Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 32
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 02.07.2013 18:57
Lisäilin nyt ainakin sleepyn, tetsuon, Sharkien ja Edgen. Omat strategiset mitathan ovat Meuhkis ja 3737-9881-1478.

Portitkin on parhaillaan auki, kun tässä tulee säädettyä. Banskut eivät ole kyllä vielä kypsiä, joten erityisempää nähtävää ei ole.
32  Yleinen / Peliseura / Re: Nintendo 3DS -kaverikoodit : 02.07.2013 18:39
Meuhkis ja 3737-9881-1478
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 30.06.2013 18:23
Ketkäs kaikki pelin laudalla omistivatkaan. Sleepylta ainakin löytyy, ja Edgeworth näytti olevan parhaillaan pelissä. Muita?
Juuri hautasin rannat täyteen banaaneja.

On kyllä näpsäkkää kesäpelattavaa, kun hiljaisina hetkinä voi vain käydä laittamassa hieman hedelmiä pinoon ja kastella kukkia. Paikoin kyllä vähän tulee stressattua, jos yks kaks huomaakin, ettei kaupungissa ole tullut epähuomiossa jonain vuorokautena käytyä ollenkaan.


Mode-EDIT: Tervetuloa AC:n ilahduttavaan maailmaan! Tässä ketjussa voidaan vaihtaa juttuja aina banaanipuista kylävierailuihin, ja kaikkea siltä väliltä. -Sharkie
34  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 09.06.2013 22:38
Kiitosta tosiaan jälleen isännälle. Mukava oli jälleen käyttää lauantaina tällaisenkin sekoilun keskellä.

Dr. Mariossa ei alle 30 viruksen tullut missään vaiheessa päästyä, mutta sentään mittavassa Mario Kart -hupailussa tuli esimerkiksi vietyä Epiltä voitto maaliviivalla. Se hetki, mitä Micro Machinesiakin ehdittiin vetää oli pääosin jo yllättävän antoisaa puuhaa jälleen kerran...
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ensi kerralla kymmenen miehen Bombermanit sitten keittiön telkkarilla, niin voidaan kokea sekin peli oikealla tavalla.
35  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 20:58
Tullahaan.
36  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 16:55
Annetuista päivistä kaikki kyllä saadaan näillä näkymin toimimaan tässä päässä.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.04.2013 14:28
Tuulistin kanssa aika samohkoja fiiliksiä. Läpi asti en itse ole kyllä saanut, kun on parempaakin (Persona 4 Golden) ollut tarjolla. Mitä tulee Ni no Kunin Level 5 -mäisyyksiinkin, niin täytyy sanoa, että peliä pelatessa iskee toistuvasti halu palata Dragon Quest VIII:n pariin sen sijaan, että jatkaisin Oliverilla hyppimistä.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Dragon's Dogma : 23.02.2013 22:05
En usko, että ovat vielä kertoneet sitä. Mutta tuskin ihan hirveästi, jos kaupasta ostettuna koko paketti maksaa parikymmentä puntaa.
Pitäisi maksaa noin 30 euroa diginä. Mukaan kun on tungettu alkuperäisenkin pelin sisältö, enkä ole nähnyt puhetta, että Dark Arisenia myytäisiin ainakaan vielä yksikseen.
39  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 28.01.2013 15:10
Olen itse vielä tähänkin asti ymmärtänyt, että tuo tapaus Ni no Kuni koskisi varsinaisesti vain Amerikkaa. Oma erikoisversion ennakkotilaus edelleen muutenkin vielä elossa eikä jälleenmyyjän suunnalta ole kuulunut huolestunutta tuhinaa.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.01.2013 14:39
Todennäköisesti jo yksinomaan uuden ulkoasun myötä näiden pariin on helppo hypätä. Black ja White ovat jääneet jatko-osineen väliin, sillä vaikka varmasti pitäisinkin niistä, on pidempi tauko kyllä tuntunut olevan myös paikallaan. Muutenkin viimeksi pelaamani teos oli aika samoihin aikoihin ulos tullut Heart Gold, joka sattuu olemaan erään parhaimman Poksu-pelin remake. Ei siinä rinnalla uudet tuttua kaavaa noudattavat Poke-pelit tunnu enää oikein missään, jollei tarjolla ole vähän poikkeavampaa menoa.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2012 : 26.12.2012 21:31
Mun puolesta Raiden voi tässä vaiheessa painaa menemään vaikkapa hame päällä Big Bossilla ratsastaen ja nimi voisi olla vieläkin jäätävämpi ja tyystin Metal Gearista irrallinen, kunhan pelattavuus on kunnossa ja toiminta kyetään pitämään mielenkiintoisena. Johan juoni laitettiin vieläkin överimmäksi ja merkittävät linkit aiempiin Metal Geareihin heitettiin pääosin suosiolla ikkunasta, jotta Platinum voisi tehdä juurikin asioita, jotka sillä on parhaiten hallussa.

Peli nimenomaan kiinnostaa hurjasti, koska se on osin Platinumin tekele ja vieläpä keskittyy tyystin yksinpeliin toisin kuin Anarchy Reigns. Tuskin mitään Bayonettan kaatajaa on tulossa, mutta jo nyt konsepti on pelillisestikin sen verran mielenkiintoinen, että ei tässä osaa olla innostumatta.

E: Ja itse asiassa jos peli ei olisi niinkin överi, kun nyt on annettu ymmärtää, kiinnostaisi se todennäköisesti jopa vähemmän.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2012 : 26.12.2012 18:56
Vuoden paras peli (GOTY) - Mark of the Ninja
- Laatunsa osalta kohtalaisen puskista tullut teos, joka sulauttaa nätin ulkoasunsa hienosti myös osaksi pelattavuutta, joka jo muutenkin tarjoaa jykevää, vaihtelevaa ja yksinkertaisesti todella hauskaa toimintaa. Paikoin ounahtelevia checkpointteja tulee vain harvoin ajateltua.

Vuoden paras wanha peli - Tales of Vesperia
- Pelasin tänä vuonna PS3:lla tuoreemman Graces f:n läpi, ja vaikka tykkäsin pääosin sen pelillisistä puolista, käsikirjoitukseltaan se oli niin järkyttävää paskaa, että pelin pelaaminen oli vaikeaa jopa minulle, vaikken yleensä jaksa tällaisista asioista nillittää. Vesperia on taisteluiltaan kenties hieman tylsempi kokemus, mutta kaikilta muilta osin se on vain niin tavattoman paljon hauskempi peli pelata. Tarinaa seuraa jälleen jo mukavien hahmojen johdosta mielellään, hieman Final Fantasy IX:n asejärjestelmää muistuttava kehityssysteemi on mielenkiintoinen ja tuopa jo perinteisemmän maailmankartan mukanaolo tunteen siitä, että voin tutkia ja edetä vähän vapaammin. Uskaltanen myös väittää, että Vesperian luolastot ovat Gracesia paremmat, vaikkei sarja ole koskaan tällä saralle millään tavalla toki loistanutkaan.

Omilla jaloillaan seisovana tuotteenakin kyseessä on toki huipputeos.

Vuoden pettymys - Gravity Rush
- Pelihän alkaa tavattoman lupaavasti tarjoamalla mielenkiintoisesti suunnitellun ja jopa varsin sympaattisen maailman sekä tätä aluksi mielenkiintoisestikin hyödyksi käyttävän peli-idean. Teos ei kuitenkaan missään vaiheessa kehity mihinkään suuntaan, vaan jää täysin alkuasetelmiinsa jumiin ja lopulta kuihtuu kasaan jättäen näin tavattoman suuren potentiaalinsa käyttämättä. Pakotetut ja muutenkin urpot kosketusnäyttöideat eivät riitä pelastamaan peliä sitten millään.

Vuoden yllättäjä - Mark of the Ninja
- En yksinkertaisesti Shankin jälkeen vain kyennyt luottamaan Klein kykyyn tehdä loppuun asti koukuttavaa, varsin vaihtelevaa ja palkitsevaakin toimintaa, mutta toisin kävi. Mark of the Ninja on lähes kaikilta osa-alueiltaan hoidettu kotiin todella tyylikkäästi.

Vuoden nintendopeli - New Super Mario Bros. U
- Mario-loikinta toimii edelleen, vaikken tästä järin innoissani missään vaiheessa ole ollutkaan. Jämerä paketti kuitenkin, kiitos erityisesti useiden pienideoiden.

Vuoden pleikkaripeli - Journey
- Todella mainio fiilistelyteos, joka myös muistaa olevansa peli. Alkujaan lähinnä painostavalta vaikuttanut moninpelipuolikin tuo hauskan lisän seikkailuun, kun kanssaseikkailijoiden kanssa voi oikeasti jopa tehdäkin asioita, vaikka kommunikointi onkin rajoittunutta.

Vuoden boxipeli - Dust: An Elysian Tail
- Jottei Mark of The Ninjaa tarvisi tähän laittaa, ajattelen tässä ja seuraavassa kategoriassa vain yksinoikeuksia. Näin ollen voiton tässä pokkaa Dust: An Elysian Tail, joka kolahti makuhermooni yksinomaan jo varsin hyvin toteutetulla metroidvania-tyylillään. Uskaltaisin nostaa teoksen jopa vuoden peliksi, jollei sen toiminta toistaisi lopulta niin reippaasti itseään.

Vuoden PC-peli - Tribes: Ascend
- Huhu kertoo, että kehittäjät olisivat vähän vesittäneet peliä loppuvuodesta, mutta kun itse sitä pelasin, oli kokemus miellyttävä. En ole erityisempi räiskintöjen enkä varsinkaan nettiräiskintöjen ystävä, mutta Tribesia oli yksinomaan jo vauhtinsa ansiosta niin kovin mukava pelata.

Vuoden ladattava peli - Mark of the Ninja
- Luonnollisesti.

Vuoden kannettava peli - Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
- Järin kummoisesti peli ei vie sarjaa eteenpäin, mutta suunta on silti mielenkiintoinen. Vauhdikkaan toiminnan sivussa on hauska nähdä, että tasoloikinta ja sen myötä tutkiminen ovat tehneet sarjaan kunnollisemman paluun. Mikäli toki Persona 4: Golden olisi ehtinyt Eurooppaan täksi vuodeksi, niin eiköhän se tämän voiton olisi vienyt.

Ensi vuoden odotetuin peli - Metal Gear Rising: Revengeance
- Jo pelkästään se, että kyseessä on Platinumin kehittämä kolmannen persoonan toimintapeli vie tässä kategoriassa pitkälle. Toki vauhdikas ninjailu vaikutti myös pelin demon perusteella sen verran mielenkiintoiselta, että eihän tätä voi ohittaa. Vähän toki kyllä pelottaa, miten minunlaiseni väistelymekaniikkoihin tottunut pelaaja tykästyy pelin tapaan painottaa parryjen käyttöä.
43  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 28.11.2012 18:54
Työkeskustelu heitetty tänne.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.10.2012 14:07
Latasinpa Tokyo Junglen itsekin viime yönä. Venähti prosessi vähän pitkäksi, niin ehdin vasta tutoriaalin vetämään, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa ainakin sen kokemuksen ja näkemieni videoiden perusteella. Peli on erityisesti osoittanut merkkejä parhaudesta jo pelkillä hyppyanimaatioillaan.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 01.10.2012 15:15
Kirjamessuillahan Wii U kai ainakin pitäisi olla, joten on kumma, jos ei DigiExpoille mahdu.
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.09.2012 03:33
EDIT: Käsitinkö väärin, vai pyöriikö toi pätkä tosiaan nykyistä konsoligeniä vastaavalla PC:llä?
Peliä pelattiin ilmeisesti joo PC:llä, joka oli laitettu vastaamaan PS3:n tehoja.

Tässä muuten pidempi pätkä pelistä. Lopussa on rutkasti enemmän varsinaista pelikuvaa.
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.09.2012 00:25
Mainittakoon myös, että Kojima on varmistanut luoneensa peliä "henkilökohtaisesti" ja että kyseessä on esiosa MGS5:lle.

E: Niin ja peli on vielä nykygenille.
48  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suomen MM-ralli : 01.08.2012 19:17
Yhdistin uuden Suomen MM-ralli -keskustelun suosiolla edelliseen. Jos edeltäjäketjussa oli tasan neljä viestiä ja uusi ketju täytyy tehdä niin "kiireessä" ettei omia ajatuksiakaan aiheesta ehdi laittamaan, kannattaa pohtia, onko tarpeellista pystyttää aiheelle kokonaan uutta ketjua.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 22.06.2012 10:40
Laitteeseenhan tungetaan myös samalla 4 gigatavun muistikorttikin messiin. Sen sijaan laturi uupuu kokonaan, mutta tuki löytyy DSi:n, DSi XL:n ja 3DS:n vanhalle.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2012 : 06.06.2012 17:42
Oooh, toi 3DS:n Castlevania on kai sittenkin 2D-pelimekaniikalla toimiva!  8) Olisi ollut tosin kiva nähdä himpun verran enemmän gameplayta kuin 5 kämäistä sekuntia..
Pelinhän on alusta asti sanottu painottuvan juuri tutkimiseen ja juuri sivulta kuvattuun meininkiin, joten tämän suhteen ei pitäisi olla suurta huolta, vaikka 3D-toimintaa onkin ilmeisesti myös mukana. Lähinnä meikäläistä on mietityttänyt, miten MercurySteamilta sujuu tällainen tyyli.
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2012 - Innovation Unveiled : 02.06.2012 16:09
Tiistaiaamu.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2012 - Innovation Unveiled : 01.06.2012 10:52
Rising vuoden 2013 alussa,näyttää edelleen ihan kivalta ja leikkely on edelleen mukana. Vesimeloneitakin voi ilmeisesti vielä viipaloida.

Lords of Shadow 2:n alustoja ei paljastettu (ilmeisesti kuitenkin PS3, X360, Vita, Wii U), mutta Gabriel riehuu aika kivassa CGI-trailerissa. Myös ilmeisesti uutta päähenkilöä vähän vilautellaan. Mirror of Fatesta julkaistiin vastaavasti hikinen teaseri, mutta siitä tosin tiedetäänkin jo aika paljon.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 29.05.2012 21:30
Pelissähän pitäisi olla peräti uusi moottori alla, minkä kautta myös vähän muutakin on sarjan muihin osiin nähden hiottu. Ilmeisesti tuottaja olisi jopa innokas kutsumaan peliä "uudeksi Yakuzaksi". Ehdottomasti kelpaa, erityisesti Dark Souls -irrottelun jälkeen.

Lisää kuviahan tosiaan löytyy pelin kotisivuilta. Despon kuvissa ei ainakaan näy muun muassa tätä pelin viidettä päähenkilöä.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelikeräily (retro) : 24.05.2012 10:13
Vanha ketju ajaa täysin saman asian kuin tämäkin. Toki laajemmin, mutta se ei tässä tapauksessa ole todellakaan edes huono asia alkuunkaan. Vaikka jokin ketju olisi pitkään ollut hiljaisena, saa sinne totta kai aina kirjoittaa, kunhan keskusteluun on oikeasti jotain lisättävää tai muuten järkevää asiaa.

Lukottelen tämän. Jatketaan TK:n linkkaamassa ketjussa.
55  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras pelimusiikki : 23.05.2012 19:13
Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony
Kaunis eikä siihen myöskään tympäänny yhtä nopeasit kuin Verisiin kyyneliin.

Metal Gear Solid 2: Main Theme
Street Fighter II - Guile's Theme
MGS2:n tunnari oli pitkään yksi suurimpia suosikkejani, kun pelimusaa vertailtiin. Guile nappaa mukaansa ehkä kerran puolessa vuodessa.

Metroid Prime - Menu Select
Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
Molemmat ovat rautaisia, mutta Terran tunnari on selkeästi se komeampi teos.

Castlevania SOTN - Lost Painting
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon
Gang-Plank on edelleen ihan pätevä. Lost painting luo kuitenkin paljon mielekkäämmän fiiliksen yhä uudelleen ja uudelleen.
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras pelimusiikki : 22.05.2012 19:33
Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
Castlevania SOTN - Lost Painting
Wily tarjoaa ihan jykevän fiiliksen, mutta kyllä Lost Painting on kaikin puolin mukavampi.

Giana Sisters Theme
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony
Sticker on ehkä suosikkini kaikista ketjun kappaleista. Giana ei vastaavasti iske pahemmin vieläkään.

Portal - Still Alive
Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Tykkään Still Alivesta kenties enemän kuin valtaväestö, mutta tässä se ei enää riitä.

Metroid Prime - Menu Select
Assassins Creed 2 - Venice Rooftops
On se Primen menu-biisi vaan nätti.

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
Moneen kertaanhan sitä saanut jo kuulla paikassa jos toisessa, mutta ihan syystä.

Doom - Level 1
Street Fighter II - Guile's Theme
Molempiin puuttuu nopeasti, Doomin ei kuitenkaan ihan niin nopeasti.

Quake II - Descent Into Cerberon
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon
Ei paras Kong-biisi, mutta yltää pätevyydellään sitli kepoisasti Quaken yli.

MORTAL KOMBAAAT!!!!
Metal Gear Solid 2: Main Theme
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras pelimusiikki : 06.05.2012 16:01
2. kierros:


Radiant Historia - The Garden Where the Celestite Lies
Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears

Giana Sisters Theme
Halo 3: ODST - Deference for Darkness
Enpä ole varma, olenko Halon biisiä kuullut ennen tätä KO:ta, mutta kovaa se iskee kuitenkin. Gianassa on myös kivasti voimaa, mutta ei se kuitenkaan jaksa juuri lämmittää.

Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 - Brahman
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony
Klassikko ja perhanan komea sellainen.

Star Wars: Republic Commando - Vode An (Brothers All)
Assassins Creed 2 - Venice Rooftops
Molemmat ihan mukavia, joskaan eivät järin päräyttäviä. AC vie tällä kertaa.

Street Fighter II - Guile's Theme
Halo 2 - Unforgotten
Unforgotten ei nappaa kuten ODST:n viisu ja on muutenkin aika unohdettava.

Quake II - Descent Into Cerberon
Monty on the Run theme

Castlevania III: Dracula's Curse - Beginning
MORTAL KOMBAAAT!!!!

VVVVVV - Pushing Onwards
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon
Tykkään molemmista hurjasti, mutta vaikka Gang onkin aika yliarvosettuimpi näistä, nappaa se kaksikosta kyllä eniten.

Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
Dragon Quest VIII - Heavenly Flight
Paha. Molempiin on ehtinyt sekä kyllästymään että rakastumaan moneen kertaan, mutta kyllä Heavely Flight saa minusta paremman otteen.

Final Fantasy VII - Still More Fighting
Doom - Level 1
En ole yksinkertaisesti koskaan tykännyt Still More Fightingista...

Okami - Reset
Portal - Still Alive
Okamissa on huimat biisit, mutta tämä ei ole ikävä kyllä suurimpia suosikkejani. Tykkään vastaavasti varsin paljon Still Alivesta, vaikka sitä on saanutkin kuulla aivan liian useasti.

FFIV: Boss Battle Theme
Castlevania SOTN - Lost Painting
En ole myöskään koskaan pahemmin lämmennyt neljännenkään Final Fantasyn bossibiisille.

Super Meat Boy - The Hospital
Metal Gear Solid 2: Main Theme
Meat Boy on kiva. MGS2:n tunnari on huimasti siistimpi.

Duck Tales - Moon Theme
Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
Yllättävän helppo näin rinnakkain soitettuna. Moon Theme on yksinkertaisesti miellyttävämpi.

Shadow of the Colossus: The Farthest Land 
Metroid Prime - Menu Select
Shadown kappale jää sille kuuluisalle "ihan kiva" tasolle. Prime nappaa aina kovemmin mukaansa.

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Ikaruga - The Stone-Like
Nätti.
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras pelimusiikki : 27.04.2012 23:41
Kierros 1

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Deus Ex - Main Theme

Final Fantasy IX - Assault of the Silver Dragons
Giana Sisters Theme

Ikaruga - The Stone-Like
Phoenix Wright: Ace Attorney - End

Legend of Zelda: A Link to the Past - Dark World Theme
Halo 2 - Unforgotten

Trine - Throne of the Lost Kings
Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 - Brahman

Chrono Trigger - To Far Away Times
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony

Super Meat Boy - The Hospital
Wizball - Title

Castlevania SOTN - Lost Painting
Contra - Jungle Theme

Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
The Legend of Zelda: Wind Waker - Dragon Roost Island

Sonic Adventure 2 - City Escape
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon

Ja sanokaahan saako tämän laittaa kisaan vai onko liika imba (MORTAL KOMBAAAAT!!!!)
Metal Gear Solid - The Best Is Yet To Come (End Theme)

Lost Odyssey - Main Theme
VVVVVV - Pushing Onwards

Driver San Francisco - Official Main Theme
Okami - Reset

Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Portal 2 - Cara Mia Addio

Duck Tales - Moon Theme
Tetris - Tetris theme

Assassins Creed 2 - Venice Rooftops
Final Fantasy IX - Quina's Theme

Grand Prix 2 - Menu music
Quake II - Descent Into Cerberon

ChoRenSha 68k - Pleasure Trip Kimi o nosete
Shadow of the Colossus: The Farthest Land  

Final Fantasy VII - Still More Fighting
Sonic 3 - Ice Cap Zone 1

Xenosaga II - Old Militia (Submerged City)
Castlevania III: Dracula's Curse - Beginning

Dragon Quest VIII - Heavenly Flight
Metroid Prime 2: Echoes - Hunters

Ridge Racer Type 4 - Move Me
Metal Gear Solid 2: Main Theme

Sonic 1 - Green Hill Zone
FFIV: Boss Battle Theme

Panzer Dragoon - End credits
Doom - Level 1

Double Dragon 2 - Final Boss
Street Fighter II - Guile's Theme

Homeworld - Turanic Raiders
Monty on the Run theme

Halo 3: ODST - Deference for Darkness
Duke Nukem 3D - Main Theme

Radiant Historia - The Garden Where the Celestite Lies
Pokemon Red/Blue - Oak Research Lab

Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
NieR - The wretched automatons

Metroid Prime - Menu Select
Final Fantasy VIII Balamb Garden Theme

Xenoblade Chronicles - One Who Gets in Our Way
Portal - Still Alive

Star Wars: Republic Commando - Vode An (Brothers All)
Legend of Zelda: Oracle Of Ages/Seasons - Intro
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras pelimusiikki : 27.04.2012 13:54
Sonic 3 - Ice Cap Zone 1
Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 - Brahman
Final Fantasy IX - Assault of the Silver Dragons

Pää löi taas ikävästi tyhjää mutta mennääs nyt vaikka näillä.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Witcher : 20.04.2012 13:39
VPD:stä, Ahvenanmaasta luonnollisesti toimitettu.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 32
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines