Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7
31  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kauhajoen kouluammuskelu : 23.09.2008 18:14
Traaginen tapahtuma, mutta aina jälkipuinnissa syytetään vääriä asioita. Tämä kukkahattujen ajama vapaa kasvatus, jossa melkeinpä pelkkä äänen korottaminen aiheuttaa syytteitä on yksi syy miksi näin tapahtui ja tapahtuu tulevaisuudessakin. Muistanette kai viime aikojen uutiset lähiönuorten harjoittamasta ilkivallasta, pahoinpitelyistä ja muista pienemmistä rikoksista. Tosin tässä ovat nyt takana mielenterveysongelmatkin ja taas päättäjät ovat tehokkaasti sivuuttaneet tuon sektorin rahapulan ja sen, että epävakaat tapaukset syydetään pillerit kourassa ihmisten joukkoon sekoilemaan.

Ja tullaanhan tässä taas väkivaltaviihdekorttikin heittämään pöytään (vissiin heitettiin jo). On varmaankin helpompi syyttää väkivaltaviihdettä kuin rukata budjettia ja siirtää sieltä lisää rahaa mielenterveyden hoitoon. Jotain vikaa siellä päässä jo on jos pelit ja leffat otetaan todesta ja pyritään toimimaan niiden mukaan oikeassa elämässä.

Näissä keskusteluissa penätään liikaa yhteiskunnan vastuuta (toki silläkin osuutensa on) vaikka tietääkseni vanhemmat ovat edelleen ensisijaiset kasvattajat. Vaikka se rajulta kuulostaa, niin äänenkorotus ja tukkapölly piti aikoinaan porukat järjissään. Ja jos niitä mukuloita hankitaan, niin antakoon niille aikaa eikä hätistä pois jaloista ja toivo, että opettaja kasvattaa.
32  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 16.09.2008 19:00
DVD ja Blu-ray tulossa joulukuun 2. päivä. Melko kattavat bonusmateriaalit luvassa ja tuo pidennetty leikkaus kiinnostaa. Eihän se elokuvan merkittävimpiä heikkouksia todennäköisesti poista, mutta edes jonkinsortin parannus olisi suotavaa. Eihän elokuva huono ollut, mutta kovin keskinkertainen ja turhan tavallinen X-Filesiksi.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 02.09.2008 17:15
RE5:stä muuten ne vähäisetkin kauhuelementit, jotka olivat läsnä vielä RE4:ssä, näyttävät poispyyhittävän. Edellisessä vielä tunsi vähän pelkoa kun pimeässä kylässä vaelsi pistooli kädessä ukonsalamoiden valaistaessa välillä tienoita ja rankkasateen piestessä maata. Tässä on ollut ainakin trailereissa täysin valoisa aavikko tapahtumapaikkana.  Vaan voidaanhan tietystin tuonnekin pimeä ja synkkä tutkimuskeskus ympätä, tietenkin...
Erään melko tuoreen videon perusteella tapahtumapaikkoina toimivat tuon aavikkokaupungin lisäksi pimeät luolastot, sateen pieksämä laiva (jonka sisällä ilmeisesti joku pomovastus majailee) sekä yöaikaan sijoittuvia kenttiä. Sen videon perusteella toiminta on kyllä kunnossa ja tuo laiva näytti pirun hienolta kun vettä sataa kaatamalla ja tuulee. Tuosta melko hökkelimäisestä ja low-techista yleisilmeestä erottui melko hi-techiltä näyttävä rekka tai joku muu ajoneuvo jonka kontti avautuessaan paljasti osittain jonkun lihansyöjäkasvimaisen olennon.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 02.09.2008 14:45
Pelin ohjausta kuulemma on uudistettu muistuttamaan Gears of Waria. Mukana on esim. esteiden takaa ampuminen. Tämä uusittu ohjaus tullaan piakkoin esittelemään Tokyo Game Showssa.
Uutinen.
35  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 30.08.2008 16:38
http://www.apple.com/trailers/independent/sukiyakiwesterndjango/

Takashi Miiken uusi leffa. Näyttelijöinä mm. Quentin Tarantino.
Tarantino ei vissiin esiinny leffassa kuin pienessä sivuroolissa joten leffan mainostaminen tyypin nimellä on hieman harhaanjohtavaa. Toisaalta Tarantino on ainoa noista näyttelijöistä jonka me länkkärit tunnemme. Leffa itsessään vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja ympyrä tavallaan sulkeutuu kun Yojimbosta alkunsa saanut idea (jonka Leone maineikkaasti versioi) palaa Japaniin. Tää tosin taitaa olla melko erilainen kuin Kurosawan ja Leonen versiot.
36  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 26.08.2008 14:08
Metallica meni ja julkaisu tänään toisen uuden biisin nimeltänsä My Apocalypse ja melko lailla rässimpi veto kuin mikään Tallican tuotos sitten And Justicen. Laatu ei nyt ole ihan yhtä korkea, mutta kokonaisuutena kumminkin melko hyvä biisi. Alku on osin vähän tönkkö, mutta loppu on jo sitten oikeen hyvää menoa ja koska biisi on "vain" 5 minuuttia pitkä niin se pysyy kasassa The Day That Never Comesia ja Cyanidea paremmin.

Larsin rumpalointi on suht simppeliä eikä ajoitustakaan voi suuremmin kehua, mutta ainakaan se ei kuulosta rumpukoneelta. Monipuolisuutta siihen kyllä toivoisi lisää, mutta ei taida Lars taipua moiseen. Toisaalta eihän MoP:kaan ole nykyisessä asemassaan rummutuksen takia vaan paljon enemmän muista syistä johtuen. Hetfield kuulostaa ihan OK:lta, hieman nuo nopeammat kohdat saa miekkosen kuulostamaan laiskalta, mutta ihan asiallisesti tuo biisin kumminkin laulaa kun otetaan huomioon, että ääni ei ole enää siinä kunnossa missä se oli takavuosina. Joka tapauksessa positiivista kuulla Metallicalta näin menevä biisi rokkailujen ja St. Angerin chugga chugga junttailujen jälkeen.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Too Human : 19.08.2008 14:17
Too Human näyttää jääneen keskinkertaiseksi tuotokseksi, mitä itse asiassa aloin jo vähän epäillä.
IGN:n arvostelu ei anna pelistä erityisen mairittelevaa kuvaa vaan eipä peli kyllä mikään ihan paskakaan ole vaan uppoaa sinne ihan OK-tasolle. Kehitysaika taisi jo kääntyä peliä vastaan ja odotukset nousivat liian korkeiksi. Trilogiaksi tätä suunnittelivat, mutta taitaa jäädä yhteen osaan tämä saaga. Ehkä joskus alelaarista tuon hommaan, mutta syksyllä tulee niin paljon mielenkiintoisia pelejä ettei lähtökohtaisesti heti hankita 7.8 arvosanaksi saaneita pelejä. Tietysti jos monet syksyn mielenkiintoisista nimikkeistä valitettavasti osoittautuisivat keskinkertaisiksi, niin voi sitä pari sellaistakin peliä sitten hyllyyn hommata.
38  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 07.08.2008 23:55
http://www.the-numbers.com/movies/2008/XFIL2.php


I want to believe on tehnyt maailmanlaajuisesti rahaa "jo" 41 miljoonaa dollaria. Lisäksi vielä on runsaasti sellaisia maita, joissa se ei ole saanut ensi-iltaansa.

Ja kun muistetaan, että elokuva pyörii teattereissa vielä pitkään plus siihen päälle DVD-myynnit ja televisio-oikeudet, voi tämä jäädä voiton puolelle parillakymmenellä miljoonalla.

Toivon liekki uusista X-Files elokuvista ei ole kokonaan sammunut.
Luulen, että Fox toivoi ja ehkä osin odottikin tästä jotain 100 miljoonaa tai ehkä jopa enemmän tienaava hittiä, joten juuri ja juuri plussalle pääsy tuskin tyydyttää studiopomoja. Joten kovin helposti ainakaan Foxilla ei vihreää valoa seuraavalle Filu-leffalle näytetä.
39  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Late Night with Conan O'Brien : 07.08.2008 14:46
Tänään luvassa eeppistä kamaa kun Triumph the insault comic dog alias herjahurtta vierailee ComicConissa ryöpyttämässä nörttejä.

00.35

Oli kyllä loistava tuo pätkä. Tuli repeiltyä kunnolla.  :)
Eipä. "Näen täällä niin paljon neitsyitä, että itsemurhapommittajakin tulisi kateelliseksi." :lol:
40  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 01.08.2008 16:01
Tapani Maskula arvio leffan 2 tähden arvoiseksi. :o Melko hyvin ottaen huomioon miekkosen yleisin arvosana tämäntyylisten leffojen kohdalla.
Mikä tuota Maskulaa vituttaa kun vaikuttaa siltä, että mies antaa järjestelmällisesti kaikille leffoille 1-2 tähteä? :O Onko asia ollut aina näin? Alkoi vain mietityttämään...

Yllätyin muuten lievästi kun huomasin Nyt-liitteessä X-Files leffan saaneen jopa neljä tähteä. Kaipa sen voisi käydä katsastamassa sitten.
Tapsa haistaa vain paskan paremmin kuin muut.
Tapsan arvostelut kannattaa muuten lukea, koska välillä tuntuu, että tähdet ovat hieman ristiriidassa itse tekstin kanssa. Maskula ei vissiin kauheasti välitä tosta tähtijärjestelmästä arvosanoina vaan on tekstin nimeen vannova. Laiskathan katsovat pelkät arvosanat lukematta tekstiä.

Toisaalta Maskulan lempi"elokuva" on muistaakseni noin 16 tuntia kestävä saksalainen minisarja Berlin Alexanderplatz. Eihän nykyelokuvat ole lähellekään moista, onneksi. ;)
Menetetty Maa sai Maskulan arvostelussa kylläkin 5 tähteä ettei Tapsa nyt kaikkia nykyelokuvia inhoa. Tapanin maku vaan on erilainen kuin suurinpiirtein kaikilla muilla ja usein hänen arvosteluissaan tulee esille pointteja joita ei juuri kukaan muu tainnut huomata elokuvan sisältävän.
41  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 01.08.2008 13:39
Tapani Maskula arvio leffan 2 tähden arvoiseksi. :o Melko hyvin ottaen huomioon miekkosen yleisin arvosana tämäntyylisten leffojen kohdalla.
42  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 30.07.2008 19:24
X-Filesin mainokset ovat näemmä rantautuneet Suomenkin katukuvaan. Ei mitään hienoja sellaisia, mutta mainostavat kumminkin elokuvaa. Tämä viikonloppu kuulunee silti Yön Ritarille ja Kung-Fu Pandalle X-Filesin jäädessä auttamatta kolmoseksi. Arvosanojen perusteella maksava yleisökään ei ole ottanut elokuvaa kovin lämpimästi vastaan ja aikakin on tainnut ajaa ohi Kansioista ja se on muuttunut jälleen pienen piirin fanittamaksi. Yksi arvostelu vertasi tätä elokuvaa sarjan hömppäjaksoihin jotka eivät käsitelleet mytologiaa mutta nyt vain em. mytologian ideoijan ohjaamana.
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 30.07.2008 19:15
http://www.destructoid.com/e3-08-fallout-3-hands-on-95691.phtml

Kyllä toi hands-on ja gameplay video saa ainaki meikäläisen innostumaan.
Fallout 2 on ihan vitun hyvä, paras joo kyllä mutta kuka oikeasti haluais just samanlaisen fallout kolmosesta?
Kyse ei olekaan siitä, että kolmosen pitäisi olla isometrinen ja vuoropohjainen vaan, että jotkut ominaisuudet ovat huonoja vaikka voissa paistaisi. Ohjenuoli on kärsimättömien pelaajien kosiskelua ja jos sitä ei voi kytkeä pois, niin siinä kadottaa tutkimisen ja löytämisen riemun. Samaten erilaisuus ei ole käypä syy huonolle dialogille, tarinalle ja taisteluille. Erilaisuutta kun on hyvää sekä huonoa ja kyse ei ole siitä, että peli on erilainen vaan siitä miten se erilaisuus on toteutettu. Toki tyyliä ei pitäisi täysin hukata ja perintöä kunnioittaa, mutta fps/3rd person kuvakulma ja uudenlainen taistelu eivät mua lähtökohtaisesti häiritse vaan se riippuu siitä miten ne on toteutettu.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 30.07.2008 18:33
Soul Calibur 4:sta näemmä jo myytiin Turun Tiltissä. IGN anto arvostelussaan 8.7, mutta en ole peliä vielä tohtinut hankkia. Odottelen pelaajien kommentteja.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 30.07.2008 18:29
Pahalta vaikuttaa, että monellakin suunnalla kritisoidut Oblivionin virheet tekevät järjestelmällistä paluuta tähän. Eikö siellä osata korjata virheitään vai eikö uskalleta kun Oblivion myi niin hyvin. Ja ilmeisesti uusiakin virheitä on luvassa. Vaikka typerän ohjenuolen saisikin pois, niin huonosti toimiva tulitaistelu rampauttaa peliä tehokkaasti. Eikä huono juoni peliä paranna.

Vaikuttaa siltä, että Bethesda lähti täysin samoin Oblivionin maneerein tämän pelin kimppuun ja tällä kertaa tuloksena on vain jalaton rampa mutantti joka loistavien edeltäjiensä edessä kalpenee entisestään. Morrowind kun ei ollut mitenkään kovin loistava tuotos joten Oblivionilla oli helpompaa voittaa yleisö puolelleen vaikka osa pelistä olikin huonompaa kuin edeltäjänsä. Fallout 2 taas on klassikko vaikkakin hieman kultti sellainen, joten 3:sen tie on paljon kivikkoisempi. Tätä Bethesda ei ole täysin ilmeisesti tajunnut luullen pelimaailman ikään kuin unohtaneen ekat osat. Ehkä niin on käynytkin ja me puristit täällä huutelemme ja peli menee kuumille kiville Fallout-n0b0jen ja sunnuntaipelaajien keskuudessa. En silti lyttää peliä vielä, mutta vaikuttaa siltä, että ydinsaasteen vahvistaman nuijamutantin sijaan saammekin nauraa säälittävälle sekasikiölle.

No kyllähän noita uudelleenjulkaisuja ja kokoelmia löytää vaikka roskapöntöstä jos sellainen siis kelpaisi.
Sen verta on kyllä vanha peli, että alkuperäistä ei kyllä uutena löydy varmasti mistään, käytettynä ehkä jostain. Peleille kun ei ole divareita samaan tyylin kuin kirjoille ja lehdille. Pelikauppojen käytetytkin on järjestään tän vuosituhannen puolella julkaistuja.
46  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 29.07.2008 16:58
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=47357

Huikeat 750 miljoonaa dollariahan tämä on rahaa tosiaan takonut, joten ei ihmekään että jatko-osaa ollaan jo kaavailemassa.

Ja mikäpäs siinä. Kyllä Indy 4 vikoineenkin on hienoa veijariseikkailua. Toivon mukaan käsikirjoituksen kanssa ei kinasteltaisi tällä kertaa ihan niin kauan. 



Lucas vaan tuntuu hääräävän melkein itsevaltiaan ottein sen viidennenkin osan kanssa ja manailee sitä kun muut eivät välttämättä ole samaa mieltä. Väitti, että hänen ideat ovat tulevaisuutta ja Spielberg on liian vanhanaikainen Indyjen suhteen. Mutta juuri se vanhanaikaisuus on se mikä Indyistä tekee hyviä eikä mitkään CGI-taustat tai kikkailut. Lucashan myönsi, että 4. Indiana oli hänen ja Spielbergin ideoiden ristisiitos ja melko keskinkertainen siitä sitten tuli. Lucas eittämättä vastuussa suuremmasta osasta elokuvan virheitä.

Lucasilta puuttuu täysin arvostus old-schoolia kohtaan nyt kun hänen ei tarvitse enää olla old school niin kuin alkuperäisten SW ja Indy-trilogioiden aikaan. CGI:tä joka paikkaan, niin mukamas tulee hyvää jälkeä. Onhan Lucasilla visuaalista silmää, sen myönnän, mutta runsaasti myös typeriä ideoita.

Jos viides osa tulee, niin toivottavasti nelosen virheitä korjataan, mutta Lucas tulevaisuuden ideoineen epäilyttää.
47  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 26.07.2008 15:34
Floppasi muuten ekana päivänä: tulos rapiat 5 miljoonaa dollaria. Mutta olisiko jotain muuta realistisesti voinutkaan odottaa, kun ottaa huomioon miten surkea mainoskampanja tällä on ollut.

Toivottavasti nyt kaapisi kokoon edes 30 miljoonan budjettinsa verran tuohta. Ja jos mukavasti plussalle jää, niin varmasti tekevät vielä lisää filu-elokuvia. Menestyksestähän se on kiinni, ei tuotantoryhmän tai näyttelijöiden innosta.


Vaikka tällä olisi imdb:ssä 4.0, olisin silti ensi-illassa.
Tämä leffa tuli teattereihin vähän huonoon aikaan, eli viikko Yön Ritarin jälkeen, joka varmaan on tämänkin viikonlopun ykkönen USA:ssa. Fox on tunnetusti ahne, joten taitaa Filujen tarina olla tässä. Fox tuskin tuottaa seuraavia, ellei kovaa nousua tule (joku muu tosin voi). Budjetti on toki pieni ja helppo saada takaisin ainakin USA:n ja kansainvälisten markkinoiden yhteistuloksella. Ens viikolla (Amerikassa) vaan puskee päälle kaupallinen Muumio 3 joka luultavasti kääri tuohta jättäen X-Filesin väliinputoajaksi. Tai sitten ens viikonloppuna on luvassa Kansioiden huima nousu ja Muumion floppaus.
48  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 26.07.2008 14:22
IMDB:ssa on näemmä jo tuhatkunta fania käynyt elokuvalle antamassa pisteitä ja tulos on mallikas 7.5. Pudonnee kumminkin jonnekin 6. jotain tässä viikon parin sisään.
49  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? YOU BET! : 26.07.2008 02:19
Tämän vuoden paras leffa ja genrensä paras, mutta niin pitkälle en menis, että kutsuisin tätä kaikkien aikojen parhaaksi elokuvaksi. Leffa on enemmän jännäri ja rikosleffa kuin sarjakuvaan perustuva ja Nolanin luoma jännitys on itse asiassa hyvin ensiluokkaista. Yön Ritari on synkkä ja hyvinkin realistinen genrensä leffaksi ja vaikkei se graafisesti olekaan kovin väkivaltainen, niin silti se henkii monessa kohtaa melkoista tylyyttä. CGI:tä on ilmeisesti käytetty melko vähän ja tyylitajuisesti, mikä on suuri plussa. Ainakaan sen käyttöä ei juuri huomaa. Ainakin osa räjähdyksistä vissiin kuvattiin ihan aitoina. Juoni on monimutkainen ja pääjuonen ympärille kietoutuu monia pienempiä juonikuvioita ja elokuva ei kainostele twistien käyttöä ja ne hoidetaan tyylitajuisesti sekä hahmoille uskollisena.

Henkilöistä puheen ollen, kuten arvattuakin, niin Heath Ledger varastaa shown Jokerina. Ilmeikäs, totaalisen psykopaattinen rikollisnero joka huiputtaa sankareita ja siviilejä ja saa melkoista kaaosta aikaan. Tyyppi tuntuu suorastaan pirulta joka ajaa ihmisiä rankkojen moraalisten valintojen eteen ja jos teet diilin tämän kanssa, niin kärsit pian kaksin verroin. Myös se, että hahmon historiaa eikä motiivejakaan liiemmin selitetä toimii täysin hahmon eduksi.  Jokeri toimii oikeastaan kuin luonnonvoima ja peilaa Batmania itseensä, mikä mahdollistaa melko herkullisia kohtauksia. Ledger todellakin on Jokeri eikä vain esitä häntä.

Bale on hyvä Batmanina, mutta ei kannattele tätä leffaa ja jää itse asiassa hieman Ledgerin varjoon. Aaron Eckhart on hyvä uutena kunnianhimoisena piirisyyttäjänä ja pidin niistä hetkistä joissa miekkosen tulevaa kohtaloa ja tapoja ikään kuin alustettiin. Kun tragedia sitten iskee, niin ei miekkonen tee aivan täyskäännöstä ja tyhjästä. Loppupuolella Eckhart loistaa, mutta ei kumminkaan Ledgerin veroisesti. Sivunäyttelijät Oldman, Caine, Freeman ja Gyllenhaal ovat hyviä, mutta eivät kumminkaan pääkolmikon tasoisia.

Leffa on pitkähkö, mutta ei tunnu lainkaan liian pitkältä ja elokuva on aika turboahdettu, mutta ei visuaaliselta anniltaan vaan juonensa puolesta. Tämä erottaa sen yleensä juonellisesti köyhistä, mutta visuaalisesti turboahdetuista blockbuster leffoista. Leffan dialogi on myös melko laadukasta ja jopa jonkin verran sanomaa sisältävää. Realismi ei vähennä elokuvan viihdyttävyyttä ja toiminta on iskevää eikä se silti sorru yliampuvuuteen.  Leffassa esiintyvä hi-tech mahdollistaa melkoisiakin stuntteja ja temppuja, mutta niille löytyy selitys, realismin rajoissa siis pysytään. Siinä missä BB kertoi Batmanista itsestään, kertoo TDK Gothamista, sen puolustajista ja vastustajista. Loppu on myös aika kutkuttava ja jättää tilanteen mielenkiintoiseen tilaan. Toivon, että Nolan tekee vielä kolmannen osan ja viimeistelee trilogiansa ettei käy niin kuin X-Meneille, että joku tusinanohjaaja tulee ja pilaa lopun. Yön Ritari on osiensa summa ja ennen kaikkea kokonaisuus joka toimii oikeastaan joka osa-alueella eikä vain yhdellä tai muutamalla niin kuin useat megaleffat yleensä.

5/5
50  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? : 25.07.2008 16:29
Pian se olis lähtö teatteriin täälläkin suunnalla. 8)
51  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? : 24.07.2008 15:54
Nyt saa Ephram ja muut repiä pelihousunsa.  :lol: :lol: :lol:

Iltalehden arvostelija antoi kaksi tähteä Yön ritarille.   :lol: :lol:
Ei näemmä ole arvostelija oikein tajunnut leffaa ja sen realistista otetta vaan taitaa jumittaa jossain kamp Batmanin ajoissa. Tai sitten yleensä inhoaa sarjakuvaleffoja laatuun katsomatta. :lol:
Mutta pitäähän niitä eriäviä mielipiteitä olla ja jospa tuossa on se Suomen ainoa negatiivinen arvio. ;)
52  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? : 24.07.2008 14:47
Huomenna teatteriin ehkäpä vuoden parasta leffaa katsomaan. Odotukset ovat olleet korkealla ekasta trailerista lähtien eivätkä ne ainakaan laske tässä ensi-illan alla. Leffa on saanut osakseen sen verran ylistystä, että alkaa tässä jo sormet kihelmöidä.
53  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 24.07.2008 14:42
Rottentomatoes lupailee melko heikkoa leffaa. Mutta eipä X-Files yleensä ole kriitikoille kovin suuresti uponnut joten sarjan fanit nauttinevat leffasta (tai sitten pettyvät kunnolla).
54  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 13.07.2008 16:37
Ikärajaksi Suomessa tuli muuten K-15 ja tuolla Elokuvatarkastamon perustelut ikärajalle. Elokuva kestää muuten 106 minuuttia.
55  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 08.07.2008 18:12
Tuolla pari uutta ja laadukasta TV-spottia. Hyvältä ja etenkin X-Filesiltä näyttää edelleen. Kuten Ephram jo mainitsikin, niin USA:n ensi-illan jälkeen on oltava tarkkana etteivät leffan nähneet jenkit paljasta juonta. Arvosanat voi katsoa, mutta en ala arvosteluita lukemaan etten spoilaantuisi ja mysteeriin vahvasti nojaava elokuvanautinto menisi pilalle.
56  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 30.06.2008 17:31
http://www.themoviebox.net/movies/2008/NOPQR/Quantum-of-Solace/trailer.php

Uuden Bondin traileri!

Ja tätä odotetaan ihan kympillä. Traikku ei ainakaan laskenut odotuksia: näyttää Casino Royalelta, mutta lisätyllä toiminnalla.
Näyttää kieltämättä hyvältä. Juuri tuo likaisuus ja toiminnan maanläheisyys miellyttää silmää. Intensiivistä olematta yliampuvaa. Brosnanin Bondeissa alkoi jo ärsyttää kaikki se hi-tech mikä niihin elokuviin oli tungettu. Parhaimmissa Bondeissa tuo hi-tech on aina ollut selvästi sivuroolissa ja on käytetty oikeita tai korkeintaan hieman lavastettuja kohteita tapahtumapaikkoina eikä luotu mitään jääpalatseja. Traileri näyttää sekä Casino Royalelta, että osin jopa 60- ja 70-luvun alun Bondeilta.
57  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 25.06.2008 21:18
Pari klippiä leffasta. Trailereista jo tuttuja kohtauksia pidennettyinä, ei siis spoilaa tarinaa. Mutta jos haluat pysyä täysin pimennossa, niin älä katso. Mulderin ja Scullyn välinen keskustelu toisessa klipissä oli varsin laadukas ja muutenkin vaikuttaa hyvältä.
58  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 20.06.2008 17:20
Löytyykö Moonspellin Wolfheart/Irreligious -ajan faneja?

Uusi levy vaikuttaa äärettömän upealta, mutta onko se pitemmän päälle sitä? Ribeiro ei ole englantia opetellut koskaan lausumaan hyvin, mutta se kuuluu asiaan.

http://www.myspace.com/moonspell

Saakeli että kuulostaa hyvältä useamman pettymyslevyn jälkeen. Kertakaikkiaan.
Vähän myöhässä tämä, mutta onhan tuo Night Eternal parhautta. Kuulostaa nimenomaan Wolfheartilta (vähemmän folkahtava tämä uusin tosin), Irreligiousilta ja Memorialilta. Jos Night Eternal uppoaa, niin myös em. Memorial uponnee sillä siinä Moonspell palasi raskaamman ilmaisun pariin, jota tämä uusin sitten jatkaa. NE:llä tosin on parempia biisejä, mutta Memorial on kelpo levy sekin. Julkaisivat  muuten viime syksynä Under Satanae nimisen levyn joka sisältää demoaikojen Moonspelliä uudelleen äänitettynä. Se kannattaa myös katsastaa.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.06.2008 19:39
uuden alone in the darkin ostin. toivottavasti ei ole kauhean paska peli
No onko peli mistään kotosin?
60  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 17.06.2008 17:49
Toinen suomennettu Hellboy kokoelma julkaistaan Elokuun lopussa.
Nimellä Pimeyden Kutsu kulkeva tuotos on mitä ilmeisimmin suomennos Darkness Calls kokoelmasta. Mielenkiinnolla odotan tuotosta, eka osahan on täyttä rautaa. Sijoittuu sopivasti Hellboyn 2:sen ensi-illan aikoihin tuo julkaisu. Nimi myös vihjaa, että lisääkin olisi tulossa.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines