Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.06.2008 16:53
On tullu kyllä repeiltyä huolella kun olen tullut katsoneeksi osan Sporen outuseditorin demolla tehdyistä otuksista. Kävelevä goatsen tapanen, erilaisia penisörkkejä sekä örkki joka näyttää kahdelta ja toinen näyttää ottavan toiselta suihin jne. Ihmiskunta on kyllä tuhoon tuomittu. :lol:
62  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 06.06.2008 22:39
Toinen traileri näyttää hyvältä. Pitikö leffan muuten alunperinkin olla PG-13 vai R? Tossa trailerin alussa mainitaan leffan olevan PG-13. Filujen vahvuudet ovat olleet yleensä tunnelmassa, eivätkä rajussa kielessä ja verisyydessä. Siinä mielessä PG-13 on ymmärettävää, tunnelmasta kun ei niin helposti tulee R:ää kuin kielestä ja kuvallisesta raakuudesta. Silti hieman mietityttää, ettei vaan Fox ole nyt mennyt vaatimaan kuvallisen annin siistimistä ja kenties jarruttanut myös tunnelman synkkyyttä siinä samalla. Jos elokuvan kesto on alle 100 minuuttia, niin sitten Fox on ollut sotkemassa elokuvaa kaupallisempaan muottiin. Ja onhan Filuissa ollut rajuhkoja lyhyitä kohtauksia joten pientä siistimistä elokuvassa lienee tai sitten elokuva vain on luonnollisesti lipunut tuohon muottiin. Toivon jälkimmäistä sillä jos Fox on mennyt sotkemaan elokuvan tekoa niin se näkyy lopputuloksessa negatiivisesti.

Ensimmäinen X-Files näyttää olleen sekin PG-13, joten eiköhän tämä sitten ole ihan luonnollisesti tuohon muottiin tehty ilman siistimisiä. Ei tuo silti odotuksia laske.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.05.2008 17:27
Prince of Persia tekee paluun.
Poissa ovat ajan hiekat ja lineaarinen maailma ja tilalla varsin vapaasti sukkuloitava maailma jossa paikkojen tutkimisjärjestyksestä saa päättää itse ja se vaikuttaa myös pelikokemukseen. Grafiikkamoottorina toimii Assassin's Creedin päivitetty versio ja yhtäläisyyksia näiden pelien välillä on, mutta ei suuresti. Pelin tarkoitus on puhdistaa tapahtumapaikkoja pahan jumalan korruptiosta joka näyttäytyy tummana aineena ja käyttäytyy monin tavoin muodostaen mm. erilaisia ansoja ja vihollisia. Aluksi korruptiota on vähän per paikka, mutta kun puhdistat paikkoja niin korruption määrä lisääntyy jäljellä olevilla alueilla ja peli vaikeutuu.

"Prinssin" varustus ei tällä kertaa päivity vaan aseena läpi pelin on miekka ja akrobatiassa auttaa toisen käden rautahanska. Ajan hiekkaa ei enää ole ja "prinssin" akrobatia on täten kehittynyt entisestään. Sankari ei myöskään alussa ole prinssi vaan tavallinen seikkailija. Taistelu on kokenut myös uudistuksen ja tällä kertaa tapellaan aina vain yhtä vihollista vastaan jotka eivät sitten ole mitään heittopusseja. Tappeluista ei siis selviä parilla hypyllä ja lyönnillä vaan juodut käyttämään sankarin taitoja tehokkaasti hyväksi. "Prinssi" ei myöskään kestä kuritusta paria lyöntiä pidempään. Taistelu yhtä vihollista vastaan mahdollistaa myös elokuvallisemman kameran eikä ole pelkoa, että joku vihollinen jäisi pimentoon. Erilaisia taistelukomboja löytyy ainakin 15.

Meni odotuslistalla hyvin korkealle tämä peli ja uudistukset vaikuttavat hyvinkin hienoilta.
64  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 22.05.2008 16:13
Suomalaiset elokuvan nähneet ovat suurimmaksi osaksi haukkuneet leffan pystyyn, mutta ulkomailta on kantautunut positiivistä palautetta, tosin vähän aiempaa enemmän myös negatiivistä. Onko leffa sitten paremmin jenkkiyleisöön uppoava ja eurooppalaisten mielissäkö ylilyönnit (joita kuuleman mukaan on), CGI jne. sitten vievät tätä kauemmas alkuperäisestä trilogiasta ja huonompaan suuntaan? Kai se vähän riippuu jos menee leffaan odottaen täysin vanhojen Indyjen tyylistä elokuvaa nollaten tämän 19 vuoden välin niin kai siinä pettyy, koska väkisinkin kehittynyt tekniikka ja ylilyövemmät blockbusterit vaikuttavat Indyynkin. Mutta huomenna katsomaan, saa nähdä petynkö. Indy on monille hyvin tärkeä hahmo ja lieväkin pettymys nousee tunnekouhussa helposti suuremmaksi.
65  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 17.05.2008 16:36
FS-Filmin (elokuvan maahantuoja) mukaan elokuvan suomennettu nimi on X-Files: Usko Koetuksella. Ei todellakaan mikään ihan huono suomennos ja kertaluokkaa paskempia olisivat olleet suorat suomennokset kuten "Haluan Uskoa" jne. Toisaalta herää kysymys olisiko sitä leffan nimeä tarvinnut ylipäänsä suomentaa? Mutta ihan hyvä suomennos kumminkin, nimen merkitys säilyy vaikka se ei olekaan sanatarkka käännös.
Seuraava haaste onkin sitten tuleva Bond. ;)
66  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 12.05.2008 11:26
Arvatkaa mitä tapahtuu 4 tunnin kuluttua?


X-Files: I want to believen ensimmäinen traileri ilmestyy silloin!

http://xfiles.com/



Unohdit aikaeron (kuten myös tuo laskuri). Jenkkien aikaa keskiyöllä tuo vasta saapui.
Mutta nyt se jo on ylhäällä ja onhan se hieno.
67  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jääkiekon MM 2008: Kanada 2.5-18.5 : 09.05.2008 23:47
Saksa ottelu oli selkeä voitto, mutta sen jälkeen on kyllä ollut niin nihkeää menoa että alkaa hävettää. Hikisiä maalin voittoja selkeitä altavastaajia vastaan. Motivaatio taitaa leijonilta olla kadoksissa ja pelin on muututtava parempaan suuntaan tai tulee komeasti turpaan jenkkejä ja Kanadaa vastaan pelatessa. Tälläsellä pelillä kisat päättyvät äkäseen ja pronssikin olisi liikaa vaadittu. Jokinen on täysi turisti eikä Selännekään ole mitenkään loistanut.

Niukkoja voittoja ovat kyllä napsineet muutkin nimekkäät joukkueet joten ei taida motivaatio olla kunnossa muilla kuin altavastaajilla. Mutta toivotaan, että leijonat syttyvät ja USA sekä Kanada pelaavat alakanttiin, niin voitto ainakin jenkeistä on mahdollinen. Mutta ei tällä pelillä, joten toistaiseksi pahalta näyttää. Ei taida Sheddenillakaan juuri motivaatiota olla vaan haluaa hoitaa tän yhden vuoden pestin alta pois.
68  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 08.05.2008 00:10


ON SE KOMIA.

Tulisit jo. Hetki autuas tulee olemaan kun leffasali pimentyy ja X-Files: I want to believe saa alkunsa!
Idea on ihan hieno, mutta nyt fanipoikalasit pois kun et näytä huomaavan kuinka selvästi Mulderin naama on photoshopattu. Muuten juliste on ihan jees ja verinen x lumessa on hieno yksityiskohta, mutta nuo photoshopatut hahmot pudottavat julisteen hienoutta selvästi.
69  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 30.04.2008 18:04
Indyn uus traileri bootleggina.
Näyttää muuten oikein hyvältä vaikka traileri aika actionpainotteinen onkin. Kyllähän tosta Indyfiilikset tulee ja se on tärkeää. HD:ta odotellessa.
70  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 30.04.2008 18:00
Huomenna sitten alkaa leffakesä kun Iron Man tulee ensi-iltaan.

Paskaa luvassa...


Eittämättä kesän paskin blockbuster. Eka Muumio on ihan jees, mutta toinen osa taas ei oikein.
71  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.04.2008 16:09
No ei varsinaisesti tapahtunut tänään, mutta tapahtuu pian. Se olis vapuksi luvassa hienot kelit kun tänne päin Suomea lupaavat tiistaiksi +18 ja keskiviikoksi +19. Terassi kutsuu muutamalle oluelle siis. Keskiviikkona vapaata joten vois alottaa päivän GTA:lla josta siirtyä kaupan ja Alkon puolelle ja siitä sitten muutamalle vappuoluelle terassille ja siitä sitten kotiin ja kaverin luo juomaan lisää ja ehkäpä uudestaan terassille.
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 24.04.2008 23:51
Näyttää yllättävän hyvältä. Sarjan edelliset osat eivät ole koskaan olleet mitään graafisia taidonnäytteitä, mutta tässä näyttäisi visuaalisuus olevan aivan toisella asteella. Jotenkin tuli Driver mieleen noista ajokohtauksista.
Enpä rupeis grafiikkaa vielä kauheesti kehumaan. Osa kuvista ei lupaa kummoista graafista taidonnäytettä eikä noista kameralla kuvatuista videoista voi vielä täysin sanoa mitään lopullista. Sitten kun sitä on itse pelannut, niin voi sanoa kuinka hyvää tai huonoa tia keskinkertaista se grafiikka lopulta onkaan. Vai onko siihen tultu, että GTA:ssa miinuksetkin on plussia ja grafiikka loistavaa vaikka se näyttäisi miltä? Kaupunki näyttää kyllä monipuolistuneen.

Väitetään muuten, että pelin kamera olisi hieman laiska ja edelleen autoja katoilee kun muualle katsoo ja ilmeisesti poliisien jahdatessa pelaajaa liikenne kaduilla vähenee. Pikkuvikoja aiemmista osista mitkä ovat ilmeisesti tehneet paluun.

Mutta en väitä, että pelisi olisi mitenkään huono vaan vaikuttaa siltä, että ei tuo tekninen puoli ole vieläkään täysin ensiluokkaista kuten osa näyttää jo kovaan ääneen julistavan.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 23.04.2008 21:22
Peliä hyllyssä Saksassa.
Mahtaakohan olla sensuroitu versio, kun eivät ole kieltäneet? :P
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 23.04.2008 17:38
Joo mustaparroilta peli jo löytyy.
Tuolta näkyy pelivideota kun Tuubista poistettiin. Pistää miekkonen ranttaliksi.
75  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 19.04.2008 01:24
Ja kuten epäilinkin, niin uutinen leffan juonesta on poistettu, mutta Ain't It Coolista ja DVD Plazan foorumeilta se ainakin vielä löytyy.

Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä.

No sehän juuri onkin napattu julisteesta seinältä. Eikös Mulderilla ollut tuommoinen juliste huoneessaan?

Kuulostaa kyllä aikas kiinnostavalta tuo elokuvan juoni. Innolla odotetaan, vaikken mikään suuri X-Files fani olekaan.
Kyllähän mä tuon julisteen tiedän ja se tulee tässäkin elokuvassa esiintymään, mutta olisi saattanut toimia paremmin tuo lausahdus pelkkänä julisteena seinällä kuin myös elokuvan lisänimenä.
76  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 18.04.2008 18:05
Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä. Mutta ihan hyvä nimi.
Elokuvan kirjaversion ja täten myös itse elokuvan juoni on nyt levinnyt nettiin.
Kuulostaa muuten todella hyvältä, mutta pähkinänkuoressa ka käännettynä se kuuluu näin. "Virginian kukkuloilla kadonneiden naisten jäännöksiä alkaa löytyä tienvarsien lumipenkoista ja johtolankoja ei löydy. Häiriintyneen papin kyseenalaiset näyt johdattavat paikallisen poliisin oudon ja salaisen kokeen jäljille, jolla ehkä on jotain tekemistä katoamisten kanssa. Tapaus on kuin suoraan X-Filesista, mutta kansiot suljettiin vuosia sitten. Ex-agenttien Mulderin ja Scullyn, joilla tosin ei ole liiemmin halua palata synkkään menneisyyteensä, apua tarvitaan totuuden paljastamisessa."
Kuulostaa oikein hyvältä.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.04.2008 00:25
Mitäs tuossa uutisessa luki?

En muista tarkkaan, mutta jotain tyyliin "sorsapari ui lammessa".  :???:
On siinä uutista kerrakseen. :lol:
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 17.04.2008 00:08
Vanha kuva.
Uusi kuva.
Kyllä se on tuo tekninen osaaminen Rockstarilla heikkoa, mutta ainakin ovat nyt rehellisiä, niin ei tule odotettua kummosia grafiikoita. Joitain ihme filttereitä ovat kuulemma grafiikkaan tunkeneet hakeakseen jotain maalausfiilistä. Melko rumalta näyttää ja pelissä on kuulemma edelleen katoilevia objekteja ja hieman kauempana olevat rakennukset sumenevat hyvinkin paljon.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 14.04.2008 18:30
OXM:n arvostelu skannattuna.
Arvosana on yllätys yllätys ja rumpujen pärinää, 10. Peli kehutaan maasta taivaisiin. Sitä tosin tapahtuu aina näin suurten pelien ekoissa arvioissa ja mahdolliset viat painetaan villasella. En tarkoita, että peli olisi paska vaan, että ei se varmaan mikään täydellinen ole ja täysin viaton ole. Teknisellä puolella on varmaan jonkun verran motkotettavaa, mutta sisältö lienee raudanlujaa.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 13.04.2008 21:37
GTA 4 intro.
Suhteilla pelaavat onnekkaat perkeleet.
Ja sitten kuva, jossa GTA 4 valitettavasti näyttää luvattoman huonolta.
Kuva joka ei ole pelille eduksi.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 08.04.2008 02:06
No jo on ruma kansi tuo USAn versio. Tohon verrattuna Euroopan kansi on hienoa taidetta. Ja totta puhuakseni onhan tuo Euroopan kansi oikeastaan aika hieno, mutta väritys ei ole yhtä Metal Gear kuin japanilaisten kannessa oleva. Sama kuva, mutta eri asiat korostuvat.
Ja jenkit saavat jälleen törpön CGI-väännöksen.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 04.04.2008 22:51
Väritys hieman kusee tuossa PAL/USA kannessa ja tuo silmävalo on turhan hallitseva ja kookas elementti. Japsikansi on tyylitajuisempi ja paremin väritetty. Pienet, mutta silti niin merkittävät erot. No ei se kansi peliä huononna tai paranna. Ja tuo "A Hideo Kojima Game" taitaa olla hieman rautalangasta vääntämistä tyhmille jenkeille. On silti hieman yllättävää, että Amerikan kanneksi ei tehty jotain rumaa ja täynnä olevaa kantta kuten 3:ssa vaan kansi noudattelee jo aiempien osien Japanin ja Euroopan tyylitajuisempaa linjaa. Harmi että, nyt mentiin kumminkin hieman metsään, tosin eri syistä. No peli on edelleen hyvin odotettu täällä päässä.
83  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 01.04.2008 15:19
Oletteko Tuulisti ja Rocky kenties nähneet siellä Japanissa kirsikkapuita nyt kun ne kukkivat?
84  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 01.04.2008 15:17
Valtio tuskin on lähtenyt pilailulinjalle joten Ilkka Kanervan erotus ja Alexander Stubbin nousu uudeksi ulkoministeriksi ovat täyttä totta.
85  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 01.04.2008 15:16
Mitä helvettiä on tapahtunut? CoB ja In Flames tavoittelevat ilmeisesti vuoden paskimman albumin titteliä. Blooddrunk ja A Sense of Purpose, molemmat täyttä paskaa. Kaikki se mikä teki näistä yhtyeistä hyviä on haudattu jonnekkin Trip Hawkinsin anaalin tuolle puolelle.
IF nyt on tehnyt melko huonoa musiikkia jo vuosikaudet ja CoB:in edellinen levy oli huono. Uusin kyllä sen voittaa, mutta levyä vaivaa harmaus ja hieman keskinkertainen biisimateriaali, mieleen jäävät kohdat ovat suht vähässä, mutta varsinaista paskuuttakaan ei IMO juuri löydy. Blooddrunk on kuunneltava levy ja ASOP taas aika mitäänsanomaton veto, ei kumminkaan täyttä paskaa sekään.
86  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 10.03.2008 14:57
Uusi juliste löyty tuolta. On se komea ja selkeesti noudattelee aiempien tyyliä ja henkeä. Taitaa olla tämä se viimeinen juliste. Kristallikallo on vähän hassusti tossa keskellä, mutta muuten on komea juliste. Pitänee hankkia seinälle.
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 01.03.2008 02:10
Toi japsikansi on kieltämättä komea ja se on samantyylinen kuin PS1:sen MGS:n kansi, tosin värit ovat tummemmat. Menee PS3 hankintaan tässä julkaisun alla osin tämän, osin Blu-rayn ja osin muiden tulevien yksinoikeuspelien vuoksi.

Jep, silloin räjähtää pankki.
88  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 28.02.2008 17:20
Spielberg varmasti tekee rutiinisuorituksen uuden Indiana Jonesin kanssa. Vanha Ford, turha sidekick ja vaivaannuttavaa läppää. Toivottavasti George "et tarvitse lavasteita kun kaiken voi tehdä digitaalisesti" Lucas on saatu pidettyä mahdollisimman kaukana lopullisesta tuotteesta. Koko vuoden kovimpia hittejä lippuluukuilla sehän on selvä.
No tuottajan mukaan filmissä olisi vain noin 200 efektishottia, mikä on nykypäivänä vähän kun monessa blockbusterissa lukema nousee jonnekin 500:n ja 1000:n väliin. Mm. tulevassa Muumio leffassa niitä on noin 800. Jos ei paskaa puhunut, niin ilmeisen hyvin ovat pysyneet uskollisena kolmen ensimmäisen leffan lo-fi henkisyydelle. Ja mitä noita kuvausvaiheen kuvia olen katsellut, niin on niitä lavasteita selkeesti rakennettu eikä luotu pelkästään tietokoneella. Efekteillä sitten vissiin lähinnä vahvistetaan taustoja ja tapahtumapaikkoja sekä joitain kohtauksia eikä luoda niitä alusta asti.
Trailerissa parissa kohtaa hyppäs CGI silmille, mutta toivottavasti näin ei tapahdu sitten toukokuussa.
89  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 19.02.2008 12:13
Nyt se on sitten virallista. Toshiba on luovuttanut ja Blu-ray on voittanut tämän sodan.
Toshiban tiedote.

Olihan tämä odotettavissa heti kun Warner vaihtoi leiriä ja on oikeastaan vain hyvä asia, että sota saatiin päätökseen näinkin pian. Parempi formaatti voitti. Investoin siis pian PS3:seen.
90  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 14.02.2008 11:57
http://www.aintitcool.com/node/35616


Ei oikein lähde toistamaan..  >:(


EDIT:  Kai se on pakko odottaa HD-tasoista teaseria..  :lol:
Vai onko Soneran netti? ;)
Hyvältä näytti traileri ja tuli kyllä nostalgisiakin fiiliksiä. Visuaalinen ilme ei vielä päässyt oikeuksiinsa huonosta laadusta johtuen, mutta vauhdikasta menoa näytti olevan.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines