Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 02.12.2014 15:52
Ei ole ihme jos WiiU ei menesty Suomessa kun Amo ei osaa lobata pelejäkään kauppoihin. Toivottavasti ulkomailla tilanne on parempi.
Mielestäni Amo ei ole maahantuonut Nintendoa enää toviin, vaan Bergsala.

Wii U -hyllyt ovat tosissaan niukat, vaikka Bayonettaa saa täältä päin melkein joka marketista. Minun nähdäkseni Nintendo-pelien tilanne on ollut tämä sen jälkeen kun Super Nintendosta aika jätti. Wii- ja DS olivat suosittuja, mutta pelit olivat marketeissa kuraa.

Kulttimasiinasta puhuisin myös ja arvostus varmasti vain kasvaa tulevaisuudessa. Kannattaa ostaa kaikki hyvät poistot tai ainakin olla myymättä omiaan jos ei tulevaisuudessa halua maksaa fyysisistä kopioista. Myös eshop syö fyysisten kappaleiden saatavuutta käytettyinä. En ole nähnyt Animal Crossing New Leafia kaupoissa pitkään aikaan. En myöskään omista.

Parhaat pelit ikinä x Surkea myynti = ???
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.12.2014 14:05
TK näkee divarissa sitä mitä TK sattuu tarvitsemaan. Meidän tavallisten kuolevaisten ei tarvitse samasta haaveilla.
Joo, olen pannut merkille TK:n viestit. TOSIN, veikkaanpa että hän on vain _todella_ ahkera kiertämään paikkoja läpi, säännöllisesti.

Oma kokemukseni on että Tampereen kokoisessa kaupungissa, kun käy markettien/pelikauppojen hyllyt läpi _joka ikinen_ kerta kun kohdalle sattuu vaikka olisi jo myöhässä töistä tai vain hakemassa hiivaa leipätaikinaan, ja hyödyntää koko kaupungin apajat tasaisesti, niin silti niitä oikeita löytöjä osuu kohdalle ehkä 4-5 koko vuoden aikana. Ei niitä Metroid Prime Trilogyja ole Koivistonkylän Prismassa ihan vakiona alennuksessa, kuten TK:n jostain aikaisemmasta jutusta olisi ehkä voinut ymmärtää, vaan siellä oli kenties se yksi kappale pienen hetken ennen kuin joku poisti.

Itse olen käynyt ruokaostoksilla työpaikan vieressä marketissa päivittäin ja aina edes silmäillyt pelit läpi - tuloksetta... KUNNES juuri sinä päivänä kun minulla ei ollut lompakko mukana ja silmäilin silti, oli Pokemon Y poistossa ~24 euroa. Mielestäni ei Poksusta enää paha hinta ollenkaan ja olisin todellakin ostanut sen X:n kaveriksi. Tulin myöhemmin luottavaisin mielin takaisin, mutta eipä ollu Poksua enää.

Toisaalta, yhden kerran päätin nälkäisenä ja sateessa pyöräillä töistä 10km lenkin väärään suuntaan ihan vain säännöllisen tsekkauksen vuoksi, ja juuri silloin alelaari pursuili Wii U -aarteita ja mitä vielä. Kerran satuin samalla tavalla Stockmannin elektroniikkaosaston Nintendo-pelipoistoon, kun olivat laittaneet täysin logiikanvastaisesti 2vkoa ennen Hullujen Päivien alkamista Zeldat, Kirbyt, Mariot, S&P:t, Animal Crossingit jne 5-15 euron poistoihin. Piti käydä välissä kotona tankkaamassa käyttötiliä että sain ostettua kaiken haluamani.

Sen jälkeen en ole löytänyt Stockalta yhtikäs mitään pistäytymisistä huolimatta, vaikka siitäkin on jo pari vuotta aikaa.

Usein itsellä käy tuuri juuri silloin kun vähiten odottaa ja on jo häipymässä tiehensä ennen kuin KUITENKIN VIELÄ PÄÄTTÄÄ käydä katsomassa, varmuuden vuoksi. Omistautuminen on kai tässä se avainhomma jos löytöjä meinaa saada. Varmaan asuntokaupoissa myös.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.12.2014 01:46
Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.
Missä divarissa?
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.11.2014 20:12
Uus Smash on pelattavuudeltaan lähes ala-arvoinen
Köh köh no nyt tulee aika kärkevää mielipidettä ilman perusteluita. Itse en ole pelannut, mutta kiinnostaa kyllä. Ymmärtäisin ala-arvoisen tosi huonoksi.

mutta soundtrackin kermaisuutta ei voi kieltää. Jotain 500 kipaletta survottu saman levyn sisään ja niitä voi customoida kuulumaan haluamallaan tavalla kentissä. Kyllähän pelin ostaa jo pelkän soundtrackin takia.
Sama ominaisuus on jokseensakin jo Brawlissa(?). Siis jokaisessa kentässä on tietty settilista ja kappaleiden esiintymistiheyttä voi säätää. Täysin omavaltaista miksailua ei kylläkään saa tehdä. Onko tätä paranneltu vielä?
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.11.2014 10:41
Costume Quest 2 (Wii U)

Meni läpi tuossa reilu viikko sitten. Kokonaisuudessaan varsin hauska ja toimiva lite-rooliseikkailupeli. Systeemi on aika lailla sama kuin Paper Mariossa, Badge-systeemiä lukuunottamatta. Niiden sijaan taisteluihin saa vaihtelua noin tusinan erilaista Halloween-asua vaihtamalla. Lisäksi taisteluihin voi ottaa kolme toimintokorttia joilla voi saada erilaisia efektejä aikaan. Mutta esimerkiksi action-napin painelu taistelun aikana on kuin Paper Mariossa. Costume Quest ykkösen huonoin puoli eli pitkäksi venyvät taistelut on korjattu ja sen ansiosta peliä jaksaa oikein pelatakin.

Tykkään tosi paljon Costume Questin tyylistä, hahmoista, jutuista ja oikeastaan kaikesta. Äänissä oli jonkun verran epämääräisyyksiä, esim ambient-looppi alkoi ja katkesi oudosti tai rätisi. Musiikit ok.

Pituus oli siinä vajaa kymmenen tuntia, eli ihan sopiva näillä eväillä.

Paper Mario (Virtual Console)

Muistin Costume Questin pelattuani että minulla jäi tämä peli kesken jokunen vuosi sitten. Kolme Chapteria oli jäänyt pelaamatta joten muisteltuani missä mentiin, pääsin hommaan taas kiinni. Onhan tämä loistava peli, ja kiinnostavaa oli verrata tätä 13 vuotta (?) vanhaa peliä Costume Quest 2:n. Todella hiottu ja toimiva peli, erittäin hauska ja Mario-lorea eteenpäin kehittelevä.

Grafiikat ovat alkuun pieni shokki N64-reson takia, mutta aika nopeasti siihen tottuu ja huomaa että pintakuoren alta on aikaa kestävää graafista suunnittelua.

Eilen meni läpi ja noin 27 tuntia tuli pelikelloon.
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.11.2014 10:31
Yritin moneen kertaan päästä jyvälle kolmosen hienouksista, mutta tuntikausia pelattuanikaan ei sisuskaluissa liikahtanut yhtään mikään. Pidin kagosesta todella paljon, yksi harvoista 360-peleistä mihin tuli laitettua reilusti yli 10 tuntia (eli vähän vajaa 70).
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.11.2014 22:05
Mikäs nelosesta niin hyvän tekee? En ole seurannut ollenkaan, kun FC3 oli niin mitäänsanomaton loistavan kakkosen jälkeen.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.11.2014 22:27
Luin äsken netistä, että Smash Bros. Wii U -GC adapteribundle julkaistaan kyllä tasan viikon päästä 28.11, mutta Amiibo-bundle julkaistaankin vasta 5.12. Noniin, sitten arvatkaa kumpi meikällä on ennakkotilauksessa.

Bayonetta 2:n kohdalla viivästyksillä ei ollut niin väliä, mutta Smashia olisin kyllä mieluusti pelannut ensi viikolla.

EDIT: Helpottakaa oloani kertomalla mulle että olen väärässä.
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.11.2014 17:39
Voisiko liittyä myös siihen että ohjainvaihtoehtoja on niin saatanasti. Tupla-analogitikkuohjaimia käyttävät olisivat lähtökohtaisesti etulyöntiasemassa pelkällä Wii Remotella tai Remote-nunchuck -kombolla pelaaviin nähden.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2014 22:26
Eilisen Nintendo Directin myötä julkaistiin Shovel Knight'kin vihdoinkin täällä puolen maailmaa! Kiva saada näitä pelejä pelattavaksi pitkän odotuksen jälkeen!
Aijaa?! Olen odotellut tuota peliä viikkotolkulla ja vaikka katsoin Directin niin en tajunnut asiaa. Pitääpä ladata hetimiten 3DS-versio.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 06.11.2014 10:41
Sain eilen Bayo 2 spessu edition postista - olin siis ennakkovaraaja.

Nyt ei vaan kykene aloittamaan kun Costume Quest 2 vie kaiken liikenevän ajan ja huomion.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Lauta- ja korttipelit : 27.10.2014 14:47
P.S. Monopoly on paska lautapeli.
True dat.
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Lauta- ja korttipelit : 27.10.2014 12:28
http://www.amazon.co.uk/MONOPOLY-Legend-Zelda-Collectors-Edition/dp/B00K3EYT50/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1414405015&sr=8-1&keywords=legend+of+zelda+monopoly

Hyi saatana miten karmean näköinen tuo The Legend of Zelda x Monopoly -setti on. Graafinen ilme on aivan kamala sekasikiö Ocarina-aikojen konseptitaidetta (jo sinällään varsin tökeröä), pelikuvia ja perus Monopolia (mene vankilaan, parkkiruutu).

Mage Knightia on pelailtu pari iltaa kaverin luona ja vaikka säännöt ovat vieläkin hakusessa on peli silti jäänyt mieleen kummittelemaan. Pitää ehkä ostaa itsellekin.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.10.2014 11:33
Olen tähän asti pysytellyt kaukana yksityiskohtaisesta Smash Bros. -infosta, mutta erehdyin katsomaan tuota Directiä muutaman minuutin ajan. Alkoi heti harmittaa että nekin ominaisuudet ja yllätykset olisi ollut kiva löytää kavereiden kanssa pelatessa. Ehdin siis spoilaantua aika pahasti.

Onhan se henkilökohtaisesti todettu kymmeniä kertoja viimeisen kymmenen vuoden aikana, että arviot, trailerit, info ja yleinen hypeytyminen vaikuttaa todella paljon pelikokemukseen. Nykyjään en lue arvosteluista muuta kuin loppukaneetin, koska valitettavan usein arvosteluiden jäljiltä tietää pelistä jo valmiiksi kaiken.

Siitä tuskin on kenelläkään epäilystä etteikö kyseessä olisi ostamisen arvoinen peli. Miksi siis hankkia etukäteen tietoa jos sen joka tapauksessa ostaa ja kokee itse?
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.10.2014 09:40
Kyllä, Bayonetta 2:n osto on ollut yhtä vuoristorataa :D Itse ennakkovarasin Special Editionin alkusyksystä siinä luulossa että tämä olisi se ainoa erikoisversio, silloin kun First Print Editionista ei ollut vielä tietoakaan. No, verkkokauppa lähetti eräänä päivänä sähköpostia että vielä spessumpi setti on tulossa. Kaikki ehti mennä siihen mennessä kun ehdin kaupoille, ja vittuunnuin niin paljon että peruutin tilaukseni kokonaan ja päätin odotella ensi vuoteen halvemman kopion toivossa.

Hyvät arviot sitten saivat myytyä mulle Special Editionin uudestaan, mutta kauppa lähetti eilen sähköpostia että minun kopioni tulee vasta kuunvaihteessa. Ilmeisesti myynti on ollut varsin hyvää? Pelin saaminen vasta myöhemmin ei sinänsä haittaa, koska muutakin pelattavaa on päällä koko ajan.

Niin, ja totesin brittien e-kaupassa käytyäni että trokarithan ne siellä jälleen temmeltää. Jollakin jäbällä oli kymmenisen kappaletta First Printiä myytynä tai myynnissä (en muista) reilusti yli sadan punnan hintaan. "Postitan kun saan pelit käsiini". Alkoi taas vituttaa.

Jos joku näkee/kuulee Bayo 2:n First Printin myynnissä siedettävään hintaan vaikka vuoden päästä, niin minullekin saa ilmoittaa :)
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 16.10.2014 21:17
Tampereen Koivistonkylän Prismassa on pari laarillista pelejä 360-, PS3-, Wii (U)- sekä käsikonsoleille. Hinnat 5-15 euroa. Itse nappasin viidelläkympillä Pikmin 3, MH3 Ultimate, Azura's Wrath, Dragon's Dogma, sekä Vitalle Gravity Rush vaikken edes omista Vitaa, ainakaan vielä. Muutakin ois ollut mutta täytyi priorisoida nyt :)

Vitalle oli paljon pelejä vitosella, mm. Metal Gear Solid HD collection, Little Big Planet, Uncharted, Resistance...
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 10.10.2014 17:52
Gigantin verkkosivuilla WiiU Party + Wii Remote Plus = 24,90€. Ei pelillä mitään tee, mutta ohjaimen mukana tullessa aika hyvä diili. Itsellä meni tilaukseen ihan ohjaimen takia.
Kävin tsekkaamassa, mutta sen sijaan lähtikin Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt 3DS:lle, kun oli vain 15 euroa kotiin toimitettuna eikä tuntunut pahalta.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 10.10.2014 14:42


Hirveästi on kyllä tullut Gameboy-keräilyjuttuja vastaan viimeaikoina. Tälläkin foorumilla taisi TK hehkutella Advancea (EDIT: vähän ylempänä in fact :D). Mutta varsinkin vanhempaa GB:ta tunkee monista suunnista (luulen että Advancen aika on vielä jokusen vuoden päässä edessä). Jopa itse olen kiinnostunut ajatuksen tasolla niistä pikkucarteista vaikka omassa lapsuudessa ainoa lähellä käynyt vempele oli naapurinpojalla ja pelattavuus ankealla tasolla.

En siis ajatellut itse ryhtyä moiseen toimintaan, mutta joku toinen näköjään on.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.10.2014 13:12
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Wii U download


Tuli läpäistyä kyseinen peliohjelma tänä aamuna. Voin kyllä sanoa että olipahan yksi parhaista koskaan pelaamistani peleistä! Aluksi suhtauduin peliin tyypilliseen "ei miulla oo aikaa tämmöseen" -tapaani. Onneksi vääntäydyin pelaamaan vielä pariin otteeseen, sillä toiminta ja huumori alkoikin upota. Tuotantoarvot ovat kohdallaan. Huumori, pelattavuus, värikkäät grafiikat, musiikit - kaikki osa-alueet toimivat keskenään hienosti. Päähahmo-Luchadorin juoksemisanimaatiosta lähtien kaikessa on sopiva hauska vire päällä. Musiikit ovat hauska sekoitus espanjola-juttuja ja elektronisia saundeja, äänitehosteet tuhteja.

Ainoa varoituksen sana tulee kaksinpeli co-opista, joka ei meillä toiminut ollenkaan niin mukavasti. Sanotaanko että pelissä ei ole mielestäni riittävästi tekemistä kahdelle pelaajalle, ja homma menee lopulta kilpailuksi siitä kumpi ehtii ensin mihinkin uuteen haasteeseen. Oikeastaan peli alkoikin maistua vasta sen jälkeen kun jätin menemättä co-op -peleille ja jatkoin yksin. En osaa sanoa olisiko normal-moden jälkeen avautuvassa hardissa enempi tekemistä kahdelle pelaajalle.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 10.09.2014 22:53
Ilmeeni kun

http://www.huuto.net/kohteet/pelikokoelma-540-pelia-konsoleita-tarvikkeita/329712969
51  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään laatupelejä joka lähtöön! : 06.09.2014 08:39
YV:tä laitettu.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2014 18:07
Jonkun aikaa on kulunut edellisestä postauksesta tähän ketjuun joten kokeillaanpa taas. Tuli taannoin myytyä ylimääräistä pölynkerääjää ja tuplakappaletta pois pelaajalaudalla ja huutonetissä, mutta onhan näitä tullut vähän tilallekin. Tässä on kevään ja alkukesän hankintoja.







-Kirby Mass Effect Attack
-New Super Mario Bros. 2
-New Super Luigi U
-Devil May Cry 4
-Lost Odyssey
-Project Zero 2 Wii Edition
-Okami
-Mario Kart 8 Limited

Myin pari vuotta sitten TK:lle samaisen Kirbyn jenkkiversion, ja näin kauan kesti ennen kuin sain ostettua haluamani eurokappaleen.

-Eclipse
-Mice & Mystics

Harvoin tulee osteltua lautapelejä mutta nyt tuli hankittua peräti kaksi loistopeliä :)
53  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään paljon pelejä poistossa! (PS2, GC, 360, DS, NES, SNES, pari figuuria) : 18.05.2014 00:20
moi, olen ollut pari päivää pois netin ääreltä joten päivitys/vastailu on sen takia jäänyt.

Pari vuotta sitten kokeilin muistaakseni vain kolmosta win xp:lla, ja kaatuilu taisi olla ongelmana silloinkin. Hieno setti muutoin ja hyvässä kunnossa tämä yksilö. Tällä seikalla nyt ei enää sinänsä ole väliä koska kokoelma valitettavasti meni jo nopeammalle :)
54  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään paljon pelejä poistossa! (PS2, GC, 360, DS, NES, SNES, pari figuuria) : 12.05.2014 12:19
Onpas hyviä hintoja. Joistakin peleistä olisit saanut moninkertaisen hinnan. :)

Minulle nämä:

360: Akai Katana    5,-
GC: Tales of Symphonia    20,-
GC: Harvest Moon A Wonderful Life    7,-

Joo, hinnat on lätkäisty periaatteella "mitä itse haluaisin pelistä maksaa ja siitä vielä vähän alaspäin". Parempi kun ei tarvitsisi kuukausitolkulla olla kauppaamassa :)

YV:tä laitettu myös.
55  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään paljon pelejä poistossa! (PS2, GC, 360, DS, NES, SNES, pari figuuria) : 11.05.2014 21:01
Voin ostaa nuo boldatut näin alkuunsa.
Moi ja kiitos! SSX3 ja SNES-pelit kerkesivät jo männä. Ilmoitan jos syystä tai toisesta peruuntuukin. Muilta osin voidaan jatkaa kaupankäyntiä vaikka yv:nä.

Yleishuom. Buzz- ja Eyetoy -pelit ovat mallia "pelkkä peli", eli peripheraaleja ei tule mukana.
56  Basaari / Kaupankäynti / Myydään paljon pelejä poistossa! (PS2, GC, 360, DS, NES, SNES, pari figuuria) : 11.05.2014 19:10

Kevätsiivous meidän perheessä!

Myynnissä olisi pelejä edullisesti. Ovat levänneet puuskittaisen keräilijän kokoelmissa, joten ovat varsin hyvässä kunnossa. Koteloissa saattaa olla siirtelystä tullutta kulumaa. Levykkeiden kunto liikkuu parin nipottamalla ja haukankatseella löydettävän hiusnaarmun ja täysin naarmuttoman välimaastossa. Huonoimmillaan joissakin levykkeissä on muutamia hiusnaarmuja ja sormenjälkiä, ja niistä olen maininnut erikseen. Eli hintaansa nähden tosi hyväkuntoisia pelejä kaikenkaikkiaan.

Annan toki tarkempia kuvauksia/fotoja yksityisviestillä jos tarvetta. Postikulut ostajalle 3 euroa/kirje. Isoimmissa paketeissa tarkisteltava erikseen.

Jotain, jotain, jotain...jota en nyt muista.


EDIT 1: siivottu listasta myydyt pois.
EDIT 2: siivottu lisää
EDIT 3: loput pelit heivattu huutonettiin

Kiitoksia kaupoista!
57  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 03.05.2014 11:49
ZERØES // SHREDDERHAND:

http://vimeo.com/93130633
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze : 07.04.2014 17:00
Totesin että DKCR ja DKC:TF ovat niitä harvoja pelejä joissa peruspelimekaniikasta poikkeaminen on oikeasti hauskaa ja virkistävää. Tykkään helvatan paljon minecart- ja rakettilentelykentistä.

...Kun vertaa esim Crash kolmosen moopporipyörä- ja lentelykenttiin (nämä tulivat ensimmäisenä mieleen) niin ero on huomattava. Tai joidenkin tiettyjen äksönpelien puzzle- ja/tai stealth-osuuksiin :P
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 07.03.2014 20:09
Pelasin vartti sitten Busted Bayoun ja biisi sopi kyllä mahtavasti taustalle! Hyvää musaa kertakaikkiaan ja on nostamassa omalta osaltaan tätä peliä yhdeksi parhaista koskaan pelaamistani.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.03.2014 19:35


Parilta viime kuulta alepelejä + DKC:

-LEGO City Undercover Limited Edition
-Donkey Kong Country Tropical Freeze
-Deus Ex: Human Revolution Director's Cut
-Nintendo Land
-Batman Arkham City Armoured Edition
-Splinter Cell Blacklist
-LEGO Batman 2 DC Super Heroes
-LEGO Batman The Videogame
-LEGO Star Wars III The Clone Wars
-Akai Katana
-Gears of War Judgment
-Mario Party DS
-LEGO Indiana Jones The Adventure Continues
-LEGO Lord of the Rings Limited Edition
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines