Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
31  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 29.07.2011 13:10
Ihan mielenkiinnosta, mitä hommaa TK oot painanu?
32  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 25.07.2011 17:56
Yritin katsoa ''A Serbian Film'' leffan.

Jos ois ollut vähän paremmat ennakkotiedot leffasta en olisi edes yrittänyt, hyi vittu, ei oo kyllä ikinä mikään leffa etonut yhtä paljon. Wikipedian juonisynopsiksesta voi käydä tarkastamssa jos kiinnostaa, mutta tätä en kyllä suosittele kenellekkään.

Oli aivan vitun paska. En jaksanut katsoa kuin vähän alusta.
33  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Oslon ammuskelu pelien vika : 25.07.2011 17:50
Toivottavasti tämän tapauksen johdosta saadaan jälleen tiukempaa aselakia ja kontrollia.

Moi poliisivaltion ystävä
34  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 01.07.2011 09:39
Paljonko jengi maksaa noista iPhonen datapaketeista? Itselläni näköjään 15e/kk rajattomasta tiedonsiirrosta, joka tuntuu äkkiseltään helvetin kalliilta.
35  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 15.06.2011 21:53
Tapahtui eilen, mutta eipä tässä oikein ole ehtinyt raportoimaan. Eli kävinpä kääntymässä Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun kokeissa. Aiemmista koetilaisuuksista poiketen jännitystä ei ollut tällä kertaa lainkaan ilmassa, sillä koulupaikka oli jo taskussa edelliseltä vuodelta toiseen kaupunkiin. Melkein kolmisen tuntia tuli pähkäiltyä salissa ja hyvillä mielin palautettua koe. Illalla tuloksia tarkastellessani huomasin saavuttaneeni sen verran pisteitä, että sisäänpääsy on nyt todella lähellä. Tarkistuslaskentoja olen tehnyt varmaankin 5-10 kertaa ja joka kerta näyttäisi ropisevan enemmän pojoja kuin viime vuoden pisteraja oli. Nyt eletään hyvinkin jännittäviä aikoja.
36  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: LA Noire : 01.06.2011 09:50
Edit: meni toisaalla
37  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 27.05.2011 18:34


Pitkästä aikaa jotain kuunneltavaa räppiä.
38  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 25.05.2011 01:29
21 napsahti tänä vuonna mittariin ja eipä juuri mikään pidättele minua tällä hetkellä. Muutamia vaihtoehtoja työharjoitteluiden osalta on tullut koulun puolesta, mutta hieman nihkeää lähteä esimerkiksi viimeksi ehdotettuun kohteeseen Lontooseen palkattomaan harjoitteluun. Avoimin mielin kyllä katselen kaikkia vaihtoehtoja. Hieman dialogiksi menee, mutta kertoisitko Tuulisti vielä mikä oli pääaineesi ja millaisissa tehtävissä toimit nyt?
39  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 24.05.2011 21:42
Juurikin kironnut tässä kun kesätöitä ei ole löytynyt, jotta saisi "jalkaa oven väliin" edes jonnekkin suuntaan. Haaveissani on käydä vaihdossa/työharjoittelussa ulkomailla ja lopulta muuttaakin sinne opinnot suoritettuani. Työharjoittelu olisi varmaankin järkevintä suorittaa kandin jälkeen, jotta edes jonkinnäköistä alalla vaadittavaa tieto/taitoa. Katsotaan nyt minne elämä vie.

Edit: Olen muuten työläisperheestä  ;)
40  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 24.05.2011 14:04
Itsellä ensimmäinen vuosi kauppakorkeakoulussa takana ja fiilikset hieman ristiriitaiset. Ala on oikea, mutta kaupunki väärä tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Lähinnä vanhojen kavereiden puuttuminen risoo nykyisellä paikkakunnalla. Kolmen viikon päästä on jälleen valintakoe Helsinkiin ja sinne lähdetään kokeilemaan. Valmistautuminen ei ole ollut hampaat irvessä lukemista, vaan rennosti asioiden silmäilemistä. Tässä ehtii kuitenkin vielä hieman pänttäämäänkin ulkoalukua ja nippelitietoja. Suuret kokonaisuudet ovat hallussa ensimmäisen opiskeluvuoden ansiosta.

Itse en kuitenkaan nauti suunnattomasti opiskeluajasta. On mukavaa oppia uusia asioita ja tutustua uusiin ihmisiin, mutta omat elämänarvoni vaatisivat hieman enemmän kahisevaa kuin 469 euron opintotuki pystyy tarjoamaan. Työelämä siis kiinnostaa ja ensimmäisen vuoden laiskottelun jälkeen syksyllä otetaankin aivan toisenlainen ote opiskeluun, oli se kaupunki mikä hyvänsä. KTK ja KTM tutkintojen suorittamiseen menee keskimäärin viisi vuotta ja itse onnistuin pysymään kyseisessä suunnitelmassa noin viiden kuukauden opiskelulla. Mielestäni on täysin käsittämätöntä, kuinka jotkut jaksavat notkua yliopiston kirjoilla monta vuotta pidempään kuin standardinmukaisen opiskeluajan. Joitakin voi miellyttää rännätä haalareissa ja painua Sedulaan, itse en tästä juurikaan pidä. Toivottavasti keväällä 2014 tämä maisteri ottaa kahvia ja tutkii työpaikkoja myös Suomen ulkopuolelta.
41  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 24.05.2011 13:48
Meikäläiseltä löytyy juurikin Jopo, mutta Scarfin linkittämä fillari alkoi hieman himottamaan. Katselin Helsingissä asuessani fixejä, mutta hinnat olivat luokkaa 1000-1500 euroa. Kerrohan tänne kokemuksia jahka olet päässyt fillaria testaamaan kunnolla.

Pelaamisen ohella tulee käytyä kuntosalilla. Tosin viime aikoina ei juuri ole ollut hirveää motivaatiota. Lähinnä vain vituttaa suomalainen salikulttuuri. Gaspin vaatteet, helvetin iso maha, revennyt rintalihas ja "muodikas" tukka tuntuvat tulevan vastaan jokaiselta salisialta. Olenkin ajoittanut treenit aivan aamuun tai iltamyöhään, jotta noita kyseisiä kavereita ei tarvitsisi katsella.

Jokin muukin liikuntaharrastus kiinnostaisi alottaa. Juoksu ei oikein lähde etenkään asfaltilla, kun jalat ovat sen verran paskana. Lisäksi kovalla alustalla alaselkä ottaa jonkin verran hittiä. Futista tulee potkittua jonkin verran ja tennistä olen alkanut harkitsemaan. Tarviipa lähteä kokeilemaan jonakin päivänä.
42  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 09.05.2011 16:25
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/22203/cjfxn/Netwjork-150Mbps-WLAN-tukiasema-musta

Elikkäs kuten jo aiemmin kyselin niin toimisiko esimerkiksi tällainen purkki kuituyhteyden jakamisessa?
43  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 14.04.2011 20:33
Rapeloisen automatkan aikana kaveri soitteli autostaan girltalk!ia ja onhan tämä helvetin letkeää. Testatkaapas http://illegal-art.net/allday/
44  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 07.04.2011 23:01
Despiren ennakkotehtäviä hieman sivuten sain itse juuri luettua viimeisiin tentteihin ensimmäisen vuoden osalta. Lukeminen alkaa kuitenkin vasta ensi viikolla kun starttaan luvut Helsingin kauppakorkeakoulua varten. Nykyisessä koulussa ei ole mitään vikaa, mutta olisihan se mukavampi opiskella alaa Helsingissä, kun suurin osa kavereistakin on sinne jäänyt. Pitkiä ja hikisiä päiviä tiedossa  :rollaus:
45  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Modeemit ja reitittimet : 07.04.2011 21:05
Vielä jos linkin saisi laitteeseen johon lyödään virtapiuha ja rj45 seinästä. Ehtona on, että reitittimestä saisi boxiin yhden rj45:n ja luotua langattoman verkon huoneistooni.
46  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Modeemit ja reitittimet : 07.04.2011 18:41
Tarvis vähän jeesiä taas. Millaisen reitittimen tarvitsen kuituyhteydellä varustettuun talouteen? Puhelinliitäntöjä täällä ei ole, seinässä vain muuta rj45:n paikka. Toimiiko jokainen ihan normaali reititin vai mites? Lueskelin murosta, että ei olis ihan näin yksioikoinen homma, mutta muutamat kaverit sanoivat, että purkki kuin purkki käy. Konkreettisia malleja voi laittaa linkkien muodossa esim. verkkokaupasta.
47  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Millä sammutat janosi? : 30.03.2011 18:41
Tarjouspäissäni menin ostamaan Juhla Mokkaa. Eihän se maistu miltään verrattuna Pressan tummapaahtoon tai suosikkiini Nordqvistin Frankfrost extrasmörkiin.
48  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 22.03.2011 19:17
Gba : Ilman muuta sen pakkoruotsin voisi leikata, mutta tarkoitinkin lähinnä, että se ei ole niinkää ratkaiseva kysymys näissä vaaleissa. Onhan se nyt suoranaista idioottimaisuutta opettaa ruotsia esimerkiksi itärajan läheisyydessä.

Puolustusmenojen leikkaamisesta ei ole puhuttu mitään. Kun kerran kokoajan hoetaan, että Suomen olisi mentävä eteenpäin, niin miksi katse kohdistetaan vieläkin sinne 40-luvulle? Reservin kokoa voisi pienentää huomattavasti. Itse näen Venäjän enemmänkin mahdollisuutena kuin uhkana nykypäivänä, kun eletetään kenties rauhallisinta aikaa Suomen historiassa.

Oma kantani lukukausimaksoihin on lievän salliva. En tietenkään hyväksy useiden tuhansien eurojen maksuja, mutta jokin pienempi summa voisi kannustaa nopeampaan valmistumiseen ja tuoda lisää opiskelumotivaatiota. Tiettyihin tavoitteisiin pyrkiminen voitaisiin sitten palkita jollakin kannustimella. Tämähän on tietenkin aivan teoreettista pohdintaa. Saataisiin nyt ensin edes se opintotuki järkevälle tasolle.
49  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 22.03.2011 15:37
Pakkoruotsi ei todellakaan ole näiden vaalien tärkein pointti. Enemmänkin tuo talouspuoli askarruttaa. Verojen välttämättömältä näyttävä nostaminen laskee entisestään halua sijoittaa Suomeen tai suomalaisiin firmoihin ja miksikäs näis tehtäisiinkän, kun muualta saa parempaa tuottoa. Veroja ei oikein voi laskeakaan, kun Suomen talousjärjestälmässä julkisella vallalla on hyvin suuri rooli esimerkiksi terveydenhuollon ja koulutusjärjestelmän ylläpitämisessä. Vaikeita valintoja on tulossa seuraaville edustajille.

Sarkonin viesteihin sen verran, että harvempaahan tuo koulu kiinnostaa, mutta on siinä koulujärjestelmässäkin vikoja. Esimerkiksi ensimmäisinä päivinä yliopistossa korostettiin, että se ei ole koulu, vaan paikka, jossa on mahdollisuus oppia. Oppiminen on siten itsestään kiinni. Olin eilen Finlandia-talolla kuuntelemassa Suomi hyvinvoinnin jälkeen paneelikeskusteluja ja siellä heitettiin mielenkiintoinen pointti ilmoille korkeakouluista. Sen sijaan, että hankittaisiin kaikenmaailman lisensiaatin ja tohtorin arvonimikkeitä, korkeakoulujen tulisi nostaa opiskelija kaiken keskipisteeksi. Nykyisinhän yliopistojärjestelmä on kankea ja pöhöttynyt, eikä muutosta juuri ole näköpiirissä. Muutoksen esteenä lienee rahoitukselliset ongelmat ja pelko muuttaa "vanhaa ja hyväksihavaittua".

EDIT: Mitä mieltä jengi on muuten lukukausimaksuista?
50  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 23.01.2011 10:57
Sanokaapas joku, mistä saisi Haglöfsin Tight Pro XL -repun tilattua. Juuri ko. malli pitäisi saada, eikä tätä tietenkään tunnu olevaan missään suomikaupassa tarjolla. Ulkomaalaisetkin kaupat kelpaavat, kunhan hinta ei menisi suositushinnan (~120e) yli.

Saiskohan tota tilattua jostakin kivijalkaliikkeestä, joka myy Haglöfsia muutenkin? Ite oon ainaki saanu tällä tavalla tilattua kaupan kautta kenkiä, joita ei ole hyllyssä.
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 19.01.2011 11:39
Assassins Creed Brotherhood 39.95e Gigantissa sekä NHL11 ja FIFA11 41.95e plussakortilla Citymarketissa.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 11 (tai ylipäätään NHL-pelisarja) : 16.01.2011 22:35
Muistelen nähneeni NHL11 jossakin tarjouksessa, mutta en kuollaksenikaan muista paikan nimeä. Löytyykö änäriä siis alle 45 eurolla mistään?
53  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 12.01.2011 20:43
Ensimmäinen syksy vietetty kauppakorkeakoulussa ja hyvältä maistuu. Pääasiassa hyvin kosteita iltoja ja viimeisenä päivänä tenttiin valmistautumista ollut ohjelmassa. Opiskelen siis Jyväskylässä, joka on ihan mukavan tuntuinen kaupunki pääasiassa 20 000 opiskelijan takia. Tässä olen pohtinut kuitenki koulun vaihtamista Helsinkiin, sillä sinne ehti puolessa vuodessa pesiytyä oikeastaan koko vanha tuttavapiiri. Joka tapauksessa opiskeltava aihe (kansantaloustiede pääpainonaan rahoitus) kiinnostaa valtavasti ja oli syksyn 2011 osoite mikä tahansa olen win-win tilanteessa.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 22.10.2010 15:45
Routikohan mun grillimalli lopullisesti. Katselin Inglorious Basterdsia ja yht'äkkiä plese lopetti levyn lukemisen. Tarkistin levyn ja pyyhin vielä mikroliinalla, mutta plese ei suostu lukemaan levyä. Kokeilin vielä MGS4:n kiekolla, mutta sitä plese ei myöskään suostu lukemaan. Valikot toimivat normaalisti. Mitähän tässä nyt pitäisi tehdä, kun takuutakaan ei taida olla enää jäljellä?
55  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.09.2010 16:07
Mulla sitten on niin että tykkään kick-assista aina vaan enemmän. Nyt katsonut neljä vai viisi kertaa. Seonnut laskuissa jo. Ja olihan se lopussa aivan selvää että jatkoa tulee ja antaa tulla vaan kunhan siinä on edelleen hit girl viipaloimassa porukkaa.

Itse vilkuilin eilen iltasella Kick-Assin ensimmäistä kertaa ja yllätyin positiivisesti. Yleensä en pidä komedioista, mutta tämähän oli oikein hyvin yhdisteltyä huumoria ja toimintaa. Jatko-osaa odottelen kyllä innolla.
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.09.2010 12:07
Itse hain myös Reachin Jyväskylän Gigantista ja jonottajia oli noin parikymmentä. Ensimmäisen chapterin ehdinki jo vetäistä ja ihan ehtaa Haloahan tämä on. Sprintti oli toivottu uudistus ja muutenkin kontrollit tuntuivat napakoilta. Jouduin myös skippaamaan yhden luennon tämän takia, mutta eiköhän noista peruskursseista selviä ihan hyvin, vaikka ei aina olisikaan paikalla :rollaus: Ps. nyt on riennettävä koululle syömään ja illalla naputeltava lisää. Vielä kun live-aikaa ehtisi hankkia.
57  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 02.07.2010 12:36
Tänään sain sitten kauppatieteellisen yhteisvalinnan tulokset ja jokapaikasta napsui hylsyä. Fiilis on hieman maassa, kun viiden kuukauden luku-urakka on oikeastaan mennyt hukkaan. Tämän tiedon pohjalta tein kuitenkin päätöksen lähteä Jyväskylään, jonne minut oli hyväksytty pari viikkoa takaperin. Ihmetyttää vain miten tuo yhteisvalinnan koe meni noinkin huonosti, kun Jyväskylän kansantaloustieteen kokeesta sain lähes täydet  :rollaus:
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Alan Wake : 19.05.2010 11:50
Onko kukaan saanut Limited Editionia briteistä? Itse olen hyvin vittuuntuneena odotellut, mutta eipä ole kuulunut.
59  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 09.05.2010 17:14
Saankos kytkettyä Xboxini Liveen Macbookin ja mokkulan kautta?
Kylhän tuo onnistuu. Verkkopiuha X0:sta MacBookiin, ja Järjestelmäasetukset -> Jako -> Internet-jako päälle. Tosin, tuossa on kait jotain bugin tapaista, että se ei välttämättä toimi pelikonsoleiden kanssa ilman säätämistä. Mutta jos pelikoneesta asettaa IP-asetukset manuaalisesti niin sitten ei pitäisi olla ongelmia.

Xboxin omalla verkkopiuhalla en saanut toimimaan, mutta ilokseni taloyhtiöön tulee maanantaina jokaiseen huusholliin laajakaista. Kai sillä olisi muutenkin parempi pelailla.
60  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 08.05.2010 12:51
Saankos kytkettyä Xboxini Liveen Macbookin ja mokkulan kautta?
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines