Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 38
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 25.03.2023 22:28
Tämä tuli vajaa pari viikkoa sitten pelattua ja olihan tämä hyvä edelleen.
Ihan perus dual stick asetuksella tuli pelattua ja se tuntui paremmalta mitä wii versio jossa on aina pakko viedä se tähtäin ruudun reunaan jotta kamera kääntyy.
Kokeilin hetken myös gyron kanssa, mutta eipä sille mitään tarvetta ollut.

Visuaalisesti tämä pääsi yllättämään vaikka muutama video tuli katsottua ja varsinkin perhana drift, jonka kirjoitin tarkoituksella väärin, koska se on vähemmän noloa, näytti suorastaan upealta ja meinasin ottaa siitä pari kuvaa talteen kunnes muistin kuinka pahasti switch raiskaa kuvakaappaukset joten ei ne kuitenkaan tekisi oikeutta pelille.
Huomasin myös unohtaneeni melkein kaiken vaikka peli on tullut pelattua jo varmaan viidesti läpi ennen tätä ja ilman sitä pelin omaa vinkki systeemiä olisin ollut aika usein googlettamassa mihin mennä seuraavaksi.
Sentään melkein kaikki chozo artifact paikat muistin ulkoa joten jotain on jäänyt muistiin.
Oli myös kiva huomata, että se nopea ohjusten ampuminen toimii taas eli jos sulla on perus power beam ja vuorottelet ohjus ja perus ampumis nappia niin voit ampua niitä reippaasti nopeammin.
Wii versiossa tuo ei toimi.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.03.2023 13:30
Medal of honor underground (ps1) alkoi mukavan rentona räiskintänä sillä hahmo liikkuu varsin hyvää vauhtia ja jopa ohjauksen saa toimimaan ihan kahden tatin standardilla.
Pelin viimeinen kolmannes kuitenkin alkaa nostamaan vkäyrää aika huimaa tahtia sillä esim metsä kentässä sä et näe edes pienen puskan läpi, mutta viholliset kyllä ampuu sua ihan ilman ongelmia sieltä toiselta puolelta.
Vihollisia on myös kulmien takana odottamassa joten lyijyä tulee naamaan ennen kuin ehdit edes tähtäämään sillä normaalisti tähtäys on aivan liian herkkä joten on pakko käyttää erillistä tähtäys moodia jolloin jalat liimautuu maahan.
Viholliset osaa myös ampua aika pirun tarkasti sokkona kulman takaa ja välillä niitä spawnaa myös jo putsatuille alueille josta ne pääsee ampumaan selkään.
Oma hahmokin jää varsinaisen helposti kulmiin kiinni ja paniikissa ei meinaa aina edes ovesta päästä suojaan kun se jää nytkyttämään ovenkarmia vasten.

Kaiken kruunaa se ettei peli tarjoa ensimmäistäkään checkpointia ja savestatea tulikin käytettyä melkein jokaisen tapon jälkeen viimeisissä tehtävissä.
En tiedä oliko se orkkis peli sen paremmin tehty, mutta kyllä mä sen aikoinaan läpi pelasin ja tykkäsin todella paljon.
On siinäkin kyllä kaikenlaista paskaa kuten sisätiloissa olevia vihuja singon kanssa ja sehän on sitten laakista henki pois tai sitten jossain voi olla kk pesäke jota et edes näe huonon piirtoetäisyyden takia, mutta ne kyllä ampuu sua.
Joku voisi sanoa kuinka checkpontien puute on vaan tuon ajan juttu, mutta tänään tuli myös pelattua quake 2:sta (ps1) joka tuli vuosi ennen undergroundia ja siinä on checkpointit joissa voi myös tehdä ihan pysyvän tallennuksen ja lisäksi siinä on parempi pelattavuus ja näyttääkin paremmalta.

Rollcage. Tuo ekan pleikkarin legendaarinen ajopeli. No oikeasti ei ole joten jos jollain on kultaiset muistot niin älkää vaan ikinä pelatko tätä uudestaan.
Autot on aivan kamalia ajaa sillä jos ne tulee hiukankin huonosti hypystä alas (ja noin käy todella usein) niin ne spinnaa välittömästi, jos ne osuu edes hiukan johonkin niin ne spinnaa välittömästi ja jos vastustaja osuu suhun niin sä spinnaat välittömästi.
Lisäksi tässä ei ole oikeastaan yhtään sisältöä sillä tarjolla on perus single race, time attack ja liiga joka on koko pelin pihvi.
Ongelma on vaan siinä, että vaikka eri liigoja on kolme niin ajettavia kisoja on tasan kymmenen joten pelin läpäisee noin 30 minuutissa.
Tuon jälkeen aukeaa hard vaikeustaso jossa on ne samat kisat, tekoälyn kärkiauto katoaa horisonttiin heti startissa ja kun tuohon yhdistää pelin ajettavuuden niin en näe mitään järkeä kiduttaa itseäni.
Lisäksi tuosta saa vain yhden uuden hahmon.
Miten ihmeessä tämäkin on aikoinaan saanut hyviä arvosanoja kun pleikalle oli tarjolla myös colin mcrae rallyt ja muut jotka oikeasti tarjosi pelattavaa sen täyden hinnan edestä.

Oikeasti firebugs on paljon parempi ja se on käytännössä rollcage 3 sillä sen on edelleen tehnyt attention to detail, autoilla ajellaan seinillä ja katossa jne.
Nyt autot vaan on erinäköisiä ja visuaalinen tyyli simppelimpi ja värikkäämpi, mutta samalla peli myös näyttää puhtaammalta tuon ansiosta.
Se tärkein eli ajettavuus on kuitenkin huimasti parempi.

The misadventures of Tron Bonne on megaman legends sarjan spinoff jonka pääosassa on legendsissä nähty piraatti Tron Bonne jonka veli kaapataan pelin alussa, koska se on koronkiskurille miljoonan velkaa joten sun tehtävä on kerätä massit kasaan.
Siinä missä legends keskittyi luolastojen koluamiseen niin tämä on kooste useampaa eri pelityyliä.
Ekana mennään ryöstämään pankki, mutta Tronin pikku apuri robotit (jotka muistuttaa mun mielestä hyvin paljon lego hahmoja) tipputaakin sut eläinsairaalan eteen.
No mitä pienistä sillä sitten putsataan se ja samalla kaikki lähistöllä olevat talot ja kun poliisit tulee paikalle niin voit käskeä niitä apureita viemään niiden autoista renkaat ja vilkunkin katolta :D

Sitten satamasta tavaran varastaminen onkin pulmapeli sillä sä voit nostaa vain tietyn määrän laatikkoja ja myös liikkua niiden kanssa vain tietyn määrän ruutuja.
Sitten on ekasta persoonasta kuvattu luolan tutkiminen joissa on ansoja ja muutama aarre löydettäväksi.
Myöhemmin mennään vielä varastamaan jonkun eläimetkin pihasta.
On tässä myös yksi legends tyylinen luolasto koluttavaksi.

Niitä pikku apureita on yhteensä 40 ja nekin oppii uusia asioita kuten tekemään sulle pari uutta asetta tai vaikka paremman panssarin.
Jotkut oppii myös heittämään pommeja tai ampumaan singolla joka onkin hyvä asia sillä niihin räiskintä kenttiin voi ottaa kuusi apuria mukaan ja extra tulivoima on aina plussaa.
Mulla meni hiukan vajaa 10 tuntia läpäisyyn, mutta jätin puolet niistä pulmakentistä tekemättä kun mun aivot ei enää riittäneet niiden ratkaisemiseen.
Tämä oli niin hyvä, että ihan mielelläni hommaisin fyysisen version hyllyyn, mutta ei näillä hinnoilla kun tästä saa maksaa reippaasti yli 100e ellei enemmän.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.03.2023 05:42
Oh shit. Here we go again.
Viikko sitten pelasin metroid prime remasteredin läpi ja sen parissa tuli taas nostalgiset fiilikset joten oli pakko mennä katsomaan mitä ps2 pelejä vpd:n valikoimista löytyy.
Täysin sama tapahtui melkein vuosi sitten prime 3:n läpäisyn kanssa ja siitä seurasi se likemmäs 5kk retroilu putki.
Ehkä mun ei kannata enää pelata vanhoja primeja  ;DPelien hinnat väliltä 5-10e.
Eilen tuli pikaisesti testattua tuota ps2 -> hdmi adapteria ja kuva oli hieman tummempi mitä crt:ssa ja tietenkin kaikki rosoisuudet näki paremmin, mutta kuva oli silti parempi mitä odotin eikä tuon kanssa voi oikein vikaan mennä kun hintaa on vain 15e.
Siitä miinusta, että se usb piuha tulee just väärälle puolelle sitä palikkaa jonka takia konetta ei voi pitää pystyssä.


edit:

Ja tämän päivän satsi porin pelipisteestä.

4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 12.03.2023 15:16
Se olis eka psvr2 video tehtynä.

https://www.youtube.com/watch?v=ZsboMbtT6Mo

Horizon: Call of the mountain 00:00
Resident evil: Village 05:20
Gran turismo 7 10:05
Star wars: Tales from the galaxy's edge 14:36
Runner 18:31
Kayak VR 21:04
Garden of the sea 22:32
Jurassic world aftermath collection 25:15
Drums rock 28:45
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 27.02.2023 23:04
Gran turismo 7 (ps5)Joidenkin tekemiä tuotoksia pleikkarin dreams pelissä.

Somewhere in between part1 - a walk in the park

persona 5 - leblanc

6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.02.2023 00:35

Oletko varma ettet katsonut sitä Epin kanssa?

Missä on tykkäys nappi kun sitä kerrankin haluaisi käyttää  ;D
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2023 23:36
Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen

Offtopic

Juu niin tuli. Varasin sen erikoisversion heinäkuussa, pelasin läpi, totesin aivan paskaksi ja vein vaihtoon pari viikkoa myöhemmin ja sain sentään vielä 60e siitä.
Jeanne 2d elevator action kopio osuudet paskaa, tarina paskaa, Viola ihan ok comic relief hahmo, mutta lopetus muutti mielipiteen ihan täysin.
Paska kamera, peli täynnä paskaa gimmick paskaa joka välissä, demon slave mekaniikka paskaa ja viholliset tylsiä.
Edes pelin musiikkia ei voi enää kuunnella extra valikosta kuten ennen, koska soitin ei osaa vaihtaa seuraavaan biisiin automaattisesti joten sekin pilattiin.

Mukana tullut artbook oli kiva ja pelin parasta antia oli se satukirja osio josta tulee nyt kokonainen oma peli, mutta silläkin on täysi 60e hinta joten ellei se ole joku helvetin hyvä 15-20 tuntinen kokemus niin ostetaan alelaarista.

Melkein tekisi mieli sanoa, että liioittelin kuten täällä on tapana kun kaikki on joko parasta tai paskaa, mutta nuo on omat ajatukset ja eka bayo on ostettu kolmelle eri alustalle ja pelattu kymmeniä tunteja ja kakkonen on sekä switchille, että WiiU:lle joten lasken itseni faniksi, mutta kolmosessa oli melkein kaikki pielessä.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 30.01.2023 21:49
Melkein voisin sanoa kuinka tämä muutama päivä sitten tehty video sai aikaan nostalgisia muistoja, mutta mulla on edelleen tuo 808 käytössä ja se toimii mulla puhelimena, mp3 soittimena ja mä nauhoitan sillä myös puheet peliarvostelu videoihini  8)
Tämä on kuitenkin hyvä muistutus siitä kuinka paljon nokia oli aikaansa edellä mitä luurien kameraan tulee.

https://www.youtube.com/watch?v=AUJFAx9rsVc
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 30.01.2023 15:07
Kolme hyvää peliä joita kukaan ei ole pelannut:

https://www.youtube.com/watch?v=g9TjYz8aT7A

Kaze and the wild masks (switch)
Intrepid Izzy (switch)
Them's fighting herds (ps5)
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 08.12.2022 11:32
Juu true colorsin voi pelata vaikka ekana sillä ainoa kytkös aiempiin on wavelenghts lisärin Steph ja sen parit muistelemiset vanhoista kavereista.
Eka LiS ja before the storm sitten liittyykin toisiinsa.
Kaikki aina sanoo kuinka nuo kannattaa pelata julkaisu järjestyksessä eli before the storm toisena, mutta mun mielestä eka kannattaa pelata before the stormin extra episodi jossa Max ja Chloe on vielä nuoria, sitten before the storm ja lopulta se eka.
Tuolla tavalla tapahtumat etenee järjestyksessä ja kun ekassa pelissä Chloe puhuu Rachelista niin sä tiedät itse mitä niiden välillä on tapahtunut jolloin mä ainakin sain tuosta dialogista enemmän irti.

Lisäksi ekassa on se ajankelaus mekaniikka jota before the stormissa ei ole joten mekaanisestikin otetaan hieman takapakkia jos before the stormin pelaa toisena.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.12.2022 22:53
Ylärivissä gigantin black friday ostoksia.
Saints row 25e, sonic frontiers 33e ja life is strange 16e.
True colorsin omistan jo diginä ja pelannut kahdesti läpikin, mutta se oli niin hemmetin hyvä, että kyllä se tuolla hinnalla oli pakko hyllyyn ostaa.
Sieltä pitäisi olla vielä tulossa myös sackboys adventure ps5:lle 13e hintaan ja boxille guardians of the galaxy 17e hintaan. Tuokin tullut pelattua jo kahdesti gamepassin kautta, mutta pakko sekin oli hyllyyn ostaa ja tulen pelaamaan vielä kolmannen kerrankin.

Alarivin pelit porin pelipisteestä kun tuli taas vietyä muutama turha peli vaihtoon joista sain 50e joten maksettavaa jäi 43e.
Lost planet 2 oli 7.9e.

Myös digi ostoksia on tullut tehtyä ja eilen boxille tuli ostettua stuntman ignition kun se viimeinkin oli taas tarjouksessa vitosella sekä neljä fallout 3:n lisäriä kun oli 1.9e/kpl.
Mulla kyllä pitäisi olla jossain ihan goty versio, mutta onnistuin löytämään vain perus version joten samapa tuolla hinnalla oli sitten ne lisärit ostaa.
Tiedä sitten koska näiden uusien pelien pariin pääsee kun nyt mulla on jostain syystä himo aloittaa fallout new vegas vaikka mulla ei ole siitä edes mitään kultaisia muistoja.

12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.12.2022 19:37
PS+ premiumin kautta tuli pelattua ape escape ja resident evil directors cut pari viikkoa sitten.

Ape escape oli edelleen yllättävän hyvä vaikka kameraa ei voi vapaasti kääntää vaan sen voi ainoastaan keskittää hahmon taakse.
Tämähän taisi myös olla eka peli joka oikeasti vaati dual shock ohjaimen joten kaikki hyökkäyksistä lähtien tehdään tateilla ja olkanapit on varattu kameran keskittämiseen ja hyppäämiseen.

Tehtävänä on siis pyydystää apinat eri aikakausilta käyttäen mitä erilaisimpia apuvälineitä.
Heti alussa on valomiekkaa muistuttava pamppu sekä verkko, mutta myöhemmin saadaan esim. rc auto, hulavanne, ritsa ja muuta mukavaa.
Kentät on jaettu muutamaan pienempään osaan ja niihin on piilotettu myös kolikoita joita keräämällä aukeaa kolme minipeliä: laskettelu jossa on muistaakseni kolme eri rataa ja kumpikin suksi tietenkin tottelee eri tattia, nyrkkeily sekä avaruus räiskintä joka on perus dual stick shooter nyky mittapuulla.

Peliin käytetty aika riippuu ihan siitä tyytyykö ekaan lopetukseen vai haluaako kerätä jokaisen apinan jotta saa uuden pomomatsin ja sen todellisen lopetuksen.
Uskaltaisin sanoa, että jos haluaa kerätä kaikki apinat ja kerätä kaikki kolikot niin kai tämän parissa saa kymmenisen tuntia kulumaan ja onhan tämä tavallaan sellainen osa pleikkarin historiaa joka jokaisen tulisi kokea.

Resident evil directors cut sitten olikin aika meh.
Siis on tämä paljon parempi mitä se orkkis versio jossa ei ollut edes auto aimia joten pelkästään tuon olemassa olo on iso parannus.
Japsi versiossa tuo siis oli alunperinkin, mutta länsimaalaisten versiosta se poistettiin ja lisättiin vasta directors cutin myötä.
Voitte arvata kuinka ankeaa sen orkkis version pelaaminen oli tällaiselle jonka eka ressa oli kakkonen jossa hahmo osasi ihan itse tähdätä ruudun ulkopuolella olevaa vihollista.

Lisäksi tässä on valittavissa helpompi vaikeustaso jolla ei ammuksista tule pulaa sillä jo siltä ihan ekalta ruumiilta saa kaksi lipasta joissa kummassakin on 30 ammusta ainakin Jillilla pelatessa.
Oi kunpa se orkkis versiokin olisi ollut tällainen 90 luvulla niin mulla olisi ollut paljon kivempaa sen parissa.
Muutenkin tykkään tästä enemmän mitä remakesta jo pelkästään sen takia, että tässä ei ole niitä helvetin crimson head zombeja joita tulee jos et polta tapettujen zombien raatoja.
Silti tuo kartano on edelleen erittäin sekava ja mä sain jatkuvasti ravata arkulla, koska en tiennyt mitä seuraavaksi tarvitaan.
Mun suosikki versio on edelleen ds versio sillä siinä on jatkuvasti kartta toisella ruudulla joka on ihan huikea parannus.

Myös ekan doomin kolme ekaa episodia on tullut pelattua ja on tämä vaan klassikko joka ei pahemmin vanhene.
Pari kertaa kyllä pääsi ne sokkeloiset kentät hieman ärsyttämään joista varsinkin infernon toiseks viiminen kenttä sisälsi jo jatkuvaa teleporttereiden kautta ravaamista kun yritti löytää sen oikean katkaisijan tai avaimen.

Myös visuaalinen ilme toimii edelleen hienosti ja pelaaminen on kahden tatin ohjauksella parempaa kuin alunperin.
Mä olen siis niitä jotka aikoinaan pelasi doomin ihan vaan näppiksellä jolloin muistaakseni täytyi pitää control pohjassa jos halusi liikkua sivuttain joten standardi kahden tatin ohjaus on huikea parannus tuohon.
Thy flesh consumed episodi jäi vielä pelaamatta. Muistelen kyllä tuonkin joskus pelanneeni, mutta en tykännyt siitä tai sitten olen lopettanut parin ekan kentän jälkeen.
Tuo kuitenkin julkaistiin vasta ultimate doomin mukana doom 2:n jälkeen ja on myös vaikeampi mitä doom 2 jota en myöskään ole nuoruudessa pelannut ilman huijauksia läpi ja muistaakseni siinäkin oli kentät jo liian sokkeloisia.

Tämä on nyt ainakin kolmas kerta kun nuo alkuperäiset kolme episodia on tullut pelattua läpi.
Alunperin pc:lla joka oli huikea 386/25mhz joten loppua kohden oli pakko vetää se ruudun koko minimiin jotta peli toimi pelattavasti :D
Sitten orkkis xboxin doom 3:n mukana tullut versio ja nyt tämä uusin versio joka löytyy konsoleiden kauppapaikoilta.
Mulla tosin on boxille fyysisenä se slayer collection jossa tulee doom 1, doom 2, doom 3 ja doom 2016.
Valitettavasti kolme ekaa on kuitenkin vaan latauskoodin takana.

Ratchet: Gladiator tuli myös pelattua ps+ premiumin kautta tai siis Ratchet: Deadlocked kuten se euroopan ulkopuolella tunnetaan ja mä en ole koskaan tajunnut miksi meillä on eri nimet.
Oliko ne orkkis trilogian pienet kaksmielisyydet muka oikeasti niin paha juttu?
Tämän kohdalla ei ole enää edes tuosta kyse ja lisäksi hahmojen kaulassa olevista räjähtävistä kaulapannoista käytetään nimeä deadlocked collar joten nyt tuo nimi muutos on entistäkin typerämpi.

Tämä siis heittää vanhan tutun Ratchet & Clank kaavan roskiin ja nyt keskitytään vaan areena räiskimiseen.
Toki tässä on myös omat planeettansa, mutta niissäkin on vain lineaarinen putki jossa pitää saavuttaa yks tietty asia joten mitään vapaampaa tutkimista ei ole ja tasoloikkaa on myös olemattoman vähän.

Silti tämä oli yllättävän viihdyttävä ja kyllä tämän mielellään läpi pelasi.
Vaikka tämän voi pelata vaan pilviversiona niin paria yksittäistä tilannetta lukuunottamatta en koskaan huomannut viivettä ohjauksessa ja muutenkin peli toimi kuten kuuluu, tai no niin hyvin mitä se ps3 remaster alunperin toimii eli varsinkin välivideoissa on animaatio virheitä ja yhden hahmon lasit saa koko kyseisen hahmon pään läpinäkyväksi eli kun se laittaa lasit silmiensä etten niin sä näet sen pään takana olevan kentän niiden läpi.
Suorastaan loistava porttaus kertakaikkiaan.
Kovin montaa tuntia tämä ei kestä ja ihan hyvä niin sillä muuten jatkuva lineaarinen räiskintä olisi käynyt tylsäksi.

Tämän jälkeen tuli myös testattua q-force tai siis full frontal assault kuten se muualla tunnetaan, mutta sen tower defense mekaniikkaa en jaksanut edes yhden kentän vertaa ja tuota tehdään koko peli viimeistä kenttää lukuunottamatta.
Kentissä siis täytyy puolustaa omaa tukikohtaa rakentamalla turretteja ja muuta vastaavaa käyttämällä kerättyjä pultteja ja samoilla vähäisillä pulteilla ostetaan myös aseet joita on vain pari tarjolla joka kentässä eikä niitä saa edes pitää kentän läpäisyn jälkeen. Tai näin mulle arvosteluissa sanottiin.
Muutenkin peli ilmeisesti kestää 4-5 tuntia joten tämän skippaaminen oli erittäin helppo päätös.

Nyt mulla on sarjan peleistä enää tänään hommattu secret agent clank pelaamatta. Jotkut tuntuu tykkäävän ja jotkut pitää sitä koko sarjan huonoimpana.
Ei se kuitenkaan voi olla huonompi mitä q-force ja saman tiimin tekemä size matters oli mun mielestä oikeasti hyvä.
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 07.12.2022 00:17
Mä taas en ole koskaan käyttänyt twitteriä. Tai no olen mä lukenut jonkun linkkaaman viestin ja paljoa enempää ei edes voinut lukea kunnes se alkaa vaatimaan kirjautumista.
Tuo tosin muuttui kun Elon osti sen joten sain lukea kaiken Hellena Taylorin bayonetta 3 kohuun liittyvän matskun sieltä.
Facebookissa kyllä olen, mutta käyn vain kirjautumis sivulla joka päivä klo.20 jälkeen ja jos siellä ei näy notifikaatiota, että jollain olisi jotain asiaa niin en kirjaudu edes sisään ja muutenkin mun kaveri listalla on vain ihmisiä jotka tunnen ihan tosielämän puolella.
En myöskään lue joidenkin linkaamien uutisten kommentteja, koska ei niistä kuitenkaan mitään fiksua koskaan löydä kun aina siellä on sitä samaa parin lauseen vänkäämistä.

Mulle foorumit on keskustelua varten ja facebook sitä varten jos kysyn kaverilta mitä pelataan jouluna tai jos haluan linkittää jonkun hyvän biisin.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 06.12.2022 22:47
Mutta eihän meistä kukaan pääse epin tasolle kun kukaan ei fanita switchia niin paljon  ;D

Jos vakavia ollaan niin mä ainakin kirjoitan aika harvoin sen takia, koska yleensä kirjoitan konsolifinin puolella koska siellä on peleille aiheet valmiina joten sinne voi kirjoittaa suoraan pelin omaan aiheeseen ja kaikki tietää mistä on kyse ja voit vaikka lainata jonkun vanhaa viestiä.

Esim just pari päivää sitten kirjoittelin grid legendsista jota täällä ei varmaan ole kukaan pelannut ja jos olisikin niin mun tarttis joko luoda sille uusi aihe johon kukaan ei varmaan kirjoita yhtään mitään tai sitten kirjoittaa viimeksi pelatut pelit aiheeseen ja muokata koko viesti uusiksi jotta joku peliin perehtymätön olisi perillä mistä edes puhun. Siis olettaen, että tuo edes ketään kiinnostaa.

Tämä on just se noidankehä minkä takia pelaajalehden foorumikin kuoli. Kukaan ei kirjoita, koska kukaan ei ole aktiivinen ja kukaan ei ole aktiivinen, koska kukaan ei kirjoita.
Tosin pelaajan kohdalla moni kyllä kirjoitti uutisiin kommentteja ja mä pari kertaa kommentoin, että foorumilla olisi ihan oma aihekin niille jotta keskustelu ei lopu heti kun uutinen ei ole enää tuore, mutta ei niihin kukaan koskaan kirjoittanut.

Mä oikeasti syytän twitteriä jota niin moni nykyään käyttää ja kaikki paria lausetta pidempi viesti on liian vaivalloinen lukea.
Miten vitussa tuollaisesta alustasta edes on tullut niin suosittu kun merkkirajoitus on samaa luokkaa mitä kännyköissä 90 luvulla joten esim. volition jakaa uuden saints row pelin patch notet tuon takia viiteen eri viestiin.
Ja kaikesta käsittämättömintä on se kuinka jopa eri maiden johtavat poliitikot käyttää tuota enemmän tai vähemmän virallisena tapana viestiä. Mitä vittua.

Johonkin facebookiin sentään voi kirjoittaa vaikka kokonaisen blogin verran tekstiä jos haluaa vaikka ei sitä kukaan sieltäkään lue.
Tämäkin viesti varmaan vaatisi vähintään kolme viestiä twitterissä. Elon tee kaikille palvelus ja sulje koko paska.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 06.12.2022 20:39
Ja jos peleistä haluaa keskustella niin konsolifin on paljon aktiivisempi paikka mitä iotech jossa yleensä joko keskustellaan teknisistä ongelmista kun sillä master race puuceella tippuu framet välillä tai sitten vaan tapellaan siitä onko sony vai ms parempi kuin mitkäkin lapset.
Oikeasti mun nintendo vs sega kinastelut ala-asteella kavereiden kanssa oli parempaa keskustelua mitä techin konsolisota aihe.

Vaikka täälläkin on yleensä se kärjistetty "paskinta ikinä / parasta ikinä" linja muutamalla niin silti kyse on sentään edelleen peleistä eikä jostain vitun fanipoikuudesta.

Ja itsekin olen useasti ihmetellyt tuota aiemmin mainittua vieraiden määrää. Tätäkin kirjoittaessa paikalla on 2 jäsentä ja 82 vierasta.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vuoden parhaat pelit 2022 : 03.11.2022 22:39

Se alkaa olemaan taas aika kertoa mitkä ne vuoden kovimmat pelit olikaan.
Mulla tilanne on jo varsin selvä sillä mitään yllätyksiä en enää odota.

1. Kirby and the forgotten land

Tässä vaan toimi kaikki vaikka myös pari pientä kauneusvirhettä löytyi kuten kauempana olevat viholliset joiden animaatiot rullaa korkeintaan 15fps.
Tarina oli oikeasti kiinnostava ja yllättävä aiempien pelien jälkeen, maailmat tarjosi vaihtelua ja pelaaminen oli hauskaa alusta loppuun.
Mikään ei häirinnyt tai ärsyttänyt ja 100% läpäisyn jälkeen olisin halunnut vielä jotain lisää. Vaikka vaan pari tasoa siihen minipeli labyrinttiin tai jtn.

2. Horizon forbidden west

Visuaalisesti todella upea seikkailu jossa oli tällä kertaa myös sisältö kohdillaan.
Toki tässä on samoja asioita mitä monessa muussa open world pelissä, mutta nyt kaikkea oli just oikea määrä ja jopa niinkin perus asiaan kuin vihollisten leirien valtaamiseen oli saatu laitettua ihan kiinnostavaa tarinaa mukaan ja sama pätee oikeastaan kaikkiin sivutehtäviin.
Kai sekin jotain kertoo, että ensin ostin tämän gigantin tarjouksesta, pelasin 100% läpi ja sen jälkeen ostin sen 200e erikoisversion kun peli vaan oli niin helvetin hyvä.
Ei kuitenkaan parempi kuin kirby  ;D

3. Tämän kohdalla mä taas rikon perinteitä sillä mulla on kaks valintaa joista kumpikaan ei ns. oikeasti sovi vuoden peli keskusteluun.

Eka vaihtoehto on tuore resident evil villagen lisäri shadows of Rose joka oli kaikkea sitä mitä sen toivoinkin olevan sillä se hieman selventää alkuperäisen pelin lopetusta ja lisäksi siinä oli paljon vahvempi tunnelma mitä peruspelissä, joka oli myös viime vuonna mun kolmas valinta.

Toinen vaihtoehto on psp:n final fantasy 7 crisis core joka vei mukanaan ja vaikka mä en ole edes mikään final fantasy fani niin silti tämä vaan piti paikkansa vaikka olin varma, että vaikka stray syrjäyttää tän.
Isoin syy saattaa olla pelin viimeinen taistelu joka kyllä osui tunteisiin todella kovaa ja mä olen yllättynyt sekä pettynyt jos kukaan ei tunnusta vuodattaneensa hieman nestemäistä ylpeyttä kun pelaa tuon uuden remaken myötä, olettaen ettei sitä olla muutettu mitenkään.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 02.11.2022 13:56
Spoilereita ei tarvitse pelätä

Stray arvostelu (ps5)
https://www.youtube.com/watch?v=a2HXwomK9AQ

Disney dreamlight valley early access katsaus (series x / switch)
https://www.youtube.com/watch?v=yf0oRxfNvbI

RE8 Winters' expansion arvostelu (ps5)
https://www.youtube.com/watch?v=WPqu6O8tGHA
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 01.11.2022 19:19
Nyt on pakko kysyä, että mikä MFA?
Ja kai nykyään oletetaan, että kaikki mahdollinen synkataan aina ja automaattisesti pilveen.
Mulla on edelleen käytössä vuoden 2012 nokian 808 joten sanomattakin selvää ettei mua nämä nyky sovellus/pilvi/sovellus/kaikki yhdessä paskeet pahemmin kiinnosta.
Prismassakin kysellään aina s-bonus korttia jota ei ole ja vaikka olisi niin mitä vitun iloa siitä on kun osa tarjouksista on jonkun vitun sovelluksen takana.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.11.2022 06:11
Onkos Partis (tai joku muu) saanut jo Bayonetta 3:n erikoisversion? Meikällä odottaa verkkiksessä edelleen tuotteita. Alkaa jo pelottamaan ovatko ryssineet tilausmäärät...


Juu heti perjantaina oli noudettavissa joka oli pieni ihme sillä vpd laittoi sen postiin vasta torstaina.
20  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 30.10.2022 20:16
Tässä vaiheessa olisi fiksua vaan lopettaa se sarja kolmanteen kauteen.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 16.10.2022 22:46
Stray (ps5)22  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 04.10.2022 19:57
Pitäähän ne stadiaan tuhlatut rahat jotain kautta ottaa takaisin.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.10.2022 19:54
Pari päivää sitten tuli aloitettua game passin kautta disney dreamlight valley ja se oli aika pitkälti just sellainen mitä videoiden perusteella olettikin eli aika suora animal crossing kopio joka tekee melkein kaiken todella paljon paremmin.

- Pelissä on päätarina ja hahmot antaa myös uusia tehtäviä kuten vaikka Moanan laivan korjaaminen jne
- Oikeastaan kaikkea voi siirtää. Talot, puut ja jopa pikamatkustamiseen käytettävät kaivot siirtyy helposti ja nopeasti ihan vaan kursoria käyttämällä
- Oikeastaan kaikki huonekalut mattoja myöten voi laittaa pihalle jos haluaa
- Kaikki kaupasta ostettavat kamat on välittömästi inventaariossa
- Jos sulla on iso pelto ja haluat istuttaa vaikka 30 porkkanaa niin sun täytyy vaan pitää nappia pohjassa ja hahmo siirtyy kohdasta toiseen ihan itse
- Sama pätee myös niiden porkkanoiden ylös nyppimiseen
- Arkkuja voi rakentaa niin monta kuin haluaa ja kaikilla on oma inventaario
- Kokatessa ja rakentaessa ei ole väliä onko ne kamat taskussa vai kotona arkussa vaan peli näyttää suoraan kuinka paljon sulla on eri materiaaleja
- TYÖKALUT EI HAJOA
- Jos vaikka louhit mineraaleja niin sun tarttee vaan kävellä niiden yli sen sijaan, että täytyy aina pysähtyä ja painaa nappia jokaisen kohdalla
- Hahmolle saa paljon enemmän vaatteita. Sulla voi olla vaikka housut hameen alla, t-paita jonka päällä vielä takki, korvikset, rannekoru, kaulakoru ja joku päähine
- Tämä myös arvostaa pelaajan aikaa ihan yleisesti ja esim kaikki kasvit kasvaa vartista pariin tuntiin kun animal crossingissa menee kolme päivää
Tätä voi pelata helposti ihan niin paljon kerralla kuin haluaa eikä koskaan tule tilannetta, että et vois enää tehdä mitään ennen seuraavaa päivää.

Oikeastaan isoin miinus mulla onkin se kuinka tässä ei saa koskaan omasta kylästä siistiä sillä uusia kukkia ja muuta krääsää ilmestyy jatkuvasti lisää.
Ei tartte kuin käydä kotona tekemässä pari ateriaa niin ulos tullessa on taas uusia kukkia ja puuta pitkin pihoja.
Animal crossingissa tuon pystyi kiertämään kun vaan piilotti tietyn määrän oksia talojen taakse niin niitä ei ilmestynyt enää lisää ja kukkien ympärille kun laittoi läpinäkyvän custom kuvan niin nekään ei levinneet.
Toisaalta eipä tässä kannata edes miettiä mitään koristelua ennen kuin tehtävät on tehty ja siinä taitaa mennä vielä monta kymmentä tuntia.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 01.10.2022 19:43
Lightning returns (series x)

25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 18.09.2022 20:24
Guardians of the galaxy (series x)26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.09.2022 14:41
Kun tarkemmin ajattelee, niin en muista koska olisi kännissä pelannut. Tai se ei ole kuulunut ikinä sen porukan tapoihin joissa on pyörinyt. Omissa polttareissa tuli pelattua NESin SMB:tä kun äijät rakensi juomapelin sen ympärille. Se on petollista, koska salmaripaukun jälkeen ei voinut sanoa että keskittymiskyky tai suoristus yleensä olisi ainakaan parantunut...

No en minäkään sanoisi kännissä pelaavani.
Mullakin on vaan sellaista kivaa tissuttelua jotta on hyvä fiilis eikä jatkuva turpaan ottaminen online peleissä vituta. Ihan sama juonko kiljua tai vaikka vahvaa viiniä niin optimi tahti on sellainen 1dl/tunti.
Mulla kestää yleensä yks 0.5 lonkerokin 40 minuuttia.

Mitään juomapelejä en ole koskaan tajunnut missään muodossa ja jos tarkoitus on saada mahdollisimman äkkiä pää sekaisin niin jotain on vialla.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.09.2022 12:54
[Partajeesus tosin taisi ainakin aikoinaan itse tehdä kiljunsa. Tässäkö on syy siihen miten niin monta peliä menee läpi kuukausittain?  :lol:

Teen edelleen  ;D
Sen voimalla tulee tosin pelattua vaan moninpelejä joskus. Esim jotain splatoon 2:sta en olisi jaksanut tahkota ollenkaan selvinpäin jo pelkästään sen typerän mappi rotaation takia joka pakotti muistaakseni pelaamaan kahta kenttää aina pari tuntia kerrallaan.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.09.2022 13:51
Mulla paloi tuon trilogian kanssa käämit niin pahasti, että vedin alkoholin voimalla kaikki läpi kahdessa päivässä jatkuvasti kiroillen.
Onneksi crash 4 sitten olikin ihan helvetin loistava. Paitsi jos sen haluaa pelata 100% läpi.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.09.2022 12:08
Tuli yöllä tuo katsottua ja oli kyllä varsin laimea show.
Esitellyistä peleistä ainakin kolme oli mobiilipelejä ja kaksi jotain korttitaistelu pelejä jotka ei vois vähempää kiinnostaa.
Se animal crossing kopio täytyy kyllä ottaa gamepassista testiin sillä arvostelujen perusteella se tekee monet asiat helvetisti paremmin.

Esim. kokatessa sulla on kaikki raaka-aineet käytettävissä riippumatta siitä onko ne taskussa vai kämpän nurkassa olevassa laatikossa.
Asukkaiden taloja voi siirrellä ihan vapaasti ilman turhauttavaa odottamista ja jos Roopella ei ole haluttua tavaraa näytillä vaan se täytyy tilata niin silloinkin toimitus tapahtuu välittömästi eikä vasta seuraavana päivänä.
Lisäksi muilla asukkailla on tehtäviä tarjolla ja pelissä on jopa tarina.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retropelien filtterit, kyllä vai ei? : 04.09.2022 11:59
Mun vastaus otsikkoon on edelleen "ei".
Melkein neljä kuukautta tuijotin 21" crt ruutua eikä siitä mitään scanlineja erottanut kuten näissä esimerkki kuvissa.
Se oikea crt kuva näytti aivan helvetisti puhtaammalta ja se ruutu oli ihan yhtä lähellä mun naamaa mitä tämä pc:n näyttö.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 38
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines