Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 02.03.2010 14:53
Ei pitäis olla, kun suurinosa kumminkin painaa 40v putkeen jotain duunia/duuneja. Itse ainakin aion ainakin tähdätä työhön josta pidän ja tehdä sen eteen duunia.  :)
Onhan se tavoittelemisen arvoista, mutta yli puolet työssäkäyvistä tuskin pitää työtään minään unelma-ammattinaan. Vaikka koulutus oliskin unelma-alaltaan, niin sekään ei vielä takaa työpaikkaa siltä alalta. Jos työhaastatteluissa on vain yksikin parempi tai sopivampi hakija, niin sitä jää nuolemaan näppejään. Näinä aikoina jonkun alan maisterikin voi joutua vaikka kaupan kassalle tai muuhun ns. paskatyöhön. Rahan vuoksi monet sinne töihin menee ja (kahvi)tauot, työpäivän loppumiset, viikonloput ja lomat on niitä kohokohtia. Kukaan ei tavoittele moista vaan niihin ajaudutaan, syystä tai toisesta. Itseään voi syyttää, mutta aina se ei ole (ainakaan täysin) itsestä kiinni.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 01.01.2010 16:13
Uutta vuotta tuli juhlittua juomalla maltillisesti muttei niin kohtuudella etteikö krapula hieman olisi puolen päivän aikaan herätessä päässä jyskyttänyt. En ole näemmä ainoa joka on poordilta kadonnut ja tainnut muutenkin paikka hiljetä. Viime vuosi oli pelirintamalla vähän mitäänsanomaton vaikka muutama hyvä peli ilmestyikin. Ehkä tuo oli osasyy miksi itse hävisin paikalta elokuun lopussa. Tämä vuosi vaikuttaa jokseenkin paremmalta ja alkuvuosikin tulee olemaan keskimääräistä vilkkaampi pelirintamalla. Jospa sitä tämän myötä tulisi taas aktivoiduttua täälläkin. Luultavammin kumminkin katoan taas tai postaamisen sijaan pelkästään luen.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.08.2009 18:05
Nyt on GameStopin vaihtotarjouksella seuraavat hommattu:
Batman: Arkham Asylum
Bayonetta
Brutal Legend

Hommaan vielä:
Dragon Age: Origins
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2 peliä 20€)


Varmaankin Brutal Legendia heti julkasusta pelaan, muut heitän ekana veljelle mitä luultavimmin. Nyt oon kyllä aikalailla yksinpeleihin paneutunu, kohta niitä ei oo niin paljoa kesken, vaikkakin Mass Effectin uudet achit houkuttelee >1000gs haavittelua siitä ;)
Saitko muuten jo tuon Batmanin vai meneekö torstaille?
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 11.08.2009 16:12
Batman: Arkham Asylumin demon pelasin läpi ja kyllä vakuutti. Ei pelkkää lähitaistelusta toiseen etenemistä vaan tuon hiippailun, Batmanin laitteiden ja etsiväntaitojen yhdistäminen toimivaan lähitaisteluun luo laadukkaan pelikokemuksen. Grafiikka on varsin hyvää kuten Unreal Engnelta voi odottaakin ja ääninäyttely on kuosissa etenkin Jokerin osalta. Katonrajan gargoilien päällä voi viettää enemmänkin aikaa vaanien vihollisia ja pohtien taktiikkaa. Lupaavalta vaikuttaa siis.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 00:40
Hieman häiritsee tuo, että nyt kun EA huolehtii Biowaren pelien mainonnasta, niin jokaiseen traileriin tungetaan jotain Marilyn Mansonia tms. lisenssimusiikkia. Hieno varta vasten peliä varten sävelletty orkesterimusiikki >>>>>> MM & kumppanit.
Ei nuo trailerien musiikit niin tärkeitä ole kunhan peleissä itsessään kuullaan niihin sopivaa musiikkia eikä lisenssipaskaa. Voipi olla ettei pelien musiikit edes ole vielä aivan valmiit joten käyttävät sitten noita lisenssibiisejä. Tosin kaupallisuus ja iskevyyskin vaikuttaa, sitä ei parane kieltää.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2009 : 18.03.2009 22:28
Itse en täysin lämpene tälle uudelle uudistukselle. Pahimmassa tapauksessa voiton vie kuski joka voittaa neljästi, mutta muuten keskeyttää tai ajaa pisteiden ulkopuolella ja kakkoseksi jää henkilö kolmella voitolla ja kymmenellä 2. tai 3. sijalla. voiton toki pitää toki merkitä enemmän kuin aiempina kausina, mutta ei näin paljon. Ei sekään toki mairittelevaa ole jos mestaruuden vie kuski joka ei voita kertakaan, mutta kyllä sen suoritusten tasaisuudenkin pitäisi jotain merkata.

On toki mahdollista, että tästä tulee onnistunut uudistus joka tekee kisoista jännitysnäytelmiä, mutta todennäköisemmin tätä muutetaan taas vuoden parin sisään kun homma ei täysin toimikaan. Ecclestonea tämän mahdollinen epäonnistuminen tulee vituttamaan, mutta pakon edessä on Bernienkin taivuttava vaikka Ecclestonen tuntien se ei tapahdu helposti. Varmistelu on tietty saatava vähenemään, mutta tallimestaruuden tavoittelu ja varmistelu kulkevat enempi käsikädessä ja ovat ristiriidassa tämän kaikki tai ei mitään-tyylin kanssa. Myös nämä uudet katuradat joissa ohittaminen on vaikeaa aiheuttavat haasteita ja aika-ajo sekä varikkokäynnit nousevat arvoon arvaamattomaan.

Vaikuttaa vahvasti uudistukselta jota ei ole mietitty aivan loppuun asti ja muutaman askeleen otto taaksepäin on melko varmasti edessä. Tai sitten tapahtuu se jota en pidä todennäköisenä ja tämä raju sekä etukäteen huonolta vaikuttava uudistus osoittautuukin hyväksi. En vain oikein jaksa uskoa siihen. Kai se on ensin mentävä ääripäihin jotta se keskitien ratkaisu voi löytyä.
7  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 16.03.2009 18:18
Voi helvettiläinen. :lol:
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 16.03.2009 18:11
Kyllähän tuo MacGyver-elokuva on mielenkiintoinen projekti, mutta jos pääosaa esittää joku muu kuin RDA laskee mielenkiinto huomattavasti eikä elokuva todennäköisesti menesty lippuluukuilla. Tai saattaahan se olla, että aika on ajanut täysin ohi Gyveristä eikä edes RDA pysty elokuvaa pelastamaan. Toivottavasti kumminkin nähtäisiin onnistunut siirto valkokankaalle ja elokuva joka kunnioittaa TV-sarjaa jämähtäjättä 80-luvulle. Suurin kysymysmerkki onkin RDA ja tämän mielenkiinto elokuvaa kohtaan tai sen puute. Myös miekkosen kunto ja ikä mietityttävät. Edes kuntoilemalla tuskin pystyy kummoisiin stuntteihin, mutta sitä varten onkin stunttimiehet. Ehkä joku nuorempi ja malttamattomampi sidekick olisi tarpeen tuomaan elokuvaan lisää vauhdikkuutta ja luonnollisesti oppimaan Angukselta maltillisempaa suhtautumista asioihin.

Muista vanhoista parroista ainakin Jack Dalton voisi leffassa esiintyä sillä onhan hahmon näyttelijä näytellyt viime vuosinakin aktiivisesti. Toinen henkilö voisi olla Murdock ellei tässä sitten lähdetä tekemään täysin modernia versiointia jossa vanhat parrat heitetään mäkeen. Siinä tapauksessa projekti epäonnistuu ainakin sarjan suurten fanien silmissä. Riippuu toki miten nuoremmat jampat suhtautuvat MacGyveriin ja onko heille vanhojen partojen mukanaolo tärkeää. Toki elokuva voidaan silti pilata vaikka vanhat parrat mukana olisivatkin tai se voi onnistua ilman heitä. Jälkimmäiseen vaihtoehtoon en tosin oikein usko.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 11.03.2009 20:46
Saa toki kertoa jos sattuu törmäämään peliin jossain kaupassa jo ennen perjantaita. ;)

On muuten Youtube jo melko täynnä pelaajien uppaamia peli- ja välivideoita tästä. En luonnollisesti katsonut vielä moisia, mutta jo haulla pisti silmään videot joiden nimestä päätellen ne koostuivat pelin eri chapterien eri kohdista ja useampi ellei kaikki pomotaistelut ovat nekin jo tuubissa. Erään videon nimi salakavalasti jo spoilasi sen, että
Spoileri (osoita katsoaksesi)
on jollain tapaa pelissä mukana.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 21.02.2009 01:52
Tjaah, tuon trailerin jälkeen voikin arvata kaapuhahmon henkilöllisyyden.
Jospa Capcom yllättää ja se ei olekaan
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Eikös se voisi olla myös
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Periaatteessa kyllä, mutta se tuskin vaikuttaisi Chrisiin aivan samalla lailla. No ens kuussa sen näemme.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 20.02.2009 16:22
Tjaah, tuon trailerin jälkeen voikin arvata kaapuhahmon henkilöllisyyden.
Jospa Capcom yllättää ja se ei olekaan
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Mutta joo, ei tuossa juuri muita mahdollisuuksia ole. Mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa juoni.

PS. Kukas se muutamissa kuvissa nähty pyörätuolissa istuva vanha ukko on? Joku Spencer tai Ashford?
12  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 06.02.2009 18:04
Conan O´Brienin viimeinen jakso 25.02. Siis subilla. Jakso nauhoitetaan 20.02. Tämän jälkeen subilla alkaa jonkinlainen uusinta kierros.

En tiedä onko vanha juttu (mutta minä en ainakaan muista että olisin aikaisemmin tätä kuullut), mutta tuosta samaisesta linkistä näkee että The Tonight Show with Conan O´Brien tulee näkymään subilla. Lähetykset alkavat kesäkuussa. Hyvä juttu. Tiedä sitten kuinka paljon Conan hillitsee juttuja kun lähetys jenkeissä tulee ulos prime time -aikaan eikä yöllä.
Eikös tuo tule vain tunnin tai 2 aikaisemmin kuin Late Night. Tai sitten Late Night with Jimmy Fallonkin siirtyy vähän aikaisempaan kohtaan. Muistelisin Conanin näyttäneen jonkun taulukon jossa uusi Late Night alkaisi Conanin Tonight Shown jälkeen eli vissiin 23.30 (Conanin show tulee sitten vissiin 22.30). Tai sitten muistan väärin. Joka tapauksessa Conan siirtyy nyt aikaisempaan ajankohtaan joka tarkoittaa aiempaa hieman siistimpää komiikkaa. En oikeastaan haluaisikaan Tonight Shown olevan täysin Late Nightin kopio. Eikä Conanin kannata ruveta liikaa imitoimaan Jay Lenoakaan vaan kannattaa luoda jotain uutta ja yhdistellä Conanmaisuuksia joihinkin tuttuihin Tonight Showmaisuuksiin.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 04.02.2009 18:11
Metacritic listaa jo OXBM:n arvostelun pelistä ja nämä ekat arvostelut ovat yleensä vähän hypen makuisia hehkutuksia, niin vaikka 90 on oikein hyvä pistemäärä, niin peli olisi saattanut saada pisteitä enemmänkin. Onko peli siis vähän kehnohko ja hypen kanssakin saa "vain" 90 vai olisiko tässä käsillä nyt melko totuudenmukainen arvio. Riippuu kaiketi myös suhtautumisesta tähän uuteen toiminnallisempaan ja vähemmän pelottavaan Ressaan sen vanhan klaustrofobisemman ja pelottavamman eloonjäämiskauhupelin sijaan. Jos pitää myös tästä uudesta suunnasta, niin nauttinee pelistä. Jos taas ei, niin pisteistä voi huoletta miinustella useamman kappaleen.

Itse pidän kyllä nelosesta ja koska tämä on paljolti samasta puusta veistetty, niin itseäni askarruttaa, että onko tämä vain nelosen paskempi veli vai onko taso pysynyt jotakuinkin samana. Demon perusteella kallistuu hieman tuon ekan vaihtoehdon puolelle, ei tosin mitenkään selvästi. Lopullinen tuomio luvassa vasta kokopeliä pelattuani.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 01.02.2009 17:54
Nyt on pari kertaa kokeiltu Resident Evil 5:n demoa ja pakko sanoa, että en syttynyt. Resident Evil 4 oli niin kova, että sen ylittäminen on kova temppu ja siihen ei taida RE5 yltää. RE5 muistuttaa kyllä hyvin paljon nelosta, mutta jo maisemiltaan, peli häviää kyllä täysin. Nuo zombiet, hullut kyläläiset, mitä onkaan, ovat liian samanlaisen oloisia kuin RE4:ssä. Vähän jo nähty. Toivottavasti Resident Evil 6 palaa jo perinteiseen zombiejuttuihin. Voisi olla ihan mielenkiintoista nykypäivän Resident Evil-peli yhdistettynä niihin vanhoihin zombiejuttuihin "normaalissa" kaupungissa.
Tuollainenhan saattaisi se huhuttu RE 2:sen remake olla. Vähän kaksipiippuinen juttu sitten olisko se hyvä vai huono juttu, mutta eipä remaken nyt yks yhteen pidä olla alkuperäisen kanssa, muuten sen teossa ei ole juuri järkeä. Voi olla, että jää huhuasteelle, mutta kyseisen huhunhan aloitti joku Capcomilainen joka kertoili, että projekti on mahdollinen kunhan nyt ensin tekevät vitosen valmiiksi.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 2009 - Uusi vuosi, huonot kujeet : 01.01.2009 16:04
Darraa vähän puskee, mutta fiilikset on ihan asialliset. Tuli siis juotua ja syötyä ihan hyvässä seurassa eilen. Mitään ilotullitteita en rupea tässä iässä enää paukuttelemaan, niistä sai teininä tarpeeksi, mutta nestemäisiä paukkuja meni kurkusta alas. Tämä vuosi tuonee mukanaan ainakin opiskelua, pelejä, kaikenlaista muuta viihdettä ja varmaan jotain muutakin.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 30.12.2008 01:29
Toukokuussahan Conan O'Brien alkaa isännöidä The Tonight Showta, mutta onks jo kerrottu millon loppuu miekkosen pesti Late Nightissa? Huhtikuussa vai jo aiemmin?
Quottaan itseäni ja Conanahan siis lopettaa Late Nightin vetäjänä 20.2.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 20.12.2008 16:23
Vaikka simppeliys on monesti hyvästä, niin ei sekään aina. Vitosen EU-kansi on rehellisesti sanottuna mitäänsanomaton ja nopeasti kyhätyn näköinen. Ei todellakaan samalla tavalla hieno kuin esim. 4:sen EU- ja japsikannet. USA-version kansi on vähän elävämmän näköinen vaan ei sekään mikään ässä ole (nuo hahmot eivät nyt varsinaisesti pilaa kantta kuten 4:ssa tekivät). Kummassakin tuo numero 5 on aika ruma ja hieman USA:n kannestakin paistaa nopeasti kyhäämisen fiilis. Nuo hahmoshotit kun on nähty jo aiemminkin. Toivottavasti peliä ei ole kyhätty samalla asenteella tai luvassa on pettymys. Mutta on parasta muistaa ettei huono kansi hyvää peliä pilaa tai hieno kansi huonoa peliä pelasta. Optimaalisin tilanne on toki se, että peli ja sen kansi kummatkin olisivat A-luokkaa.
18  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 19.12.2008 02:04
Huh... Kuulostikin sairaalta pilalta. Jo Robinin läsnäolo saisi voimaan pahoin.
Nolanhan on kertoillut että Robinia ei hänen Batman-leffoissaan tulla näkemään mikä on vain ainoastaan positiivinen juttu.
19  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 18.12.2008 22:13
Toukokuussahan Conan O'Brien alkaa isännöidä The Tonight Showta, mutta onks jo kerrottu millon loppuu miekkosen pesti Late Nightissa? Huhtikuussa vai jo aiemmin?
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) : 07.12.2008 14:51
Mikä oikeuttaa joulutopicissa tuplapostauksen?

Iltalehti.fi on aina oikeassa, siitä lähdetään. Niinpä kun siellä lukee, että joulu on suurella todennäköisyydellä valkea koko maassa, mieli piristyy vähän.

Tilastoihin nojaavana "tieto" ei kuitenkaan ole luotettava. Muistattehan: epäluotettava, epäluotettavampi, tilasto. 

Itsenäisyyspäivän jälkeen sään pitäisi kuitenkin oikeasti kylmetä, se ei siis ole iltalehden keksimää höpönlöpöä, sillä tuohon ennustukseen yhtyvät kaikki sammankonnuolijoita myöten.

Lunta muuallekin kuin poroalueille odotellessa tunnelmallinen kuva piristää varmasti mieliä:
Lupaavaa:


Tuo ennustehan meni täysin puihin. Ei satanut lunta ja pidemmät ennusteetkin lupailevat lämpötilojen pysyttelevän nollan ja +3 välillä yli kuun puolenvälin ja sateet tulevat enimmäkseen räntänä tai vetenä (ainakin etelässä). Itse pidän mustaa joulua etelään todennäköisempänä kuin valkoista. Viime joulut kun ovat olleet lauhoja ja pitkän ajan tilastot ovat hyvinkin epäluotettavia mitä tulee ennustamiseen kun säät ovat nykyään niin vaihteleviakin. Toisaalta viime vuosien tilastoihinkaan ei pitäisi sokeasti luottaa, niin annan nille kummiknin enemmän painoarvoa kuin 70-luvun joulujen tilastoille.

Veikkaan kyllä, että lunta on tänä jouluna suuremmassa osassa Suomea mitä parina vime jouluna eikä etelässäkään niin lauhaa ole, mutta maa on jokatapauksessa lumeton ja joulu on lauha jos verrataan pitkän ajan keskiarvoihin. Näin veikkaan vaikka musta joulu syö kieltämättä fiilistä ja valkoinen joulu olisi parempi, mutta taitaapi olla menneiden talvien lumia moiset.
21  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 07.12.2008 01:58
Muropaketissakin oikeen vittuillakseen masinoivat Episodi 1:sta ja 2:sta ja onnistuivat osin näemmä. Epsiodi 3:sen voiskin katsastaa, se kun parani heikon alun jälkeen mukavasti, mutta 2 on kyllä sellasta paskaa jota en katso uudestaan. Kuten mainittukin on esittämisjärjestys järjetön, mutta kaipa se johtuu tuosta äänestyksestä. Alkuperäinen trilogia löyty tuosta devuilta joten ne voi katsoa paremmalla kuvalla ja äänellä sekä ilman mainoksia.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mirror's Edge : 03.11.2008 16:00
Demo oli ihan asiallista menoa ja eiköhän tämäkin loppuvuoden aikana hankintaan mene. Yks kysymys tosin noista aikarajoista. Eli tuo Time Trial on siis oma peilitilansa ja yksinpelissä kentät voi mennä läpi myös ilman aikarajoja vai onko nuo aikarajat jotenkin isokin osa ME:n yksinpeliä? En ole koskaan peleissä olleista aikarajoista erityisemmin tykännyt, mutta jos Time Trial on bonuspelitila jonka avulla voi brassailla, niin ei sitten mitään, mutta jos yksinpelissä pitää edetä alle tiettyjen aikarajojen niin voi ruveta vähän hatuttamaan. Tulee liikaa suorittamisen makua moiseen.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Gears of War 2 : 01.11.2008 19:00
Gigantti tarjoilee Gears 2:ta hintaan 49 euroa.
Pitänee sukkuloida perjantaina Giganttiin. Mikäs sen mukavampaa kuin saada konsolipeli PC-pelin hinnalla. Pelattavaa on kyllä nyt todella paljon kun on Fallout 3, Dead Space ja Far Cry 2 vielä kesken, mutta sehän ei todellakaan haittaa. Eipähän käy aika pitkäksi.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Far Cry 2 : 26.10.2008 17:17
Huomattuaan pelaajan niin viholliset osuu ties minkä pusikon läpi mikä on hieman epärealistista, mutta mä olen aina välillä melko lähellekin onnistunut hiippailemaan ennen kuin huomasivat. Ihan selustaan en ole avoimella päässyt, mutta tulitaistelussa olen monesti ollut se aloittava osapuoli eikä mistään kaukaa ole tarvinnut ruveta räiskimään. Tosin välillä ne tuntuu huomaavan aika äkkiäkin pelaajan vaikka pusikossa hiippailis.
Joo raivostuttaa just tuo, että itse on kyykyssä heinikossa, piilossa vihollista jonka sen hetkistä sijaintia ei edes näe heinikon takaa. Noh, vihollinen onkin siunattu ylivertaisella lahjalla nimeltään Heinikkokatse.

Tällä hetkellä olen pelialueen itäreunalla, jossa on kulkua rajoittavia vuoria, mutta ne kulkuväylät eivät anna juuri mitään piilopaikkoja.  Eilen illalla etenin ilman tallennusta, lihakset jännittyneinä varmaan pari tuntia majasta toiseen, sniputtaen kaikki ketkä vain järkevässä ajassa havaitsin ja rynnäköiden yksinäiset talovahdit. Fuck, sitten joudun solaan jossa joku jätkä ajaa edestakaisin maasturillaan. Tottakai joudun paniikkiin heti kun kerran tunnissa kunnolla tapahtuu ja se tyyppi ajoi päälle! Siihen loppu sen illan sessiot.

En tiedä, ehkä mulla on täysin väärä taktiikka pelata tätä peliä. Ehkä miun pitäis vain khuulisti kävellä ja ampua kaikki ketkä tulee eteen, osua ykkösellä päähän. Tähän mennessä tämä peli on aiheuttanut ihan järjetöntä stressiä. Ahistaa lähtee turva-alueelta hoitamaan tehtäviä, kun joutuu joka sekunti ajattelemaan seuraavaa mutkaa, pinnistämään katsetta joka kulmaan ja kuuntelemaan missä rasahtaa. Sitä kun jatkuu muutaman tunnin on ihan hermoraunio. Mutta tehtävän onnistuessa euforia on kyllä mieletön.
Mulla ei koko ajan tule tyyppejä vastaan vaan ne tiepätkät ja viidakkoalueet on yleensä aika rauhallisia, mutta monesti kyllä on ajatus takaraivossa jostain porukasta joka yllättää ja alkaa tulittaa jostain pusikosta tai autosta ja se saa hieman varpailleen. Nuo vartiopaikat täyttyy aina mystisesti porukoista ja hieman se ärsyttää, että ne pitää aina tyhjentää uudestaan. Tosin kerran vartiopaikalla onnistuin hiippailemaan aivan yhden vartijan selustaan (kun se katteli muualle seisoskellessaan maahan laitetun konekiväärin takana) eikä se huomannut mua ja ammuin sen helposti. Toisella kertaa hiippailin viidakosta vartiomökkiin ja ammuin ikkunasta ne 2 vartijaa. Hieno tunne kun pääsi täysin yllättämään ne.

Yhdellä huvilalla sain muuten ammuskella yhtä parveketyyppiä pitkään ennen kuin se kaatui. Sinällään vähän huvittavaa, että heiluvat siellä t-paidoissaan ja kestävät vahinkoa kuin kevlartyypit konsanaan ja tämä pätee joka tyyppiin, mutta tuo parvekkeen tyyppi kesti yllättävän kauan.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Far Cry 2 : 25.10.2008 18:49
Tuli ostettua eilen kyseinen uutuus. Vielä tosi alussa, joten hirveästi en osaa sanoa ainakaan juonesta.

Tosi hitaastihan tämä peli etenee. Joskus tulee vaanittua puskassa veistä hivellen vartti ennen kuin tekee elettäkään, ja sitten kun päästää rasahduksenkin niin koko leiri on kimpussa.

Mistä tulikin mieleen, että vaikka pelaankin "hardcore"-vaikeustasolla, niin viidakko antaa harmittavan vähän suojaa. Heti kun kurkkaa kannon takaa niin joku jeeppijäbä toisella puolen lampea huomaa  :o Sitten toisaalta vihollisia ei meinaa välillä erottaa maastosta millään. Pari kertaa on sydän hypännyt kurkkuun kun on ottanut aikansa ja lähestynyt varmanpäälle vihollisleiriä, niin yhtäkkiä kuuluu äijän älähdys ja mitä vittua? Siinähän on seissyt koko ajan vihollinen edessä enkä nähnyt sitä ennen kuin kävelin päälle :D
Huomattuaan pelaajan niin viholliset osuu ties minkä pusikon läpi mikä on hieman epärealistista, mutta mä olen aina välillä melko lähellekin onnistunut hiippailemaan ennen kuin huomasivat. Ihan selustaan en ole avoimella päässyt, mutta tulitaistelussa olen monesti ollut se aloittava osapuoli eikä mistään kaukaa ole tarvinnut ruveta räiskimään. Tosin välillä ne tuntuu huomaavan aika äkkiäkin pelaajan vaikka pusikossa hiippailis. Riippuu kaiketi vaikeustasosta, itsehän en pelaa hardcorella. Grafiikka on vähän liikaakin ruskean sävyistä hahmoja myöten joten osa hahmoista voi aluksi hukkua maastoon. Kai sen on sitä camouflagea sitten.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.10.2008 01:00
Dragon Age Origins PS3:lle ja Xbox 360:lle.
Tuostahan oli jo vahvoja viittauksia kesän haastatteluissa, mutta PC:n väittivät olevan tämän hetken ykkösprioriteetti ja sen tulevan ensiksi kauppoihin. Lieneekö sitten konsensus muuttunut ja kaikki versiot tulossa ulos samaan aikaan. Toivottavasti PC-versio ei tästä kärsi ja joutuisi silmille hyppäävien konsolimaisuuksien uhriksi.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.10.2008 15:09
Fraeon tai Joel olisivat varmaan kastelleet housunsa, mutta kun minä en niin paljoa PC-pelejä harrasta, niin pidin pääni kylmänä. Toki sen siis kolmella eurolla silti ostin kun kirpparilla näin, nimittäin aivan uudenveroisen Baldur's Gate II:n. Kaikki lippulaput ja Icewind Dalen demotkin mukana. Kartta kuin suoraan painosta ja kaikki viisi levyä aivan naarmuttomia.


Melkosen aarteen hankit. 3 eurolla ja näyttää olevan aivan uudenveroisessa kunnossa joten loistava diili. Itsellänikin on tuo alkuperäispainos hyllyssä, mutta se on ollut siellä sen 8 vuotta eikä se ihan uudenveroisessa kunnossa enää ole. Kyseessähän on yksi parhaita roolipelejä mitä PC:lle on tullut.
28  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 13.10.2008 19:14
Kävin tänään taas kerran kaupoilla ja yllätyin ihan niin kuin joka vuosi samaan aikaan: kaupassa on jo avattu osastonsa joulukrääsälle. Jo nyt myytiin pienoisjoulukuusia ja ikkunakynttelikköjä. Joulu tulla jolkottaa...
Voi lol, eivät siis viitsineet edes marraskuulle odottaa niinkuin vielä vuosi pari sitten. No eletäänhän tässä jo lokakuun puoltaväliä eikä aattoon ole kuin "vaivaiset" 2 ja puoli kuukautta. Toisaalta kyllähän tuo joulunalusaika on ihan mukavaa aikaa ja valojen osuus korostuu näinä aikoina kun lunta saa odotella tammikuulle.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.10.2008 14:24
Asiahan on niin, että niistä lastenpeleistä vain kasvaa ennenpitkää pois. Ei sille voi mitään.
Totta, mutta nyt on kyllä laitettava tähän Penny Arcaden tuota aihetta liippaava strippi.
http://www.penny-arcade.com/images/2008/20081001.jpg
30  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kauhajoen kouluammuskelu : 24.09.2008 17:17
Ööh, mielestäsi väkivallan yliannostus alaikäiselle ei voi olla kohtalokasta?

Tuskin ne pelit, internet ja väkivalta nyt tässäkään tapauksessa sai miestä vetämään liipaisimesta mutta en mä nyt silti menisi sanomaan ettei niillä ole mitään vaikutusta.
Muista, että Saari ei ollut alaikäinen ja kyllähän peleillä jotain vaikutuksia voi olla, mutta ei universaaleja ja kaikkiin samalla tavalla vaikuttavia. Muuten näitä ampujia olisi tuolla paljon enemmän. Toki 10 vuotiaan ei kuulu pelata K-18 pelejä, mutta ei väkivalta aja normaaleja aikuisia tai teinejä ammuskelijoiksi. Ajatusmaailman viksahtamisen syyt ovat muualla ja oikein halutessaan tai sekaisin ollessaan ihminen kykenee tappamaan ilman jonkin pelin tai leffan myötävaikutusta. Useilla ihmisillä on tapana yksinkertaistaa näitä asioita ja etsiä yhtä tai kahta syntipukkia vaikka asia on monimutkainen ja useiden syiden summa.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines