Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86
2371  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 24.01.2008 17:10
Eurooppa saa uuden Playstation 3 Starter Kitin.

Helvetin kova paketti. Ois vaan saanu pakata mukaan Dualshock 3:n.

Suomessa hinta 529 euroa.  :(

Eli samaan hintaan saa Capista konsolin ja 300-leffan, Jenkeistä/Hongkongista pelit ja Dual Shock 3:n kakkosohjaimeksi.
2372  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2008 16:23
Onko sulla joku import NeoGAF pics -skripti selaimessa?

Ja olen todella pahoillani kun kritisoin lempipelisarjaasi. Voitko koskaan antaa anteeksi?

Miten sä tän homman nyt taas tolleen käänsit?

Yhyynyyhyyyyyy
2373  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2008 16:13

2374  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2008 15:47

Tuohon kun yhdistää vielä aikasempien osien paskat vihut. Tuollaisia pellejä sekasikiöitä ne on aina olleet. Tyyliä joko on, tai sitten ei.

Angstangst.
2375  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2008 15:34
PS3-padissa on sata kertaa paremmat napit tarkkuutta vaativiin peleihin. Ei niillä X360-padin pallomaisilla mutikoilla jaksa kauaa näpyttää. Ja olkapäänapit ovat myös paskat.

Mutta itse demoon. Oikein nannaa oli, kuten odottaa saattoi. Nätin näköinen ja perusfiilis oli kohdillaan. Aika huvittavaa, jos porukat nyt jo itkee jostain vihollissuunnittelusta, kun demossa on hurjat kaksi vihollistyyppiä + bossi jollain helpolla vaikeustasolla. Musiikki nyt on mitä on, eli DMC3-rääkymistä eikä sitä toimivampaa DMC-tykitystä.

Kokoversiota odotellessa.
2376  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 23.01.2008 21:49
Kamaa taas myynnissä.

Wii-konsolipaketti on vielä laittamatta.
2377  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes : 23.01.2008 15:38
Yllättävän hyviä arvosanoja tosiaan.

Mitä nyt itse olen pelannut, niin peli on suoraan sanottuna hirveä: itseeäntoistava, ruma ja framerateltaan paska, taistelu on yhtä A:n hakkaamista, rakenne on aivan kamala, haastetta ei löydy, pomot ovat tähän asti olleet ankeita, minipelit ovat tylsiä ja samoja hyväpalkkaisia minijobeja joutuu hakkaamaan uudestaan ja uudestaan, jotta pääsee seuraavaan rankkimatsiin, kaupungilla ajeleminen on sanoinkuvaamattoman perseestä, joku t-paitojen kerääminen on turhinta hommaa ikinä, jne.

Eli eiköhän tästäkin tule taas joku GAFin jeesuspeli, josta ei saa sanoa mitään pahaa.
2378  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.01.2008 19:26
Noniin, nyt tipahti ensimmäiset arvosanat DMC4:llä. Joku Gamer tv antoi arvosanaksi 6/10 ja PSM3-lehti 80%. Jälkimmäisen skannit löytyvät GameFAQsista.

PSM3:n arvostelussa sanotaan, että peli on helvetillisen vaikea ja epäreilu, pelissä on bossimaratooneja ja "maailman vaikein bossi", mikä takaa jälleen itkut arvosteluissa. Surkuhupaisan loistava dialogi ja järjettömät, DMC3:n tasolle yltävät välivideot ovat myös mukana. Eli maailman paras peli.
2379  Yleinen / Vapaa sana / Re: Macworld 08 : 19.01.2008 14:35
Yhtä nerokas kuin "lol, pc-miehet tykkää leikkiä bondii!!"-kommenttisi. Valitan tapahtunutta, mutta...

Lainaus
$ uname -a
Darwin litunafel.local 9.1.0 Darwin Kernel Version 9.1.0: Wed Oct 31 17:46:22 PDT 2007; root:xnu-1228.0.2~1/RELEASE_I386 i386

Vielä löytyy, ensi kuussa ehkä ei. Tarkoituksena olisi vaihtaa Thinkpadiin, jolla sitten pyöritellään Gutsyä.

...ja onhan se Macbook Airin hehkuttaminen aika itsepetosta, jos katsoo mitä siihen pakettiin tulee.

Ja Frankille vastataan vielä: ei niillä webbikameroilla tee yhtään mitään. Moisen hyödyllisyys on juuri samaa luokkaa sen sormenjälkitunnistimen ja aromipesän kanssa.

Heh, missä välissä viittasin mihinkään pc-miehiin? Kuten sanoit, joku fingerprintteri on turhuuden huipentuma, joten miksi tuollaisten turhakkeiden kanssa pitää sitten mässäillä, kuten Rocky teki ensimmäisellä kuvallaan?

Tuosta koodikielestä en taasen tajunnut mitään. Ilmeisesti jotain linuxistasi. Teikäläiseen en viitannutkaan, koska kommenttisi ovat asiallisia, eikä mitään kuvaspämmäämistä ilman järkevää sanottavaa, kuten Rockyllä on aina ihanasti tapana tehdä, tai naurettavaa vauhkoamista, kuten Joelilla. Ephram kertoo hyviä pointteja, ja jopa myöntääkin, että Air olisi voitu tehdä toisinkin, mutta Joel hyökkää heti kimppuun kuin se aivopesty apina.

Vaio ym. = tavikselle.
MacBook = trendipelleille
MacBook Air = trendipelleille^2.

Ihan oikeasti, sanokaa jonkun leirin parempi valmisratkaisu MacBookille tai MacBook Prolle samalla hinnalla. Ja unohtakaa ne NeoGAFista pöllityt kuvat ja keskittykää ominaisuuksiin, jotka ovat läppärissä tärkeitä ja ennen kaikkea kokonaisuuteen. Minähän en kilpailijoista mitään pahemmin tiedä, muuta kuin sen hirvittävän ruman Eee PC:n, jossa on tulitikkurasian kokoinen näyttö. Mutta oudosti ne MacBookit vain ovat vertailutestejä voittaneet. Tässäkin voitte todistaa olevani väärässä, etsikää joku läppäritesti, jota Mac ei voita.
2380  Yleinen / Vapaa sana / Re: Macworld 08 : 19.01.2008 04:12
Jees, samat kaverit ruikuttavat suu vaahdoten samoja vanhoja juttuja.

Ja yllättäen ne samat kaverit, joilla ei koskaan edes maccia ole ollut. Paitsi Joelin isän äidin siskon kaimalla, jonka kone todettiin paskaksi ja täten myös kaikki muutkin firman tuotokset ovat pelkkää paskaa. Eikä niistä saa kukaan muukaan tykätä, koska se on itsepetosta.




2381  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.01.2008 14:56
Lainaus
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt pelailemaan Zack and Wikiä (~17e YesAsia) ja No More Heroesia (~40e Play-Asia). Toivottavasti ovat kaiken tämän arvoisia.


Miten sä kehtaat noita edes pelata ilman ymmärrystä juonesta ? Ja eikö Japsi NMH ole senssattu ???

Ai oliko noissa joku juonikin?

Ja puhutaanhan NMH:ssa englantia, josset tiennyt. NMH on sensuroitu, joo, mutta eipä se meikäläistä enää haittaa, kun kiinnostus on viime aikoina laskenut. Tuetaan sitten Sudaa ja kumppaneita vaikka toisella vähemmän sensuroidulla kopiolla joskus, jos siltä tuntuu.

Japsi-Wii oli loppupeleissä kaikkein järkevin hankinta, koska hyllystä löytyy läjäpäin halvalla poistettuja Cube-pelejä, joita en ole viitsinyt paskalla S-video-kaapelilla pelata (japsi-Cube kun ei tue RGB:tä). Nyt sain halvalla Wiin, jonka komponenttikaapeli maksaa muutaman lantin, Cuben vastaava olisi maksanut vähintään 50e. Virtual Console -peleistäkin tekee melkein puolet säästöä PAL-peleihin verrattuna.
2382  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2008 02:24
Bionic Commando -2d-remake.

Katsokaapa traileri. Eipä taida Capcom epäonnistua tässä sukupolvessa, vaikka yrittäisi.
2383  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.01.2008 21:11
Tilasin viime vuoden puolella japsi-Wiin (Cube-pelejäni, halvimpia Virtual Console -pelejä ja jopa ihan Wii-pelejäkin varten, jos jotain kiinnostaa tietää miksi), joka saapui vihdoinkin.

Mukana tuli ylimääräinen Wiimote ja Nunchuk, komponenttikaapeli, 110-220v virtalähde, kaksi ladattavaa akkua ja latausasema, pari kappaletta jotain ö-luokan ohjainsuojalörpökkeitä ja mikä parasta, aivan kamalat urheilumuovimötikät, joilla saa fiilistellä Wii Sportsin parissa.

Hintaa postareineen ja tulleineen tuli suomi-Wiin verran Gadget-Asia.comista (hinta nousi pari päivää tilaukseni jälkeen), mutta kaikesta huolimatta en mene suosittelemaan ko. puljua. Asiakaspalvelu on paskinta, mihin olen törmännyt. Nettisivuilla luvataan, että asiakaspalvelu olisi ykkösprioriteetteja, mutta sitten kun ottaa yhteyttä, niin töykeää yhden lauseen vastausta saa odotella päivätolkulla. Joka kerta.

Myöskään "shipping in 24 hours" -sepitykset tuotteitten kohdalla eivät merkitse paskan vertaa. Sain odottaa puolitoista viikkoa, ennen kuin oma pakettini lähti tulemaan. Rahat kyllä kelpasi samantien.

Älkää siis erehtykö ostamaan tuolta yhtään mitään, vaikka nettisivut vaikuttavatkin lupaavilta. Yhteystietojakaan ei ole, joten en olisi yllättynyt, vaikka kauppa häviäisi bittiavaruuteen joku kaunis päivä.


Älkääkö tilatko mitään FedExin kautta. Kuka helvetin taliaivo on keksinyt, että tullit pitää maksaa etukäteen. Soittamalla numeroon joka ilmoitetaan kirjeitse, kun paketti jäpittää Vantaalla. Lähettämällä tilauksen varmistusmaili, josta he näkevät tuotteen hinnan. Odottaen, että saat seuraavana päivänä vastauksen, jossa lukee, mihin maksetaan.

Nerokasta maksaa nopeasta toimituksesta, jossa menee lopulta enemmän aikaa kuin perustoimituksessa.


Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt pelailemaan Zack and Wikiä (~17e YesAsia) ja No More Heroesia (~40e Play-Asia). Toivottavasti ovat kaiken tämän arvoisia.
2384  Yleinen / Vapaa sana / Re: Macworld 08 : 17.01.2008 18:47
Vaio ym. = tavikselle.
MacBook = trendipelleille
MacBook Air = trendipelleille^2.

Noh, noh.

MacBook:

Hieno
2.2GHz Intel Core 2 Duo
Mac OS X Leopard
1GB (two SO-DIMMs) - kaupasta reilulla viidellä kympillä kaksi kahden gigan palikkaa tilalle
13.3-inch (viewable) glossy widescreen 1280 x 800 pixels
120GB Serial ATA, 5400 rpm
8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Camera
Ei pimpura sentään, ei oo sormenjälkiskannaajaa
Ei vaihdettavaa akkua, koska sitä ei tarvita

$1,299.00

Joku random Vaio, joka tuli ekana vastaan:

Ruma
Intel Core 2 Duo Processor T7250 (2.0GHz)
Microsoft Windows Vista Home Premium
2 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 1 GBx2)
13.3" WXGA
120 GB Hard Disk Drive
DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive
No Camera
Biometric Fingerprint Sensor
Vaihdettava akku, koska oletusakku ei kestä paskaakaan

$1399.99

Hintaerolla ostaa Macciin neljä gigaa rammia, ja rahaa jää vielä vaikka johonkin agenttileluun, jolla voi leikkiä sitä bondia.

Suomihinnoissa luultavasti vieläkin suurempi ero, ei kiinnosta tarkistaa.
2385  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelatut ja kesken jääneet pelit ~ 2007 Edition : 17.01.2008 18:08
Tekken 3

Kysyn ihan mielenkiinnosta että mitä pidät kriteereinä siihen että Tekken 3 on "läpi"?

1000h.
2386  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 16.01.2008 23:15
Meinasi jo unohtua: sain PAL-DC:n toimimaan ihan normaalisti kuvaputkitöllössä. Eli jostain käsittämättömästä syystä kuva menee vituralleen vain plasmalla, ja tämäkin tapahtui vain PAL-koneella, kun japsikone toimii ongelmitta. Kai se jollain tavalla liittyy virkistystaajuuksiin.
2387  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 16.01.2008 22:35
Tsiisus, montako HD-leffaa sinulla oikein on? Oletko ehtinyt katsomaan kaikki? Entä ekstrat?


Missäköhän kunnossa nuo käytetyt ovat?

Varmaan menee jo DVD-levyjen määrän yli (~40), jos otetaan matkalla olevat HD:t mukaan.

Kaikki postiluukusta tulleet leffat on katsottu. Osa postissa ja loput matkalla. HD-DVD:t ovat edelleen muoveissaan, saa nyt nähdä pistänkö myyntiin vai alanko hamstraamaan. Ekstroja en koskaan edes vilkuile, ellei sitten tosissaan kiinnosta.

Tuo 10-13e per levy on sopiva kipuraja, jolla näitä uskaltaa poistella. Jos leffa ei miellytä, niin ei muuta kuin huutoon, josta rahat saa melko varmasti 100% takaisin.

Käytettyjen kunnosta en tiedä. Tuskinpa kukaan kuitenkaan Blu-ray-pintaa pystyy käyttökelvottomaksi raastamaan. Ja onhan tuo pulju suurin käytettyjen CD/DVD-levyjen internet-jälleenmyyjä, joten luulisi joku taso olevan.
2388  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 16.01.2008 18:29
- Layer Cake (Blu)
- Apocalypto (Blu)
- A Scanner Darkly (Blu)
- The Descent (Blu)
- Letters from Iwo Jima (Blu)

~56e kahdessa erässä SecondSpin.comista. Kaikki käytettyjä, ei postareita koodilla FS1118.
2389  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 16.01.2008 14:57
Jotenkin alkaa tuntumaan siltä, että tämä peli saattaisi myydä muutaman kappaleen tuolla Japanissa.
2390  Yleinen / Vapaa sana / Re: Macworld 08 : 15.01.2008 20:54
Jooh, eipä tuo Macbook Air ainakaan minua kiinnosta. 1,800 dollaria (käännetään euroiksi) on aivan liian kova hinta, kun samalla hinnalla saa jo melkein Macbook Pron. Ohuudestahan tuossa vain maksetaan.





2391  Yleinen / Vapaa sana / Macworld 08 : 15.01.2008 19:12
Livefeedi Steve Jobsin pitämästä keynotesta, joka alkaa näillä minuuteilla. Applen sivuille tulee video katsottavaksi myöhemmin.

Macbook Air taitaa olla jo aika varma tapaus, mutta katsellaan, mitä tuleman pitää.
2392  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 15.01.2008 17:03
Josko sitä sittenkin...

Täältä saisi jenkkikatuhintaan HD-DVD-soitinta. Halvimmillaan tuo 100e + postarit ja tullit.
2393  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 15.01.2008 15:46
Spread the word.

Kuulemma internetin historian suosituin päivittäin katsottu kokopitkä dokkari. Käsittelyssä kristinusko, WTC-iskut (itse retkahdin taas salaliittoteorioiden puolelle) ja maailmanhallinta. Pistää miettimään.
2394  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelatut ja kesken jääneet pelit ~ 2007 Edition : 12.01.2008 18:36
Läpi meni:

Lost Planet: Oliko tämä tosiaankin 07-peli? Siinä tapauksessahan peli kiilaa viime vuoden top3:seen. Vaikka peli olikin täynnä vittumaisuuksia, oli pelin paras anti, bossit, Hardilla pelattuna vuoden antoisinta kamaa. Sitten kun ne pitkän ja hartaan turpaansaannin jälkeen läpi menivät.

Portal: Kaikin puolin loistava ja sopivan pituinen.


Eh.. siinä ne kai sitten olikin.

Läpäisemättä:

Suurin osa Rockyn listoista + kaikki PS3:n ja Wiin pelit.


Noh, onneksi tänä vuonna tulee pelejä, joista oikeasti tykkään: GTA4, MGS4, DMC4, Ninja Gaiden 2, Ninja Gaiden Swords, Wiinning Eleven, jne.

EDIT: Joo, olen idiootti. Eihän noiden pelien tarvi olla samana vuonna ilmestyneitä. :rollaus: No eipä lista olisi kasvanut muutenkaan.
2395  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 12.01.2008 15:33
Väribalettikin on parempi kuin yhdessäkään PS2-pelissä.

Tuon kentän minä olen tainnut Gradiuksesta missata.

Katsopa vaikka tuo bakteerikenttävideo, ja kerro ihmeessä parempi vaihtoehto. :)

Ainoa edes lähelle pääsevä peli, joka minulla tulee mieleen on Onimusha: Dawn of Dreams. Ehkä Okami.

E: Katselin Okami-kuvia, ja onhan se nätti. Mutta Gradiuksen kontrasti väreissä on iskevämpi, ja pelin kliinisyys iskee ainakin meikäläiseen kovempaa. Gradius V on ainoa PS2-peli, jota voisi erehtyä luulemaan Dreamcast- tai Gamecube-peliksi. Hyvässä mielessä siis.  ;)
2396  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 12.01.2008 15:14
zoukka ottaa tästä mallia, niin se asteroiditaso menee läpi ilman kuolemia.  ;)

Tässä taas yksi osoitus siitä, miksi Treasure on kuningas. Mikä muu pelitalo jaksaisi nähdä vaivaa luoda tuollaista kaaosta kestävän pelimoottorin, vaikka nohin loop-lukuihin (peli läpäisty 255 kertaa  :lol:) pääsevät voidaan laskea yhden käden sormin. Väribalettikin on parempi kuin yhdessäkään PS2-pelissä.

Tossa vielä bakteerilevu jollain loopilla.
2397  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 12.01.2008 01:28
Jos paras numero pitäisi mainita, niin ylivoimaisen voiton vie kyllä VPL:n numero 12:


MGS:n demo oli joskus silloin ihan käsittämätön juttu. Varmasti paras kokemus peliurani aikana. Jatkoa seurasikin sitten MGS2-demon myötä, joka pääsi jo melko lähelle.

Mainita pitää myös nämä ainoat PSM2:n numerot, jotka tuli luettua triljoonaan kertaa läpi.


Toisen mukana tuli DMC-traileri ja toisen mukana MGS2-trailereita, jotka aiheuttivat raivokasta masturbointia.

Niin, ja sitten oli se Pelimestarin numero, jossa arvosteltiin Skies of Arcadia. Ilman tuota en peliä olisi varmaan ikinä hankkinut.


Piti myös noista demoista lätistä. Nimittäin Silent Hillin demo helvetinminen melkoinen kokemus. En ikinä uskaltanu pelata alkua pidemmälle, mutta kun katselin kaverilla pelaamista vierestä, sain ihmetellä, miten pitkälle peli jatkuikaan. Pääsikö siinä jopa sitä pianopuzzlea pidemmälle.

Toinen hemmetin pitkä demo oli Tomba, jonka demossa oli jo itsessään enemmän salaisuuksia kuin monissa kokoversioissa.
2398  Yleinen / Pelikeskustelu / Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 11.01.2008 22:52


Tänne kaikki kaihoisat demorämpytykset vuodelta ysikasi, tänne itkunpillahdukset Pelimestarin toimimattomista koodeista ja lehden huippulaadukkaista julisteista, tänne kaikki parhaudet, vääryydet sekä nostalgiavuodatukset. JA KUVIA!

En nyt jaksa jorista sen kummempia, kun kaikki aika meni kuvaajanlahjoillani toilailuun, joten lätkin nyt aluksi vain näitä kuvia lyhyin kommentein.

Ensiksi kaikkien aikojen legendaarisen pelilehti, Playstation POWER! Propsit hänelle, jonka työtehtävä oli kirjoittaa kommentti jokaisesta lehden arvosteltavana olleesta pelistä. Ja myös niistä, joita ei koskaan edes arvosteltu. Julkaistiinhan tätä jotain viisi numeroa.




Pelijournalismia parhaimmillaan.


Ennen vanhaan pelilehdet olivat kyllä parhaudempaa. Englantilaisessa gamesmasterissa oli enemmän sivuja kuin Raamatussa, ja se sisälsi kaiken mahdollisen aina bugilistauksista Tekkenin kiinnostuslistauksiin. Suomalainen pelimestari kopioikin sitten kaiken sanasta sanaan paskapaperista valmistettuihin lehtiinsä huonoilla vitseillä varustettuna.






9/9/09


Loppuun kuvia The Getaway 2:sta. Eiku...


2399  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: XBLA: Omega Five! : 11.01.2008 17:28
Tempesti on kyllä huonoin hahmo, mitä olen koskaan missään ikinä nähnyt.

Rubyllä vetelee ny ainakin ykköstasossa kivoja pisteitä, oma enkka ilman bossilypsäämistä ja kuolemalla viimeisellä mahdollisella hetkellä (ei bonuksia siis) on reilut 5 miljoonaa. Mutta tällä hetkellä ykköspaikkaa pitää joku japsi Senseillä, jonka tuossa juuri unlockasin. Vähän haastavampi hahmo, mutta eiköhän tuokin ala sujumaan.
2400  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 10.01.2008 20:24
FullHD töllöjäkään ei taida olla 40-tuumaa pienempää ja hintakin pyörii siellä 1600€ paikkeilla...

Sharpilla on jo 32-tuumaisia fullHD telkkuja http://www.sharp.co.uk/invt/lc32x20e&bklist=
Tiedä sitten milloin rantautuvat Suomeen.

Joista on tasan yhtä paljon hyötyä, kuin pään hakkaamisesta kiviseinään. Et sinä huomaa eroa 720p:n ja 1080p:n välillä noilla tuumilla. Ellet sitten sentin päästä tuijota.
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines