Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Grand Theft Auto V : 06.06.2012 23:03
Nämä spekulaatiot siitä, milloin seuraava GTA julkaistaan voidaan nyt lopettaa. Satun tuntemaan Rockstar Northin työntekijän nimeltä Alan Northridge. Hän kertoo, että GTA V julkaistaan 20. lokakuuta tänä vuonna.
Vastauksena siihen, miksi trailereita ei ole tullut enemmän kuin yksi hän kertoo, että R* on valinnut tällä kertaa toisenlaisen tien, koska haluaa paljastaa uudesta pelistään etukäteen mahdollisimman vähän.
Hänen mukaansa Rockstar on kyllästynyt siihen, että informaatiosta valuu niin paljon ennen julkaisua. Siksi pelistä halutaan paljastaa mahdollisimman vähän.
Kysymykseen siitä, että eikö tämä piilottelu haittaa pelin myyntiä hän vastaa, että GTA ei tarvitse enää lisä "puffia", se myy kyllä, koska on luotettavaksi ja hyväksi peliksi jo moneen kertaan osoitettu. Tästä syystä peli ei tarvitse enää erityistä mainostamista.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mass Effect -trilogia : 04.04.2012 02:52
Mass Effect 1 on edelleen mielestäni paras näistä kolmesta, joita olen pelannut. Kakkonen oli liian räiskintäpainotteinen, kun taas kolmosessa oli pelaamista haittaava bugi. Keskityn kolmoseen.
Valitettavaa oli, että kolmoseen ei saanut siirrettyä 1-osan hahmon kasvoja, vaan ne piti luoda uudestaan.
Peli alkaa vauhdikkaasti, mutta pian selviää, että maisemat eivät paljon varioi, vaan ollaan lähes samankaltaisissa maisemissa. Ehkä tähän vaikuttaa se, että makon kaltaista maassa kuljetettavaa kulkuneuvoa ei ole vaan liikutaan vain jalan. Näin ollen ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja nähden mitään upeita planeettoja. Sääli, sillä jo Kuusta Maan katsominen makolla ajaen viehätti minua ykkösosassa. Myös muut hienot maisemat eri planeetoilla olivat hienoja ykkösosassa. Kun tähän lisätään, että taistelut ovat varsin yksitoikkoisia, samaa toistavia putkijuoksuja, alkaa puuduttaa persettä.
Positiivinen seikka oli se, että VIHDOIN pääsin toteuttamaan sen lesbokohtauksen, jota jo edellisissä osissa yritin. Pystyin toteuttamaan sen jopa pari kertaa, eikä ollut vaikeaakaan.
Kun edetään kohti loppua, tuli inhottava bugi, joka pilasi koko pelitunnelman: Shepard meni läpi laskemistaan tikkaista. Vasta pari tuntia taukoa pidettyäni ja yritettyäni uudestaan se jostain syystä suostui kiipeämään niitä pitkin ja sain jatkaa peliä. Kolmosessa on muitakin bugeja kuulemma.
Pari kertaa tulee sellaisia kohtia, jotka eivät sovi roolipeliin, mutta Narrative-vaihtoehto on silti siihen pelityyppiin suht' sopiva, räiskintä on iisiä lukuunottamatta noita paria kohtaa. Itse asiassa ihan lopussa vältin taistelua ja juoksin suoraan noodille saadakseni pelin jatkumaan ja jatkuvan kuolemisen loppumaan.
Loppuratkaisu on kiistelty ja kenties moneen kertaan jo kirottu, mutta minusta se oli ihan järkevä lopetus hienolle saagalle, sanokaa mitä sanotte. Ei harmita.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines