Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Yhden konsolin miehet : 04.03.2008 20:47
Kaipa sitä voisi minua sanoa "pieneksi" Sony pojaksi. Ikinä en ole muita kuin Sonyn koneita omistanut. Johtuu varmaan siitä että en oikein pienempänä välittänyt tai oikeastaan tiennyt muista konsoleista mitään. Kenelläkään kaverillakaan ei ollut mitään pelikonsolia kunnes serkku sai PlayStationin. Sitä muutaman kerran pelattuani se oli pakko saada. Siinä sitä pelaili onnellisena kunnes tuli ns.seuraavan sukupolven koneet. Siinä vaiheessa jo tiesin hieman muistakin konsoleista mitä markkinoilla oli. Tarkoitus oli toivoa Gamecubea joululahjaksi nähtyäni hieman kyseisen konsolin pelejä. Kunnes pääsin pelaamaan kaverille PS2:ta. GTA3, FFX, MGS2, GT3. Ne olivat jotain uskomatonta ettei muusta väliä. Varmaanki arvaa jo tekstiä lukemalla mitä yhtiötä tuli fanitettua sen jälkeen. Tosin nyt olisi harkinnassa joko Wii:n tai X0:n ostaminen sitten kun joskus rahaa tienaisi  :P
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 03.03.2008 17:34
Voisiko joku kertoa tälle tekniikasta vähän tietämättömämmälle että mitä hyötyä on asentaa Linux PS3:lle?
3  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 01.03.2008 21:01
Hejsan kaikille. Olen Jokelan 9 luokkaa käyvä videopelaaja. Kirjoittelen aina välillä PB:lle(eri nimellä)  mutta kun tuli katsomaan tätäkin paikka aniin pakkohan sitä rekisteröityä.

Itse peleistä niin koneista omistan PS2, PS3 ja PSP. Melko Sony painotteinen mutta vielä olisi tarkoitus joskus tulevaisuudessa Wii tai X0 hankkia. Peleistä suosikkini ovat MGS, DMC ja God of war sarjat.

Enpä enää laiskuuttani jaksa muuta itsestäni kirjoitella.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines