Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 32
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Witcher : 20.04.2012 12:59
Oma kopioni saapui tänään. Illemmalla ehtii vasta pelata, mutta jo tässä vaiheessa olen jo ehtinyt ilahtumaan CD Projektin ja kumppaneiden avokätisyydestä. Pelin perusversion mukana tuleva soundtrack ei tosiaankaan ole nimittäin mikään pieni kooste pelin musiikeista, vaan 24 kappaletta sisältävä kunnollinen levy. Periaatteessa tähän suuntaan on kai aina mainostettukin, mutta nykypäivänä ei vain voi edes Special Editioneiden kanssa olla tällaisista asioista enää varma.

Hattu nousee.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Witcher : 13.04.2012 16:58
Noiden lisäksi Making of DVD, kartta ja kolikko.
Kartta tulee, Making of ja kolikko ei ellei tätä ole jotenkin muutettu. Jo loppuun ainakin jollain asteella myyty Dark Edition sisälsi ainakin vielä juuri tuon DVD:n, jonkin medaljongin ja tarroja.

Mitä noin muuten Witcher 2:een tulee, on sitä aika mielenkiinnolla tullut odoteltua. Tässä julkaisun lähestyessä päätinkin nyt viimein siirtyä ensimmäisen pelin demon hinkkaamisesta kokoversioon, vaikkei se läpi ennen kakkosen Enhancedia tule vielä todennäköisesti millään menemään.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 11.04.2012 23:48
Dead Souls meni tosiaan läpi viime viikolla ja vaikka epäilyit paikoin oikeaksi osuivatkin, niin Yakuza-diggarille kyseessä oli silti aika mukava välipala. Kieltämättä paikoin ankeissa räiskintäosuuksissa oli mukana se oma hauska arcade-henkensä, joka tuntui sopivan sarjan tyyliin varsin oivallisesti. Samalla myös otettiin jälleen aika mukavasti väliä pelien valtavirtaan, mikä toi kummasti lisäviehätystä peliin.

Sivutehtävät ja muut sivupuuhasteltavat oli myös ujutettu menoon mukaan varsin toimivasti, vaikka toiminta poikkesikin reilusti aiemmasta. Tästäkin huolimatta kaipuu täysverisen Yakuzan pariin ehti kuitenkin myös yllättää. Muutenkaan en oikein pystynyt tottumaan siihen, kuinka Kazumallakin asioita hoidettiin tuliaseita käyttämällä. Se ei vaan tuntunut oikealta.

Toivottavasti Segan taloussäädöt eivät vahingoita Yakuza 5:n kehitysprosessia.
64  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 26.03.2012 19:39
Nyt vasta hokasin, että Sigur Rósilta olisi ilmeisesti täysin uutta albumia luvassa. Valtari on nimi ja pientä maistiaista voi kuulla orkesterin nettisivuilta.

Vielä ei aivan tuon jälkeen sukat pyöri jaloissa, mutta kelpaahan tämä enemmän kuin hyvin. Kai se on toukokuussa taas levykauppaan pitkästä aikaa raahauduttava :)
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.03.2012 15:09
Pakko liittyä Journey-hehkutukseen hieman itsekin toteamalla, että thatgamecompany onnistui kyllä oivallisesti rakentamaan pelaamisen ja tunnepitoisen elämyksen yhteen. Mukana olleet pelielementit olivat selkeitä eikä niitä ainakaan ulkoisesti päädytty juuri karsimaan, vaikka vahva tunnepuoli haluttiinkin tuoda esiin. Juuri missään vaiheessa peli ei riuhdo pelaajaa eteenpäin kädestä, vaan oikeasti kannustaa tutkimaan outoja rakennelmia ja niiden sisälläänpitämiä pieniä salaisuuksia, joiden löytäminen vaatii välillä jopa pientä tasoloikintaa. Hämmentävästi myös pelattavuuteen ollaan saatu kivasti vaihtelua eri kentissä, vaikka pohjimmiltaan liikkuminen hoituukin lähinnä kävellen ja liitäen.

Suurin yllätys minulle oli kuitenkin tämä moninpelipuoli. En koskaan ole ollut mikään erityinen nettipelien ystävä ja erityisesti kun Journey heittää kerrallaan yhden täysin tuntemattoman henkilön kanssa seikkailemaan, olin vähän penseä ideasta. Kun kuitenkin jo ekalla pelikerralla viheltelin ja auttelin erästä heppua esimerkiksi huivinpalasten kanssa, oli kokemus ihan perhanan hauska ja hämmentävällä tavalla palkitseva. Kommunikaation yksinkertaisuus pakotti myös hymyn tulemaan huulille useaan otteeseen. Paras onlinemoninpelikokemukseni kenties ikinä.

Upea peliä, vaikken erään loppupään alueen suurin fani olekaan. Sitäkin kohtaa syntynyt penseys johtunee tosin ekalla pelikerralla kohdatusta mahdollisesti bugista, joten enköhän opi tässä vielä tätäkin puoliskoa pelissä arvostamaan :)

Kaikki vain ihmeessä matkalle.
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.03.2012 20:04
Ei mulla muuta  :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja tämähän on ihan virallinen Ubisoftin jakama kuva.
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Last Story : 24.02.2012 11:19
Limited-version nappasin tuossa hetki sitten ja nyt kädet syyhyävätkin aivan älyttömästi. Meikäläisen silmään The Last Story on alusta alkaen näyttänyt mielenkiintoisimmalta peliltä koko Rainfall-kolmikosta, joten odotuksista ei ainakaan ole pulaa. Toivottavasti ei tarvitsisikaan ainakaan kamalasti pettyä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 11.02.2012 14:43
Crash Bandicoot
Donkey Kong Country
Ensimmäinen Crash on aina ollut mieluinen, mutta tässä tapauksessa haastava ja sutjakka 2D-loikinta vie kyllä tehokkaammin mukaansa.

Limbo
Super Meat Boy
Rautaisa pelattavuus ja pitkäikäinen itsensä kurittaminen maittaa vain enemmän.

Super Mario World
Super Mario Galaxy
Klassista 2D-Mariota on hankala päihittää edes 3D-Mariolla.

Super Mario 64
Sonic the Hedgehog 2
Sonic-sarjan omalaatuinen tasoloikinta ei kyllä päihitä yhtä kuninkaista.

Abe's Exoddus
Mega Man 2
Abe hurmaa ideoillaan ja toteuksellaan. Kaikki on juuri sopivasti tyylitelty niin, ettei pelattavuus kärsi.

Wario Land: The Shake Dimension
Crash Bandicoot 2
Turhan laihat kokemukset Wariosta.

Banjo-Kazooie
Donkey Kong 64
Banjo on tyylillään napannut aina vahvemmin.

Rayman
Super Mario Bros. 3
Raymanissa on hienoja ideoita, mutta samalla myös jonkin verran selkeitä vikoja, joista ei Mario 3:ssa ole tietoakaan
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.02.2012 12:26
Näyttää kyllä todella lupaavalta tuon projektin meno tällä hetkellä. Kerääminen aloitettiin vasta, mutta jo nyt tavoite on saavutettu. Tim luonnollisesti sekoaa jo Twitterissä.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 05.02.2012 16:38
Uutista tosiaan tarkennettu sen verran, että muutos koskee siis PlayStation -network -tilejä, jotka muuttuvat Sony Network Entertainment -tileiksi. PSN on periaatteessa ollut jo pidemmän aikaa matkalla osaksi SEN:ia ja kai osin jo osa sitä.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras tasohyppely : 02.02.2012 02:24
Rayman
Sonic the Hedgehog 2
Wario Land 3
72  Yleinen / Peliseura / Re: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 21.01.2012 13:46
Eikös kantsis tehdä oma sivusto jos haluat uutisia julkistella?
Tähän liittyen tuli mieleen, että formulakisaajien kannattaisi koettaa hankkia esimerkiksi oma IRC-kanava tai jonkin muu chat-paikka haltuunsa. Näin voitte huoletta käydä pienempiä ja aiheen ohi meneviä väittelyitä sekä muita höpinöitä läpi siellä, jolloin tämäkään keskusteluketju ei enää näyttäisi niin chat-huoneelta. Chat-meininkiä pyrinkin tarvittaessa tästä ketjusta karsimaan aina vain enemmän.

Lisäksi IceColdin kannattaa kiinnittää huomiota käytökseensä. Egonsa pönkittäminen silloin tällöin ei ole ongelma, mutta nyt näemmä jo caps lockin raiskaamiseen menevä kommentointi vie tuota käytöstä siihen suuntaan, että meininkiä täytyy tässäkin päässä alkaa katsoa tarkemmin. Löysää pipoa, virtuaaliformulaa täällä vain ajetaan.

-Riepu, moderaattori
73  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 18.12.2011 21:35
Duuni on tosiaan varsin painava sana seuraavan kahden viikon aikana, joten joulu erityisesti menee lähinnä nukkuessa ja tämän hetkistä pelipinoa lyhentäessä. Muutenkin meinannut vähän koko pyhä unohtua, kun sen merkitys minulle tuntuu vuosi vuodelta vain heikkenevän. Kai jotain kinkkua pitää kuitenkin vielä yhtenä iltana koettaa sietää, kun porukoilla tulee kuitenkin vielä asusteltua.

Lumesta ja pakkasesta sain vastaavasti tarpeekseni alkuvuoden larppausreissuilla.
74  Yleinen / Vapaa sana / Re: Linkkiketju : 15.12.2011 23:23
SÄÄNNÖT

Profiili:

1. Yksi profiili per henkilö. Useamman profiilin omistamista ja niiden turvin spammimista ei katsota hyvällä.
Käyttis onkin Joelin toimesta pyyhkäisty sivuun.
75  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 10.12.2011 02:58
Täähän on ihan mindsetistä kiinni. 8)
Tämän olen saanut huomata itsekin. Pimeys ja erityisesti sade houkuttelevat lähes poikkeuksetta ulkoilemaan. En kylläkään saa tästä mitään tunnetta siitä, että olisin näin muuta populaa parempi ilmestys, vaan minut näissä tilanteissa ulos ajaa rauha. On huikeaa painella menemään ulkoilmassa, kun ympärillä jopa ihan asuinalueilla on hiljaista eikä ihmisiä meinaa löytää välillä etsimälläkään.

Toki pienessä tihkusateessa noin muutenkin on jotain todella rauhoittavaa jo itsessään.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.11.2011 23:56
Ei kai tän topikin tarkoitus ole se, että kerrotaan mitä aikoo ehkä tulevaisuudessa ostaa?
Saa sitä vähän aina välillä suunnitellakin, ei se pahasti ohi aiheen ole.
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Batman: Arkham City : 01.11.2011 22:39
Moni hahmoista jäi minusta itse asiassa kirvelevän heikkosti rakennetuiksi, vaikka heillä periaatteessa saattoi muuten ollakin isompi rooli sopassa. Tämä on hämmentävää, sillä juurikin sivummalla oleva Freeze vastoinkäymisineen sekä Pingviini museoneen olivat vastaavasti todella miellyttävästi laitettu kasaan.
78  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 19.10.2011 17:09
Intin vaatteista jäin eniten ikävöimään M05 talvitakkia
Tämä. Jos ei mukavuus ja lämpö muuten ollut läsnä intissä, niin kyseinen rotsi vain päälle, niin johan mieli parani kummasti. Villapaitahehkutukseenkin pakko yhtyä, vaikka yleensä vihaan kyseisiä asusteita.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Battlefield 3 : 11.10.2011 22:45
Saa niitä kokemuksia aina vähän yksityiskohtaisemmin sitten kertoa sen sijaan, että kaikki postaisivat periaatteessa saman viestin vähän eri sanoilla. Bugejakin on jo niin monia erilaisia, että varmasti jo niistä riittää runoiltavaa.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Dark Souls : 10.10.2011 18:27
Onkos tässä pelissä mitään checkpointteja, kun niitä ei Demon's soulsissa ollut?
Matkan varrella vastaan tulee niin sanottuja Bonfireja, joihin palataan kuolon korjatessa ja niiden kautta hoidetaan myös muun muuassa levelien nostot. Niiden aktivointi ja käyttö tosin palauttaa kaikki perusvihut takaisin henkiin. Kai näitä voisi kuitenkin checkpointeiksi sanoa.

Ja koska mitään keskushubia ei löydy, on näitä ymmärtääkseni ripoteltu hieman tiheämpään kuin Demonin Nexukseen palauttavia vastineita.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: F1 2011 | virallinen topic : 30.09.2011 18:26
Nettipelisuunnittelut siirretty Peliseurassa olevaan pelin Online-ketjuun.

Muistakaa myös, että noita lainauksia pystyy ja kannattaakin sitten karsia. Turha esimerkiksi lainata samaa videopätkää joka vastaukseen.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: F1 2011 | virallinen topic (julkaisupäivä huomenna!) : 22.09.2011 19:30
Mistä ostit pelin? Ja miten voi olla mahdollista saada ostettua peli jonka julkaisu on vasta huomenna  :???:
Jälleenmyyjät saavat usein pelejä varastoon ennen julkkaria ja nettikaupoilla yleensä taipumuksena on pyrkiä lähettämään tuotteet sen verta ajoissa matkaan, että peli tulisi ajallaan tilaajalle. Joskus käy näin.

Pidetään sitten taas mielessä, että kaikkien ei erikseen tarvitse tulla hehkuttamaan pelin saapumista eikä jokaista yksittäistä asiaa tarvitse kertoa tai kommentoida - ainakaan yksittäisessä viesteissä. Parasta olisi, jos pelaisitte peliä vain rauhassa aikanne ja sitten myöhemmin kertoisitte kerralla enemmän. Chatti tämä ei kuitenkaan ole.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: F1 2011 | virallinen topic (7 yötä julkaisuun) : 16.09.2011 16:47
Korjaan linkit tuohon vanhaan viestiin

E: Nyt toimii
Paikkasin linkkisi vielä sellaiseen muotoon kuin ilmeisesti halusitkin ne. Vanhoissa tageissa oli muun muuassa pari turhaa lainausmerkkiä sekä http-rimpsua.
84  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Conan (SuomiTV:llä joka päivä klo. 21:00 & 23:00) : 22.08.2011 23:58
Ja parta takasin Conanille.
Parta oli kyllä hauska veto aikoinaan käsikirjoittajien lakon aikana ja sen uusi tuleminen oli myös kiva nähdä Conan-sarjan alkutaipaleella, mutta kyllä paluu vanhaan maistuu meikäläiselle taas vaihteeksi enemmän kuin hyvin.

Ja omalla kohdallanihan vanhat jaksot eivät ole pahemmin vielä onnistuneet ärsyttämään. Makoilinhan noihin aikoihin kuitenkin pääasiallisesti poterossa rynkky sylissä ja mulkku otsassa kauheasti yhtään sen enempää maailman menosta tietäen.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2011 14:49
Mutta marraskuuhun kun on vielä reilusti aikaa, ehtii tässä vielä pyyhkiä Wiistänsä pölyt ja rakastua Xenobladeen. Paljon puhetta viime aikoina herättänyt pelihän julkaistaan Euroopassa huomenna ja ainakin arviot ovat olleet todella positiivisia. Tässä muun muuassa Egden sekä GamesTM:n antamat arviot pelille.

TAKE MY MONEY!
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras ajopeli : 09.08.2011 19:38
Crash Team Racing

CTR saa kieltämättä nostalgiapisteitä, mutta ratsastaa sen lisäksi myös selkeällä mahtavuudellaan. Aina välillä peliin tulee palattua ja aina sitä saa vain yllättyä, miten nautinnollinen ja hiottu teos on joka osa-alueella. Radat, ajettavuus, pelimuodot - kaikki toimivat upeasti. CTR oli pelaamisen juhlaa, eikä ajan hammas ole siitä muuksi onnistunut muuttamaan.
87  Yleinen / Peliseura / Re: F1 2011 netti osalistujia pc:lle : 08.08.2011 17:09
Vähän aikainen keskustelu. Peleille ei myöskään kannata kuin joissain pienissä poikkeustapauksissa tehdä omaa kisaketjua esimerkiksi useammalle alustalle erikseen, sillä eiköhän F1 2011 -skabatkin hoitune hyvin yhdessä ketjussa, kun sen aika koittaa. Kannattaa siis esimerkiksi siinä ketjussa sitten udella, josko PC-pelaajiakin löytyisi. Toistaiseksi vahvin edustus taitaa ikävä kyllä syntyä jälleen PS3-puolelle.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: F1 2011 | virallinen topic : 06.08.2011 14:17
Tämä nyt on ainakin toinen kerta lyhyen ajan sisällä, kun moderointini herättää ilmeisesti jonkinlaista kränää. Jos jokin toimissani häiritsee, laittakaa vain ihan suoraa palautetta vaikkapa yksityisviestillä, niin saadaan suosiolla selkeys siitä, mikä toiminnassa mahtaakaan rassata ja ehkä tässä kehitynkin johonkin suuntaan, jos jokin oikeasti on pielessä tai muuten jäänyt huomioimatta.

Ilmapiiri Laudalla on nyt todellakin heikossakin hapessa, ja vaarasektorilla ollaan muutenkin pyöritty jo pitkään. Laudan sääntöjä ollaan viime aikoina paikoittellen jouduttukin vahtaamaan aiempaa selkeästi tarkemmin, jotta voisimme löytää harmonian vanhojen ja uusien käyttäjien välille. Jouduin paikoittellen myös käyttämään paljon omaa aikaani pelkästään siihen, että saan opastettua edes jotenkin laudan tavoille virtana tulevia uusia nuoria käyttäjiä, joista jotkut osoittautuvat kylläkin vielä joidenkin sankarien multiaccoiksi, miksi usein joudun laittamaan myös kiireellisen Joelin käymään läpi kaikenmaailman IP-checkit.

Tämän säädön keskellä pyörivät ne kaikki kyseenalaiset viestit, joita ei aina ole helppo saada pidemmälläkään aikavälillä kuriin kaikilta, miksi ne helposti herättävät myös kränää, ja miksi myös niihin puuttuminen voi sitä aiheuttaa. Toive onkin jo pitkään ollut, että jos jotain kommenttia näistä täytyy heittää, se hoidetaan asiallisesti ja ohjeistavasti, mikä paikoitellen auttaa jo niin minun, Freijon kuin Joelinkin hommaa. Se taas, että vittuillaan suuntaan tai toiseen tai äksyillään milloin mitenkin, ajaa tilanteen aivan toiseen suuntaan. Jos viestissä jokin kismittää, voi sen tosiaan ilmoittaa myös ihan pelkästään ylläpitoon. Jos taas oma viesti joutui toimenpiteen kouriin ja et ymmärrä tilannetta mahdollisen huomauttelummekaan jälkeen, voi tilanteesta tiedustella jälleen moderaattoreilta yksityisvietillä lisää ja tuoda hyvin kantansa esille ilman, että laudan keskusteluja tarvitsisi hämmentää.

Ja lopuksi vielä tervetulotoivotukset käyttäjälle SuoBBis! Varsin oiva avaus laudalla :)
89  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 04.08.2011 17:37
Lainaus
Et kyllä voi IceCold kiistää, etteikö ilmaisutapasi ollut epäselvä.
Itse ainakin ymmärsin viestin heti
En ole missään vaiheessa sanonut, etteikö viestiä voisi ymmärtää. Huonon kielioppinsa takia lause vaatii tekstissä usein lukijaltaan turhalti enemmän keskittymistä kesken simppelin väitteen, mikä johtaa joissain tapauksissa joko siihen, että lause pitää lukea turhaan esimerkiksi useammin tai sitten pelkästään siihen, mihin Echoes jo viittasi. Huonoin mahdollinen lause kyseessä ei toki ollut, kunhan nyt tuli otettua kantaa ja jaettua palautetta, kun kissakin jo kerta pöydälle nostettiin.

tosin tämäkin viesti varmaan poistetaan kun olen eri mieltä asiasta
Mielenkiintoinen kannanotto, josta tahtoisin kuulla sinulta lisää. Mieluiten kuitenkin yksityisviestillä, niin saadaan tämä ketju taas palautettua omaan aiheeseensa.
90  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 03.08.2011 16:06
2 Kyllä pesi 1 ja tämän 3 mennen tullen, aloin jo leffan lopussa haukottelemaan.
Mitä tämä tarkoittaa.

Hankkisit vaikka silmälasit seuraavalla sossu ''palkallasi''.
Eikä tätä enää yhtään pidemmälle.

Et kyllä voi IceCold kiistää, etteikö ilmaisutapasi ollut epäselvä. "Kaksi kyllä pesi yksi ja tämän kolme mennen tullen" on tapa, jolla tekstisi luettaisiin, mikä pakottaa näkemään turhaa vaivaa, että tekstistä saisi edes selkoa. Tuolloinkin voidaan päästä useampaankin erilaiseen lopputulokseen.

Näin keskustelupalstalla ollessa olisikin tärkeää, että kun tekstein toistemme kanssa keskustelemme, olisivat tekstit myös selviä. Sijamuotojen paikoittainenkin pois jättäminen esimerkiksi lyhenteistä, numeraalien epämääräinen käyttö sekä muut laiminlyönnit tekevät paljon hallaa kielellemme, mikä näkyy muun muuassa esille nostetussa virkkeessäsi.

Silloin tällöin tietty näitä virheitä ilmenee itse kullakin, mutta kaikkien kannalta olisi parasta, jos esimerkiksi emme pelkän laiskuuden takia jätettäisi varsin kriittisiä kielioppiasioita huomioimatta. Jos kaikkea ei osaa, on yrittäminenkin tyhjää parempi. Eivätpä kaikki osaa lyhenteitäkään oikein aina taivuttaa, mutta tuolloinkin moni silti kirjoittaa ainakin "vähän sinnepäin", jolloin lukija ei mahdollisia virheitä edes aina huomaa, vaikka vähän niitä etsisikin.

Siltikin, kuten Tzibo jo esiin nostaa, niin koetetaas jättää tällaiset äksyilyt ja synkistelyt sivuun. FP:n tapa ilmaista esimerkiksi tyytymättömyyttään joihinkin viesteihin (tai ketjuihin) ei ole ollut aina parhaasta mahdollisesta päästä. Lähenteleväthän ilmaisut paikka paikoin jopa ihan suoraa vittuilua. Vastaavasti taas toisten osapuolten jotkin vastaukset näihin eivät ole olleet siistejä nekään. Ei mennä henkilökohtaisuuksiin, monissa tapauksissa joihinkin asioihin vastaaminen ei ole edes kannattavaa. Jos kuitenkin tarvetta vastaamiseen tulee, hoidetaan se asiallisesti.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 32
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines