Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
421  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 28.06.2007 18:43
Ahaa...
Mä en nyt kyllä yhtää tykkää, että sä et tykkää siitä, että mä en tykkää SoTC:ista koska mun mielipide on se oikea, tykkäsit tai et.

 ::)

Mielipiteesi on VÄÄRÄ, mutta pistän harkintaan hyväksynkö sen. Jos järkevästi toimisin hyväksyisin sen, mutta en ole ihminen siitä rationaalisimmasta päästä, joten en tiedä voinko hyväksyä koko olemassaoloasi. Zorz.

Postaan muuten harvinaisen paljon off-topicia joka paikkaan. Mutta enpähän sentään ole miinuksia saanut.
422  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Wii is to get a brand-new side-scrolling shooter from Majesco, Blast Wor : 27.06.2007 21:50
Käsittääkseni samalta porukalta tullut DS:n Nanostray, joka ei pelillisesti ole lainkaan hullumpi shump.

Ihan nuin se ei ollut. Majescolla oli kyllä näppinsä pelissä, mutta kehittäjä oli Shin'en. Mutta voihan sitä jollain mittapuulla tietysti sanoa Majescon peliksi. Ja Nanostray... ihan ok peli, mutta ihan mielettömän hengetön ja sieluton ja pistesysteemikin oli aavistuksen verran rikki. Eli siis koko peli oli. DS:n komein peli se mahdollisesti on, mutta pelinä jotenkin rasittava, vain pienissä erissä pelattava ok shmuppi.
423  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 21:45
PS1, mutta se oli sitä aikaa jolloin pelit olivat pelejä ja niitä kohdeltiin kaltoin. Levyt olivat täynnä naarmuja, vaikka itse pyrin pitämään ne jossakin lootassa. Harmi kun olin ainut perheestä joka näin teki. Niin, ja se oli myös sitä aikaa, jolloin viikonloppuisin jännättiin millainen lähetys pelejä sieltä rajan takaa tuli (syy hajoamiseen meib..). Silloin pelien saamisessa oli vielä jotain magiaa, mutta nyt se ei todellakaan tunnu enää miltään. :-\
424  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Wii is to get a brand-new side-scrolling shooter from Majesco, Blast Wor : 27.06.2007 21:40
"Geometriset grafiikat", "Sidescrollaava shootteri" ja "palasten absorbointi" kuulostaa melkeinpä Tumiki Fightersilta. Sen tulemisesta Wiille on ollutkin huhua, mutta en ole perillä uusimmista tiedoista peliin liittyen. Veikkaukseni on varmaankin väärä, smack me jos näin on.
425  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 27.06.2007 10:17
Saako Verkkokaupasta ennakkotilatut pelit kotiinsa julkaisupäiväksi?

Shadow of the Colossus tuli päivää ennen virallista julkkaria. Joten meipi so.
426  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 26.06.2007 23:50
No tätä nyt on tullu käytettyä jo vähä muuallaki, niin miksei täälläkin?
Joissain tapauksissa joku saattais jopa tunnistaa, että sama jätkä ku jossain toisillaki foorumeilla... Tuskin...

Juu sie et tuolla konsolifinissä tykkää Shadow of the Colossuksesta. :(
Nyt mie en voi tykätä sinusta. :'(
427  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.06.2007 18:11
Postaan tämän nyt tänne kun en muuta keksi.

Eli Hitman elokuvan traileri

http://www.youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8

Olisin kyllä halunnnut Vin Dieselin pääosaan.  ::)

No jeps, ihan munaton koko heppu. Liian nuorikin. Sen sijaan itse leffassa näyttää olevan liikaakin munaa. Liikaa räjähdyksiä ja ramboilua = Hitman?
428  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.06.2007 15:04
Olihan tämä vitsi? En nyt meinaa "väärässä olemista" vaan, tiltin arvosteluun viittaamista.

Mahtaisikohan olla...
429  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.06.2007 14:41
Colin McRae: Dirt (XBox360)

Sinun on oltava väärässä. Tilt antoi pelille kiitettävän ja vielä numeron paremman arvosanan kuin Forza 2:lle!
430  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 25.06.2007 23:16
Useimmiten pyrin ottamaan juomani jääkaapista, pahvisesta purkista. Appelisiituoremehu + joskus jotkut muut tuoremehut ja viime aikoina mukaan tullut maito. Ennen en voinut moista lehmän eritettä sietää, mutta nykyään sitä saattaa mennä reilu litrakin päivässä.

Olut on karmivaa :latua, enkä oikein muutenkaan alkoholijuomista perusta. Gini saattaa jonain viikonloppuina mennä ja parin sellaisen jälkeen saattaa pieni annos ohrapirtelökäin maistua. Mutta jaa, ei noista alkoholeista juurikaan kokemusta ole, joten eipä niistä muuta.

Limonaatien juonti on vähentynyt aivan sairaalloisesti. En edes muista koska viimeksi join. Zero on colajuomista paras ja muuten... ei helv, en edes muista mitä juon silloin kun juon. ???
431  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.06.2007 22:02
Metal Gear Solid 2 on aivan jumalattoman hyvä peli. Pitkän aikaa se oli minulla paussilla, mutta nyt kun siihen koskin, enpä päässyt siitä irti ennen kuin peli oli läpi. Eikä se mielestäni mitenkään lyhyt ollut, vaikka muuta väitetään. 12 about meni, mikä on itselleni aika täydellinen mitta. Kokonaisuudesta olen vielä aika täydellisyyden huuruissa, mutta ainakin juonesta tykkäsin aivan saatanasti, paljon enemmän kuin MGS3:n. Lopun ylilyönnit olivat niin helvetin kovaa settiä, että ei voinut muuta kuin nauttia koko sydämen kyllyydestä. Colonel sekoiluille sai jopa nauraa ihan ääneen.

Sori valtavasta määrästä kirosanoja, mutta tämä vaan on vittu yksi parhaista peleistä ikinä.
432  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 21.06.2007 22:41
Juu no liityinpä nyt sitten minäkin. Aika vähän musiikkia kuuntelen ja silloin kun kuuntelen, on se joko pelimusiikkia tai jotain hyvin epämääräistä musiikkia - pelimusiikkia useimmiten. On siellä listoilla pari muutakin artistia, mutta ne ovat varmaankin veljen toimesta kuunneltuja.
433  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 22:05
Mix ?

Tuo on tuttu jostakin...

Ei minulla varsinaisesti mitään killer 7:aa vastaan ole. Gaffia kun lukee, siellä porukka tuntuu jakautuvan niihin jotka rakastavat peliä yli kaiken ja niihin, joiden mielestä ns. huono pelattavuus pilaa koko pelin. Tässä kuten taatusti monessa muussakin pelissä pelattavuus ei ole pääosassa, vaan oikeastaan kaikki muu. Tunnelma, tarina, musiikki etc. Itse - vaikka yksinkertaisista peleistä pidänkin - suorastaan vihaan sitä miten peli toimii. En vaan todellakaan ole päässyt peliin ineen, jotenka minun on niin pirun vaikea nauttia yhtään mistään koko pelissä.

Mutta ei se mitään. Onhan tuossa tusina kärjistäen saman kohtalon kokeineita pelejä, joille vielä olisi tarkoitus joskus antaa mahdollisuus. Gregory Horror Show yksi näistä. :( Siitä minä oikeasti pidän, mutta en vaan jaksa pelata. Peleissäni ei ole vikaa, vaan minussa.
434  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 21:43
Killer seiskan hommasin takaisin ja tappokamaahan se on. Grafiikka on mahtavaa tyylittelyä ja kikkailua väreillä ja pinnoilla. Hahmomalleissakin on kiitettävästi eloa. Pelaaminenhan tapahtuu oudosti "raiteilla" kulkemalla ja Heaven Smile zombeja mättämällä.  Äänimaailma tekee ehkä sen kaikista suurimman vaikutuksen pelissä. Musa on outoa ja kokeilevaa ja luo tunnelmaa aivan niinkuin pitääkin. Smilet nauravat räkäisesti ennenkuin räjähtävät naamalle ja takaa tullut ensimmäinen Zombie säikäyttää takuulla paskat housuun kaikilta. Juoni on sekavan kiinnostaa kamaa joten aika täydellinen paketti on kyseessä.

Niin ja alussa sai ampua animetyttöä Barretilla päähän.

"Ugh.. But the gameplay sucks."
435  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 17:00
Minäkin kiroilin ja raivosin SotC:n finaalissa niin perkeleen paljon, mutta kun viimeinen survaisu colossiin oli tehty, unohtui kaikki paha mitä äskeiseen liittyi. Ei se niin upea se loppukaan ollut, mutta vähintäänkin tyydyttävä ja jätti mukavasti spekuloitavaa ICOn ja SotC:n yhteydestä.

Ja henk. koht. Shadow of the Colossus on paras peli ikinä. Myönnän sen kaikki virheet - kameraongelmat, framerate ongelmat, mutta siinä on yksi asia mikä erottaa sen muista. Se ICOn ohessa on ainut peli, joka on aidosti vaikuttanut minun tunteisiin. ICOssa Yordasta oikeasti välittää (ja hyvä mielikuvitus on vain plussaa) ja SotC... siinä kaikki on niin aitoa. Maailmassa on nautinto seikkailla, eikä mikään mitää tekee tunnu turhalta. Pelistä jäi myös yksi hyvinkin mieleenpainuva kohta. Olin liskojenkeruu reissulla siellä jossain viimeisen colossin viheröillä. Ei mennyt kauaakaan, kun ensimmäinen valkohäntä löytyy. Otan sen tähtäimeeni. Mutta kiven takaa tuleekin musta lisko, ikään kuin leikkimään tämän tähtäimessä olevan liskon kanssa. Ne pyörivät hetken aikaa toistensa ympärillä, ja minä jouduin laskemaan jousen ja ihan oikeasti miettimään tapahtunutta. Sitä miten peli voikaan vaikuttaa näin suuresti tunteisiin ja valintoihin. Tuollainen pikkujuttu, mitä ei taatusti ollut koodiin kirjoitettu. Kyllä minä hyvin tiedän ettei niillä liskoilla ollut mitään yhteyttä, mutta ei sitä niiden herkkää hetkeä vain raaskinut keskeyttää.

Ja ei, en sen jälkeen kun liskojen tiet erosivat ampunut kumpaakaan.
436  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 20.06.2007 23:47
Ensimmäistä kertaa kun näin Wii-versiota pelattavan, ajattelin että tällainen sen oli tarkoitus alunperin ollakin. Tähtäyssysteemi vaikuttaa yksinkertaisesti täydelliseltä (sellaiselta kuin sen pitikin olla) ja Wiimoten heilutus tuo taatusti lisää immersiota. Onko veitsen heilutus muuten tehty 1-on-1, vai sivaltaako veitsi aina samalla tavalla? Ei sillä nyt niin väliä ole, mutta olisi hauskaa jos siinäkin pientä monipuolisuutta olisi.

En kyllä tätä tule hankkimaan, sillä en omista Wiitä, enkä pitänyt alkuperäisestä mitenkään liikaa. Ihan ok, mutta ei ikinä vuoden peli minun kirjoissani. Luulenpa että liian kovat odotukset ja oma, sisäinen hypeni pilasi tämänkin kokemuksen. Oli RE4 kyllä pullollaan hienoja ja jännittäviä kohtia, mutta ei vaan ollut minun pelini.
437  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 20.06.2007 22:50
Kai se vielä tämä jussi menee perheen kanssa mökillä uidessa ja saunoessa. Kovasti sitä tekisi mieli mennä kaupungille, vetää pää täyteen ja sammua joku lissu kainalossa, mutta ihan sama... Lissuja tulee ja menee. Ensi vuonna sitten. :P
438  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 20.06.2007 22:44
Oikein itse muokkailtu ITG logo. xD
439  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 20.06.2007 21:27
Alkup. boardeilla olin nimimerkillä Ivanov.

Nykypäivänä pelaaminen on jäänyt tyystin ja musiikki on vienyt mennessään. Pyörin kuitenkin mukana mielenkiinnosta. Kah, unohdin, että Wiillä pelailen silloin tällöin sekä uusia Wii-pelejä että Cube-pelejä.

Tervehdys kaikille ja eritoten heille, jotka vielä muistavat minut.

Uimahalli-Iva. :>
440  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 20.06.2007 20:50
Joskus vanhoilla boardeilla nimimerkillä teme_ ja sen jälkeen onkin tullut pyörittyä vaikka missä, tosin ei uudistuneella boardilla. Koskaan en ole Pelaajaa tilannut, enkä vissiin edes irtonumeroa ostanut, shame on me.

Nykyinen pelaajastatus on hieman kateissa. Luulen kovasti olevani pelaaja, vaikka en edes muista koska olen viimeksi konsoliin koskenut. No Contraa hiukan äsken väänsin, mutta sillai kunnolla. Yrittänyt oikeasti edetä, tai jotain vastaavaa. Varmaan reilu tusina noita läpäisemättömiä pelejä tuosta hyllystä löytyy, vaikka suurin osa niistä onkin sitä sorttia, ettei niitä voi läpäistä. That't what I like ja lempigenrejä ovatkin shoot 'em upit, sekä rytmipelit. Tosin viime kuukausina tuskin olen muuta pelanutkaan, kuin In The Groovea. Ja jos jotain kiinnostaa, olen niissä ihan ok tasoinen, Delirium (12-block) on kai vaikein passini, nobar. Ja jos jotain kiinnostaa vieläkin enemmän, voin kertoa että minulta löytyy Cobalt Flux kotoa. Tanssipelaajaurastani suuret kiitokset Fraeonille, kun valehtelit pääseväsi Hybridin expertillä. En usko sinua vieläkään. :-*

Ja pannaan loppuun vielä kiitokset Joelille, tuntuu hyvältä olla taas lautailemassa.
441  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 18:27
Sepäs tuntui hyvältä.
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines