Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 35
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.05.2021 19:38
RE Village
Ethan Wintersin kymmenen tuntia putkeen jatkunut ähinä vitutti myös suunnattomasti

Niin vitutti minuakin kun ekan kerran demoa testasin. Toisella kerralla päätin sitten kokeilla jos se vaikka hiljenisi kun laittaa optionseista puheen äänenvoimakkuuden pienemmälle ja hiljenihän se.
Puheet oli vitosella ja muut täysilla niin oli kiva pelata.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 11.05.2021 16:55
Resident evil village arvostelu
https://www.youtube.com/watch?v=-OVjTCdYbUM

Resident evil 3 remake arvostelu
https://www.youtube.com/watch?v=B3p61WQElBs
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.05.2021 08:06
Peli on monessa suhteessa reippaasti parempi kuin seiska ja tämän jaksaa varmasti paremmin pelata useammin läpi.

Varsinkin kun tässä on new game+ ja siinä siirtyy mukana kaikki muu paitsi key itemit ja vaikeustasonkin saa valita vapaasti.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.05.2021 23:12
No sanotaan niin, että village on toiminnan suhteen aika samalla tasolla re4:n kanssa mun mielestä.
Toki sillä erolla, että tässä ei viholliset ammu takaisin eikä heittele dynamiittia.
Yksi kokonainen alue myös muistuttaa lähinnä escape room tyylistä pulmailua eikä siellä ammuta laukaustakaan, mutta tunnelmaa on sitäkin enemmän.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.05.2021 20:57
Tuli itsekin haettua heti perjantaina seitsemän jälkeen aamulla prismasta village ja pelattua kerralla läpi.
Loppu ruudussa luki 9.5 tuntia, mutta oikeasti meni yli 11 tuntia.
Ihan helvetin hyvä alusta loppuun, mitä nyt lopussa meni tarina taas "pikkasen" överiksi, mutta eipä ressoja ole voinut oikeastaan koskaan ottaa vakavasti tarinan osalta.
Visuaalisesti hemmetin hieno, pahikset paljon parempia mitä seiskassa ja tapahtumissa sekä paikoissa mukavasti vaihtelua.
Demon jälkeen kitisin inventaariosta, mutta silloin en huomannut ettei crafting kamat ja key itemit vie sieltä tilaa ollenkaan joten mulla ei ollut koskaan inventaario täynnä.
Toivottavasti tämän jälkeen luovutaan lopullisesti niistä item boxeista ja pidetään tämä systeemi.

Just torstaina tuli pelattua re3 remake joten tämän pelaaminen oli yhtä juhlaa kun ei tarvinnut ravata item lootalla jatkuvasti eikä aina puukottaa tapettuja vihollisia ihan vaan varmuudeksi jos ne ei olekaan kuolleita.
Vihut tuntui myös kuolevan helpommin mitä re3:n zombit jotka otti välillä 4-5 pääosumaa, kaatuivat, nousivat taas kuin huidoit puukolla ja otti vielä yhden osuman lisää.
Pulmat oli helppoja eli toivat lähinnä vaihtelua eikä niissä tarvinnut koskaan jumittaa.

Toimintaa oli just sopivasti. Reippaasti enemmän mitä seiskassa, mutta millekään re5-6 tasolle ei mennä paitsi yhdessä kohdassa.
Itse pelasin casual tasolla joten aina tapoin kaikki kun kerran ammuksia riitti ja usein huomasin taistelun jälkeen, että siinä olisi voinut vaan juosta ohi jos olisi halunnut ja sama pätee myös moneen kovempaan vastaan tulevaan vihuun, mutta noilta saa aarteita joista saa parhaimmillaan 30 000.
Koska re8 tuntuu jakavan mielipiteitä aika hyvin niin sanotaan vielä, että mun mielestä re7 oli aikoinaan äärettömän keskinkertainen ja suorastaan tylsä ja mun mielestä se laiva osio oli se parempi osa peliä.
Tähtäys oli huono, hiiviskely kohtaukset perseestä ja inventaario liian pieni.
Vasta sitten kun pelasin tuota vr moodissa niin jopa tykästyin siihen kun tähtäys oli headtrackingilla niin alkoi jo osumaankin ja hiiviskely kohdissa pystyi kurkkimaan kulman taa tai katsomaan vaikka pöydän alta.
Jostain syystä tämän kanssa mulla ei ollut tähtäämisessä ongelmaa vaan se sujui jopa paremmin mitä re3:n remakessa eli jotenkin tuota on parannettu.
Tylsä tämä ei ollut missään vaiheessa ja kylän tutkiminen alueiden välissä toi kivaa vaihtelua kun uusilla tavaroilla sai taas jonkun uuden oven auki tai viimeinkin katsottua mitä niistä kaivoista löytyy.

Seuraavana päivänä tuli vedettyä vielä new game+ vetäisy hardcore tasolla ja huomenna varmaan vois pelata vielä kerran rynkyn ja loputtomien ammusten kanssa.
Mercenaries moodia jaksoin yhden matsin verran joka oli aika odotettavaa sillä tuo ei ole koskaan pahemmin iskenyt. Kutosessa sitä tuli tahkottua bonus asujen takia.
Toisaalta tässäkin saisi valosapelin, mutta se vaatii vähintään SS rankin joka kentässä joten annan olla.
Se kyllä harmittaa ettei sitä re:verse moninpeliä saatukaan nyt julkaisussa vaan se on lykätty kesälle.
Olisi ollut kiva vloppuna ottaa alkoholia ja räiskiä muutama tunti ja olisi se muutenkin ollut hyvä saada nyt pihalle sillä tuskin siitä kukaan kiinnostuu enää parin kuukauden päästä.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 26.04.2021 21:24
No man's sky lemmikit (ps4 pro)7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 24.04.2021 13:52
Tuli tätäkin pelattua pari viikkoa sitten muutama tunti yli 3kk paussin jälkeen kun huomasin switchin uutisesta, että nyt voi ostaa 50 custom design paikkaa lisää.
Nyt mä sain viimeinkin tuollaiset reunat terracotta, stone ja brick teihin ja jäikin vielä huikeat 8 slottia vapaaksi eli äkkiä ne uudet slotit meni vaikka en edes ottanut kaikkia palasia kun ei ollut tarvetta.
Sitten jos joskus saadaan taas 50 lisää niin vois laittaa jonkun nätin custom dirt path setin rahapuiden alle.

Sitten tuli heitettyä pari pienempää super mario sientä sopiviin kohtiin.
Tai no pientä ja pientä kun jopa ne pienemmät sienet on melkein puolet puun korkeudesta ja kaksi warp putkeakin tuli laitettua ja ne sopikin yllättävän hyvin pelin yleisen ilmeen vuoksi vaikka olin varma, että ne on häiritsevän näköisiä.

Jos jotain kiinnostaa niin kaikki nuo reuna palaset löytyy tämän creator id:n kautta: MA-7011-8313-9106

8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.04.2021 12:21
Descenders

Alamäkipyöräily kuulostaa lajina ja varsinkin pelinä melko tylsältä. Mieluummin sitä ajaisi KTM:llä motocrossia, kuin munamankelilla alamäkeä. Toisin on, peli hyvin addiktoiva ja sopii sellaiseen "pelaan 30min" hetkiin, kun ei jaksa syventyä tarkemmin taas yhteen liian suureen open world -peliin. Pelin myös oppii samantien, eli flow -tiloihin pääseminen ei vaadi mitään 200h harjoittelua, vaan 15min jälkeen pyörä on sormien jatke ruudulla. Toimii ohjaimella täydellisesti. Löytyy mm. Xboxin/PC Game Passilta.

 

Sä saat tuon kuulostamaan suorastaan rentouttavalta peliltä joten mä voin antaa toisen näkökulman.
Peli on teknisesti ottaen roguelike sillä pätkät generoidaan aina uudestaan ja jokainen läpipeluu yritys aloitetaan myös nollista ja pieniä päivityksiä tarjoavat tyypit pitää hommata uudelleen messiin.
Elämiä taisi olla aluksi 3-4 ja yhden menettää aina kun kaatuu ja jos viimeisellä radalla menettää viimeisen elämän vittumaisessa hypyssä (ja niitä on monta) niin koko homma aloitetaan täysin alusta.
Lisäreitä voi toki saada lisää suorittamalla joitakin haasteita, mutta niissä on aina omat riskinsä joten usein on parempi keskittyä vaan pääsemään ehjänä maaliin.

Itse pelasin career ja career+ (tai millä nimellä ne olikaan) moodit läpi joskus varmaan yli vuosi sitten ja sen jälkeen en ole peliin koskenut.
Hyvä peli se on, mutta kannattaa tietää mitä on aloittamassa jos sen haluaa päästä myös läpi.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 23.03.2021 20:50
Cyberpunk 2077 - 100 tuntia myöhemmin (ps4 pro)
Ei spoilaa tarinaa mitenkään.

https://www.youtube.com/watch?v=cUgUZsm0BdU

Tuorein psvr pätkä.

https://www.youtube.com/watch?v=kbYgPmT7k6M

00:00 Hitman
05:36 Battlewake
06:58 Home sweet home
10:46 Starship disco
10  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 23.03.2021 17:06
En edes muista milloin olisin viimeksi katsonut mitään ns. normikanavilta. Varmaan joskus vuosi sitten mummolassa.

Meitsi nyppäsi antennijohdon irti seinästä joskus 5-6 vuotta sitten kovalla ukkosella enkä ole sen jälkeen sitä takaisin laittanut.
Jouluna kuitenkin yleensä tulee altistuttua perus kanavien "viihteelle" joko broidin tai vanhempien luona ja ihan samaa paskaa sieltä aina tuntuu tulevan.
Mulle riittää netflix varsin hyvin ja viimeksi sieltä tuli katsottua the queen's gambit kun sitä niin kovin io techin puolella kehuttiin.

Sarja kertoo orvoksi jääneestä tytöstä josta tulee shakin ammattilainen joka kuulostaa tylsältä, mutta koko sarja tuli katsottua parissa illassa ja on kyllä kaikki kehunsa ansainnut.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 16.02.2021 21:34
Meitsi on pessimisti joten odotan, että ainakin kolmanneksen directista vie joku täysin turha peli josta selitetään jotain täysin turhaa jargonia.
Ei bayonetta 3 tai metroid prime 4 julkaisupäivää, mutta muistutetaan niiden olevan edelleen tulossa.
Joku switch peliin liittyvä mobiili turhake tungetaan myös johonkin väliin.
Lisäksi saadaan joku meh tason indiepeli kuulostamaan hienolta ja hehkutetaan miten se on ladattavissa heti directin jälkeen.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 13.02.2021 14:11
Moar cyberpunk

13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.02.2021 14:04
Cyberpunk 2077

Sain tämän päätökseen pari päivää sitten.
Alunperin mun ei pitänyt edes ostaa koko peliä ennen sitä ihan kunnon ps5 päivitystä, mutta verkkis myi sitä patsaan sisältävää erikoisversiota 90e hintaan ja unboxaus videon katsomisen jälkeen se oli pakko ostaa.
Toki vielä tuolloin ajattelin edelleen odottaa sitä päivitystä, mutta kun paketin sai haettua niin tietenkin se kiekko meni heti pleikkarin sisuksiin.

Tuli siis pelattua ps4 pro:lla ja pelin versio oli 1.11.

Jos vaikka listaisin ne tekniset ongelmat ekana.
-Peli kaatui jokaisen pelisession aikana, mutta mä pelasin 8-10 tuntia kerralla ja tuo kaatuminen tuli aika kellontarkasti kuuden tunnin jälkeen joten jos olisin pelannut vaikka vaan neljä tuntia niin peli ei olisi kaatunut kertaakaan.
-Kerran tipuin kartan läpi.
-Kämpille tullessa tiestä puuttui kaksi autoin mittaista palaa ja siitä näkyi läpi. Tämä tapahtui vain kerran.
-Radiosta hävisi ääni kunnes teki seuraavan ihan kunnon tehtävän. Tämäkin tapahtui vain kerran.
-Hahmomalli ilmeisesti sekoilee jotenkin aina kun nousi prätkän selästä pois sillä ruudun reunoilla näkyy jotain ihme vilkettä ihan kuin hahmon eri kohdat venyisi ja palaisi ennalleen tai jtn. Tuota kestää yleensä sekunnin tai kaksi eli lähinnä kosmeettinen haitta.
-Pari kertaa minimapin alapuolella luki hostile area vaikka kävelin keskellä toria. Tuo poistui kun latasi tallennuksen.
-Pari kertaa tehtävää tehdessä vieressä istuvan hahmon dialogin ääni katosi yhden lauseen ajaksi ja sitten taas kuului katosi.
Noin kävi kahdessa tehtävässä kahdella eri hahmolla.

Sitten on toki se ihan perus ruudunpäivityksen notkahtaminen ja popup tietyissä paikoissa kaupunkia.
Kuulostaa paljolta, mutta tuo kaikki tapahtui 63 tunnin aikana joten hyvin pitkälti ainoa ongelma joka toistui usein oli tuo ruudunpäivitys ja popup joka ei vaikuttanut mun pelinautintoon mitenkään.

Hyvää tässä sitten onkin todella paljon.
Ensinnäkin peli näyttää jopa ps4 pro:lla erittäin hyvältä kunhan käy heti aluksi vetämässä chromatic aberrationin, film grainin ja motion blurin pois päältä.
Varsinkin päivällä night city näyttää helvetin hienolta ja kuva on puhdas eikä edes kaukaisissa rakennuksissa ole sahalaitaa.

Tarina oli myös hyvä kuten myös hahmot.
Varsinkin ne isommat sivuhahmot kuten Judy, Panam, River ja Kerry on ihan witcher 3 tason settiä.
Noihin liittyvät tehtävät on ihan helvetin hyviä ja väärällä päätöksellä koko quest ketju voi loppua lyhyeen, etkä välttämättä edes tajua sitä jos et katso jotain tube videoita tai keskustele foorumeilla.
Myös Keanun näyttelemä Johnny Silverhand on loistava ja vaikka aluksi äijä on aivan täys kusipää niin sekin kehittyy huomattavasti pelin edetessä ja sen kanssa saa myös pelin parhaat naurut.

Tekemistä riittää muutenkin ja ilmeisesti niistä lukuisista fixerien antamista keikoista ne kaikki nimetyt hommat on sellaisia joissa voi tavata uusia ihmisiä ja niissä on muutakin kuin "mene tuonne ja tapa kaikki" mentaliteetti.
Yksikin homma alkoi sillä, että mun piti tappaa jonkun tyypin vaimon murhaaja ja homman voi toki hoitaa ampumalla sen kun tilaisuus koittaa, mutta jos et ammu sitä niin se pyytää sua auttamaan sitä.
Äijähän on siis tullut uskoon ja oikeasti uskoo olevansa suurinpiirtein uusi jeesus ja haluaa kuolla myös samalla tavalla joten tietenkin minä hymy huulilla ristiinnaulitsen sen samalla kun koko komeus kuvattiin.

Ai niin, mutta eihän niillä valinnoilla ole väliä kuten niin kovin netissä itketään.
Tällä tietenkin tarkoitetaan sitä, että kaikki pienetkin valinnat ei vaikuta lopetukseen, mutta missä pelissä noin on?
Mulle tulee lähinnä mieleen witcher 3 jossa jotkut sivutehtävän valinnat vaikutti myös päätarinaan.
Tässä kuitenkin on päätöksiä ja niillä on myös seuraamuksia.
Esim yhden mun päätöksen takia yhden jengin johtajat pääsi hengestään tai jos teet väärän päätöksen yhdessä Judyn tehtävässä niin missaat yhden pelin tunnelmallisimmista tehtävistä.

Ilmeisesti nyky pelaajat ei osaa uppoutua pelin maailmaan kunnolla ja jos joku päätös ei suoraan dramaattisesti vaikuta tarinan lopetukseen niin se on turha.
Jos vertauksen haluaa vetää tosimaailman puolelle niin oletetaan, että joku narkkari on ryöstämässä vaikka r-kioskia ja paikalle tulevalla poliisilla on vaihtoehtona joko puhua se antautumaan tai ampua siihen paikkaan.
Ei välitön narkkarin tappaminen vaikuta mitenkään tämän maailman kulkuun, mutta sen poliisin elämään se varmasti vaikuttaa.
Mulle ainakin tulee jo pelkästään siitä paska omatunto jos menen pettämään Judya jonkun huoran kanssa, puhumattakaan jostain isommista päätöksistä.

Poliiseista puheenollen mulla ei ollut mitään ongelmia niiden kanssa, koska en riehunut kaupungilla.
Koko 63 tunnin aikana mulle tuli alle kymmenen kertaa yksi wanted tähti, koska pärrä lähti lapasesta ja joku onneton jäi alle.
Jos en olisi katsonut lukuisia valitus videoita niin en edes tietäisi, että ne vaan teleporttaa selän taakse.
Samojen videoiden ansiosta tiedän myös, että npc hahmot lähinnä kävelee samaa katua päästä päähän tai joku voi kiertää korttelia vaan ympäri.
En mä pelatessa tuollaista huomaa, koska mun tapoihin ei kuulu jonkun random hahmon seuraaminen.
Yksikään npc hahmo ei myöskään kävellyt seinän läpi tai ollut t-posessa ja vihollisetkin tuntui toimivan kuten jossain far cry:ssa eli ne osasi käyttää suojaa ja ampui sieltä.
Mitään tuon kummempaa tekoälyä en odottanutkaan.

Hirveästi ei kuitenkaan tullut räiskittyä sillä alusta asti keskityin kehittämään netrunner buildia joka pystyy tappamaan kaikki kaukaa ja jos joku tulee lähelle niin sitä varten oli monowire.
Aloitin suoraan hardilla ja hitaasti mutta varmasti hahmosta tuli ylivoimainen joka pystyy tyhjentämään isoja alueita yhdellä contagion hackilla kun se leviää pitkälle.
Samalla joka tappo antaa lisää cold blood stackeja jotka puolestaan lyhentää quick hack cooldownia ja antaa muita hyötyjä.
Sitten tulee joku bossi joka palauttaa mut maanpinnalle tappamalla mut suurinpirtein kahdella iskulla, koska kaikki perkit on menneet hakkerointiin ja cold bloodiin.
Loparia lukuunottamatta nuokin tuli vedettyä quickhack+monowire combolla joten karkuun sain juosta monesti.

Ajaminen on mun mielestä myös ihan ok ja ainoa ongelma on liian lähelle zoomattu minimap.
Siinä vaiheessa kun gps käskee kääntyä oikealle ja vedät jarrut pohjaan niin auto menee risteyksestä ohi ihan heittämällä ja siksi tulikin ajettua moottoripyörillä, koska ne voi näpsäkästi vetää ympäri.

Tekemistä olisi vielä vaikka kuinka ja takaisin tulee palattua kunhan olen pitänyt pari päivää taukoa.
Sitten kun joskus saan ps5:n ja tähän tulee ihan kunnon ps5 päivitys niin tarkoitus olisi vetää uudestaan räiskintä+mantis blade combolla.

Jos tekniset ongelmat olisi poissa niin tämä olisi ihan heittämällä 9/10 peli.
Nyt täytyy antaa vain 8.5/10 ja tuo extra puolikas tuli oikeasti hienosta lopusta joka nosti fiiliksiä vielä hieman lisää. Otin siis Panam lopetuksen.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 06.02.2021 15:46
Cyberpunk 2077 (ps4 pro)15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.01.2021 23:23
Pari viikkoa sitten tuli pelattua brutal legend joka tuli viimeksi pelattua vissiin julkaisu vuonna yli 10 vuotta sitten.
Peli on edelleen aivan helvetin loistava vaikka mun muistoissa peli ei kärsinyt näin pahoista teknisistä ongelmista.
One x:lla pelattuna peli nykii välillä melkein yhtä pahasti kuin cyberpunk vanhoilla perus konsoleilla ja sopivassa kohdassa kun autolla ajellessa kääntää kameraa niin fps tippuu diashow tasolle sekunniksi tai kahdeksi.

Siinä ne ainoat miinukset minulla sitten olikin.
Edes ne rts matsit ei haitanneet silloin eikä haitanneet nytkään sillä niitä on vain kuusi koko pelin aikana ja jos tarinan aikana tekee muutaman sivutehtävän ja kerää collectibleja joista saa uusia kykyjä, kestävyyttä sekä muita bonuksia niin sen parissa menee ihan helposti yli 10 tuntia.
Muutenhan pelin taistelu on aika simppeliä hack 'n' slash mäiskettä kohtuu simppeleillä komboilla joka ei kuitenkaan käy ainakaan easy tasolla tylsäksi, koska vihut ei kestä tuhottomasti osumaa.

Mukavan isossa ja avoimessa maailmassa saa ajella komealla hotrodilla paikasta toiseen ja siihen saa myös pultattua lisää nitroa, isompaa moottoria ja parempaa aseistusta.
Ajellessa radiosta tietenkin pauhaa judas priest, megadeth, accept ja monta muuta.
Muutenkin koko peli on niin ehtaa metallia kuin olla voi.
Omasta mielestä edelleen yksi parhaita seitsemännen konsolisukupolven pelejä.

Tämähän löytyy EA play palvelusta joka kuuluu gamepass ultimateen joten jos on ultimate tilaaja ja metalli musiikki sekä Tim Schaferin huumori iskee niin ei muuta kuin kokeilemaan.

16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 28.12.2020 21:06
Control (ps4 pro / xbox one x)
Kuvat ison resoluution takia spoilerin takana.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 25.12.2020 19:02
Your most played games in 2020:
Animal crossing
Xenoblade chronicles DE
RE 6
Tales of vesperia DE

Your total hours played:
615

Your number of games played:
34
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.12.2020 22:45
Itsekin katselin digital foundryn videota ps4 / ps4 pro vertailusta ja siitä perus pleikan kuvan sumeudesta tuli kyllä ihan switchin doom mieleen jo  ;D
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 12.12.2020 21:54
Hyvä vinkki täydellisen lumiukon tekemiseen.
Pelihän sitä ei kerro minkä kokoiset lumipallot tuo vaatii ja vain täydellinen versio antaa DIY ohjeita ja isoja lumihiutaleita mitä nuo ohjeet vaatii.

20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retropelien filtterit, kyllä vai ei? : 05.12.2020 15:39
Niin ne varmaan näyttikin jos pelasi nenä kiinni ruudussa. Kuten sanottu niin mulla oli 14" ruutu jota katsoin yli metrin päästä niin ei siinä mitään scanlineja erottanut.
Enkä erottanut myöhemminkään kun käytössä oli 28" ruutu jota katselin melkein 2m päästä.
PS1 ajan 3d pelit kyllä näyttää kamalalta isolta ruudulta katsottuna nykyään joten olenkin pelannut niitä vitalla ja sen pienellä ruudulla esim driver näyttää yllättävänkin hyvältä ilman mitään extra efektejä.

21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retropelien filtterit, kyllä vai ei? : 05.12.2020 14:21
Itsekään en noista filttereistä välitä ja omissa muistoissa esim mega driven pelit ei näyttäneet todellakaan siltä miltä nuo filtterit saa ne näyttämään.
Asiaan vaikuttaa varmasti nostalgia, mutta eniten todennäköisesti vaikuttaa se, että nuo pelit pelattiin 14" ruudulta joka oli yli metrin päässä.
22  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Vinyylilevyt ja soittimet : 03.12.2020 14:53
Pitkästä aikaa tuli ostettua pari levyä kun cdonin black friday tarjouksista sai pari euroa halvemmalla.
Blues pills - Holy moly 27,96e (34,95e)
Sepultura - Quadra 26,36e  (32,95e)
Marilyn Manson - We are chaos 23,95e joka oli ihan normi hinta.

23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 27.11.2020 06:39
Lopetin itse neljän ensimmäisen reseptin jälkeen, kun en ollut varma saisiko kokilta enää mitään uutta palkintoa niiden jälkeen. No, ensi vuonna voi kokeilla uudestaan.  :)


Ne diy ohjeet kuulemma tulee tänään nookille myyntiin.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 26.11.2020 20:07
Tämän päivän turkey day on taas hyvä osoitus siitä, että sen tavaroiden ja diy ohjeiden hankkimisen voi hoitaa myös ihan järkevästi ja samalla tarjota jotain tekemistäkin pelaajalle.
Kun tuot kokille sen haluamat raaka-aineet neljään ruokaan niin saat uusia tavaroita ja kun vielä parantelet sen reseptejä niin saat vielä kolme tavaraa lisää ja neljännen jälkeen diy ohjeet kaikkiin niihin kamoihin mitä se aiemmin antoi sekä pariin uuteen tavaraan.

Nyt on kakkos hahmolla uusi pöytä ja tuolit keittiössä ja takka olohuoneessa.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 18.11.2020 09:30

Ja fiilistelen jo mielessäni, miltä Isla Nublar näyttää lumipeitteessä ja jouluvalojen loisteessa illan hämyn jo laskeuduttua.

Toivottavasti joulukamojen hankkiminen on hoidettu samoin mitä halloween kamat eli joku niistä on joka päivä kaupassa myynnissä ja reseptejä voi saada ilmapallojen ja pullojen lisäksi myös asukkailta.
Muuten tuo menee naurettavaksi grindaamiseksi jota en jaksa harrastaa.
Mitä nyt eilen gamefaqsia luin niin ilmeisesti pelissä on taas jotain uusia diy ohjeita grindattavana ja ilmassa leijailevia vaahteranlehtiä kerättävänä ja tuo "tapahtuma" kestää huikeat 10 päivää.
Ihan naurettavaa grindausta peliltä jonka kohdalla jaksetaan kerta toisensa jälkeen mainita kuinka se on rentouttava peli jota voi pelata ihan omaa tahtia.

"After missing half the cherry blossom ones earlier in the year and not wanting to make the same mistake again, I've been grinding out balloons for the last couple of hours and got 4 maple leaf recipes, including the one from Isabelle. So it hasn't been a great ratio for me, but not terrible either."

"I'm still missing most of the mush ones after doing hours of grinding before plus about 4 hours today (only got one leaf one). So yes horrid luck with these"

"for me only 3 mushroom recipes
now that the remaining autumn stuff is appearing rip me, 7 dupicates too.
I might have to stand on the beach and farm balloons again soon cause im running out of time lol."


26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 10.11.2020 10:20
Tuli päivitettyä oma saari unen puolelle taas vaihteeksi.
Nyt siellä on halloween koristelut esillä ja muitakin muutoksia tullut tehtyä.
Osoite on sama vanha DA-5237-8446-5587

Vaikka nykyään tulee pelattua varsin harvakseltaan niin silti kyllästyin aina sateen jälkeen kaivamaan levinneet kukat pois joten viimeinkin päätin laittaa läpinäkyvän custom kuvion kaikkien kukkien ympärille niin ei tarvitse tuostakaan enää kärsiä.
Haudatut fossiilitkin kaivoin ylös ja hautasin museon taakse piiloon niin ei ole ne rumat ruksitkaan enää pilaamassa maisemaa..tai noin mä luulin, mutta sitten tuli esiin kaivettavat sienet.
No eiköhän ne taas katoa kun lunta tulee.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 15.10.2020 19:26
Itselle tunnelmalliset kohdat oli niitä joissa pärähti joku biisi soimaan ja kamera zoomasi kauemmas ja ne olikin pelin parhaita hetkiä.
Sitten tuli hiljaisuus ja hienon hetken jälkeen oltiin taas vaan toimittamassa sitä sadatta pakettia jollekin hologrammille joiden olemassaoloon Sam ei oikeastaan edes reagoi.
Tuota pelatessa kävi useamman kerran mielessä, että mihin se kaikki aika ja budjetti on mennyt kun maailma on tyhjä, ihmisiä on kourallinen ja päämekaniikka on toistuva pakettien kuskaaminen.
Jotenkin vaikea uskoa, että tuo olisi oikeasti ollut se idea ihan alusta asti.

Miuluummin kuvittelen, että Kojima on ensin tehnyt sen tarinan ja vasta sitten testaillut useampaakin pelityyliä ja sitten aikataulu tuli vastaan ja tämä kaavittiin kasaan siitä mikä äkkiä saatiin valmiiksi.

28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 12.10.2020 20:51
Nyt vuorossa muutama psvr peli lisää, crash bandicoot 4 sekä paljon mielipiteitä jakanut death stranding.The walking dead: Onslaught 00:00
Star wars: Squadrons 04:21
Light tracer 08:12
Dying reborn VR 09:49
Stifled 11:08
Track lab 12:19
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 26.09.2020 20:35
Eikös tuo ole ollut mahdollista siitä lähtien kun se back up toiminto tuli.
https://www.eurogamer.net/articles/animal-crossing-cloud-saving-island-recovery-transfer-new-horizons-7018
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 25.09.2020 19:40
Mulla onkin just sopivasti kämpän vieressä tilaa kasvimaalle.
Kai noidenkin reseptien saaminen on taas tuurista kiinni ihan kuten aina. Tänään sain viimeisen huonekalun merenneito sarjasta joten enää ei tarvitse käydä uimassa.
Syksyn resepteissä on vaan yksi jonka haluan, mutta en mä sen takia ala joka päivä metsästämään jotain helvetin ilmapalloja.
Mikään muu peli ei oikeasti tuhlaa niin tehokkaasti pelaajan aikaa kuin tämä.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 35
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines