Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32]
931  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni : 02.12.2007 00:54
Aikoinaan Naughty Dogin Crashit tuli pelailtua yksinkertaisesti puhki ja vielläpä useaan otteeseen. Tasoloikka miellytti aikanaan ja aina onnistuin kehittämään päässäni ties mimmoisia leikkejä Crashin kanssa ja pelikello senkuin huusi hoosiannaa. Crash Team Racing taas oli yksinkertaisesti niin helvetin viihdyttävä, että eri cupit tuli vedettyä aina jos tylsyys iski. Kavereiden kanssa peli pääsi totaalliseen loistoonsa, varsinkin kun kaverit olivat suht samantasoisia pelissä kuin minä. Muutenkaan noihin aikoihin ei itselläni ollut edes paljoa valinnan varaa pelien kanssa, joten Crashit vuorottelivat melkeinpä keskenään peliajasta.
932  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 02.12.2007 00:50
Tungetaan nyt tämmöinen random top 4-lista. Ehkä jossain välissä saan lisää settiä tungettua.


1. Okami
Pakkohan Okami oli listalle saada. Pelin ulkoasu oli kaunis sekä erikoinen, ideakin oli aivan mahtava ja puuhaakin riitti hienossa maailmassa.

2. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Zeldat ovat aina olleet viihdyttäviä ja tällä kertaa ollaan siirrytty vielläpä uuteen kontrollisysteemmiin, jolla pelaakin mielellään.

3. Pokémon Diamond & Pearl
Pokémon pelit eivät petä, vaikkakin toosiaan muistuttavatkin hieman liikaa, mutta ainakin itse tunnun kestävän poksuja. Nettipeli oli mahtava lisä ja sopii pelisarjaan loistavasti!

4. Final Fantasy XII
Vanhan kunnon sarjan uudistaja, jonka huonohkon juonen pelaili ihan mielellään läpi ja bonusta riittää. Taistelut mukavan haastavia.
933  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Travian : 07.11.2007 19:02
Pelailin tätä joskus vuoden alkupuolella muistaakseni ja ihan kiva selainpeli olikin kyseessä. Loppujen lopuksi alkoi tylsyys iskeä pelin hieman hitaan temmon takia sekä myös sen, että kyläni oli lähes jatkuvasti hyökkäysten kohteena, enkä lopulta saanut enään mitään aikaiseksi.

Mikään täysin tuntematon peli ei taida olla kyseessä, sillä moni koulussani pelailee tätä ja moni muukin tuttu henkilö vähintään tietää pelin.
934  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 18:58
Saappa nyt nähdä sitten vieläkö uhrien lukumäärä kasvaa...
Kasvanee ainakin ampujalla itsellään...

IS:n mukaan ampui tosiaan itseään päähän ja on erittäin vaikeasti vammautunut.  Vai jääkö vihannekseksi loppuelämäkseen?

Toki, mutta tietysti saattaahan hän selvitäkin, joskin mahdollisuus on pieni

YLE:n uutisissahan jokin lääkäri sanoi ampujan henkiinjäämisen mahdollisuus olevan olematon, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
935  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GameFAQs Character Battle VI : 06.11.2007 18:27
Ai niin, tämäkin äänestys loppuikin ja itseltäni jäi lopputulos katsomatta...ennen kuin nyt. Luotin L-Blockiin ehdottomasti, sillä ensimmäistä kertää nähtyäni sen olevan edes ehdolla totesin sen varmasti uppoavan äänestäjiin, edes vitsinä. Hyvä vain, ettei voittaja ollut mikään perinteinen Link, Snake tai vastaava yli kuuluisuus. Olihan tetriskin aikoinaan mahtava peli, vaikken itse koskaan kylläkään pitänytkään.
936  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 06.11.2007 18:01
Tiedä sitten miksi, mutta aikoinaan kun tätä latuaa mainosteltiin olin hyvinkin epäaktiivinen Pelaajanboardeilla ja jäi tämän paikan ilmoitus yksinkertaisesti huomaamatta, tai sitten yksinkertaisesti ingoretin koko asian. Nyt kuitenkin kun on aktiivisuus kasvussa, bongasin tämänkin paikan ja aattelimpa liittyä mukaan. Löydyn myös Riepu-nimimerkillä Pelaajan boardeilla, jossa pyrin nykyään aktiivisemmin hillumaan, kuten myös täälläkin. Toivottavasti ei pelkkää inside-meninkiä täällä :)

Yeh, I know, tämä ei ole paras aloitusviesti koko laudalla, mutta pyrin parantelemaan viestejä aina vain parempaan suuntaan.
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines