Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
31  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 16.09.2007 18:21
Eikö Ephramin terveys kestänyt tätä vai miksi ei ole kirjoittanut tänne mitään? Vai onko liian vaikeaa tulla myöntämään, ettei onnistunut yrityksessään? : )
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 12.08.2007 11:13
Pohdin kovasti Red Steeliä. Sitä nimittäin saisi giganteista ensi viikolla 29 eurolla. Onkohan peli pelaamisen arvoinen? Esim. Gametrailersin arvosana ( 7.8 ) oli rohkaiseva ja antoi tunteen, että wii-pelaajalle se olisi ihan kelpo ostos. Toisaalta taas on saanut lukea täysin tyrmääviäkin arvioita joissa peli on haukuttu lyttyyn. Jos täällä on k.o peliä pelanneita, niin henkilökohtaiset mielipiteet olisivat varsin tervetulleita. 

Olen pelannut yksinpeliä vasta pari tuntia, mutta kyllä se aikamoista kuraa on. Ohjaus on ihan ok, vaikka sitä onkin paljon haukuttu, mutta muuten peli on kyllä huono. Täytyy koittaa pelata vähän pidemmälle, josko se siitä paranisi. Miekkailu oli tuskaa. Moninpelillä teräs oli parempi, mutta siltikään ei kyllä 30e arvoinen. Varsinkin kun Wiille tässä vaiheessa (ja lähitulevaisuudessa varsinkin) jo löytyy oikeastikin hyviä ja pari jopa erinomaista peliä.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.08.2007 00:11
Itse pelistä en tiedä paskan vertaa, mutta trailerin katsottuani olin hämmentynyt. Mitä vittua? <3 <3 Watch.

Vikasta ruudusta voisi päätellä, että tulee Japanissa ulos 16.8. Joku voi korjata jos tajuaa japania. Odotan : )
34  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 05.08.2007 12:33
Onko Wiillä pelatessa mahdollista tallentaa Gamecube- pelien saveja millekään muulle kuin GC-muistikortille?

Ei.
35  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 03.08.2007 23:41

klo. 00:00    No niin, nyt se alkoi!


EDIT: klo 00:01    En kestänyt!...
 
:lol:

Kai toi oli läppä? Tai siis että olet vielä yrittämässä? Idea ainakin oli pirun hauska, eikä turhan helppo!
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 28.07.2007 18:51
Mikäs sen Paper Marion tilanne on näinä päivinä?
14. syyskuuta Eurooppaan. Metroidi Eurooppaan vähän yli kuukausi tämän jälkeen. Ja DS-Zelda 19. lokakuuta.

- RE5
2009.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 27.07.2007 01:39
Mikähän mahtaa olla lähde noille luvuille? Ne kun tuppaavat olemaan aina hieman poikkeavia riippuen mistä ne on otettu. Nintendo itse ilmoittaa myyneensä 9,27 miljoonaa Wiitä ja 47,27 miljoonaa DS:ää.

Jostain ilmoituksesta luin, että tuo 9,27 miljoonaa on kauppoihin toimitettujen Wii'den lukumäärä kesäkuun loppuun mennessä. Ja hirveästi niitä ei hyllyille jää varsinkaan USAssa ja Japanissa, joten yli 9 miljoonan on kyllä jo nyt aika varmasti menty. VG on varmaan aika lähellä.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Wiillä mahdollisuuksia yli 100M myyntiin? : 17.07.2007 00:13
Ennustuksia on niin mukava aina katsoa jälkeenpäin. Mentiinkö pahasti metsään vai eikö edes ajateltu mihin voidaan yltää. Tällä kertaa Iwata on mennyt letkauttamaan, että Wii tulee elinkaarensa aikana viemään PS2:lta pystin maailman eniten myyneenä konsolina. Alku näyttää Wiillä ainakin hyvältä, mutta riittääkö kiinnostus vähintään sen 5-6 vuotta? Sen verran meinaa ainakin tarvisi myydä hyvällä tahdilla konsolia, että noihin lukemiin päästään. Iwatan kommentti vetää maton ainakin niiden epäilyjen alta, että Wiin elinkaareksi olisi suunniteltu vain joku 3 vuotta ja uutta HD-Wiitä olisi tulossa ulos _paljon_ Sonyn ja Microsoftin seuraavia ennen.

Itse oikeastaan voisin melkein uskoakkin Iwatan väittämän. PS3 ja XO ei varmasti tule jäämään Cuben ja Boxin n. 20M myynteihin, mutta myöskin pelaaminen on levinnyt Wiin myötä laajemmalle porukalle, ja voin melkein vannoa että tämän sukupolven konsoleita tullaan myymään reilusti enemmän kuin edellisen. No, heittäkää omia arvioitanne. Seurataan tilannetta vuosien vieriessä ja nauretaan arvioillemme 5 vuoden kuluttua. Ja jos Wii (tai joku muu) tulee yltämään noihin lukuihin, niin on myös kiva ottaa selvää, että millä keinoilla sinne päästiin ja missä vaiheessa ratkaisevat kortit lyötiin pöytään.
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 16.07.2007 23:15
Neuvoa kaipaisin.

Wii tuli ostettua heti jouluna, ja ei sitä oikeastaan katua ole voinut. Jouluna pääsi heti TP:n kimppuun (joka ei ole vieläkään läpi!) ja sen parissa on riittänyt hommaa. Ja Wii Sportskin viihdytti yllättävän pitkään ja viihdyttäisi vieläkin jos ehtisi kavereiden kaa pitään peli-iltoja enemmän. Muuten niin kuivan talven tuli ja pelasti listaltasi löytyvä Excite Truck, joka oikeesti on parempi mitä arvostelut antavat odottaa. Pelituntuma on mahtava ja monipuolinen, ja pelattavaakin riittää mukavasti. Tosin jos nyt olisin konsolia ostamassa, saattaisi peli jäädä kaupan hyllylle, koska lähitulevaisuudessa on tulossa samantyylistä, mahdollisesti paljon parempaa hupia: Mm. Nitro Bike (nettipelillä!) ja Mario Kart. Mutta ei varmana ole ET:kään huono ostos, nettipelin puute on vaan ehkä vähän vanhanaikaista ja sitä alkaa kaipaamaan sitten kun on kuukauden jyystänyt peliä täysillä.
            Play on ihan ok ostos moten takia, mutta pelinä siltä ei kannata odottaa oikeastaan mitään. Tanks-peli on ainut hyvä, ja sen takia oikeastaan koko Playkin saa enemmän arvoa.
            Ja kuten ylempää voitkin lukea, omasta mielestäni Wiin tämän hetken paras peli on tietenkin RE4, jonka (varsinkaan jos ei ole aiempia pelannut) melkein yksinään voisi laskea syyksi ostaa Wii. Ja vaikka edelliset versiot ovat tuttuja, niin ei ole mitään syytä olla ostamatta tätä Wiille, 1000x parempi. Mutta en siitä jaksa enempää selittää, watch up.

Tulevaisuus näyttää kanssa pelien osalta ainakin ittelleni erittäin kivalta. Paper Mario syyskuussa, Metroid Prime lokakuussa, Mario Galaxy marraskuussa. Ja jos noiden jälkeen on vielä nälkä, niin mm. Battalion Wars 2 (nettipelillä), RE: Umbrella Chronicles (jos sitä ei kusta) ja Guitar Hero 3 jos Wii versioon tulee jotain kivaa mote-kikkailua. Muutenhan se varmaan kannattaa XO:lle hankkia. Ja heti alkuvuodesta (taino, Nintendon tuntien ei välttämättä ihan heti) Wiin Mario Kart ja Super Smash Bros. Brawl. Ja tietysti pari yllätystä voi tulla, saa nähdä. Mutta paranemaan päin erittäin hitaan alun jälkeen, todellakin!

Forever Blue on tulossa Eurooppaankin vielä tämän vuoden puolella, tarkkaa päivämäärää ei taida olla vielä kerrottu. Erittäin mielenkiintoinen sekin.

Aika vanhan kertaustahan tämä oli, mutta toivottavasti auttoi jonkin verran. Kevään hiljaiseloa lukuunottamatta en ole mitään Wiin hankinnassa katunut!
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Guitar Hero 3 : 10.07.2007 11:02
Vieläkö jaksaa porukkaa kiinnostaa Guitar Hero, vai syyhyävätkö kädet enemmän Rock Bandin suuntaan? Itselläni valinta kaiketi riippuu siitä, kuinka hyvän ja monipuolisen yksinpelin Harmonix saa Rock Bandiin yksittäisille soittimille verrattuna Guitar Heroon. Aikaisempia Guitar Heroja ei ole tullut kyllä omistettua, vaikkakin ykkönen on vedetty läpi expertillä ja kakkosta jonkun verran tullut jyystettyä. Kolmonen on ollut hankintalistalla siitä asti, kun kuulin tulevasta Wii-versiosta. Toivottavasti saataisiin siihenkin tulevaisuudessa ladattavaa sisältöä, niinkun noihin PS3- ja XO-versioihin näyttää tulevan.

Ja ohjaimetkin tuli nyt julki, ja kolmosversiotahan edustaa Les Paulista muotonsa saanut kitara, PS2-versiota lukuunottamatta. Wiin Les Paulissa on kolo Wiimotelle, joka upotetaan sen kylkeen. Toivottavasti tätä hyöydynnetään siististi, eikä ominaisuus jäisi vain pinnalliseksi kuriositeetiksi. Ja kaikki ohjaimet ovat myös langattomia.



Vieläkö porukka jaksaa odottaa kolmos-Heroa vai oliko kaksi ensimmäistä tarpeeksi? Ja mitä uusia ominaisuuksia toivoisitte peliin? Netin välityksellä kaverin kanssa pelaaminen, uusin biisien lataaminen kohtuuhintaan ja syvällisempi ja vivahteikkaampi juoni yksinpeliin kuulostaisi minusta ainakin hyvältä.

Ainiin, ja mille konsolille tämän aiotte muuten ostaa, jos omistatte useita?
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 09.07.2007 16:24
Yleinen mielipide asettaa RE4:n kyllä korkeintaan kakkoseksi. Pelin merkitystä ei tosiaan pidä väheksyä. Wii tarvitsisi silti lisää huippuluokan pelejä.

Super Paper Mario ei ehkä ihan mestariteos ole mutta ehdottomasti huippupeli, jonka merkitystä ei myöskään tulisi väheksyä.

Tjoo, pitää nyt vaan vähän hehkuttaa peliä kun on taas vaihteeksi täysin sen pauloissa : ) Wii-versio on kyllä ehdottomasti jokaiselta kantilta katsottuna se paras versio.

RE4 pelasti kuitenkin Wiin kesän, sillä ilman sitä Wiin ainut oikeasti hyvä peli olisi Zelda, ja sillon oltais aika heikoilla. Syksyn huippupelejä odotellessa ei oikeastaan parempaa peliä olisi voinut pyytää välipalaksi. Super Paper Mario syyskuussa, heti sen perään Metroid eurooppaan ja Galaxy ja SSBB ennen joulua niin pitkästä aikaa pyyhkii hyvin Wiillä. Niin ja on sieltä jotain hyviä 3rd-party -pelejäkin tulossa, mm. Guitar Hero 3 ja onnistuessaan RE:UC!
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 09.07.2007 12:57
Suurin ongelma onkin nyt ehkä se että konsoli tarvitsisi kolmannen osapuolen julkaisijalta loistopelin. Silloin Wiitä voisi profiloida myös muutenkin kuin Nintendon oman kolmikon kautta.

Onhan sillä nyt jo RE4 kolmansilta osapuolilta. Vanha peli, mutta se ei muuta mihinkään sitä tosiasiaa, että se on tällä hetkellä Wiin paras peli. Vähintään jaetulla ykkössijalla.
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 22.06.2007 00:43
Eikä paljon kiinnosta tukea näitä Wii-käännöksiä hintoineen ::)


Nojaa, Play.comista n. 35e. Ei musta hirveen paha uudesta pelistä.

Itse oon pelin julkistamisesta asti odottanut tätä. Cubella olen pelannut pelin melkein läpi, mutta jäi hieman kesken eikä ole sitten jaksanut vetää loppuun asti kun tiesi, että tämä on tulossa. Arvostelut povaavat tästä hyvää, ja toivon mukaan tuntuu tarpeeksi uudelta Cube-version jälkeen. Ja vaikkei tuntuisikaan, niin sen verran hyvä peli kyseessä, että jaksaa ihan muutenkin pari kertaa kyllä pelata läpi.

Vielä kun jostain saisi jonkun kunnollisen asemuotin mihkä saisi tökättyä moten ja vaikka nunchankin niin saataisiin se pistekkin iin päälle vielä.
Vaikka tämmöinen:
                                     
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se ei-niin-pakollinen Puzzle-ketju! : 21.06.2007 16:26
Parasta puzzle-peleissä on niiden helppo aloittamiskynnys. Ei väliä onko aikaa 5 minuuttia vai pari tuntia, tai istutko paskalla vai bussissa, voit aina ottaa pelin esiin ja pelata sen verran kun kerkiää. Ongelmia tulee sitten siinä vaiheessa kun peli koukuttaa liikaa ja pitäisi päästä lopettamaan nopeasti... Mutta asiaan.

Noin puolitoistavuotta sitten tuli hankittua peli joka on kyllä ottanut puzzle-pelien valtikan minun sydämessäni. Meteos. Pirun koukuttava, ei liian yksinkertainen ja tarpeeksi nopeatempoinen. Tätä on tullut hakattua kiitettävän paljon kyllä ostosta lähtien, ja pelin pariin jaksaa aina palata pienen tauon jälkeen. Kavereiden kanssa myös huippuhupia yhdelläkin kortilla download-playn kautta. 2-min time warissa ennätys 209 460, siitä ei meinaa enää saada paremmaksi kyllä millään.

Kunnia kuitenkin Tetrikselle, jonka myönnän vieneen enemmän aikaa elämästäni kun mikään muu puzzle-peli. DS-versio herätti taas vanhan pelin uudestaan eloon eikä kuihtumisen merkkejä ole huomattavissa.

Toi Planet Puzzle League on alkanut myös kiinnostaa, täytyy tutustua siihen sitten kun tänne Eurooppaan saapuu.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 21.06.2007 13:02
Niin ja Ninja Gaiden Sigma on japanin listaykkösenä ;D

Ei nyt sentään. Listaykkösenä on DS:n Practice by Observing: DS Observation Training ja kakkosena XO:n Trusty Bell. Ninja Gaiden Sigma ylsi siis vasta kolmoseksi, vaikka onhan sekin ihan hyvin. Epäilen vaan, ettei se kärkikymmenikössä hirveen montaa viikkoa viihdy.
46  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 21.06.2007 01:03
Näkyykö muillakin joissain viesteissä tommonen tyhjä alue minkä tämä iskee viestin alkuun? Esimerkin voi katsoa vaikkapa minun viestistäni "MP3 soittimet" -topicissa. Mistähän johtuu?
47  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: MP3 soittimet : 21.06.2007 01:00
Iteltä löytyy iPod nanon 4 Gt versio. Ja tietysti se punainen special-painos jonka hinnasta meni 10e hyväntekeväisyyteen! Kaikki varmaan tietävät ja tuntevat kutakuinkin minkälaisia iPodit ovat, joten en nyt soittimesta itsestään viitsi hirveästi kertoa. Olen erittäin tyytyväinen Podiini kyllä ollut nyt noin puolen vuoden käyttämisen jälkeen. Soitin on älyttömän pieni ja taskussa oikeastaan huomaamaton, joka on suurimpia syitä miksi tähän päädyin, kun vaihtoehtona oli mm. suurempikokoinen 30 Gt iPod Video. Kiva lisä oli myös soittimen taakse saatava kaiverrusteksti. Taisi olla jotain 27 merkkiä maksimipituutena, itse kaiverrutin tylsästi siihen vain oman nimeni, mutta monenlaista vitsiä saa siihenkin väännettyä :)

Ainut moittimisen sana on iTunesissa, jonka kautta biisit ladataan iPodiin. Hidas softa ja sinne iTunesin kirjastoon täytyy erikseen lisätä kaikki biisit, ja se ottaa aikansa varsinkin kun koneelta löytyy vähän enemmän musiikkia. Ja vielä kun sen täytyy tietynmuotoiset (esim. .wmv) tiedostot konvertata. Tuo ei vielä ole se pahin asia kun ne kerran saa sinne iskettyä, mutta sitten kun muutat kappaleidesi sijaintia koneella (itse jouduin siirtämään musiikit toiselle osiolle tilanpuutteen takia) niin iTunes ei enää löytänytkään biisejä, joten täytyi lisätä uudestaan biisit sen kirjastoon.

Eli soittimeen itsessään olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen sitä kyllä jos haluat pienen, erittäin hyvällä ja helpolla käyttöliittymällä varustetun soittimen. Plussaa vielä akun kestosta, joka on reilu 20 tuntia. Lataus tapahtuu koneen välityksellä, mutta ei sitä seinälaturia ehdi kaivata kun akku riittää hyvin pidempienkin matkojen yli.

Kuulokkeina on jotkut Sonyn perusnapit, ei mitkään erikoiset. Tuntuu hajoavan aina vaan toi plugi kun pitää soitinta taskussa ja alkaa musiikki rätiseen ja pätkiin. Yli puoltavuotta ei ole yhdetkään kuulokkeet mulla vielä kestänyt, joten ei noi halpiksetkaan lopulta hirveän halvaksi tule ; ). Olen ajatellut jotain vähän laadukkaampia alkaa kattelemaan, joten mielelläni luen teidän kokemuksia ja suosituksia eri vehkeistä.

Ja täytyy vielä sanoa, että näytti pirun tyylikkäältä toi Kubsin soitin. Minkä kokonen toi on luonnossa, kuvasta kun ei saa kokoa hirveän hyvin suhteutettua mihinkään?
48  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 20.06.2007 19:44
Itse olin vanhoilla boardeilla samalla nimimerkillä, eli SOJ. Nykyisillä Pelaajalehden boardeilla olen nimimerkkini on SOiJa, johtuen 4 merkin minimirajasta nimimerkissä.

Olen ollut mukana siis jo vanhoilta boardeilta asti, vaikkakaan en ole ollut hirveän aktiivinen. Ja pistin Pelaajalehden uudestaan tilaukseen vasta äskettäin, joten en ole silläkään saralla ehtinyt olla lainkaan aktiivinen.

Pelimediaa aloin tarkemmin seuraamaan vasta tuossa 4 vuotta sitten, kun hankin itselleni Cuben ja tutustuin uudestaan konsolipelaamiseen kunnolla. Edellinen konsolini ennen sitä oli SNES, joten koko N64/PS1-aikakausi jäi minulta väliin. Olen kirjoitellut enemmän tai vähemmän monille pelifoorumeille, ja varsinkin lueskellut muiden keskusteluita varsin paljon vuosien mittaan. Tämä boardi vaikuttaa tuoreelta ja rennolta paikalta, ja voisin kuvitella kirjoittavani tänne enemmänkin jatkossa. Toivottavasti lähtee keskustelu pyörimään hyvin ja saadaan tänne kunnolla asiallista porukkaa.

Muista harrastuksistani mainitsemisen arvoisia lienee musiikkihommat, joita olen harrastanut jo päälle 10 vuotta. Pianolla aloitin ja sitä tuli soitettua melkein 10 vuotta. Myöhemmin rupesin soittamaan sähkökitaraa ja alkoi bändihommat, joiden parissa on saanut vapaa-aikansa tuhlattua kiitettävästi. Nyt on pientä laskusuhdannetta havaittavissa tällä saralla, mutta ei tuosta harrastuksesta eroon pääse, ei sitten millään.

Tällä hetkellä aika menee kaverin kanssa TS3:sta co-oppina hakatessa ja kotvan päästä pääsee RE4 Wii-version kimppuun. Ja siinä sivussa täytyy kesästä nauttia täysillä, se kun tuppaa aina loppumaan kesken.
Sivuja: 1 [2]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines