Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 106
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 16:14
Eli alkuperäinen PS1-ohjain ja PS5-ohjain ovat millilleen saman mallisia, vain tatit on lisätty?

PS5 ohjainta en ole käyttänyt. Hyvä tietää, että siinä on paranneltu sijoittelua ja ollaan samaa mieltä, että DS1-3 (DS4 myös?) on paskasti sijoiteltu tatit. :)

Haha, kunhan nyt enimmät asiavirheet korjasin pois tästä sinnikkäästä ja aina niin huvittavasta tattipaniikista.

Jos tarkkoja ollaan, niin DS4 tosiaan uudisti ekana enemmän sitä ohjaimen muotoilua, ja todella hyvään suuntaan. Eli se pitää kyllä myöntää, että nykyään jonkun DS2:n käsiin ottaminen tuntuu vähän karulta. Ei tosin niinkään tattien vuoksi, tietenkään, vaan ohjain muuten on vaan niin kauhean rimpula. Nykyinen vähän tuhdimpi linja on paljon mukavampi.
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 09:54
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Lienen onnekas, kun tikkujen asettelulla ei ole koskaan ollut kummempaa väliä itselleni. Pääsääntöisesti käytössä on toki ollut Xboxin ohjaimia, koska ne toimivat niin paljon helpommin ja paremmin PC-käytössä. Silti Playstationilla pelaillessa tatit eivät ole missään vaiheessa häirinneet.

Näinhän se on varmasti useimmiten, sillä normaalit peukalothan asettuvat neutraalitilassa tasan siihen kahden mahdollisen sijainnin keskivaiheille, josta yltää sitten molempiin suuntiin yhtä hyvin. Eli puhtaasti maku- ja tyyliasia.

Eli alkup. pleikkariohjain oli huonosti suunniteltu, koska ristiohjain ja napit eivät olleet neutraalilla kohdalla?

Eli alkuperäinen PS1-ohjain ja PS5-ohjain ovat millilleen saman mallisia, vain tatit on lisätty?
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2022 15:26
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Lienen onnekas, kun tikkujen asettelulla ei ole koskaan ollut kummempaa väliä itselleni. Pääsääntöisesti käytössä on toki ollut Xboxin ohjaimia, koska ne toimivat niin paljon helpommin ja paremmin PC-käytössä. Silti Playstationilla pelaillessa tatit eivät ole missään vaiheessa häirinneet.

Näinhän se on varmasti useimmiten, sillä normaalit peukalothan asettuvat neutraalitilassa tasan siihen kahden mahdollisen sijainnin keskivaiheille, josta yltää sitten molempiin suuntiin yhtä hyvin. Eli puhtaasti maku- ja tyyliasia.
34  Yleinen / Vapaa sana / Re: 10 vuotta Pelaajalautaa : 31.07.2022 09:45
Vittu me ollaan vanhoja.

Miltäs jengistä nyt tuntuu, kun Lauta on jo 15 vuotta? Sitten viime näkemän: HeinZ osti viimein Switchin, Scarf nousi retroemuloinnin minmaxauksessa astraalitasolle ja Partajeesus omistaa nyt virallisesti finngameriakin enemmän PS2-pelejä. Itse pelaan vuodessa keskimäärin yhden pelin (ja kolme kertaa neljästä sekin on vaan Destiny 2:n lisäri) samalla kun Epi läpäisee joka viikko uuden kaikkien aikojen aikojen lempipelinsä - tietysti gyrolla. Onko lautalaisilla enää mitään saavutettavaa, vai onko kaikki jo nähty?

No joo, tulikuuma näyttö vs. TV -taisto on onneksi vielä ratkaisematta, niin on ainakin jotain seurattavaa 20v-bileitä odotellessa.
35  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 18:33
Meitä, eli valkoisia heteromiehiä? Onpa hyvä! Sen verran ahtaalla ollaan nykyään.  :(
36  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 17:57
Mikä on tekosyysi ettet ole jo ostanut lippuja?

Katselin, että vähän liian vähän wokea oli trailerissa.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 13.05.2022 10:22
Kovaa kamaa! Itsellä erityisesti tuon OG-SSX:n näkeminen vei miehen välittömästi muistoihin istumaan olohuoneen lattialle ohjainletkun päähän.

PS2-aikaa ei kyllä voita mikään. Silloin kaikki oli ennennäkemätöntä. Kaikki oli mahdollista. Todellinen seuraavan sukupolven konsoli. <3
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 10.05.2022 09:21
Ihan vasta muistelin ekaa Rogue Legacya lämmöllä, oli hyvä. Pitääpä pistää siis kakkonen seurantaan sitä varten, että saapuu joskus ei-Windows-romppeillekin.
39  Blogit / Kotini on viidakkoni / Vs: Kuinka kaikki alkaa : 09.05.2022 15:17
Omat chilit laitoin jo pari päivää sitten tulille. Ihan normi multaan ja kaupan halpissiemenistä. Alotellaan tälleen kevyesti.

Mutta miten despon ja Gba:n chileillä menee tänä päivänä!?
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.02.2022 10:30
Mulla on kans PS4-versio edelleen muoveissa, ostin heti launchissa sillä kaikkialla olleella 30-jotain hinnalla. En kyllä tiedä, hennooko tuota avata, pelihistorian havinaa kuitenkin siinä julkaisufarssissa taas.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 11.02.2022 09:52
Chinatown Wars on edelleen paras GTA. Change my mind.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2022 12:32
Bungie osaa kyllä tehdä hyviä räiskintöjä. Destiny ei oikein napannut, mutta siinäkin oli pelattavuus kohdallaan. Olisi mielenkiintoista nähdä Bungielta joku normiräiskintä eikä aina vain scifiä.

Tähän voi vahvasti yhtyä. Destiny on tosiaan ollut jännä franchise, joka lähti aikanaan kompuroiden liikkeelle, pääsi komeasti vauhtiin, ja sitten D2-julkaisussa jostain syystä toistettiin uudelleen kaikki aiemmin tehdyt virheet. (Jälleen on btw päästy aika komeasti vauhtiin.) Mutta, ehdottomana johtotähtenä kaikkien kakkiratkaisujen ja kuivien sisältöajanjaksojen läpi on ollut, että peliä on ihan järkyttävän hauska pelata puhtaasti sen räiskimisen kannalta. Sillä puolella lafkan osaaminen ei ole horjunut, vaikka monessa muussa on ehkä otettu hassuja takapakkeja Halon kulta-ajoista.

Sanoisin, että Bungien seuraavia tuotoksia kelpaa edelleen odotella/seurata vähintään mielenkiinnolla, vaikka skeptinen lopputuloksista olisikin. Potentiaalia on, varsinkin jos/kun Destinyn useista notkahduksista on aidosti otettu opiksi. Toki kaikki riippuu myös siitä, mitä tiimi päätyy Destinyn jälkeen tai ohella tekemään - koitetaanko jälleen ottaa jotain uutta genrekomboa haltuun vai pysytäänkö tutuilla tonteilla uusin konseptein?

Samoin kauppapuolella tämä on nyt jo kolmas lafka, jonka alla Bungie häärää. Joten tälläkin saralla voisi toivoa, että MS- ja Activision-irtautumisista on opittu ja että tässä Sony-diilissä ovat viimein synergiat kohdillaan parhaiden mahdollisten lopputulosten kannalta. Vaan kuten sanottua, vain aika näyttää, mihin ja miten kauppa lopulta todellisuudessa vaikuttaa.
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2022 00:10
Tuntuu että Sonyn piti vaan jotain paniikissa ostaa MS:n temppujen jälkeen.

Mjoo, ei taida tällainen kauppa ihan viikossa heilahtaa kasaan. Jossain jutussa taidettiin tiettyjen sisäpiiritietojen valossa arvioida, että jopa 6kk on ollut kauppa työn alla.

Mutta jännää on joka tapauksessa meininki näinä päivinä. Kovasti huutelevat, että Destinyn osalta ei vaikuta mihinkään ja tulevat pelitkin on multiplattaa, mutta nähtäväksi jää.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Indie-pelit | Intohimo > raha : 28.01.2022 09:30
Tätä oli mukava lukea! Kaikkien ei tietenkään tarvitse tykätä kaikesta, mutta kun jossain näkee itse aivan timanttista pelisuunnittelua ja tunnelmaa, lämmittää se auttamatta sydäntä, kun joku muukin näkee samoin. Pisteet siitä, että annoit Epi pelille toisen mahdollisuuden! Maailma on pullollaan pelattavaa, joten ei ole mikään itsestäänselvyys, että jo kerran meh-luokkaan sijoitetun pelin pariin palaa toiste.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden parhaat pelit ja kovimmat pettymykset 2021 : 11.01.2022 11:58
Viime vuosien trendillä jatketaan siinä mielessä, että vuoden aikana oikeasti julkaistuja pelejä pelasin melkein nolla. Katamari Damacy Reroll saisi tässä melkein pisteet, mutta ikävä kyllä sen PS4-julkaisu oli jo loppuvuodesta 2020. Noh, pelasin silti, ja aivan kiva nostalgiatrippi oli tämä. Taitaa silti Katamari Forever olla se kattavin ja kivoin Katamari-julkaisu kautta aikain, ainakin omissa kirjoissa.

Se ainoa oikeasti 2021-peli, johon kynteni iskin, oli Hades. (Ja siis tämäkin on a technicality, kun nimenomaan pleikkari- ja boksiversiot pelistä tulivat tänä vuonna.) Taitaa olla oma lempi-roguelikeni sitten Rogue Legacyn, ja Supergiantin pelikirjastosta tämä nousee arvoasteikollani sijalle kaksi heti Bastionin jälkeen. Todella toimiva kokonaisuus kaikin puolin: hahmon kontrollointi on pienen totuttelujakson jälkeen luontevaa, pelin tyyli tosi viehättävä, ja ensiluokkainen panostus elävään tarinaan, kiinnostaviin hahmoihin sekä ääninäyttelyyn pitää homman mielenkiintoisena rundi toisensa perään. Maailmoja/kenttäteemoja voisi olla hieman enemmän, mutta muuten grindaus ei käy kovinkaan helposti puuduttavaksi. Varsin mukavasti pelityyliä muuttavista aseista on myös tuossa kiiteltävä, ja eri vaihtoehtojen käyttämiseen on tarpeeksi porkkanoita jopa kaltaiselleni helposti ekaan lemppariin jumiutuvalle pelaajalle. Ansaitsee suitsutuksensa!


Mitenkäs sitten ne vanhemmat pelit? Laihaa on sielläkin, sillä vuonna 2021 vähästä vapaa-ajasta suurin osa sattui menemään elokuvien, sarjojen ja sarjakuvien parissa - erityisesti anime ja manga kiinnostivat nyt. Katselin tuossa verrokiksi vuosien 2019 ja 2020 paras peli -keskustelut (viime vuonna tällaista ei tainnut olla, vaan tilalla oli konsolisukupolvimuistelo), ja niissä olivat mulla vahvasti edustettuina Destiny 2 ja Hollow Knight. Huvittavaa sinänsä siis, että Hadeksen lisäksi taisin pelata vuonna 2021 eniten nimenomaan Destiny 2:sta ja Hollow Knightia. Molemmissa oli sitten viime näkemän reilusti tekemistä edelleen (D2 tietty kehittyy jatkuvasti) ja kun kerran erehtyi loikkaamaan fiilistelemään, sinnepä niitä tunteja taas holahti. On kovia pelejä, ja Destiny 2 näyttäisi jatkavan aktiivikierrossa vielä ainakin tovin taas, kiitos helmikuun jättiexpansionin.

Muita padin jatkeena pyörineitä vanhuksia olivat muun muassa:
  • Journey - Ihana matka edelleen.
  • Thumper - Tosi kiehtova ja tunnelmallinen rytmipeli, jota en kuitenkaan jaksa jostain syystä pelata ihan kauheasti putkeen. Pari leveliä täydelliseen suoritukseen vuodessa tuntuu olevan hyvä tahti, kai tämä joskus menee läpi näinkin.
  • The Last of Us II - Tätäkin pikkuhiljaa pelaillaan vaimon kanssa. Tarinan puolesta pitänee naputella loppuun, mutta vähän työlästä jotenkin on. Ykkönen koukutti ja piti mukanaan myös pelipuolella ihan eri tavalla.
  • Super Meat Boy - Lisää ikuisuusprojekteja! Mulla on ollut pidempään haaveena saada tämä joskus 100% läpi laastareineen ja warp zoneineen, ja tällä targetilla oon pelannut peliä on-off jo vuosia. Nelisen maailmaa on täysin kaluttu, mutta nyt alkaa meininki loppua kohti olemaan sitä tasoa, että saatan jossain vaiheessa todeta pelin teknisen läpipeluun ja jo siihen päälle läpi käymäni kiirastulen riittävän. Katsotaan. Vaan kävi miten kävi, onhan tämä eräs pelihistorian kovimpia 2D-tasoloikkia, jossa kaikki on tehty nimenomaan sarjauudelleenyrittämisen kannalta täysin oikein. Harvassa pelissä kestää ottaa yhtä paljon iskua naamariin putkeen ennen kuin on pakko ottaa paussia.

Nyt joulu-tammikuun aikana selvästi jokin vaihe vaihtoi silmää ja pelaaminen on ottanut isompaa roolia arjessa kuin koko viime vuonna ennen tätä. Pari viime vuoden kovinta missattua helmeä onkin jo kaivettu wishlistille tai kirjastoon alennuksista, ja lisäksi pidän paria tämän vuoden lupaavaa julkaisua jo silmällä. Ehkäpä 2022 nähdään Sharkien telkussa enemmän pelejä kuin pitkään aikaan!?
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.12.2021 16:43
Tosiaan, sekä ajoittain saatavat lisäkyvyt että nuo charmit muokkaavat ohjattavuutta ja pelattavuutta sekä yleisesti monipuolisemmaksi että tietysti valintojen perusteella pelaajan toivomaan suuntaan. Pienestä ritaristamme kasvaa ajan kanssa paketti, jonka ohjaaminen on erittäin sulavaa niin taistelussa kuin sen ulkopuolellakin, ja homma rullaa tiukoissakin paikoissa kuin ajatus. Ja vauhdilla pääsee tarvittaessa. Eli en olisi huolissani tästä.

Pelin tyyli muuten onkin sitten aika vahvasti makuasia. Juuri tuo Fungal Wastes on hyvä esimerkki alueesta, jolla fiilis on hieman kepeämpi/eloisampi, ja useimmat alueet onneksi erottuvat jo ihan visuaalisesti todella hyvin toisistaan. Samoin hahmokaartissa nähdään vienoa huumorihelpotusta ajoittain ja sekä hahmodesignin että ääninäyttelyn "söpöys" vähentää pelikokemuksen raskautta. Mutta, onhan tämä silti kokonaisuutena erittäin melankolinen peli, jossa aiempien tapahtumien ja kaatuneiden kuningaskuntien paino tuntuu kaikkialla, minne pelaaja meneekin. Ja tietyillä alueilla kulkeminen on tarkoituksellisesti todella synkkää ja raskasta. Eli jos tämä tyyli ei vie mukanaan, iso osa pelin tarjoomaa uhkaa jäädä valjuksi. Omaan makuunhan tämä on ollut yksi kauneimpia ja kiehtovimpia videopelimatkoja niin visuaalisesti kuin tunnelmaltaan ja teemoiltaan, mutta kaikki ei tykkää kaikesta.
47  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 19.12.2021 10:59
Minkälaista tilastoa laudalle kertyi?

Reilu 56 000 kuunteluminuuttia, 104 eri genreä, kärjessä Chillhop, Synthwave ja Suomalainen metalli. Tosin, minuuteissa on hyvä ottaa huomioon, että tilin kautta soitetaan unimusiikkia lapsille iltaisin. Varmaan ainakin kolmannes tuosta menee siihen. Yksittäisten biisien kärjessä oli viime vuonna Viimeinen mammutti, tänä vuonna Tiitiäisen tuutulaulu. :D

Kuunnelluin artisti oli kuitenkin ihan omaa valikoimaa, nimittäin The Altogether (ja niiltä ennen kaikkea levy Silo). Tuli jossain vaiheessa maratoonattua suht. tiiviisti Polygonilla aikanaan hommia tehneen Brian David Gilbertin Unraveled-sarjaa ja myös mestarin oman kanavan huuruisia tuotoksia, ja sitä kautta sitten eksyin kuuntelemaan The Altogetheriä myös. Hieno mies, hieno bändi, hieno albumi. Viimeisen parin vuoden aikana on ollut aika paljon tilausta maadoittavammalle musalle: akustista, indietä, pehmeää rokkia, viimeisen päälle isämoodi siis. BDG:n poppoon ohella soitossa on ollut aktiivisesti esimerkiksi Pinegroven äärimmäisen tunnelmallinen Skylight sekä Phoebe Bridgersin tuorein kokopitkä Punisher. Nämä menee aamuhämärässä, duunijunassa, pyykkiä viikatessa ja hiljaista koti-iltaa viettäessä - käytännössä millon vaan.


Podcasteja tulee kuunneltua aika valikoidusti. Laudallakin joskus mainittu Stuff You Should Now on ollut jo vuosia luottokamaa, poimin sieltä aina tasaisin väliajoin mielenkiintoiselta / häröltä kuulostavia aiheita valmiiksi Pocket Castsiin, niin niitä voi sitten läväytellä tulille hetken mielijohteesta. Pandemian alussa kuuntelin jälleen sellaisena lempeänä elementtinä Dan Harrisin meditointia pääasiassa eri kulmista sivuavaa Ten Percent Happier -podcastia. Ja nyt tänä vuonna, kun tuli tuota mangan parissa seikkailua aloitettua, olen myös aika aktiivisesti kuunnellut Anime-lehteä aikanaan toimituspäälliköineen Petterin ja hänen puolisonsa Mangakartta-podcastia. Leppoisaa ja erittäin asiantuntevaa turinointia kaikesta alaan liittyvästä.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Destiny 2 : 03.12.2021 11:02
Olihan täällä D2-ketjukin! Ja vahvasti on näemmä aikanaan lähtenyt triidi käyntiin.  :lol:

Tulin vain ilmoittamaan, että muiden pelatessa Haloa mulla yksi asia johti toiseen, ja nyt vähän hotsittaisi palata Destinyn pariin pitkästä aikaa. Parin kaverin kanssa tuossa katsottiin eilen pelejä, joita voitaisiin ehkä pelata porukassa, ja siinä sitten kävi ilmi, että D2 jopa heitä kiinnostaa. Itsellä pelitunnit hupeni aika olemattomiin Forsaken-lisäriin panostuksen jälkeen, ja kokonaan peli jäi tauolle heti Shadowkeepin julkaisun jälkeen. Yhdistelmä vähää peliaikaa ja sitä, että ensin Suomen luottopeliporukka siirtyi paljolti PC:lle ja sen jälkeen netistä kaivettu jenkkihöntsäporukka kuivui kans parin kuukauden kivan pelailun jälkeen kasaan.

Noh, otin asiakseni päivitellä pelin ajan tasalle ja katsoa, mitä tässä reilun vuoden aikana on taas tapahtunut - ja onhan sitä. Nopsalla vilkaisulla skeneen D2 tuntuu monien aktiivien mielestä olevan aika hyvässä jamassa juuri nyt, tekemistä ja hyvää lorekontenttia riittää ihan okei, ja seuraava ns. jättilaunchi The Witch Queen saapuu helmikuun lopulla. Eli aika potentiaalinen aika nostaa peli ainakin toviksi takaisin lautaselle.

Näillä saatteilla, jos joku sattuu läpsyttelemään Destinyä edelleen tai saattaisi kans olla kiinnostunut haistelemaan pitkästä aikaa meininkejä, laitelkaahan viestiä. Mitä enemmän edes toisinaan onlinessä olevaa porukkaa löytyy listoilta, sitä mukavampaahan tämä tunnetusti on.
49  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Black friday ja muut tarjoukset : 21.11.2021 09:03
Kurvasin kuitenkin viime hetkellä eri ramppiin ja vedin nyt liipasimesta Razer Barracuda X -kuulokkeiden kohdalla, hinta esim. Gigantissa 69,95€.

Melko lailla identtinen feature set Arctis 1 Wirelessin kanssa (tärkeimpänä se monipuolinen USB-C-donkka), mutta koska reilusti uudempi malli, esimerkiksi lataus hoituu myös USB-C-liitännällä, mikä on luonnollisesti plussaa. Pitäisi olla oikein käypä kampe omiin tarpeisiin ja tuohon hintaan.
50  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Black friday ja muut tarjoukset : 19.11.2021 10:08
7P taitaa olla pleikkariversio ja siten valkoinen. 7X (musta) on taas xboxeille, mutta en nyt muista oliko noilla jotain muuta eroa värin lisäksi. Velcro nauha on varsin mukava päässä, enkä näe että olisi herkästi menossa rikki. Omassa yksilössäni on kuitenkin mikrofonikytkimessä hieman häikkää.

Ainakin maailmalla pleikkariversiota on myös mustana, siinä on edelleen yksityiskohdat sinisenä. Mutta en ole varma, onko sitä meillä myyty ikinä - ainakaan nyt ei näy missään. 7X on ulkoisesti muuten vastaava, mutta kuviot tietty vihreällä. Molemmat kävis kyllä siinä mielessä, ja käsittääkseni 7X saattaa toimia pleikkareillakin, mutta tätäkään mallia ei tunnu enää Suomen kaupoista löytyvän.
51  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Black friday ja muut tarjoukset : 19.11.2021 09:37
Kerrottakoon, että uudet pelikuulokkeet ois haussa tänä vuonna, kun vanhoista PS-kuulokkeista on kuoriutunut nahat jo tovin. Toimivuuden pitäisi olla ainakin PS4, PS5 ja PC, kaikki muu sen jälkeen vaan plussaa.

Kärkisijoilla hintaluokan ja mallin vuoksi olisi SteelSeries Arctis 1 Wireless: laatukampe ilman turhaa krumeluuria, USB-C-lähetin käytettävyydeltään monipuolinen (takaa mm. Nintendo Switch -tuen), eikä tässä mallissa ole sitä kalliimpien Arctis-luurien velcro-hässäkkää, joka hämmentää ratkaisuna ja epäilyttää kestävyydeltään. Toki myös 7P ois luonteva vaihtoehto, mutta sen velcron lisäksi tätä ei tunnun enää saavan ku valkoisena, ja musta malli olisi ollut paljon tyylikkäämpi.

Muita harkittuja luureja on olleet mm. Turtle Beach Stealth 700P sekä Corsair HS70 Pro Wireless. Eli olen katsellut tätä 100-150 euron suositushintalaaria, tarvetta ei sen high-endimpään oikein ole. Eli, jos jotain näistä tulee vastaan taskurahalla, saa vinkata. Ja siis toki myös jostain kohtuuhintaan nyt saatavista superkuulokkeista saa kans vinkkailla, äkkiähän nämä budjetit yleensä eskaloituvat kun laittaa ostohousut kunnolla jalkaan. :D
52  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 31.10.2021 23:54
Kaikille sarjasta pitäneille suositellaan tietysti seuraavaksi sitä alkuperäistä Squid Gamea, eli Kaiji: Ultimate Survivor.

Ilmeisesti animesta kyse? Tuosta näköjään on useampi elokuvakin Kaiji Ultimate Gambler?. Ei taida olla missään laillisessa streampalvelussa? Täytynee latailla piraattilahdesta.

Joo, animea tosiaan on. Leffoista en tiedä, mutta sarja-kausia on käsittääkseni kaksi - ensin tuleva Ultimate Survivor ja sitten tarinaa jatkava Against All Rules. Molemmat löytyy ainakin HiDive-palvelusta, ja sitä saa muistaakseni pari viikkoa kärkeen ilmaiseksi, eli sieltä vaan rykäiset huiviin! (Ellei varmuuskopio nyt sitten muuten vaan houkuta.)
53  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 29.10.2021 07:13
Ai saakeli, vois viimein tosiaan ottaa projektiksi! Se on roikkunut katselulistalla ikuisuuden.
54  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 29.10.2021 00:07
Kaikille sarjasta pitäneille suositellaan tietysti seuraavaksi sitä alkuperäistä Squid Gamea, eli Kaiji: Ultimate Survivor.
55  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 28.10.2021 12:19
Vielä en ole mitään oikeita sisältöjä ehtinyt katsoa, mutta täytyypä heti sanoa, että Maxin myötä HBO:n käyttökokemus ainakin loikkasi kilometrin eteenpäin. Vieläkin ihmetyttää, miten Nordicista ei saatu edes miljoonasta hyvästä esimerkistä matkimalla toimivaa oikein ikinä, vaikka ne kaikkein eniten Geneven sopimusta rikkoneet synnit jossain vaiheessa saatiinkin kitkettyä. Ja siis ei toki Maxikaan täydellinen ole, mutta on sujuvuus ja kamppeiden asettelu silti aika paljon mainiompaa. Kehtasin jopa tablettiin asentaa.

Ja mitä tulee tuohon tarjonnan pirstaloitumiseen, niin eipä se tosiaan uusi "ongelma" ole. Onneksi aika ei kellään meistä riittäisi kuin murto-osaan kaikesta kiinnostavasta, vaikka kuinka olisivat yhden ikonin takana, joten hyvin helppo pitää 1-2 tilausta voimassa kerrallaan ja vaihtaa laivaa aina, kun parhauden vaaka keikahtaa toisen lafkan suuntaan.

Pitipä muuten taas pari anime-kilkettä, joita ei rahalla päässyt katsomaan mistään, yrittää nauttia ns. ihan vaan netistä, ja yh, mitä hommaa. Virallinen ja maksullinen palvelu/taltiointi ennemmin kuin tuo säätö, any day. Oikeasti hyvät, ja jopa ihan vaan kohtalaiset, käyttökokemukset ovat näemmä hemmotelleet miehen pilalle.
56  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 26.10.2021 20:48
Joo, ehdottomasti teatteriin, ainakin kerran. Sit voi katsoa muut kerrat jostain muualta. Dune on tosiaan erittäin upea ja onnistunut sovitus, jolle soisi nyt kaiken mahdollisen tuen, jotta projektin loputkin pätkät saadaan maaliin.

Itse katsoin ekan kerran filkan paikallisessa teatterissa, mutta voipi olla, että joutuu pyörähtämään vielä IMAXissa toisen kierroksen.
57  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 26.10.2021 15:03
Check. Tuo ehtojen "koskee ainoastaan uusia HBO Max -tilaajia" olisi aika suoraviivainen RIP, ellei harmaa alue olisi juuri siinä, että lasketaanko vuosia kuolleena olleen Nordic-tilin omistaja uudeksi vai vanhaksi asiakkaaksi Maxin puolella. FB:ssä tuli kans nyt mainos vastaan ja siellä kommenttikenttä oli täynnä valmiita Nordic-asiakkaita harmistumassa, että uusille asiakkaille tarjoillaan tässä puoleen hintaan -kuukausimaksua iäksi samalla, kun vanhoille asiakkaille tarjottiin vain kalliimpi tarjoustilaus, joka piti maksaa koko vuodeksi kerralla. Eli yleisesti tämä on nähtävästi ymmärretty niin, että toimii vain aidosti uusille HBO-asiakkaille (eli maileille), minkäänlaisen aiemman tilin omaavat pitäkööt tunkkinsa.


However. Alunperin ajattelin, että tähän voisi tarttua ensi kuun puolella, sillä seuraavan viikon tai parin aikana ei näillä näkymin kauheasti ehdi katsella. Mutta, kiinnosti sen verran teknisesti, että testasin nyt suosiolla itse - ja läpihän se näyttää menneen vanhalla Nordic-tiliin liitetyllä maililla. Eli ainakin, jos ei ole koskaan Maxin puolelle kirjautunut / tilaustaan siirtänyt, niin homma futaa myös vanhoilla Nordic-käyttäjillä. Olettaisin, että tilaus ei kestä olla aktiivisena valmiiksi, mutta mistä näistä tietää.

Summa summarum, tattis tipsistä! Voi viimein katsella Snyder Cutin, Frendien reunionin ja pari rikosdokkaria ainakin pois alta. Mutta varmasti tilaus kyllä silti katkeaa jossain vaiheessa, vaikka olisikin nyt puoleen hintaan forever, sillä ei näille yksinkertaisesti riitä joka kuukausi aikaa kaikille kilkkeille.
58  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 26.10.2021 13:01
Onko tästä dataa, että toimiiko vain uusille tunnareille, vai wörkkiikö myös, jos on ennestään Nordic-tunnarit olemassa?
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition : 22.10.2021 15:19
Kolmosta ja San Andreasia, ja näistä kahdesta varmaan vielä jälkimmäistä, pelasin aikanaan itse eniten. Vice City meni jostain syystä paljolti ohi, vaikka miljööllisesti olisi omiinkin mieltymyksiin aika nappiosuma.

Kovia leikkikenttiä olivat kyllä silloin, kun oli rajattomasti aikaa kaikkeen, mutta en kyllä usko, että tulen näitä enää uusiksi hankkimaan. Jos jossain vaiheessa on useampi tunti ylimääräistä ja GTA-hammasta kolottaa, laitan ennemmin vitosen viimein tulille, sillä se on edelleen pelaamatta.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Nintendo Direct -tilaisuudet : 24.09.2021 08:37
Nähtävästi Chris Pratt on Mario, ja Silksongia ei odotetusti tullut (mutta GeForce vuoti sen julkkaripäiväksi 1.2.2022).

Hyvä viikko.  :lol:
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 106
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines