Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.08.2007 13:00
Deadrisingissa muutama pelin tunti jäljellä ja seison heliportilla. Mietin mitä hetkiä olen kokenut pelin kanssa ja katselen valokuva-albumia. Yllätyin miten paljon kaikkea tähän pakettiin on ahdettu. Tarvinee ostaa itselle takaisin, jos peli-into vain riittää toiseen läpäisyyn. Deadrising on ollut hieno kokemus. Todella capcommaiset kontrollit ovat vain hidaste. Tähtääminenkin alkoi vihdoin viimein sujua pelin loppuvaiheessa vaikka en bosseja tappanutkaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi mainio peli 20-30euron hintaan, mutta 70euroa tästä on aivan liikaa. Kirjoittelen seuraavaksi tänne Bioshockin merkeissä.
272  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 25.08.2007 00:52
Odotellaan kuvia TK:n palatsista  :lol:
273  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 24.08.2007 17:05
Tuli ostettua pari levyä tänään. Vein divariin kaksi paska leffaa ja pari singleä. Noista sain viiden euron hyvityksen vaihdossa divarin antimiin. Noh tuolta pongahti esiin sitten All That Remains - The Fall of Ideals. En paljoa miettynyt vaan lähdin kaupasta hyvillä mielin.

Toiseen levykauppaan menin sitten kiireessä ja tarkistin vain viimeksi tulleiden pinon. Siinä oli sitten hyväkuntoinen Mokoma - Tämän maailman ruhtinaan hovi. Eipä tätäkään tarvinnut kauaa harkita, kun hintalappukin näytti kymmentä euroa.

Seuraavaksi ostoslistalla ovat Lamb of Godin - New American Gospel ja heidän aikaisemman projektinsa, Burn the Priestin, levyt.
274  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.08.2007 17:00
Bioshockin metallikantinen versio tuli sitten hommattua Anttilasta 69.90 euron hintaan. Viimeksi ostin Gears Of Warin, sen julkaisupäivänä, täyteen hintaan. Silloin en pettynyt, toivottavasti en nytkään. Laitan tuntoja pelistä myöhemmin.
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 24.08.2007 14:06


Lainaus käyttäjältä: PZQ
IN YOU'RE FACE Sony- ja Microsoftfanit !  Wii on parempi!  :lol:




Mitää hittoa?! Toi on aika läppä...

 :lol:









































































:| turhempi posti kuin tämä
276  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 23.08.2007 22:30
tiong voitko kertoa sen verran, että onko peli enemmän seikkailu- kuin räiskintäpeli tai toisinpäin. Tekis mieli ostella tämä jo huomenissa, mutta tuo kysymys on pyörinyt aika tiuhasti mielessä. Ei viitsisi maksaa 70 euroa pelistä, jolta odotit jotakin mitä se ei ollut. Toivon sen siis olevan seikkailupeli, koska hyviä sellaisia ei ole ikinä liikaa.
277  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 23.08.2007 20:26
Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta, parasta pilotissa oli kuitenkin käännöskukkanen:

"We could contact the governor with AM radio" =

"Voimme saada yhteyden kuvernööriin amatööriradiolla"


Tuota en muistanutkaan. Mikä on amatööriradio  :lol:
278  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 23.08.2007 20:19
Olen tämän triidin vakiopostaaja varmaankin. Tänään koulussa meni kaikki aivan päin seiniä ja sama meno jatkui salilla. Jo on kumma kun ei mikään onnistu  >:(
279  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 : 23.08.2007 17:04
Tunnen suurta myötähäpeää suomalaisia "huippu-urheilijoita" kohtaan. Ainoa kilpailu, jonka aion katsoa on miesten keihään finaali. Jos Tero nyt kestäisi paineet ja toisi sen kultaisen yleisurhelu mitalin Suomeen, laskisin kisat onnistuneiksi. Helvetin turhaahan tuonne on lähettää kaiken maailman Krugerit, Halko-ahot jne... koska eiväthän he todellakaan voi voittaa tai sijoittua edes hyvin. Kivahan se on ilmaismatkalle Osakaan painella varsinkin, kun ruoka ja palvelut ovat kunnossa. Tulevaisuudessa voitaisiin harkita joukkueen lähettämistä kisoihin menestyksen perusteella  :rollaus:

E: Ja älkää sanoko että B-rajan ylitys on menestymistä  :lol:
280  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 22.08.2007 23:38
Bioshock Collector's Edition 69e @ Gigantti

281  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.08.2007 18:48
Tuli taas pelattua pitkästä aikaa. Pelinä Deadrising, jonka jo myin pois, mutta lainasin serkulta sitten takaisin. Jäi sen verran huono maku tästä pelistä ensi kerralla. Nyt en keskity juoneen vaan yleiseen sekoiluun ja kokeilemiseen. Oli todella hauska pyöritellä moottorisahaa, ajella pyörällä, keilata ja ammuskella naulapyssyllä. Eiköhän tuosta muutamaksi illaksi iloa irtoa ennen Bioshockia.

Helicopter arrives in 44 hours
282  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 22.08.2007 18:32
Tänään Jericho @ Nelonen klo 22.00. Muutahan tuolta ei tulekkaan, kun salkkarit on katsottu ennakkoon  :rollaus:

Edittiä : Dikkailin tosta Jerichosta aika reilusti. Täytyypi katsoa mistä saa halvimmalla ensimmäisen tuotantokauden kunhan syyskuussa ilmestyy. Juuri sopivan jännittävä minulle. Tuli hieman owned olo, kun nämä löysivät bussin. "Aha nyt noi löys ton bussin ja Jaken. Kaks kärpästä yhellä iskulla. Tiesinpäs taas" Löysivätki sitten eri bussin  :lol:
283  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 22.08.2007 16:29
Tämän triidin innoittamana voisinkin alkaa katsella Housen tuotantokausien jälkeen leffoja. Leffoja minulla on vain parikymmentä, mutta kaikki ovat sitäkin laadukkaampia. Aloitan varmaankin legendaarisella Stanley Kubrickin Kellopeliappelsiinilla. Tarinaa lisää myöhemmin.
284  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 21.08.2007 23:42
Elikkä omalle kohdalle sattui näin. Tilasin cd-wowista Guitar Hero 80's pelin playstation2:lle. Sain 26.7 tilausvahvistuksen mailiini ja oletin, että kaikki on normaalisti. Mutta kuinkas kävikään. Peliä ei ole saapunut tähänkään päivään mennessä. Olen lähettänyt palautetta jo neljä kertaa ja vieläkään en ole saanut peliä tai rahoja takaisin. Kyseessä ei ole suuri summa (39,99e), mutta vituttaahan tuo. Olen saanut tuolta nyt mailia ja suoltanut vielä palautetta, mutta ei tunnu lähtevän pyörät pyörimään. Ilmoittelen jos saan tilanteen suuntaan tai toiseen.
285  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 21.08.2007 22:51
Heitetäänpä tännekkin lyhyt selostus omasta musiikkimausta ennen kuin siirryn referoimaan biologiaa.
Muussikkimakuani voisi kuvailla sanalla laaja. Kuuntelen lähes mitä vain, paitsi radiohittejä, idolskuraa ja kaikkea muuta samantasoista musiikkia.Suosikkeja on monia, joten kerronpa muutamasta tämän hetken kuumottavimmasta nimestä.

Lamb Of God


Varmaan tämän hetken suosikkini. Tutustuin bändiin aivan sattumalta, kun huomasin Unholy Alliance kiertueen mainoksen. Slayer olikin minulle jo muutaman biisin osalta tuttu ja ajattelin sitten ottaa hieman selvää tästäkin bändistä. Kun vielä Guitar Hero 2:en Laid to Rest biisi vakuutti soundeillaan oli asteltava levykauppaan. Ensimmäisen albumin ostin sitten viime joulun tienoilla ja se oli bändin tuorein eli Sacrament (2006). Levy olikin todella osuvaa mättöä, mutta en osannut odottaa aikaisemmilta levyiltä tällaista. As the Palaces Burn(2003) ja Ashes of the Wake(2004) yllättivät minut toden teolla. Parempaa ja tarttuvampaa settiä kuin Sacrament. Debyyttialbumi New American Gospel on ostoslistalla seuraavana. Jos pidät metallista (metalcoresta) suosittelen tätä bändiä lämpimästi. Jos kiinnostuit hanki laillisin tai laittomin keinoin biisit: 11th hour, Ruin, Laid to Rest, Omerta, Redneck ja Black Label. Noilla biiseillä saat bändistä varmasti hyvän kuvan

PURE AMERICAN METAL


Toinen innostuksen aiheeni on ollut ketjussa jo aiemmin mainittu Pink Floyd. Kesällä innostuin progesta oikein kunnolla ja aloin sitte konemaisesti keräilemään eteen osuvat Floydit. Live-dvd ja yli kymmenen levyä tulikin hommattua. Nyt ei proge tosin maistu yhtään.

Toolistakin tuli jo kattava esitys aloituspostissa. Viime kesänä tuli käytyä Ruisrockissa ja Toolin takiahan sinne lähdettiin. Loistava keikka oli ja siitä myös musiikki-innostukseni lähti räjähdysmäisesti nousuun. Sain jonottaa eturiviin neljä tai viisi tuntia helteisessä +30 asteen kesäsäässä, mutta oli tuo sen arvoista.

Heitän lisää stooria kunhan ehdin, nyt sen biologian kimppuun.
286  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.08.2007 21:49


  • Bioshock Limited Edition [X360], ~90€. Discshop.fi


Gigantissa näköjään 69e


Ja viimeksi ostin PC:lle Jagged Alliance 2. Hehkutettu toisilla foorumeilla julmetusti ja teki mieli tutustua strategia/kultti/toimintapeliin, joten miksipä en tekisi sitä JA2:sen parissa. Toinen ostos oli playstation 1, muistikortti ja MGS yhteishintaan 19.90e. Eivät maksaneet juuri mitään ja eiköhän noista tekemistä irtoa vähintään niihin sijoitettujen pennosten verran.
287  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 21.08.2007 21:27
Premiumin mukana onkin HD-kuvaan vaadittava komponenttikaapeli. Eli työnnä telkkuusi ne kaikki koaksaalikaapelit kiinni ja oikeisiin paikkoihin ja pistä konsolisi asetuksista asiaan kuuluva tarkkuus päälle.
Ja pitää vielä muistaa napsauttaa siitä kaapelin konsoliin laitettavasta liitinosasta napukka eitsdii-asentoon.

Tuon namiskan olenkin huomannut, mutta en ole tunkenut kaikkia piuhan pätkiä kiinni laitteeseeni. Kiitoksia  :)
288  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pikaruoka : 21.08.2007 21:24
Kyllä kebab on parasta pikaruokaa. Kesällä tulikin käytyä noissa kebab-mestoissa ihan kohtuullisesti, mäkkäriä kuitenkaan unohtamatta. Nyt tulee käytyä ehkä kerran parissa viikossa. Onhan tuo "hyvää" ruokaa, mutta hinta ja epäterveellisyys saavat minut ainakin harkitsemaan pikaruokaa. Kesällä meni varmaan 200-300 euroa pelkkään hamppari/kebu/pizza huttuun. Nyt vähän vituttaa, kun senkin rahan olisi voinut käyttää paremmin.
289  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 21.08.2007 21:08

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.
290  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Kysy/vastaa raudasta : 21.08.2007 21:04
Tehdään nyt tällainenkin, kun me kaikki emme osaa käsitellä uberkoneitamme.

Aloitan itse. Minulla on HD-READY taulutelkku. Saanko siis XBOX360:sestä HD-tasoista kuvaa töllöttimestäni. En ole ostanu boxiini mitään erikoispiuhaa, vaan premium paketin piussilla mennään. Voin tarvittaessa laittaa tarkempia speksejä telkusta jos on tarvis.
291  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 21.08.2007 20:56
En keräile pelejä, enää. Jossain vaiheessa aina iskee sellainen tunne, että tekisi mieli omistaa se ja se peli, mutta loppujen lopuksi myyn ne aina pois. Pelaan pelin kerran läpi (joskus jopa kaksi  :o), mutta siihen se sitten jääkin. Nyt tosin tuli hankittua pleikkari ykkönen ja muistikortti  (13,5e) ja siihen Metal Gear Solid (6,40e) ihan nostalgia mielessä. Suurin "pelihäpeäni" on varmaankin MGS:n läpäisemättömyys ja peli on ollut minulla neljä kertaa. Jos tällä kerralla sitten  :rollaus: Ja aiheeseen vielä, eli en keräile tällä hetkellä pelejä. Pelien kerääminen on vaihtunut enemmänkin levyihin ja leffoihin, mutta siitä lisää sen aiheen ketjuissa.
292  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 21.08.2007 20:15
Näyttipä uusi HD-traileri hyvältä  :o Kyllähän tätä jo hieman odotellaan, mutta vuoteen 2009 on pitkä aika. Resident Evil pelit eivät juuri muuten ole kiinnostaneet, mutta RE4 muutti asian. Todella toimiva kokonaisuus. Kunhan päästään samalle tasolle Next-Gen grafiikoilla voidaan sanoa, että loppu tulos on onnistunut. Toivon kuitenkin, että lataaminen voisi tapahtua juoksun aikana, ampumisella ei niinkään väliä. Tulikos tämä nyt yksinoikeudella XOX360:lle vai saavatko PS3-pelaajat myös oman versionsa?
293  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.08.2007 20:07
No eihän tämä nyt voi olla mahdollista. Ei yhtään topiccia tai mainintaan perjantaina ilmestyvästä "must have" pelistä. Kyseessähän on tietysti System Shockien henkinen jatko-osa Bioshock. Heitetäänpä tarinaa pelistä, jos jengi ei ole tätä vielä huomioinut. Elikkä kyseessä on ensimmäisestä persoonasta kuvattu seikkailu/räiskintäpeli. Peli sijoittuu vedenalaiseen Rapture kaupunkiin, jossa tunnelma on todellakin kohdallaan. Pelaajan tulee selviytyä geenimutanteista erilaisten aseiden ja kykyjen avulla. Pelistä on ilmestynyt Liven kauppapaikalle jo demo ja pc:n omistajatkin taisivat tänään saada omakseen tätä herkkua. Peli julkaistaan vain XBOX360:lle ja Pc:lle, muista versioista ei ole ollut puhetta.

Itse latailin demon muutamia päiviä sitten ja kiinnostus pelaamista kohtaan heräsi taas. Demo toimi XBOX360:llä todella hyvin. Mitään lagimista ei esiintynyt ja peli pyöri muutenkin ongelmitta. Ennakkoon hehkutettu tunnelma tuntui juuri niin hyvältä kuin uskalsin odottaa. Grafiikkakin oli todella mainiota. Demosta ei jäänyt oikeastaan muuta nokan koputtamista kuin liiallinen räiskintä lopussa. Jos koko versiossa ei tehdä sitä virhettä, että peli on pelkkää pyssyjen heiluttelua, tässä voi hyvinkin olla XBOX360:en Metroid Prime.
294  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.08.2007 19:59
Löytyihän se asiallinen ja mielenkiintoinen pelifoorumi pitkän etsinnän jälkeen.
Mennää itse asiaan eli minuun. Olen 17-vuotias puntin nostelua harrastava nuorimies. Vapaa-aika kuluu musiikkia kuunnellessa ja leffoja ja sarjoja katsellessa. Viime aikoina pelaaminen on taas alkanut kuumottamaan, joten voisihan tätä skeneä alkaa tarkemminkin seuraamaan. Olen samassa koulussa ja samalla luokallakin kuin Sarkoni. Olen siis Anjalankosken Lukion toista vuosiluokkaa käyvä opiskelija. Eipä tässä kai muuta. Koitetaan pitää postit hyvinä ja keskustelu mielenkiintoisena. Cheers  8)
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines