Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Far Cry 2 : 23.07.2010 00:17
Jokos maailma alkais pikkuhiljaa heräilemään Far Cry 2:n loistavuuteen, vai taisiko käydä niin että peli häviää lopullisesti kartalta.

Itse finalisoin hoocee-vaikeustasolla 96%:n ja alkoi hieman sylettämään kun tietyn juonikohdan jälkeen ei päässyt enää metsästämään timangeja ja jackal tapeja. Tottakai olin tyhmänä käyttänyt myös liian niukasti save slotteja eri pelitilanteiden tallennuksiin.

Joka tapauksessa FC2 tulee silloin tällöin puheeksi kavereiden kanssa. Meikä dikkaa ehkä edelleen yhtenä boksin parhaimmista peleistä, eräs toinen pelin selvittänyt kaveri on samaa mieltä, ja sitten löytyy liuta näitä jotka eivät ole pelanneet paljoa puusta pidemmälle eivätkä voi sietää.

Jotain jännällä tavalla kiehtovaa Far Cry 2:ssa oli, ja ehkä sille täytyy tosiaan omistautua ja uhrata tarpeeksi arvostaakseen. Aion pelata mokoman vielä joku kerta uudelleen läpi, tavoitteena tietenkin se 100% :)

(mitäs tälle voorumille muuten kuuluu?)
122  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.03.2009 22:43
Tampereen Anttilan jäpät olivat jo laittaneet Persona 4:t myyntiin julkaisupäivistä liikaa välittämättä. Noh, hinta oli 34,90 joten ei oo tarvetta harmitella muutaman päivän odottelua kun oma rantautuu play.comista.
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 28.02.2009 18:39
Suomesta saa ainakin tuolta suht inhimillisellä hinnalla:

http://www.boostep.fi/product_info.php?ref=10&products_id=56081

Play.com on ainut Suomen ulkopuoleinen PAL-versiota myyvä nettikauppa, josta minä löysin sen, mutta hinta on lopulta aikalailla samaa luokkaa Boostepin kanssa, joten sinänsä aivan sama kummasta tilaat.

Niin siis Apollo Justicehan mulle on jo matkalla, hyvällä onnella tupsahtaa jo maanantaina luukusta :) Mutta pitää ne loput Phoenix Wrightit jostain taikoa. Mieluiten ostaisin uutena, mutta halvalla = vaikea yhtälö, muttei mahdoton.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 28.02.2009 15:45
Ok, vinkki huomioitu :)

Saiskohan PAL Justicea vielä jostain netin yli uutena..? Pitää lähtee rundille ->
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 28.02.2009 13:55
Lähti Apollo Justice vihdoin tilaukseen. Tähän mennessä olen pelannut vain ensimmäisen Phoenixin, mutta luotan siihen että saan tästä paljonkin irti. Oikeastaan voisi tilata samoin tein Trials & Tribulationsin, ja ostaa vaikka Justice sitten käytettynä kunhan kävelee sopivana vastaan  :)
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 26.02.2009 22:36
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Näin nuo kuvat tänään ja ajattelin heti että kyseessä on vitsi. Tämän on pakko olla jonkun vähän viitseliäämmän vitsiniekan tekosia.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.02.2009 00:16
No niin sain kaverin raahattua meille pelaamaan HotD: Overkilliä, pelattiin yksi Director's Cut -kenttä ja siihen se sitten jäikin. Jäbä valitteli heti jännetupintulehdusta ja laski ohjaimen maahan.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.02.2009 21:18
En todellakaan ymmärrä mitä niin huonoa Overkillissä on enkä varsinkaan sitä että se täytyy nähdä UC:takin huonommassa valossa  :???: Selittäkää asia meikäläiselle, jonka on rails shooter -kokemus rajoittuu tuntemattomaan House of the Deadin osaan arcadessa kolme vuotta sitten (oli hauskaa) ja Umbrella Chroniclesiin (joka lepää pinon alimmaisena)
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.02.2009 10:55
Jos kritisoi uusinta Kuoleman taloa paskasta juonesta, ei ole ilmeisesti pelannut sarjan aikasempia osia? Vieläkin puistattaa pahiksen kaamea ääninäyttely ennen viimeistä lopparia HotD2:ssa. Huonompaa saa hakea. Mutta eipä tuo olekaan niiden tärkein pointti, vaan se viihdyttävän nopea(hko)tempoinen räiskintä, kaksinpelinä aivan parhautta. En sitten tiedä miten hyvin uusin onnistuu tuossa, koska en ole kokeillut. Hieman pelottaa, että Wiimoten epätarkkuuden takia ollaan ehkä jouduttu helpottamaan peliä liikaa (tekemään esmes loppareiden heikoista spoteista liian suuria ja helposti osuttavia). Mutta sitäpä kommentoin vasta sitten kun/jos joskus satun peliä pelaamaan.
MItä olen omista mieltymyksistä laittanut pelatessa merkille, niin tällä hetkellä pidän enemmän yksinpelistä ihan vain sen vuoksi, että etenkin aloittelevan kaverin kanssa yhteispelaamisesta tulee vain random räimintää, jolloin pistesaldo ei oikein pääse kasvamaan siitä 40000-50000 pisteestä ylöspäin. Pelissä kun pääelementtinä on pistekertoimen kasaaminen komboilla, ja sinne tänne räiskivän kaverin läsnäolo yleensä tekee siitä vain vaikeampaa. Lisäksi tuollainen pelikaveri vie nopeudessaan kaikki tapot muutenkin, kun ei tarvitse välittää siitä osuuko joku yksittäinen kuti vai ei. Mutta kuten sanoin, sillä tuskin pääsee listan kärkeen yli 100000 pisteelle.
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.02.2009 00:11
No...minusta peli oli suhteellisen naurettavaa menoa kun sitä tuossa testasin :) Aseet tuntuivat hernepyssyiltä ja zombie/mutantti/örvelö laumat olivat muutamasta niin isosta identtissisarus perheestä, että hiukan jo nauratti. Dialogi oli täysin omaa luokkaansa. Olihan se tietyllä tavalla ihan hauskaa, mutta vakavalla naamalla sitä ei voinut kuunnella. En kyllä voi uskoa että olisi ollut tarkoituskaan. Pelaaminen muutenkin tuntui hiukan kankealta tai mitään sanomattomalta. Umbrella Chronicles edustaa tätä kenreä mielestäni paremmin.
Vai niin :) Mielipiteemme näyttäisivät olevan täysin vastakkaiset. Tarinasta voin tosin sanoa että välillä se huonoudessaan naurattaa ja välillä itkettää, jotkut läpät menevät hieman ohi. Mutta jokatapauksessa tyyli puree tässä meikäläiseen todella kovaa. Aivot ja veri lotisevat pitkin huoneita samalla kun funkinlätke soi ja jäbät kiroilevat toisilleen. Samoin kohtuu nopea tempo sopii minulle.

...mistä päästään Umbrella Chroniclesiin, jonka aikana alkaa enimmäkseen nukuttaa. Äänimaailma on niin yksipuolista pauketta että päähän ottaa, toisin kuin zombeilla joita joutuu ampumaan sinne sen lippaallisen ennen kuin jotain tapahtuu. Joskus pelasimme sitä kaverin kanssa ensin kahvitellessa ja vielä toisena päivänä kaljoitellessa, ja muutaman tunnin kylmähkön session jälkeen totesimme että eiköhän tämä peli ollut tässä.

Kaivoin UC:n koneeseen päivänä ennen kuin Overkill tupsahti postista, ja tuli mieleen että jos se on yhtä paska niin voe helvetti... onneksi voi puhua kahdesta täysin erilaisesta pelistä. Mutta mitä olen interwebbiä seurannut niin näyttäisi UC:llakin olevan faninsa.
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.02.2009 16:46
House of the Dead: Overkill tuli tässä viikolla. Hieno setti on kyl prkl... huomiovärit puna-musta-valk ja kaikki :) ei kykene kävelemään ohi.





Meikäläisellä oli hieman vaikeuksia pyssyjen kalibroimisessa: peli ei tunnistanut kun ammuin alakulmaan ja luodit menivät päin helvettiä. Kävin netistä katsomassa onko kukaan muu valittanut samoista asioista ja löytyihän niitä paljonkin. Mitään apua "neuvoista" ei kuitenkaan ollut, ne olivat luokkaa "olet liian lähellä/ammut vinosta"... ööö okei perus. Noh, lopulta vika oli omassa kiireessä/tyhmyydessä, sillä juuri kun olin työntämässä pelin mäkeen huomasin että Wiin screen- ja sensor bar -asetukset olivat miten sattuu. Laitoin ne ajan tasalle ja yllätys-yllätys homma alkoi toimimaan *nolous*

Hieno peli, erittäin tyylikäs kokonaisuus, helppo pelata pari roundia silloin tällöin ja haastetta riittää jos meinasi päästä hyville pistesijoille. Nyt kun saisi vielä naisekkeen ymmärtämään että se tähtäinkursori pois ruudulta sotkemasta tai ei tarvii pelata miun lähellä ollenkaan :)

132  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 14.02.2009 20:10
Mistähän löytyisi House of The Dead: Overkillin Collector's Edition edullisesti? Play.comin hinta menee karvan päälle 45€, joten en viitsi sieltä tilata.
Itse pohdiskelin samaa, mutta en löytänyt mitään kovin hyvää ratkaisua play.comin feilatessa muutamalla kymmenellä sentillä.

Yritin ensin tilata Gamestationista, missä se maksaa noin 40 euroa postikuluineen. En tosin tiedä tuleeko tuohon vielä joku arvonlisävero, mutta epäilen että ei. Korttini ei mennyt siellä läpi, joten jouduin turvautumaan Amazoniin ja 51 euroon (40e + pk + VAT).

Mutta minkäs teet kun pitää päästä pelaamaan eikä gamestopistakaan kuulemma saa tuota collectorsia ainakaan minun aikatauluillani :)
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.01.2009 19:47
Ostin World of Goon WiiWaresta. Kokeilin Visa Electronia pointseja ostaessa ja sehän toimi (ei kai pitäisi tulla yllärinä enää). Juuri äsken läpäisin Chapter 2:n ja tuntuu siltä että on hieman hehkutettava tätä tyylikästä puzzle/rakentelupeliä muillekin.

Vaikea tätä on jälleen kerran selittää. Sanon vain että graafinen ilme, joka muistuttaa jotain Ren & Stimpyn kaukaista sukulaista, räkäpallojen fysiikalla kikkailu, eeppinen kaihoisa musiikki ja humoristinen tarinankerronta ovat varsin vetävä yhdistelmä.

Periaatteena on johdattaa pieniä räkäpalloja pisteestä A pisteeseen B. Palloja on eri värisiä ja niillä on erilaisia ominaisuuksia: osasta voi rakentaa ketjua, osa toimii heliumilmapalloina jne jne. Tavoitteena on rakentelemalla ja rakennelmia tasapainottamalla johdattaa tietty määrä palloista kentän päässä olevaan putkeen. Osa on uhrattava yhteisen hyvän vuoksi, mutta usein taitava pelaaja saa paljon minimimäärää enemmän palloja perille.

Perkele, imekää tämä koneisiinne.
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.01.2009 11:40
Zone of the Enders GameStopista 8 eurolla, ei ohjekirjaa, mutta muuten käsittämättömän hyvässä kunnossa. Ainoa kappale kaiken lisäksi, ja olen etsiskellyt tätä jo jonkun aikaan.
Ostin itsekin GameStopista Zone of the Enders ensimmäisen, mutta vähän jäi keräilijämieltä harmittamaan kun siinä ei tullut mukana MGS2 -demoa mitä kannessakin mainostetaan. Kävin pari kuukautta myöhemmin kysymässä sitä uudelleen ja JEI, sain sen :)

Nyt voin hypistellä sitä tyytyväisenä.
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Shoot 'Em Up! : 08.01.2009 17:59
Tuli hankittua tuo Bangai-O Spirits syksyllä. Tutoriaalin aikana oli vielä että vittu jeah hienoa. Kun peli alkoi en tajunnut enää mistään mitään ja laitoin pelin hyllyyn.

Nopeaan luovuttamiseen vaikutti tosin se kun oli muita pelejä työn alla, eli kyllähän sitä täytyy jyystää joku päivä enemmän :)
136  Blogit / miggen epäviralliset mielipiteet / Vs: Aloitus : 04.01.2009 18:25
Tuo Mario Strikers Charged Football on tosiaan maino moninpeli! Mutainen vihaisten mariohahmojen tähdittämä tappopallo madmax universumissa.

Se superpotku vai-mikä-lie on ainoa mieleentuleva huonompi asia. Eli maalivahti pääsee torjumaan wiimotella niitä palloja tms. Se jotenkin katkaisee ottelun ja on muutenkin turha sen jälkeen kun kumpikin joukkue osaa torjua kaikki pallot ilman ongelmia.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2008 -äänestys : 04.01.2009 18:13
Mjaha. Olen tänä vuonna kuronut kiinni männävuosien pelejä, mutta parhaat tänä vuonna julkaistut...

1. Zack & Wiki Wii

Ensimmäinen kolmannes tuntui vähän Wiimote-demoilulta, mutta heti kun pulmien vaikeusaste kohosi kattoon alkoi peli todenteolla maittaa.

Monkey Islandeista ja sen sellaisista tämä poikkeaa sillä, että koko kentän ratkaisua on ensin hauduteltava perusteellisesti päässään, koska lipsumisista sakotetaan tai jotain peruuttamatonta pahaa voi tapahtua. Siksi tässä on oltava keskittyneesti mukana koko ajan eikä satunnainen esineillä pelleily kannata.

Uhrattu aika ja vaiva tuottaa isomman määrän endorfiinia elimistöön. Hymy hyytyi kun näki miten kentät yksi kerrallaan vähenivät tieltä :(

2. Smash Bros. Brawl Wii

Netissä en ole pelannut enkä varmaan pelaakaan, mutta kotisohvalla kavereiden kanssa täysi ykköspeli.

3. Gears of War 2 360

Pidän enemmän GoW ykkösen kampanjasta tiukempien taisteluidensa vuoksi, mutta eipä kakkonen paljoa jäänyt. Kaverin kanssa vuoden co-op-parhautta.

4. No More Heroes Wii

Mitä tähän voi sanoa..? NMH:a on vaikea pukea sanoiksi. Siinä on niin monia asioita jotka tekevät siitä vuoden yllättävimmän pelin, joka viime hetkiin asti jaksaa heittää naurunsekaiset WTF:t pelaajasta ilmoille.

Pelin muutamat ensimmäiset tunnit ovat kriittinen vaihe, jonka yli päästyä on vaikea enää jättää hommaa kesken. Myönnän että olin hilkulla jättää itsekin kesken kunnes muutaman kuukauden kuluttua päätin yrittää vielä. Ja ahmaisin koko pelin parilla istumalla.

5. Megaman 9 WiiWare

Hakkasin itseltäni polven mustaksi mutta läpi meni. Vitun hyvä.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 29.11.2008 14:23
Round 3

Super Metroid
The Legend of Zelda: Majora's Mask

Super Smash Bros. Melee
Chrono Trigger

Resident Evil 4
Metroid Prime

Metal Gear Solid
Rock Band

Deus Ex
Mega Man 2

Pokémon Red/Blue
Mega Man 3

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Super Mario World

Half-Life
Call of Duty 4
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 24.11.2008 14:18

ROUND 2


Mega Man 3
Fallout 2

Chrono Trigger
Abe's Exoddus

GTA Vice City
Super Metroid

Super Mario Galaxy
Metroid Prime

Mega Man 2
Final Fantasy IX

Super Smash Bros. Melee
Crash Team Racing

Resident Evil 4
Baidurs Gate 2

Metal Gear Solid
God of War II

Super Smash Bros. Brawl
the Legend of Zelda: Majora's Mask

Pokémon Red/Blue
Sonic the Hedgehog 2

Rock Band
Ape Escape

Metroid Prime 3: Corruption
Call of Duty 4

Duke Nukem 3D
Zelda: Ocarina of Time

Deus Ex
Guitar Hero

GTA: San Andreas
Super Mario World

Half-Life
Symphony of the Night
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 21.11.2008 15:10
Mortal Kombat II
GTA: San Andreas
Lol @ Mortal Kombat

Tetris
Metal Gear Solid

Okami
Metroid Prime

Gears of War 2
Call of Duty 4

Ninja Gaiden Black
Crash Team Racing

Abe's Exoddus
No More Heroes

Duke Nukem 3D
Lion King

Guitar Hero
God of War

Ape Escape
Halo 3

Half-Life
Mass Effect

Half-Life 2
Sonic The Hedgehog 2

Pokémon Red/Blue
System Shock 2

Metroid Prime 3: Corruption
Trauma Center: under the Knife

Halo
GTA Vice City

Symphony of the Night
Disgaea 2: Cursed Memories

Baldurs Gate 2
Onimusha 2

Deus Ex
Metal Gear Solid 4

Final Fantasy IX
Tecmo Cup

Ocarina of Time
Jones in the Fast Lane

God of War II
Fire Emblem: Path of Radiance

Mega Man 3
Bioshock

God Hand
Mega Man 2

Chrono Trigger
Shadow of the Colossus

Phoenix Wright: Ace Attorney
Super Mario Galaxy

Super Smash Bros. Melee
Driver

Rock Band
Another World

Devil May Cry 3
Super Smash Bros. Brawl

Fallout 2
Grim Fandango

Wii Sports
the Legend of Zelda: Majora's Mask

Final Fantasy VI
Super Mario World

Resident Evil 4
Snatcher (Sega-CD versio)

Super Metroid
Tekken 5
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 16.11.2008 15:39
lehti joka käsittelisi pelejä enemmän kulttuurina ja alana, kuin viihteenä, olisi tervetullut. Näitä juttuja löytyy nykylehdistäkin, mutta paino on selvästi enemmän niissä arvosteluissa ja siinä, että kuinka monen huippupelin nimen voi laittaa lehden kanteen.
My point exactly.

Nykyään on niin, että arvostelut vievät yli puolet lehden sivuista, kun ideaalitapauksessa arvostelut olisivat muutaman kappaleen mittaisia ja mahtuisivat pieneen arvostelut-osioon vaikka jossain lehden loppupuoliskolla.

Ehkä ongelma taitaa olla siinä, että pelialalla ei vielä ole asioita joista kirjoittaa. On vain laitteita, pelejä ja niitä tekemiä firmoja joissa työskentelee satoja tai tuhansia ihmisiä. Laitteet ja firmat ovat tylsiä aiheita. Täytyisi kirjoittaa peleistä ja ennen kaikkia niitä tekevistä ihmisistä, eli varsinaisista "taiteilijoista" asian takana. Mutta ihmiset vaihtuvat melkein joka projektissa, työryhmät ovat liian isoja että yksilön persoonaa voisi erityisemmin korostaa.

Länsimaalaiset pelijournalistit ja fanit ovat yrittäneet nostaa esimerkiksi Shigeru Miyamotoa esiin jo kymmenen vuoden ajan, mutta mies on niin nöyrä ettei hänestä juurikaan saa mitään työhön liittymättömiä juttuja irti. Hän puhuu aina koko työryhmänsä puolesta, siis puhuu aina me-muodossa vaikka kysymys olisi osoitettu hänelle itselleen. Oikeastaan kaikki mitä Mr.Miyamoton persoonasta tiedetään on hänen työkavereidensa paljastamaa.

Hideo Kojima on antanut muutaman mielenkiintoisemman haastattelun, mutta eihän yksi mies riitä pitämään koko pelijournalismia pystyssä.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Far Cry 2 : 16.11.2008 00:13
Hehe, Prince of Persia oli ehkä viihdyttävin trilogia koko edellisessä genissä. Tottakai odotan innolla mitä Ubisoft on keksinyt jatkoa varten. Tämän vuoden viimeinen pakko-ostos :)

Far Cry 2 on selkeä kulttipeli. Hieno sellainen.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 15.11.2008 16:00
Höh, olisi ollut niin loistava juttu jos se olisi ollut joku 5 vuotta vanha peli :) Eipä tuo meininki ole kauheasti niistäkään ajoista muuttunut.
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 15.11.2008 12:07
Täysi arvaus, mutta oisko...öö. Halo 2? :)

Joo eipä tuossa tekstissä oikein mikään perustele pelin arvosanaa ja paikkaa pelihistorian muistettavimpina klassikoina.

Eli
"onko peli rahojesi arvoinen":
on = 9-10
ei = 6-8
muuta asteikkoa ei juuri koskaan käytetäkään.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 15.11.2008 02:42
Hyvä ketju, paljon asiaa!

Peliarvostelut todella ovat täysin typeriä. Kuten moni on jo sanonutkin, niissä enemmän luetellaan pelien ominaisuuksia tekniseltä kannalta ottamatta liikaa kantaa sen paikkaan pelihistorian ja pelaamisen traditiossa yleensä. Nehän ovat kuin tuotekuvauksia -> peliä arvioidaan suhteessa sen hyllyhintaan. "Onko tässä riittävästi tavaraa rahojesi vastineeksi."

Mille tahansa julkaisulle neuvoksi, oli se sitten netissä tai paperilla: jutut tekevät lehden. Artikkelit, haastattelut jne. Miksei kukaan kirjoita vaivalla kyhättyjä syväluotaavia artikkeleita pelimaailman ilmiöistä? Onko pelaaminen niin kypsymätöntä ja tylsää ettei siitä löydy mitään todellista kirjoitettavaa? Jotkut ovat tämän jo tajunneetkin mutta eivät ole osanneet tehdä asialle mitään.

Lyhyitä, ytimekkäitä arvosteluita kiitos. Musiikkia, kirjoja ja elokuvia voi arvioida muutamalla kappaleella puuttumatta siihen miten pilkut menevät tai onko elokuvan 15-minuutin kesto niin lyhyt ettei siitä kannata maksaa täyttä lipun hintaa. Neljä aukeamaa koko lehden arvosteluille, ja loput artikkeleita. Ihan sama mitä ne ovat kunhan en voi lukea niitä mistään muualta kuin teidän lehdestänne. Ja vittuun ne kahden aukeaman Gears of War -jaaritukset, ellei kyseessä todella ole yksi vuosikymmenen merkkipaaluista, mitä se ei todellakaan ole.

Viimeisimmän Pelaajalehden arvosteluista en lukenut kuin yhden: Far Cry 2. Senkin vain siksi, että numero tuntui muihin arvioihin nähden alhaiselta. Pointtaan vielä, että mielestäni Far Cry 2:n numero oli asteikolla 1-10 ihan kohdallaan, se on kelpo peli. Niiden muiden taas ei.
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 09.11.2008 20:19
Just päästiin co-op kamppanjaa alkuun. Delta Squadiin ei näköjään edelleenkään oteta kuin umpiheteroita tukkijätkiä, jotka pilkkovat polttopuut ja kantavat ruoan metsältä kotiin. Ja näinhän sen pitää ollakin :D

Tähän mennessä on ollut liikaa lätinää ja liian vähän ampumista, mutta ehkä asia korjaantuu kunhan ekasta Actista selvitään. Toiminta on tuntunut hyvältä aina kun sitä on päässyt katsomisen sijasta kokemaan.
147  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 29.10.2008 09:39
Day 1 tosiaan.

Ennakkoluulot Gears ykköstä kohtaan olivat kovat, mutta se osoittautuikin miehekkäimmäksi co-opiksi sitten Probotectorin ja Double Dragonin. Tuskin pettää lempeitä odotuksiani  :P
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fallout 3 : 28.10.2008 13:12
Jaaha, sainkin jo oman kappaleeni tänään  ;)
Pitää myydä tuo Gamestopin kappale jahka kerkeää ilmestyä.

Tuskin menee vielä koneeseen asti kun on edellisetkin (Far Cry 2) kesken.
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fallout 3 : 28.10.2008 09:51
Hyödynsin Gamestopin tarjousta; vie kaks vanhaa 360-peliä niin saa Falloutin hintaan 19,90€. On varmaan sanomattakin selvää ettei noi vanhat pelit olleet omista kokoelmista vaan jotain alle kympin halpiksia  :P
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fallout 3 : 27.10.2008 20:42
Kävin tänään ennakkovaraamassa Fallout3:n yhteishintaan 37,70€. Olisi himottanut se lunch box -editio, mutta 80 euroa mokomasta tuntui aika hurjalta tuohon neljäänkymppiin verrattuna. Parin viikon sisällä ilmestyy kuitenkin vielä Gears2 ja siitä viikko kun Mirror's Edge alkaa olla ajankohtainen. Fuuuuck tätä ajan ja rahan menoa.

Myyjätär sanoi että oon jonossa viimeisenä, että ei osaa sanoa saanko ihan julkaisupäivänä peliäni, mutta eipä tuo haittaa kun Far Cry 2 pitää vielä tyytyväisenä.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines