Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134
3841  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.10.2007 18:43
Ja juuri tämä on se MINUN suurin ongelmani DoA:n kanssa
Ymmärrän täysin. Itse olin pelannut paljon Soul Caliburia ja sen jatko-osaa, kunnes aloin DOA:a pelailemaan. SC:n systeemeihin tottuneena haukuin DOA:a pitkään paskaksi. Sitten jossakin vaiheessa kaverin kanssa aloimme läpällä pelaamaan DOA3:a ja DOAU:a. Heittosysteemi & liikkuminen olivat täyttä tuubaa, jolle vain naurettiin sekä samalla kidutettiin samalla vieressä katsovaa kaveria. Sitten jossakin vaiheessa pääsi peliin paremmin kiinni ja alkoi oppimaan pelin systeemit paremmin. DOA4:ä aloin vasta kunnolla pelaamaan, kun pääsin livessäkin mättämään. Nyt nuo alussa niin paskalta tuntuneet systeemit ovat ymmärretty, joten pelistäkin nauttii eri tasolla.
3842  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.10.2007 10:23
Toisekseen, vaikka DOAssa on nykyään melkoinen kokoelma asioita jotka on VFssä, ei ole epäilystä mistä ne ovat kotoisin ;)
Jep. Vähän vaikea se on nykyään vetää täysin oma systeemi peliin kuin peliin. DOA:ssa on sentään tarpeeksi eroavaisuuksia, joten pelit sentään tuntuvat erilaisilta. Toiset tykkää tytöstä, toiset mummosta.
3843  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.10.2007 01:32
nämäkin ominaisuudet ovat kyllä ihan pelisuunnittelijoiden tarkoittamia kuten Segalta saa tietää. 
En minäkään niitä bugeiksi myöntäisi, jos olisin AM2:n jannu. ;)

En nyt tähän hätään löytänyt sitä kyykyn frame dataa. Jos jaksaa kiinnostaa niin kannatttaa varmaan etsiä näistä paikoista. Löytyypä sieltä paljon muutakin infoa.
http://www.doacentral.com/forum/viewforum.php?f=115
http://doa-plus.com/
3844  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.10.2007 00:40
Fuzzy guardin käyttö edellyttää framedatan tietämistä, voisitkin linkata minut jonnekin missä on ajantasainen framelistaus uusimmista DOAista? En ole ihan usein päässyt pelaamaan. Boksi tulee kohta VF:n myötä. Kenties siis myös DOA.
http://www.deadoralive.jp/doa4/eng/index.html
En valitettavasti tiedä mistä saisi kaikkien hahmojen datat yhdessä paketissa, mutta tuolta saa joka hahmolle erikseen. Sieltä ylhäältä vain chracter -> move list.

En tiedä kuinka monta framea pitää olla DOA:n crouch dashista tehtynä, että liikkeet onnistuvat. Jokaisessa pelissähän on aina omat buginsa, jonka takia se on niin SUPER!

E: Tämän kautta on ehkä helpompi hakea frame datat. Linkkaa tosin samalle sivulle, mutta ei tarvitse seikkailla flash-sivuilla.
3845  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 25.10.2007 23:57
En periaatteesta koske enää peli vs peli ketjuihin koska ne ovat maailman turhinta huttua. Ja on erinäisiä vuosia tullut niitä kat...
snip...
edit: ai niin. crouch dash löytyy myös DOAsta, joskin sillä ei ole siinä mitään käyttöä ellen väärin muista. VF:n fuzzy guardia, liikkeiden modausta, liikkumistapaa tms ei sieltä muistaakseni löytynyt tai ollut tarvetta käyttää.
Kyllä se liikkuminen minulta onnistuu VF:ssa. Teknisesti se on yksi niistä asioista mistä pidän siinä. Tönkköydellä olen tarkoittanut lähinnä pelin yleistä olemusta. DOA4:n sulavuuteen ja nopeuteen kun on tottunut, siitä on vaikea palata takaisin. Lähes kaikki VF:n liikkeet tuntuvat yksittäisiltä ja myös näyttävät siltä. Siksi siitä tulee se jäykkä ja tönkkö tunne. Vaikea varmaan ymmärtää tätä, jos on aina vain pelannut Virtua Fighteriä. Ítse koen VF:n näin ja sille te ette mahda mitään.

DOA4:n crouch dashista en ole aivan varma. En ole pitkään aikaan pelannut, joten en muista miten se DOA:ssa toimi. DOA:n huonoin puoli mielestäni onkin ettei ole universaalia väistösysteemiä, Tietty joku voisi väittää, että vastaliikkeet korvaavat sen, mutta olisi se mukava olla molemmat. Korean backdashi sentään löytyy ja toki monia liikkeitä voi väistää myös sidestepillä, mutta yleensä se toimii vain tiettyihin erikoisliikkeisiin.

Fuzzy Guard löytyy ainakin DOA4:sta. En tiedä mitä meinasit liikkeiden modauksella?

E: Tuohon DOA4:n crouch dashiin sen verran vielä, että sehän toimii niinku pitääkin. Miksei sillä olisi käyttöä?
3846  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 24.10.2007 23:54
En tainnut aiemmin tänään Dustbowlissa muuhun kuolla kuin sinun rakentamiisi turretteihin, vaikka kuinka yritin niitä spyllä ja soldierilla tuhota.
Jaa joo. Meinaatko sitä turrettia joka oli siellä kopin katolla? Se on kiva paikka.
3847  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 24.10.2007 23:02
Ja Rocky voisi koittaa sellaista hahmoluokkaa kuin "engineer", on kuulemma ihan näpsäkkä hahmo joka pystyy rakentelemaan jonkinlaisia turretteja. . .
Aijaa? Hämmentävä viesti...
3848  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 24.10.2007 19:55
Sama pätee kyllä Rockyynkin. Tuot aina se elementin pöytään kun Doaa haukutaan ja VF:ää kehutaan, että DoA on jotenkin munakkaampi kuin muut mätöt ?
Itseasiassa olen aina yrittänyt selittää DOA4:n systeemejä ja sitä, että siinä on paljon samaa kuin VF:n systeemissä. Tietenkin mielestäni DOA4:ssa on sitä menoa enemmän kuin muissa. Onhan se myös nopeampi kuin muut mätöt.

Tosin viestini pointti olikin siinä, että monesti ne viestit eivät edes kohdistu itse peliin vaan siinä väännetään jotakin ihan muuta vaikka esim. viestin kirjoittajasta.
3849  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 24.10.2007 11:37
Jessus. Alkavat tappelemaan jonkun pelin takia. Halatkaa ja pelatkaa Mortal Kombatia.
Mättöpeliketjussa tapellaan. Tietty täällä ei kaikki halua pysyä itse peleissä vaan yrittävät kaikin voimin vääntää jotain muuta. Ehkä niin käy väkisin, jos on liian kiintynyt tiettyyn sarjaan. Vähän sama homma noissa konsolisotakeskusteluissa.
3850  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä kehutaan pelihahmoja : 23.10.2007 15:50
Kyllä se on pojat ja tytöt nyt niin, että parhauden pelihahmo on tässä:




Ja tämä on totuus.
3851  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 23.10.2007 15:34
Kuten nyt Rocky_Balboalle käsittääkseni näyttävyys eli tarkemmin sanoen liikkumisen animaatio, osumien mojovuus, mielenkiintoiset hahmot, grafiikka ja musiikki. Tai tällaisen kuvan olen ainakin saanut. Miksi joku haluaisikaan testausta enemmän syventyä peliin, jolla ei vaikuta olevan mitään uutta ja parempaa tarjottavana? Pelkän yksinpelin perusteella en tosin itse lähtisi mitään taistelupeliä täysin tuomitsemaan. Kaksinpeli on kuitenkin huomattavasti hauskempi kokemus, vaikka aloittelijataktiikoilla peli ei täysin avautuisikaan.
Juurikin näin. On se kiva, että joku huomaa pointin eikä vain heittele EVOa kehiin. En ole tietääkseni koskaan VF5:n pelimekaaniikkaa juuri haukkunut. Se on monella tavalla lähellä DOA4:n systeemiä, joten ei siinä vikaa ole. Kaikki muu siinä sitten onkin vialla. Jos jälleen pistäisin mahtavan esimerkin (jonka neomide sitten tahallaan jättää ymmärtämättä tai vääntää joksikin muuksi, mutta samapa tuo), VF:a voisi verrata shakin pelaamista paskapökylöillä. Siinäpäs liikuttelet ja haistelet paskaa, mutta kun itse pelin idea on niin mahtava niin on pakko vain pelata!
3852  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 20:39
Juuri päinvastoin. Niitä osaa huorata kolme-vuotiaatkin tuon bufferoinnin ansiosta. (vaikkei niistä nyt mitään iloa olekaan, ellei saa ukkoa seinään)
Ai siis sitä nappien naputtelua ei tarvikaan ajoittaa mitenkään? Voit naputella kaikki painallukset sekunnissa ja sen jälkeen katsoa kun 10 hit combo lähtee etenemään ruudulla?
3853  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 20:06
Heh aika asiapitoista. Pitäytykäämme siis tikku-ukkojen sumopainissa.

Niin ja mitä bufferointia meinaat Tekkenistä puuttuvan ?

Tekkenissä ei kai pysty esim. niitä 10 iskun comboja hakkaamaan valmiiksi sisään vaan ne pitää painaa ajallaan.
3854  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 18:59
No mistä se fiiliksen puuttuminen viime kädessä johtuu, joko olet opetellut ythään mitään siitä, miten VF 5 toimii!? Itse PS3-version pohjalta en voi sanoa muuta, kuin kaikkea mahdollista: Virtua Fighter 5 on nostanut 3D-tappelupelit ihan uudelle sulavuuden tasolle peruspelimekaniikan suhteen. Hahmotasapaino ja liikkuminen on parempaa kuin koskaan aiemmin (Tekkenissä lähinnä Tetsuon Lei tulee lähelle VF:n liikkumista). Angstaamisesi on siis loputtoman koomista seurattavaa. :lol:
Fiiliksen puutehan johtuu suoraan siitä pelattavasta pelistä. Joissakin sitä on ja joissakin ei. VF5:ssa on vain liikaa ärsyttäviä tekijöitä, jotta siitä voisi nauttia. Niistä en jaksa alkaa jälleen kirjoittamaan, kun ne on jo varmaan kolmessa eri ketjussa tullut selitettyä. Voit jälleen kerran heittää “et vain osaa”-kortin pöytään ja pakko myöntää se on myöntää. En osaa syödä paskaa ja pitää siitä.

Lainaus
Melkein minkä tahansa muun mätön suhteen olisin optimistinen, mutta VF 5 omaa niin monta elementtiä jotka ovat viiveen raiskattavissa (fuzzy guard, heittopaot, puskuroinnit), että se on oikeasti pelottavaa.
Jep. MISSÄÄN MUUSSA MÄTÖSSÄ EI OLE NOITA OMINAISUUKSIA! EI SITTEN MISSÄÄN!

Lainaus
Lupaan kyllä että jos nettipeli on puoliksikaan OK-tasoa, teippaan leipälävet umpeen yhdeltä jos toiseltakin nettinoobielta, etunenässä ajattelin leipoa sinun [virtuaalihahmojasi].
Kustannat mulle pelin niin voin tulla pelaamaan. Maksoin kyllä 5€ Superman Returns pelistä, joten kaipa tästäkin sen verran voisi maksaa.

Lainaus
Viitsit sitten kuitenkin lähteä Japaniin asti tupakansavuisiin pelihalleihin pelaamaan "tätä paskaa"?
Jep! JUURI sen takia kävin Japanissa. *Taputapu*

Lainaus
Tuliko kovis-olo, kun et osaa pelata useimpien kriitikoiden parhaaksi ylistämää tappelupeliä? :)
Jospa et viitsisi trollata keskustelua ihan siksi, ettet pelistä jostain tarkemmin määrittelemättömästä syystä tykkää.
Onhan niitä syitä määritelty jo ihan tarpeeksi. Kunhan totesin vielä demoa testattuani olevani täysin oikeassa. Pitää kai vielä sitten joskus, jos satun jostakin koko version saamaan, “trollata” hieman lisää.

Lainaus
PS: Poraan sulle uuden ***** nettipelissä ihan koska vaan sulle sopii.
Pitäiskö tossa ***** tilalla olla PASKASSA? Sillä Virtua Fighteriin kai viittasit?
3855  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 12:57
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys.
Ylläri. Tämä sivustakatsojan elämä on niin mukavaa. :)

Vielä kun Azu rekisteröityisi tänne ja tulisi puolustelemaan Heavenly Swordia.
Lainaus käyttäjältä: Azu
If Heavenly Sword ain't an AAA quality title in the making, then I really don't know WHAT is.


MasterTK, HS on silti kympin peli. Käy vaikka lukemassa konsolifinin arvostelu. Sen jälkeen vielä viper7:n blogin arvostelu.
3856  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.10.2007 11:15
Super smash bros melee.
En tiennytkään, että olet lastentarhassa töissä.

Edit: Huahauhauhahaubabuahaua
3857  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 01:32
PS3 -version ongelmana on heikohko treenimoodi (nubut kuten Rocky Balboa nukahtaa) ja munaton yksinpeli
VF4:n treenimode tuli kyllä tutuksi. En kyllä ymmärrä tuota nukahtamis-kommenttia. Tietty jos meinaat siinä mielessä, ettei pelissä ole mitään fiilistä...

Mites nettipeli 360-versiossa? Onko kukaan päässyt kokeilemaan miten suolesta se on?
Taisi perjantaina ilmestyä ja näin vain yhden pelaavan tätä kaverilistallani. Itsehän en tähän paskaan 20 euroa enempää laita, joten en pysty kommentoimaan. Veikkaan kuitenkin, että suomiporukalla sitä voi pelailla ilman suurempia ongelmia. Niin siis puhun nyt vain verkkoviiveen aiheuttamista ongelmista, en itse pelin.

Boxin ohjaimesta ei tarvitse kärsiä, vaikka oma kokemukseni ei mitenkään johtunut boxin padistä. Olenhan mättänyt tätä paskaa Tokion tupakansavuisissa arcade-halleissa.

HORI sticki riittää varmaan suurimmalle osalle. Pellet modailkoot omat tikut:
3858  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.10.2007 17:49
Joo yritän hypettyä muistakin peleistä, mutta ei onnistu. Capcom on löytänyt puhtaan parhauden lähteen.

DMC4 viteoo!


En suostu kehumaan tuota traileria vain siksi, että NeoGAF:n threadin otsikossa luki HOLY-.
3859  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 21.10.2007 00:49
Huh mitä tuskaa oli.
Joo itsekin pelailin juuri yksinpeliä eteenpäin, tosin en ole vasta kuin 2 tuntia pelaillut. Samat sanat kyllä pitää päästää. Tuskaa oli. Vitutus kasvoi koko ajan vain entistä suuremmaksi. Saatanan mopovesiskootterilla piti ajella helikopteria karkuun ja välillä pääsi ratkomaan niitä tosi nokkelia puzzleja. Kiviä koriin ja taas menoksi. Eniten pelissä kuitenkin ehkä ottaa päähän aseiden melee attackin puuttuminen. Ei sitä sorkkarautaa jaksa koko ajan naputella esiin. Lisäksi aina kun sillä on yhden laatikkokasan hakannut, ilmestyy joku maskipää puhelinvastaajansa kanssa ja alkaa ampumaan.

Tuli tuossa kyllä huomattua muutama positiivinenkin asia. Lyhyehköt musiikin pätkät ovat hyviä ja sopivat peliin kivasti. Audion puolelta ne ovatkin sitten pelin ainoa valopilkku. Vihut kuolevat suht realistisesti ja ragdollit ovat sopivan hillittyjä. Näiden lisäksi konsoliversion aseilla varustettuun vesiskootteripaskaan oli laitettu hillitön autoaim päälle, joka oli vain hyvä asia. Ei siihen kohtaan jaksa turhautua yhtään sen enempää kuin on pakko. Vähän huitoo sinne tänne nappi pohjassa niin osuu.

TF2:ta tulikin pelattua sitten enemmän. Ainakin 2½ tuntia putkeen. Kyllä tämä aina Halon voittaa. Ainoat valituksen aiheet ovat kenttien vähyys ja säätömahdollisuudet ovat liian suppeat. Capture the Flagia olisi voinut olla enemmänkin kuin yksi kenttä. Vanhassa TF:ssä oli monia hyviä mappeja, jotka olisi ihan hyvin voinut tähänkin ottaa mukaan.
3860  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: MP3 soittimet : 20.10.2007 22:44

3861  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 20.10.2007 17:48
Onko olemassa jotain hyvää "ei tappo" mangaa ?

Great Teacher Onizuka.
3862  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 20.10.2007 17:46
Myynnissä/vaihdossa:
Jagged Alliance 2 Alkuperäinen pahvilootaversio. Eikä irtoa penneillä, sillä möin juuri Tormentin pahviversion 50 eurolla  :lol:
Mäkin möin Saturnin Radiant Silvergunin 100 eurolla, joten saatte pulittaa Saturnin Actua Golfista ainakin 50 euroa!





En myynyt, mutta Actua Golfin joku saa oikeasti ostaa! ;)
3863  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 20.10.2007 01:01
Kiitti, sait mut vakuuttuneeksi. En tule ostamaan tätä pelikokoelmaa.

Kannattaa se silti ostaa. Kyllä Portal ja TF2 on sen 50€ arvoisia.

HL2 ei yksinkertaisesti vain iske. Gordon on paskahousuinen kuuromykkä jumppapuvussa. Ikipositiivisista Alyxia ärsyttävämpää hahmoa saa etsiä (tietty vihreässä puvussa hyppivät tontut menevät tämän edelle). Sorkkaraudan heiluttelusta sain tarpeeksi jo ensimmäisessä HL:ssä, joka oli muuten paljon viihdyttävämpi tuulaus siihen aikaan. Nyt ahdistaa ja vituttaa jo valmiiksi ajella sillä vesiskootterilla ja ammuskella jotain helikoptereita alas. Pitäisköhän suosiolla yrittää episode ykkösestä...
3864  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 19.10.2007 15:11
Pikaisen testin jälkeen:

Portal vaikuttaa hyvältä.
HL2 on yhtä paska kuin aina ennenkin.
TF2:sta ei pelata muilla kuin suomiservuilla. Valve osaa nettikoodin yhtä hyvin kuin yksinpelikampanjan suunnittelun.

Episodeja en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta ei varmaan omena kauas puusta putoa.

Ja tämä on totuus.
3865  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 19.10.2007 10:42
NOOOOO!!!

Play-Asiasta ovat loppuneet Magic POP Crackling Candyt, niin ei voi enää kikkailla kuponkien kanssa. Damn!

Yritin etsiä korvaavia tuotteita, mutta niissä kohoaa postituskulut siten ettei säästöä tule. Toivottavasti eivät ole poistamassa kokonaan valikoimasta.
Tämä dollarin karkkipatukka on varmaan seuraavakisi paras vaihtoehto.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7u-49-en-70-23n1-4-6.html
Tuon kanssa säästää vielä ehkä muutaman euron.
3866  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.10.2007 23:20
Brutal Legendistä eka traileri. Ei kylläkään sekuntiakaan pelikuvaa, mutta vakuuttaa asenteellaan.
http://www.gametrailers.com/player/26524.html
3867  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 18.10.2007 22:23
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä
3868  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 18.10.2007 20:48
Tollanen pikkupeli kuin Street Fighter 4 on julkistettu, eikä täällä ole edes minkäänlaista mainintaa. Shame on you.

Traileri on ainakin mahtava. Mulle on ihan sama onko se 2D vai 3D, kunhan se on vain hyvä. Kunhan pysyvät VF:stä ja Tekkenistä kaukana niin ei voi pahasti epäonnistua 3D-puolella. 2D-puolella arvostaisin, jos tekisivät vielä samoilla spriteillä, samalla resolla ja Wiille. Wiimoten heilutus ainoaksi ohjaustavaksi. Arvostaisin todella.
3869  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 18.10.2007 20:38
Samoin pidän esim Amaranthin piano soolosta, mutta muuten kappale on aika mitään sanomaton.

Ovatko muut saaneet tälläisiä reaktioita levystä? Ja mahtaako kukaan tietää artistia jonka tuotanto lähentelee noita hyviä kohtia mitä tuossa kerroin. Eli oikeastaan irlantilaismusiikkia. Itse en ole löytänyt kuin Enyan Ja Corrsin, joka on kyllä hiukan...lällyä paikoittain sanoisinko.

Ei ole reaktioita levystä, mutta Amaranthista aika samat fiilikset. Jotenkin tulee joku 80-luvun biisi mieleen tuosta. Turhakkeen olet mennyt poistamaan sanon minä! Jos irlantilaismusiikkia tai sen tyylistä etsit, niin kannattaa varmaan tutustua noihin kokoelmalevyihin mitä näkyy vähän vaikka missä. Celtic Circle, Celtic Songs ja jotain sinne päin.

Itse poistin Play-Asiasta pari levyä, kun sattui alennuskuponkeja löytymään. B'z:n toinen kokoelmatekele ja Anna Tsuchiyan viimeisin single löysivät tiensä poistamiskoriin. Molempia on tullut popitettua sen verran koneelta, että oli pakko tukea alkuperäisiä versioita. Mainioita tekeleitä.
3870  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 18.10.2007 20:13
Paskoista peleistä kiinnostuneille loistotarjouksia CDON.comissa!
Superman Returns X360:lle - hinta 4.95€ + 3 € postikuluja.
Lainaus
Gaming doesn’t get much better than breaking the sound barrier through Metropolis’ skies.
- PGNx Media, 91/100


11€ lähtee Need for Speed Carbonia, Preytä ja Quake nelkkua. Itse pistin teräsmiehen tilaukseen. Kyllä sen voi aina vaihtoon laittaa.

If you are good to mama, she'll be good to you...  :P
Lupaan käyttää affilinkkiä vaikka en kuponkia pienemmissä tilauksissa saakaan käytettyä.
Isot kiitokset sinne!
Sivuja: 1 ... 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines