
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 24.06.2007 12:49
Circus Charlie, ei vaan taida olla NES-versio?

Uutta pukkaa:



Liian vaikea? Rise of the Robots. En enää itsekään muista kummasta ja minkä koneen versiosta on kyse.


Tässä hieman helpompi.
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: X360/PS3 kiinni SD-televisiossa. Tyhmää? : 23.06.2007 09:46
Minulla on käytössä 26" kuvaputkitöllö. Olen pelannut tyytyväisenä XO:lla siitäkin huolimatta, että HD-kuvaa on tullut myös paljonkin peleissä nähtyä. Ainut mitä telkkarista puuttuu on 60 hertsin tuki, vaikka se semmoisen mainostaakin omaavaan.

Noh, kauaa ei sekään haittaa kun koko laitos on hajoamassa. Kesän mittaan ostelen uuden LCD-telkkarin. Kokona luultavasti 37" kun hinta ei siinä enää ole päätähuimaava.

Ei siis ole mielestäni tyhmää käyttää vanhaa SD-telkkaria uusien konsolien kanssa.
136  Yleinen / Vapaa sana / Re: Hymiöt : 22.06.2007 13:13
Tärkeintä kuitenkin, että jos hymiöitä on, eivät ne saa kasvattaa riviväliä, sillä muuten pidemmän tekstin keskelle lätkäisty naamari tekee koko postista homon näköisen. Esteetiikkaa, estetiikkaa.

Jos tästä pidetään kiinni, muulla ei sitten oikeastaan olekaan väliä.
137  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 14:38
Vaisu ja lattea Pelaajaboard -ketju ei tietenkään ollut mainontaa, ellei sitten pohdintaa laske sellaiseksi. Minä puhuin ketjusta, jossa ilmoitettiin että Pelaajalauta on auki. Se oli mainosta.

138  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 14:20
Hauska huomata Pelaajaboardien puolella (joihin minulla ei oikeuksia kirjoittaa olekaan), kuinka nykyisia moderaattoreita hiertää tämä uusi pelaajalauta. Tuulisti vastaan 3 moderaattoria, jotka puhuvat käytännössä Pelaajalehden äänellä.[

En minä tuota näkisi hiertämisenä vaan tehtävien hoitamisena.

Lainaus
(http://pelaajalehti.com/board/comments.php?DiscussionID=170&page=3#Item_15)
Mielipiteet verhotaan sääntöihin, jotka käytännössä ovat vain tekosyitä estää keskustelun muodostumista tässä tapauksessa.

Tämä on aika kiusallista Pelaajan puolella kuinka tälläisestä asiasta ei voida käydä avointa debattia vaan pyritään systemaattisesti hiljentämään "vastarinta" ohjaamalla keskustelu tyhjänpäiväisiin palaute-osioihin, joihin palaute käytännössä vain "hukkuu".

Tapauksesta saa edelleen käydä keskustelua, ei vaan enää tuossa ketjussa. Kyllä Pelaajaboardin modet ovat aina kuunnelleet palautetta.


Lainaus
Lainaus
"Meidän on moderaattoreina vaikea ottaa kantaa mihinkään" -Solid Snake.

Moderaattorina vaikea ottaa kantaa mihinkään? Eikös se käytännössä ole kannanotto, jos näkee kritiikin mainontana. Näkisin, että moderaattorin ei tulisi olla mikään toimituksen hiljainen työvaline.

Tuo ketjuhan on silkkaa mainontaa. En usko että kovin monella muullakaan palstalla tykätään, jos mainostetaan oikein ketjun voimin omaa kilpailevaa palstaa. Lisäksi kuten Solid Snake sanoo, oli sama sääntö voimassa jo niillä vanhoilla hyvän ajan Boardeilla.

Muuten, minun aloittamani ketju "Vaisu ja lattea pelaajaboard" on ilmeisesti sulkemisen lisäksi myös kokonaan poistettu tuolta virallisilta boardeilta. En löytänyt sitä enää mistään...
Niin ja Joelin Pelaajalauta topikki on myös suljettu. "Pelaajan mielestä tämä on mainontaa" jotain tämän tapaista sanottiin.

Se ei kyllä vaikuttanut mainonnalta mitä siihen vielä lisättiin. Siinä puhuttiin vaan jostain huutokauppa huudoista. ???

Silkkaa mainontaahan tuo ketju oli. Lainattu sääntökohta ei kyllä oikein pätenyt.

139  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 10:25
Langaton GameCuben Wavebird on tietty tosi jees tapa pelata VC:n pelejä. Konsolinettiin on tullut myös jokin valkoinen 3rd-party viritys (ei langaton). Näppäimien laatu ratkaisee aika paljon.  http://www.konsolinet.fi/tuotekortti.php?path=34/39/3953

Wavebirdillä itsekin tällä hetkellä vielä pelailen. Pätevä N64-peleihin, mutta SNES-pelit tuottavat sillä kyllä ongelmia. Classic-ohjain on kyllä pakkohankinta tässä kesän mittaan.
140  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 21.06.2007 10:23
Minulle juhannus on ollut jo muutaman vuoden ihan tavallinen viikonloppu. Todennäköisesti viettelen sen taas ihan vain rennosti ottaen kotosalla. Saatan kyllä käydä naapuripitäjässä kaverin juhlissa mikäli saan auton alle illaksi.
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 10:08
Virtual Console on hieno palvelu. Itse olen ladannut Super Mario Brosin, Super Mario Worldin, SM64:n, Ocarina of Timen, Mario Kart 64 ja DKC:n. Hassuinta on, että omistan noista kahta viimeistä lukuunottamatta alkuperäisinä kaikki.

Ostoslistalla on vielä ainakin loput Zeldat, Lylat Wars ja DKC2. Vaikka osa noistakin löytyy useampanakin kappaleena, maksan ilomielin muutaman euron siitä helppoudesta millä noita nykyään pelaa. Ei tarvitse kaivella vanhoja koneita esiin laatikoista eikä ole mitään toimivuusongelmia.

Ainut VC:ssä vihaksi pistävä asia on sen mahdottoman huono suunnittelu. Joka välissä ladataan ja välillä pitkäänkin. Sitten vielä luottokortin tiedot pitää joka kerta syöttää uudestaan. Kunpa vain joskus VC saataisiin toimimaan yhtä näppärästi kuin Live Arcade.
142  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 20.06.2007 22:00
Pojat sitten varmaan jatkaa keskusteluaan jossain muualla?
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 20.06.2007 21:58
PS3:lta puuttuu vielä ne pelit, jotka sen pakottaisivat ostamaan. Kun itse omistan jo Xbox 360:n, ei Sonyn uutuudella ole tarjolla oikein mitään kiinnostavaa. Ei nyt, eikä aivan lähitulevaisuudessa.

Vielä kun Euroopan masiinasta on heikennetty vanhojen pelien tukea ja hinta on melko korkea niin ei PS3:n ostoa tule edes harkittua ennen kuin hinnasta on pudonnut pari sataa pois tai joku todellinen yksinoikeushittipeli  julkaistaan. Kumpaankin voi mennä aikaa.
144  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 20.06.2007 21:00
En tiedä, johtuuko Operastani vai mistä, mutta näen satunnaisesti viestien alla scrollbareja. Jotkut niistä ovat "tyhjiä" (ei ole liikutettavaa) ja osaa voi liikuttaa ja samalla viestin teksti liikkuu sivuttain. Näkyykö niitä muilla?

Näkyy. Käytössä kanssa Opera, versiota 9.20. Firefoxilla ei pikaisella testauksella näkynyt palkkeja.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 20.06.2007 19:42
Phantom Hourglassia on odotettu ensimmäisistä pienistä kuvista saakka. Olisin mieluusti nähnyt Cubella/Wiillä toisenkin Wind Wakerin grafiikkaa hyödyntävän Zeldan ja nyt semmoisen saan.

Toivon mukaan peli tulisi jo elokuussa, ei välttämättä koulun aloittaminen suuresti kiinnostaisi siinä tapauksessa.
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines