Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
61  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 22.03.2012 18:32
Sherlock – Breaking Bad

South Park – NCIS
Musta huumori nappaa hyvin.

Big Bang Theory – Fresh Prince of Bel air
Molemmista pidän paljon, mutta ehkä Bel Air on onnistunut naurattamaan hiukan enemmän.

Everwood – Twin Peaks

Anthony Bourdain: no reservations – Metalocalypse

MacGyver – Happy days

Black Books – Frasier
Sunnuntaisin tulee katsottua aina kun mahdollista. Juontakin olen joskus yrittänyt seurata, mutta jostain syystä Nelonen hyppii jatkuvasti eri tuotantokausien välillä. Pakko kyllä hankkia kaikki jaksot DVD:lle jossain välissä.

X-Files – Band of Brothers
62  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.03.2012 15:46
The Pacific
The Big Bang Theory
That '70s Show
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.03.2012 22:47
Ostin ja pelasin Journeyn.

Tämän sukupolven hienoin pelikokemus.

Todellakin. Tällaisia viboja ei olekaan tullut sitten Shadow of the Colossuksen. Noin vartti tuli aluksi pyörittyä yksinään, kunnes kohtasin jonkun jonka kanssa matkasin pelin loppuun asti. Ja yhdeltä istumalta tuli läpäistyä, yhteensä matkaan kului noin 90 minuuttia.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.02.2012 14:47
Helmikuun peliostokset saapuivat tänään postissa:


Amazonista viime torstaina lähtenyt The Last Story Limited Edition saapui yllättäen jo tänään. 43€ kustansi ilman postituskuluja, joten ei valittamista.


MGS HD Collection Limited Edition saapui myös tänään, vaikka lähti Zavvilta jo 31. tammikuuta. Olin jo aikeissa perua tilauksen, ellei se olisi tullut tämän viikon aikana. Ilmeisesti paketin suuren koon takia kuljetus kesti näinkin kauan. Vai onko joku muu saanut jo aikaisemmin? Tulliin ei ilmeisesti jäänyt, kun eivät lähettäneet minkäänlaista ilmoitusta.

Tilasikos kukaan lautalainen tuota Zavvin erikoisversiota? Tekisi mieli pistää tilaukseen, mutta on sen verran pelottavia kuvia ollut liikkeellä Zavvin puutteellisen pakkaustavan aiheuttamista kuljetusvauroista että pitää vielä vähän pidempään harkita uskallanko laittaa tilaukseen.  ;D


Paketin yläreuna oli taittunut tuolla lailla. Itse pakkaus on kuitenkin niin heppoista materiaalia, etten yhtään ihmettele. Mikään muu kohta ei ollut kärsinyt pahempia vaurioita. Sen sijaan taidekirja oli päässyt irti heikon pakkausmateriaalin vuoksi (tosin tätähän ei saa selville avaamatta itse pakkausta):


Kaikki muu sisältö oli hyvässä kunnossa. Itse postipaketti oli järkyttävän iso, lähes kaksi kertaa suurempi kuin pelin pakkaus. Mukana oli jonkin verran pehmusteita, mutta siitä huolimatta pakkaus oli näköjään päässyt heilumaan paketin sisällä. Itseäni tuo ei onneksi haittaa, koska itse pakkaus menee joka tapauksessa jonnekkin varaston perukoille.

Nyt vielä pitäisi päättää kumpaa peliä alan ensimmäiseksi pelaamaan :/
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Last Story : 21.02.2012 10:44
Limited Editionin ensimmäinen unboxing -video (alkaa noin 2,5 minuutin kohdalla):

66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.02.2012 11:58
Catherine tuli pelattua eilen läpi ensimmäistä kertaa. Tämä on taas niitä pelejä, joista en oikein keksi mitään pahaa sanottavaa. Mielestäni pelattavuus, juoni, grafiikka ja soundtrack vain yksinkertaisesti toimivat. Dubbauksenkin olivat saaneet ihan kohdilleen. Versus -modea tuli jo pelattua aikaisemmin eräässä turnauksessa, mutta päätin lykätä pelin ostamista Euro-julkaisuun kun oli sen verran paljon muuta pelattavaa.

Vaikka kuutioiden siirtely onkin helvetin koukuttavaa, niin päätin kuitenkin pelata helpoimmalla vaikeustasolla, koska olin kiinnostunut enemmän pelin juonesta. Helpoinkin vaikeustaso oli kuitenkin loppupuolella jo suhteellisen haastava. Juonen pituus (10 h) oli myös mielestäni juuri sopiva, varsinkin kun pelillä on niin paljon uudelleenpeluuarvoa. Yhdeksästä erilaisesta loppuratkaisusta näin vasta ensimmäisen, joka oli muuten harvinaisen tyydyttävä, niin kuin kunnon tarina-painotteisissa peleissä pitää ollakin.

Oma loppuratkaisu:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Helposti tämän/viime vuoden parhaimpia pelejä. Ostakaa mieluumin nyt kuin myöhemmin alelaarista, jos ostatte. Tällaisia pelejä julkaistaan (länsimaissa) liian harvoin, jos ollenkaan.
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Last Story : 08.02.2012 18:16
Limited Edition tuli tosiaan ennakkotilattua Amazonista, kun halvalla sai (43€). Sakaguchi muuten julkaisi äskettäin ensimmäisen kuvan LE:n Steelbookista:


GAF:in ketjun mukaan PAL-versioon olisi korjattu joitain Japani-versiossa olleita ruudunpäivitysongelmia. Ilmeisesti japani-dubit on kuitenkin päätetty jättää pois, toisin kuin Xenobladessa  :/ No, kai tuohon brittienglantiinkin tottuu ajan myötä... Esimerkkejä voi käydä kuuntelemassa täällä.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Maailman kauneimmat videopelit : 08.02.2012 17:53
Okami

Tämä nyt on aika ilmiselvää kauraa kauneudesta puhuttaessa. Ei 3D-teknisesti mitenkään merkittävä saavutus perinteisessä mielessä, mutta kaikki ulkoasun mahdolliset heikkoudet on saumattomasti ja hyvällä maulla piilotettu maalausmaisiin taideviboihin. Upeaa!



Edelleen mielestäni kaikkien aikojen kaunein videopeli, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Ja jos kahden version välillä pitää valita, niin enemmän pidän Wii-version värikkyydestä. Sen verran hieno peli, että pitää pistää toinenkin kuva.


Hyvänä kakkosena Vanillawaren Muramasa: The Demon Blade.


Molemmissa peleissä on upean ulkoasun lisäksi erinomainen äänimaailma. Turhan harvoin julkaistaan audiovisuaalisesti näin hienoja pelejä, varsinkin kun eivät tunnu graafisesti vanhentuvan koskaan.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 - Round II : 30.01.2012 12:47
2 Haavisto Pekka VIHR   125
6 Niinistö Sauli      KOK   21

Haavistoa tulee äänestettyä tälläkin kertaa. Eipä tuo Niinistökään mikään huono ehdokas ole, eli ei haittaa vaikka vaalit voittaakin (?).
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KART : 25.01.2012 22:35
CTR on kyllä edelleen omasta mielestäni kaikkien aikojen paras kart-peli. Multi-tap tuli aikoinaan hankittua vain ja ainoastaan CTR:n takia, mutta sittemmin olen sen onnistunut jonnekin hävittämään. Onneksi PS3:lla pystyy pelaamaan nelinpeliä ilman mitään lisävarusteita.

Onko kukaan muuten onnistunut hankkimaan Nitros Oxidea pelattavaksi hahmoksi ilman hackkeja? Vai onko se edes mahdollista? YouTubesta löytyy kyllä monta videota pelattavasta Nitros Oxidesta, mutta vain GameSharkin ym. avulla. Muistaakseni joidenkin silloisten pelilehtien ennakoissa puhuttiin myös nk. kultaisista jakoavaimista, joilla pystyisi virittämään hahmojen autoja. En tiedä sitten leikattiinko ne lopullisesta versiosta, mutta itse en ole niitä löytänyt. Tai sitten kyseessä on vain toinen urbaani legenda.

Millä hahmoilla porukat muuten pelailee CTR:ssä enimmäkseen? Penta on sen verran ylivoimainen muihin hahmoihin verrattuna, että mieluilen pelailen Polarilla, vaikka aloittelijoille tarkoitettu hahmo onkin. Tuo ainakin mukavasti haastetta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 19.01.2012 22:39
The Last Story Limited Edition on nyt ennakkotilattavissa Amazonista noin 43€ hintaan. En tiedä onko kyseessä hinnoitteluvirhe, mutta aika halvalla lähtee jos ei ole. Pistin tilaukseen, saa nähdä miten käy.

http://www.amazon.co.uk/Last-Story-Limited-Wii/dp/B006VVGFOW/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1327005526&sr=1-4

E: Limited Editionissa on mukana siis peltikannet, taidekirjanen ja mini-soundtrack.

72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.01.2012 22:29
Viimeksi taisi tulla pelattua Vanquishia kesällä, jolloin sain viimein kymmenien ja taas kymmenien yritysten jälkeen kuudennen Challengen läpi. Taktiikkaa piti hioa loputtomiin ja suorituksen olla täydellinen. Lopulta se kuitenkin meni läpi, ja aika oli muistaakseni reilu 18 minuuttia, jolla pääsi sillä hetkellä maailmanlaajuisissa tilastoissa sijalle 358. Tietysti pian sen jälkeen joku (japanilainen) heppu saa koko homman näyttämään naurettavan helpolta ja oman suoritukseni mitättömältä:



Kyseinen suoritus on vissiin edelleen maailmanennätys, tai ainakin oli kun viimeksi katsoin. Hyvin harvan pelin kanssa olen tällaista edes ruvennut yrittämään, mutta oli se lopulta kaiken sen arvoista kun viimeinenkin Bogey kaatui kuolleena maahan. Toisaalta ei huvita ruveta parantelemaan omaa aikaani, sillä pelkkä läpäiseminen riittää minulle. Vanquish on kuitenkin niitä pelejä, jotka olen jaksanut pelata useamman kerran läpi ilman kyllästymistä. Mielenkiinnolla odottelen mitä Shinji Mikamilta tulee seuraavaksi  :)
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet : 17.01.2012 13:52
Pakkohankintoja vuoden 2012 peleistä on ainakin MGS HD Collection, Catherine, The Last Story, Devil May Cry Collection, Zone of the Enders HD Collection, Pandora's Tower, Jak & Daxter Collection, Anarchy Reigns, The Last Guardian ja Metal Gear Rising: Revengeance. Monia muitakin pelejä tulee varmasti hankittua, mutta nuo ovat päällimmäisinä hankintalistalla. The Last of Us vaikuttaa myös lupaavalta, mutta en Naughty Dogilta muuta odottanutkaan.

Wii U tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa, ellei julkaisussa niin hiukan myöhemmin. Riippuu tietysti julkaisupeleistä; esim. F-Zero tai Metroid HD:na olisi parhautta, varsinkin jos kehittäjänä olisi Retro Studios. Toivottavasti saavat myös konsolin hinnan kohdalleen, ettei käy samalla tavalla kuin 3DS:n julkaisussa. Noin 300€ olisin valmis maksamaan konsoleista yleensä ja toivon että hinta ei olisi kovin paljon tuota korkeampi. Onneksi konsolista sentään löytyy tuki Wiin peleille, varsinkin kun oma Wii meni hajoamaan juuri joulun alla, eikä huvittanut maksaa satasta korjaukseen.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Peliohjaimet - Hyvät ja huonot, oikeat ja väärät : 13.01.2012 16:51
Eikö täällä kellään muulla (despireä lukuun ottamatta) ole käytössä noita Gioteckin Real Triggereitä PS3:n ohjaimelle? Eivät ehkä yllä aivan X360-ohjaimen liipasimien tasolle, mutta parantavat PS3:n ohjaimen alimpien liipasimien tuntumaa huomattavasti. Itsellä on ollut käytössä PS3:n ostamisesta lähtien, eikä ole kertaakaan lipsunut sormet liipaisimilta. Pitäisi saada pikkurahalla melkein mistä tahansa pelikaupasta.



Onhan se tietysti helvetin typerää että pitää lähteä tällä tavalla kikkailemaan ohjaimen kanssa, mutta toivotaan että Sony saisi luotua kunnolliset liipaisimet PS4:n ohjaimeen, varsinkin jos tarkoituksena on käyttää edelleen DualShockia.

Toivottavasti saavat tuosta Wii U:n ohjaimesta kelvollisen, varsinkin kun menivät lopettamaan tuen GameCuben ohjaimelle >_>
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic : 20.12.2011 21:18
Onkos muuten mitään varmistettua tietoa, että tuleeko jotain limited editionia Eurooppaan?
Siis muuallekin kuin zavviin.

Zavvi ainakin omilla sivuillaan mainostaa (Euroopan) yksinoikeuttaan, eli ei näillä näkymin, ellei jotain ihmettä tapahdu.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 13.12.2011 20:42
Neljäs Humble Indie Bundle julkaistiin juuri. Mukana allaolevat pelit, jotka on kaikki aktivoitavissa Steamissa.

Jamestown
Bit.Trip Runner
Super Meat Boy
Shank
Nightsky HD
Gratuitous Space Battles
Cave Story+

http://www.humblebundle.com/
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.12.2011 00:16
Ennen VGA:ta nettiin vuotanut video varmisti, että seuraavaa Metal Gearia kehittää Platinum Games, ja tuottajana toimii Kojima Productions. Pelin koko nimi on ilmeisesti Metal Gear Rising: Revengeance. Videolla näkynyt toiminta muistutti melko paljon Bayonettaa, mikä on pelkästään hyvä asia. Helposti tämän hetken odotetuin peli heti The Last Guardianin jälkeen, koska Platinum Games.

78  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic : 07.12.2011 17:05
Euroopan Limited Edition tuli uudelleen ennakkovarattavaksi Zavviin. Samalla 'Ultimate'-etuliite tiputettiin pois ja sisältöön tehtiin pari muutosta. Myös X360-versio lisättiin.

Linkki

Lainaus
This Limited Edition box contains the following:

Copy of MGS HD Collection
Variant MGS HD Collection Steelbook (Artwork subject to change)
MGS T-Shirt, exclusive to this Limited Edition
250 page premium art book showcasing the artwork of Yoji Shinkawa

Mukana siis ilmeisesti sama taidekirja kuin USA:n Limited Editionissa. Aikaisemmin tilanneet saavat ilmeisesti Platinum-version MGS 4:stä. Aikaisemminhan sisältö oli seuraavanlainen:

Lainaus
* Copy of MGS HD Collection (Steelbook)
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
* PSN code to download Metal Gear Solid 1
* 5 x Art Cards

Hinta on tosin suunnilleen sama kuin ennenkin, eli noin 83€ postikuluineen.

79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 25.11.2011 18:08
Osaisiko joku valokuva- ja tulostuspapereista enemmän tietävä sanoa, minkälainen paperi soveltuisi parhaiten käytettäväksi omien pelikansien tulostamisessa? Lähinnä nyt etsin sellaista laatua, joka vastaisi parhaiten tuota yleisesti pelien kansissa käytettävää paperia.
80  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 22.11.2011 21:07
Neljä vuotta hyvin palvellut Wii meni tilttiin kesken Xenoblade Chroniclesin, eikä suostu enää lukemaan levyjä. Aluksi ajattelin vian olevan se, että Xenobladen levy on kaksikerroksinen, mutta Wii ei suostu lukemaan edes yksikerroksisia levyjä. Pistin nyt ensi hätiin Play.comista tilaukseen sen Nintendon linssinpuhdistuslevyn, mutta se on perillä aikasintaan ens viikon lopulla. Jos se ei auta, pitää vissiin lähettää tuo huoltoon. Zeldan taas pitäisi olla perillä huomenna.

E: Puhdistuslevy auttoi ja Wii lukee levyjä taas normaalisti (ainakin toistaiseksi). Nyt Zeldan kimppuun!  :) :) :)
81  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: PS3/Wii/PS2/GC -pelejä : 13.11.2011 18:48
Lisätty pelejä eri alustoille ja siivottu vanhat pois.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword : 11.11.2011 15:03
Huhhuh kun kuumottaa jo, enää viikko. Saa nähdä mitä opiskeluista tulee kun käyn päivän päätteeksi ostamassa tämän kaupasta.
Tuleekos muuten tuo kultainen ohjain + CD-levy -bundle ihan normiliikkeisiin Suomessa vai pitääkö turvautua ulkomaihin?

Suomessa halvimmillaan tuon bundlen saa ainakin hintaseurannan mukaan Konsolinetistä vajaalla kahdeksalla kympillä. Muutkin kaupat tuota myyvät, mutta hinta lähentelee satasta. Prismoista sun muista en tiedä.

http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/618111

Itse tilasin bundlen brittien Amazonista vajaalla kuudella kympillä. Tuskin tulee julkaisupäiväksi, mutta tällä hetkellä on niin paljon muutakin pelattavaa ettei muutaman päivän odottelu haittaa.

83  Yleinen / Pelikeskustelu / DigiExpo 2011 : 25.10.2011 19:44
Ensi viikolla 4-6.11.2011 on taas DigiExpo, tavalliseen tapaan Helsingin Messukeskuksessa. Samalla lipulla pääsee myös Hifi-, Ski-, Board- ja Lätkä&SäbäExpoon. Normaali pääsylipun hinta on 14€, mutta BoardExpon sivuille pitäisi tulla taas ladattavaksi kuponki jolla pääsee sisään 7 eurolla. Päivitän aloitusviestiä kun kupongin voi ladata.

Aukioloajat:

Perjantaina  4.11. klo 12–20
Lauantaina  5.11. klo 9–19
Sunnuntaina  6.11. klo 10–17

Viime vuoden messut olivat melkoinen pettymys, kun kiinnostavia pelejä ei juuri ollut pelattavana ja väkeä oli (lauantaina) kuin pipoa. Tänä vuonna sentään pitäisi päästä testaamaan Skyward Swordia muiden kiinnostavien pelien lisäksi. Voisi myös harkita menemistä jo perjantaina, ettei tarvitse jonottaa puolet ajasta.

http://web.finnexpo.fi/Sites1/DigiExpo/Kavijat/Sivut/default.aspx

E: alennuskuponki nyt ladattavissa: http://www.boardexpo.fi/kuponki.php
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.10.2011 19:09
Ei liene yllätys kenellekkään, mutta Capcom vahvisti viimein Devil May Cry Collectionin, joka julkaistaan alkuvuodesta PS3:lle ja X360:lle.

Lainaus
Devil May Cry HD Collection brings the first three original Devil May Cry titles; Devil May Cry, Devil May Cry 2, and Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition together in one high definition package for the first time.

http://www.capcom-europe.com/blog/2011/10/devil-may-cry-hd-collection-announcement/


85  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 17.10.2011 19:00
4S myy käsittämättömän hyvin välimalliksi: neljä miljoonaa napsahti jo täyteen. Joulukauppakin käynee tänä vuonna hyvin, kun itse puhelin lanseerattiin lähempänä joulukaupan alkamista kuin kertaakaan aiemmin. Ehkä Jobsin kuolemakin vaikuttaa näihin myynteihin skidisti. Monet Apple-fanit ostavat ehkä kännyn silkasta kunnioituksesta Steveä kohtaan - sen lisäksi että saavat uuden ja toistaiseksi nopeimman älypuhelimen, tietysti.

Ironisesti Stevellä oli ilmeisesti hyvin vähän tekemistä 4S:n kanssa, sillä hän keskittyi lähinnä iPhone 5:n kehittelyyn.

Lainaus
Kumarin mukaan iPhone 5 oli viimeinen tuote, jonka kehityksessä Jobs oli mukana ensimmäisistä konseptipiirroksista lopputuotteeseen. Hän uskoo puhelimen nousevan siitä syystä kulttiklassikoksi.
Asiasta kirjoittaa Cnet, joka on jututtanut myös toista lähdettä. Tämän mukaan Jobs omisti lähes kaiken aikansa iPhone 5:lle, eikä jonkinlaisena välituotteena pidetyssä 4S:ssä ole juuri lainkaan Jobsin sormenjälkeä. iPhone 5:ssä puhelimen design on tehty täysin uusiksi.

Nykyisen kapulan voisi itse asiassa päivittää iPhone 5:een, kun se joskus (ensi vuonna?) julkaistaan, varsinkin jos kyseessä on yhtä suuri päivitys kuin iPhone 4 oli aikoinaan.

http://macmaa.com/2011/10/17/iphone-5-on-jobsin-uran-huipennus/
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: God Hand : 11.10.2011 21:00
Hävettää myöntää, mutta tutustuin God Handiin ensimmäisen kerran vasta viime viikonloppuna. Kaikki Clover Studion/Platinum Gamesin pelit käsikonsoleita lukuun ottamatta on koluttu jo aikaisemmin, mutta jostain syystä vasta nyt tuli hankittua God Hand huuto.netistä vajaalla kympillä.

Takana on vasta pari tuntia normalilla, mutta tykästyin peliin jo muutaman ensimmäisen minuutin aikana. Aikaisemmat Cloverin pelit eivät ole pettäneet, eikä God Hand ole poikkeus. GH on mielestäni japanilainen peli parhaimmillaan (vääräuskoisten mielestä pahimmillaan). Pelimekaniikka on rautaa, juoni täysin käsittämätön, eikä peli ota itseään liian vakavasti. Kaiken lisäksi pelissä on vielä loistava soundtrack.

God Hand muuten julkaistiin viime viikolla jenkkien PSN Storessa kymmenen dollarin hintaan, ja pitäisi tulla myös vanhalle mantereelle jossain vaiheessa. Nyt kun vielä saataisiin Gene pelattavaksi hahmoksi Platinum Gamesin tulevaan Anarchy Reigns -peliin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

87  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 06.10.2011 11:29
R.I.P.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 02.10.2011 20:56
Zavvissa El Shaddai: Ascension of the Metatron (PS3/X360) tarjouksessa hintaan 22,45e + postit, alle kuukausi pelin ilmestymisen jälkeen.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.09.2011 23:22
やったー!!

Tälläinen odotti pöydällä kotiin tultuani:


Sisällä siis ICO, Shadow of the Colossus ja taidekirja:


Yksi taidekirjan kuvista:


Harvemmin tulee osteltua Collector's tai Limited Editioneja, mutta tälläisten pelien kohdalla on tehtävä poikkeus. Länsimaissa ei harmillisesti julkaistu Collector's/Limited Editionia, joten täytyi turvautua importtiin. Helvetin kallishan tuo oli lähinnä korkean jenin takia, mutta mielestäni täysin hintansa arvoinen, varsinkin kun kumpikin peli kuuluu henkilökohtaiseen TOP-5:een. The Last Guardianista tulee myös varmasti hankittua Collector's/Limited Edition, jos sellainen vain julkaistaan.

ICO:a tuli hiukan pelailtua, ja täytyy sanoa, että Bluepoint Games on onnistunut helvetin hyvin käännöksen kanssa. Ei siis mitään Capcomin tai Ubisoftin porttausten tasoista ripulia, vaan todella hyvää jälkeä ovat saaneet aikaan. Kumpikin peli pyörii siis 1080p:nä, vaikka pahat linnut kertovat, että Shadow of the Colossus näyttää hiukan paremmalta 720p:nä. Mutta nyt kuitenkin takaisin ICO:n pariin -->
90  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: PS3- ja Wii-pelejä : 09.09.2011 14:12
Lisätty Demon's Souls ja Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines