Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
181  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 19.07.2008 23:18
Minusta tuntuu että noiden turhan kärjistettyjen esimerkkieni vuoksi oma pointtini hukkui sinne jonnekin contra-juidujen sekaan. Perimmäinen ajatukseni oli, että koen järkeväksi odottaa pelin julkaisuun asti ja katsoa miten taistelusysteemi istuu pelin kokonaisuuteen. Voi olla että rokkaa, voi olla että imee boolsseja.

Jos nyt jatkan vielä noista vastauksista sivupoluille, niin tuntuu että monien mielessä 1st person -kuvakulma tarkoittaa nykyisessä pelitulvassa sitä että tuliaseet käyttäytyvät tietyllä tapaa, pelit ovat nopeatempoisia ja tähtäinkäden vakaudella on suuri merkitys pelin hallintaan. Mieleen tupsahtelee joukko vanhoja dungeon-ropelluksia joita pelataan 1st personista ja vuoropohjaisesti. Aseina on toki miekka ja kilpi, mutta samat osumaprosentit ja vahinkomuunnokset kääntyvät varmaan tuliaseillekin... jos ne tekee oikein. Mutta sehän pätee mihin tahansa peliin, toimii jos se saadaan toimimaan.

Tämä todellakin vaikuttaa siltä niin kuin haluaisin puolustella peliä ja sen kehitystiimiä, ja on totta että minulla on ehkä optimistisemmat odotukset... voi johtua siitä ettei minulla ole sitä "vanhaa kunnon Falloutia" pelihistoriassani jolloin pääsisin millään lailla pettymään.

Lainaus käyttäjältä: Fraeon
olisihan se tylsää lukea foorumia, jossa kaikki postaukset peleistä olisivat pelkkää hyvien pelien fiilistelyä. Siihen on syy, miksi Yahtzeet ja AVGN:t menestyy.
AVGN, vaikka perustuukin todelliseen paskuuteen, on eräänlaista fiilistelyä sekin :)  Parhaat jaksot on niitä joista huomaa jäbällä olleen jokin henk.koht. syvempi suhde peliin, sen sijaan että se olisi vain paskan pelin haukkumista.
182  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 19.07.2008 19:45
Fallout on jäänyt meikällä väliin enkä tiedä mitä tästä kolmosesta sanoisin, mutta onhan se nyt hienoo lukea kun tyypit fiilistelee hyviä pelejä joita ovat tahkonneet tuntikaupalla, kuin että bashaavat (edit:)paskoja pelejä joita eivät ole koskaan edes pelanneet.
183  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 19.07.2008 19:20
Tässä vaiheessa? Alle kolmea kuukautta ennen julkaisua (lokakuun 7.)? Pelinhän täytyy olla käytännössä jo melkein valmis tällä hetkellä ja jos yksi pelin tärkeimmistä osa-alueista näyttää vielä tässä vaiheessa täysin turhakkeelta ja mielenkiinnottomalta paskalta, niin ei se ainakaan saa minua hypettymään. Tuskin se tulee tuosta enää hirveästi paranemaan parissa kuukaudessa.
Näyttää täysin turhakkeelta ja mielenkiinnottomalta paskalta?

Tuo on varmaan suurin mysteeri maailmassa, että miks pitää uhrata vähäisintäkään aikaa noiden tuloillaan olevien asioiden arvostelemiseen. Ennakkokäsitysten kasailu aiheuttaa ainoastaan sen että hyväkin peli on vähintään joltain osin hirvittävä pettymys. Menisit pelaamaan niitä jotka ovat jo ulkona ja tuu sitten kertoo, se on paljon kiinnostavampaa ja sentään pohjaa johonkin oikeaan.
184  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 19.07.2008 10:08
Toi meni taas itkemiseksi, kun pitää ottaa kaikki niin kirjaimellisesti. Jos hidastempoisemman ropellusseikkailun vertailukohtana on jokin räiskintä X niin pettymyksellä ei pitäisi olla hirveästi perustaa. Se contra-läppä oli just sitä, että tuskimpa fallout3:n taistelusysteemin esiasteen demovideot kertovat koko pelistä loppumetreillä yhtikäs mitään. Ehkä toi homma sopii pelin kokonaisuuteen hienosti, ehkä ei, joten mitä siitä tässä vaiheessa vielä välittämään vittujakaan.
185  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 18.07.2008 20:06
Räiskintä ei erityisesti vakuuttanut, mutta eipä tämä räiskintäpeli olekaan. Mitään muutahan he eivät oikein edes demottaneet, joten en ymmärrä mitä se Azu itkee.
:lol: Azu itkee aina

Eipähän toi räiskintä Fallout kakkosessakaan mitään kovin kurkoa ollut johonkin contraan verrattuna. Haluaako sitä sitten verrata juuri siihen peliin or not.
186  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Tunnelmallisin videopeli : 17.07.2008 22:49
WW:n ulkoasu on ajaton. Se on peli, jossa eivät vuodet näy. Mielikuvitusta kutkuttavat näkymät on veistetty lauantaipiirretyistä tuttujen tyylien mukaisesti. GameCubessa ei ollut niin paljoa vääntöä, että realistinen grafiikka oltaisiin voitu toteuttaa yhtä herkullisesti. Tämä tuli ilmi viimeistään Twilight Princesissä.

Wind Wakerin tunnelma on niin lähellä täydellistä kuin olla voi, minulle ainakin. Se pitää tämän vuoden aikana taas läpäistä oikein ajan kanssa. Ja saa minut toivomaan tulevaan Wii Zeldaan tietynlaista tyyliä...
I hear you bro' :) Fanit älähtivät kun peli julkistettiin ja mölisevät siellä täällä edelleen, mutta epäilen silti että Wind Wakerin arvostus tulee kasvamaan aikojen myötä kun kaikki muut pelit näyttävät HD-grafiikkoineen vanhentuneilta ja se näyttää edelleen... noh, ainakin ihan vitun hyvältä ellei paremmalta. Pelin toimivuus ei sekään osoittaudu kai haitaksi.

Tunnelmakin on pikku paatissa merta kyntäessä niin napilleen, että joku Shadow of the Colossus korkeintaan ajautuu alkoholismiin siinä vierellä.
187  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mega Man (pelataan osat 1-6 läpi ysiä odotellessa!) : 16.07.2008 23:55
Sama, vielä kun ovat menneet yksinkertaistamaan kontrolleja johonkin Mega Man 1:n tasolle... Mielestäni slaidit sun muut toivat oman erinomaisen lisänsä Mega Maneihin enkä ymmärrä sitä miksi ne piti poistaa. Ehkä tietyt fanit eivät halunneet MMX:n kaltaista ketterää MM:a, mutta olisi ne NES-aikaiset "innovaatiot" saanut säilyttää aikalailla kokonaan.

Kait tuo tulee silti ostettua, kun hintaakin on vain sen 10€.
Slaidi oli ok, mutta lataus oli ihan turha ja paskasi koko pelin. Pelaaminen meni pelkäksi juoksemiseksi ja lataamiseksi. Kyllä se ohjaimen räimiminen oli se juttu :)

Slaidin työntäminen yleiseen kenttäsuunnitteluun oli ihan turhaa. Jonkun ahtaan kolon ohi slaidaaminen ei ole sen kovempi haaste kuin eteenpäin juokseminenkaan. Bosseja vastaan taistellessa siitä oli enemmän hyötyä, mutta ei se ollut mitään mitä ei voisi pelaamaan opettelemalla tehdä toisin.

Oon ihan samaa mieltä siitä että hyppy, juoksu ja räimiminen on riittävästi.
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 23:43
Lainaus käyttäjältä: Joel-san
Vielä on kuitenkin Ubisoftin, Capcomin, Activisionin ja Konamin show’t tulematta. Kun kolme isoa feilas, on näillä mahdollisuus varastaa potti. EA:n konferenssi on ollut parhain konferenssi tähän mennessä.
Niin no, nehän ne on jotka pelit tuottavat. Joku Nintendo.. eihän sen enää tarvitse johtavana laitevalmistajana tehdä muuta kuin esitellä firman linja pääpiirteissään tulevalle vuodelle. Perinteisesti E3:n historian aikana Nintendo on lähtenyt N64/GameCube -pohjalta, ja on pitänyt tykittää täyslaidallinen tunnin aikana. Itse on pitänyt vastata vielä kaikista laitteen peleistä niin onhan niitä zeldoja ja marioita riittänyt joka vuodelle.

Näköjään jos sellaista nykyisin vielä odottaa niin saa pettyä aika pahasti.
189  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 22:52
Tuo hehkutuspätkä on varmaan hauskaa katsottavaa muutaman vuoden kuluttua. Tulee vähän jokin ostoskanavan mainos mieleen  ;D
190  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 22:08
Sonykin näyttää vaan jotain tusinapelejä. Uskomatonta, mutta kyllä Nipan pressi on tähän mennessä ollut mielenkiintoisempi. Tai ainakin siitä muistaa jotain  :lol:

LittleBigPlanet oli kiinnostava tosin, mutta jotenkin se menee samaan lokerikkoon Animal Crossingin kanssa. Sillä erotuksella että AC:n pelimekaniikat on jo enimmäkseen tiedossa.
191  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 21:42
no niin nyt alko blu-ray-löpinä

E: Ja fanien lepyttely aikajanoilla
192  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 21:38
ainaki ihan vitun huonoo musiikkii ne soittaa :lol:
193  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 21:29
Ray of hope for Wii!

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.
Tylyä toimintaa :lol:

Eikös tuo ole jokin ex-cloverin äijien peli? Edgessä oli juttua mutten ehtinyt lukemaan. Tuntui vain kuvia katsellessa että kehitystiimille oli haettu "uskottavuutta" pukemalla ne popparikuteisiin ja ottamalla "bändikuvia".
194  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 21:08
Pitää toivoa että Nintendo heittää ees jotain uutuuksia jälkeen päin, ton pressitilaisuuden ulkopuolella.

Noista esitellyistä ainoastaan Animal Crossing on hankittava. Joku Motion Plus on mötikkä jonka ominaisuudet olisi pitänyt löytyä laitteesta standardina :(

EDIT: Ylipäätään tuntuu että Nintendo on ottanut aika erilaisen asenteen näihin pressitilaisuuksiin kuin Sony ja MS. Reggie höpötti moneen kertaan että paljon muutakin on tulossa etenkin 3rd partyilta, mutta keskitytään nyt vain näihin muutamaan ja etenkin WiiMusiciin. Sama juttu oli viime vuonna WiiFitin kanssa.
195  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 20:02
Rumpuhässäkkä oli ihan karmea!  :lol:  Noi soundit on ihan ala-arvoiset ja se että tarviin balanceboardia soittamiseen on ihan persiistä. Hiukka liikaa leluja tarvitsee joidenkin pikku pelien pelaamiseen.

Kieltämättä on ollut vähän myötähäpeää kun noiden pressiä on kattonu
196  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 15.07.2008 15:42
Sanokaa mitä sanotte, mutta miusta tuo Resident Evil 5:n traileri näyttää hyvältä  :P Nelkku oli niin rautaa etten pistä yhtään pahaksi mikäli peli osoittautuu vain edeltäjänsä kulmien hionnaksi.
197  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kun hyvä pelisarja pilattiin.. : 15.07.2008 15:06
Postataan nyt vielä etteivät Crashin puolustajat tunne olevansa yksin tässä maailmassa  :) Voin ilmoittautua PS1/N64 -aikakaudella enempi Crash Bandicootin leiriin, vaikka olen ollut ja tulen näköjään Galaxyn jälkeenkin olemaan kova Super Mario -fani.

Crash 1 on meikäläisen suosikki, ja se johtuu varmaankin tuosta finngamerin kiroamasta "putkijuoksusta". Ei mitään ylimääräistä tuubeloa viemässä aikaa ja hermoja siltä olennaiselta, eli kentän vihujen ja esteiden läpi juoksemiselta ja maaliin pääsemiseltä. Super Mario 64 on hyvä peli, mutta siinähän pelaaja periaattessa heitetään keskelle isoa hiekkalaatikkoa, annetaan joku paikkaan ja toimintoon liittyvä tehtävä ja sen saa temmeltää miten parhaaksi näkee. Parhaat tehtävät olivat kuitenkin niitä jotka keskittyvät puhtaaseen tasoloikkaan (esim kiipeä vuoren huipulle), mutta sitten on näitä "täytetehtäviltä" maistuvia osioita kuten lumiukon kasaus WTF?  :???:

Crash ykkösessä ei ole mitään muuta kuin vaikeita ja välillä ihan helvetin vaikeita sivuttain ja "syvyyttäin" eteneviä tasohyppelykenttiä. Penskana hakkasin polveni mustelmille kirotessani jotain Road to Nowheren siltajuoksuja. Ja sitä ennen olin kyllä pelannut kaikki SMB:t ja Worldit takaperin unissani eli ihan toivoton en voinut olla. Pointtihan oli siinä että piti saada kentistä kaikki laatikot, mutta jos kuoli niin piti aloittaa aivan alusta (checkpoint nollasi saldon). Haaste siinä pelissä oli loistava. Pitää tosin lisätä ettei se peli enää niin vaikea ollut kun pari kuukautta takaperin tahkottiin sitä kavereiden kanssa.

Kakkonen tuntuu olevan täällä enemmistön suosikki eikä siinä mitään, kun lisää loistavuutta oli luvassa. Ne jääkarhu- ja rakettireppukentät eivät vielä tuntuneet täytteeltä, mikä vielä läpäisi odotuksilla ladatun pelipeukalon vaatimukset. Kolmonen sen sijaan tuntui melkoselta shaibalta moottoripyörä-, lentokone- ja time attack -osioineen. Turhaa pitkittämistä, joka vain korosti niiden perinteisten hyppelykenttien loistokkuutta.

Jakista en edes aloita... ei kykene mies pelaamaan vaikka ne tuolla hyllyssä lepäävätkin.
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mega Man (pelataan osat 1-6 läpi ysiä odotellessa!) : 07.07.2008 18:15
Kauaa ei ehditä laakereilla lepäilemään, sillä nyt potkaistaan käyntiin Mega Man -sarjan jo neljäs peli. Tähän mennessä olin ehtinyt "kasvaa" sarjaan varsin tehokkaasti kiinni ja jokaista tulevaa osaa odotin kuin kuuta nousevaa.


Eli alkuasetelmassa Wily ei tällä kertaa ole rakentanut kahdeksaa pahisrobottia, vaan lähdetäänkin salaperäisen Cossackin kintereille.
Loistoa miten tuossa alkukuvassa kerrotaan kuinka jätkä muutettiin robotiksi, vaikka kuvassa näyttää siltä niinkuin se olisi vain heittänyt sinisen kalsariasun ylleen :D Ehkä aavistuksen liian pyöreät muodot näyttääkseen kovin mekaaniselta...

Itseltä löytyy NES-kasetteina osat kaks, kolme ja neljä, ja vaikka en ole viime vuosina välittänytkään pelailla niitä niin tämä muistelo oli ihan leppoisaa luettavaa :) Mie aina kyllästyn Megamanien pelaamiseen siinä vaiheessa kun robot masterit on löylytetty ja pitää nöyrtyä siihen pelin pitkitykseen ennen pääpahista.
199  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV : 07.07.2008 13:41
Viikon mittainen vapaa alkoi ja nyt luulis löytyvän pari päivää pelaamiselle... Mutta ei. GTAIV on ollu aamukuudesta asti päällä (n.50+% läpi) ja melko huonosti olen pystynyt keskittymään siihen.

Välillä tulee soiteltua kitaraa, istuttua koneella ja syötyä välipalaa. Periaatteessa tuossa pelissä ei ole mitään vikaa, mutta ei se vain jaksa koukuttaa. Tasaiseen tahtiin olen kyllä edennyt: ehkä yksi tehtävä kahdessa tunnissa, mutta loppuajan boxi hurisee tuolla itsekseen.

Kohta se varmaan syttyy tuleen ja leviää siihen.
200  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kesäpäivitys 2008 : 06.07.2008 23:32
On tosiaan komea.  :)   Kiva päivitys ja tekee laudasta yhä houkuttelevamman näköisen paikan rekisteröityä.
Jep :) Jönkin aikoo oon käynyt lukaisemassa tämänkin laudan postit, ja tuon etusivun potkimana uskaltauduin vihdoin rekisteröitymään mikäli joskus tulee jotain kommentoitavaa.

Hellästi kiitos!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines