Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
91  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 14.02.2008 01:58
Muutamia uusia kuvia on tullut julki ja trailerihan tulee nettiin myöhemmin tänään. 8)
Kuvat 1 ja 2
Sarjakuvan kansi
Tuo sarjakuvan kansi näyttää hienolta ja lopullinen juliste voi olla hyvinkin melko samanlainen.
Artikkeli jossa kolme uutta kuvaa.
Valitettavasti artikkeli on italiaksi, mutta onhan siinä ne kuvat. Ei ole Indy päässyt käärmepelostaan eroon.
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Devil May Cry 4 : 10.02.2008 15:04
Kyllähän tämä ihan hyvä peli on, mutta sarjan toiseksi huonoin osa joka tapauksessa. Toki selkeästi parempi kuin 2. Nero on päähahmona melko mitäänsanomaton emokid eikä Danten särmikkyyttä oikein löydy. Pelin juoni on vähän niin ja näin, mutta miljööt monelta osin voittavat kolmosen tapahtumapaikat. Grafiikasta ei myöskään löydy juuri motkotettavaa. Neron ja valitettavasti Dantenkin rajoitettu liikemäärä ja vähentyneet aseet toki hieman harmittavat kun muistissa on kolmosen monipuolisuus tällä saralla. Vaikeustaso on hieman laskenut, mutta tämän seurauksena katosivat äänivihjeet ja se ei täysin miellytä meikäläistä. Mitään infernaalisen vaikeata pelissä ei ole vielä vastaan kävellyt toisin kuin eräät kolmosen pomot jotka aiheuttivat hiusten haromista ja ennenaikaista harmaantumista. Läpijuostavan helpoksi en peliä silti haukkuisi vaan kyllä tästä haastettakin löytyy välillä.

Teknisellä puolella peli on mennyt luonnollisesti eteenpäin, mutta valitettavasti pelimekaniikan ja hahmogallerian puolella on otettu hieman takapakkia. Pelattavuuden sulavuus on toki säilytetty, mutta taistelu on monotonisempaa kuin aiemmin eikä tuolla Neron Devil Bringerillä pomppiminen pidemmän päälle napannut. Silti ihan hyvä ja viihdyttävä peli, mutta lievä pettymyshän tämä on. DMC-sarjassa tuntuvat parhaiten onnistuvan parittoman luvun omaavat osat.
93  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 07.02.2008 18:52
Lynchan ei ollut paljoakaan mukana sarjan teossa toisella kaudella, vaan studion kanssa tuli erimielisyyksiä sarjan linjasta ja Lynch siirtyi taka-alalle. Lynch ei olisi halunnut selvittää Laura Palmerin murhaa ja halusi tutkia myös Twin Peaksin muita alueita. Studiolle tämä ei käynyt vaan se halusi selvittää murhan ja nopeampaa tempoa sarjaan ja näin lopulta kävikin, osin valitettavasti. Studion yritys saada ilmeisesti lisää katsojia kääntyi sitä itseään vastaan ja katsojaluvut laskivat. Kuten tiedätte sarja päätettiin lopettaa ja Lynch palasi ohjaamaan viimeisen jakson, joka onkin taas melkoista kultaa. Ykköskausihan on perin loistava koska siinä studio ei rajoittanut Lynchin visioita.
94  Yleinen / Vapaa sana / Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) : 04.02.2008 17:18
Obama lienee näistä joilla vielä on mahdollisuuksia se kaikkein uudistusmielisin. Ron Paul on toki omassa luokassaan, mutta häntä on media kohdellut siihen malliin, että mahdolisuudet ovat melko ohuet. Hyvänä puolena republikaaneista mainittakoon, että John McCain ja Mit Romney eivät kuulu konservatiivisten uskovaisten suosikkeihin ja onpa kunpaistakin syytetty puolueen linjan unohtamisesta. Toista Bushia ei siis todennäköisesti tarvitse katsella. Demokraattista presidenttiä Amerikkaan toivon, mutta saas nähdä onko Amerikka vielä valmis mustaihoiseen tai naispresidenttiin.
Jos ei, niin todennäköisesti McCain on seuraava Valkoisen talon herra. Ron Paul olisi toki mielenkiintoista nähdä Amerikan presidenttinä, mutta se mahdolisuus alkaa vahvasti mennä pelkän toivomisen puolelle.
95  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 02.02.2008 16:15
Wintoosa kosahti ja jouduin asennushommiin. :|
Toistaiseksi on toiminut vakaasti asennuksen jälkeen eli ilmeisesti osat ovat kondiksessa.
96  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 02.02.2008 00:52
Uusi kuva elokuvasta.
Kai tunnistatte paikan? ;)
97  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 31.01.2008 00:00
Spielberg on kuulemma saanut elokuvan editoinnin kohtausten ja ilmeisesti myös efektien osalta valmiiksi ja seuraavaksi edessä on musiikin äänitys ja liitto elokuvaan.
Tuottajan mukaan elokuva muistuttaa sävyltään Viimeistä Ristiretkeä.
98  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 25.01.2008 18:04
En kyllä nostaisi Soilworkin uudempia levyjä siihen kastiin. Natural Born Chaosiin asti kyllä, mutta sen jälkeiset levyt ovat kyllä heikon puoleisia esityksiä. Ruotsista tulee monia paljon parempia bändejä kuin nyky IF ja Soilwork. Tietty jos tuollainen moderni amerikkalais tyyppisempi metalli uppoaa, niin ei siinä mitään. Itsehän kuuntelen niitä perinteisempää melodista deathia soittavia yhtyeitä enkä niinkään noita Amerikkaa kohti kumartelevia.

Heh, mulle taas Natural Born Chaos sekä Stabbing The Drama on ehdottomasti ne parhaat Soil-tuotokset(esim. Figure Number Fivellakin oli joku ihan jännä biisi, mutta muuten eivät ole iskeneet mitenkään erikoisesti). Niissä on molemmissa täysin samaa perusmeininkiä. Sillä erolla että STD on vielä piirun verran parempi, ja samalla yksi kaikkien aikojen lempialbumeistani. Uudesta levystä en tietenkään tiedä vielä mitään, mutta toivon "edes" hyvää matskua.

Kiintoisaa olisi kyllä tietää, miten tässä sitten kumarrellaan jenkkilään päin. Jos meinaan niin on, niin sitten svenssonit tekevät jenkkimetallin paremmin kuin jenkin koskaan. Paska mäihä. Ja tietenkin Ruotsista tulee muutakin kovaa kuin In Flames tai Soilwork. Passenger ja Engel esimerksiksi.  ;)
Samaa poppimetallisarjaa (hieman kärjstin) noi Engel ja Passenger on kuin nyky Soilwork ja IF. Tylympää ilmaisua esittäviä bändejä ovat sitten Dark Tranquillity, Arch Enemy, Gardenian, Amon Amarth, At the Gates, Opeth (tosin huomattavan paljon progressiivisempaa kuin nämä muut), Hypocrisy, The Crown, Thyrfing, Scar Symmetry, Centinex ja Demonical osin, Disarmonia Mundi, Edge of Sanity, Dan Swänö's Moontower. Myös Eternal Oath ja Ebony Tears ovat muistaakseni ruotsalaisia. Lisäksi The Project Hate (sisältää industrial elementtejä), The Duskfall, Within Y ja melko uutena tulokkaana Zonaria.
Mutta voi olla, että nämä eivät uppoa suhun paitsi ehkä Scar Symmetry, Disarmonia Mundi ja Zonaria jotka ovat vähän lähempänä IF ja Soilworkia kuin nuo muut.
99  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 24.01.2008 16:06
Pari pohjoismaisen metallin tapausta ollut kuuntelussa viime päivät.

Ensimmäisenä Engel-nimisen poppoon debyyttilohkaisu Absolute Design(ja btw, poikien levykotelokin sisältää varsin absoluuttista suunnittelua). Olipa kerran yhtye nimeltään Passenger, jossa vaikutti mm. In Flamesin vokalisti Anders Friden sekä skilssi kitaristi Niclas Engelin. Passenger teki pirun tiukan levyn, mutta toista odotettiin pitkään, ja odotetaan edelleen. Pelastus on kuitenkin saapunut Engelinin uuden kokoonpanon muodossa, ja Absolute Desing on aivan järkyttävän tiukka levy. Tiukkoja riffejä, monipuolisia komppeja, niin kliiniä kuin raspista vokaalia sekä luihin ja ytimiin käyvät kertsit. Soundi on luonnollisesti semisti erilainen vaikkapa In Flamesiin tai Passengeriin verraten jo pelkästään eri vokalistin(Mangan Klavborn) vuoksi, mutta samaa henkeä löytyy tästäkin. Suosittelen satasella, jos Gothenburg-mättö uppoaa.

Toinen on Amoralin uusin kiekko, Reptile Ride. Tästä mulla on ollut vähän vaikea saada otetta, vaikkei levy missään nimessä huono ole. Jotenkin sitä ei vain ainakaan vielä ole sisäistänyt. Lukuunottamatta raitaa 4, Mute, joka on todennäköisesti viime vuoden paras yksittäinen biisi. Aivan hervoton ralli alusta loppuun, ja sen main-riffi kasvattanee pitkät mustat hiukset kenelle vain. Voi olla, että tuonkin biisin takia muu levy näyttäytyy vähän vaisuna, eikä siihen oikein jaksa perehtyä. Pitänee soitella vielä, nyt on vain tuo Engel vienyt enemmän mukanaan.


Seuraavaksi pitäisi perehtyä uusimpaan Soilworkiin, kun vain joskus ehtisi. Selvää on kuitenkin, että Suomi-Ruotsi-akselilta tulee tämän maailman tiukointa metallia. Sori vaan.
En kyllä nostaisi Soilworkin uudempia levyjä siihen kastiin. Natural Born Chaosiin asti kyllä, mutta sen jälkeiset levyt ovat kyllä heikon puoleisia esityksiä. Ruotsista tulee monia paljon parempia bändejä kuin nyky IF ja Soilwork. Tietty jos tuollainen moderni amerikkalais tyyppisempi metalli uppoaa, niin ei siinä mitään. Itsehän kuuntelen niitä perinteisempää melodista deathia soittavia yhtyeitä enkä niinkään noita Amerikkaa kohti kumartelevia.
100  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Cloverfield : 20.01.2008 15:11
Amerikkalaisilta leffassakävijöiltä ei ole kaikilta tullut noin mairittelevia arvioita, joten lienee eurooppalaisesta näkövinkkelistä katsottuna laadukas leffa, kun tollo amerikkalainen ei täysin tajua elokuvaa. Ei sitä huonoksi ole hakuttu jenkkienkään toimesta, mutta eräät leffan nähneistä ovat ilmaisseet olleensa hieman pettyneitä. Tähän lienee syynä, että odottivat näkevänsä enemmän hirviötä eikä tälläistä toisenlaista otetta kulahteneeseen genreen. Itse odotan elokuvaa melko suurella mielenkiinnolla, Ramboa tosin odotan hieman enemmänkin. Harmi, että joutuu odottelemaan kumpaistakin helmikuulle.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.01.2008 18:58
Yksin vanhempien syyttämisellä ei pitkälle pötkitä. Tai sitten voidaan ruveta etsimään ihmis-apinoiden käyttäytymismalleja fossiileista ja syyttää niitä.

Kyllä se ympäristö tee meistä mitä me ollaan.
Mutta eivätkös pelitkin ole osa ympäristöä? Ne vaikuttavat pelaajiinsa tavalla tai toisella, enemmän tai vähemmän. Mutta en laskisi pelejä kovinkaan korkealle vaikuttimien listalla. Vanhempien tavat ja ympäristön sosiaalinen paine vaikuttavat eniten. Toki ne jotka ovat tavallista alttiimpia ympäristön vaikutuksille saattavat sortua matkimaan pelejä oikeassa elämässä. Mutta yleensä taustalla on paljon muutakin, kuten raiteiltaan mennyt sosiaalinen elämä joka patoaa ihmisten sisään katkeruutta ja vihaakin joka osalla sitten purkautuu väkivaltaisesti. Ja psyykkiset sairaudet toki edesauttavat edellä mainittuja purkauksia.

Pelejä pelaattomien ja ihmismieltä vähänlaisesti tuntevien on helppo syyllistää pelejä kun eivät ole sellaisia koskaan pelanneet ja jos heiltä kysyy jostakin satunnaisesti valitusta psyykkisestä sairaudesta, niin tuloksena on lähinnä muminaa ja ehkä kysyjän haukkuminen pataluhaksi. Tälläisille henkilöille ihminen itsessään ja sosiaalinen ympäristö eivät voi olla syyllisiä vaan kyseessä on väkivaltaviihteen "rappeuttava" vaikutus. Väkivaltaviihdettäkään tuskin liiemmin syyteltäisiin jos niitä olisi pelattu jo sata vuotta, mutta kun kyseessä on melkein kaikille yli 35 vuotiaille melko uusi juttu, niin sitä on helppo syyllistää, kuten kaikkea uutta. Eihän sillä teinillä nyt mitään psyykkistä sairautta ollut saatikka metsään mennyttä sosiaalista elämää tai väkivaltaiset vanhemmat vaan se "kirottu" peli ajoi teinin raiteiltaan.

Asiaa ei todellakaan edesauta se, että aseita saa Amerikassa helposti, joten hetkellinen vihanpurkauskin voi päättyä ikävästi. Ja pelien vastustajat huutavat, "Se pelasi puoli vuotta sitten GTA:ta, pelit bannaan heti". Kuten kaikilla omaa agendaansa ajavilla on pelien vastustajillakin täysin yksiulotteinen kanta asiaan ja vastaväitteitä saati asian katsomista laajemmalta kantilta ei hyväksytä. Ne ovat niitä ihmismielen heikkouksia joiden olemassaoloa kyseiset henkilöt eivät myönnä, valitettavasti.
102  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 07.01.2008 17:16
Jos kiinnostaa nettipeli rekkamiehenä olosta, niin Trukz on siihen oiva peli. Ei kuluta paljoa aikaa, mutta on sopivasti hauskaa. Johonkin yhtiöistä kannattaa liittyä, suomalaisille suosittelen Finntruckersia.
http://www.trukz.com/
103  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 03.01.2008 22:40
Oluen yksittäispullon hinta on tainnut itse asiassa laskea hieman ja sikspäkit ja mäyrikset on pysyneet saman hintasina. Ei tainnut toimia tuo uudistus ihan toivotulla tavalla mitä tulee oluen juonnin rajoittamiseen. :D
Parempi niin.
Muuten alkoholin hinta onkin sitten noussut, mutta ei se vaikuttane kuin eniten juoviin ja hieman pidemmällä aikavälillä.
104  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) : 01.01.2008 01:02
Pelirikasta uutta vuotta 2008.
105  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) : 31.12.2007 22:37
Joo hyvää uutta vuotta vaan. Juomingit jatkuu ja känni nousee, mutta tahti on viel rauhalinen. Naisväkeäkin on saapunut pari kappaletta tänne. 8)
106  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) : 30.12.2007 23:07
En nykyään harrasta uudenvuodenlupauksia, koska mitä todennäköisimmin rikon ne ja helppoja mitäänsanomattomia lupauksia ei kannata edes tehdä. Opiskelemaan pyrin keväällä, kun tänä vuonna jäi muutaman pisteen päähän opiskelupaikka. Nykyisessä työssäkin olis tarkoitus jatkaa ainakin lopputalvi ja kevät.
Siinä on ne isommat suunnitelmat ja pienempiä suunnitelmia toteutan enempi näppituntumalta tai ainakin lyhyemmällä varoitusajalla.

Huomenna otan väkijuomia ja runsaasti suolaista purtavaa. Juomapuolella tarkoitus olis kaataa sekä väkeviä, että mietoja alkoholipitoisia nesteitä kurkusta alas. Jos uutenavuotena miekkonen kuivuu, niin asiat on pielessä. Ehkä hieman makeaa myös tasoittamaan ettei suolayliannostus iske, vaikka jouluna suklaata tuli syötyä aivan tarpeeksi. Siinä tulikin ne tärkeimmät.

No, ei Tampereen reissu toteutunutkaan, joten uudenvuoden vietän sivistyksen kehdossa.

Suunnittelin jo vähän tuota juomapuolta, kyllähän nyt huomenna pitää vähän hömpsäytystä ottaa.  Uusivuosi on vain kerran vuodessa, joulu sentään joka vuosi!  Josko sitä huomenna sitten vähän väkevillä löträisi itsensä hirveään kuntoon.
Viski on miesten juoma joten sitä sitten pullo Alkosta. Tai jos kossukolaa ajattelit juoda, niin tiedät kyllä mitä niihin tarvitset. Omatekoset lonkerot on muuten kanssa hyviä, niihin tarttet pullon Giniä ja sitten ainakin pari pulloa greippijaffaa. Päätät toki itse mitä juot, mutta tossa olis muutamia vinkkejä aloittelijalle. Siis jos nyt todellakin aiot jotain väkeviä naukkailla etkä tyydy ryystämään limsoja.
107  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 30.12.2007 17:08
Pelkään jo pahinta, kun se näin pitkään kestään.

Sieltä on tulossa varmaan jotain todella eeppistä.
Rajoja rikkovaa viihdettä joka ei turhia kumartele saati kainostele. ;D
108  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalautaa 5 kuukautta, millä fiiliksillä? : 29.12.2007 01:27
Mulla on sellanen fiilis, että tammikuu tulee olemaan kohtuu hiljainen kuukausi, kun pelirintamallakin on hiljaista.
109  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kovimmat quotet : 29.12.2007 01:25
Viper7 blogissaan:
Lainaus
Päätin tutustua Spychonauts nimiseen tekeleeseen sillä peli on kerännyt kohtuu paljon kehuja. Tietty asiaa edes auttoi myös 10€ hintalappu. En tiennyt mitä odottaa peliltä paitsi grim fandangon kaltaista visuaalisen puolen suuntautumista.

Juoni kertoo pojasta jonka isä ei halua hänestä tulevan spychonauttia, mutta poika karkaa kotoa päästäkseen spychonautsien koulutus alueelle joka on eräänlainen leirintä alue täynnä mitä eriskummallisempia oppilaita. Hahmot ovat hyvin vahanukkemaisia ja mihinkään realistisuuteen ei pyritä edes kaukaisesti.

Ensin ajattelin sen olevan vain kirjoitusvirhe, mutta ei se tainnut sitä ollakaan. :lol:




Juuei saa nauraa. :(
Viperi taitaa olla mun kanssa samana vuonna syntynyt, mutta näinpä ovat äidinkielen taitomme aivan eri tasolla. En siis tässä tarkoituksella korosta itseäni tai hauku Viperiä, vaan lauoin selkeitä faktoja. Eikä Viperin kyseenalainen maine taida tyhjästä tulla. Tosin tiedän erään itseäni muutaman vuoden vanhemman tyypin, jonka kirjoitus on lievästi sanottuna erikoista. Joillakin tuo tapa kirjoittaa on vain yksinkertaisempaa kuin toisilla eikä äidinkielikään aina oikein suju.

PS. Ei tämä munkaan postaus mikään järkevyyden riemuvoitto ole ja lievä itsekehu paistanee läpi (pyydän anteeksi), kunnes joku palauttaa mut maanpinnalle mainitsemalla jostain kirjoitus- tai kielioppivirheestä.  ;D
110  Yleinen / Vapaa sana / Re: Vaateostoksilla : 29.12.2007 01:14
Rehellisesti sanottuna en välitä vaateostoksilla käynnistä ja käynkin ostamassa vaatteita vain sillon kun on tarvis. En koskaan käy vaateostoksilla huvikseni. Jo tästä voinee päätellä, että en ole muodikas persoona. Pidän sitä pinnallisena, että vaihtaa kameleonttimaisesti vähän väliä tyyliään muodin mukana tai että käyttää jotain vaatekappaletta 2 kertaa ja jättää kaappiin kun se on out. Eihän se sosiaalista elämääni edistä, enemmänkin päinvastoin, mutta ei se mua haittaa. Suosin yksivärisiä vaatteita ja yleensä melko tummia. Monivärisyys on räikeää ja räikeästä en pidä. Tai sitten se on uskalluksen puutetta. Oli miten oli, räikeää en päälleni pistä. Nahkatakkeja löytyy kaks ja niitä tulee pidettyä kun lämpötila on +1:n ja +15:sta välissä. Kylmemmille ilmoille on sitten tollanen harmaa talvitakki. Farkkuja löytyy 3 joista kaks on mustaa ja yhdet siniset. Pipo on ainoa hattu jota käytän jos ilma on tarpeeks kylmä. Lippistä tuli käytettyä ihan tarpeeksi teininä ja armeijassa, joten semmosia en enää päähäni pistä.
Räväköitä pukeutumisratkaisuja en harrasta (mikä yllätys). En pahemmin käy vaateliikkeissä, kun sieltä harvemmin löytyy vaatteita joista pitäisin vaan marketeista löytyy yleensä ihan hyvin perusvaatetusta eikä mitään ihmeellisiä viimeisimmän muodin huippuluomuksia.
Tiedostan, että oon melko rajoittunut mitä tulee pukeutumiseen ja tummassa metallistin tyylissäni pysyn vaikka se sitten joitain vaikeuksia mulle aiheuttaiskin.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.12.2007 18:36
UT3:n ja Crysiksen huono menestys saattaa myös osin johtua siitä, että markkinoille dumpattiin samana sesonkina tyyliin koko vuoden FPS-pelit, jotka nyt sitten syövät toistensa myyntiä. Joku COD4 tai Orange Box myi PC:lläkin monta monta kertaa enemmän kuin Crysis.

WoW-bugi selittynee ilmeisesti sillä, että WMP varaa ensin kaiken koneen tehon itselleen jättäen taustaohjelmille hyvin vähän pelivaraa ja sen jälkeen WoW varaa kaiken tehon WMP:ltä. WoW päällä yksinään jättää sitten taas taustaohjelmille huomattavan paljon enemmän pelivaraa. Muistan muuten jossain Starcraftinkin versiossa olleen mielenkiintoinen "pidä F2:sta pohjassa, niin kartat latautuu nopeammin"-ominaisuus, joten sinänsä tämmöiset "ominaisuudet" eivät ole Blizzardilta mitään uutta.
Crysis on myös todella raskas peli, joten se söi myyntiä. Crytek taisi yliarvioida tekniikan kehityksen ja peli tuli liian aikaisin myyntiin. UT3 taas ei ole kovin raskas, mutta ilmeisesti hieman kehno demo ja toiston maku söivät myyntiä. Ja tosiaan kilpailu oli kovaa ja osa peleistä jäi jalkoihin. CoD 4 ei tosin tainnut myydä PC:lläkään kovin hyvin mitä vertaa konsoliversioiden myyntilukuihin.
112  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 27.12.2007 23:22
Ei ole angiina, vaan kuulema aika jämäkkä nielurisatulehdus. Koko päivän olen nyt nukkunyt ja vetänyt tabuja naamariin, mutta ei ole vielä olo helpottanut.

No jos huomenna tai sitten ylihuomenna.  :???:
Ole onnellinen ettei ole pusutauti/mononukleoosi. Siinä kurkku turpoo jopa miltei umpeen ja on aivan helvetin kipeä. Tähän kylkäiseks jopa kolme viikkoa kestävä kuume, lihaskivut, turvonneet imusomukkeet ja perna. Jossain tapauksissa saattaa iskeä myös maksatulehdus. Jotkut ovat joutuneet sairaalaan tiputukseen kun kurkun kautta ei mene mikään kiinteä ja nesteetkin melkosen kivun saattelemina.  Sanottamattakin selvää, että tuon taudin aikana miekkonen kuin miekkonen kutistuu ja alkoholia ei suositella otettavaks moneen viikkoon taudin loppumisen jälkeenkään. Virusperänen tauti joten siihen ei ole lääkitystä.
Jos sattuu käymään, niin että jatkuu lähemmäs kahta viikkoa sairastelu eikä meinaa loppua sillonkaan, niin tiedät mikä tauti on kyseessä. ;) Lääkärit ei aina heti tajua diagnosoida sitä pusutaudiksi, toisaalta kun lääkitystä siihen ei ole, niin samapa kai tuo.
113  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 24.12.2007 02:04
Juu hyvää ja pelirikasta joulua laudan väelle. 8)
114  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 22.12.2007 18:26
Musta jouluhan sieltä tuli suureen osaan maata. Mutta asiasta toiseen. Kinkun pistän pian uuniin ja konvehteja löytyy 9 rasiaa. Joulukuusta en kämppääni hanki, mutta kynttelikköjä on pari ikkunoissa. Aattona menen vanhempien luo syömään laajemman jouluaterian kun himassa tulee syötyä lähinnä kinkkua ja suklaata. Kaupunkijoulun vietän, kun vanhemmat asuu samassa kaupungissa eikä nykyään sukulaisia juuri asu maaseudulla ja ilman lunta maaseutu on kovin ankea paikka viettää joulua.
Hyvää joulua laudan väki.
115  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? : 21.12.2007 19:31
Yleensä 10-15 kertaa vuodessa. Joinakin kuukausina en käy ja joinakin kuukausina käyn useamman kerran. Toimintaleffat ja visuaalisuuteen nojaavat leffat on mukava katsoa teatterissa kun taas hidastemposemmat leffat jotka eivät niin nojaa visuaalisuuteen maistuvat paremmalta kotona rauhallisessa ympäristössä ilman häiriöitä. Teatterissa noita häiriötekijöitä on kuten koko leffan ajan nauravat teinit ja karkkipussejaan koko ajan availevat henkilöt sekä keskenään puhuvat jästipäät. Joskus sitä sattuu rauhallisempi yleisö ja elokuvasta pääsee nauttimaan täysin siemauksin ja pahimmassa tapauksessa lähistöllä on joukko mölyäviä teinejä karkkipusseineen. Noina hetkinä vituttaa jos elokuvaan keskittymisestä ei tule mitään. Näitä onneksi sattuu melko harvoin. Seuraavaksi olis tarkoitus mennä katsomaan I Am Legend ja sitten tammikuun alussa Aliens vs. Predator 2.
116  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalautaa 5 kuukautta, millä fiiliksillä? : 17.12.2007 17:58
Hyvillä fiiliksillä tässä ollaan nämä vajaa puolen vuotta postailtu. Ei tartte Pelaajaa tilailla, niin en luonnollisesti Pelaajaboardillekaan enää postaile. Siellä tuntuu tasokin laskeneen, kun taas tämä lauta on kaikinpuolin melko tasokas ja keskustelun taso suht korkea (miittitopikista päätellen miiteissä keskustelun taso on... primitiivisempää  ;D). Plussana sekin, että kirjoittelijat (suurin osa ainakaan) eivät ole mitään yhden konsolin fanipoikia vaan löytyy monipuolisempaa näkemystä kuin pelkkä yhden konsolin lobbaus.
Kuun puolessa välissä ollaan ja postauksia on jo 1000. Menee varmaan enkka rikki.  :)
Pyhät väistämättäkin hieman hidastavat tahtia, mutta ennätyshän sieltä voi hyvinkin tulla. Saas nähdä onko tammikuu sitten kuinka hiljainen vai vilkas.
117  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 13.12.2007 17:05
Etelä-Suomeen ja eteläiseen Keski-Suomeen tulee kyllä melko varmasti musta joulu. Jos jotain sataa, niin tietysti vettä tai räntää. Voi olla, että ei edes sada. Pieni paha aavistus on jopa mahdollisesta plussakelistä juuri jouluksi. :|
Mustan joulun taikaa jolloin joulupukki puree ja lyö sekä sika grillataan terassilla. ;D
118  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 13.12.2007 01:27
Harmi, että Toyota tunnetaan kohta "urantappajana".  :(

Tallilla on varaa syytää rahaa lähes miten paljon haluaa, mutta silti tulokset ovat olleet suhteessa budjettiin tosi vaatimattomia. Kaudella -06 talli tosin nousi lupaavan näköisesti ja viime kaudesta odoteltiin Toyotan lopullista läpimurtoa huipulle. Mutta jätti taantui. Putosi korkealta ja imi kuskinsa syvälle epätoivon syövereihin.

Jos Toyotalle saataisiin loistava organisoija, joka osaisi sijoittaa pätäkät oikeisiin asioihin ja ihmisiin, alkaisi tapahtua. Näitä tälläisiä ei vain kasva jokaisen puun oksalla, ja minunkaltaisen fanin on tietysti niin helppoa arvostella tallia sen tekemistä virheistä ja kehittymättömyydestä. Siitä huolimatta on selvää, että jos Toyotan kaltaisella huippubudjetilla tapellaan vain jäännöspisteistä, niin jokin tallin sisäisessä järjestyksessä mättää.

Haukkuihan jo Mika Salo aikoinaan koko tallin täysin pystyyn, siksi sai potkutkin. Salo haukkui kotimaiselle lehdistölle täysin surutta tallia ja sen ratkaisuja. Loppukaudesta pomot eivät käyttäneet Mikaan optiotaan, koska "tämä oli suhtautunut talliin negatiivisesti". Eihän se koko totuus ole, mutta osa sitä ainakin.



Tokihan sillä De La Rosalla on hyvät sponssaajat takana, enkä tosiaankaan ihmettele jos Espanjalainen ajaa ensi kaudella Mäcciä kisakuskina. En ihmettele, mutta kyseenalaistan. Dennis tarvitsee suosikkipoikansa Hamiltonin rinnalle toisen nälkäisen ja nopean kuskin jos se mielii taistella tallimestaruudesta ensi kaudella. Elämme jännittäviä aikoja eikä Heikin McLaren-pesti ole mahdottomuus.
Toisaalta Dennisillä näyttää olevan vaikeuksia käsitellä kahta nopeaa kuskia ja Kovalainen jäisi McLarenilla selkeästi Englannin kultapoju Hamiltonin kynnysmatoksi. Vaikka paremmin saattaisi ajaakin, niin alkukaudesta kaikki päätökset suosisivat Hamiltonia. Myöskään britit ja Ecclestone eivät oikeen tykkää ideasta, että suomalainen jälleen saattaisi voittaa heidän kultapojunsa ja Hamilton jäisi kakkoskuskiksi. Kovalainen ei myöskään ole ollut mitenkään innoissaan mahdollisesta kakkoskuskin asemasta vaan on painottanut vaativansa tasavertaista kohtelua. De La Rosa on selkeä kakkoskuski kaikin puolin ja tuo Espanjasta sponsorirahoja, joten hänet McLaren valitsee. Toisaalta mainitsemasi tallimestaruus jäänee tällöin saavuttamatta. Kovalainen menee Toyotalle ja saa tasavertaisemman kohtelun, mutta valitettavasti tulokset ovat hieman arvoitus. Pieni pelko on takaraivossa, että Heikki jäisikin ykkösten ulkopuolelle ja ura olisi sitten siinä.
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 12.12.2007 15:14
Ei edes Ubi (tai EA) ole julkaissut pelkästään paskoja pelejä. Selkeä enemmistö tosin on melkosta shaibaa, mutta silloin tällöin sieltä ulosten joukosta löytyy laadukkaita pelejä. Mm. Assassin's Creed ei ole täysin paska peli vaikka onkin hypeensä nähden pettymys. Ubin julkaisemista laadukkaista peleistä voidaan mainita PoP: Sands of Time, ensimmäiset Rainbow Sixit (kyllä se Vegaskin on ihan hyvä), Splinter Cell ja PC:n Far Cry ja miksei vaikka osa Raymaneistakin. Paskaa on toki Ubisoft julkaissut enemmän ja sen ansiosta Ubi kallistuu paskojen pelitalojen puolelle, mutta joku takavuosien tragedia vaikuttaa takana jos rupeaa oletusarvoisesti jokaista peliä jonka Ubisoft tekee tai julkaisee väittämään roskaksi.
120  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.12.2007 11:31
Mä näin oikeasti sellaista unta viime yönä, että TK kirjoitti tänne laudalle kauhean hehkutustopicin muistaakseni Fifa 08 -pelistä!? Jotain kirjoitti, että ymmärsi nyt vasta kyseisen pelin hienoudet.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Pitäisiköhän pitää vähän breikkiä plaudalta?  :lol:
Jos Pelaajalauta tulee uniin, niin ehkä tauko on paikallaan. ;)
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines