Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2007 00:26
Hellgate: Londonia tuli tossa pelattua. Guardianilla pelasin, aikamoinen tankki. Demossa pelasin marksmanilla ja kuolin yhteen isompaan örkkiin, niin nyt guardianilla kyseinen mörkö kaatui suhteellisen helposti. Pelissä on omat vikansa, mutta kyllä ne hyvät puolet painaa vaakakupissa sen verta enempi, että peli saavuttaa statuksen "ihan hyvä". Pelin miljöiden ulkönäkö vaihtuu joka pelikerta, vaikka toki ne rakentuvat samoista elementeistä joten täysin erilaisia niistä ei tule. Jo aiemmin tutkitut alueet muuttuvat ja niihin ilmestyy uusia hirviöitä ja tavaroita.
152  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 04.11.2007 16:47
Tupla: miksi tyytyä yhteen?


Huomenna on sitten aika kokeilla intin terveydenhuoltojärjestelmän toimivuutta suhteessa koulutuksen laatuun. Napsahti ihan tehokas lentsu tähän viikonlopulle, ja ainakin eilen illalla kuumetta oli melkein 38 astetta. Nyt vaan tuntuu ikävästi - kyllä, ikävästi - siltä, ettei kuumetta enää ole, vaikka olo on silti hirveä. Mikäli tilanne on sama huomenna, jolloin olisi tarkoitus lähteä Vuosankaan ampumaleirille, niin fuck. Ellei kuumetta ole, saa terkkarilta enintään vemppaa(ja kilokaupalla Buranaa), mikä taas on yks kullin luikaus leiriolosuhteissa. Sinne joutuu kuitenkin, ja toiminnassa on mukana kuitenkin. VP:tä pitäisi saada, ja mieluiten viikoksi osastolle, että saisi oikeasti parantua. Tässä kondiksessa leirille lähtemisessä ei ole minkäänlaista järjen hiventä. Vaan kukas minua uskoo?

Joko ihmeparantuminen, tai kunnolla takapakkia. Nämä välitilataudit ovat paskaa. Saa nähdä painunko vastaanotolle onneani koettamaan, vai nielenkö räkää ja koitan selvitä hengissä.
Intissä rajana on vissiin 37,5 (vai olikohan se 38), että ottavatko osatolle vai ei. Jos on kuumetta vähemmän, mutta kumminkin on, niin saat vp:tä, mutta lepäät yksikössä, jos enemmän, niin osastolle lepäämään. Jos taas kuumetta ei ole, niin riippuen tilanteesta saat joko vmtl:ää tai kp:ta. Jos kuumetta ei ole, mutta olo on yhä paska, niin väritä tarinaa sen verran, että saat vmtl:ää, niin ei tartte leirillä rehkiä, mutta sinne toki joudut (toisaalta on mukavaa katsoa sivusta kun muut tetsaa ;) ). VP:tä jos saat, niin saat rötvätä yksikössä. Viime vuonna intissä ollessani iski kuume ennen yhden leirin alkua, aamun takia sitä ei ollut paljon, mutta sen verran, että sain vp:tä ja rötväsin yksikössä kun muut lähti leirille. Kaikki riippuu sun huomisesta olostas, aamulla voi tuntua kohtuulliselta, mutta illalla voi yhä iskeä kuume. Leirillä toki pääsee pois. Jos kuumetta ei tänään enää ole, niin huomenna oot varmaan jo aika hyvässä kondiksessä, mitä nyt leirille lähtö voi vituttaa tavallista enemmän.
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 04.11.2007 00:22
Ei taivu meikäläinen tänä vuonna saapumaan paikalle. Ei täysin vakuuta tuo tämän vuoden kattaus ja on ollut tänään ja on huomenna hieman menoja.
154  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 03.11.2007 17:18
Kaadanpa oman osuuteni tähän topikkiin. ;)
Useimmiten juon ihan näitä perusoluita kuten Karhu, Koff ja Carlsberg, mutta silloin tällöin toki maistelen erikoisoluita ja muiden maiden (saksalaisia, tsekkiliäisiä ja brittiläisiä) oluita, mitä Alkosta nyt saa. Lidlin oluihin en koske. Toi Harviestoun Old Engine Oil osoittautui varsin hyväksi olueksi, kun sitä viime keväänä yksissä juhlissa join. Suhtauduin siihen ennen ekaa huikkaa varsin karsaasti, mutta yllätys oli positiivinen. Muutaman kerran senkin jälkeen olen sitä juonut, kylmänä toki, koska se maistuu silloin paremmalta. Joidenkin erikoisoluiden synti on musta se, että niihin tungetaan aineksia jotka eivät olueen kuulu ja tällöin olut ei enää välttämättä maistu oluelta. Joulu lähestyy ja joulunajan jouluoluet mitkä jätän suosiolla väliin ellei joku niitä täällä tai muualla kehu. Siidereistä voi tehdä milloin mitäkin makuvaihtoehtoja, mutta olut on paljon krantumpi ja helposti pilattavissa erikoisaineksin, parempi niin. Olut oluena vaikka toki jotkut erikoisoluet hyviä ovatkin.
155  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 03.11.2007 14:23
Hmm, aika ihmeellistä että vanhaa X-filesiakin vielä tekohengitetään. Eikö David Duchovny ainakin väsynyt koko meininkiin? Noh, raha ratkaisee.

Tekken-leffa jo ajatuksena täysin paska.
CO-SIGNED.
Julisteen yläosan teksti vetää sanattomaksi.
Veikkaan, että Duchovny on lämmennyt ajatukselle kun yli 5 vuotta on sarjan loppumisesta jo kulunut ja kummoisia rooleja ei ole sadellut (paitsi tämä uus Californication) varsinkaan elokuva puolella. Toisin olisi ollut jos elokuvaa olisi alettu tekemään heti tai melko pian sarjan loppumisen jälkeen. Nyt hommassa on enempi nostalgian makua, tai sitten rahastuksen, riippuen elokuvan laadusta. Fanit ovat pitkään toista elokuvaa toivoneet ja hyvä juttu se on, että toisenkin elokuvan tekevät. Kolmas elokuva saattaisi olla jo sitten hieman rahastusta. Ja ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisestä leffasta.

Tekkenin tapauksessa olen samaa mieltä, että Tekken ei elokuvana toimi. Peleissä köykänen juoni ei haittaa, mutta elokuvaa se vain huonontaa. Voin vain kuvitella minkälaista huttuja taisteluiden väliset osiot tulevat olemaan vaikka ne kopioisivatkin joitain Tekkenin hahmovideoita. Ja moni klassinen Tekken hahmo tulee jäämään paperinohuksi elokuvassa. En todellakaan aio elokuvaa katsoa teattereissa enkä DVD:llä ellei elokuva yllättäen kerää kehuja.

Ja kolmantena juttuna (ei liity enää quottauksiin). Indiana Jones 4:sen kuvaukset on saatu päätökseen. Teaser tulee tässä kuussa ja elokuvan kotisivuilla on nähtävänä wrap shot video kaikista 4 elouvasta. Ensi vuoden odotetuin elokuva meikäläiselle.
156  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 01.11.2007 01:38
X-Files tekee paluun toisen elokuvan muodossa. Kuvausten on määrä alkaa joulukuun 10. päivä ja teattereissa leffa on studion mukaan jo heinäkuun 25. päivä 2008. Suhteellisen nopeaan tahtiin on leffa tulossa kankaille asti, odottelin leffaa vuodelle 2009. Parempi näin.
Eka elokuva on hyvä ja vaikka 3 viimeistä kautta aika kehnoja olivatkin, niin eiköhän tämä uusi elokuva ole laadukas, toivottavasti.
157  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 28.10.2007 19:50
Eli sivariin vaihtamiseen ei liity luokanmuutoskokous?
Luokanmuutoskokoukseen mennään vain jos joku paikka on hajonnut, niin, että palvelus estyy joksikin aikaa tai kokonaan, ei siksi, että vaihtaa sivariin.
158  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 28.10.2007 19:45
Lainaus
Koska palvelet 9 kuukautta niin siitä 12 kuukaudesta vähennetään päiviä 1.5 kertoimella tietääkseni. Eli ei tarvitse koko vuotta palvella.

Eikö se sivari ole 13 kuukautta vai onko se muuttunut?

Ensiviikolla otan rennosti sillä lähden keskiviikkoiltana lomille ja palaan vasta sunnuntai-iltana. Mutta ei jumala kyllä se sitten hajottaa kun loman jälkeen mennään heti leirille ja mahdolliseen ginekseen. Ja sitten taas seuraavalla viikolla leirille ja sitä rataa... :rollaus:
J-kausi alkaa teillä ja joka viikkoset leirit. Paitsi prikaatin yhtymäharjotuksen ja loppusodan välissä on leiritön viikko vai olikohan peräti 2 viikkoa. Mutta kunhan loppusota on ohi, niin loppuaika on täysin löpiä, mitä nyt käytte ampumassa viimiset ATT:t. Kannattaa muuten säästää paljon lomia joulun ja uudenvuoden väliin. Itse olin viime joulun ja uuden vuoden aikana 13 päivän lomilla (ei muuten hajottanut palaaminen siltä lomalta, kun oli vaan 4 päivää palvelusta jäljellä ;) ).
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.10.2007 14:44
Crysiksen demoa. XP:ssä pelasin, kun Vistassa kuulemma kyykyttää koneen aika tehokkaasti. Graffat luonnollisesti niin korkeat kuin XP:ssä saa (lukuunottamatta resoa ja muutamia asetuksia) ja pyöri asiallisesti. Pelin fysiikat on erittäin hyvin tehty ja nanopuku mahdollistaa joko näyttävien tai salakavalien temppujen teon ja ennenkaikkea hauskojen. Näkymättömänä hiippailet vihun viereen, vaihdat puvun lisämään voimaa, lyöt vihua nyrkillä ja lopuksi katso monen metrin ilmalento. Nopeutta lisäämällä pääsee nopeasti vihollisten selustaan. Tällöin tosin puku ei kestä yhtä kovaa kuritusta ja kuolet nopeammin jos jäät tuleen makaamaan. Näkymättömyys kestää vain jonkin aikaa kerrallaan ja puku palautuu normaalitilaan (vahvistettu panssari), joten koko aikaa pelissä ei voi näkymöttämänä hiippailla, parempi niin. Myös lyönti tai ampuminen poistaa näkymättömyyden. Puku myös parantaa pelaajaa, joten taktikoimalla ja suojaa hakemalla pystyy nopeasti parantumaan pitkissäkin taistoissa. Vihollisten joukkoon ei tosin kannata suinpäin syöksyä, ei se puvun vahvistettu panssarikaan kaikkea kestä. Mutta kaikenkaikkiaan nanopuku mahdollistaa aikamoisen leikittelyn vihuilla ainakin siihen asti kunnes ufoja alkaa tulla vastaan. Myös aseeseen liitettävät lisävarusteet on hyvin toteutettu. Kaiken kaikkiaan demon perusteella hauska peli ja teknisesti tyrmäävä, ei toki mikään suoranainen genreuudistaja, mutta kunhan oppii nanopuvun salat, on peli todella hauskaa.
160  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 25.10.2007 01:35
24:n 7. kauden traileri näyttää olevan jaossa ainakin vertaisverkoissa. Sen perusteella yksi kauden pahiksista on
Spoileri (osoita katsoaksesi)
mutta sarjassa on twistejä luvassa, joten tämä yllättävä veto saatta olla temppu joka ei ehkä olekaan sitä miltä näyttää. Kaljuksikin on Tony päänsä leikkauttanut. Tosin hieman odotinkin jotain tämmöstä. Näytti muutenkin aika hyvältä.
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.10.2007 23:52
Jade Empiren PC-versiota ja Hellgate: Londonin demoa on tässä tullut pelailtua.
162  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 21.10.2007 23:14
LOISTAVAA!
Uskomaton suoritus Kimiltä, teki miltei mahdottomasta mahdollisen ja nappasi kauan himoitun mestaruuden todella jännän kisan päätteeksi. 8)
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.10.2007 22:12
Pystyykö jokainen katsomaan tuota listaa vai pääsevätkö vain nettisivujen ylläpitäjät?
Ainakin Muropaketista tuon listan löytää ihan julkisena. En tiiä onko muualla julkastu, mutta yritetään välttää turhaa levittämistä.
Noi passut tosin on napattu vain muutamilta nettisivuilta (kuten rakkausrunot.fistä), joten Tuulistin työpassut luulisi olevan turvassa. ;P
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.10.2007 19:39
Viesti ei kyllä liity peleihin millään tavalla, mutta tämä oli ainoa mielenkiintoiset asiat topic minkä löysin tähän hätään, eikä ollut innostusta tehdä uutta vapaaseen sanaan/rauta osastoon.. Mutta asiaan...

Lainaus
Tietoturva nyt!

13.10.2007
Suomalaisia verkkopalveluiden käyttäjätunnuksia sisältävä tiedosto verkossa

CERT-FI on saanut ilmoituksen verkossa jaossa olevasta tiedostosta, joka näyttää sisältävän kymmeniä tuhansia suomalaisten verkkopalvelujen, lähinnä keskustelufoorumien tai yhteisöpalvelujen käyttäjätunnuksia sekä käyttäjätunnusten md5 / sha1 -salasanatiivisteitä. Tiedostossa näyttäisi olevan myös joitakin satoja selväkielisiä salasanoja.

CERT-FI selvittää parasta aikaa, mihin palveluihin tunnukset mahdollisesti liittyvät. CERT-FI on myös yhteydessä verkkopalveluntarjoajiin, teleyrityksiin ja poliisiviranomaisiin.

Jos on syytä epäillä oman verkkopalvelusalasanan joutuneen vääriin käsiin, salasana on syytä vaihtaa välittömästi. Jos käyttää samaa salasanaa useissa eri verkkopalveluissa (mikä ei ole missään tapauksessa suositeltavaa) kaikkien samaa salasanaa käyttäneiden palvelujen salasanat on vaihdettava.

EDIT: lähde: http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2007/10/P_5.html
Tarkistin ja helpotuksekseni huomasin, että omia salasanoja ei listalta löytynyt. Yllätys oli suuri kun huomasin, että Pelit-lehden Nnirvin salasana löytyi listalta.
Tekijät oli vissiin 2 ruotsalaista hakkeria, jotka uhkaavat julkaista tulevaisuudessa toisenkin listan, joten turvassa emme ole vaikka omia passuja ei tältä listalta löytyisikään. >:(
165  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 13.10.2007 02:25
Kyllä hoitohenkilökunta palkankorotuksen ansaitsee, alahan on tärkeä, mutta tuo 24% on aivan jäätävä vaatimus eikä taida millään onnistua ensi vuodeksi lasketun budjetin rajoissa. Tokihan korotus voidaan toteuttaa useamman vuoden aikana, mutta harppaisee silloinkin ilmeisesti turhan suuren osan budjetista. Eittämättä budjetissa tosin syydetään rahaa jonnekin vähemmän tärkeille aloille ja orgaanisaatioille ja sieltä voisi tietysti siirtää hoitohenkilökunnalle jonkin verran rahaa, mutta sehän vähentäisi poliitikkojen ja virkamiesten omia tuloja mikä ei käy päinsä. Kansa otti taas poliitikkojen vaalilupaukset turhan tosissaan ja tässä on tulos, lakkoiluja ja irtisanoutumisia ei ilmeisesti voida välttää. Kummankin osapuolen pitäisi tulla vastaan mikä ei näytä heiltä onnistuvan, joten sitten mennään vaikeimman kautta. Ratkaisu löytyy väkisinkin, mutta se voi viedä aikaa ja eittämättä joksikin aikaa huonontaa entisestään arvauskeskuksen jo nyt keskinkertaista laatutasoa. Se on ainakin varma, että ensi vaaleissa (2011) hoitohenkilökunta äänestää joukolla demareita ja demarien pettäessä lupauksiaan siirtyvät osin takaisin Kokoomuksen leiriin 2015 vaaleissa. Puolueet pettävät aina lupauksiaan ja osa ärsyyntyneistä äänestäjistä siirtyy vastapuolueen leiriin tämän luvatessa kuuta taivaalta vaalien alla. Demokratian loppumaton noidankehä. Demarithan eivät tehneet asialle mitään omalla hallituskaudellaan, mutta vasta Kokoomuksen mahdottomat lupailut kärjistivät asian tähän pisteesen. Pistää tosin miettimään, että jos SDP olisi hallituksessa, niin olisiko tätä tapahtunut ja onko Tehyn toiminta pelkkää vasemmistoäänestäjien ideologista vinkurointia porvarihallituksen edessä. Vai oliko hoitohenkilökunta todellakin niin naiivi, että söi täysin Kokoomuksen lupaukset ja kun lapselle nyt annettiin suklaalevyn sijasta tikkari, niin alkoi huuto ja mekkala. Veikkaan, että taustalla on kumpaakin, pettyneet äänestäjät sekä henkeen ja vereen vasemmistolaiset jotka pääsevät tässä siivellä moittimaan hallitusta.
166  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.10.2007 23:57
Latasinpa tossa Call of Duty 4:sen demon, en tosin vielä ole ehtinyt testata peliä, mutta illan aikana olis tarkoitus näin tehdä. Latauksessa on tällä hetkellä mulle yks vuoden odotetuimpia pelejä eli Unreal Tournament 3:sen tuliterä demo. Illalla ja yöllä siis räiskitään (kun tänään ei jaksa baariin lähteä).

Onkos tuo COD4 demo MP vai SP?
SP. Viihdyttävää menoa ja kyllä sen heti CoD:ksi tunnistaa vaikka nykyajassa ollaan, niin pelimekaniikka toimii samalla lailla kuin aiemminkin. Vihollisia käy kimppuun monesti useampi kerrallaan, mutta onneksi putoavat kudista tai parista, ettei tartte puolta lippaallista tyhjentää yhteen vihuun.
UT3 on sitä samaa UT:ta eli viihdyttävää hyvin tehtyä sinkohippaa. Pelimekaniikkaan ei ole siinäkään tullut suurempia muutoksia. Grafiikka on toki erittäin hienoa kuten odottaa saattoi, mutta ei mitään leuat loksauttavaa eikä samaten itse pelikään ole mikään genren mullistaja. Peli vaikka näytti hyvältä, niin myös pyöri todella hyvin. Optimoinnista propseja Epicin suuntaan vaikka demossa taitaa ollakin joku fps-lukko, joten suuriin framerateihin ei päässyt (63 taitaa olla lukon takia maksimi).
Ei kumpikaan ole mikään messiaspeli, enempi sitä samaa mutta tarpeeksi viihdyttävää ja hyvin tehtyä, että hankintaan menee. Vaikka toki CoDin siirtäminen nykyaikaan on plussaa, niin muuten peli on kyllä ehtaa CoD:ia, joten joillekin saattaa tylsyys kumminkin iskeä, mutta ei ainakaan vielä demossa ollut tälläistä havaittavissa.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.10.2007 18:25
Latasinpa tossa Call of Duty 4:sen demon, en tosin vielä ole ehtinyt testata peliä, mutta illan aikana olis tarkoitus näin tehdä. Latauksessa on tällä hetkellä mulle yks vuoden odotetuimpia pelejä eli Unreal Tournament 3:sen tuliterä demo. Illalla ja yöllä siis räiskitään (kun tänään ei jaksa baariin lähteä).
168  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 11.10.2007 14:52
Itseeni kolahtaa parhaiten 90-luvun alun Pearl Jam ja asennetta omaava Sepultura. Ja tällä jälkimmäisellä tarkoitan Max Cavaleran aikaa bändissä, tosin tähän aikaan ei lasketa sitä nu-metal Roots-levyä mukaan.
Morbid Visions - Chaos A.D levyt ovat kyllä thrash metallin klassikoita (vaikka kovin thrash levy ikinä onkin Exoduksen Bonded by Blood) vaikka MV:llä olikin deathmetalmaisuuksia mukana ja Chaos A.D:lla olikin sitten jo vähän myöhempien Sepu-levyjen groovea. Jos Maxin ja Igorin toimet kiinnostaa mutta Soulfly ei välttämättä nappaa, niin kannattaa odottaa Cavalera Conspiracyn tulevaa debyyttiä, mennään vissiin aika vahvasti vanhan Sepulturan hengessä. Mukana yhtyeessä myös Soulflyn Marc Rizzo ja Gojiran Joe Dublantier.
Tulee eittämättä Cavalera Conspiracyn levy potkimaan tulevaa Sepulturaa perseelle vaikka Dante XXI olikin jonkin sortin ryhdin nostatus (ei välttämättä kanna inspiraatio seuraavalle levylle ja Derrick Green ei vaan ole kovin hyvä vokalisti). Cavaleran veljesten debyytti on näillä näkymin kaupoissa helmikuussa 2008.
Thrash til' death.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? : 11.10.2007 14:39
Nuorempana hommasin silloin tällöin, mutta nykyään yritän jos vain mahdollista hommata alkuperäisen vaikka kiertotietä. En toki niin puristi ole, että vaihtaisin nyt nuo joskus ostetut alkuperäisiin. Pysyköön ne vaikka muistona nuoremman iän löyhemmistä kriteereistä kansien suhteen. ;)
170  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 07.10.2007 15:35
kausi 03: Mäciltä hyvä auto, Kimi taisteli mestaruudesta viimeiseen kisaan saakka ja hävisi Schumille vain muutamalla pisteellä.
kausi 04: Mäcin auto täysi susi.
kausi 05: Mäcin auto kauden selkeästi nopein, mutta Renaultia epäluotettavampi. Siksi Alonso vei mestaruuden.
kausi 06: Mäcci oli taas susi, ei asiaa Ferrarin ja Renaultin vauhtiin.
kausi 07: Kauden paras auto. Ei väliä vaikka kynttilän valossa pikkutunneilla Ferrarin piirrustuksista ammennettiin, silti se on paras auto.
kausi 08: Auto on taas susi?
Kausi 09: Hamilton voittaa kaikki GP:t kauden parhaalla autolla.

Niinpä.
Kieltämättä Mäkin luotettavuus tällä kaudella yllätti minut aika täydellisesti, taitaakin olla se neljä vuotta, kun viimeksi luotettavuus oli lähelläkään tämän kauden tasoa.
Ja tuo yhteenveto antaa kyllä odottaa ensi kaudesta katastrofaalista McLarenilta.
Jos Räikkönen vielä olis Larenilla, niin autoon eittämättä iskisi teknistä vikaa teknisen vian perään ensi kaudella, mutta epäilen, että Ecclestonen ja McLarenin kultapojun Hamiltonin tapauksessa näin ei käy vaan auto on ensi kaudellakin nopea ja luotettava. Toki toivon, että näin ei olisi, mutta...
Itse tämän päivän GP:n aikana tuli kyllä lievästi juhlittua Hamiltonin keskeytettyä ja Räikkösen voitettua. Brasilian GP:stä tulee jännittävä titaanien taisto. Hamiltonilla on edelleen niskalenkki kilpailijoihinsa nähden, mutta se on ohentunut huomattavasti ja on täten rikottavissa. On tosin hyvin mahdollista, että Hamilton on Interlagosin radalla todella vahva ja ajaa mestariksi. Jos ei Hamilton niin sitten Alonso saattaa tehdä hattutempun. Räikkösen ja Ferrarin olisi onnistuttava todella hyvin ja Larenin epäonnistuttava täysin, jotta mestaruus Suomeen saataisiin. Mahdollisuudet ovat olemassa, mutta pienet ja onni ei ole liiemmin Räikköstä suosinut. Toivokaamme siis Ferrarille jackpottia ja Larenin kuskeille epäonnistumista.
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä tarvitaan lähes täydelliseen peliin? : 05.10.2007 18:07
Täydellistä peliä ei ole eikä tule, joten ei kympin arvosanaa tarvitse säilyttää täydellisiä pelejä varten vaan niitä lähes täydellisiä, genrensä kirkkaan kärjen pelejä varten joita silloin tällöin ilmestyy. Ihmisten mautkin vaikuttavat tässä asiassa, jonkun mielestä kympin roolipeli on moninverroin parempi kuin kympin räiskintä. Voiko kympin tasoloikkaa edes kunnolla verrata kympin räiskintään, saatikka kympin ropea kympin saaneeseen autopeliin? Omasta mielestä joku kympin ratsastuspeli (jos semmoinen jokus tulee) on täyttä shaibaa kun taas ensimmäinen Perfect Dark on loistava. Ihmisten käsitykset täydellisestä ovat suhteellisen erilaisia ja entäs pelit joiden grafiikkaa kehuttiin julkaisussa maasta taivaisiin, mutta kolmen vuoden päästä peli näyttää auttamatta vanhentuneelta, onko peli nyt huonompi? Ehkäpä. Toki massasta poikkeava ajattoman oloinen grafiikka nostaa pisteitä. Omasta mielestäni lähes täydellinen peli genrestä riippumatta vaatii seuraavia asioita, moitteeton tekninen toteutus, huippuunsa hiotut kontrollit, sopivasti haastetta, uudelleenpeluuarvoa (määrä riippuu toki hieman genrestä) ja pelaajan tehokkaan koukuttamisen ruudun ääreen. Mutta sitten tulevat genrekohtaiset vaatimukset. Räiskintä ei tarvitse elämää suurempaa juonta tai hahmoja ollakseen lähes täydellinen (roolipeli taas tarvitsee), mutta sen pitää olla ylä mainittujen lisäksi viihdyttävä, hieman machokin, erota edukseen massasta jonkin ominaisuuden tai asian vuoksi. Uusista peleistä Bioshock on miltei tälläinen (ei aivan yllä lähes täydellisen statukseen), kun taas Stranglehold ei ole edes lähellä. Autopeli ei tarvitse juonta ollakseen todella laadukas, mutta moitteettoman teknisen totetuksen, hiotut kontrollit, kiinnostavat radat, haastetta, viihtyvyyttä pelin ääressä ja uudelleenpeluuarvoa se tarvitsee. Lähes täydellinen roolipeli taas ei saa olla putkijuoksu, lyhyt, huonon tarinan ja mitäänsanomattomat henkilöt omaava. Kaikkien genrejen lähes täydelliset pelit pitää olla tehty kaikin puolin esimerkillisesti ja pelintekijöiden tunnetta pitäisi tarttua peliin eikä tehdä peliä puolivillaisesti rahankiilto silmissä. Yleensä peit jotka määrittävät genren vuosiksi eteenpäin ovat niitä lähes täydellisiä. Genrejen yhdistely voi tuottaa aikamoisia kultakimpaleita tai sitten täyttä jargonia.
Lähes täydelliseen peliin vaaditaan sekä samoja, että eri asioita genrestä riippuen, mutta jokainen niistä on tehty tunteella ja esimerkillisesti kaikki aspektit huippuunsa hiottuna genreään eteenpäin vieden.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.09.2007 18:02
Hyvän nimen on tämä pelitalo valinnut. Panoraama pelikuvia tekevät.
Panogames
:lol:
173  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 24.09.2007 22:20
Onnea zoukalle valitsemallaan tiellä, ei varmasti ollut helppo päätös. Itselläkin intissä ollessa kävi muutamien hektisimpien hetkien aikaan mielessä sivariin vaihto, mutta en sitten vaihtanut. P-kausi oli perseestä, mutta sitten alko helpottaa ja siihen menoon alko tottua. Toki j-kauden useat metsäleirit (mm. yhtymäharjotus ja loppusota) vitutti, mutta leirejäkin oli siihen mennessä oppinut kestämään paremmin kun mitä vertaa p-kauden leireihin. Tottahan sitä poispääsyä odotti kuin kuuta nousevaa josta päästäänkiin aiheeseen tj-0. ;D Tuona päivänä on ainakin 4 hetkeä joilloin fiilis on katossa. Ensinnäkin herääminen ja tajuaminen, että inttiaamuja ei enää ole, seuraavana sitten kun saa heittää inttivaatteet vauhtisäkkiin ja siviilit päälle, kolmantena sotilaspassin saanti ja tajuaminen, että tästä ne viimiset minuutit täällä alkaa. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä portista ulos ajaminen/käveleminen ja tajuaminen, että tänne ei tartte palata. Se on fiilis aika saatanan korkealla tuolla hetkellä.
Mutta sitä ennen, aamuja pojat. ;)
PS. Missäs zoukka palvelit?
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 05.09.2007 20:53
Minkäslaisella PC-kokoonpanolla porukka pelaa Bioshockia? Ihan sen vuoksi kyselen kun pitää päivittää hiukan konetta ja päivitän sen verran että Bioshock pyörii :)
Core 2 Duo E6600 vakikokellot
GeForce 8800GTS 640 Mt
2 Gb
Pyörii hyvin korkeillakin asetuksilla.
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? : 03.09.2007 16:51
Samaa "syndroomaa" on havaittavissa täälläkin. En nykyään pelaa läheskään joka päivä, mutta eri boordeilla tulee käytyä päivittäin. Muistan vielä hyvin silloin kun pelaaminen oli harrastuksena uusi, niin tuli oltua innoissaan jo pelkän pelaamisen vuoksi ja tuli tunteja ja nojatuolia kulutettua muutamien vähän mitäänsanomattomienkin pelian kanssa. Iän myötä laatuvaatimukset nousivat ja nykyään riippuu täysin pelistä itsestään innostuuko pelaamaan vai ei. Viime syksynä intin takia pelaaminen jäi vähiin (otin keväällä vahingon takaisin ja kulutin 85 tuntia pelkästään FF XII:n parissa), mutta jos ei inttiä lasketa niin on siltikin ollut useiden viikkojen taukoja pelaamisesta. Yleensä tosin silloin kun pelirintamalla on hiljasta eli kesäisin. Pari vuotta sitten kiinnostukseni pelaamista kohtaan koki kovan inflaation enkä juuri pelannut edes syksyllä, hetkellinen nousukausi osui viime vuoden keväälle Dragon Quest VIII:n julkaisun jälkeen. ;) Nopeasti osin intin takia lama alkoi uudestaan, mutta tänä vuonna olen havainnut laman loppuneen ja kiinnostus on noussut jos nyt ei ihan kohisten, niin hyvää vauhtia joka tapauksessa. Tässä iässä elämään tulee toki kaikenlaista muutakin viemään aikaa pelaamiselta, mutta hyvin organisoituna vapaa-ajalle jää sopivasti aikaa pelaamiseen ja näenkin itseni kuluttamassa aikaa ja nojatuolia useiden tuntien ajan syksyn suurnimikkeiden parissa. Enemmänkin voisi pelata velvollisuuksien kärsimättä, mutta kiinnostuksen kohteita on muitakin, joten pelaaminen pysyköön toistaiseksi nykyisessä määrässään. Pelaamisen määrä toki vaihtelee viikon pelitarjonnan mukaan, hiljaisella viikolla saatan pelata kahtena päivänä vain noin tunnin ja vilkkaammalla viikolla 2 tuntia joka päivä. Joskus tulevaisuudessa iskee varmasti seuraava lama ja boordeilla roikkuminen saa tukevan niskalenkin, mutta tällä hetkellä ero on boordien hyväksi niukahko fift... forty-sixty.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.09.2007 15:09
Näyttää saaneen tuo Free Record Shopit EB Gamesiksi-projekti lisää tuulta alleen. Turun Hansaan suht paraatipaikalle on nyt hyvää vauhtia tulossa uusi peliliike eli mitä ilmeisimmin juuri tuo EB Games. Mahtaakohan löytyä hyviä avajaistarjouksia?
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 24.08.2007 22:35
Pelin teemaan pomot sopivat ainakin tuon hi-tech/konemaisen olemuksensa puolesta ja varmasti ovat haastavia vastustajia, mutta homma tuntuu menevän liikaakin tuonne friikkeyden puolelle. Mutta mahdollinen pohjustus auttaa paljon. Nimetkin jättivät hieman pöhkön vaikutelman, IMO Sniper Wolf kuulostaa paljon paremmalta kuin Crying Wolf, kyseessä tosin olemukseltaan täysin erilaiset vastustajat. Kummassakin Mantiksessa on taas selkeästi samankaltaisuutta muutenkin kuin nimiensä puolesta.
Kenties pelissä on joku uuden sukupolven cyber ninjakin. ;)
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.08.2007 22:23
Bioshockin metallikotelosa myöskin. Ensivaikutelmat todella hyvät (noin pari tuntia olen pelannut tähän mennessä). Monipuolisemmat mietteet Bioshock topikkiin hieman myöhemmin.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 24.08.2007 13:13
Oman kokemuksen mukaan noi julkaisijan antamat minimit on joskus hiukan tulkinnan varaisia....Mutta, eiköhän se ainakin jotenkin pyöri...kunhan saan sen lisärammin (tulossa viikon päästä) kun on nyt 512MB. 9800Pro sen sijaan voi hiukan yskiä...pitäis varmaan keksiä jostain uus halpa AGP-näyttis...
Ei itse asiassa edes käynnisty 9800Prolla, kun vaati shader model 3.0 tukevan näyttiksen.

Kohta ostamaan Bioshockia, aktivointijupakassakin näkyy valoa tunnelin päässä uusimpien tietojen mukaan. 8)
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 24.08.2007 01:10
Aika laimeilta vaikuttavat nämä bossit. Nimien toiset osat ovatkin sitten suoraan ykkösestä, Mantis, Raven ja Wolf, mutta muuten ollaan kaukana ykkösen pomoista. :|
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines