Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 24
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2023 18:51
Muistan kun Switchin alkutaipaleella katsoin silloin noin 5-vuotiaan poikani kanssa jotain Directiä. Reaktiot meni about näin.

Splatoon 2

Poika: SPLATOON! UIJUI!
Minä: Meh, nähty jo.

Mario Kart 8

Poika: Mario Kart! Kaikki hahmot! Dry Bowser! Pakko saada!
Minä: Meh, Wii U -peli.

Minecraft:

Poika: JA MINECRAFT! PARAS KONSOLI KOSKAAN!
Minä: Meh, mulla on jo PS4-versio.Tuolloin tajusin, että olen kyyninen leipääntynyt paskakasa, joka ei nauti enää elämästä :D
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Vuoden parhaat pelit 2022 : 20.12.2022 21:28
Pakko äänestää My Friend Peppa Pig, kun ei ole tänä vuonna muuta tullut pelattua.
Oli hyvä peli. Perunamaa oli vähän vaikea, mutta lopulta 1000/1000 saavutukset plakkarissa.

Sitä en vain tajua, että miksi tässä pelissä voi valita Performance ja Resolution tilojen välillä. Luulis nyt jumalauta että Series X -tehot ei lopu Pipsa Possu -pelissä.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 09.11.2022 09:29
Woke on lähtenyt laukalle jo vuosia sitten. Liikkeen suurin ongelma on sen diktatuurimaisuus ja noitajahtimaisuus. Vaikka liikkeen alkuperäiset tavoitteet ovatkin olleet varmasti jaloja, tuntuu siltä että esimerkiksi siihen kuuluva cancel-kulttuuri on kääntänyt jopa aiemmin ihan wokeja ihmisiä sitä vastaan.

Se, että aatteen rajoja vaikka 15 vuotta sitten rikkoneet ihmiset lentävät ulos työpaikoistaan ja heidän maine pyritään tärvelemään loppuiäksi ei ole terveen liikkeen touhua.

Myöskin liian rankka vastakkain asettelu on usein huono piirre. Joko olet meidän puolella tai et ole edes ihminen. Vasemmistolaisuus on minun kirjoissani ollut aina välittämiseen perustuvaa. Nykyinen woke-vasemmisto tuntuu ajavan ihan erilaisia arvoja.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2022 20:08
Toki TK:lla on aika solid pointti myös. Onko nyky-Bungiella enää rahkeita luoda tällaista hittipeliä?

Pois tämmöiset anglismit. Käytetään suomea. "TK:lla on aika kiinteä johtoajatus myös."


Joo, sorry tuosta.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2022 00:06
Keksin tähän vain yhden järkevän selityksen. Sonylla on Call of Dutyt vielä tyyliin kolme vuotta, jonka jälkeen ne varmaankin siirtyvät vain Xboxille. Sony saisi Bungien myötä ansioituneen FPS-tiimin talliinsa. Sonylla ei ole ikinä ollut laadukasta 5/5 FPS-yksinoikeuspeliä.

Jos Bungie kehittää PlayStationille laadukkaan FPS multiplayerhitin, ei Call of Dutyn jättämä aukko ehkä haittaisi. Bungie on myös vanha Xbox-tiimi, joten tämä olisi suora piikki kilpailijan suuntaan.

Toki TK:lla on aika solid pointti myös. Onko nyky-Bungiella enää rahkeita luoda tällaista hittipeliä?
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2022 17:01
Kolossaalinen kauppa. En olisi voinut kuvitellakaan. Ajattelin, että Sega, Capcom tms. olisi mahdollinen. Mutta Activision! Huh huh!

Tässä sukupolvessa tullaan kilpailemaan ja kovaa. Microsoftilla on nyt semmoinen line-up, että Sonylla tulee olemaan tiukkaa. Väitän, että lopullisena tavoitteena on tehdä CoDia myöten kaikesta Xbox-yksinoikeuksia. Ja PC myös.

Pitää vain opetella pelaamaan Xbox-ohjaimella Haukkaa.

Mielenkiintoista kyllä miten tämä nyt muokkautuu tästä.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.01.2022 20:10
Itselle Wii-ohjaus pilasi Primet täysin. Hirveää kuraa tähtäillä kaukosäätimellä. Ainoa peli, jossa Mote-tähtäys toimi täydellisesti oli Resident Evil 4. Varmasti siksi, kun ruutua ei tarvinnut kääntää Wiimotella, vaan ammuttaessa ollaan paikallaan ja ruutu kääntyy tatilla.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.01.2022 00:17
Hauskinta on, että Metroid Primeä väheksyttiin ennen julkaisua ja yleinen mielipide oli, että peli tulee olemaan huono. Miksi se on FPS, miksi sitä tekee joku tuntematon jenkkistudio jne. Peliä suoranaisesti vihattiin ennen julkaisua.

Siinä saivat ennakkoluulot kyytiä, kun peli pamahti hyllyille.
9  Basaari / Kaupankäynti / M: Playstation 5 : 13.12.2021 19:42
Jos jollain on tilanne, että kutkuttaisi saada PS5 itselle vaikka jo jouluksi, niin minulle kävi niin hassusti, että olisi yksi ylimääräinen tuossa.

Paketissa, avaamaton, käyttämätön, juuri ostettu. Levyasemallinen malli.

Setin saa minulta 610 eurolla, jonka itsekin siis maksoin. Nouto Vantaalta, en jaksa postittaa.

Laitan myöhemmin myös muualle myyntiin, joten kannattaa olla nopea. Ja älä osta tätä, jos meinaat trokailla.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 18.11.2021 17:06
Series X:n ohjain driftaa taas. Tämä on toinen Series X:n ohjain nyt vuoden aikana, joka driftaa. Kovassa käytössä näiden kesto on siis muutaman kuukauden. Ei hyvin mene.

Xbox Onen ohjaimista yksikään ei driftaa. Ne ovat olleet vuosia kovassa käytössä. Ehkäpä vaan pelaan pelini One-ohjaimilla tästä lähtien.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition : 12.11.2021 17:02
Minulla PS5-versio on toiminut ihan ok. Pelin valaistus ja sateisen asfaltin pintaan oauvat valot näyttävät jopa hienoilta.

En havainnut mitään ruudunpäivitysongelmia, mutta olen pelannut toistaiseksi melko vähän.

Uusi gameplay on myös mielestäni samaan aikaan hieman kankeaa, mutta kuitenkin tuhansia kertoja alkuperäisiä parempaa, ja jo sen takia Vice City ja III ovat nyt pelikelpoisia.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition : 11.11.2021 17:24
Digitaalinen GTA-paketti latautuu juuri PS5:lle. Piti kyllä odottaa fyysistä, mutta ei malttanutkaan.

Voisi kassulla hankkia sitten Switchille joskus. Fiiliksiä tulee kohta.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.10.2021 09:26
Kaiutin ohjaimessa on kyllä vammaisen surkea keksintö. Se toimii ihan hauskasti, jos siitä kuuluu esimerkiksi radiopuhelimen äänet, koska silloin huono äänenlaatu kuuluu asiaan, ja ohjain on kädessä radiopuhelimen tavoin. Kaikissa muissa käyttötarkoituksissa kajari on roskaa.

Ostin 120hz tv:n ja oli yllättävän vaikeaa saada 120fps päälle PS5:llä. Ensin PS5:llä joutuu useammasta paikasta säätämään, että 120fps-asetus on päällä, ja sitten vielä pelin omasta valikosta laittamaan sen päälle.

Xbox suoriutuu tällaisista asioista todella paljon paremmin.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition : 22.10.2021 20:26
Tässä voisi kyllä olla kova setti Switchille. Kannettavana nuo kolme peliä on kyllä kova setti.

San Andreas on paras osa, ehkä jopa paras 3D GTA. Alkuperäinen SA on edelleen pelikelpoinen, jota ei kyllä voi sanoa kolmosesta ja Vice Citystä. Jo tähtäyksen huonous ja vapaan kameran puute syövät aivan liikaa.

Siinäkin mielessä kiva saada Remasterit, koska kyllähän sisällöllisesti nämä pelit mielellään pelaa uudelleen.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 16.10.2021 21:27
En ole koskenutkaan NES- ja SNES-peleihin Switchillä ties kuinka pitkään aikaan.  Palveluihin lisätään uusia pelejä h i t a a s t i ja lisätyt pelit ovat usein paskaa.

Joten ei ihan nyt saanut Nintendo minua vakuutetuksi, että pitäisi vielä tuplasti enemmän maksaa.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 25.09.2021 07:27
Hinnan tuplaus kuulostaisi kyllä aika isolta nostolta. Ehkä porrastetusti saattavat tuplatakin, mutta tuskin kerralla?

N64-ohjain menee kyllä heti ostoon. En kyllä tiedä tulenko edes käyttämään sitä, mutta on tuo ainakin kaappiin saatava.
17  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 30.07.2021 10:06
Tälle aiheelle voisi perustaa oman ketjunsa.

Älypuhelin on kyllä parasta maailmassa. Puhelin on ensimmäisiä asioita, jotka muuttavat ihmisen kyborgiksi. Jos nyt mietitään, niin olen puhelimen kanssa 100 kertaa parempi, kuin ilman puhelinta. Saan jokaiseen kysymykseen vastauksen sekunneissa, lasken jokaisen laskutoimitukse hetkessä jne.

Mutta käytän puhelinta random paskaan 90 prosenttia ajasta. Ja tuo pikkuklikkailu on kyllä semmoista paskaa aivoille, että huh huh.

Kelatkaa miten kusessa lapset ovat, kun moni alle kouluikäinen käyttää älypuhelinta samoja tuntimääriä päivässä. Se tulee muokkaamaan heidän aivorakennettaan radikaalisti jo pienestä lähtien.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.07.2021 23:54
Hassua miten Wind Waker sai aikanaan helvetisti vihaa päälleen. KAIKKI tuntuivat vihaavan sitä, kun se ei jatkanut OoTin tyyliä. Toki ihmisten vihainen suhtautuminen laantui lähempänä julkaisua.

Tätä kiukkua lisäsi myös se videopätkä, joka esitteli Gamecuben kykyä ja siinä nähtiin realistisempi Link.

Nyt valtaosa pelaajista pitää WW:n tyylistä kovasti. Itse toivottaisin tässä vaiheessa tervetulleeksi realistisemman, synkemmän Zelda-pelin.
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 06.07.2021 22:13
NGage julkaistiin myös pahaan paikkaan. DS ja PSP olivat molemmat nurkan takana ja molemmat muodostuivat monstereiksi.

En ole samaa mieltä, että ns. Sidetalking oli päällimmäinen syy maineen menetykseen. NGagessa oli muutakin vikaa. Esimerkiksi pelin vaihtaminen oli tarpeettoman vaikeaa, kun puhelin piti muistaakseni sammuttaa kokonaan ja irrottaa akku ensin tms.

Ja näyttö nyt oli vain väärinpäin, siitä ei pääse mihinkään. Näyttö oli muistaakseni myös liian pieni, mutta saatan muistella omiani.

Toki laitteessa oli paljon hyvääkin. Se yhdisti puhelimen ja käsikonsolin, joka olisi voinut olla valtava juttu. Sen ominaisuudet olivat huippuluokkaa, ja se oli halpa. NGage maksoi 300 euroa, joka on kallis 150 euron DS:n rinnalla, mutta saman laatuista puhelinta ei tuohon aikaan olisi alle 500 eurolla saanut.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 05.07.2021 21:02
Joo, sehän oli ensimmäinen Tony Hawk, joka NGagelle julkaistiin. Muistaakseni teknisesti ihan pätevä, jos unohdetaan NGagen väärin päin aseteltu näyttö ja Dual Shock -tasoisten tattien puute.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 04.07.2021 23:35
Kannettavuus on kova juttu kyllä. Itse aikanaan pelasin Project 8:a PSP:llä, kun halusin vaan pelata Haukkaa kannettavana. Switchin 1+2 on varmasti tuhat kertaa parempi kuin se pökäle  :lol:
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 02.07.2021 23:05
Minusta THPS:n pelaaminen tatilla on mahdotonta. Olen kuvitellut, että kaikki pelaavat tietenkin ristiohjaimella :o
Kaikki ilmatemput d-padillä, ohjastaminen, manualit ja tasapaino tatilla.

Ps. Laitan kanavalle joskus videon, missä kuvataan ohjainta kun pelaan. Kaikki tuntuu aina ihmettelevän ja vierastavan pelityyliäni.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 30.06.2021 11:02
Itse kyllä haaveilen uuden tv:n hankkimisesta ja 120fps Haukasta. 30fps vakaana on ihan ok monille peleille, mutta Haukkaa pro-tasolla ei kyllä halua pelata alle 60 fps.

Mutta hankin kyllä silti Switch-version, sillä kyseessä on sukupolven yksi parhaista peleistä, jota mielellään pelaan kannettavana. Tosin kyllä hirvittää jo nyt Joyconien takia. Tatit repeytyvät kahtia varmaan jo yhden 2 minuutin session jälkeen. Tony Hawk on sellaista tattimurhaa ainakin meikäläisen pelityylillä. Mielestäni Haukka kaipaa Dual Shockien tattiasettelua muutenkin. Itse ainakin saan manualit rämpättyä kaikkein parhaiten Dual Shockilla.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 29.06.2021 19:57
Maistuu kyllä tuomarilinja. Ja pelit muutenkin eilen olivat huippuluokkaa. Ihan tajutonta taistelua. Eikä millään pahalla ketään kohtaan, mutta kyllä näistä peleistä näkee, ettei Huuhkajat vaan vielä kuulu tälle tasolle. Ihan eri näköistä palloa pelattiin.

Ranskan tippuminen oli aikamoinen shokki. Ja omat vedotkin kusi, kun olin pienesti panostanut Kroatian turnausvoitolle. Tiesin kyllä, ettei mikään ennakkosuosikki ole, mutta harva uskoi MM-hopeaankaan. Ja toki Kroatian kertoimet olivat aika kovat. Mutta nyt kävi näin.

Nyt parhaillaan Englanti - Saksa pyörii. Eiköhän tässä tule Enkulle kotiin lähdön paikka
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 29.06.2021 09:03
Onko Switchin Haukka muuten 60fps?
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 28.06.2021 20:33
No fakta on, että jos matkailu sallitaan, mutta vedotaan että älkää nyt pliis lähtekö, niin varmasti löytyy suuri joukko ihmisiä, jotka ovat kyllä lähdössä.

En oikein itse edes tiedä olenko ns. Team Freedom vai Team Lockdown. Jos viisaammat ovat päättäneet, että ei ole turvallista lähteä, niin varmasti saisivat rajat myös kiinni. Nyt rajat olivat auki, joten oikeastaan turha kenenkään itkeä. Huonoon suuntaanhan se koko tilannetta vie, jos pelkästään HUSin alueella kisaturisteilla on löydetty 200 tartuntaa, ja osa näistä ruudinkeksijöistä on vielä lähtenyt juhannuksen viettoon.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 15.06.2021 19:52
Hienoa että Suomi voitti, mutta oli kyllä säälittävää katseltavaa ja muistui heti mieleen, miksi jalkapalloa ei voi vakavissaan katsoa. Pomputellaan verkkaisesti sinne tänne ja koitetaan kalastella vapaapotkuja joka välissä. Eikö tuolle jatkuvalle filmaamiselle oikeasti voida tehdä jo jotain? Ankarat sanktiot vaan joka kerta. Suunnaton myötähäpeän tunne vähän väliä, kun ukot voihkii tuskasta minuutin välein ja uusinnasta näkee, että kukaan tuskin koskenutkaan.
Oikeasti niin vahvasti tämä! Tuntuu välillä, että pelin tarkoitus ei ole tehdä maalia, vaan kaatua vakuuttavasti boksissa ja saada rankkari. Ne ilmeet, kun nuo tyypit lensivät maahan pikkuhipaisuista  :lol: :lol:
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 15.06.2021 19:50
Onkohan mitään mahdollisuuksia, että THPS 1+2 pyörisi 60 ruutua sekunnissa kannettavana? Ei salee kyllä ole, mutta jos nyt semmoinen ihme tapahtuisi, niin voisi olla ihan kiva pelailla Lapin läänin saaristoissa Haukkaa.

Metroid Prime 4 on pelkkä vitsi tässä vaiheessa. Ei siitä oikeasti tule ikinä kuvaa. Saakeli varmaan Switch 3:lla vieläkin odotellaan.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 24.03.2021 08:23
Kyllä Switch 2:n julkaiseminen tuntuu minusta vähän aikaiselta, kun Switch myy ihan hulluja määriä koko ajan. Ja jos Switch Pro julkaistaisiin tänä vuonna, kuulostaisi todella oudolta, jos markkinoille tulisi vuosi myöhemmin Switch 2.

Minun veikkaukseni on, että Pro-malli saattaa ilmestyä kyllä, mutta varsinaista nextgen Switchiä ei nähdä ennenkuin aikaisintaan 2023.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 17.03.2021 19:01
Xbox Series X:n vasen tatti alkoi driftaamaan. Toivottavasti tästä ei tule tapaa. Nintendolla on tapana näyttää suuntaa ohjainkehityksessä, mutta tämän driftaamisen olisivat saaneet jättää kopioimatta.

No, Gigantti vaihtoi uuteen saman tien, joten rauha talossa. Mutta pelottavaa, kun ilmeisesti PS5:n ohjainten laatu on myös paskaa.

Onko siis kaikkien kolmen valmistajan ohjaimet surkeita tässä genissä?
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 24
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines