Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Donkey Kong Country Returns : 27.02.2014 09:14
Kirjaimia en jaksa kerätä koska ne on pakko ottaa kerralla enkä jaksa esim jotain niitä kärry kenttiä aloittaa uudestaan jos missaan yhden hypyn.
Onkohan sulla mennyt nyt Crash ykköset ja DK:t sekasin :) Checkpoint tallentaa mielestäni noukitut kirjaimet, eli ei nyt aivan alusta tarvi aloittaa. Olen pelannut vasta yhden maailman joten aivan 99-varma en ole, mutta Returnsissa oli näin.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 06.02.2014 09:44
Pirkkalan Citymarketissa (siellä Tampereen Härmälän rajalla) oli kolme kappaletta LEGO City Undercover Limited Editionia 39,90.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! : 27.01.2014 13:37
Itsekin pelailen tällä hetkellä NSMBU:a, ja ostohetken pienehkön pettymyksen jälkeen palasin tähän hiljattain, "kun ei oikein muutakaan jaksanut", ja peli nappasikin oikein kunnolla.

Mielestäni tässä on todella koukuttava meininki. Kentät ovat vaihtelevia ja isot kolikot sekä salaiset exitit ovat olleet hankalampia kuin aiemmissa NSMB-peleissä. Sanoisin että 2D-Marioiden parhaimmistoa ja ehkä jopa Wii-peliä hitusen parempi.

Tällä hetkellä olen 7-maailmassa (pilvi). Kaikki isot kolikot sekä salaiset exitit etsittyinä.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 09.01.2014 14:34


Vuoden ensimmäinen saapumiserä :D

-Metal Gear Rising: Revengeance Limited Edition; Tämä peli on ollut ilmestymisestään asti ostoslistallani, ja päätin odotella mikäli tälle editiolle sattuu "bioshock kakkoset", mutta niin ei ole käynyt. Meni heti koneeseen.
-Assassin's Creed III; Jostain syystä kaveri oli ostanut tämän mulle. Ei olisi itsellä tullut moista hankittua koska en pitänyt kakkosestakaan. Täytynee antaa jossain välissä mahdollisuus. Vai onko tämä ansa?
-Rayman Legends; Hyödynsin zavvin 18 euron tarjousta.
-Rune Factory 1: Eksyin Rising Star Gamesin ebay shoppiin ja päätin tilata kun seisoskeli siinä niin kiinnostavasti.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.01.2014 20:57


Kerkesin jo viimeksi sanomaan että 2013 alkoi olla pelien puolesta kasassa, mutta fuu, on tässä muitakin kuin joululahjoja :)

-The Wonderful 101, toivoin ja sain emännältä joululahjaksi
-TLoZ: A Link Between Worlds, sama juttu kuin edellä mutta tätä en edes osannut toivoa
-MediEvil
-Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2
-Transformers: Fall of Cybertron
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 02.01.2014 19:31
kodin1.comissa (ja varmasti anttiloissakin) mario bundle 299,- ja ZombiU näyttää olevan yhä 15,-. Zelda-konsolia sai jostain, varmaan samaisesta kodin1:sta 30-40e halvemmallakin, mut peli tulee latauskoodina mikä on ainakin omasta mielestäni buu.

vink :)
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.12.2013 14:11






Parilta viime viikolta… Super Street Fighter IV 3D:n hinta on ollut laskukierteessä ikuisuuden ja tuo viiden euron hintalappu lopulta suostutteli ostamaan. 25,- Paper Mariosta tuntui kassalla vielä pikkuisen liian kovalta, mutta otin kuitenkin kun samasta laarista löytyi.

Olen viime aikoina ollut kiinnostunut Wiin LEGO-pelitarjonnasta ja aikomuksena olisi hankkia niistä kaikki jahka sopivia sattuu eteen kävelemään. Tarjontaa on ainakin paljon käytettyjen pelien markkinoilla. Uutena tietty mieluiten kuten nämä yksilöt.

Resident Evil 4 Wii Editionissa on hieman hiusnaarmuja mutta eipä tuo oikein mitään maksanutkaan. Kiinnostaa tämä versio kun olen pelannut ainoastaan GC-version kertaalleen läpi silloin ilmestyessään.

DS-pelejä ostettu köntässä. Tämän kerran löytyi könttä jonka peleistä minulta ei löytynyt ennestään ainuttakaan. Pari vähemmän kiinnostavaa jätin kyllä pois kuvasta.

Tämän vuoden peliostokset alkavat olla siinä. Täytyy vielä katsoa mitä joulu tuo ja jos välipäivinä kerkeäisi marketteihin.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 12:38
Finngamerin fotoista tuli mieleen, että diggailen noista Wii U:n sinisistä koteloista. Levykkeetkin tuntuvat melko laadukkailta? Ostin pari DVD:tä lahjaksi ja hämmennyin miten piraattimaisilta ja halvoilta ne tuntuivat kun on käsitellyt pelkästään pelejä viime kuukaudet! Vaikka pahvikoteloiden ja ohjekirjojenkin aikakausi alkaa olla ohi, niin kyllä pelikoteloista huokuu sentään vielä jonkinlainen laatu...

Btw, Wiin alkupään pelilevykkeiden kaksiväriset labelit olivat mielestäni tyylikkäitä ja hieman ehkä harmittaakin että nykyään käytetään noita vähän liiankin hienoja nelivärilabeleita (liian hienoja omaksi parhaakseen, monesti näyttävät enemmän pieneltä pizzalta tai oksennukselta kahvilautasella).

Häiritsevintä noissa koteloissa on selkämysten fonttien ja logojen täysin satunnainen käyttö, varsinkin Nintendon omissa peleissä. Kuka siellä on esim päättänyt että Nintendo Landissa ja Game & Wariossa on logo, ja Super Mario 3D Worldissa sekä New Super Mario U:ssa perusfontti? Oliko vielä niin että toisessa oli capsit päällä?
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 15.12.2013 18:20
Mulla on oma vahva kutina että Wii U:sta on tulossa peliensä puolesta paras konsoli aikoihin. Siis pelkkä kutina, toivotaan että toteutuu myös. Veikkaan silti että ensi vuonna tähän aikaan on jo aivan toinen meininki päällä. Jo nyt on konsoli päällä lähes päivittäin. Asia mitä ei kuluneen genin aikana tapahtunut millään konsolilla.

GamePad on hieno laite akukestoa lukuunottamatta.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.12.2013 09:11
Ihka ekaa Tomb Raideria (PS1) viikon verran pelanneena tuo viimeisin uusintakierros-TR -traileri näyttää ihan naurettavalta. Oisinko nähnyt jonkun sata vastaavaa rävellystä ennenkin. Noh, se oli sitä aikaa, nyt eletään näköjään ihan vain tätä   :P
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 10.12.2013 23:17
Thanks! Kelpuuttaisin itsekin mieluusti eräät tietyt PS1-pelit omaan talteen, mutta niiden etsiminen ja ostaminen hyväkuntoisena (naarmuttomina) on niin vaivalloista nykyjään :)
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 10.12.2013 14:39
Hieman epäröin postata tänne mitään, kun kokoelmani on niin epäjärjestyksessä ja kuvat huonossa valaistuksessa otettuja. Mutta what the hell, tyylillisestihän nämä kuvastavat todellisuutta oikein hyvin. Minulla ei siis ole mitään erillistä gameroomia, vaan pelit on survottu sinne minne mahtuvat - joko vetolaatikoihin tai sitten ihan vain pahvilaatikoihin muuton jäljiltä. Pahvilaatikoissa olleet pelit olen vain latonut tiskiin sen kummemmin ajattelematta. Sekaisen ohjain-peripheraalilaatikon sekä konsolit jätin pois paria DS:ää lukuunottamatta sekä parikymmentä cib GBA-peliä jotka ovat jossain komeron perimmäisessän nurkassa.

Kuten voi huomata, en noudata minkäänlaista järjestystä, ne vain ovat ja sillä hyvä :) blurria on lisätty heti kuvanottohetkellä katselunautinnon lisäämiseksi. Jätin pois kaikki tuplat jotka bongasin ja joitakin pelejä on maailmalla lainassa.

WII:





DS enimmäkseen:



PS2:



GameCube + muita:



SNES + NES + muita:



Xbox 360 + Wii:



PS1:







Muutama random:

73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 01.12.2013 19:12
Komppaan kokeilemaan FF: 4 Heroes of Liteä. Itselläni on myös kyseinen peli kesken ja vanhemman koulukunnan Final Fantasyhan se on, todella tyylikkäillä satukirjagrafiikoilla vielä. Erikoista kyllä miten huti tämä peli on monilta mennyt. Playsta näitä sai melkein heti julkaisun jälkeen 20 eurolla.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.11.2013 16:36
Kuluneen viikon saldoa:



-Wii U Premium Mario & Luigi bundle 299,-
-Transformers War for Cybertron 12,-
75  Yleinen / Peliseura / Vs: Nintendo Network ID -tunnukset : 27.11.2013 23:58
Omenarosvo. Lisäilen teidät
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 24.11.2013 22:47
Sanoinkin että paskimmillaankin _todella hyvä_. En puhunut mitään paskimmasta paskasta.

Aikoinaan Cube ei tehnyt minuun suurta vaikutusta Meleetä, RE4:a ja ehkä jollain tasolla Metroid Primea lukuunottamatta. Näin retrokakkuloilla on tietenkin mukava tarkastella mennyttä ja fiilistellä että no, olihan ne hyviä ja oli se Wind Wakerkin ehkä ihan kiva ja Paper Mario, mutta ainakin silloin ne tuntuivat harmillisen hajuttomilta ja mauttomilta peleiltä joista oli kaikki särmät viilattuna pyöreiksi. Paljon kertoo varmaan sekin että kaikkein eniten tykkäsin pelata jotain Prince of Persia Warrior Withiniä, jota haukuttiin silloin ja katsotaan alas vieläkin, mutta meikästä se oli ihan hulvattoman hassu ja viihdyttävä. Voisikin kaivaa sen taas joku päivä pahvilaatikosta kun nyt tuli mieleen :)

Mitä tulee Wiihin, sille on ollut enemmän pelejä jotka ovat ihan oikeasti kolisseet kovaa siinä ja silloin kun ne ilmestyivät.

Sori että puin asian tuolleen provoksi. Pointtina oli ehkä pohjimmiltaan (Wii U:n hankintaan liittyen), että meikälle Nintendon konsolit ja pelit ovat arvokkaita monessa mielessä ja vaikka laite pitkälläkin tähtäimellä epäonnistuisi se on silti kiinnostava. Virtual Boykin on kaikessa kömpelyydessään kiinnostava laite ja kelpuuttaisin oikein mielelläni täydellisen VB-kokoelman haltuuni jos sellainen kävelisi vastaan :)
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 24.11.2013 22:06
MasterTK aika hyvin luettelikin jo, mutta lisäisin vielä pari.


Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure
New Super Mario Bros. Wii
No More Heroes 1 (& 2, vaikken ole kakosta läpi pelannutkaan)
Silent Hill Shattered Memories
House of the Dead Overkill (ne pistoolit kandee olla myös! Swamp pelikaupassa oli yksi HotD -pistooli koteloineen päivineen 5,- kun kävin männä viikolla)


Zack & Wikiä hehkuteltiin sen ilmestyessä aika lailla, ja itsellänikin peli kolahti todella kovaa alun kolmasosan jälkeen. Tällaisia helmiä ei juurikaan tule näinä päivinä. No More Heroes on vähän kuin Deadly Premonition siinä mielessä, että kun osaa pelistä vaivaavan kömpelyyden yli pääsee, niin loppu on silkkaa mahtavuutta. Eivät kuitenkaan ole muuten verrattavissa peleinä. Silent Hill Shattered Memories on paras ja ainoa SH jonka olen viittinyt pelata läpi asti.

EDIT: Boom Blox on helvetin hyvä!
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 23.11.2013 23:55
Nintendon konsolin ostamisella ei voi koskaan hävitä. Onhan se paskimmillaankin todella hyvä (GameCube :P)
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 23.11.2013 22:52
Laitoin myöskin tilaukseen Wii U Premium Mario & Luigi -setin 299,- NetAnttilasta. Mukana tulee New Super Mario Bros. U sekä New Super Luigi U, joten hinta alkoi olla todella sopiva!

Soitin lähimpään Anttilaan sekä Kodin1:een tämän setin perässä, ja mutta paikan päällä oli vain WW Bundlea 299,-. Mariot kiinnosti enemmän kuin WW jonka olen jo joskus muinoin pelannut joten maltoin odottaa tämän viikonlopun yli että saan käydä noutamassa omani tavaratalolta. Ja taidan muutenkin kytätä sitä collector's editionia missä on Ganondorf-patsas.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.11.2013 18:43


Syksy tuli ja pimeys ja masennus ja jouduin kai vähän frenzyyn. Osa peleistä ja laitteista on vielä postissa tulossa, mutta niistä ehkä vähän myöhemmin. Tässä on parin kuukauden hankintoja. Aika paljon on ollut poistoissa tavaraa ja muita tarjouksia ja sehän on kivaa kun hyville apajille sattuu.

Kuva on taas tosi hyvä.

Nämä löysin Kodinygösestä. Kirby oli selkeästi kallein 19,90 hinnallaan mutta katsoin sen ihan sopivaksi moisesta pelistä. Muut ovat 7-14 euron väliltä:

-Resident Evil The Mercenaries 3D
-Mario Tennis Open
-Dragon Quest VI: Realms of Reverie
-Nintendogs: Dalmatian & Friends
-Nintendogs: Dachshund & Friends
-Kirby's Epic Yarn


G-kaupasta, taisivat olla vitosen kappale:

-Epic Mickey: Power of Illusion
-Epic Mickey 2: The Power of Two

Stockan ale:

-Resident Evil 6
-Far Cry 3

Osta 3 maksa 2, about 16e peliltä:

-Castlevania Lords of Shadow - Mirror of Fate
-Resonance of Fate
-LEGO Lord of the Rings

Loput sieltä täältä:

-X-Com Enemy Unknown
-TimeSplitters: Future Perfect
-Dizasutaaaaa: Day of Crisis

Xenoblade Chroniclesia yhä vain pelaan, nyt jotain 78h mittarissa. Aloitin pelin joskus vuosi-kaksi sitten ja pidin pitkän tauon. Vuorokaudessa saisi olla enemmän tunteja, hyvin on nimittäin ilta-/yöpainotteista tämä pelaaminen näinä päivinä.
81  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 02.09.2013 15:51
Köh köh moi!

Mainostan tässä uutta ja ensimmäistä sarjakuvakirjaani Linnavainio 1, jota en ole vielä nähnyt painettuna, mutta joka ilmestyy Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 6.-8.9.2013, eli tulevana viikonloppuna!

Noin 215-sivuisen mustavalkosarjakuvan tyylilajina on synkkä mutta ei niinkään ryppyotsainen fantasiaseikkailu. Vahvoina esikuvina esimerkiksi Buffy The Vampire Slayer, japskiropet, Scott Pilgrim, Viewtiful Joe… Puuskittaisena himopelaajana/keräilijänä olen jopa viljellyt suoria viittauksia ja kunnianosoituksia, joten toivottavasti moni tämänkin foorumin käyttäjä saisi lukukokemuksestaan iloa irti.

Julkaisijana toimii Musta ritari kustannus, jonka fb-sivuilta löytyy näytesivuja. Kirjaa voi ostaa Musta ritarin omilta sivuilta, hyvin varustetuista sarjakuvaliikkeistä, festivaaleilta ja ehkä jonain päivänä myös muista kirjakaupoista (en osaa sanoa tuohon viimeiseen).

Tervetuloa festivaaleille ja Musta ritarin/Seitin pöytään josta minutkin toivottavasti löytää!



Takakansiteksti:

Tervetuloa pimeään pohjoiseen ja lumen peittämään Linnavainion kaupunkiin, jossa asiat alkavat kohta mennä päin helvettiä!

Tuhka Ikonen kavereineen on todistamassa paikallista bändisuuruutta Häiy-klubilla, kunnes tavanomainen ilta saakin yllättävän käänteen. Ikiaikainen pahuus on saapunut maapallolle ja lopun alku nytkähtää liikkeelle. Lonkeroita, zombeja, mecha-asuja, sieluja ahmivia veitsiä... Linnavainio ei ole enää entisellään.

Vielä kun eräs oman päänsä sisään juuttunut pitkätukka viitsisi avata silmänsä ja aktivoitua.


Linkkejä:
www.mustaritari.fi/kustannus
www.sarjakuvafestivaalit.fi
omenarosvo.tumblr.com
82  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M/V: Aliens Infection, Kirby Mass Attack (DS) : 19.07.2013 18:09
Jeps, myyty on eli tämän voi lukottaa!
83  Basaari / Kaupankäynti / M/V: Aliens Infection, Kirby Mass Attack (DS) : 18.07.2013 12:26


Myyn tai vaihdan kuvan pelit:

Aliens: Infection (lähes käyttämätön)
Kirby Mass Attack (uusi, muoveissa)

Halvalla lähtee joten tarjoa! Myös vaihto muihin PAL DS- tai Wii-peleihin. Jos joku on niin erikoinen että vaihtaa samojen pelien euro stockiin niin se olisi mahtavaa :)
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.07.2013 22:36



Mushroom Men: The Spore Wars
Megaman ZX Advent
Moon


Siinä viime aikaisia. Pahoittelen kuvan upeaa laatua.

DS:n Megaman -kokoelma alkaa olla valmis. Hyllystä löytyy nyt molemmat ZX-pelit sekä Zero Collection. Starforce -pelit ovat ilmeisesti kurakkaampia joten ajattelin jättää ne pois ainakin näillä näkymin.

Ostin itse asiassa myös kaksi muuta peliä. Ensimmäinen on Ghostbusters Wiille amazonista, mutta jouduin jälleen pettymään joidenkin kauppiaiden kusipäiseen toimintaan. Peli oli listattuna "NEW", mutta paketin saapuessa se oli jälleen kerran pakattu uudelleen ihmiskäsin sellofaaniin ja jokainen voi varmasti nähdä mielessään miten se ei tee ihan samaa sileää jälkeä kuin kone. Sinettinauhan puuttuminenkin kertoo jo jotain. Sisältä paljastui jälleen naarmuinen levy. Perkele. Laitoin vihaista viestiä perään. Täytyy ostaa vielä uudelleen tuo peli ihan jo co-op -ominaisuutensa vuoksi ja muutenkin monet kertovat sen olevan paras versio.

Toinen on Kirby Mass Attack, joka perille päästyään osoittautui USA -painokseksi ja niitähän en kokoelmaani huoli.

Jos joku haluaa poistaa multa edullisesti ainoan mustan hevoseni, Aliens Infectionin, niin hihkaiskoon.

85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 06.07.2013 22:27
Mulla on vieläkin hyvässä muistissa miten pelasin AC:Wild Worldia ja lopulta kun kaikki oli tehty ja nähty vihasin peliä enemmän kuin mitään tässä maailmassa. Erityisen turhauttavaa oli kun pelissä teki mieli tehdä ja luoda oma maailmansa, mutta pelattavuus on niin helkutin rajoittunutta ja olematonta että alkoi oikein toden teolla ahdistaa.

Mites, onko pelattavuuteen tullut yhtään syvyyttä näin parin iteraation jälkeen?
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2013 09:47
Gamestoppeihin tuota ei vissiin koskaan saatukaan (?), kävin kyllä säännöllisesti kyselemässä. Sain omani lahjaksi tässä pari viikkoa sitten (ihan normihintainen siis) enkä ole vielä edes ladannut mokomaa kertaakaan kun ei ole tämän talouden ainoa 3DS. Mutta joo, konsolinet sai noita silloin lisäerän ja tämä yksilö on haettu sieltä.
Olisi kyllä tuo tai Animal Crossing Limited Edition kelvannut mieluummin, mutta joskus pitää ajatella kukkaroakin.
3DS:sta on jo nyt tosi monta houkuttelevaa bundlea. Saa nähdä millainen viuhka niitä on 15 vuoden päästä jonkun keräilijän vitriinissä :D
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2013 00:54
Itse tosin lähdin tähän malliin:

Fuck, mistäs Gamestopista noita vielä löytyi?
Gamestoppeihin tuota ei vissiin koskaan saatukaan (?), kävin kyllä säännöllisesti kyselemässä. Sain omani lahjaksi tässä pari viikkoa sitten (ihan normihintainen siis) enkä ole vielä edes ladannut mokomaa kertaakaan kun ei ole tämän talouden ainoa 3DS. Mutta joo, konsolinet sai noita silloin lisäerän ja tämä yksilö on haettu sieltä.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2013 00:05
On ollut viimeaikoina himo mennä perumaan Gamestopista PS4 ennakkotilaus ja ostaa sittenkin tuo 3DS.

Juuri tänään ostin sieltä valkoisen 3DS XL:n jossa oli esiladattuna Mario Kart 7. Alkuperäinen hinta 239, nyt kesätarjous 159 euroa. Sitä halvemmalla ei uutta löydä.
Varsin hyvä diili. Itse tosin lähdin tähän malliin:



:)

Ja itse menin murtumaan Megaman X3:een... Lyökää minua nyrkillä.  8) Löysin lähes virheettömän yksilön CIB:nä ja sain tingattua hinnan 290 euroon postikuluineen. Onhan tuo karmea hinta pelistä, mutta jos joskus myyn pois, niin tuosta saa pienellä helposti enemmänkin. Ja ei voi kuin voivotella miten joskus markka-aikana ostin Megaman X2:n ja X3:n uudenveroisina satasella ja möin pois muutamilla kymmenillä markoilla.  :lol:
Kun nyt kerran murruit niin olisit kerralla lähtenyt siihen viidensadan yksilöön! No ei, gongrats!
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.06.2013 15:43
Fire Emblemiä olen etsinyt jo useita kuukausia. Muistan itsekin nähneeni sitä poistohintaan laareissa, mutta ne ajat taitavat olla jo takana päin ainakin Tampereen suunnalla. Olin päättänyt etten yli neljääkymppiä ala siitä maksamaan enkä maksanut.

täytyypä katsastaa tuo nintendoage -linkki, kiitoksia siitä!
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.06.2013 11:29
Mielenkiintoinen ilmiö tuo repro- ja custompelien tuotanto. Törmäsin itsekin Earthbound PAL -versioon tässä jokunen kuukausi sitten. Kiinnostaisi tietää kuka näitä tekee ja miten. Laatu näyttäisi kuvien perusteella olevan hyvä. Mikä on laatu tuossa Secret of Mana 2:ssa?

Niin ja hyvä ettet mennyt ostamaan sitä 500e Megaman X3:a. Itsekin olen puistellut päätäni sille koko vuoden, kun se on pyörinyt listoilla. Harmi ettei mitään rehdimpää huutokauppaa ole tullut eteen, saattaisin itsekin lähteä viivoille :)

Tässä omia hankintoja. DS-pelejä taas:



-Game & Watch Collection
-Chrono Trigger
-Fire Emblem: Shadow Dragon
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines