Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Far Cry 2 : 27.10.2008 20:30
Mullakin on alkanut peli kulkemaan...ehkä olin liian varovainen ja stealthina alkupuolella, kun ei oikein ollut mitään varusteita jotka olisi tukenut tätä lähestymistapaa  :???: ei voi tietää mikä mätti. Tähän mennessä olen tykännyt eniten sniputella suurimman osan vihuista lähiryteikön kätköistä, ja mennä sitten siivoamaan loput PKM:llä. Granaatinheitin on ihan kätsy hätätapauksia varten. Machetea olen käyttänyt todella vähän. Lähinnä silloin kun siihen on selkeä tilaisuus.

Mutta joo, olen täysin koukuttunut :) Juuri oikea (palkitseva) haaste minun taidoilleni hardcore-tasolla. Minuu ei haittaa ees noi pitkät välimatkat, kun jotenkin ne kasvattaa pelin fiilistä aivan uudelle tasolle. Tulitaisteluiden voimaa kasvattaa se miten ensin on pitkään hiljaista ja sitten alkaa hetkessä rytistä niin että paikat hajoilee ja liha lentää. Upeaa äksöniä ja aseet laulaa just niinkuin pitääkin. Tiellä kulkevista partioistakin selviää linja-autoilla ja sen jälkeen puskien ja jokien läpi oikomalla. Tuo malaria osaa aina iskeä just huonolla hetkellä, mikä ottaa kyllä usein nuppiin.

Pelikellossa on nyt jotain 14h, ja prosentteina muistaakseni 12%. Aika kivasti tekemistä ja viidakossa fiilistelyä tässä siis on.
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Far Cry 2 : 26.10.2008 20:11
Mulla ei koko ajan tule tyyppejä vastaan vaan ne tiepätkät ja viidakkoalueet on yleensä aika rauhallisia, mutta monesti kyllä on ajatus takaraivossa jostain porukasta joka yllättää ja alkaa tulittaa jostain pusikosta tai autosta ja se saa hieman varpailleen. Nuo vartiopaikat täyttyy aina mystisesti porukoista ja hieman se ärsyttää, että ne pitää aina tyhjentää uudestaan. Tosin kerran vartiopaikalla onnistuin hiippailemaan aivan yhden vartijan selustaan (kun se katteli muualle seisoskellessaan maahan laitetun konekiväärin takana) eikä se huomannut mua ja ammuin sen helposti. Toisella kertaa hiippailin viidakosta vartiomökkiin ja ammuin ikkunasta ne 2 vartijaa. Hieno tunne kun pääsi täysin yllättämään ne.

Yhdellä huvilalla sain muuten ammuskella yhtä parveketyyppiä pitkään ennen kuin se kaatui. Sinällään vähän huvittavaa, että heiluvat siellä t-paidoissaan ja kestävät vahinkoa kuin kevlartyypit konsanaan ja tämä pätee joka tyyppiin, mutta tuo parvekkeen tyyppi kesti yllättävän kauan.
Jep, toi onkin toinen juttu mikä haittaa. Eli se kun vartioleirit täyttyy aina uudestaan kun on poikennut jonnekin muualle. Onneksi suurimman osan voi joko välttää tai sitten tietää jo valmiiksi miten paljon porukkaa niissä on, missä ne lymyilee tai sitten on saanut jonkun uuden hyvän pyssyn jolla ne on vaivattomampi tyhjentää.

Tänään kun kaveri oli kattomassa pelaamista vierestä, siltä tuli muutama ihan hyvä oivallus joka auttoi pärjäämään. Ne vihollisethan ei näe jos seisoo jossain puoli näkymättömissä ja pysyy täysin liikkumatta. Seisoin aivan tien reunalla risukossa tähtäillen läheiseen leiriin ja mitä vittua - joku jätkä ajaa ihan vierestä jeepillä ohi pysähtymättä :D
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Far Cry 2 : 26.10.2008 12:35
Huomattuaan pelaajan niin viholliset osuu ties minkä pusikon läpi mikä on hieman epärealistista, mutta mä olen aina välillä melko lähellekin onnistunut hiippailemaan ennen kuin huomasivat. Ihan selustaan en ole avoimella päässyt, mutta tulitaistelussa olen monesti ollut se aloittava osapuoli eikä mistään kaukaa ole tarvinnut ruveta räiskimään. Tosin välillä ne tuntuu huomaavan aika äkkiäkin pelaajan vaikka pusikossa hiippailis.
Joo raivostuttaa just tuo, että itse on kyykyssä heinikossa, piilossa vihollista jonka sen hetkistä sijaintia ei edes näe heinikon takaa. Noh, vihollinen onkin siunattu ylivertaisella lahjalla nimeltään Heinikkokatse.

Tällä hetkellä olen pelialueen itäreunalla, jossa on kulkua rajoittavia vuoria, mutta ne kulkuväylät eivät anna juuri mitään piilopaikkoja.  Eilen illalla etenin ilman tallennusta, lihakset jännittyneinä varmaan pari tuntia majasta toiseen, sniputtaen kaikki ketkä vain järkevässä ajassa havaitsin ja rynnäköiden yksinäiset talovahdit. Fuck, sitten joudun solaan jossa joku jätkä ajaa edestakaisin maasturillaan. Tottakai joudun paniikkiin heti kun kerran tunnissa kunnolla tapahtuu ja se tyyppi ajoi päälle! Siihen loppu sen illan sessiot.

En tiedä, ehkä mulla on täysin väärä taktiikka pelata tätä peliä. Ehkä miun pitäis vain khuulisti kävellä ja ampua kaikki ketkä tulee eteen, osua ykkösellä päähän. Tähän mennessä tämä peli on aiheuttanut ihan järjetöntä stressiä. Ahistaa lähtee turva-alueelta hoitamaan tehtäviä, kun joutuu joka sekunti ajattelemaan seuraavaa mutkaa, pinnistämään katsetta joka kulmaan ja kuuntelemaan missä rasahtaa. Sitä kun jatkuu muutaman tunnin on ihan hermoraunio. Mutta tehtävän onnistuessa euforia on kyllä mieletön.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Far Cry 2 : 25.10.2008 00:20
Tuli ostettua eilen kyseinen uutuus. Vielä tosi alussa, joten hirveästi en osaa sanoa ainakaan juonesta.

Tosi hitaastihan tämä peli etenee. Joskus tulee vaanittua puskassa veistä hivellen vartti ennen kuin tekee elettäkään, ja sitten kun päästää rasahduksenkin niin koko leiri on kimpussa.

Mistä tulikin mieleen, että vaikka pelaankin "hardcore"-vaikeustasolla, niin viidakko antaa harmittavan vähän suojaa. Heti kun kurkkaa kannon takaa niin joku jeeppijäbä toisella puolen lampea huomaa  :o Sitten toisaalta vihollisia ei meinaa välillä erottaa maastosta millään. Pari kertaa on sydän hypännyt kurkkuun kun on ottanut aikansa ja lähestynyt varmanpäälle vihollisleiriä, niin yhtäkkiä kuuluu äijän älähdys ja mitä vittua? Siinähän on seissyt koko ajan vihollinen edessä enkä nähnyt sitä ennen kuin kävelin päälle :D
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.10.2008 13:00
de Blob on tulossa tännekin päin, pitäis varmaan huomenna pudota postiluukusta. Ei ole minkäänlaista ennakkokäsitystä siitä, minkälainen peli on kyseessä muuten kuin että olen kuullut tämän saaneen positiivisia arvioita. Kattoo ny mitä sieltäkin on tulossa...
Pari-kolme tuntia pelailin sitä tossa... Pääasiana jäi mieleen ältsin hyvät musiikit. Tiukkaa funkin lätkytystä, joka kasvaa aina layereittain kun onnistuu tehtävissä/maalailussa. Välianimaatiot ovat olleet hupaisia  ;D

Haaste on tähän asti ollut melko olematonta, mikä on selkeä miinus. Jotenkin tuntuu ettei tässä tarvii ees oikeastaan tehdä mitään.
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.10.2008 13:22


Tziinäpä viimeaikaisia:

F-Zero GX
de Blob
Halo 3
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi
MDK 2 Armageddon
Yakuza 2
Alone in the Dark Jack is Back
Twisted Metal World Tour

:) oh goodie
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Gamespite: varsin awesomea : 01.10.2008 00:31
Paljon kiitoksia linkeistä!  :) Olen viettänyt iltaa lukiessa noita Sirlin.netin tekstejä ja ovat olleet hyvinkin mielenkiintoisia! Pitää pureutua myöhemmin tuohon jälkimmäiseenkin.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 30.09.2008 15:33
Megaman 9:a pari tuntia takana ja kaksi bossia läpi  ;D Hiton vaikea on kyllä, mutta ei se mitään. Jos vitutus painaa niin se on sitten kentän vaihto.

Hyviä biisejä on! Ihan kakkosen ja kolmosen tasoa vähintään.
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 30.09.2008 13:44
Just latasin Megaman 9:n Wiiwarena. Mikäs tässä tahkotessa ja tuttia imeskellessä  :P
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Gamespite: varsin awesomea : 30.09.2008 10:27
http://www.gamespite.net/toastywiki/index.php/Site/GameSpiteIssue10

No, näistä asioista voi aina olla montaa mieltä :) Moni on varmaan vieraillut jossain vaiheessa kyseisellä sivustolla, mutta what the hell teenpä ihan oman ketjun.

Kyseessä on siis saitti joka keskittyy uutisten ja arvostelujen tuottamisen sijaan pelikeskeisiin artikkeleihin ja retrospektiiveihin vanhoista tai taannoin julkaistuista peleistä. Artikkelit ovat kohtuu hyvällä kielellä kirjoitettuja, ja fiksuja ilman Edgen tyylistä ylikirjoitettua pullistelua. Nyt taitaa olla Issue 10 menossa. Noin viikon välein ilmestyy lisää kolmen jutun chunkseissa.

Itse oon saanut noista paljon viihdyttävää luettavaa, toivottavasti joku muukin
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 29.09.2008 14:26
http://files.sealedgameheaven.com/grading/information.php

Jossain menee meikäläisen ymmärryksen raja. Ylläolevasta linkistä löytyy siis Sealedgameheaven -niminen saitti, joka kuuluu selvästi kelmunhaistelijoiden ääripääeliittiin. Perustajat ovat saksalaisia, joten siihen tiettyyn järjestelmällisyyden stereotypiaan tämä kaikki kyllä hienosti sopii.

Lyhyesti (mikäli oikein ymmärsin):

1. Asiakas lähettää tehdasmuoveissa olevan pelinsä Sealedgameheaveniin
2. SGH:n ammattitaitoiset arvioijat tutkivat pelin ulkonäköä eri valaistuksissa käyttäen erityisiä suojakäsineitä.
3. Arvioinnin kohteina ovat mm. kelmun autenttisuus, mahdolliset virheet kelmun asennuksessa esimerkiksi aaltoilun määrä, ulkoneva sinettinauha, hintalapun jättämä painauma, ja levyn helinä kotelon sisällä... (voi herranjestas!)
4. Peli arvioidaan asteikolla 0 - 100 (not sealed - perfect sealed)
5. Peli tagitetaan tärkeimmillä tiedoilla, asennetaan erityiseen muovikoteloon, sinetöidään ja lähetetään takaisin asiakkaalle.
6. Muovikotelon saa auki vain tuhoamalla tai siististi erityisellä tilattavalla avaimella.


Harrastuksensa kullakin :) Ihan vapaasti.

Mie ite kuulun valikoivan keräilyn kastiin. Tällä hetkellä hyllystä löytyy ~350 peliä. Muutama peli kuukaudessa tulee ostettua aina kun on ylimääräistä hilloa. Alustoina Cube, PS1, PS2, Wii, 360 ja DS. Tärkeimpiä NES- ja SNES-pelejä löytyy myös. Aiemmin raha ja energia kului vanhojen klassikoiden kokoon haalimiseen, nykyisin ostelu painottuu enemmän uusiin ja semiuusiin julkaisuihin. Yleensä ostan hyvät tai hyviksi väitetyt pelit siinä vaiheessa kun hinta pyörii uutena tai käytettynä parinkympin tienoilla. Viimeksi meni tilaukseen De Blob 25eur ja Yakuza II 20eur. Tuo Yakuza on aika hyvä esimerkki keräilymentaliteetistani. Tuskin tulen ihan kohta peliä pelaamaan, mutta hinta oli kohdallaan ja maine sen verran hyvä että todennäköisesti joku päivä tungen sen koneeseeni.  Ehkä sitten kun olen työkyvyttömyyseläkkeellä huonon yleiskunnon vuoksi ja on aikaa kaikelle ;)

Rakkaimmat koneet taitavat olla PS1 ja Nintendo DS, molemmilta löytyy loistava ja monipuolinen pelivalikoima!
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 29.09.2008 13:11
No jopas te nyt nihkeitä tyyppejä olette!  :o
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 29.09.2008 12:31
No voi anteeksi neiti.
:???: Jopas nyt menee villiksi
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 29.09.2008 12:03
Valmistaudu muuttamaan kantaasi vielä lukemattomia kertoja, sillä tuollainen meta-lukujen seuranta lähentelee jo sairautta. Huomaat jossain vaiheessa, että oma pelimakusi ei noudatakkaan yleistä mielipidettä.
Noh, noiden SPM:n ja Boom Bloxin metaluvut tarkistin vasta äskettäin kun asia tuli olevinaan relevantiksi Warion kohdalla. Noin niinkuin esimerkeiksi.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 29.09.2008 11:39
Jep-jep. Super Paper Marion Metacritic score on 85, ja hirveetä paskaahan se oli. Niin tylsä etten jaksanut pelata edes loppuun. Sillä hetkellä päätin lopettaa keskinkertaisten Nintendojulkaisujen ostamisen :)

Btw, Boom Bloxin metacritic on myös 85, ja ihan milloin tahansa, anytime a year, käynnistäisin Boom Bloxin ennen Super Paper Marioa. Joten tällä kertaa laitoin itse mieluumin tilaukseen De Blobin kuin Warion. Katsotaan miten nyt käy... joutuuko tässä vielä toistamiseen muuttamaan kantaansa.

166  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.09.2008 11:18
Ei tuossa pelissä ole mitään hyvää. Buginen paska joka tarjoilee tyhjääkin tyhjemmät kadut joilla sitten täytyisi tuntea olonsa yön elukaksi. Pelillä taitaa olla vielä nykyäänkin melko aktiivinen kannatusjoukko joka harrastajavoimin julkaisee bugeja tappavia päivityksiä, ja taitaapa koodista olla kaivettu esiin muutamia kohtauksia jotka eivät lopulliseen peliin koskaan päässeet.
Hankin pelin kuultuani että se on edesmenneen Troika Gamesin (joka on ex-Black Isle) tekele. Siihen päälle fanien tekemät päivitykset 5.6:n asti, ja se niistä bugeista. Ihan muut ongelmat tässä viiraavat kuin bugit ja kadut.

Peli on ollut aivan parhautta puoleen väliin saakka. Kummituskartanon tutkintaa, sarjamurhaajan jahtaamista, kadonneiden henkilöiden etsintää... sanoisin että peli piti minut vankinaan kokonaiset kaksi vuorokautta aamusta iltaan. Mutta kaiken tämän parhauden päätteeksi pimeys hiipi ilmoille toiseksi viimeisen kaupungin kohdalla ja pakotti minut tappamaan zombeja ja muuta ihmiskuonaa dungeoncrawler-tyyliin. Se paska ei ole vieläkään loppunut. Taistelu on Bloodlinesin huonoin puoli, joten tällä menolla en jaksa pelata mokomaa loppuun :(  Surullista.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.09.2008 23:54
Viime päivinä on pelattu aika sekalaisesti eri pelejä. Vampire The Masquerade: Bloodlinesia intouduin pelaamaan taas yhden vittumaisen mättödungeonin päähän kunnes kuolema korjasi. Harmi miten alkupuolen juonipainotteisesta loistokkuudesta on vajottu niin aivottomaan toimintaan  :(

Halo 3:a ollaan tahkottu kaverin kanssa eka viidakkohässäkkä. On vielä niin alussa että paha tuosta on mennä mitään sanomaan. Meikäläisen Halo-neitsyys meni. Niin joo ja mitä sitä turhia aikaisempia osia pelaamaan, suoraan kolmosesta vaan!

Megaman 2:n tungin päivällä NESiin ja vetäisin läpi, eka kerta tämäkin. Onko tyypit maailman pelilehdistössä niin paskoja pelaamaan vai miksi näitä hehkutetaan vaikeiksi? Hyvää viihdettä joka tapauksessa, on kestänyt ajan hammasta. Loppucrediteissä oli ehkä kolme nimeä ja loput olikin sitten "special thanks" -osastoa  :lol: ...verrattuna esim GTAIV:n noin sataanviiteenkymmeneen nimeen.
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 28.09.2008 21:56
Siinä se taas nähdään miten Nintendon ostajakunta suosii first partyja vaikka ois miten keskinkertaista tavaraa tiedossa ;)
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 28.09.2008 20:27
Piti laittaa De Blob tilaukseen kun on play.comissa niin halvalla, 25eur. Ihan ryöstöä joku Gamestop, jossa peli maksaa melkein 50e.
170  Blogit / JGW / Re: 7-vuotias ja Twilight Princess : 13.09.2008 21:25
Meikäläinen tykkää myös katsoa vierestä kun muut pelaa. Siinä voi hypätä takaisin omiin varhaisiin pelikokemuksiin toisen kautta. Sain vajaan kolmekymppisen kaverini pelaamaan Super Mario Galaxya. Hän ei siis ole paljoa pelaillut 8-bit aikojen jälkeen. En neuvonut tai ohjaillut missään vaiheessa, ja sehän sai ihan hirveitä kicksejä jokaisesta läpäisemästään kentästä.

Ja tulipahan todettua myös se ettei Super Mario Galaxy ole helppo peli. Vanhojen konkareiden ja nyyppien pelitaidoissa on valtava kuilu. Mahtavaa esim Super Mario Galaxyssa on se, että vaikka kaveri kuoli joskus kymmenen kertaa samaan ojaan, hän aina tiesi että vika oli omassa ohjausvirheessä. Peli siis toimii! :)
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition : 13.09.2008 11:13
Professor Layton (DS)

Ilmestyy vihdoin eurooppaankin, ja tulee sopivasti Zack & Wikin jatkeeksi täyttämään puzzlenälkää :) Moni halukas on jo ostanut omansa muualta maailmasta, mutta minun DS-kokoelmiini kelpaavat ainoastaan PAL-julkaisut. Mahtavaa että tämäkin lopulta ilmestyy.


Gears of War 2

Kuukausi takaperin tahkottiin ykkönen kaverin kanssa ja hauskaa oli. Ylilyöty äijämeininki herätti monet naurut. Äijät murisee, aseet laulaa. Kakkonen tuskin tuottaa pettymystä, kun odotukset ovat luokkaa Alien vs. Predator ;)


Fallout 3

Aiempia Fallouteja en ole pelannut kuin hetken, mutta pelit väsänneiden jätkien muita PC-julkaisuja (Arcanum, Vampire the Masquerade: Bloodlines) olen pelannut ja fanittanut. Sikäli hieman huolettaa, että Bethesdalla on todella erilainen ote tarinankerrontaan kuin edesmenneillä Black Isle/Troika Gamesilla. Oblivion imee persettä, joten todella toivon että ne jäbät unohtavat moisen ryppyotsaisuuden Fallout 3:n kohdalla. Onnistuessaan vuoden kohokohtia.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.08.2008 18:44
Sokos myy (ainakin Tamperella) Shadow of the Colossusta 14,95 euroa, joten käykääkän mattimyöhäset poistamassa omanne. Joko koneeseen tai sitten tulevaisuuden hulluja keräilijöitä varten ;)
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.08.2008 19:56
Yden tai kaksi läpivetoa kestävä peli imo. Kaverin kanssa hauskaa, mutta aivottomat ja ärsyttävät ai-kaverit tuppaavat ottamaan päähän ja rankasti.
Liekö Realistic -vaikeustaso kuinka hankala? Hieman kaduttaa kun tuli otettua normal-taso; välillä multa ei heru vihollisille tippaakaan respectiä. Pelasin Call of Duty 4:n hardenedilla ja se oli yksi parhaista pelikokemuksista vuosikausiin. Haaste on hyväksi, kunhan pysyy reiluna :)
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 31.07.2008 23:18
Rainbow Six Vegas 2:n ostin tänään, ja kaverin kanssa ehdittiin vetää pari kenttää co-oppina. Hyvältä vaikuttaa :) Mulla ei ole kokemusta ykkösestä joten vertailukohtaa ei löydy.
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 30.07.2008 08:55
Sääli jos tosta ei nyt tuu mitään.

...toisaalta tuo kuulostaa melkein samalta kun meikäläinen pelasi joskus aikoinaan Fallout kakkosta sen puolituntia ja vihasin kaikkea mitä peli ehti siinä lyhyessä ajassa tarjoamaan :)
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.07.2008 11:17
Maailma voinee loppua kanssasi. mutta sentään tyylillä. Eli kuten arvata saattaa, DS:n The World Ends with You tarttui mukaan VPD:ssä käynnin yhteydessä. Kyseessä oli käytetty versio, joten hintaa oli mukavat 26.90, minkä johdosta seuraavan pelin hommaaminen ei edellytä huimaa säästökuuria. Vielä kun kannet, ohjeet ja itse pelikortti ovat priimakunnossa, niin ei käytetyn osto kaduta. Se kun ei yleensä ole tapaistani.
Toi löytyy minunkin ostoslistaltani, nyt kun vielä näkis jonkun halvan hyväkuntoisen niin ei tarviis miettiä sijoitustaan. Play.comista sais vähän päälle kolmellakympillä, mutta en ole päättänyt onko se vielä vähän liikaa... :)
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.07.2008 16:02
Mass Effect oli Anttilassa kolmeenkymppiin, mutta onneksi hillitsin itseni ja kävelin viereiselle Sokokselle josta sen löysi hintaan 20,95€. En tiä oisko jossain ollu vielä halvemmalla, mutta wha eva wha eva I do what I want :)
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.07.2008 23:48
Meillä sama, mutta me olimme niinkin järkeviä, että pyysimme rahat takaisin kun peliä ei kuulunut. Rahojen takaisinsaamisessa kestikin sitten se reilu kuukausi, eikä rahoja meinannut kuulua ennen kuin uhkailtiin poliisilla yms.
Mitä olen kuullut, niin niitä jotka eivät ole nähneet peliään eivätkä varsinkaan rahojaan löytyy tästä maasta aika monta. Tuo poliisilla uhkailu on varmaan jäänyt monilta väliin.

Olen jotenkin ymmärtänyt, että ne jäbät siellä on muuten ihan mukavia mutta liikkeen pomo on ihan vittupää. Silloin tällöin tuli käytyä liikkeessä ja ainakin kerran on sattunut niin että jäbä on just ollut huutamassa alaisilleen jostain ihan naurettavasta asiasta.

Meinasivat muuten ryssiä miun Super Mario Galaxy -ennakkovarauksen. Julkaisupäivän aamuna soitin että joko voi käydä hakemassa. Sanottiin että soittavat iltapäivällä kunhan ovat lajitelleet kuorman. Siinäpä sitten odottelin melkein koko iltapäivän eikä mitään soittoa kuulunut. Alkoi tulvia jo sellaisia skenaarioita mieleen, että näinköhän on vuoden odotus menossa päin synkkää loppua. Lopulta menin liikkeeseen kysymään asiasta ja siellähän se oli kirjekuoressa menossa jonnekin toiselle puolen suomea ihan eri jantterille  :???:


179  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Tunnelmallisin videopeli : 21.07.2008 22:19
Mulla on Silent Hillit kaikki hyllyssä, mutta olen pantannut niiden pelaamista. En voi katsoa kauhuelokuviakaan ilman kuraa housuissa, joten olen suosiolla jättänyt ne pelitkin jonkun Resident Evil ykkösen jälkeen :)

Medievileitä olen yrittänyt hankkia jo muutaman vuoden, mutta en ole törmännyt sopiviin yksilöihin. Jos jollain on tiedossa ehjät kokonaisuudet kohtuuhintaan niin vinkatkaa ihmeessä!
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? : 20.07.2008 16:29
Ostelen muutaman pelin kuukaudessa, mutta näistä hankinnoista läpäisen nykyään ehkä 20% vuodessa, eli pelaan aika vähän. Yleensä noin tunti viikossa jos ei ole mitään kummempaa uutuutta käsillä. Toisaalta silloin kun jotain musthave-julkaisuja ilmestyy niin ahmaisen ne kerralla läpi. Avokille ilmoitan aina etukäteen että noi ja noi päivät aion sitten istua tiukasti television edessä, että häiritä ei saa :)

Vaikka pelaankin vähemmän kuin penskana, olen parin vuoden sisällä läpäissyt enemmän pelejä kuin penskana yhteensä. Omilla rahoilla on helpompi tehdä hankintoja kuin vanhempien. Johonkin se on laitettava kun ei tupakkaakaan pala enää
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines