Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 15:48
tuo on kyllä todella hölmö ominaisuus, ettei pysty vetämään mutkaa yhtään leveäksi, ilman että peli puuttuu väliin ja hidastaa autoa merkittävästi.. ajettavuudeltaan peli on oikeinkin hyvä, ja tuntuisi ensikosketukselta että autoissa olisi myös enemmän eroja kuin aikaisemmissa versioissa. Renkaat kuluvat lyhemmissäkin kisoissa, mutta ei kovin merkittävästi.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 13.09.2012 02:02
Onko Wrc 3 videoita tehty vielä Suomen rallista, kun olisi mukava tietää miltä se näyttää?
ei oo tullu vielä valitettavasti :( ja tuskin tuleekaan ennenkuin joku suomalainen saa pelin käsiin :) Sitä hetkeä odotellessa, ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan vuo Suomen rallissa mennä :D
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 13.09.2012 01:58
Ihan vain kysymys Wyrkille, onko mitään peliä PS3/Xboxille jossa on aidot damaget?

Jos autopelejä meinaat, niin ei varmasti. Toisaalta en ole niin väittänytkään.
Haluaisin realistisemmat damaget peliin, viestissäni ehkä annoin kuvan ehdottomasta realistisuudesta. Toisaalta mainitsin myös damagen parantamisesta.
Tarkennetaan nyt sitten. Ei mun mielestä damagea tartteis parantaa silloin kun ajetaan yli kolmea sataa seinään. Vaan silloin kun ajetaan lähekkäin niin siivet irtoilisivat helposti ja toisaalta jos ajat toisen perään niin toisen auton perä hajoaisi jne.

Ei formula pelä ole tarkoitettu ajettavaksi päin seiniä vaan paremmilla damagella palveltaisiin realistisuuteen ja tavallisesti pelaavia.


Samaa kaipaisin, starteissa saisi oikeasti katsoa minne sen nokan tunkee. Minun mielestä se damage ei kuitenkaan tärkein juttu pelissä ole.
PCllä on se hyvä puoli että voi vähän modata yhtä tiettyä filua :P niin joutuu oikeasti olla varovainen mihin sitä keulaa tunkee :) omien modausten avittaman myös rengasrikot on lisääntyneet ja damaget on suht realistiset myös AIn osalta :)
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 11.09.2012 19:22
Ah, meinas unohtua tuo damage. Miksei sitä voisi parantaa? Estääkö ne lisenssit mukamas taas? Suurinosa ihmisistä haluaa realistisemmat vahingot, mutta mitä tekee Codemasters ja Hood? Ei mitään, korkeintaan moittiivat toivojia.
Tekisivät realistisen damagen ja sitten jos pelaaja itkee niin sanoisivat, että itte halusitte tätä.
Mitään järkeä ole törmäilyautoissa, mutta näillä korteilla pelataan jotka annetaan.

Kuitenkin enemmän tää peli vaikuttaa päivitykseltä, sellaiselta jonka 2011 piti olla.


damaget nimenomaan Lisenssikysymys.. Ferrari ei halua että heidän autonsa hajoaa päreiksi ennen mclarenia ja toisinpäin.. Tästä syystä damaget ja muut tekniset viat on jätetty vähemmälle.. tyhmäähän se on, mutta minkäs teet..
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 06.08.2012 22:43
Joo paljon edeltäjiään paremmalta näyttää kaikinpuolin :) Espanja nyt ei ole Espanjan rallia nähnytkään, kun ei ihan noin korkeassa maastossa enää ajeta :D mutta näyttääpähän paremmalta. Soraakin löytyy pitkät pätkät kuten oikeasti. Äänet vielä hieman kysymysmerkki, voisi olla paremmatkin :) Hankintaan menee varmaan tämäkin peli!
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 04.08.2012 00:34

 
Uusi video  :)
eipä toimi täällä ainakaan.. valittaa yksityisestä videosta :(
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 01.08.2012 16:59
Seuraisin eilen sivusilmällä tuon sijoittajapuhelun etenemistä. Lähinnä ympäripyöreää lätinää. Gta V on täydessä kehityksessä, mutta julkaisun ajankohta ja alustat pysyivät piilossa. Rockstar kuitenkin kertoi vuoden 2013 olevan suuri vuosi heille. Oletettavasti Gta V julkaistaan siis tuolloin.
juu näin itsellenikin tuo sijoittajapuhelu tuli esiin.. On tässä onneksi vielä ihan hyvä Q4 tulossa vuodelle 2012 :)
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 31.07.2012 17:39
http://www.v2.fi/uutiset/pelit/16334/GTA-Vn-julkaisuaika-paljastuu-huomenna/

tänään kuulemma ilmoitetaan GTA V julkaisupäivä :)
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 31.07.2012 17:38
4 uutta videota:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zaNQRd4Fxzs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZCDQYSgGA4

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XAQG5KKN3-w

hyvältä näyttää ainakin minun mielestäni, ja ainakin pätkät on laitettu ihan uuteen uskoon. kartturi kuulostaa paljon aidommalta, ja autoihinkin on vielä tulossa uudet äänet :)
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 20.07.2012 13:36
jotain kysymyksiin vastailuja, ja uusia kuvia F1 2012
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 19.07.2012 03:53
Rockstar kertoo että pelissä voi lentää lentokoneilla. Uusia ruutukaappauksia on tulossa, mutta trailerissa voi vierähtää tovi.
huhut puhuvat myös sen puolesta, että ns. kaupungin keskustasta maatilalle ajaminen kestäisi 15 minuuttia! Ja rockstarsin uusimpien tietojen mukaan ei olisi mikään ihme, kun kyseessä on Rockstarsin historian suurin avoimeen maailmaan sijoittuva peli :)

pakko hankinta on joka tapauksessa, kun paljon GTA pelejä on tullut pelailtua muutenkin :)
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 12 : 19.07.2012 03:51
Kun täällä tuosta tallennusbugista on ollut puhetta niin itsellä on siihen oikeanlainen ratkaisu:

Ei tarvitse tehdä mitään muuta kun kirjautua ulos PSN Networkista/Xbox Livestä, ja asia on ratkaistu.
tohon ''tallennusbugiin'' vielä sellainen, että se on myös ''ohitettavissa'' pelaamalla Online Rankkarikisa heti pelin käynnistettyä :) Toinen tapa on sitten sellainen, että odottaa pelin päävalikossa n. 5minuuttia, ja sitten vasta lataa pelin. molemmat toimii, mutta rankkarikisa nopein vaihtoehto
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PS1-nostalgiaketju! : 19.07.2012 00:32
Ehdottomasti paras urheilupeli on International Track & Field!Tätä tuli hakattua aikanaan käsittämättömän paljon :D ja muutama ohjainkin meni hajalle, kun sai rämpyttää sydämen kyllyydestä.. Lajeinahan pelissä on 100m juoksu, 110m aidat, pituus, kolmiloikka, korkeus,seiväs,keihäs,100m vapaauinti, kuula,kiekko ja moukari.

Peli on edelleen saatavissa PSN storesta, jonka kautta olen pelin ostanut uusiokäyttöön! Maailmanennätyksiäkin oli joissain lajeissa suht helppo tehtailla, ja niitäkin tullut muistaakseni muihin paitsi seiväshyppyyn, kolmiloikkaan ja keihääseen tehtyä :)
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 2 : 13.10.2011 21:18
Ulkonäkö kuvien perusteella yhtä huono kuin edellisessä! Onko näin?

Äkkiseltään katottuna näytti melkeinpä jopa huonommalta. Onpahan selvää, ettei tarvitse WRC-peliä enää ostaa. Ei ainakaan niin kauan kuin lisenssi on Milestonella. Taas on näemmä mennyt vuosi kehityksessä hukkaan.
kuten sanoin... ajettavuudeltaan peli on ''100'' kertaa parempi :D siis tämän nimenomaan Milestonen WRC sarjan mittapuulla.. Muuten kyllä aika tönkköä edelleen.. En oikeen osaa tarkkaan kuvailla. Itse pidän paljon enemmän simulaattori tyylisemmästä rallista, kuten RBR. Milestonen WRC 2 on KAUKANA simusta, valitettavasti.

RBR pelanneet tietää että se ei oo mikään helppo ajettava :) Senpä takia itselläni onkin suominuotit, niin saa kaiken irti autosta ja pätkästä :) Mutta ei nyt siitä enempää..
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 2 : 12.10.2011 18:24
Tommi Mäkinen Rallykin oli hienompi.

Sehän on legenda !
joo en kyllä itsekkään ymmärrä, että miten Milestone on tuossa onnistunut... Edelleen itse kutsun parhaaksi rallipeliksi RBR ja sen modeja... Aidoin myös, toki haastettakin löytyy.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 2 : 11.10.2011 21:40
ja tässä vähän kuvia.. kuvat otin frapsilla, ja imageshackiin upattu, toivottavasti näkyy :) Kuvissa on muutamia autoja, ja uusia ralleja. voin pistää lisää jos on tiettyjä toiveita.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 2 : 11.10.2011 18:49
ekat kilometrit ajettu WRC 2 pelissä, ja kyllä täytyy sanoa että... Ei hyvältä kyllä tunnu.. EKt on tosiaan edelleen samat.. No autot käyttäytyy kyllä paremmin kuin WRC 10:ssä, mut ei se silti kyllä mikään rallipelien kuninkuus peli ole, valitettavasti. On toki mukana Sardinian, Kreikan, Argentiinan ja Australian rallit, mutta ainakaan Kreikka ja Argentiina eivät ole yhtään ''omanlaisensa''.. Sardinia on suht haastava, kaikkine satoine pomppuineen jne..

Uramodi on paljon parempi kun edeltäjässä, vaikka pitääkin edelleen ajaa todella paljon. Nyt on jopa mahdollisuus palkata talliin mekaanikoita, ja muuta henkilöstöä jne.

Jos on kysyttävää, kysykää.. Voin laittaa kuvia myös jos joku haluaa.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 11.10.2011 18:43
aika naurettavan helppoo kyl on AI vastaan ajaa tossa pelissä.. Voitin LEGEND tasolla maailmanmestaruuden ekalla kaudella Force Indialla.. Riitti että otti hyvän lähdön, ja peitteli AI kuskeja, kun ei ne osannu ohittaa.. Aloitin Virginillä uuden kisan niinikään Legendillä, ja ajan kisoissa sijoista 5-10... Ei hyvä.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 30.09.2011 20:46
Hei voisko joku neuvoa että onko tässä pelissä erikseen jossain asetus jolla Turva-Auton saa pois tai päälle? En löydä mitään Game Settingsejä ja auton Damagekin näyttää vähän siltä ettei se ole oikeen realistinen.Ps3 versiona siis pelaan.Apuja kiitos =)

Turva-auto off/on on siinä contiunen yläpuolella ainakin Grand Prixissä. En muista missä urassa. SC ei voi laittaa päälle jos Damage ei ole päällä.
ja 20% kisat pitää olla valittuina :D SC ei ole mukana alle 20% kisoissa.. Urassa SC on automaattisesti käytössä, jos on yli 20% kisapituus valittu. No damaget ei pelissä mitkään älyttömän realistiset muutenkaan ole.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 30.09.2011 17:51
Räjähti ensimmäistä kertaa pelissä sitten moottori , HRT Valenciassa.


Itseä vähän epäilyttää noiden moottorien kestävyys, kaikkia käyttänyt ja yhdessäkään ei ole kulutusta muutamaa prosenttia enempää. Kuinka paljon niitä saa oikein rääkätä ennen kuin alkavat hajoamaan.
Manuaalivaihteet ja ykkösvaihteella kymmen kierrosta Spata ympäri, niin luulisi hajoavan  :lol:
no eihän ne oikeassakaan elämässä enää hajoa. Kyllä sen verran luotettavuus mennyt eteenpäin moottoreiden suhteen.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 28.09.2011 00:11

Oijj! Kirjoitusvirhe 1:32.xxx tarkoitin. Hirmuaikoja äijät kyl painelee jos kovilla menee 1:37 :b

Nonii, nyt alkaa jo kuulostaa oikomiselta  ;D

E: Ajoin äsken Singaporen kisan, tuntui softit olevan nopeammat kuin super-softit..

E2: Kirjoitusvirheet  :lol:

Tässä video tuosta Singaporesta:Kokeilun vuoksi tuo bensa loppui. Automaatilla saman kisan ajelin ja bensaa vielä lopussakin +1lap  >:(

Oijoinko mutkia teidän mielestänne? Paukuttaako muilla G27 noin perkeleen kovaa?  :P
paukuttamiseen en ota kantaa, mutta käytätkö aina KERS:iä noin? Ei siitä oo mitään hyötyä, jos käyttää kaikki kerrallaan. Ja oikeaoppisesti sitä käytetään startissa kun mittari ylittää 100km/h yms... No mutta joo :)
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 27.09.2011 01:01
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Tuossa videossa rangaistukset on asetettu päälle ja silti peli antaa oikoa mielivaltaisesti. Jos näitä asioita ei korjata, F1 2011 ei tule olemaan kovinkaan hyvä online-peli. Ikinä.

Ei hyvää päivää miten monella tavalla peli on pilattu codemastersin toimesta. Täytyy kyllä ihmetellä miten on voinut peli mennä läpi codemastersin omasta "laatu"tarkistuksesta. Pitää varmaankin pistää PLF1-sarja telakalle siksi aikaa jos/kun nämä kaikki tähän asti ilmenneet bugit saadaan korjattua, ainakin tämä oikaisubugi joka toimii todennäköisesti jokaisella radalla samalla tavalla.
joo ja sit esim istanbulissa saa turhan helposti penaltya, kun leikkaa viimeisen mutkayhdistelmän mutkia liikaa kanttarin yli. Ainakin toiseksi viimeisessä mutkassa.. Samaten toki myös Barcelonassa viimeinen shikaani.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 22:33
Olipas kisa, 18 -> 7. Hirveäh taistelu Vettelin kanssa alussa ja lopussa Massan kanssa sijasta kuusi. Löpö vaa loppu kesken ja juuri Liuzzi tuli pilaamaan Massan karkuun menoa, ehkä olisi voinut olla kuudes jos löpöä olisi tankattu enemmän, seuraavaksi Kanada ja siellä top 5 joukkoon pitää mennä, Williams laittaa liian korkeita tavoitteitta kilpailuihin ja kisassa olen korkealla, koska starteissa voitan AI:t. Top 5, ei taida onnistua  8)
tuo legend on suht helppo taso kyllä, kun ajanut jo enemmän. Itse ajan Force Indialla, ja voitin Espanjan ja Monacon GPt putkeen :S Espanjassa voitto toki tuli hyvän taktiikan ansiosta, ja pienen estelyn avittamana :D mutta Monacon voitto oli jo aika ylivoimaista kauraa, kun paalulta pääsi starttaamaan, ja ajamaan helppoon voittoon... No ei auta itku markkinoilla, vaan ajella loppuun :)
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 23.09.2011 15:03
oeee!! Sieltä tipahti postilaatikkoon Verkkokauppa.com paketissa oleva F1 2011 peli!! Täytyy sanoa että epäilin kyllä sen saapumista, kun vasta EILEN AHVENANMAALTA lähettivät!! Huhhuh!! Ei muutakun pelaamaan :P
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaisupäivä huomenna!) : 22.09.2011 15:53
Jos tosiaan saat huomenna tuolla "lentorahdilla" vk.comin affenanmaalta, niin ilmoittele. Vaihtuu nimittäin tulevaisuudessa VPD > vk.com  :)
Joo ilmoittelen! Itse taas mietin vaihtamista Vk--> johonkin muuhun :D mut katotaan nyt ennen kun manataan :) VPD ei saanu viel huomiseks vai?
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaisupäivä huomenna!) : 22.09.2011 13:22
GameOn laittanut meikänkin pelin aamulla postiin. Tuskin ehtii perjantaiksi. No, muuta tekemistä on kyllä tarjolla. PC-versiota pelailen tuskin hirveästi, koska uramoodia en viitsi siinä aloittaa. Menisi hukkaan se kun PS3-versioon siirtyy.

Mullekkin tuli Gameonilta viestiä. Todennäköseen siis maanantaina, elleivät jollain tempulla saa sitä Turun suuntaan nopeammin :p
ja mulle tuli Verkkokaupasta, että ovat lähettäneet... Ainut vaan että tulee Ahvenanmaalta xD Kuulemma lentorahdilla tulee, ja vakuuttivat että ehtii huomiseksi.. Mutta epäilen. Onneksi tuli tuo Steam versio jo hommattua :D
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 22.09.2011 12:41
Eipä ole Gigantti mitenkään vastaillut viestiini. Hieno video Olvi ja mahtava ohitus Alonsosta, ei ihan odottanut tuota liikettä Massalta.

Btw Pans : tuliko sitten siihe DRS kohtaan rasti? Koska jos noin käy netissä ja ei tiedä, että DRS on hajalla niin luullaan bugia. Insinööriähän ei ole nettipelissä. Tämä päivä vielä ja huominen on ehkä onnenpäivä ;)
ei tullut mitään rasteja, kuten ei myöskään kun KERS hajosi :D ne vain jäivät harmaiksi, ja kerrottiin ettei voi käyttää. Olisi toki hieno jos olisi tullut joku rasti yms.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 21.09.2011 23:40
Hehee, mullakin loppui juuri tuossa melbournessa varmaan jo kakkossektorin puolessavälissä. Alonso ja Button melkein veivät sijoitukseni, mutta onnistuin rullaamaan maaliviivan yli ennen heitä  :lol:

E: Miten sait DRS:n rikki?
mul loppu just siin kolmossektorin alussa bensa xD emt miten se DRS hajos, ku en ees käyttäny sitä kertaakaan :D Tiimi vaan sanoi että sitä ei voi käyttää, ja että sitä korjataan :)

Punainen lippu yhden kierroksen kisassa:


sielähän se oli ylempänä :P tänks Runner! aika tylsä muuten toi red flag :D
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 21.09.2011 23:37
onko kukaan saanut vielä aikaiseksi punaisia lippuja? SC kyllä tullut mulla jo useaan otteeseen :D muttei kyllä punaisia :)
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 21.09.2011 21:01
Ei kai kyseessä oleva koodi ole aikarajallinen kuten EA:n koodi toimii 30 päivää ja sitte uutta ostaan.  :(

Ei ollu minullekkaan tullu Verkkokauppa.com:ista vahvistusta, että peli ois lähetetty postiin.
Eli jos peli tulee vasta maanantaina, pitää pysyä viikonloppu pois täältä.  :P


E:Mistäs ihmeestä te noita PC versioita nyitte? :overkkokaupasta ilmoitettiin mulle tänään, että maahantuojalla on ollut ongelmia saada pelit. mutta huomenna tulee! ja heti postittavat kun ovat tulleet :) ja ne jotka ovat ahvenanmaalta tilanneet, saamat pelin lentorahtina!
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines